Politieke partijen: Sylvana Simons moet veilig zijn (nos.nl)


De politici vinden dat er geen onduidelijkheid mag bestaan over de veiligheid van Simons, die werkt voor de politieke beweging Denk van de Kamerleden Kuzu en Öztürk. Simons gaat hoogst waarschijnlijk voor Denk op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen staan. ...

door Inter in Politiek  ·  85 Reacties

  • 0
  • 679x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49
Er valt met jouw niet te praten.
De haat die je voor Wilders en de PVV voelt, vertroebeld jouw blik.

8
51 Marrie

Ik mag mevrouw simons ook niet zo, maar ik geloof wel in de democratie.
Dus mevrouw simons moet dus dit veilig kunnen doen.
Als je tegen haar bent kan je haar in maart gewoon wegstemmen.
Ik mag hopen dat de rest ook nog in democratie gelooft.

0
52 meneer van het nieuws

@51 Gelukkig praat je dan ook niet met haar . question

3
53 El Matador

@41 op zoek naar de uiterste waarheid

Je gaat nooit de waarheid vinden als je niet aandachtig kunt zijn om waar te nemen wat er "precies" gebeurt.
Wat Sylvana toen zei ging niet over de bedreigingen aan Ebru's adres, maar over de aanhouding van Ebru Umar in Turkije, en haar commentaar kwam erop neer dat als je in een bepaald land de regels van dat land overtreed dat het dan niet zo vreemd is als je aanghouden wordt.

4
54 morandi

@49

Wilders veroorzaakt onderbuikgevoelens bij een HEEL klein gedeelte van nederland: 'd'666 en de grachtengordel elite en een paar uitvoerders van de AIVD die ook voor Pim verantwoordelijk waren. Ik schat in totaal zo'n 200 'mensen' . Dat is geen reuring...

8
55 Nu of Nooit

@50 de staat heeft geleerd van de moord op pim Fortuyn.
Dus ze doen ook de genen die mee doen aan de verkiezingen.

3
56 meneer van het nieuws

@31 Wow.. de straf op racisme is volgens u een keten waarvan we onszelf moeten bevrijden?

Ik speel niet graag op de man, maar we hadden als samenleving echt nooit op de psychische hulpverlening moeten bezuinigen.

1
57 Gewoon een student

@47
Alle bedreigingen aan politici worden getoetst en zij krijgen beveiliging als dat nodig is.
Umar heeft beveiliging ooit afgeslagen, maar weet niet of dat nu nog zo is.
Er wordt ook geadviseerd aan personen om niet over beveiliging te praten.

1
58 GreyB

@48
Daarom moet er speciaal voor dit soort zaken van (niet het carnavals liedje) fotoshop met gruwelijke foto,s, een wetje komen, die toestemming geeft, dat de daders (zonder balkje) op een zwarte website geplaatst kunnen worden, dus sleur ze uit de anonimiteit.

1
59 Marrie

** gebruiker verwijderd **

@46
Mijn persoonlijke sympathie tussen die twee gaat absoluut naar Ebru Umar uit, en ik schat van afstand ook voorzichtig in dat haar situatie nog bedreigender was/is als die van Sylvana Simons. DENK melkt deze bedreiging natuurlijk ook handig politiek uit, maar neem ze dat eens kwalijk. Het blijft te triest voor woorden dat iemand, en zeker een politica, persoonlijke beveiliging nodig heeft.

60 verwijderd**

@51
Waarschijnlijk zat ik er dicht bij met mijn reactie, anders ahd je het wel kunnen weerleggen.
Ik haat de PVV en Wilders ov erigens niet, ik ben het alleen totaal oneens met ze. Maar ik weet dat de aanhang dat als "haat" of "demoniseren" ziet.

@55
Wilders zorgt al 13 jaar voor onrust.

4
61 GreyB

** gebruiker verwijderd **

@55
Geloof je nu echt je eigen uitspraak?
Dan sluit ik me aan bij 57

62 verwijderd111

@55 klein groepje lol zelfs uit zijn eigen fractie mensen weg gelopen om zijn opmerkingen. maar als jij racisme ontkent in eerdere post dan spoor je niet naar mijn mening de holocaust is ook niet gebeurt net zoals miljoen doden tussen de huttus en tutsie of de armeense genocide kan nog wel even door gaan.
Bedreigen en geweld in onze democratie kan niet de oplossing zijn zelfs Geert Wilders is het hier roerend mee eens door bedreiging al tien jaar lang beveiliging en waarvoor om een mening. Gestoorden en extremisten die onze democratie bedreigen die moeten uit onze samenleving worden verwijderd of ze nu links rechts , islamitisch of in sinterklaas geloven

3
63 dnns1973

Geen enkel politicus of wie dan ook hoort bedreigd te worden vanwege diens mening of de politieke partij waar iemand actief is. Elke bedreiging is triest.

0
64 Arno82

@61
De 1 noemt het onrust de ander het verwoorden van het volk.
Ik kan vertellen dat je eigenlijk blij moet zijn met Wilders, want als er een echte politicus opstaat die wel weet wat hij zegt, dan kan je rekenen op minimaal 60 zetels.
En dat met dezelfde gedachtegoed maar wel een andere uitleg.

4
65 Mesjokke

@37 Sylvana heeft heel duidelijk gezegd dat alle "witte mannen" (= racistische uitspraak) racist zijn.

5
66 gaulette

@55

Hahaha!

Alleen als we de schaal zodanig aanpassen dat Nederland maar ca. 1000 inwoners heeft, zou je een punt hebben. En daar heeft D66 niets mee te maken question

2
67 mountainlion

@66 Ah, nog iemand die dat gehoord of gelezen heeft.

Kunt u me zeggen waar? Ik zal vast niet goed zoeken maar kom nog altijd niet verder dan een rare interpretatie van de Dagelijkse Standaard en een Facebookpost die verwijderd zou zijn (zonder dat er ergens een screenshot van te vinden is).

3
68 Smiling

@68
Nee ik heb het echt gezien, zelf op bewegende beelden question
Wat komt dat gaat.

4
69 Mesjokke

Als ze met haar grote mond iedereen tegen zich in het harnas jaagt kan ze wat terug verwachten. Maar het moet wel verbaal blijven. Persoonlijk kan ik dat kutwijf niet uitstaan.

3
70 manpower

@66
Waar heeft ze dat gezegd? Bron?

4
71 GreyB

Kuzu vind dat de tweede Kamer en Rutte moeten uitspreken dat dit ontoelaatbaar is. Moet ineens aan een citaat van Kuzu denken toen moslimleiders opgeroepen werd om afstand te nemen van terroristische aanslagen gepleegd door moslims. Wij zijn toch niet verantwoordelijk voor de acties gepleegd door iemand anders met wie wij niks te maken hebben? Hoezeer ik dit filmpje ook afkeur,het is een eenling. Denk is niet bezig met het samenbrengen van culturen en bevolkingsgroepen maar in het tegen elkaar opzetten daarvan. I rest my case

2
72 Breezer4u

@70
Ook verbaal geweld is strafbaar. Daar hebben we ook wetten voor...

2
73 GreyB

@72 Ergens afstand van nemen is toch iets anders dan zeggen dat iets ontoelaatbaar is? Ik vind veel dingen die anderen doen ontoelaatbaar - terroristische aanslagen, racistische filmpjes, met veel alcohol op achter het stuur zitten, om er maar een paar te noemen. Afstand hoef ik daar niet van te nemen, want er is - neem ik aan - niemand die denkt dat ik er iets mee te maken heb.

1
74 Smiling

@68
Ik kom dit tegen op DDS over etnisch profileren. Een FB post van Simons:

"Als profileren helpt, kunnen ze dan ajb elke witte man in pak staande houden op teneinde fraude, heling, en pedofilie eindelijk eens flink aan te pakken?"

Dat is het enige wat ik kan vinden op "blanke man" , "racist", "Simons".

3
75 GreyB

@22
"het democratische recht van de meerderheid" moet je niet verwarren met de dictatuur van de meerderheid.
Binnen een democratie zoals de onze is het normaal om rekening te houden met minderheden.

1
76 PuurHagelslag

@75 O, die had ik tot nog toe gemist. Ik voeg 'm toe aan het lijstje 'zogenaamd bewijs dat mevrouw Simons alle witte mannen racisten noemt', met uw welnemen.

0
77 Smiling

74 ,afstand nemen , ontoelaatbaar vinden..in beide gevallen geef je aan er niet achter te staan.

0
78 Breezer4u

Tuurlijk moet mevrouw Simons goed beveiligd worden en zich ten alle tijden veilig voelen,neemt niet weg dat ik het bespottelijk vind dat ze die verwerpelijke partij als klankbord kan gebruiken voor haar 'weg met ons' retoriek.

6
79 Hangingmen

@67 correctie op mezelf, uitgaand van 200 mensen met "onderbuikgevoel door Wilders" @55 heb ik een dit verband wel ernstige rekenfout gemaakt/de zaak precies verkeerd-om, m.b.t. het punt dat ik wilde maken, uitgerekend.

Ik bedoelde dus te zeggen als er 200 mensen zijn met "onderbuikgevoel door Wilders", en we de schaal aanpassen, zou Nederland slechts ca. 250 inwonders hebben, dan klopt het (verhoudingsgewijs). Aangezien (uitgaand van peilingen) de PVV ca. 20% van de zetels zou halen.

Excuus voor de verwarring, en mijn opmerking over D66 laat ik wel staan question

1
80 mountainlion

@78 Ja, maar in het ene geval gaat het om iets waarvan iemand al dan niet terecht zou kunnen denken dat je er wel achter staat en in het andere geval niet. Dat is een wezenlijk verschil.

Ik zou me prima kunnen voorstellen dat Kuzu, desgevraagd, best had willen zeggen dat de terroristische aanslagen ontoelaatbaar waren. Ik kan me ook voorstellen dat de moslimleiders dat hadden willen zeggen. En als iemand Rutte vraagt afstand te nemen van deze filmpjes, dan zal hij vermoedelijk ook zeggen dat hij niet verantwoordelijk is voor de acties van iemand met wie hij niets te maken heeft.

1
81 Smiling

Ja is heel belangrijk is geen Fortuyn dat was maar een homo!

4
82 Zie Hier

@24 Vwpeter
"Degenen die haar bedreigen, moeten zich zelf eens diep in de spiegel aankijken"

Ik bedreig niemand. Maar ik vraag me wel af wat je ziet als " je diep in de spiegel kijkt" ?
Mijn spiegel is niet zo dik of diep, misschien ligt het daar aan ? Ik zie geen verschil of ik diep of ondiep in de spiegel kijk.

0
83 Big Tony

@37 GreyB
"Ik heb het idee dat mensen die zo'n probleem hebben met het opgeven van "tradities" een identiteitsprobleem hebben. Ze voelen zich pas Nederlander als Piet Zwart blijft.."

Ik krijg het idee dat jij niet goed wijs bent.
Je hebt zelf een identiteitsprobleem dat je al onze tradities overboord wil zetten, je hebt blijkbaar een minderwaardigheidscomplex.

0
84 Big Tony

Als Simons in kaaskoppenland continue de blanke man aanvalt, dan wordt die vanzelf een keertje boos. Simons hoort niet thuis in de politiek. Ze is niet objectief en lijdt aan wanen.

0
85 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
welofniet
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

@10 Ik heb ook een mooi huis zelf verdiend maar ik ben geen linkse aanhanger van Groen Links of PVDA....

3 minuten geleden geplaatst door welofniet

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

    "dat een groot aantal Britse en Franse soldaten in Oekraïne VECHTEN" Zo? bewijs"? "levert daar bewijs voor" Nee ho...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@13 , @14 Gewoon een mohammedaan die zijn ware aard niet langer verborgen kan houden. Een vermomming houd je niet eeuwig vol....

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@13Een heel klein beetje onderzoek van dat Russische bewijs is datgene wat dat Russische bewijs tegenspreekt.Ook al de weigering om het te t...

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

Over enkele jaartjes ook binnen ons parlement. . . . ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Opinie | Instabiliteit in de Sahel zou grote zorg moeten zijn voor Europa

http://archive.today...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
De formatie bevindt zich op een hellend vlak in de asielkwestie

http://archive.today...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Im neuen EU-Strategiepapier spielt das Klima plötzlich keine Rolle mehr 

@2Ze krijgen alleen gelijk van mensen die als baby veel op hun hoofdje zijn gevallen....

15 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Nieuw wetenschappelijk bewijs dat CO2-uitstoot de atmosfeer niet kan opwarmen omdat deze ‘verzadigd’ is, gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift - Dissident.one

Gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift.Hoe vreselijk stom moet je zijn om daar in te trappen????...

17 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Sharon Lee AnalSissy Hypno PornhubFree PournXxx Boy MovieTelugu Shakeela SexSanelion Xxx VideoPorn Hd Video In HindiBhabhi Ki Chudai DownloadPotnoPorncompBlack FeetpornItalian Pornstars MoviesMika OnlyfansReal Mom IncestBokep TweeterEs OrtRealdolPornos BondageFree Oorn SitesFilme Pornos GayNhentai MilfsPono 18Vanessa James PornBig Dildo PornMarta La Croft PornSkin To The MaxPornos Vidéos GratuitesSky FontaineNude RileyAddison Rar Deep FakeFutanari Manga PornHaryana Ki ChutEnormous Cock SuckLexi Blow PornForeplay And PornXhamsterluveAshaletubeAmateurfrancais.xPile Driver PositionMasturbating In The ShowerBelle Delphine Leak VideosPron Video SexyHot Sexy Step Mom PornBlowjobhentaiRec Room.pornJapanese PornKlee PornFarigh MeaningMallu Aunty Hot VideoShittytubeFantasy Massage PornXhamsteramateurLeabian Comic PornVrnudeHenti UnsensoredBus Sex ComLacation PornWhat Is A GyattLexi Pantera Only FansChole LamoreSaree Models PhotosPee Drinking PornAbduct PornFansly NudesPerfect Natural TitsBeeg Hindi HdHard Fuck PornPprn TubeGilf SoloFamaly Porn VideoAv GirlChristie Lamour18 And Abuse PornPorn Gay MuscleJanusry Jones NudeWheelbarrow Sex PositionTaylor Jay PornZooey Deutch NudeBangla Local XxxFreaky Sex PositionsOver Watch Cosplay PornShoes CarnivalDakotababyxxHonduras PornNadine Kerastas OnlyfansNarito Porn ComicsComo MasturbameSaudi Arab Bf VideoNaras XxxAnime Pron GamesIndian Doctor And Patient SexArabcockShakila Blue FilmFingered In PublicXxx.gifFlingsrterPorn Black GayReality King.vomBp XxxnxEvelin ElleOoffice PornIndian Viral X VideoBhoshdoLena The Plug Jason Luv LeakStraight ShotaconSoublelistSexo Caseiros BrasileirosXnxx Indian DanceNaked Male WrestlingStpemother FriendsRhona Mitra NudeClosed Missionary PositionSchool XxxMolly Little Big Secret 2Vrsl-013Hindi Hot B Grade MovieHot Kissing PrankZoey HollowatMyhentaicomicNovinha PornôsJavgayThe FappeningSankaku ChannlSocialmeeiagirlsAva EdenHot Gay SexingFast Night XnxxPics Nude FemalesGay Men Sex VideosKajal Ki Nangi PhotoBdsmtestPorn4kYou Have To Cum Fast Molly LittleMoney Talks SexNikki Sexx MassageIggyazalea Of LeaksTheync PornExtreme FistingBoys Sex BfPornozao BrutalOctavia Red NudeTriple PenetrationBbc CuckoldDesi Hot Sexy XxxAttack On Titan Live Action PornChuukese NisouMen Naked In PublicJenny HemdrixFree Porn HadTamil Aunty Naked Video