door verwijderd2420 in Binnenland  ·  18 Reacties

  • 1
  • 403x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kan die gelijk inladen..

Zag dat 15 jaar geleden al: brandweer, ziekenauto's in hele colonnes in vol ornaat over de snelweg scheuren om dan een paar kilometer verder gewoon op de vluchtstook te staan waar NIKS, herhaal NIKS aan de hand was. Stonden gewoon een sigaretje te roken.
Allemaal om de Jaarlijkse Subsidie veilig te stellen, moesten er wat "ongevallen" 'verzonnen worden...

10
1 FNKTD

@1 Werkelijk klinklare onzin......

0
2 LoydMorris

Ja, hoe beroerd ook, het kan gebeuren. ben je deelnemer aan het verkeer, dan kan het fout gaan. En ik vind de anticipatie van weggebruikers m.b.t. hulpdiensten zeer bedroevend. Chaotisch zelfs.

0
3 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

@1
"Zag dat 15 jaar geleden al: brandweer, ziekenauto's in hele colonnes in vol ornaat over de snelweg scheuren om dan een paar kilometer verder gewoon op de vluchtstook te staan waar NIKS, herhaal NIKS aan de hand was. Stonden gewoon een sigaretje te roken.
Allemaal om de Jaarlijkse Subsidie veilig te stellen, moesten er wat "ongevallen" 'verzonnen worden..."

Draai al meer dan 25 jaar mee in de wereld van de hulpverlening maar dit soort idioot gelul heb ik nog nooit gelezen, gehoord o.i.d.

Gelul dus hetgeen ik onderstaand toelicht;

1.Roken tijdens de uitruk van Ambulance en Brandweer is al jaren ten strengste verboden.
2.Zowel Ambulance als Brandweer rukken alleen met "toeters en bellen" uit met toestemming en prio 1.
Afgegeven door de "meldkamer" n.a.v. een melding (vaak een burger die 112 belt)
3.Zowel Ambulance als Brandweervoertuigen zijn voorrangsvoertuigen: uitrukken zijn onderworpen aan strenge protocollen.
4.De laatste jaren is er in de Ambulancezorg én Brandweer een aaneenschakeling van bezuinigingen en reorganisaties; Ambulancezorg en Brandweer mogen blij zijn als ze alle bezettingen "dicht kunnen timmeren".
5.Al jaren worden er voor de Ambulancezorg en Brandweer budgetten vastgesteld door o.m. Overheid, Zorgverzekeringen, Gemeente, Provincie o.b.v. begroting en cijfers over afgesloten boekjaren.

Get the records straight ...........

4 verwijderd2420

@2

echt niet. Dat was de tijd dat de overheid wilde bezuinigen op a.o de hulpdiensten en deze moesten aantonen dat ze genoeg te doen hadden en die dus van alles gingen verzinnen om hun geld en materiaal maar te behouden. FYI: defensie is daar minder goed in geslaagd.
Hoe het nu geregeld is weet ik niet.

Zelfde zie je bij de Keyniaanse ( corrupte) infrastructuur projecten: toen werd mijn straat 3 keer per jaar helemaal opgebroken, dat zou nog te verklaren kunnen zijn met vervanging riolering, dan met glasvezel, dan met vervanging oude bekabeling maar later gingen ze over tot het verplaatsen van verkeersdrempeltjes die ze dan een jaar later weer gingen afbreken om het jaar daarop weer een halve meter te verplaatsen om het jaar daarom weer een halve centimeter te verhogen om het jaar daarom weer een halve centimeter te verplaatsen om het daarop, etc, etc, etc, etc, etc.
De VVD schoorsteen Rookt Goed!!!

Waar ik nu zit hebben ze het kruispunt in de afgelopen 5 jaar, DRIE keer opnieuw geheringericht waarbij de hele wijk iedere keer steeds een half jaar is afgesloten: lekker vangen, niks doen.

Eerst de lijnen vervangen, toen het kruispunt 45 graden gedraaid, en nu hebben ze er een rotonde en wat voetpadeilandjes aangelegd. Zal over een paar maanden wel geopend worden

Pure kapitaalvernietiging, maar de VVD/D666 optimisten die niet vragen wie dat betaalt maar alleen maar lekker vangen, vinden deze corruptie HEERLIJK!.....

5
5 FNKTD

@4

dan heb je waarschijnlijk in een 'goeie' regio gewerkt. Die actie die ik zag rook naar nep en zag er zo uit. Een andere verklaring was niet te bedenken. Idem een jaar geleden nog: er moest iemand uit zn huis worden gehaald, een patient, geen 'verwarde man' en daar kwam voor opgedraafd:
Twee Brandweerauto's- met alle toeten en belllen
Twee Ambulances-met alle toeters en bellen
Twee Politiewagens- geen toeters en bellen

Dat zijn zes hulpdiensten, 20 man personeel om via het raam de waarschijnlijk overleden patient uit zn raam naar de ambulance te takelen.

Dat kan simpeler....

5
6 FNKTD

Of misschien is het erg verschillend in verschillende regio's of gemeentes. Danwel er is een groot tijdsverschil.

Wat @4 : zegt komt wel overeen met wat je overal leest en hoort, qua overheids- en semi-overheids-instellingen die bedoeld zijn voor zorg naar de burger toe. Dat wordt zoveel mogelijk afgebroken, jaar na jaar, wat de staat wil zichzelf opheffen in opdracht van de EU, en heeft al gezegd, dat zij geen zorgplicht meer voor ons vinden te hebben. D.w.z. ze mogen mensen straffeloos laten kreperen, die moeten zichzelf maar zien te redden.

2
7 Wendel

Invaliden en chronisch zieken, bijvoorbeeld. Maar niet alleen zij.

2
8 Wendel

@5 Het is maar hoe je het wilt zien.... Ik zie op bouwplaatsen altijd metselaars, timmerlieden en andere bouwvakkers in schaftketen zitten. Krantje, thermoskan koffie, stapel brood of ze hangen aan de mobiele telefoon te appen of bellen.....

En toch.... toch staat er een tijdje later een fraai bouwwerk.... question

0
9 LoydMorris

@9

de eerste keer dat mijn kruispunt weer afgesloten voor wat cosmetische veranderingen duurde een half jaar

de tweede keer dat ze dat deden duurde het..............EEN JAAR!!

de derde keer zie je dat ze veel meer haast maken en zal het waarschijnlijk twee maanden geduurd hebben.

In alle gevallen heb ik ze trouwens nooit zien werken eraan, ook overdag niet wat de lange duur in ieder geval verklaard en 'het verkeer' en de 'overlast' totaal ondergeschikt maakt aan de gemeentelijke belastingspolitiek, want daar is het voor bedoeld.

ALS ze echter snel werken, zie je verval al na een half jaar, dan vallen de gaten overal spontaan in het wegdek dus snel komen, volgooien en nog sneller ervandoor gaan.

We kunnen dus beter Chinezen inhuren die doen al het bovenstaande in een week en twee, nee DRIE zo goed.....question

4
10 FNKTD

** gebruiker verwijderd **

@6
U wilt met deze lariekoek uw gelijk hebben.
Dat mag van mij hoor: omdat u het wilt, niet omdat het de waarheid is.
Het is úw waarheid die niet strookt met de werkelijkheid.
Fijne dag.

11 verwijderd2420

@10 : Ik heb dat ook zien gebeuren, hier vlakbij. Hier was het duidelijk de bedoeling, de plaatselijke kruidenier/bakker, groenteboer en slager te verdrijven, en dat is ze ook gelukt. Dat heeft alles te maken met openingen scheppen voor islamitische bedrijfjes, die bovendien niet aan dezelfde zware boekhoudkundige - en diploma-eisen zijn onderworpen als bij autochtone Nederlanders. De bedoeling is hetzelfde als bij het rookverbod in éénmanskroegjes: alle plekken waar autochtonen elkaar spontaan ontmoeten c.q. een goed lopend bedrijf(je) hebben, elimineren.

2
12 Wendel

De weg en de stoep werden opengebroken zodanig, dat die bedrijfjes nog maar slecht te bereiken waren, zowel te voet als met de fiets of auto. Vervolgens lieten ze het, zonder enige activiteit en ondanks herhaalde protesten van de winkel-eigenaars en omwonenden, gewoon zo liggen totdat de slager als eerste vertrok. Toen was het setje winkels niet meer compleet, er kwamen minder mensen op af, en de mensen waren inmiddels ergens anders gaan kopen, namelijk bij de nieuw geopende AH verderop, buiten de wijk. Zoals gepland. Want er werden hier steeds meer kantoorflats en woonflats bij gebouwd, en dat was te lucratief, daar mochten autochtonen niet aan verdienen, blijkbaar. Alles moest naar de AH en/of de Turk die daarna hier een kruidenier/slager opende.

1
13 Wendel

@1 ja joh.. Gelukkig is niet alles altijd hoe het lijkt en kan een rit ook geannuleerd worden.

0
14 datkanjijmakkelijkzeggen

@6 rij eens een dienst mee nu zwam u zo ongelofelijk dom vanaf de zijlijn, maar het is de schuld van Keynes begrijp ik.

u

0
15 datkanjijmakkelijkzeggen

@14

Niet in de tijd dat subsidie afhankelijk van inzet gemaakt werd...

0
16 FNKTD

@15

Jaah, Keynes 2000. De zorg is op het ogenblik een Moloch met honderdduizenden 'managers', 'beleidsmakertjes' en puissant verdiende "specialisten" die dadelijk per verwijderd orgaan worden betaald als tegenprestatie, waar de hele economie van Afrika makkelijk in kan..

0
17 FNKTD

@12

bij mij is het ze gelukt om een fietsenmaker, een slotenmaker en een banketbakker te verwijderen. Die lagen aan een marokkaans koffie/eethuis en ze wilde die hele straat islamiseren, en dat is ze nu gelukt. Die arabische witwas/drugs winkeltjes hebben geen last van opgebroken straten dus zo wast de gemeente hun ene hand met de andere..

0
18 FNKTD

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Defcte burger
Offtopic

Oje, het volluck gaat aan de drank, *draait een jointje en gaat lekker in een hoekje zitten genieten van de verdere reacties *😇🥳...

1 minuut geleden geplaatst door Defcte burger

baba jaga
Offtopic

@2838 Ga je met mij mee dan mag jij in mannen billen knijpen.Ik zeg niets....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Querido not
Offtopic

@2811 Daar raak je een gevoelige snaar - ik reageer maar niet.Wel vraag ik me af hoe jij dat zelf zou kwalificeren 😁...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Offtopic

@2821 Een glaasje Merlot graag - en 'n schaaltje snoeptomaatjes....

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Offtopic

@2826 Koffie met oranje gebak voor de TV waarschijnlijk. En mensen kijken. Er loopt hier altijd heel wat volk voorbij, richting de festiviteite...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Offtopic

@2834 Ja halloo ineens met de staart tussen de poes afdruipen?Jij wilde toch ff sparren? pppffff watje....

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2829 Ze houdt van sucken indd.Een echt pijp konijntje....

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Ik heb het idee dat de leiders van het westen in een bubbel leven die niet klopt. Net zoals dat overal democratie brengen een bubbel was die nie...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2832 Dankje Bop, ik zal zachtjes en met respect knijpen....

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

De tokkies van Nederland zijn hier bezig.Ik ben weg....

12 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Lindsay CampuanoH网站Jennifer Jason Leigh NakedAmateur Females MasturbatingJessy DunaiX VideoesCominc PornComics HentaiSonylian XxxDownload Video SexAsiapornFreepornsearchPorn Star Full HdGaon Mein SexVillage Sex ImageActress PussyMia Kalifa Sex ComLech GottiLauren Phillips MomVidéo Porno GratuitePorn Pee PeeQuadrinhospornChatradonNikki BladesBeegee PornYoungoerpsEbony Cum SwallowPawg Big BootyAri Kytsya PornTonicmoviescomDark Knight IngridCuckold BlogJenny CuteyBlack AmbushedPinky Strap OnSex Video Achha WalaNude Women OicturesCelebrtiy NudesClub Saventeen.comBengali Hot MovieNude Boobs MassageNude Boobs SexTifa PornFree Naked Video ChatFull BrazzersHq EróticoNajar HentaiBig Boob's PicEbony Cream PiesXnxx InidaIlona StallerNaked CwlebsBlow Job DrinkTarzan Xx VideoSex Classic VideoAbelinda VideosBounty Hunter BjкунилингусыJungle Full SexBest 69 PositionAmateur Trans PornNude In KoreaJavhdpornNaughty NachinimaMofos.vomBig Natural TitsAmandla Stenberg NudeSnapchat TitsBrazera Video七天探花Www Ddf NetworkAunty FuvkYoungshemale PornAdult Phone GamesTout Les Femme NueSquirting BbwXxxh1 Time XnxxPornx VideoHard Fuck Video DownloadChicas MasturvandoaeTied Up GangbangedFilm Porno Gay GratuitGostosa Nua Ao VivoMila Kunis LeakedNyyxxii OnlyfansDeonna Purrazzo NudeMom Sex Stories HindiFem Dom Pegging PornIndian Hot Girl XvideoBusty Nude SelfieBhojpuri Sexy XxxHot Erotic PornWatchmygirlfriendLa Video Du Jour De Jackie Et MichelMulheres Mais Gostosas NuasFtm CreampieNaked On The PoolBeyonce Is NakedSexiest PornstarVixex PornJapanese Train GropeAll Cartoon Porn VideosValentina StraussBanglavhotiTeen Nudes TwitterJeux Gratuit SexeKim Basinger NakedPorno JavSexo Amador LesbicoCollege Coeds Vs Zombie HousewivesXnxx OiledBootyfruttiStacie Starr MomFress PornPiornhubEbony Bbw ThreesomePorn Cimcs成人 小 视频Anike Ekina NudeNerdballer TvXxxinxFeneo Movies SexNanad Ki ChudaiIndian Male Porn VideosTru Kait DoctorSexwebcamsDirtyleaguePrincessemily OnlyfansWidowmaker HentSexey BfCycle XxxGey XnxxTorry Wilson NudeFanservice CompilationOlder Younger ThreesomeSexe BdSneha Sex VideoTrap HentaiAnal Videos PornosHentai PfpScarlet Johanson NudeXxveidoFemale Dom BondageKarnataka Sex Video Com깁치티비Faceswap NudesErotic XxxJap Bbw PornJordan Bush Nude