door 7Butterfly7 in Politiek  ·  38 Reacties

  • 30
  • 1212x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als ik de foto inzoom is dat Rutte niet hoor bij die pijl

2
1 Interessant

Ja, maar geen mensen uit Zuid en Midden Amerika, die nemen we niet op. Die mogen wel gewoon weg rotten. En ook geen door moslims vervolgde groepen, die laten we ook afsterven.
Nee, de moslims, die moeten we hebben. De onaangepaste, agressieve vrouwonvriendelijke, homo hatende, veeleisende en snel beledigde moslims, die mogen massaal europa binnen.
Want die staan bekend voor hun positieve bijdrage..... niet dus! :X

1
2 Bleke Betty

Schaakmat extreem-rechtse Alt-right klansman nazi's het zijn nu geen illegale meer en het gaat nu helemaal volgens het boekje van de unie.
Dit is toch wel het toppunt van de democratie die zich zelf kapot praat.

0
3 xDDD

@1
Ik denk het ook niet, maar ja... ze lijken allemaal op elkaar, of je een blik blauwe/zwarte pakken hebt opengetrokken.

2
4 Bleke Betty

Ja, schandalig. Er is o.a. getekend voor 'het benadrukken van de positieve kanten van migratie'. Namens wie gebeurt dat eigenlijk? Hoeveel procent van de bevolking is nu blij met het steeds maar blijven binnen halen van negers en moslims? En dat allemaal voor permanente vestiging inclusief uitkering. Er is 'not in my name' getekend voor die ellende. Ik had van een VVD'er wel wat meer kritiek verwacht. Maar nee, er werd schaapachtig getekend voor nog meer gedoe, criminaliteit en achteruitgang.

0
5 schrootflint

@2 dikke plus voor bleke betty

1
6 semperpenis

Ze komen alleen maar af op de uitkeringen en toeslagen. Verder hebben ze overal schijt aan. Nu weer het geval van een Irakese zanger. Lekker in de uitkering en verder zwart betaald optreden in Duitsland, VS en Irak. Ja, ook in Irak dus. Wat is nou de dwingende reden dat zo'n iemand hier moet verblijven? Wat een flauwekul. Is dit nou het asielrecht zoals het bedoeld is?

1
7 schrootflint

Zelfs de 'normale' migrant uit een totaal wetteloze, corrupte Afrikaanse staat, past niet zomaar in het Westen. Ze hebben stuk voor stuk meegedaan aan het systeem.

1
8 Soare

"'Een verklaring die migratie omschrijft als een noodzakelijk positief en voordelig fenomeen dat bijdraagt tot de globale ontwikkeling'. "

Wat is dat voor slap gelul?
Migratie is niet noodzakelijk, totaal niet positief en globale ontwikkeling is nonsens.

Nee, er moet een andere reden zijn voor de massale import van islamieten en negers (vaak ook nog islamiet).

1
9 1050 hPa

En het effect van dat verdrag is een giga-braindrain. Afrika leidt mensen op en exporteert ze vervolgens. Ja, het zal daar wel wat extra centen in de la brengen. Leuk hoor als je het verder zonder vaklui moet stellen. Laagopgeleiden zat hier. Moeten die nu extra beconcurreerd worden? Het gaat absoluut om het vermengen. "Rasch"vermenging schijnt het grootste goed te zijn, verse genen, allemaal een egaal kleurtje, allemaal even stom en bijgelovig, makkelijk te hanteren. Maar er wordt verdacht weinig gemengd. Want relaties laten zich niet dwingen. In plaats daarvan gaat iedere groep voorspelbaar klitten, eigen cultuur, eigen taal, en rollen de diverse groepen vechtend over straat.

2
10 Ness

En we zijn er direct zeker van dat de zorg in Nederland echt onbetaalbaar wordt!

1
11 Garp
12 7Butterfly7
13 7Butterfly7

@1 "Als ik de foto inzoom is dat Rutte niet hoor bij die pijl"

Zou het kunnen dat niet Mark Rutte wordt bedoeld?

"de Hongaren tekenden derhalve niet, Mark Harbers namens Nederland uiteraard wel,"

0
14 RobP

@14 What's in a name: beide VVD'ers.

0
15 7Butterfly7

Waarom laat met die mistige hoofden tekenen voor een heel continent. Omdat een paar dwazen menen te moeten beslissen dat miljoenen mensen dit maar over zich heen moet laten komen?!?!
De kerkers in met die soepkippen. Europa is al bevolkt ...

0
16 sparta

Als deze genocide van de Europese oorspronkelijke bewoners zich voortzet, dan zitten we binnenkort allemaal in reservaten zoals de indianen in de VS.
"goed voor de economie"...hoe krijg je dat uit je fascistische bek !

0
17 B55

Die foto goed bewaren voor het naoorlogse tribunaal dat de aanstichters van de laatste burgeroorlog moet identificeren, nadat oost europa de europese beschaving heeft gered, de tweede reqonquista een feit is, de islam verboden wordt, en naast het nationaal socialisme in het rariteitenkabinet van de geschiedenis is geparkeerd.

0
18 B55

De meeste reageerders hebben de boze smiley aangeklikt. Ik moet ze geen ongelijk geven na het zoveelste haatbericht op Haatkoerier dit soort berichten zat is. Wat mij betreft komt de onderstaande smiley er in het kwadraat te staan: http://medios.plazavip.com/fotos/productos_sears1/original/2417245.jpg

14
19 rolstoeltje

Dat alles dient maar één, namelijk de sociale cohesie en solidariteit in Europa vernietigen ten gunste van allerlei vreemd volk. Dat volk gaat meteen aan het bijstandinfuus dat moet worden gevuld door de hard werkende mensen. De hardwerkende mensen betalen zich scheel aan allerleis vaste laten en belastingen om de klaplopers te kunnen onderhouden. Alle bewindslieden die de immigratie stimuleren, faciliteren en financieren beschouw ik als vijandig t.o.v. de gevestigde samenleving.

0
20 bozeman

@1 Nee, dat is iemand die Mark groet.

0
21 PeKa

Het mengen van rassen/volkeren/etniciteiten levert spanningen en problemen op. Daar is al genoeg onderzoek naar gedaan. Het is een slecht idee om dit van bovenaf te forceren. Gaat gegarandeerd mis!!

0
22 PeKa

@5
Ik denk dat advies aan de premier tot ondertekenen wel eens waar van buitenlandse zaken (dus Blok VVD) afkomt. Maar dat het specifieke advies (met achterliggende adviezen) tot ondertekening meer uit de koker van ontwikkelingssamenwerking, stamt.
Dat hebben we dus (volgens mij) ook weer aan D66 te danken.

0
23 tegenzinnig

@22
De EU-top hoopt ook dat er in Europa oorlog uitbreekt tussen de diverse bevolkingsgroepen. Dan kunnen ze eindelijk hun natte droom in vervulling laten gaan, en dat is een Europees leger.

0
24 wiseguy

Het Verdrag van Marrakech: meer migratie en uitbreiding van de EU naar het Zuiden.

De bewering achter het Verdrag van Marrakech is dat de deelnemende landen economisch beter gaan samenwerken. De EU-belastingbetaler stuurt miljarden naar noordelijk Afrika; de gelden aldaar nemen de noodzaak voor migratie weg.

De EU-landen weten echter heel goed dat het empirische bewijs tegengesteld is.
Voorbeeld: in de 1e helft van de 19e eeuw emigreerden veel Ieren naar Noord-West Engeland.
Hoe meer geld de migranten naar Ierland terugstuurden en de Engelsen in Ierland staken, des te meer Ieren emigreerden naar Engeland.

In de 2e helft van de 19e eeuw emigreerden vele Ieren naar de VS. Hoe meer geld de migranten naar huis zonden, des te meer Ieren , maakten de overtocht naar de VS.


Het plan van de EU is dus bedoeld ter versnelling van de migratie.
Daarnaast is het een begin van de uitbreiding van de EU naar noordelijke Afrika. Want dat is de einddroom, zodra de expansie naar het Oosten en Zuid-Oosten ten einde loopt..

1
25 duurendaal

@22 , dat hadden we 50 jaar geleden moeten beseffen, nu is het geen 5 voor twaalf meer maar kwart over.

0
26 Spraypaint

daarom doen ze die moslims niets ,wat ze ook uitvreten.
daarom proberen ze alles wat niet door de beugel kan te verbloemen.
nogmaals, wij lopen onnodig risico omdat er een pact is gesloten om zoveel mogelijk moslims het land binnen te loodsen.
er moet voor de politici toch wel flink wat verdiend zijn om zo je eigen land en de burgers te verraden en over te laten nemen door die woestijnratten.
daarom komt de politie gauw met "verward" als een moslim doelgericht mensen aanvalt .
de politie is je beste vriend,mits je een moslim bent.
twijfelt er nog iemand aan islamisering?
en weer heeft wilders het al die tijd bij het goede eind of je hem nou mag of niet.

1
27 ongelovenloos

@26
50 jaar geleden was het ook de bedoeling dat de gastarbeiders maar tijdelijk zouden blijven. Nu wordt het onderhand wel tijd dat ze weer terug gaan naar waar ze vandaan komen.

1
28 PeKa

* Verwijderd door de redactie *

29 muxer

@29 Daarmee stem ik ook in : Meer afrikanen question

10
30 DikkeTor

Dit is een lijst met veiligheid van alle landen, volgens World Economic Forum, het 1e land, Finland, is het veiligste. Moet je kijken in welk gezelschap de Europese landen zich bevinden. Je schrikt je dood.

http://reports.weforum.org/travel-and-tourism-competitiveness-report-2017/ranking/#series=TTCI.A.02

2
31 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

32 Pxf7+

@27

" wij lopen onnodig risico omdat er een pact is gesloten om zoveel mogelijk moslims het land binnen te loodsen."

Nou, welk dan?

"er moet voor de politici toch wel flink wat verdiend zijn om zo je eigen land en de burgers te verraden"

Wat dan en wie?

Als er een voorbeld is wie zijn volk verraad, is het Putin wel
Zelf, Putin $200mld aan bezit en zijn vrindjes sluizen elk jaar $150 mld het land uit

Noem dan eens een voorbeeld wie dit doet in NL?

8
33 LGK

@33

1. The Barcelona Declaration - Euro Mediterranean Declaration of 1995
2. The Barcelona Declaration - Euro Mediterranean Declaration of 1995
3. The Barcelona Declaration - Euro Mediterranean Declaration of 1995

0
34 rampage

er lopen nog een zooitje verknipten rond. ergens op het binnenhof in Den Haag wel te verstaan

0
35 Roomboterbabbelaar

@33

1
Ik denk eerder een dat het vanuit een Europees voornemen stamt.
Ergens in de loop der jaren is er in de duistere krochten van de Europese macht, door Europese ambtenaren in samenspraak met grote Europese ondernemingen besloten, dat de huidige Europese bevolking, met al haar rechten en haar welvaartsverwachtingen en met de Europese tweedeling in welvaart (tussen noord en zuid) een belemmering voor een steeds meer expanderend Europa en als als globaal handelsblok was. Te duur, met te weinig rendement voor de grote Europese ondernemingen.
Vervanging van de bevolking, maar wel gefinancierd vanuit eigen zak, is daar bij natuurlijk de beste optie.
Dus is dat nu het voorgestane Europees beleid.
Alleen gaat dat natuurlijk niet met open vizier.
Want rottigheid (opstanden, revolutie, politici die verantwoordelijk worden gehouden), dat moet vermeden worden.
Hele kleine, doch definitieve en onontkoombare stapjes (zo doen ze Europese burgers tenminste geloven!), dat is het motto binnen het Europese bestuur!

2
Ach, het gaat politieke quislings niet altijd om het geld.
Soms is landverraad op zich al heel bevredigend.
En er zijn andere incentive!
Vooral de Europese Unie bied wat dat betreft vele verlokkingen.

3
Dat is het probleem van Poetin, hij is misschien wel de meest succesvolle 'vermogen vergarende' leider in de wereldgeschiedenis.
Zoveel vermogen vergarenen en toch het land, anders dan onder kleptocraat Jeltsin gebeurde, laten doordraaien.
Maar Poetin zal persoonlijk nooit van zijn geld kunnen genieten.
Want hij weet niet wat er zal gebeuren (ook met Rusland) als hij terug treed.

4
De schaal in Nederland is kleiner, maar ik kan wel één of twee recente voorbeelden van vissigheid noemen, b.v. VVD-voorzitter Henry Keizer, D66 fractievoorzitter A. 'Penthouse' P...

0
36 tegenzinnig
37 7Butterfly7

Ik mag op mijn blote knieën smeken dat alles in Nederland naar de tering gaat, pas dan worden de wegkijkers wakker om Den Haag schoon te vegen. Diegene die niet willen luisteren moeten maar voelen. Over een paar jaar ben ik hier weg.., zit te denken om nog op DENK te stemmen, zodat dadelijk men verdrinkt in de buitenlanders. Over een paar generaties is alles pas goed op te merken.

0
38 4lb3rt P1k3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
FOTO: Jutta Leerdam deelt spiegelselfie in jurk met flink decolleté

Hee. . . een vrouwenhater op dit forum. . . ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

baba jaga
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@2 Wel een beetje rekening houden met de gevoelens van een ander Bop....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Graaier1000
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@86 baba jaga,U slaat de spijker op de kop!Op internet/media wordt door sommigen erop gehamerd rekening te houden met de gevoelens van AND...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@14Het heeft bij velen ook tussen de oren gezeten door de angst (De Jonge o.a.), die hen werd aangepraat.Later bleek ook, dat gevaccineerden...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

@3 Maar dan wel per strekkende meter. . . ....

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ABRACADABRA
Rusland heeft onlangs weer een vreselijke mijlpaal bereikt in de oorlog

@2 ja, ik vraag me dan ook af hoeveel meer Russen moeten sneuvelen, voor er een opstand komt in Rusland. kan toch niet eindeloos doorgaan zo?...

8 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

LoydMorris
FOTO: Jutta Leerdam deelt spiegelselfie in jurk met flink decolleté

Niks mis mee. . . mooie vrouw, Jutta 😍...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

maarten1234
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

alsof we nu ineens bij verlinksing het antisemitisme weg is ;) ik denk dat menigeen uit de zandbakregio een soort vroeg aangeleerde haat heeft...

21 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Sarcoff
Europese Hof kraakt toelating pesticiden: weg met de oude protocollen

Nee, ik wens geen abonnement op die k*tkrant....

22 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Femail Glory HoleAfro PornXxx Videos For BlacksHot Xx Video ComIndiansexmoviGibby The CliwnCheerleader Lesbian PornIa HentaiHentai.hqMtall-077Indian Pron VedioWww.youjezz.comKaten Gillan NudeTap Out PornAmerican PirnPictures Of Naked WomanMalayalam Blue SexEx Girlfriend SexDesiodiasexBucc WildPronmoviesDaddy Licked MeLindaay PelasBlack Ambush Full VideosJulia Boin PornUgly Porn StarJeniffer Lawerence NakedKristara BarringtonEnglish Blu FilmHunter LeighHindi Porn MoviHorror XvideoSquirt Porn Gif色情网站大全Porn Bigg AsCurvedcocksسكس ورعان حلوينKing Queen SexXnxx Hard HdPorn MaxineSteve Holmes Porn VideosElle BrookepornJapanase Mom PornXxx Porn MoviesRyan SmiliesLove Hd Porn VideoPigtail PornstarsFree Porn DaddyCamscapRelay Read PornXxxxxcc XDrop Em OutRedhead.girlnextdoorNude Ava AdamsDoctor And Nurse Sex VideoSex Video Open SexTamil Aunty Xxx ComIndian Gang Sex VideoNatsuyasumi Ake No Kanojo 2Tamil Aunty Nude ShowFlower And Snake MovieTwpornostarsCyberpunk Sex ModsAli Da Reaper PornShruti Hassan XnxRomantic Xxx Video DownloadAdrian ChechikKristen Hancher Onlyfans LeakFitbcheeksSleeping With Mom PornBrooke Wylde PovPersephanii PornXvideo9Bangla First Time SexBhad Bhabie Onlyfans PornBbc Redhead GangbangBbw Granny BbcIknowthatfirlBbc CreampiesCums SwallowKerala Couple Sex VideosPerverse PornFree Gay Porn VideosFree Movies Hd PornPornpen RedditHentao GifTsugunai HentaiIfrit PornBzzzmeBlack 3d PornMeilleur Video PornoSquirting LesibansScotygotfansKannada Sexy Kannada SexyStepmom Seduces Step SonTeencumdumpsterWorship AssholeKorean Celebrity PornBig Tity LesbiansWilla Fitzgerald FeetFemdom HandobPbdsmCoochie CuttersAnywebcamWww.porbMurielle Telio NudeSaxy Video HdEmmastarlettoVip 4k PornMaid Porn Videos1960spornWwe XxxDaphan RosenReagan Foxx MilfRicha Chadha HotHot Aunty Xnxx VideosJapan Aunty SexRip Her Up VideosSara Jay Hd PornArcadia DavidaSexo España VideosDiana_smileyIndian Kamwali SexReverse Cowgirl PovSkinnyshemalesXxx MovieNrazzer PornXcam PornX Video FastWww Xnxx Com IndiaViolet Myers IafdDesi Sex Video AuntyCuckquean PornSunny Leone Fuck DownloadXxxxxx Full VideoThick Booty Ebony PornOlder Nude Sexy WomenSexy ViboPerfectpriceThamil SaxBangla Nude MovieStepsis NudeBest Transexual PornstarsBest Hd Porn For FreeChaterbattePicuntVideos AcompanhantesPornos ToroXxx Hina KhanHomexvideo