door Febee in Overig  ·  93 Reacties

  • 32
  • 1748x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Go debieltje Go!

20
51 Oebie

@10 : Uw speech zou niet hebben misstaan in het oude Oost-Duitsland. Maar dan over het verfoeide westers-imperialistische kapitalisme.

1
52 Wendel

@33 Asielzoekers zijn in de Duitse criminaliteitsstatistieken oververtegenwoordigd, heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU) gezegd bij de presentatie van de criminaliteitscijfers over 2016.

In Duitsland is het aantal strafbare feiten ongeveer gelijk gebleven, maar het aantal geweldsdelicten is met 6,7 procent toegenomen. Daarbij speelt de komst van de vele asielzoekers volgens de minister een rol.

Veelplegers
In 2015 en 2016 kwamen er meer dan een miljoen asielzoekers naar Duitsland. Bij sommige delicten, zoals tasjesdiefstal, mishandeling en aanranding blijken asielzoekers oververtegenwoordigd.

"Het is een onplezierige ontwikkeling. Daar valt niets aan goed te praten", zei de minister. "Maar", voegde hij eraan toe, "pas op met het over één kam scheren van alle vluchtelingen."

Volgens de minister zijn de daders vaak veelplegers. Een kleine groep is verantwoordelijk voor een groot aantal misdrijven. Hij wees erop dat veel asielzoekers jonge mannen zijn. "Die zijn in de criminaliteitsstatistieken sowieso oververtegenwoordigd."
https://nos.nl/artikel/2170037-duitse-minister-meer-geweldsdelicten-mede-door-asielzoekers.html
Altijd je woordje klaar om weg te kunnen blijven kijken en alles maar extreemrechts noemen gaat steeds minder op sufferd.

1
53 Truffelaar

@25

Dus weer bagatelliseren Doortje....

En je bron? Want dat stukje tekst kunnen we natuurlijk niks mee

0
54 Hefan430

@49 : Als je de autochtonen wilt intimideren, die teveel snappen van de rechtsstaat e.d., dan is er niets effectiever dan een horde barbaren. Jeweetwel, lieden uit de omgeving van Barbarije.

1
55 Wendel

@35 Wanneer hou je nu eens op, met dat leugenverhaaltje?
Merkel heeft NOOIT gezegd, dat heel Afrika naar Europa kan komen.
Ze heeft de Hongarije aangeboden, om de vluchtelingen, die daar waren en voor de grens stonden, door te laten reizen naar Duitsland. Niet meer en niet minder.
Dat criminele mensenhandelarendaarop leugens zijn gaan verspreiden over, dat iedereen in Duitsland welkom is, daar kan zij niets aan doen.

13
56 sockknitter

@38

Wel leuk eigenlijk, jouw linkje bevestig je eigen ongelijk!

Tot 2014 liep de aantal geweldsdelicten beduidend af, totdat Merkel zei "kom hierheen, wir schaffen das!".
Hierna kwam de intocht aan vluchtelingen en de aantallen misdrijven liepen op tot 2017.
In 2017 liep de aantal vluchtelingen die Duitsland in kwamen drastisch terug en zo ook de aantal geweldsdelicten.

Ik zie een verband, u niet zeker?

question

0
57 ikzelf66

@25 :

"Want reken maar dat dit verhaal zich zal verspreiden op de smartphones van alle migranten in Duitsland, Afrika en het MiddenOosten. Zodat iedere migrant dan kan lezen dat de Duitse rechtsstaat capituleert voor geweld en brutaliteit. Dan wordt de afzwaaier op het doel van de tegenstander door het slappe overheidsoptreden gewoon een goal in eigen doel. En dan heeft de Duitse rechtsstaat de match verloren."

2
58 Wendel

@33 Bij de grens van Palestina?? Het is bij de grens van Israel! Wat denkt u wat er zou gebeuren als de Israeliërs niets zouden doen?
Ik weet het wél.... dan vallen er heel veel Israëlische slachtoffers. Dat deze Palestijnen als een stelletje domme lemmingen zich in de ellende storten, doen zij zichzelf aan.....

Wat gaat u doen als er een zooitje ongeregeld tracht in uw huis te komen?

0
59 LoydMorris

@56 Het is wel degelijk de schuld van Merkel door herhaaldelijk "wir schaffen das" te roepen. Nu, jaren later, staat de deur op de Middellandse Zee nog steeds open. De asielprocedure is nog steeds veel te soft en langdurig waardoor honderdduizenden oneigenlijke asielzoekers jarenlang geen duidelijkheid hebben. De aanzuigende werking is enorm. Er is niets veranderd.

2
60 Dune

Waarom hebben agenten een vuurwapen? Die kunnen ze toch gebruiken als ze bedreigd worden. Die Afrikanen gaan hier niet vertellen wat er moet gebeuren. Iedereen die erbij betrokken was terug sturen en desnoods het hele azc terug sturen. Dan moeten de goede maar onder de slechte lijden, dan hadden ze die groep maar moeten tegen houden.

0
61 A Passenger

De rechtsstaat is sowieso al ter ziele. Hoe kun je als staat de burgers helemaal de moeder reguleren en belasten, tot in elke handeling, om ze maar zoveel mogelijk van hun energie en levensvreugde te beroven, zodat die ten dienste staat van jouw staats-cronies, de lobby.

En anderzijds diezelfde burgers ieder recht op zorg van staatswege ontzeggen. Ik mag jou tot op het bot uitbuiten, letterlijk uitbenen tegenwoordig (donorwet, verplichte vaccinatie) maar ik ben niet verantwoordelijk voor jouw welzijn, zelfs niet voor jouw overleven, al dan niet menswaardig.

2
62 Wendel

Hoe zit het met de criminaliteitscijfers in Duitsland, zouden deze ook enorm gedaald zijn net zoals in Nederland. Zal best wel!

1
63 Niet wit niet zwart

Zo fortuinlijk dat we het hier in Nederland zo veel beter getroffen hebben, dan in Duitsland,
Nederlanders zijn anders, beter dan de Duitsers.

Ook onze allochtonen zijn anders,.
Zelfs onze asielzoekers zijn anders, want die zijn net als de hoogopgeleide apotheker uit Allepo, absoluut niet crimineel.

Ook is onze politie meer heldhaftig, slimmer en beter.
Vertonen zich vaardiger, beheersen de kunst van het theedrinken en bezoeken zelfs de religieuze festiviteiten van een bepaalde snit
Net als onze gerechtelijke macht, welke veel rechtvaardiger is dan in ons buurland, hier word tenminste 'gepast' gestraft.

En onze politici?
Nou laten het er op houden dat er binnen het 'Groot Woordenboek der Nederlandse Taal' geen passende bewoordingen te vinden zijn, om hen te omschrijven.
Maar toch, al met al neig ik naar de conclusie, dat het hier in Nederland allemaal veel beter is.
Alles!

Zo kennen wij bijvoorbeeld geen terrorisme in medeland Nederland!
Enkel misschien wat verwardheid.

Alleen is het jammer dat we (volgens bepaalde mensen ten linkerzijde) zo'n groot smaldeel aan bijna fascistisch denkende, extreem rechtse onmensen binnen onze samenleving hebben,
Onmensen die hoogst ongewenste acties en demonstraties houden, aan fascisme denkende (wat zou dat toch zijn) posters verspreiden (en volgens GL in 020 ook tegen hen gericht ophangen), knullige pogingen tot aanslagen met varkenskoppen op moskeeën doen, daar posters en spandoeken op de openbare weg ophangen etc etc.

Gelukkig zijn er ter linkerzijde dan wel weer goedwillende mensen en organisaties, die zich zelfs op gewelddadige wijze tegen extreem rechtse onmensen durven verzetten.
Want met zulke opvattingen stelt dat Nederlandse clubje '"Rechts nationalistisch populistische law and order malloten' (citaat hippodepippo) dat extreem rechts in Duitsland gewoonweg in de schaduw.

Toch jammer, van zo'n smetje op het Nederlands blazoen!

0
64 tegenzinnig
65 Wendel

@51 Ik begin nu te begrijpen waar Oebie van afgeleid is, N/M AARDAPPEL/KNOL wil in ieder geval zeggen dat iedere vorm van hersens ontbreekt!

Maar dat was al bekend, alleen niet dat je het daar zelf mee eens was!

0
66 Zie Hier

** gebruiker verwijderd **

@51 Nou iedereen(op een paar halve zolen na) is het er wel over eens wie hier de debiel is!. Kijk eens in de spiegel dan zie je hem/haar!

67 verwijderd110

Niet alleen in Duitsland hoor.

0
68 Thomas

Asielzoekerscentrum Ellwangen leek in 2016 wel een kopie van wat er nu in Weert aan de hand is met asielzoekers uit veilige landen, die de boel verzieken.

Vechtpartijen, diefstal, asielfraude..98 % van de Algerijnen worden of werden afgewezen.
Zouden die toen de Duits/Nederlandse grens zijn overgestoken en nu o.a. in Weert zitten?

https://www.welt.de/politik/deutschland/article151642600/Eine-Gruppe-Algerier-macht-die-ganze-Stimmung-kaputt.html
.

0
69 Nieuwsgierig

Maar de EU zinspeelt op nog meer afrikanen naar Europa. http://www.belga.be/nl/news/details-93189059/ (Hongarije is dapper.)
U bent trouwens een racist als u niet wilt dat het Europese volk ongelimiteerd plaats moet maken voor bosjesmensen met een gemiddeld IQ van 80.

0
70 grovi

@70 "U bent trouwens een racist als u niet wilt dat het Europese volk ongelimiteerd plaats moet maken voor bosjesmensen met een gemiddeld IQ van 80."
IQ heeft niets van doen met afkomst. Dat is enkele maanden terug toch wel duidelijk geworden...

5
71 RobP

Tsja, de pure angst om zogenaamd dezelfde fout te maken als 80 jaar geleden gaat toch bizarre vormen aannemen bij onze oosterbuurtjes. Sterker nog het asieltuig weet nu al dat er geen uitgeprocedeerde asielzoekers, lees gelukzoekers, meer uitgezet zullen worden. De angst regeert en is zoals altijd een slechte raadgever. Door dat slappe beleid hoeft er maar weer 1 sterke charismatische man op te staan en we zijn weer 80 jaar terug in de tijd. Heb altijd geleerd dat zachte heelmeesters stinkende wonden veroorzaken. En dat is precies wat er onder vrouwtje Merkel momenteel plaatsvindt met als gevolg dat er precies dat gaat gebeuren waar men zo bang voor is.

0
72 nostradamus666

Hier wat meer genuanceerde informatie, doe er mee wat je wilt:
https://www.stuttgarter-zeitung.de/thema/Ellwangen

0
73 Ektoplasma

@70 Je bent nog optimistisch met een iq van gemiddeld 70.

0
74 Xmod

@67 Yep, de gebruikelijke Denk-trollen.

0
75 Xmod

Op deze manier creëer je vanzelf een nieuwe Hitler

0
76 Mijn waarheid

@ 56 ga jij lekker bij Merkel zitten.
Ze heeft iedereen binnen gelaten.
En alles was welkom.
Dus jij moet eens stoppen.
Dit is geen leugenverhaaltje.

0
77 annie

Maar dit komt door extreemrechtse witte nazies question Als die niet bestonden waren de asielzoeker niet genoodzaakt om misdaden te plegen.

2
78 DikkeTor

@71
Zeg ik dat het te maken heeft met afkomst dan? Mij was dat allang duidelijk hoor. Toch spreken de feiten voor zich.

0
79 grovi

@42
Oh ja : D
En ik dacht dat ik het zo goed had nagekeken.

0
80 Schildpad

@45
Is er naast Peter Sutherland ook al een Donald Sutherland die degelijk soort uitspraken doet?
Brrr ..

0
81 Schildpad

@46
Ikke niet. Ben nie gek.

1
82 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

83 Undertaker

@52
Dank u : D

1
84 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

85 Undertaker

Sutherland welcomes action plan but warns on implementation
UN special representative criticises distinction between migrants and refugees
https://www.irishtimes.com/news/world/europe/sutherland-welcomes-action-plan-but-warns-on-implementation-1.2427882

The EU should "do its best to undermine" the "homogeneity" of its member states, the UN's special representative for migration has said.
Peter Sutherland told peers the future prosperity of many EU states depended on them becoming multicultural.
http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

Fijne vent, gelukkig is niet meer actief.

0
86 Schildpad

@85
Haha : P

0
87 Schildpad

@79

Racisten beweren vaker dat ze het over "feiten" hebben question

4
88 Bullet108

@88 Die van Denk?

0
89 Xmod

Europa delft onderspit tegen gelukszoekers is een betere titel

1
90 Uitede aka Espede

Nou, die je laarzen maar weer aan, want deze Weimar staat kan haar burgers niet beschermen. Dan maar anders helaas.

0
91 Rolmops

@88
Ah, het (s)linkse r-woord. Wat zei ik daar @70 nou ook alweer over...

0
92 grovi

De eigenlijke deal tussen staat en burgers, tussen onderdanen en leiders, overal en van alle tijden, is dat die leider die burgers mag belasten, een redelijk deel van hun arbeidsvermogen inpikken, in ruil voor bescherming. En onze staat doet onredelijk belasten en niet beschermen, zoals tegen de binnentrekkende hordes.

1
93 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Mutual MasturTara Tainton JoiA Sex MoviesFreeporn ConMiho WakabayashiAnal EvonyNoodlemagaeineWww.pornographe.comTik Tok PorXnxxxxxxRach_rach PeeSurfgayXxx Assames ComNeighbor MilfPornmd.copmMuyzo RrasWwwnxxSexing StudentsCarliejohowell NudeXxx Video Hd BrazzersJoyspron ComXxx 36Blocked Porn VideosHard Fingering LesbianMommy Talking Dirty To SonTits Bend OverHow To Find EscortsLetsjerk.ckmHotsideGaymaletuveHerman XxxSunny Leone Free Porn VideosHot FuckingSexy VivideoCvideoaVeronica Rodriguez ThreesomeCelebrty NudesSexual BbwEmily Ratajkowski HotCum Porn VideosTelugu Sex Film DownloadClea GuatlierInstagram PronIndian With Bbc PornBlow Job From DaughterSunny Leone NhdeTravestı PornaAmber Rose In The NudeHot Nude BrunettesPinkydoll LeaksHot Indian Babe SexCuming On Her BackCulazoXxx Video BihariXvideo Desi HotSexual Anal PositionsRecpornBlack On Black Ebony PornXxx Sex MexPron DeshiPorn Of AnimeGagged GirlSuhagrat Desi XxxKamasutra Movie Hindi MeinJoss LescafPapas Con Hijas CojiendoAmetur PornTonicmoviIsiah MaxwellMartina VismaraJennifer DarkKashmiri PussyLorde NudeKushboo Sex TamilPornfat AssRough CreampiesMinavieGirlswithmusclrSexy FitgirlsIndian Beautiful XnxxChains Xxx VideoGlory Whole SecretsPunjabi Sex X VideoAmiture BlowjobsZoey Sinn AnalPorndude.coomChaterbatrNudepicturesCaroline ZalogHdporn92Milf MilkingWhipedassLeak Celebrity VideosPornographie FranceFrancia James XxxThigbaitElizabeth Birkley NudePornslyThreesome Porn PicsVirgin DeflowerLon DepVídeo De Pornográfico BrasileiroMia Khalifa PornostarXxxbokep IndoSexual Movies HdShaving Pussy VidSnniy LiyonBabysitter PornSexy Bhabi PronLesbian TityBlow Jobs By RedheadsFemale Naked DancersXxxx Hindi HotActress Hot NippleOnlyfans LeaekdX Videos ShortXvideo Desi VillageXnxx SexvideoRomantic XxxxLesbiansex JapanTiffy OnlyfansKitchen SexpornCelebrity Hacked NudesBengali Sex XnxxBrazzers BPepeporn ComCollegegirlsgonewildVintage Pornography MoviesManga DewasaBrazzers 3xSexo Em LiveFuck VidsLive Girl SexChatertubeسكس لحسBoobs Pressing RomanceTrippie Bri Only FansHindi Sexy Porn FilmSexy Video Hd First TimeBangla Xxx Video LocalLargeporntubeDdd BoobsSalma Hayek Nude Sceneفیلم XnxxXxx Video McHd Pone VideoHdsex Video FreePublic SlutYu Shinoda UncensoredNaked Poonam Pandey