door Barbapapa-7,5 in Buitenland  ·  226 Reacties

  • 5
  • 712x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Palestijnen hebben het recht om te protesteren tegen de militaire bezetting van hun land. Het is de lafheid van de wereld die de zionisten ongemoeid laat dat het escaleert tot het huidige geweld.
Palestijnen zijn de rechtmatige bewoners van het oude Palestina; zionisten zijn de indringers en de rovers. Wie een klein beetje een studie maakt van de geschiedenis van het Midden Oosten zal onontkoombaar tot die conclusie komen.

15
201 samcash

@200

Nee, wéér fout. Dat was in de tijd vóór de oprichting van Israël dus daar kun je niet het land op aanspreken. Verder flikten ook de arabieren dergelijke ellende; maar die noem je dan weer NIET expliciet. Ik kan wel raden waarom!
Verder is Deir Yassin discutabel: https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/232625 Dus geen best voorbeeld.

4
202 weerman

@168 BenErWeer Vervolg op @200

Dan de oorlogen.
Je vergeet een hele rij oorlogen die Israël heeft gevoerd!
De aanval op Egypte in de jaren '50, de oorlogen tegen Libanon, de oorlogen tegen Gaza....
Israël heeft wel 10 oorlogen gevoerd, terwijl jij er maar 3 noemt question
En ik moet mijn schoolgeld terug halen??

Opvallend vind ik wel, dat aan het einde van je bijdrage blijkt dat je eigenlijk een pesthekel hebt aan (economische) vluchtelingen en andere nieuwkomers in ons land. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Maar moet je daarom met een gestrekt been inkomen tegen de Palestijnen??

11
203 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

204 Pluten1

@201

De inwoners van de Gazastrook protesteren helemaal niet tegen een "bezetting". Ze komen echt niet bij die grens samen om de "palestijnen" in Judea en Samaria te ondersteunen, mocht je dat soms denken. Het gaat ze maar om één ding: het veroveren van het _hele_ gebied, genaamd "Israël", en daarna het gebied joodvrij te maken. Net als bijvoorbeeld Jordanië deed met Oost-Jeruzalem, in 1948. Alle joden verjaagd, het hele stadsdeel Judenfrei. Dat is wat Hamas wil, meer niet. Staat gewoon in hun Handvest; simpel in te zien via Google.

4
205 weerman

@203 u draait de boel om. Deze landen vielen Israël aan en werden verslagen. Palestijnen is een verzonnen volk door de omliggende Arabische landen. De Romeinen hebben de joden vroeger Palestijnen genoemd vanwege hun handeldrift en is een soort scheldwoord

3
206 Pluten1

@202 weerman
Hè??
Ik reageer op @168 die Palestijnse misdaden uit het verleden noemt.
(Waar ik trouwens ook van gruwel).
Logisch dat ik dan even in ga op de gruwelijke Israëlische misdaden!

En dan: "Dat was in de tijd vóór de oprichting van Israël dus daar kun je niet het land op aanspreken"??
Niet gelezen wat ik onder andere als voorbeelden geef?!

En lees eens wat over de bomaanslag op het Koning David-hotel door Premier Begin.
Of later de Israëlische aanval op de Amerikaanse marine: het USS Liberty-incident.
En de Bloedbaden in Sabra en Shatila.....

10
207 Uit Den Haag

@204 Pluten1
Gezellig aan het trollen in een serieuze discussie??

12
208 Uit Den Haag

@208 als u dat serieus noemt, maar ja ongeschoolden denken wel vaker dat ze een serieus gesprek voeren maar weten niet waar de klepel hangt. Ik zal u niet verder storen in het serieuze gesprek van gestoorden.

3
209 Pluten1

@205 weerman
Grappig!
De grootste militaire macht van het Midden Oosten Israël is doodsbang van 30.000 vrouwen, kinderen, oude van dagen en wat Hamas-aanhangers die zwaar zijn bewapend met keukenmessen, autobanden en molotovcocktails!
En daarom schieten Israëlische sluipschutters alvast duizenden mensen dood en het ziekenhuis in.
Wat een humor! question

11
210 Uit Den Haag

@210 ga er ok naar toe miss zijn dan ook verlost van uw stompzinnige uitspraken

3
211 Pluten1

@206 Pluten1
Je schrijft: Deze landen vielen Israël aan en werden verslagen.
Je kletst maar wat.
Van de 10 oorlogen die Israël heeft gevoerd viel Israël minstens 7 keer aan.
Maar als jij iets anders kan aantonen: ga je gang!
Dan toon je tenminste één keer iets aan van wat je beweert question

11
212 Uit Den Haag

@203
U bedoelt natuurlijk de reacties op de aanvallen op de Joden.
Het zij u vergeven hoor dat u die details effe vergeet.
We kennen u al wel langer dan vandaag.

3
213 BenErWeer

@212
Dan is dat iig al 1 keer meer dan u heeft gedaan.
Maar maakt niet uit.

3
214 BenErWeer

@211 Pluten1
Dacht je dat Israël daar toestemming voor geeft??
question
Israël weigerde de Lord-Mayor van Dublin, Franse Parlementariërs, Europarlementariërs en burgemeesters, journalisten, een Nobelprijswinnaar en weet ik allemaal niet wie de toegang. Netanyahu wil de Duitse Minister van Buitenlandse Zaken zelfs niet meer spreken.
En dan mag ik er wèl in??
NO WAY!!
question

11
215 Uit Den Haag

@210

Hamas toonde vanavond weer een toespraak over het doel van hun "vredelievende protesten" aan de grens: het doel is binnenvallen in Israël en daar mensen doden. Dat jij dat met onzin verdedigt is al een tijd bekend; je standpunten ook. Je overdrijving is óók bekend, zeker als je ouweneelt over "duizenden doden". Dat er veel goed getrainde en bewapende Hamas-strijders slechts misbruik maken van rellende burgers, is natuuuurlijk allemaal "een zionistische leugen" en jij weet het weer veel beter. Echt, het is zo'n enorme tijdverspilling om met Hamas-adepten proberen te communiceren. question

4
216 weerman

@216 weerman
Je schrijft:
Nee, de inname en daarop volgende annexatie van de Krim Was NIET legitiem en NIET gerechtvaardigd! De VN heeft zich daar duidelijk over uitgesproken, en die diefstal was één van de aanleidingen voor de sancties tegen de imperialistische Russen! Lees je in, en geloof die Russische trollen nooit, zeker niet als je ziet dat ze elkaar hier snel "plussen" want dat vinden ze belangrijk... Deze obscure lieden zijn tegen democratie en steunen een dictatoriaal Russisch bewind!!

Waarom hoor ik dit hieronder nou nóóit van jou??
Nee, de inname en daarop volgende annexatie van Oost Jeruzalem en de Syrische Hoogvlakte van Golan Was NIET legitiem en NIET gerechtvaardigd! De VN heeft zich daar duidelijk over uitgesproken, en die diefstal was één van de aanleidingen voor de BDS tegen de imperialistische Israëliërs! Lees je in, en geloof die Israëlische trollen nooit, zeker niet als je ziet dat ze elkaar hier snel "plussen" want dat vinden ze belangrijk... Deze obscure lieden zijn tegen democratie en steunen een dictatoriaal Israëlisch bewind!!

14
217 Uit Den Haag

@172 : Ik zei dat het conflict begon met het oprichten van Israël. Niet wie wanneer dat stukje land claimde. Dat verzin je er zelf bij en zo kom je tot je 7 voor Christus onzin wat verder niets met dit conflict te maken heeft.
Uiteindelijk komt het er op neer, dat een paar fanatieke religieuzen dachten dat ze recht hadden op dat stukje land en de mensen die daar generaties lang woonden hebben verdreven. Om vervolgens onschuldig te doen en geen idee te hebben waar het vandaan komt, maar wel constant over de grenzen heen gaan zowel geografisch en qua mensenrechten.

6
218 solidsteel

@217 .

Je gaat nu de russische acties vergelijken met wat erin het Midden-Oosten gebeurt?! Ik wist dat je niet de slimste was (anders had je nooit voor die arabieren gekozen en _tegen_ Israël...) maar dat je ZO dom was, verbaast me weer. question

Dank voor dit stukje inzicht, het kan niet op met jou. question

4
219 weerman

@218
Het heeft ALLES met dit conflict te maken, er wordt namelijk - en dat is het begin - gesteld dat de Joden land hebben gestolen of hebben geconfisceerd.
En dat klopt dus niet.
De Engelsen hebben, voor zover dat dat bij hen uberhaupt kon liggen, het land teruggegeven aan de Israeliers. > dus on-topic

Dan wordt er continue verwezen naar de schending van mensenrechten, waarbij ik de stilte aangeef die er heerst richting andere landen die helemaal geen mensenrechten respecteren. > ergo: ook on-topic

Dan wordt er nog iets wazigs geroepen over apartheid, waarbij ik maar even wijs op de apartheid bij de buurtjes om Israel heen, terwijl er in Israel gewoon arabieren leven, werken en genieten. > ook al on-topic.

Laten we het dan maar niet hebben over de woorden 'deportatie', want dan vraag ik u: waar zijn de joden in Irak, Iran, SA, Libanon en ga zo maar verder. > ergo Alweer on-topic.

Dus waar ben ik dan niet 'on-topic'?
Geef eerder eens antwoord waarom alleen Israel getarged wordt voor zaken die in de landen eromheen veel meer en veel harder spelen maar waar niet met dezelfde maten gemeten word door mensen zoals u.

Er is echter maar 1 iets dat Israel onderscheid met de landen eromheen, en dat is dat Israel een joodse staat is.

Dat maakt mensen zoals u, die alleen maar reageren op draadjes wat te maken heeft met Israel en alleen maar over wat Israel zogezegd zou hebben gedaan, mensen met een complex richting Joden.

En daar is een woord voor: https://nl.wikipedia.org/wiki/Antisemitisme

4
220 BenErWeer

@156
Het verbaast me telkens weer dat de antise...Israel haters zo slecht op de hoogte zijn en eigenlijk alleen maar zien wat ze willen zien. Ahlam Tamimi, de tante van het extremisten gedrochtje waar jij het nu zo hartstochtelijk voor opneemt, was betrokken bij de bomaanslag op pizzabar Sbarro.
En dit was het resultaat:


Ze plaatse zelf een bom in een supermarkt (juli 2001) die ging wel af maar maakte geen slachtoffers. Daarna (aug. 2001) was ze betrokken bij de bomaanslag op de pizzeria. De bom was gemaakt door Hamas commandant Abdallah Barghouti (zo'n beetje de hele familie is lid van Hamas) Ahlam Tamimi heeft alles gepland, de pizzeria uitgekozen en de zelfmoordterrorist, familievriend Izz al-Din Shuheil al-Masri, voor de deur afgezet. Ze kreeg hiervoor 16 jaar gevangenisstraf maar werd in 2011 vrijgelaten in ruil voor de ontvoerde militair Gilad Shalit.

Kijk hoe verheugd ze reageert als ze te horen krijgt dat ze niet 3 maar 8 kinderen heeft vermoord: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=xLXAwETtu0Q

Bij de aanslag kwamen ook het Nederlandse echtpaar Schijveschuurder om het leven en 3 van hun kinderen (14, 4, en 2 jaar oud) Twee andere kinderen van de familie overleefde zwaar gewond (11 en question.

Dus wat nou uit de duim gezogen?

4
221 Reconquista

@220 Waar zeg ik dat je off-topic gaat of niet on topic bent. Ik zeg dat je er onzin bijhaalt wat niets met dit conflict te maken heeft.
Waarom alleen Israël? Welk land is onlangs gekocht bij een 3de partij en heeft de huidige bewoners vermoord/verjaagd?
Welk land claimed recht te hebben op een stuk land adhv een boek van 1000den jaren oud?
En er zijn wel veel meer zaken waarin Israël zich onderscheid tov de buurlanden. Dat jij met je fixatie op Joden enkel dat aspect kan zien zegt genoeg over jou.
Daar is een woord voor: https://nl.wikipedia.org/wiki/Antisemitisme

Als we het toch op die manier gaan spelen, hé.

7
222 solidsteel

@161
Ja natuurlijk joh. Ik haat Belgen, terroriseer ze graag en steek bij Hazeldonk autobanden in brand zodat ik van achter het rookgordijn Belgen kan belagen.

Kom eens met een wat meer realistische vergelijking want dit slaat echt nergens op.

2
223 Reconquista

@222
"Welk land is onlangs gekocht bij een 3de partij en heeft de huidige bewoners vermoord/verjaagd?"
Euh..: de Arabieren tesamen met degenen die zich palestijnen noemen?
En wel in 1948, 1967 en 1973

"Welk land claimed recht te hebben op een stuk land adhv een boek van 1000den jaren oud?"
Euh..: wederom de Arabieren aan de hand van de Islam?

"En er zijn wel veel meer zaken waarin Israël zich onderscheid tov de buurlanden. "
Vertel, wat is het verschil dan precies?
Ben er erg benieuwd naar.

Eenvoudige kwis dit hoor..

3
224 BenErWeer

@221
Ja, maar dit zijn Israelische kinderen, en die zijn niet zo belangrijk als arabische kinderen he..
Voor sommigen dan..

3
225 BenErWeer

@221 Reconquista
Bedankt voor deze informatie.

14
226 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
veld1866
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

@5 Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom....

1 minuut geleden geplaatst door veld1866

Defcte burger
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@5Nee, wel de spreekwoordelijke omgedraaide maag. als je leest waarom het CIDI Bosma als antisemiet wordt betiteld . ...

3 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@5De vraag is natuurlijk, waarom ze de bevrijding niet in eigen land vieren....

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

eh
Algeria signs $3.5B deal with Qatari firm to develop world's largest dairy farm

https://www.agroberichtenbuitenland.nl/actueel/nieuws/2021/06/23/algerije-droogte-dit-seizoen-heeft-impact-op-de-landbouw....

4 minuten geleden geplaatst door eh

spookrijder
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

Schijnheilige poppenkast, ze zijn allemaal knettergek. Denk om uzelf, uw geliefden, uw kinderen en (achter)kleinkinderen. Trap er niet in....

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@10 Fijn dat je het begrijpt, top ! 😎 ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bleke Betty
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@2Het enige wat je als theocratische/dictatoriale overheid nodig hebt, is angst héél veel angst. En dat creëer je door openlijk dermate gr...

11 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

veld1866
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

Hé Rutte, die lul noemde de Nederlandse bevolking een paar jaar geleden nog nazi's. Is hij dat weer vergeten?...

13 minuten geleden geplaatst door veld1866

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@9 Uiteraard. 😂...

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Best Indian AnalCherokee PornstarYuli RiveraContinental Breakfast MachineTopless TopicsCelina Smith Leaked.nudesHd Poran StarXhamster Indian MoviesPunjabi Gf PornBangla Sex ClipSexci MoviEnglish Bf Movie English Bf MovieLil D Sara JayPornoamador BrasilRene PrincessMila Malenkov PornTamil Romantic Sex VideosPunished Lesbian PornX VideosshemaleJav ActressDesi Wife Hard SexPornô De FamosasCheerleader With Big TitsHorny Mom PronSbbw Mom PornBrazzrrRakul Preet Singh XxxLi Jun Li NudeHottest Gay SexXxx BalkBangladeshi Blue FilmSex Hot Bhabhi VideoCelibraty PornCum CompilationMitsuri NakedLilmermaidxx NudeEuropeanxxxChaburateWorlds Biggest TittiesGame Of Thrones Nude ScenesXx Video Hd SexyGoth AnalXxx CommomSextape AmateursFrançaises NuesLesbian Porny VideosGiana MichealsSexy Wife Porn VideoRed Sparrow NudeBrother Sister Sleeping XxxEva Elfie Porn StarJapani X VidioWca Productio.sOmeglesXnxx Natasha NiceHindi Mms ClipBlue Picture Video BlueTikuf PornRock PornWww SexyvideoSsbbw FemdomDesi Bf VideoMarathi Actress PornLadki Ki Nangi VideoFather And Daughter Xvideo ComVirgin Teens AnalPornô GBabysotter PornPornostar AlbaniaKourtnwy Kardashian NudeKelsi Monroe VrSybian BjRubratingChaturbate.comHoney Hayes PornCute Mom XxxPirnpornNude Kim DickensG18vnSexually Video.comMaddison Beer NudesFemdom In ArtMilf In BoatPorn Of Aletta OceanHd Sex Video PleaseAnaimiya TwitterMassage XxxxCanada Blue FilmMaggi Green PornBrazzers LesnianBest Porn TwotterMelosntubeGrll XxxSecure Sex VideosPorn Lesa AnnCarisha FemjoyFilms Gratuits PornosBest BlowjobsPorn Cheating VideosFree Movies Xxx PornValeria PornBbw Sex TubeBig Booty Hoes PornAdulrdvdempireBbc BlowbangBbc SlangFanny LyXxx HyderabadNollyporn ComStepmom Full PornNaked SexyPussy SquritingJapanesse BdsmNaked Jessica BielBondage TubeGranny Tube PornBoundhub$Hentia TubeGibis PornosFamosas Onlyfans GrátisGaymassage PornNewtamilsexBollywood Real SexNude Connie NielsenHitomi Tanaka SpankbangTacones PornosThundercock PornWww XhamsterPics Of Naked Old WomenSouth Indian XnxxQuinn Finite LeakFree Paid PornTubegamoreXnnx MoviesDesi Girl Sex MmsJav IncestBangbros HdSites Like Heavy RWww Sex Marathi VideoZackychaXxx Mami BhanjaPornstar Hard FuckYoga Sex Video Sex VideoDesi Bhabhi Ki ChudayGameshow PornCelebrity Porn GifsBaitbussTürbanlılar PornolarRachel LoveHotel Room Xnxx