Wat klopt er niet aan dit plaatje? (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Rat a Plan in Cultuur  ·  144 Reacties

  • 2
  • 1056x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Vrienden van mij (ex moslims) zijn moeten verhuizen vanwege de 'liefhebbende en vredelievende' moslims. De imam kwam er zelfs aan te pas. De vrouwen en meisjes werden bespuugd en uitgescholden door de moslims die vroeger zelfs tot hun vriendengroep behoorden, alleen omdat ze weigerden nog langer de hoofddoek te dragen of naar de moskee te gaan.
Waar ze nu wonen, hebben ze er gelukkig geen last meer van, maar ze wonen dan ook in een deel waar weinig moslims wonen.

2
101 gaulette

@15

Erger nog. De Moskeeen zijn volledig overgenomen door de geldschietende Saoedies. Wie betaald bepaald. Dus bepalen de Saoedies dat de vrouwen dan ook maar geen hoofddoekjes, maar compete niqabs en/of burqa's moeten dragen.

Tja, Mooi he die vrijheid van meningsuiting of is het een mening op vrijheidsuiting?

1
102 Zwartwit

** gebruiker verwijderd **

@95 Dat is jóuw idee maar voor deze meisjes hoort het dragen van een hoofddoek bij hun opvoeding. Als anderen, die een geheel andere opvoeding hebben genoten, het hen gaan verbieden noem ik dat nu ook niet bepaald vrijheid. Laat iedereen in hun waarde. Ik vertaal de foto waar wij het hier over hebben ook zo.
Ik krijg zo een echtpaar op bezoek, moslims. Zij draagt een hoofddoek. Wil ze zelf. Haar man vraagt het niet van haar. Hun volwassen dochter draagt er geen. Leven en laten leven...

103 verwijderd23941

Leven we nog in Nederland.
Als ik deze foto ziet.!

3
104 annie

** gebruiker verwijderd **

@104 Het is 2018, Annie. Wen er maar aan.

105 verwijderd23941

Vrijheid om te dragen wat je wilt.

Dat past gewoon bij een vrij Nederland lijkt me.

6
106 Weet geen naam

@105 We hoeven er niet aan te wennen, we kunnen het ook negeren, dat is ook een optie.

2
107 lisaaatjuh

@106 Dus dan ook bvb een T-shirt mat hakenkruis , toch?

1
108 solidsteel

** gebruiker verwijderd **

@106 Precies. Jammer dat de mensen die de hoofddoek het liefst zouden verbieden niet zien dat dat niets met vrijheid te maken heeft.

109 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@107 Ja kan ook. Gewoon je kop in het zand steken. Maar ik ga liever op een leuke manier om met iedereen. Volgens mij heb je dan een veel leuker leven dan altijd maar zo boos te zijn.

110 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@108 Trek 'm aan, als je denkt dat dat kan. Over anderhalve week of zo.

111 verwijderd23941

@111 We weten allemaal dat het niet kan. Dus vrijheid is maar relatief.

1
112 solidsteel

@109 Iets moeten dragen onder druk van familie zie ik niet als vrijheid.

1
113 upanddown

@110 Iets negeren betekent niet dat je boos bent. Als iemand ruzie zoekt, negeer ik die persoon hoef ik me ook niet druk te maken, snap je.

0
114 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@112 Een hoofddoek kan wel toch? Ik zie het bezwaar daarvan niet.

115 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@113 Velen dragen 'm uit vrije wil. Als je gaat gebieden tast je hún vrijheid aan.

116 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@114 Ja, dat snap ik wel. Maar ik kom op NK zóveel boze mensen tegen. Die zeggen bijvoorbeeld dat ze aan de kassa niet door een meisje geholpen willen worden als zij een hoofddoek draagt. Zelfs dat ze op de SEH niet door een vrouw met hoofddoek geholpen willen worden. Die zijn wél boos en volgens mij ook diepongelukkig. Blij te merken dat jij daar geen last van hebt. question

117 verwijderd23941

@117 Boosheid lost niks op, zonde van mijn energie. Daarbij vraag ik het soms gewoon aan de dames waarom ze een hoofdoek dragen, vooral in de zomer, dan krijg ik als uitleg" omdat dat zo hoort in onze cultuur. Daar doe ik het dan mee.

0
118 lisaaatjuh

@108 , Als jij je daar prettig in voelt.

1
119 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@118 Ik ook. Zelf zou ik er niet aan moeten denken er één te dragen maar ik stoor me er absoluut niet aan als andere vrouwen het wel doen. Goed ook dat je met hen in gesprek gaat. Zo kweek je wederzijds begrip en respect. Heel wijs! question

120 verwijderd23941

@120 , "Zelf zou ik er niet aan moeten denken er één te dragen"

Ik moet er ook niet aan denken. Maar bij een man staat het sowieso al extra raar. question

Maar ik moet er ook niet aan denken rond te moeten lopen in zo'n soepjurk, met een keppeltje. Of naar de kerk te moeten.

Religie............nee, niet aan mij besteed. Ik blijf me er over verbazen wat mensen zichzelf vaak aandoen vanwege een religie.

1
121 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@121 Nee, dat zou wel héél bijzonder zijn als jij met een stalen gezicht met een hoofddoek over straat zou gaan. Grijns.
Zelf moest ik vroeger mee naar de kerk maar daar kom ik nu ook niet meer. Maar mijn buren gaan sinds kort weer wél, na jaren er niet meer te zijn geweest. Tja, ieder moet doen wat 'm goeddunkt. Leven en laten leven.

122 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

Alweer drie minnetjes op @120 . Zeker van mensen die zelf ook geen respect verwachten van hun medemens. En zo glijden we verder en verder af.

123 verwijderd23941

@117 moslms stellen anders ook eisen aan man of vrouw in de SEH, maar dar is zeker wel weer okay???

4
124 nofakenews

Wij leven in Nederland, een vrij land waar mensen zelf hun eigen keuzes mogen maken. Hoeraaa! Zelf heb ik helemaal niks met welk geloof dan ook. Maar we leven in een vrij land - hoeraaa! - waar mensen hun eigen keuzes mogen maken.

Dat houdt in dat mensen er voor mogen kiezen om een hoofddoekje te dragen, een kruisje of een keppeltje. Hoeraaa! We leven in een vrij land waar dat gewoon mag. Zullen we dat ook zo houden?

0
125 Kopkaas

@125 ja! maar niet voor een geweldadige intolerante vrijheid hatende ideologie, zoals naziïsme, zullen we dat zo houden?

5
126 nofakenews

** gebruiker verwijderd **

@124 Kijk, als je zoiets plaatst als @117 piept er altijd wel één. Las onlangs nog een reactie op NK van iemand die op de SEH werkt en die nog nooit had meegemaakt dat een moslim er eisen stelde. Dus....

127 verwijderd23941

@126

Oh zeker, maar zullen we dan ook politieke partijen als de PVV meteen gaan uitsluiten?

Nogmaals ... we leven in een vrij land. Al ga je met een gieter op je kop lopen, dan mag dat. Daar heeft u niks over te zeggen en ik ook niet. Als iemand kiest om een keppeltje, hoofddoek of kruisje te dragen dan hebben wij daar beiden ook niks over te zeggen. Dát is namelijk vrijheid.

2
128 Kopkaas

Wat klopt er niet aan dit plaatje?

Geen idee, kan helaas nergens mijn tunnelvisie bril vinden en mijn kortzichtigheid bril is ook al heel lang zoek.

2
129 Marc Anthony

Geen idee wat er niet klopt.
Ik zie een oproep om vrouwen van hun onderdrukking te redden.. hier gesymboliseerd door de hoofddoek (onzichtbaarheid) en gehalveerd hoofd. (Geen contact/uitzicht/ hersenen)

Kan het er wel mee eens zijn.
Laat die vrouwen de vrijheid om zelf te zien... te denken.. te tonen wie ze zijn..

Top!

0
130 Aunti

@96
Man, wat een miezerig kereltje ben jij.
Liegen en verdraaien, en vervolgens je eigen gedrag spiegelen op anderen.

Ik zal je hier en nu op je eigen leugens en verdraaiingen aanspreken, en dan heb ik het voorlopig wel even gehad met je.

@97 beschuldig je ene TedjeR ervan zaken te verdraaien omdat hij geen antwoorden heeft; exact wat jij doet met je bewering.

Het hele draadje door loop je te drammen dat het dragen van de hijab een verplichting is vanuit de koran.
@16 zeg je letterlijk: "Het dragen van de hijab is een islamitische plicht als je wat er in de Koran staat letterlijk neemt." en nu je dat niet meer kunt volhouden en vast zit in je argumentatie gaat het je plotseling "al de hele tijd" over "de verplichting om je te bedekken.
Daarmee verdraai je alles wat je zelf eerder hebt geschreven in dit draadje.
Bovendien, zou volgens jouw denkwijze iedereen ter wereld zwaar onderdrukt worden, want we worden allemaal verplicht om bepaalde delen van ons lichaam te bedekken.
Probeer jij maar eens met je vrouw poedelnaakt door het centrum van eender welke stad te gaan wandelen.
Dan komt oom agent je even vertellen dat je artikel 430a SR. "Hij die zich buiten een door de gemeenteraad als geschikt voor ongeklede openbare recreatie aangewezen plaats, ongekleed bevindt op of aan een voor het openbaar verkeer bestemde plaats die voor ongeklede recreatie niet geschikt is, wordt gestraft met geldboete van de eerste categorie." overtreed en daarvoor strafrechtelijk vervolgd wordt.
En dan heb ik het nog niet eens over al die andere verplichtingen die iedereen middels de diverse wetboeken worden opgelegd. Oh, oh, oh, wat worden we allemaal onderdrukt volgens Bluth.


@96 schrijf je (lieg je dus): "Ik beweer nergens dat er in de Koran staat at het dragen van de hijab verplicht is, je bent nu gewoon glashard aan het liegen jochie."
Daar spiegel je je eigen leugenachtige aard op mij.
@16 schrijf je letterlijk: "Het dragen van de hijab is een islamitische plicht als je wat er in de Koran staat letterlijk neemt."

Nogmaals, je bent een miezerig mannetje dat óf je eigen landstaal niet beheerst, óf (en dat is volgens mij het geval) je bent gewoon niet tot een discussie in staat omdat je je eigen woorden verdraait, of zelfs liegt ze nooit te hebben gebruikt.

Tot slot nog even over je "Wij worden niet verplicht om onze schoonheden te bedekken, wij zijn er vrij in om te dragen wat wij willen.".
Ook dat is compleet bezijden de waarheid.
Ook wij worden wettelijk verplicht om bepaalde lichaamsdelen (m.n. onze schaamdelen) te bedekken in de openbare ruimte.

2
131 van de andere kant bekeken

@126
"maar niet voor een geweldadige intolerante vrijheid hatende ideologie, zoals naziïsme, zullen we dat zo houden?"

Volgens mij mag je nog altijd met PVV symbolen lopen, hoor.
En dat ondanks het feit dat de "PVV" nazistische politieke doelen nastreeft, (beoogde)PVV Raadsleden zichzelf actief bemoeien met terroristische types die AZC's bestormen, Hitler vereren in die mate dat ze zich zelfs als Hitler look a like in de sociale media profileren, en meer van dat soort openlijke nazi vergelijkingen.

2
132 van de andere kant bekeken

@132 ik doelde op de verschrikkelijke islam

5
133 nofakenews

@133
Maar je omschrijft de PVV (en bijna ook het FvD question

1
134 van de andere kant bekeken

* Verwijderd door de redactie *

135 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

136 Pxf7+

@136
"De moslims zijn niet per definitie extremisten maar wel (bijna) alle extremisten zijn moslim."

Alleen al in Nederland hebben we al zo'n 1.500.000 tot 2.000.000 anti-moslim extremisten.
Je ongefundeerde geroeptoeter raakt dus kant noch wal.


"Dat komt niet door de mensen zelf maar door de vreselijke ideologie waarin ze gevangen zitten."

Nee hoor, het ligt toch echt aan jou en je mede anti-moslim extremisten zelf dat je die (hoe noemde je het ook alweer? oh, ja) gitzwarte haat ideologie van je aanhangt question.


"Geen enkele van die interpretaties hoort hier in het vrije westen thuis."

Je weet blijkbaar niet zo goed wat het woordje "vrije" betekent.
Misschien kun je in het vervolg dan ook beter geen woorden gebruiken waarvan je de betekenis niet kent, of de woorden die je moeilijk te begrijpen vindt even in een (online) woordenboek opzoeken.


"Ik moet constateren dat je echt niet snapt hoe de de democratische rechtsstaat Nederland in elkaar steekt. Je stupide opmerkingen zijn voor jouw rekening. Ik kan je als discussiepartner niet meer serieus nemen.

1
137 van de andere kant bekeken

* Verwijderd door de redactie *

138 Pxf7+

@131 De verplichting tot bedekking staat in de Koran, daar hadden wij het over, heb ik de hele tijd herhaald. Omdat ik eenmaal zeg dat de verplichting tot het dragen van de hijab en me wat ongelukkig uitdruk ga je daar de volledig focus op leggen.

Je gaat niet meer in op het feit dat de verplichting tot bedekking in de Koran staat, de links heb ik je gegeven.

Heel letterlijk genomen worden we onderdrukt als iemand graag naakt over straat zou willen lopen. Echter, door sociale constructies is naakt over straat gaan nou eenmaal niet wenselijk. De hijab (ook de boerka, nikab etc.) is een opgelegd kleding stuk vanuit de verplichting voor de moslima om zichzelf te bedekken.

En maar op de persoon blijven spelen omdat je het inhoudelijk volledig aflegt. En dan zeggen dat ik een zielig mannetje bent. question Bevalt je nieuwe alias je trouwens, Johnny? question

0
139 Bluth

@138
Van iemand zoals jij, die uitsluitend in stigmatiserende haatspraak kan reageren, alleen maar wenst uit te delen, maar gaat jengelen en de Calimero uithangt als hij moet incasseren, zie ik dat als een compliment; dankjewel dus daarvoor.

Zo dus, om maar met meneer de Uyl te spreken:
Oogjes dicht en snaveltje toe;
Slaap lekker.

0
140 van de andere kant bekeken

@139
Zie @131
Meer woorden maak ik aan jou niet meer vuil.

0
141 van de andere kant bekeken

@141 Lijkt me verstandig als je toch niet in staat bent om inhoudelijk te reageren. Dit had je veel eerder moeten doen!

0
142 Bluth

Ik snap het probleem niet zo. Dit is inderdaad één van de verschillende soorten vrijheden waar in de tweede wereldoorlog zo hard voor is gevochten. De vrijheid van geloofsovertuiging.

Ik snap dat er discussie kan bestaan over het feit of het dragen van een hoofddoek in alle gevallen voortkomt uit persoonlijke keuze (en dus vrijheid). Maar ik ken genoeg moslima's die er gewoon zelf bewust (of juist bewust niet) voor kiezen.

2
143 Gewoon een student

Misschien wil ze die vrijheid doorgeven omdat ze er zelf geen behoefte aan heeft?

1
144 Civ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

2 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Rusian Teen PornBig Titty Black BbwMilkyperu.comChibuya KahoAss NudesKidnapping Sex Video Full HdOld Man Pussy LickGotporneSex Sex Sexy VideoLinset Dawn MckenzieTiktitisOverwatch R34Cumming On Wifes FaceSucking Bbc.Xnx KajalCeleb Nude VedioTemari XxxPussypornstarAsian BbwpornInfluncer Gone WildLarge Boobs NakedTiktokers NuaGay Glory HoleTeacher Hot Sex VideoSloppygirlMassive OrgasmHindi Blue Film ChudaiTaylormadeclips ExpansionAnnabel Redd BlackedHardcore FutanariXxx GarilAnushka Sen Sexy VideoGadi Mein SexSex Family ComFurry Sex GamesHot Porn GifHot Sex Movie IndianPorn Full Hd MomRoco SiftediHentiatvIndian PornviFace Farting BrazilChasterbateSex Video Hot MovieHd Pron Video DownloadSamantha Flair Porn VideoSexy19Sister WedgieForce GaypornLenox LuxePorn Movies For Free OnlineLiev PornXv Videos PornSex Wale VideoLatina Nude TwerkVideospornoxxxMomoka NeshinaBootysexPorn For GirlsPorn MegaBondage LatinaHd Sex Video Hd Sex VideoGaon Ki Ladkiyon Ki BfAllxxxvideosGif PainalUncut Adult MoviesFake Cops PornWwwrapidcomFamilyfuck VideosBlack ButtpornSexo LatinoGayhooplaPelícula PornográficaOnline Porn DownloaderAvy Scott PornStepsonsexTricked Mom PornWww Xxx DeshiCecelia Lion PornFucking With TeacherBrutal CastingDirty DebutantVery Old Granny PornGroly Hole PornGay Asuan PornStars 145Abela DengerTiffany RainJapanese UpskirtVergion PornMyanm PornCensored HentaiXvideos GrátisLetsjerk.comDeath Note HentaiBig Breast PornFnaf Foxy PornFull Public AgentXvidos.comAnn XxxMrsundercover1989 NudeHot Black PornSex Karnataka SexBrazzers MenFemdompissVdeo SxeNakedcouplesSexy Stormy DanielsSouthern MilfRyan MadsionBest Brazzers VideosPorn Stars On TwitterNude Porn StarsXx Video PlayNew Hot Indian Web SeriesSpankbang GyaruTelugu Sec VediosTthumbzillaQuadrinos HeroticosLesbain First Time PornKorean Xxx MovieWww Xxx IndianThisvisXhamsterlive.Fikfap. ComHips XxxSunny Leone Xxx Video ComXxx DysiLesbian Porn WhiteEbony Booty PornBuny ColbyXxx YuogaRahyndde JamesMaxinexHot Wife PornWatch Free Sex Videos OnlineBlake Blossom VrBiggest DickPorn Star BigassMrsdarkcuckoldKiranoirKuwait Sex VideoSex Videos India Mom18 Y PornBrazilian-transsexuals DownloadXxxbestvideoXx Hindi MovieXxxx MarathiGigi Allens PornIndianmuslimsex