door Orhan I De Krijger in Binnenland  ·  43 Reacties

  • 12
  • 928x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lekker bezig!

2
1 schrootflint

Gezellig hé Rutte!

4
2 Interessant

Een goede aanleiding om ook te bekijken of het wel goed gaat met de uitkeringen, toeslagen en belastingaanslagen van de betrokken personen. Als ze geen verblijfsvergunning hebben moeten ze uiteraard gelijk terug naar Turkije.

3
3 Vaartuig

Gewoon een familievete. Dat kan.

18
4 rlw

Het IQ is het niveau van een peuter iig niet ontstegen. Dan heb je toch echt het verstand van een halve spliterwt als je massaal gaat vechten in een speeltuin met hele kleine kinderen erbij. Jammer dat ze nauwelijks gestraft zullen worden. Hopelijk wel alle kosten dus icl. de kosten van al die politie inzet en het schoonmaken/veilig maken vd speeltuin.

4
5 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

6 E.Meel

De titel deugt niet er staat Turks-Nederlands, het gaat hier om Turkse mensen.

3
7 Al

@4
Nou nee, een familievete die uitgevochten wordt in een speeltuin, kan niet! Dat stammengedoe en vete gedoe is een ziekte die je hier binnen haalt met die lui. Is het geen Guhlen vs Erdo vs. koerden dan is het wel weer 'eer' (hebben geen idee wat dat betekent) of de stam of een langdurige vete tussen families. Ik heb er alleen maar verachting voor.

1
8 Bleke Betty

@3 Dit zijn waarschijnlijk Turkse-tokkies families die al sinds de zestigerjaren hier wonen

2
9 wijs

* Verwijderd door de redactie *

10 E.Meel

"Turkse Nederlanders"....?
Waren het Nederlanders of juist niet?
Me dunkt dat openlijk geweld plegen in Nederland niet kan; dat die vrouw die begon aan haren te trekken niet is meegenomen door de politie, is niet goed verklaarbaar..... question

1
11 Gandalf

@10
Christelijk, dat is de essentie van de democratie.
Helaas is dat niet van toepassing als het moslims betreft.
Deze gedragen zich niet als zodanig.
Jammer te lezen dat deze duvelse religie zich ook al heeft gestationeerd in onze mooie Achterhoek.
Er is geen ontkomen meer aan, dankzij Brussel en onze verraderlijke overheid.

3
12 Voordevuistweg

@10
Bij het EO-programma Het Familie Dinner heb ik nooit Stanley-messen of honkbalknuppel gezien? Kunt u mij vertellen wanneer die uitzending was?
Ik vind het prima als u iets aan waarheidsvinding doet, maar kwijt u dan wel wat beter van uw taak. question

Misschien heeft het voorval meer weg van die Antifa-tegendemonstratie in Enschede, ik meen in september 2017? Knuppels, bivakmutsen.... question
( Zo moeilijk is het niet om te chargeren. ; -) )

0
13 Gandalf

Dit zal onder blanke, autochtone tokkies vast nog nooit gebeurd zijn.

Sarc off.

24
14 Weet geen naam

@12
De feiten:
- Het Christendom is hier lokaal ongeveer 1600 tot 2000 jaar.
- Democratie is hier pas zo'n 100 tot 200 jaar, heeft weinig met enige religie te maken, maar meer met de Verlichting.

Naar welke school bent u geweest?

9
15 Gandalf

@10
Nog niet wakker? U vergelijkt (zoals altijd) 2 zaken die totaal niet op elkaar lijken. Nog nooit honkbalknuppels en stanleymessen gezien bij de rijdende rechter, of bij het 'diner' laat staan gevechten met kinderen erbij. Bent u nu zo dom, of doet u nu zo dom? Ik denk het eerste wat u doet het elke keer.

@14
Link? Een vete die uitgevochten wordt in een speeltuin met hele kleine kinderen?

0
16 Bleke Betty

De toegang verbieden, gaan ze maar in de natuur de vete uitvechten, zonder kinderen. Hopelijk vallen ze dan met hun billen in een mierenhoop. En voor @14 en ook voor iedere andere idiote volwassene die in het bijzijn van kinderen gaat vechten. Stelletje driftkikkers zijn het. Kort lontje en zo...

0
17 lisaaatjuh

@10

Ik heb de programma makers die u noemt gebeld en een woordvoerder deelde mee dat men er geen brood in ziet. Wel wist de man te vertellen dat men in overleg is met een moskee waar het gevecht plaats kan vinden, niet binnen maar op het veld voor het paleis van vrede.

1
18 Voorzittershamer

@15 Je tijdschema is niet helemaal correct. "Constantinus, keizer van Het Romeinse Rijk, stelde in de 4e eeuw het christendom in". In de middeleeuwen waren hier ook verschillende christelijke die vochten om geld en macht. (beeldenstorm en heksenjacht en kruistochten) Ik ben geen moslim fan. Religie is de uitvinding van de mens en niet van God. Ze maakten de mens bang voor de dood als ze niet gehoorzaamde, maar de leiders waren zelf de grootste criminelen. En zo is het nog steeds op een paar goede na!

2
19 Verwonderd

@19 Op basis van jouw tijdschema is die van @15 dus gewoon correct.

0
20 Criticaster

@6
Praat het maar weer goed. Dit waren echt e meel families.

0
21 Keesklets

Kan Erdogan die Turken niet bevelen terug te keren naar Turkije?

1
22 Nicks R. Van

@14
Er zijn dus ook Turkse tokkies, jammer he!

1
23 Niet wit niet zwart

@23 , Inderdaad jammer dat er ook Turkse Tokkies zijn. Tokkies kunnen we namelijk missen als kiespijn, ongeacht de afkomst.

Overigens een apart detail in dit geval. Dat men zich druk maakt om 2- en 3-jarigen die het gezien hebben.

Gebeurde om `19:00 uur. Moeten 2- en 3-jarigen dan niet sowieso al op bed liggen? (Heb zelf geen kinderen, so correct me if I'm wrong.)

Maar laten we nu niet doen alsof dit weer iets typisch Turks is. Dit is typisch voor de onderkant van onze samenleving. En aan die onderkant, daar zie je alle kleurtjes terugkomen.

12
24 Weet geen naam

@19 @20
Niet helemaal correct, klopt ...
Bonifatius is in 754 veroordeeld en terecht gesteld. Toen was de RK hier zeker 'nog niet klaar met de kerstening'. Zal ik er slechts 1250 jaar van maken?

- Kiesrecht voor alle volwassenen in Nederland, is nog geen 100 jaar oud.
- Leerplicht ( als je het volk wilt laten beslissen, moeten ze ook wat weten) is net iets ouder dan 100 jaar.
Waarom heeft het zo lang geduurd om deze volgens #10 "Christelijke" waarden te implementeren?
Het antwoord is dat het simpelweg geen Christelijke waarden zijn, maar 'humane' waarden. Waarden die mensen onderling aan elkaar 'gunnen', los van een Christelijke religie, laat staan enige islam religie. Waarden die voor zijn gekomen uit de verlichting, en die hebben geleid tot de meeste mensenrechten en de artikelen in de Grondwet....

0
25 Gandalf

@16 Hoewel E.meel regelmatig een punt heeft, zie ik helaas nog vaker dat hij/zij zich in de wonderlijkste bochten wringt in een poging tegenstand te bieden aan bezorgde reageerders met een realistische kijk op de zaak.

0
26 thestranger

@25
Niet voor alle Nederlanders, dat klopt. Wel voor de beter gesitueerden. Wie het meest betaalde had het meeste te zeggen.

"Tot aan de Grondwet van 1887 gold in Nederland het censuskiesrecht. Bij de grondwetswijziging van dat jaar werd een artikel opgenomen dat bepaalde dat het kiesrecht voor de Tweede Kamer voortaan uitgeoefend zou kunnen worden door de mannelijke ingezetenen, tevens Nederlanders, die door de Kieswet te bepalen tekenen van geschiktheid en maatschappelijke welstand bezitten. Vanwege de rekbaarheid van deze begrippen werd het artikel wel het het caoutchouc-artikel genoemd ('caoutchouc' was de toenmalige benaming voor rubber). Het caoutchouc-artikel opende de mogelijkheid om mensen op andere gronden dan inkomen en vermogen het kiesrecht te verlenen. Zo kon men in Nederland volgens de kieswet van 1896 op de volgende gronden stemrecht krijgen:
het betalen van een bepaald bedrag aan belastingen (censuskiezers)
het bezit van een bepaald bedrag aan spaargeld
het behaald hebben van bepaalde examens (capaciteitskiesrecht)
het ontvangen van een bepaald bedrag aan loon
het bezit van een woning
Het caoutchouc-recht leidde tot een steeds grotere percentage van kiesgerechtigde mannen. In 1917 werd het door het caoutchouc-artikel inmiddels steeds verder verwaterde censuskiesrecht afgeschaft en vervangen door het algemeen kiesrecht, zij het dat slechts mannen actief kiesrecht hadden, vrouwen hadden slechts passief kiesrecht. In 1919 kregen ook vrouwen actief kiesrecht, hetgeen zij voor het eerst konden uitoefenen bij de Tweede Kamerverkiezingen van 1922.
Bij het censuskiesrecht, cijnskiesrecht of cijnskiesstelsel, is sprake als bij verkiezingen het stemrecht is voorbehouden aan personen die vermogend genoeg zijn om minimaal een bepaald bedrag aan belastingen te betalen."
Wikipedia.

1
27 Bleke Betty

@23 .
Ik heb altijd gedacht dat TT in assen lag!

0
28 eigenmening

@27
het is wel grappig dat er een periode is geweest waarbij je glas-belasting moest betalen. Omdat velen dat te duur vonden hebben die toen besloten om de ramen dicht te metselen. Je ziet dat nog wel bij veel oude gebouwen.huizen, dichtgemetselde ramen. Net als dat men niet de gezichtsbeharing wilden verbieden maar wel af wilden van die onverzorgde slordige baarden en snorren, toen heeft me de baarden belasting ingevoerd, want de rijken vonden dat niet zo erg en die verzorgden hun 'beharing' toch beter dus was 2 vliegen in één klap. Grappg!

Hoewel grappig, op dit moment wil men in div. gemeenten eigenlijk weer een nieuwe belasting gaan heffen op glas.
http://hofstijl.nl/2012/03/29/brekend-de-raambelasting-is-weer-terug/

1
29 Bleke Betty

@29
Ramenbelasting : Het artikel is van 1-4-2012. Ik woon niet in de Haaglanden, maar ik vermoed dat de herinvoering een grapje is; met die datum? question question

@27
Met het Caoutchouc-artikel kon je natuurlijk alleen actief stemrecht krijgen als je met een piemeltje geboren was. Volgens Chr. normen horen tweederangs burgers zoals bv vrouwen natuurlijk geen stemrecht te hebben. Denk ik dat de huidige maatstaven voor stemrecht toch beter zijn. question

1
30 Gandalf

@30
Ah, wat dom.. geen erg in gehad. Ik dacht een maatregel vanuit milieu perspectief dus keek er niet verder naar, vond het wel grappige ... maar is dus idd een grap question
En idd, de vrouwen kregen pas veel later in de 20e eeuw stemrecht na een behoorlijke strijd en persoonlijke offers. Dat is één vd redenen waarom ik toch altijd ga stemmen, ook al is/lijkt het de kat of de hond. Iig respect voor die vrouwen die opkwamen voor gelijke rechten voor man en vrouw. daar hebben we zeker veel aan te danken. Iets wat de feministes van vandaag schijnen te vergeten.

1
31 Bleke Betty

Hoe is het nu toch mogelijk een "familie vete" in de turken familie., sta hier toch weer van te kijken,
Zijn ze niet aan het eisen of provoceren, dan zijn ze wel bezig, elkaar te lijf te gaan en gaan nu zelfs zover om dit uit te vechten in een speeltuin! Niveau ligt voor de hand van deze "medelanders".
Deze horen hier niet thuis maar in de zandbak bij erdo-gootje, denk (ahum) dat ze daar met dit soort praktijken thuishoren, maar niet in een geciviliseerde westerse maatschappij! Wat een horde. Foei!

1
32 Widaan

@5
Toepasselijker zou zijn: het iq van een geitekeutel. question

2
33 Jan met de korte achterlul

@33
Ik dacht zelf in de orde van een zandcel. question

2
34 Bleke Betty

@34
Wordt steeds kleiner. question

1
35 Jan met de korte achterlul

Varsseveld ligt aan het begin van de A-18
die via de A-12 linea recta bij Schiphol uitkomt.

1
36 m+m = Z

@32 er zijn een hop fatsoenlijke turken hoor, vergis je niet..maar dit zullen wel soennitische erdogeiten zijn. van die.domme.idioten die alleen de islam uit hun hoofd kennen en geïndoctrineerd zijn met alleshaat (zoals de.meeste moslims helaas),/maarja onze leiders doen er niks aan wajt het gaat volgens plan, het moet en zal escalleren.. het smerige plan van MERKEL de vreselijke heks

2
37 nofakenews

@31

2 jaar later, kan ik niet veel later noemen.

0
38 garriet

Hierboven klaagt iemand dat onze Leiders niks aan bovenstaande toestanden doen.
Beste mensen, U heeft zelf steeds op dit soort leiders gestemd.
Al liegen ze dat ze barsten en bellen ze voor elke maatregel eerst naar Brussel, de volgend keer stemt u ze weer in het parlement.
U wilt helemaal geen verandering gezien uw stemgedrag.

0
39 Mollevanger

@39 Dat jij erop hebt gestemd wil niet zeggen dat ik erop heb gestemd. question

0
40 Bluth

Ik kijk er op zich niet van op. Turkse families zijn heel hecht. Kom je aan 1 persoon dan kom je aan allen. Daar is op zich niets mis mee. Dat prijs ik zelfs. Maar daarom was het vroeger ook altijd oppassen als je het met een Turk aan de stok kreeg, want dan kreeg je altijd alles en iedereen op bezoek en reken er op dat men niet ging luisteren naar je uitleg, immers broertje of zusje had altijd gelijk. Maar als je dat tegenwoordig zegt ben je al behoorlijk racistisch.

Opvallend is alleen de comment onder het bericht. Totaal off topic met een verwijzing naar wie eigenlijk met een verslaving aan verdovende middelen? Om dat soort mensen maak ik me meer zorgen.

0
41 Gezond boerenverstand

Ach ja dat was in de middeleeuwen normaal zie je nu ook nog steeds in het gedrag van Ernutje tegen veronderstelde tegenstanders!

0
42 Zie Hier

@27 Ter illustratie: percentage kiezers/mannelijke volwassenen

jaar 1850 percentage 10.8
jaar 1860 percentage 10.7
jaar 1870 percentage 11.0
jaar 1880 percentage 12.0

Terug te vinden in https://www.parlement.com/id/vhnnmt7ltkw9/historische_ontwikkeling_kiesstelsels_en

0
43 Mappie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

2 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

2 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

2 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

2 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Family Stocks Porn VideoBoku To Mesaki SenseiPorn HyvNua Ao VivoXvideos MomJav UncensorerDesi Yoga PornSister NakedMio SakuragiComics For AdultsPorn NsfwTube.pervezijaBlacked XvidProstirute PornBo-katan PornMcstoroesNon Nude ModelingCamila Morrone NudeHuge Titties GerdaNew Year SexChastity Belt PornIndiangirlpornAdult Cartoon VideosGethoo PornRayn Smiles PornMeana WolOrlando UsasexguideHindi Porn VideoClassy PornFutanari MasturbationMysweetapple SwappingBella Ramsey NudeBrazil FacesitVideo Sex Video Sex Video Sex VideoChoduAlisa NudeTube 8 VideoGacha Life SexingIndica Flower BbcPublicsex For MoneyMilf Casting PornMegaparsonalsKagneg Linn KarterIndian Girls First Time Sex VideosAlya Manasa SexAnjadeeSara Jay Sexy VideoCury Latina PornCelebrity Vigina SlipsJapanese Porn OFallout Rule 34Kriti Sanon XxxxMeera Chopra HotLana Rhoades PornDisney PorncomicsPorn Gratis OnlineNatasha Malkova Sex VideoAyana AngelErza HentaiYoung HotwifeShemaly TubePorn HondureñoShe Ra PornHayley Williams TitsPranitha XxxBebe Rexha AssSeltinsweetieGerman Goo GurlsWitchtrainerErica Eleniac NudeMalish XxxFree PornimagesJulia CashCurvycreampieChaturvbateSiliparMia Malkova StepmomDirty Feet LickChaturb HairyPunjabi Sex Video DownloadHot Bhojpuri SexBhabhi Romance HotShakeela Hot Sex ScenesJanna Jameson NudeAsian Blow Job CompilationSkipthegames ScHijab BloejobXxx AndraFamely Stroke PornLulu Chu PornHot BlondeSuaresnuMaria GjeliIndian BoobjobWatersports PornPokimane FappingPorn HimemadeLongtitsCreampie At The GloryholeStraightshotaconAkidearest LeakPorntopPrincess Peach NakedVirgo PerdotHd PoranPriya Banerjee HotAshemaletube ComPorn ClioPenniless NevarkyNude OlympicsI Love TitsGroped Bus JapanMrpornXxx Sex ComeMalayali PornSleepingsexLesbian Videos PornPlanet ZuzyPorn For TeensMargo SulivanAsa Akira BlowjobCherry Crush SexWww.xhamster.comzXxyyxKarishma Kapoor XvideoSex Movie Hd NewPinky Doll OfFucktubeBig Fat PussycatMia Malkova LesbiansBig Tittie PawgPink XxxLicking PositionBrazzres Free PornPorn GhettotubeXxxporn 3dMilf PorntwitterPorntuneSadako HentSaree Sex Videos TeluguMultiple CreampiesBig Tit AsianVideos Pornos Con MexicanasAnime Sexual MoviesLive NgentotPlot PornOfficialegyptCardi B Onlyfans LeakedNude TvUllu Videos