door Vaartuig in Buitenland  ·  45 Reacties

  • 25
  • 749x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

mooi!

7
1 Jan met de korte achterlul

Perfect.

6
2 gaulette

Stumpers.

36
3 vanBinsbergen

@3 Hoezo, had u meer van uw vriendjes Europa willen laten binnensluipen om de democratieën in de Europese landen te vernietigen en het leefklimaat te verzieken voor de oorspronkelijke inwoners?

8
4 gaulette

@3

Verwacht maar meer van dit soort acties. Zelf heb ik het ook niet zo op de hoek waar deze figuren vandaan komen, maar ik merk ook dat ik steeds meer actie wil tegen migratie uit Afrika. Ik wil zoveel mogelijk Afrikaans migranten de komende jaren terugsturen en de grenzen gewoon dicht. De grens is wat mij betreft bereikt en dat dit gebeurd is enkel maar een voorbode van wat nog gaat komen.

4
5 Vaartuig

Goeie zaak. En nu nog beginnen met dweilen.

6
6 1050 hPa

@3 Allemaal uikering, allemaal huis, allemaal niets doen? Europeanen slaven want die werken voor onze uitkering? Zoiets?

5
7 gaulette

@3 de stumpers zijn toch echt degene die de negertjes uit de zee vissen. Je weet wel, jou vriendjes

6
8 Grasshopper

@8

Ik weet niet of het zijn vrienden zijn. Wellicht neemt hij een passieve houding aan ten aanzien van het vraagstuk?

9
9 Vaartuig

@5 Ik ontken de problemen rondom de vluchtelingenstroom ook niet. Maar die droeftoeters van indentitiar verzet brengen de oplossing ook niet. Fascistische lamzakken.

34
10 vanBinsbergen

@10

Ik weet niet of het fascisten zijn. Tegenwoordig is al gauw iets fascistisch... wijzen ze de democratie als staatsvorm af?

5
11 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

12 muxer

@11 Ga nou niet de wijsneus uithangen. Defend Europe is gewoon een facistische haatclub.

30
13 vanBinsbergen

* Verwijderd door de redactie *

14 Pxf7+

@12 Hoe zou het zijn als er een legioen van Nederlanders vertrekt naar bijv. Turkije of Marokko of ander moslim land, om dingen te eisen, uitkering te eisen en huizen te eisen, daar boven op ook nog eisen dat er kerken gebouwd gaan worden en dat vrouwen daar in korte rokken en blote bloezen moeten gaan lopen.
Worden wij dan daar net zo ontvangen als de moslims hier? Of is dat in de ogen van de moslims een ander verhaal? (serieuze vraag).

3
15 gaulette

@12 muxer,
hoeveel van deze Afrikaanse migranten hebt U al bij U thuis (op Uw kosten) opgenomen?
Waarschijnlijk geen, zo ja, groot compliment maar dan ook financieel bijdragen totdat deze mensen hun "eigen broek" op kunnen houden en natuurlijk ook zolang huisvesting bieden.

Ja, ik vind dat er globaal, wereldwijd, gezocht dient te worden naar oplossingen maar "Europa" is niet "de" oplossing voor (veelal) illegale immigranten.

3
16 Bezorgde Europeaan

* Verwijderd door de redactie *

17 muxer

@15 Trommel alle Thierdogan stemmers op en probeer het uit. Leer Şıkıdım van Tarkan uit het hoofd en ga met zijn allen los aan de Bosporus... Misschien ga ik wel mee, leuk liedje dat Şıkıdım, Şıkıdım... Ik vind het oprecht een poging waard om met 100.000 mensen die kant op te wandelen en stad over te nemen in Turkije en overal de Nederlandse vlag te hijsen, te stemmen op Nederlandse politici die campagne komen voeren aan de Bosporus en om met vlaggen uit onze ramen al toeterend door Istanbul te rijden met oranje gordijntjes in onze bussen.


Catchy..

17
18 Oebie

@17 Alles wat niet in ue linkse straatje past gooit u gewoo op rechtse haatziiers stapel. Eigenlijk erg lollig daar ik helemaal niet rechts ben . Geen fan van Wilders of Baudet, maar als Nederlandse zeer anti grote instroom van mensen die niets brengen maar leunen op inkomens van Nederland en eisen gaan stellen.

Maar reageer nu eens op mijn serieuze vraag.

3
19 gaulette

** gebruiker verwijderd **

Wachten tot het vriest en dan water over de weg.

20 verwijderd924924212

@19 op mobiel getypt met dikke vingers, dus spelfoutjes.

5
21 gaulette

** gebruiker verwijderd **

@10 . Geen oplossing? Tegenhoude, terugsturen, laten liggen als ze naar beneden uitglijen, terug naar huis, daar aan de slag, werken, thuis opbouwen, je vader en moeder verzorgen, is dát geen oplossing?

Wat gaan die negers dan in Zwitserland doen, bleek worden, jodelen?

22 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

23 muxer

@17 muxer,
aangezien de Europese regeringen, ogenschijnlijk en waarschijnlijk, niets ondernemen om de migratie van illegalen tegen te gaan is er een sterk groeiend aantal lieden welke deze illegale immigratie wensen te stoppen waarvan wij, in Nederland, ook de gevolgen ondervinden (bijv.: We Are Here).

Waar komen deze illegalen terecht? In provisorische kampen zoals in Calais, hopende op een doortocht naar Engeland? De aldaar heersende mensonterende omstandigheden hebt U toch zelf kunnen zien. Daar wordt geen mens "gelukkig" van.

Waar regeringen hun verantwoordelijkheden niet nemen komen er burgerinitiatieven en ja, mogelijk is "defend europe" rechts in Uw ogen, misschien, in Uw ogen, zelfs ultra-rechts.
Maar deze mensen maken in ieder geval een statement, hier is de grens, de grens van het acceptabele. Niet nog meer en niet nog meer illegaal en ongecontroleerd.

Wat Wilders en Baudet hiermee te maken hebben is mij niet duidelijk maar goed U voert deze in Uw reactie @17 op. Neen, nog Wilders alswel Baudet hebben "de" oplossing.

Maar nogmaals als U de "tegenhouders" rechtse haatzaaiers vindt @12 dan is de oplossing toch simpel, neem op Uw kosten één of meerdere van deze illegale immigranten, plus nareizende familie, in huis en betaal voor hen tot het moment dat zij zelf hun dagelijks brood en huisvesting (legaal) kunnen betalen.
Geen enkel probleem mee.

2
24 Bezorgde Europeaan

@23 Nee niet op mijn vraag. u haalt er antwoorden van anderen bij
Ik wilde Uw antwoord.

1
25 gaulette

@24 Nou ja ik vind dat er een Europees uitzetbeleid moet komen waar mensen centraal naartoe kunnen en desnoods door defensie worden weggebracht. Illegaal is illegaal. Kansloze economische migratie kan Europa op dit moment missen als kiespijn.

Dat defend Europe valt ook sloebers lastig die al genoeg hebben meegemaakt, zo lang wij de uitkeringen van PVV stemmers op moeten hoesten doen werkende rechtse stemmers dat ook maar mooi voor anderen. Ik geef graag mijn belasting geld aan een oorlogvluchteling ten koste van een PVV stemmer in een uitkering. Geen probleem misschien kunnen we het uitruilen.

Laten we ook 10% reserveren voor de opsporing en bestrijding van problemen door vluchtelingen. Prima kort mee zijn. Maar laat gewone vluchtende mensen die geen vlieg kwaad doen met rust. En iedereen die deze mensen lastig valt snoeihard aanpakken.

16
26 Oebie

@26 Oebie,
Uw reactie is uitermate "dubbel".
Met Uw eerste alinea ben ik het helemaal eens.

Bij Uw tweede alinea krijg ik wat kriebels.
De "sloebers" waar U over spreekt zijn nu juist (merendeels) de illegale kansloze economische immigranten!
Echte oorlogsvluchtelingen kunnen en dienen "wij" in Europa op te vangen, maar het kenmerk van een oorlogsvluchteling is dat deze na beëindiging van de of een oorlog weer terug keert naar eigen huis en haard (of dat wat ervan over is) om dit weer op te kunnen bouwen.

Wat de PVV en uitkeringstrekkers welke PVV stemmen hiermee te maken zouden kunnen hebben is mij volstrekt onduidelijk. (Ik stem overigens principieel geen PVV vanwege het beperkte programma alsmede het ontbreken van een democratische partijstructuur en de visie van Baudet is mij nog steeds niet duidelijk, dus ook geen stem.)

Wat Uw derde alinea betreft, zie mijn commentaar op Uw tweede.
Echte oorlogs vluchtelingen opvangen (liefst in de regio) en deze laatsten moet men inderdaad niet "lastig vallen" en met rust laten, ondersteunen waar men maar kan.

3
27 Bezorgde Europeaan

Hoeven die niet te werken dat ze hier tijd voor hebben?

Vanuit de uitkering op de barricades tegen de profiteurs? Anders gezegd: Ze dulden geen concurrentie? question question

11
28 Weet geen naam

@10
Vertel, wat maakt hun in jou ogen fascistisch?

2
29 Reconquista

.
Goed zo,

Alles verdedigen tegen deze nieuwe golf van nieuwe levenslange uitkeringtrekkende uitvreters!

Links wil echt maar niet snappen dat geldbomen niet bestaan question

3
30 Ook maar gewoon een duts

.

AFA zijn fascisten, daar is iedereen het nu onderhand wel over eens!

Dit zijn de nieuwe helden!

3
31 Ook maar gewoon een duts

Mooi zo. Er moet iets gebeuren. De omvolking moet stoppen. Elk initiatief is welkom! Afrika voor de Afrikanen!

2
32 schrootflint

.
Kijk zolang het zo werkt:

Links deugen, rechts zakken vullen
https://www.geenstijl.nl/5141696/tot-eind-juni-werkt-u-voor-de-belasting/

Is er never nooit nie ook maar enigzins een schijntje van het geld beschikbaar om levenslange uitvreters op te vangen.

Kan gewoon niet.
.

2
33 Ook maar gewoon een duts

Het liefst zou het inderdaad zijn dat we aan de Europese grens alleen de echte vluchtelingen en kans-rijke mensen toe laten en de rest weg sturen.

0
34 Wetenschappertje

.
Die linkse idioterie is toch gewoon niet te betalen:

https://www.geenstijl.nl/5141694/ebru-umar-fuck-islamitisch-onderwijs-op-marmeren-vloeren-en-onder-kroonluchters/


Tuurlijk deugen met geld van de hardwerkende boze witte man/vrouw is lekker, maar zeg nou eens eerlijk, wel in en in triest om te doen?

.

2
35 Ook maar gewoon een duts

Als de overheden niks doen dan komen vroeg of laat de burgers in actie.
Het is allemaal heel erg logisch en ik hoop dan ook dat ze al die opvreters tegenhouden.

2
36 1050 hPa

.
@34 dat hebben de gezaghebbers allang verpest.

Goede zullen onder de kwaden lijden.

Valse hoop geven, en 98% uitvreters ipv vluchtelingen binnenhalen.

Als je daar iets van zegt ben je een nazi.

En wij maar dokken, en onze eigen zwakkere uitknijpen.

Het nieuwe links: fuck de slachtoffers, steun de daders question

2
37 Ook maar gewoon een duts

Zolang die enorme containers met geld goud en spullen die ontwikkelingshulp heten in de zakken terechtkomen van die Zwarte dictators in Afrika komen die kanslozen hierheen.
Stop dat gewoon.

1
38 chouffleur

300 Spartanen ... Fascistische lamzakken. Probleem met figuren als u dat u het blijkbaar niet scherp meer ziet wat wel een fascist is en wat een verzetsrijder is. Ik zie wel uw respectloze houding naar het westen toe. Die mag maar niet voor zichzelf opkomen blijkbaar.

2
39 sparta

Dit is nog maar het begin.

Het rommelt in Europa.

Met dank aan links gaat dat in de zeer nabije toekomst escaleren tussen de gewone burger met fascistisch links.
Ik voorspel een interne burgeropstand vanuit rechts georiënteerde normale burger.
En dat wordt ook eens tijd.

0
40 Dachtutniet

Mooi gebaar, maar helaas niet meer dan een symbolisch gebaar.
Hopelijk wordt het zo her en der opgepikt.

0
41 PeKa

Ik krijg iedere keer weer een goede lachbui. Iedereen die tegen de instroom is, is ineens een nazi, een bruinhemd (alhoewel dat laatste woord de laatste tijd minder gebruikt wordt), een PVV'er, extreem rechts, facist, racist.

1
42 gaulette

Goede zaak en onvermijdelijk door het falen van de EU. Sterker nog door het faciliteren van de immigratiestroom door de EUbonzen. Europa wordt overspoeld door kansloze en zelfs brutale gelukszoekers die gratis gel, gratis ziektekosten, gratis wonen, gratis iphone en veel meer eisen.
Dat volk trekt alle kassen leeg zonder ooit iets te hebben bijgedragen of ook maar enige bereidheid hebben dat ooit te zullen doen; enkele uitzonderingen daargelaten.

0
43 bozeman

@42 Klopt, die linkse Gutmenschen, wegkijkers, landverraders, moslimknuffelaars en islampijpers hebben maar een beperkte woordenschat!

1
44 PeKa

@10 @22 natuurlijk is er een oplossing, maar we moeten nu eenmaal onbeperkt moslims verwelkomen in Europa. Het "wir schaffen das" beleid van de EU fuhrer. De verplichting hangt samen met een misplaatst gevoel van compassie waarmee de instroom van lage loonkrachten verantwoord wordt.

De EU heeft de miganten nodig omdat de multinationals in de EU goedkope arbeidskrachten nodig om de oneindige economische groei te voeden en te kunnen blijven concureren met de lage lonen-landen: globalisering.

Een echte sociaal humanitaire oplossing is er ook : red de mensen, vang ze lokaal op, leidt ze op om hun land te kunnen beschermen en/of aan heropbouw te werken.

Het is ook het standpunt van de man die de Nobelprijs voor de Vrede won is de basis, „Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. "„Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

0
45 Ruud100

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Sexwww ComNew House Wife SexHumping The CouchRhea Chakraborty HotSexy BabaHot Porn VeidosSexinhospitalLesbian Porn Big TittiesEmily Willis StepsisBokep NenekFrienda Mom PornChota Bheem PornPorn Stars ActressXxx SasurAlexandra Daddario NakedSexy Blue Film Sexy Blue Film Sexy Blue FilmWww Sex Tamil VideoSmall Animated PornElizabith Olsen PornVer Cómics PornosHolly Holm NudeMarathi Randi SexRedtubsLulu Chu Kimmy KimmPorn Videos.vomPetiete PornBelle Delphine Leaked NakedLesbian Slave PornHot Desi Girl Xxx VideoAdult Movies XxxArabic PornstarJapanese GranniesPornos PunhetasBruce VentireSarenna LeeSri Reddy Sexy VideosBest New Sex VideoIndian Bride SexTenten PornAmanda Riley PornMonroe SweetsxxxCoco.fr MobileBhai Bhain XxxThai Porn ActressReal Gril PornTubelore ComOnly Fans PornôCherry Crush Porn HubXxx Giarl래전드야동Desk SexFuka SasakiWeb Series Hindi SexSwinging Bi CouplesJustine MonroeAnal Talk DirtyXhamsyerrNaughty Midwest GirlsFootjob GifO My God XnxxKoumijima Shuu 7 De Umeru MesuHandjob Movie SceneMom PornpornSexy Tattoos For WomenSapphire HowellMrs JewellPhoto SexualSimillar PornXvideos Gay DesenhoNaked Beautiful GirlSex Tamil MoveFreya NudeBhojpuri SexSexy Porn Video DownloadVoyeuristic KinkBokep ChubbyPorn Comics OnlinePorn Hd 8kVaporeon HentaiBlow Job ComplCat Dennings TitsItswynter PornTeens Chubby PornChaturbate FemalesJenny Scardomaglia NudeJoannajetBeauty Porn HdPariya PornIceland PornographyBangalasexHolly Halston PornstarInsonesia PornNome De Atrizes PornVlaerie KayXxx SohoolJuicysex StoriesCha-069 JavDamien CrosseYuka OsawaManwha +18Dildo JoiRiley Reid PmvMia Khalifa Porn PicsCumflation PornLiv Tyler HotXxx59Dani Daniels Hd Sex VideoPersonal EscortYoung On Mature PornJada Stevens GifBangli XvideoTurnup Monster PornSky Bri IafdXvideos AsiáticoNaked Hairy WomenEveline Magic-plumJenn Muriel PornAmerican Xxx HdJason Luv Porn VideosHindi Xxx Sex ComSexy Video Hd Sex VideoPornhubchineseTeacher With TitsPornhub.comg/ayXxx Hd LongAlex Mack PornFunny Porn MoviesShoplifter Xxx VideoCouples Love MakingVr AsianpornGordinha Only FansHot Desi MaidEmily WillisxxxAnimated MonsterpornXtube.comnCheerleaders With CameltoeBunibun Pornسكس مبارشAkshra Singh XxxBrazzers Mom SleepingXxx Kamasutra MovieCumshot Yoga PantsTurkish PornographyAva Addams OnlyfansFiona NudeTeem HardcoreFree SissypornSoohie Turner NudeAshley Lane PornXxxfiles Com