door Inter in Binnenland  ·  94 Reacties

  • 36
  • 1151x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Kraaknegers zijn het of ze moslim zijn weet ik niet

1
51 Ikke44

Het is ongelooflijk dat een kleine geweldloze protestactie resulteert in een uiterst gewelddadig optreden van extreem -linkse knokploegen. En het ergste is dat degene die de ramen hebben ingegooid niet eens opgepakt en vervolgd worden. Sterker, de politie stond er bij te kijken toen dat gebeurde.

0
52 B55

@52 linkse idiotem en moslims mogen ongestraft vernielen, moorden en geweld gebruiken..

2
53 nofakenews

Stelletje neofascisten hier. Bah.
Geht doch allen heim ins reich.
Ab sofort!

10
54 hippodepippo

@54 En dag hoor linkse fascist

0
55 Ikke44

@54 Links is tegenwoordig pro EU en de EU wordt hoofdzakelijk gerund door Duitsland.
Dus tegen wie heb je het met je Duits? Tegen jezelf?

1
56 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

57 Captain Hero

Gross leest gewoon niet
Huis is niet gekraakt , de huurder heeft de sleutel aan die groep gegeven en zijn er ingetrokken onder het mom we hebben gekraakt
wordt dus in principe niets aan gedaan

1
58 eoghanfeehily

Fuck AFA, Amsterdam, meten met twee maten.

0
59 Thomas

@47 Is voor ons wel heel duidelijk maar voor onze "elite" clan, die het hier bepalen , dus niet.
Ben het helemaal met je eens, wat is er onduidelijk aan gewelddadige illegale criminelen die kraken? De BVNL is een (schijn)democratie waar met 2 maten wordt gemeten! Wordt steeds duidelijker dat ze niks, maar dan ook helemaal niks voor hun eigen bevolking willen toestaan, alleen wat mee(vr)eters en illegalen hier doen gedogen. Onbegrijpelijk!

0
60 Widaan

Helemaal mee eens.

Of omgekeerd: als wij niet mogen kraken dan asielzoekers zeker niet.

11
61 samcash

Heeft Van Aartsen ze al "steun" aangeboden??? question

0
62 Strongoli

Dat heet dus hetzelfde doen als dat wat je afkeurt.
Je identificeren aan ....

7
63 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

64 Undertaker

@3
De zogenaamde anti-fa(scisme) is het Orwelliaans gereedschap van een overheid. Wanhopige overgevoelige instabiele mensen terroriseren haar eigen burgers. Men stemt in onwetendheid, leeft in koppigheid, badend in onzekerheid op zoek naar bevestiging van hun eigen illusie.

0
65 4lb3rt P1k3

De meeste Nederlanders begrijpen nog steeds niet dat asielzoekers nog altijd een streepje voor hebben

1
66 knorkokkie

Deze gasten kunnen ook rustig schulden maken zonder ook maar iets terug te betalen gaat alles via de overheid

1
67 knorkokkie

@49 Zijn niet alleen kraakmoslims maar ook kraakchristenen.

5
68 21st Century Guy

@52 Dat moeten ze wel doen dus linkse,rechtse,islamitische of anderssoortige vandalisten moeten gearresteerd worden,kan ook zijn dat het alsnog gebeurt dat heb je ook gezien bij de voetbalrellen in Rotterdam vorig jaar.

0
69 21st Century Guy

@56 Rechts is ook voor een aanzienlijk deel pro EU,alleen ultra rechts niet.

6
70 21st Century Guy

NEE!! Asielzoekers mogen OOK NIET kraken....dus waarom u wel??

@70 inderdaad...Pechtold (D66), Rutte (pVV euh. sorry, de 'd' ondersteboven aan de verkeerde kant, VVd), Buma (CDA) Gert Jan Segers (ChristenUnie...allemaal rechts en allemaal pro europa....

3
71 pizzafried

@47 Waar is rechts Nederland dan met de grote bek om dit corrigeren ?
Vanuit de politiek en burgers uit deze hoek gebeurt er hélemaal niets.

4
72 21st Century Guy

@70 Fout rechts zoals de VVD is gematigd EU positief
Het is die midden partij D66 die extreem pro EU is

1
73 Ikke44

@70 Het rechts dat profiteert van het neoliberalisme/globalisme/EU zoals de financiële elite en de multinationals. Om de mensen die niet profiteren van het neoliberalisme/globalisme/EU = de gewone werknemer nu fascistisch/extreem rechts te noemen - zult u wel veel vrienden mee maken met zulke statements. Vroeger nam links het overigens op voor de gewone werknemer, tegenwoordig neemt links het alleen voor je op als je illegale uitgeprocedeerde asielzoeker bent.

2
74 Conradijntje

@74 Gewone werknemers kunnen van alles zijn : ultra rechts,rechts,gematigd,links,ultra links en alles wat niet helemaal binnen die definities past.

3
75 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

76 Gewooniemand

* Verwijderd door de redactie *

77 Undertaker

@76 Je verzint dat het hier vol zit met nazies, en dan verwacht je dat mensen het met je eens zijn?

Je denkt zeker ook dat ik een nazie ben, daarom heb ik je gemind.

1
78 etymologie

@74 ik vindt dat soort geneuzel echt gewoon niet waar. ten zij je bedoelt met links alles wat voor mij rechts hangt,maar links van jullie...

Je moet niet denken dat dergelijke problemen simpel zijn. De meeste vluchtelingen zijn vluchtelingen om politieke redenen... de vluchtelingen uit cuba? die transgender die van laatst door de NOS werd geinterviewd? kan niet terug. Wij vragen alleen even aan Castro: "is het waar?" en die zegt nee, dus is er niks aan de hand. slecht kortzichtig onderzoek en jij denkt: "trap die gast dan terug naar 'huis'"
Als een vluchteling hier iets illegaals uitspookt. iets strafbaars..dan willen wij hem volgens die wet straffen. probleem is: onze gevangenissen zijn vol, en gratis onderdak was ook onze intentie niet. Dus we moeten al buiten onze comfortzone iets anders met hun omgaan. daarbij willen we DOLGRAAG menselijk met ze omgaan en niet om ieder wissewasje terugsturen naar een gebied wat dan wel niet mogelijkerwijs overeen komt met een doodsvonnis..... dat laatste is de simpele oplossing een pleister voor het bloeden...wij zoeken een permanente oplossing.....

ipv ons "links" steeds in dat verdomhoekje te trappen kun je ons beter helpen om deze problemen zo goed mogelijk en "niet ten koste van u" op te lossen....

4
79 pizzafried

* Verwijderd door de redactie *

80 Undertaker

@75 Vroeger nam links het daarvoor op dat zegt hij
En ja die kunnen van alles zijn

nu naait links en de VVD je een oor aan ga maar langer werken

1
81 Ikke44

@71 Nagenoeg alle politici zijn voor de EU omdat de EU een uitbreiding van de bestuursbanen en vergroting van hun netwerk en invloedssfeer betekent. Politici kijken hierbij in 1e plaats naar wat goed is voor zichzelf/hun beroepsgroep en in veel minder mate naar wat goed is voor het land of de burger.

0
82 Conradijntje

Ik moet zeggen dat je wel goed kunt oefenen op al deze topics met standpunten en posities van extreem links tot extreem rechts. Enneh, best wel gecompliceerd allemaal.

0
83 alexandroepimenco

@76 Ik kan hierop reageren maar dan doe ik hetzelfde als jij in @10 : in het wilde weg mensen van misdadige sympathieën of gedragsafwijkingen beschuldigen.

1
84 Conradijntje

@80 Nou, is dat je mijn stem niet hoort, dan hoorde je het antwoord question

0
85 etymologie

@78 Er wordt af en overdreven net zoals zeggen dat linksen islamknufelaars zijn terwijl velen niets met de islam hebben bijvoorbeeld er zijn er zelfs bij die er een afkeer van hebben.

3
86 21st Century Guy

@79 Je reageert op mij maar waar heb je het in vredesnaam over?
21st Century guy zei in @70 dat niet alleen links maar rechts ook positief is over de EU en alleen extreem rechts niet.

Maw: je moet zo ongeveer neo nazi zijn als je kritiek hebt op de EU volgens 21st Century Guy. De MSM heeft zijn PR werk voor Brussel dus goed gedaan en alle mensen met kritiek op de EU zijn nu in het neo nazi kamp neergezet! En dat zeg ik in mijn @74 !

0
87 Conradijntje

Het verzet wordt 'extreem rechts' genoemd, om verzet een negatieve bijsmaak te geven, maar het gaat gewoon om burgers die het verwoestende overheidsbeleid en de agressie waarmee de islam hier oprukt helemaal zat zijn.

1
88 zewa

Geef ze een vinger en ze pakken je hand, geef ze je hand en ze pakken je pand, geef ze je pand en ze pakken je land, geef ze je land en...the end.

1
89 Reconquista

@88 Het zijn zelfbenoemde volksnationalisten die kunnen dus gewoon extreem rechts genoemd worden en ja er zijn mensen die daar een negatieve associatie mee hebben anderen hebben dat weer met extreem links of rechts of links of het midden of een andere variant uit het politieke spectrum.

2
90 21st Century Guy

@88 Inderdaad zie ook mijn @87 .
Toen ik bijna veertig jaar geleden studeerde hadden mijn ouders een goedkoop flatje gekocht omdat kopen onder de streep goedkoper was dan huren. Er werd toen ook van alles naar mijn hoofd geslingerd aan fascistische retoriek met complete bedreigingen van platbranden tot kraken door de links/communistische mede studenten die niet gediend waren van eigen huizen bezit.

0
91 Conradijntje

@86 Met wat je daar zegt ben ik het mee eens.

0
92 etymologie

@87 Met ultra rechts bedoel ik sommigen in het PVV en FVD kamp ik wil ze niet allemaal een kam scheren maar er zijn zeker nogal wat die binnen die definitie vallen,overigens heb je ook onder links mensen die gecharmeerd zijn van de EU en hervormingen willen of gewoon buiten de EU willen treden.

2
93 21st Century Guy

Vroeger waren het rechtse knokploegen die krakers, in opdracht van de eigenaar, er uit mepten. Tegenwoordig zijn het linkse knokploegen die huurders er uit meppen vanwege een andere mening hebben.

0
94 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@137 "Denk je dat ik gek ben?" Die vraag zal ik maar niet beantwoorden. ;) ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@134Dul...Jij weet niet eens wat daar gaande was.Rusland heeft zich daar ook mee bemoeit en dat was tegen het zere been van het Westen....

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

Sarcoff
Ford meldt dat het een megaverlies van 5 miljard dollar verwacht voor de divisie voor elektrische voertuigen - Dissident.one

Begrijpelijk, als je auto je continu bespioneerd en je gedragingen aan derden kan doorgeven, wil je die dingen niet. ...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@70 "dat er buitenlandse soldaten actief zijn in Oekraïne ... jij beweert dat dat propaganda is" En precies waar doe ik dat? ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@74 m post@77 Hendrianus Dank U voor de link, Hendrianus.Is mijn bedenksel misschien zo gek nog niet, als anderen hun gedachten in het verl...

8 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Inter
Offtopic

@2884 Ja alles goed maar ben ontzettend druk...

11 minuten geleden geplaatst door Inter

Strongoli
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

Dubbel.https://www.nieuwskoerier.nl/news/984151-ook-tot-jaren-celstraf-veroordeelden-op-vrije-voeten-door-personeelstekort...

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@!37 "Jij bent snot" En alwéér op de persoon, ondanks meerde waarschuwingen. Gemeld ! ...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@145 Altijd anderen wijzen op schrijffouten, en ze dan zelf ook maken, komt niet al te snugger over, en dan denk je ook nog te moeten schreeuwen...

24 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Bengali Chudachudi ComJason LuvpornBeautiful Xxx VideosXxx Video Bhojpuri HdXxx MimaIndian Sex Tube ComLatest Indian Girls Sex VideosMarried PornstarsTruth Or Darw PornSpungebob PornTitty Sucking WomenWhite ChinaaSex Tamil PictureDesi Pron ListVideo Porn CulonasSuck My ClitPorn Comics OneHailee Steinfeld SexyCumshots CompletionXxnx IndoXxx DeKenzie ReevespornOmegle.Jor Kore ChodaPornocaballoGay Romantic PornLana RhoBrazzers Office PornHd Porn Download IndianPorn UhBlackmompornHot Chinese PornBollywood Bold SceneKarina ColombianaHumping LesbianBizarra PornKannadaauntysexTeri WiegelPorn Videos MassageTittypussyWeatehairyGrannies With Large BoobsReddit Gone Wild StoriesPornmd.cpomEbony PornstasPorn TattooXxnx MomsNaked Pictures Of Hot WomenAshley Benson SexyXxx 1992My Little Pont PornAdult Movies OnlineFullhd PornvideosBest Free Hookup SitesAmouranth.pornoAsiate Nue1 Night In ChinaXxxn GayBoxer Gay PornBuddybateInstagram Live NudeLily Thai CreampieShad Base ComicsTsuna KimaruBlack PimpedBrazil NudeHomemade PeggingVirginia GuynesSamantha Ruth PornLesbin Videos PornXvid VideoLove Sexy MovieSexcuckoldLsu OrgyPorno 4kOnly Fans XxxComic XxSexy Porn Sexy VideoPornphotosLondonkeysSlutwife.gifSunny Leone XnxxxXnxx Black TeenPorn Big AssJhonny Sins SexHd Mein Blue FilmPenelepe Cruz NudeXxx Gang BangedSfmcompile.clubAlisonangel PornXx Black VideoSky Bri FeetMysti C60fps Porn VideoXxx Bloeفلم سکس افغانیFackbook PornFuck BeautifulCheating Wife BbcPornpissCumshots On TitsAdriana Checkik DeepthroatPorn Full PornReddit CuckooldOrc Porn ComicsXxx Pon VideoTeens Hot PornXxx In WashroomSexgay PornAlba Baptista LeakedAfrican Women NakedXnxx Fake HubIpodntvSex Inside CarForced Cream PiesReneta FoxIndian Xxx BpCute Indian Girl Sex VideoPo Rno DeFreeblack PronChaturbetSexiest CameltoesBig Boob Cock SuckThickmomsBukapornNew Xnxx SexTeana TrpDf6 Org ComIncest Fuck VideosPorn Hub Premium FreeAvery.leigh PornLiiias LeaksPornolar TürkAnye OlsenGandu FilmVideos IncestososFantasy Fest NudesWet Hairy PussyBear CumshotsElite BabesPorn GslleryCortoon PornosPornographie Films GratuitsHotsex VidoMom And Daughter In ThreesomeSssniperwolf SexyEnglish College Sex VideoMeg Turney LeakedJapanse PorntubePainful Extreme Anal