U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 19
Dat er een chemische aanval heeft plaatsgevonden in Douma, Syrië is volgens meerdere vooraanstaande Amerikaanse en Westerse correspondenten in die regio een leugen. Ook de mainstream media in Amerika, plaatsen er nu openlijk vraagtekens bij. In Nederland lijken de staatsmedia daar nog n ...

ongeveer 1 jaar geleden door Dune

REAGEER MET EEN EMOJI
21

Dat weet iedereen dat dat niet heeft plaats gevonden. Mja... de elite wil dat we net alsof wel. Stom gedoe allemaal. Ja... Assad geen lieverdje... Mja... bijna alle wereldleiders zijn geen lieverdjes... Moeilijk moeilijk allemaal...

1 alexandroepimenco    
ongeveer 1 jaar geleden door alexandroepimenco
14
Meld

Maar als die gifgas aanval niet plaatsgevonden heeft, waarom dan onderzoekers weren cq. het werk bemoeilijken?

Als er niets gebeurd was zou ik in de schoenen van Assad onderzoek juist toejuichen en alles in het werk stellen dat men hun werk kon doen.

2 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
19
Meld

Als deze beweringen van een betrouwbare bron/ persoon zouden zijn gekomen zou ik nog getwijfeld hebben, niet dat hij nu geen gelijk zou kunnen hebben, maar ik neem de moeite niet om het filmpje te bekijken! Karel van Wolferen complotdenker pur sang is echt geen goede bron, want die verstrooide omlaag gevallen professor is helemaal koekwous.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Karel_van_Wolferen

3 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
18
Meld

@2 Die werden ook niet geweerd. Rusland heeft ze zelf willen uitnodigen immers door een resolutie hierover in te dienen. De westerse landen waren daar tegenstanders van. Raar he ?
Er werd op hun geschoten en daarom moesten ze voor hun eigen veiligheid even wachten totdat de situatie weer veilig is in Douma.

4 B55    
ongeveer 1 jaar geleden door B55
17
Meld

@3 Jij bent dus helemaal niet nieuwsgierig.

5 B55    
ongeveer 1 jaar geleden door B55
12
Meld

@3 Ook een complotdenker zou het bij het rechte eind kunnen hebben en daarom moet je op de inhoud afgaan en niet op de naam.

6 El Matador    
ongeveer 1 jaar geleden door El Matador
16
Meld

Tsjongejonge, journalisten tegenwoordig deskundiger dan de echte deskundigen ? Proest.

7 flauwekulallemaal    
ongeveer 1 jaar geleden door flauwekulallemaal
7
Meld

@5 Ja, dat ben ik wel als het de moeite waard is en de persoon de moeite waard is om te beluisteren of te lezen wat hij te zeggen heeft. Er kleeft echter teveel in complottheorieën denken aan deze meneer! question

O.a. een vreemde uitspraak van van Wolferen "Charlie Hebdo was een valse vlag-operatie, Als je dat eventjes bestudeert dan weet je dat bijna meteen."

8 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
7
Meld

@4 nee dat was niet zo raar, omdat de russen niet wilde dat er onderzocht werd wie het had gedaan.

9 Moien    
ongeveer 1 jaar geleden door Moien
10
Meld

@2 Als u beweert dat er wel een gifgas aanval heeft plaatsgevonden, dan is dat wat mij betreft ook prima. Ik was er niet bij toen het gebeurde. Altijd indirect bewijs dus.

10 alexandroepimenco    
ongeveer 1 jaar geleden door alexandroepimenco
5
Meld

@8 Precies randdebielen die Stan van Houcke en Karel van Wolferen die denken dat ze precies weten wat er allemaal gebeurt is. De westerse wereld zit ernaast en kraamt alleen maar propaganda uit.

Weet je wat mij nou zo opvalt bij dit soort figuren, ze hebben het er nooit over dat Assad samen met Poetin daar meer dan een half miljoen burgers heeft afgeslacht en meer dan 4 miljoen burgers de grens over heeft gejaagd.

11 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
12
Meld

@1 en @10 als de russen zelf zeggen dat die aanval heeft plaats gevonden (maar de schuld in de schoenen van de Engelsen willen schuiven, zal die we hebben plaats gevonden lijkt me..

12 bierneus    
ongeveer 1 jaar geleden door bierneus
4
Meld

@5 Trouwens wat hij beweert is al lang en breed in de pers gekomen er er zijn mensen die niet geloven dat er een gifgasaanval heeft plaatsgevonden of die er wel in geloven. Ook degenen die daar verantwoordelijk voor gehouden worden wisselt nog wel eens, Assad, rebellen, IS, enz. en ze spelen elkaar allemaal de zwarte piet toe om de schuld aan een ander toe te schrijven of ze spreken wellicht de waarheid. Dit moet door een onafhankelijk instituut goed onderzocht worden. Het vervelende van bepaalde gifgassoorten is dat ze zeer snel niet meer te vinden/te traceren zijn op de aanvalsplek en zeker bij warme temperaturen en door de wind vervliegen de gassen. De vraag is, is er daar onafhankelijk onderzoek en op tijd gedaan door de juiste personen.

Onderstaande link gaat over het opsporen van zenuwgassen:

https://www.nemokennislink.nl/publicaties/zeker-over-zenuwgas/

13 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
4
Meld

@12 Goed, u heeft mij bij de neus. question

14 alexandroepimenco    
ongeveer 1 jaar geleden door alexandroepimenco
4
Meld

@11 Wel nee joh. Assad is allang geen president meer. En Poetin een hologram. Dat komt omdat Trump inmiddels de macht heeft gegrepen in het Kremlin en Rutte in werkelijkheid president van de VS is. Trouwens, als je denkt dat Nederland nog bestaat, dan kun je dat wel vergeten. Iedereen ligt momenteel in verdoofde toestand opgeborgen in een soort cocon en droomt dat hij gelukkig getrouwd is en een fantastische baan heeft.

15 Belazerd    
ongeveer 1 jaar geleden door Belazerd
1
Meld

@13

"Dit moet door een onafhankelijk instituut goed onderzocht worden."

Ja maar wie of wat is nog onafhankelijk?
Het probleem is dat niemand of welke organisatie/instituut dan ook nog onafhankelijk is.
Iedereen is afhankelijk van 'iemand'.

16 Malinois    
ongeveer 1 jaar geleden door Malinois
2
Meld

@5 Dus waarnemers die ter plekke geen sporen van gifgas vinden kunnen de waarheid spreken alleen kunnen ze door deze constatering niet zeggen dat het niet heeft plaatsgevonden. Dit kunnen alleen (onafhankelijke) artsen/forensisch patholoog anatomen, die verstand hebben van het traceren van zenuwgassen en dan nog een lichaam hebben vrij gekregen waarop ze dit kunnen/mogen onderzoeken.

17 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@16 Een arts uit een land, werkzaam bij een instantie die op geen enkele manier betrokken is bij deze oorlog en bewezen neutraal is. Maar je hebt gelijk het is soms moeilijk om die te vinden.

18 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

En juf Ollongren heeft een hekel aan nepnieuws . Eens kijken wat ze gaat doen om dit overduidelijke nepnieuws over een niet plaatsgevonden chemische aanval aan te kaak te stellen?

Ik denk helemaal niets want ze heeft alleen maar iets tegen nepnieuws als het niet in haar straatje van pas komt.

19 PFL    
ongeveer 1 jaar geleden door PFL
5
Meld

@11 "dat Assad samen met Poetin daar meer dan een half miljoen burgers heeft afgeslacht"

En dan beweren dat het Kremlin altijd liegt. Jou hoeven we dus ook niet meer serieus te nemen. Er zijn in totaal zo'n half miljoen doden gevallen - waaronder veel burgers - door geweld van ALLE strijdende partijen.

20 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
7
Meld

En alle papegaaien, Rutte inclusief hebben weer heel wat uit te leggen.
(En zullen dat niet gaan doen).

Conclusie: Nepnieuws, valse vlag, na Skripal weer een hoax van de NWO.

21 purelogica    
ongeveer 1 jaar geleden door purelogica
8
Meld

@18 Robert Fisk - niet de eerste de beste - ging op bezoek. Een Syrische arts in Douma beweert dat de kinderen ernstige symptomen hadden van zuurstofgebrek in de schuilkelders. Er brak paniek uit toen leden van de Witte Helmen - ten onrechte - "gas" begonnen te roepen. https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html

22 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
5
Meld

Een YT-je met "wijze journalisten", maar natuurlijk.

@22 Ja Dune, en het eerste waar hij over begint was een arts. En weet je nog waar ik onlangs op 't bewuste draadje vervolgens naar linkte?

Ter herinnering dan maar weer: https://www.theguardian.com/world/2018/apr/17/syria-crisis-medics-intimidated-over-douma-gas-attack

23 mountainlion    
ongeveer 1 jaar geleden door mountainlion
5
Meld

op diverse alternatieve nieuwssites werd deze false flag enige weken van de voren gedetailleerd aangekondigd. geen wonder dat de europese overheden dat 'nepnieuws' weg willen hebben

24 semperpenis    
ongeveer 1 jaar geleden door semperpenis
8
Meld

Van Wolferen heeft het in het eerste stuk van de video over een aantal van de gevestigde media die beweren dat er geen gifgasaanval heeft plaatsgevonden, maar noemt geen verdere gegevens maar in minuut 1.59 valt dan naam van de bron, Robert Fisk.
Fisk heeft met een arts gesproken die niet op de plaats van de aanval was volgens het onderstaande artikel (niet helemaal te lezen maar de eerste zin geeft dit al prij):

Robert Fisk claimed that there was no chemical attack based on the testimony of a doctor who was not at the scene...
https://www.thetimes.co.uk/article/critics-leap-on-reporter-robert-fisk-s-failure-to-find-signs-of-gas-attack-fx7f3fs2r


https://twitter.com/AP/status/986706568342319104
Waarom werd Robert Fisk niet beschoten vraagt iemand op twitter.

Mijn vraag: Waar was Robert Fisk tijdens het gesprek met de arts (die niet in de nabijheid van de gifaanval was)????

25 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
4
Meld

Ik hoop dat al die USA adepten oppleuren naar Nu/jij

26 Bollieboos    
ongeveer 1 jaar geleden door Bollieboos
5
Meld

De naam van de arts waarmee Fisk gesproken heeft is in ieder geval (met opzet?) verkeerd geschreven, zodat verder zoeken of de arts wel bestaat en waar hij werkt niet mogelijk is.

https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html#

De OPCW heeft geen toegang tot de plek en heeft nog geen onderzoek kunnen doen!

https://nos.nl/artikel/2227957-vn-ers-beschoten-die-onderzoek-in-douma-voorbereiden.html

https://www.aljazeera.com/news/2018/04/opcw-fact-finding-team-syria-douma-180418155208033.html

27 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
2
Meld

@23 Die bewering komt van UOSSM, een hulporganisatie die nauw samenwerkt met de White Helmets, die ervan worden verdacht samen te werken met de jihadisten en diverse incidenten in scène hebben gezet. Niet echt betrouwbaar.

28 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
6
Meld

@9 Nee, de Amerikanen dienden een motie in om de schuldvraag te beantwoorden zonder ter plaatse een onderzoek te doen. Daarom was Rusland tegen. Rusland wilde een onderzoek laten verrichten door OPCW ter plekke in Douma, waar VS op tegen was.

29 B55    
ongeveer 1 jaar geleden door B55
6
Meld

@6 Welke naam die van Fisk of van die arts die met hem gesproken heeft waarvan, als je zijn naam zoekt op internet niets te traceren valt. De OPCW is de toegang ontzegd omdat het te gevaarlijk zou zijn, maar Fisk kan gewoon wel het gebied in en hij wordt niet beschoten?. Zoals @2 het al zegt, waarom dan medewerkers van OPCW het werk bemoeilijken die hebben nog geen toegang en wie hebben dit gebied min of meer daar onder controle Assad/Rusland en die zeggen dat dat de missie is vertraagd door de raketaanvallen van de Amerikanen, Britten en Fransen ...

https://www.nu.nl/233818/video/opcw-met-spoed-bijeen-om-russische-invloeden-op-onderzoek-in-douma.html

https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/gifgasonderzoek-douma-vertraagd-door-schietincident
https://nos.nl/artikel/2227882-twitterdiplomatie-achter-de-gesloten-deuren-van-de-opcw.html

30 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
1
Meld

@30 Gedurende de zogenaamde gifgasaanval was het gebied onder controle van Jaish al-Islam, een salafistische terreurorganisatie gefinancierd door Saudi Arabia. Wie zegt dat die allemaal het gebied hebben verlaten? Ze zien er waarschijnlijk uit als gewone burgers. Hier een linkje dat ik vond met het verhaal dat niet in de MSM wordt verteld. http://www.moonofalabama.org/2018/04/syria-who-holds-up-the-opcw-investigation-in-douma.html

31 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
3
Meld

@31 Ja het kan allemaal want Douma stond of staat bekend als een bolwerk dat daar de oppositie van Assad zich bevond en woonde en dat zou een reden kunnen zijn voor de gifaanval door Rusland/Assad, maar alles is mogelijk in deze complexe zaak waar iedereen het wel of niet gedaan zou kunnen hebben.
Het punt is wel dat de OPCW de toegang wordt geweigerd in het gebied door de Russen/Assad en die kunnen dus nog geen onderzoek doen of het wel of niet heeft plaatsgevonden en wie de eventuele schuldige is.

32 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
4
Meld

@11 Ben benieuwd wat Poroshenko en ander tuig uit de Oekraïne allemaal heeft geflikt maar dat lezen we hier helaas niet omdat die kastnazis bij de EU moeten. En ook wat Syrië betreft staat het door u zo geliefde vierde rijk samen met de USA weer met behulp van false flags de burgers weg te bombarderen.

33 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
3
Meld

Eerst waren het de rebellen zelf, toen waren het de engelse en amerikanen en nu heeft het helemaal niet plaats gevonden volgens de Russen/Syriërs?

34 Wetenschappertje    
ongeveer 1 jaar geleden door Wetenschappertje
6
Meld

@33 Open een mooi Orbanesque complot draadje

35 Oebie    
ongeveer 1 jaar geleden door Oebie
5
Meld

@35 Neuh, zo'n draadje word net als zoveel direct door de deugnazis gekaapt en verpest.

36 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
3
Meld

@36 En u bent zelf een ondeugdelijke nazi of wat? PS u bent zelf draadjes aan het verzieken met zaken die 0,0 te maken hebben met het onderwerp.

37 Oebie    
ongeveer 1 jaar geleden door Oebie
5
Meld

@37 Iets wat jij snel herkend idd.

38 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
5
Meld

@34 Ook westerse journalisten - zoals Robert Fisk - die het gebied hebben bezocht, beginnen ernstig te twijfelen of die gifgasaanval echt heeft plaatsgevonden.

39 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
6
Meld

@32
Geinig dat je het de oppositie noemt, the army of Islam, zelfs de VS noemt het terroristen, maar alleen die in de Gaza strook zitten, die in Ghouta waren natuurlijk oppositie / rebellen.
Deze terreurorganisatie wordt gefinancierd door SA, staat bekend om zijn chemische aanvallen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Army_of_Islam_(Gaza_Strip)

Hier nog wat info, merk ook op dat er van stuivertje gewisseld wordt qua namen, eerst zit ergens de 'army' dan weer de FSA etc. zo kan men toch blijven spreken van rebellen, blijft verborgen dat het allemaal terroristen zijn: https://web.stanford.edu/group/mappingmilitants/cgi-bin/groups/view/533

40 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

41 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel

@34
Begrijpelijk dat je een beetje in de war bent gebracht door de westerse propaganda.
Er was geen chemische aanval in Douma, de aanval is in scene gezet door de 'witte helmen.'

42 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
5
Meld

@32 Hier een interessant voorbeeld van hoe een verhaal van The Guardian volkomen haaks staat op dat van het Syrische persbureau Sana.

- The Guardian: rockets fired in Douma. https://www.theguardian.com/world/2018/apr/17/syria-crisis-medics-intimidated-over-douma-gas-attack

- Sana: mortars fired from Douma to Damascus. https://sana.sy/en/?p=133378

Let ook op de foto's, waarbij The Guardian beweert dat die van AFP/Getty afkomstig zijn wat een duidelijke leugen is. Ze hebben gewoon het Sana-logo weggeknipt.

43 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
3
Meld

@40
Is dit je werk of zo?
Een normaal mens gaat hier toch geen linkjes van posten?

44 Realisme graag!    
ongeveer 1 jaar geleden door Realisme graag!
6
Meld

@39 ,

o ja?
Bron?

45 jodelatedieho    
ongeveer 1 jaar geleden door jodelatedieho
2
Meld

@32
Het punt is dat een aantal landen (die het hardst schreeuwen dat Rusland / Syrië de boel vertragen) de paspoorten van leden van het team nog niet hadden ingeleverd in Brussel zodat Syrië geen visa kon verstrekken.
Het punt is dat een aantal landen besloot om, op basis van youtubes en social media, een Syrië te bestoken met 100+ kruisraketten (niet alleen op drie faciliteiten, maar ook militaire vliegvelden en de luchthaven van Damascus), Israël van de gelegenheid gebruik maakte om Iraanse stellingen te bombarderen, luchtafweer geschut actief was en daardoor weer vertraging ontstond.
De 'laatste' vertraging was het gevolg van een schermutseling met lichte wapens die plaatsvond gericht tegen het verkenningsteam (dat altijd voorop gaat), hierbij is een Syrische soldaat licht gewond.

46 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
1
Meld

@43 Dat artikel van de Guardian had ik al gelezen en komt er op neer dat artsen in Syrie geintimideerd worden om met hun verhalen/bevindingen naar buiten te treden anders lopen zij of hun familieleden gevaar. Als je dit verhaal naast het verhaal van Fisk zet die wel het gebied in mocht en die volgens zeggen met een arts heeft gesproken waarvan de naam niet traceerbaar is. De naam van de arts in het artikel uit de Britse Guardian en waar hij werkt en welke organisatie hij is aangesloten is in het artikel van de Guardian is wel traceerbaar.

"Dr Ghanem Tayara, the director of the Union of Medical Care and Relief Organisations (UOSSM) said doctors responsible for treating patients in the hours after the 7 April attack have been told that their families will be at risk if they offer public testimonies about what took place."

@34 @45 Zie @25 daar staat het.

Robert Fisk claimed that there was no chemical attack based on the testimony of a doctor who was not at the scene...
https://www.thetimes.co.uk/article/critics-leap-on-reporter-robert-fisk-s-failure-to-find-signs-of-gas-attack-fx7f3fs2r

Hoe betrouwbaar is het als die arts waarschijnlijk ook geintimideerd is en niet te achterhalen valt! Met opzet een verkeerde naam gegeven?

47 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
1
Meld

@47
De UODDM is een Amerikaanse ngo die vergelijkbaar is met usaid.
Deze organisatie en de 'witte helmen' kwamen met het bericht van de chemische aanval.
Dit is niet de eerste keer dat er vanuit terroristengebied deze niet verifieerbare berichten komen.
Het enige verschil met eerder is dat de stad vrij snel is ingenomen en dat er daarom geen berichten / propaganda in de wereld gebracht kon worden.

Mensen die op het filmpje van de witte helmen te zien waren hebben getuigenissen afgelegd dat er helemaal geen aanval geweest was, kinderen die te zien waren op de video hebben getuigenissen afgelegd dat ze werden meegenomen door de witte helmen met water besproeid en na afloop wat te eten kregen, hahaha.
Het onderzoek door Russische specialisten toonde aan dat er geen sporen waren van chemische wapens, ook dat rapport gaat naar de opcw, evenals de getuigenissen die dan de getuigen gaat horen en controleren / inspecteren.

Men is nog steeds op zoek naar de 1.000 slachtoffers die er zouden zijn, die zijn niet aangetroffen in het enige ziekenhuis in Douma, ook niet gevonden door het Rode Kruis.

48 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
2
Meld

@48
Correctie: moet zijn UOSSM

49 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
2
Meld

@43 De exact zelfde foto komt volgens mij niet bij Sana voor. De foto wordt overigens ook door de Telegraaf gebruikt. Vaak is het zo dat de fotografen gezamenlijk op hetzelfde persmoment foto's maakt en dat is (toevallig) op dezelfde plek gebeurd met dezelfde arts(en)

50 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 jaar geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

Beelden van fabrieken van (chemische) wapens van terroristen, soldaten die getroffen zijn door deze wapens van terroristen, massale opslag die gevonden wordt in tunnels (door gijzelaars gegraven) worden zonder meer voor waar aangenomen als het in Irak gebeurt, als propaganda gezien als het in Syrië gebeurt.

GB wachtte, in de Skripal zaak, weken voordat ze de opcw uitnodigden, geen luidkeelse protesten van VS en matties dat GB de missie vertraagde.
Rusland / Syrië hebben de opcw onmiddellijk uitgenodigd, dagelijks luidkeelse protesten, insinuaties dat ze vertragen.

GB heeft onderzoek ter plaatse gedaan en dat onderzoek (resultaten) gepresenteerd aan de opcw, niks aan de hand.

Rusland / Syrië hebben ter plaatse onderzoek gedaan en dat onderzoek (resultaten) wordt gepresenteerd aan de opcw, wederom luidkeelse protesten (ze proberen te verbergen en blablabla)

De VS / GB en matties bestoken het land illegaal (want op basis van aannames) met kruisraketten.
Is helemaal ok.

Neem me niet kwalijk, ik bespeur daarin toch een bepaalde onrechtvaardigheid.

51 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
2
Meld

@47
"Hoe betrouwbaar is het als die arts waarschijnlijk ook geintimideerd is en niet te achterhalen valt! Met opzet een verkeerde naam gegeven?

Dat gaat er bij promovla als zoete koek in

52 LGK    
ongeveer 1 jaar geleden door LGK
7
Meld

@52

Bij LGK leeft men in een vreedzame wereld waarbij een ieder in elke situatie zichzelf bloot kan geven zonder enige represaillemaatregel die erop kan volgen.

53 garriet    
ongeveer 1 jaar geleden door garriet
0
Meld

Ik geloof het alleen als Xing Fu een analyse heeft gegeven.

Want dit zijn dezelfde mensen achter 9/11 maar goed Xing Fu aub laat u wijsheid spreken..

54 PrinsClaus    
ongeveer 1 jaar geleden door PrinsClaus
5
Meld

Ach, de trollen hebben weer iets gevonden op Yoetroep.

55 GreyB    
ongeveer 1 jaar geleden door GreyB
6
Meld

@55
Mail het naar de VS / GB / Frankrijk die hebben ook alleen yoetroep bewijzen.

56 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
1
Meld

Er zijn er hier een paar die maar al te graag bevestigd willen zien dát er gifgas is gebruikt.
Malloten.

57 TonAlias    
ongeveer 1 jaar geleden door TonAlias
2
Meld

Een interview met Jonathan Shaw, voormalig Generaal vd Britse strijdkrachten in Irak, werd plotseling afgekapt toen hij dingen zei die niet in het van tevoren vastgelegde Westerse straatje paste.

Zaken zoals het motief van Assad om chemische wapens te gebruiken terwijl de strijd tegen IS al voor 98% gewonnen was.

https://www.youtube.com/watch?v=NGagdWsox0w

58 Snuggles    
ongeveer 1 jaar geleden door Snuggles
3
Meld

@2
Simpel, de enorme druk die er uitgeoefend wordt om de schuld in de schoenen van het regime te schuiven is niet weg. Daar wijkt dus ook dat wat men tot voor kort onafhankelijk noemde voor.
Kortom meewerken is riskant en tegenwerken geeft een slecht beeld.

59 Al    
ongeveer 1 jaar geleden door Al
2
Meld

@2 "...Maar als die gifgas aanval niet plaatsgevonden heeft, waarom dan onderzoekers weren cq. het werk bemoeilijken?....'

Je snapt het niet! Overal zitten nog pockets van verzet en kunnen jihadisten uit schuilhoeken tevoorschijn komen om aanslagen te plegen. Rusland en Syrië zijn full-time bezig met REËEL gevaar te bestrijden en niet met hun tijd verdoen met mediaspelletjes, intriges en toneestukjes.....!!

60 CoolMemories    
ongeveer 1 jaar geleden door CoolMemories
1
Meld

@40 "....dan weer de FSA etc. zo kan men toch blijven spreken van rebellen, ...."

Jihadisten liepen meermaals over naar FSA om daar volop westerse steun te ontvangen en soldij in dollars waarna zij zich weer bij IS of Al Nusra aansloten.....

61 CoolMemories    
ongeveer 1 jaar geleden door CoolMemories
2
Meld

Lekker dan.

62 Schildpad    
ongeveer 1 jaar geleden door Schildpad
2
Meld

Die gast heeft wel een mooie slakkenstropdas!

63 Schildpad    
ongeveer 1 jaar geleden door Schildpad
2
Meld

Een youtroep filmpje. Ben ge!ijk volledig overtuigd.

64 Lobbus    
ongeveer 1 jaar geleden door Lobbus
1
Meld

@64
Je moet ook eerst kijken voordat je wel of niet overtuigd bent natuurlijk.

65 Schildpad    
ongeveer 1 jaar geleden door Schildpad
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

66 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

67 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel

@66
Heb je het gekeken?
Of bedoel je dat de chemische aanval nepnieuws is?

68 Schildpad    
ongeveer 1 jaar geleden door Schildpad
1
Meld

Terwijl de Russen keihard bezig zijn om alle bewijzen onder tafel te vegen

69 Jan met de korte achternaam    
ongeveer 1 jaar geleden door Jan met de korte achternaam
1
Meld

Die gifgasaanval heeft wel degelijk plaatsgevonden. Onlangs is er overduidelijk bewijs geleverd welke door een betrouwbare deskundige is aangeleverd. Zijn naam is Halbe Zijlstra.

70 Leugenaar    
ongeveer 1 jaar geleden door Leugenaar
1
Meld

@65 : geen enkele retentie om het te onderbouwen. Ga ik geen uur aan vespillen.

71 Lobbus    
ongeveer 1 jaar geleden door Lobbus
0
Meld

@71
Dat moet je zelf weten natuurlijk. Maar jij stelt ook niets over de inhoud van het filmpje, zonder ook maar 1 seconde gekeken te hebben : D

72 Schildpad    
ongeveer 1 jaar geleden door Schildpad
0
Meld

@58 Ongelooflijk! Het lijkt Noord Korea wel!

73 CoolMemories    
ongeveer 1 jaar geleden door CoolMemories
0
Meld

Haha, ze krijgen gewoon ruzie. Stan, nee, we houden er mee op, dit heeft geen zin : D
Best een boeiend gesprek, op verschillende fronten.

74 Schildpad    
ongeveer 1 jaar geleden door Schildpad
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Les basale natuurkunde voor klimatologen zoal...
In deze natuurkundeles verzorgt door Tony Hel...

1 dag geleden door Chat Baker

Hillary Clinton spot met Trumps brief aan Erd...
Hillary Clinton heeft een parodie gedeeld v...

1 dag geleden door Crezee

Geen vrouwelijk symbool op maandverband na kl...
Always zal het Venus-symbool op Britse verpak...

1 dag geleden door Hadito

Baudet blundert met topdocument Nederlandse g...
Thierry Baudet, leider van Forum voor Democra...

1 dag geleden door AD

Trump neemt het op voor Democraat Tulsi Gabba...
Trump neemt het op voor Democraat Tulsi Gabba...

1 dag geleden door PabloEscobar


ADVERTENTIE


Laatste reacties
skapoe
Prins William maakt zich zorgen over Harry en...
The Royal Penis is clean!...

minder dan een minuut geleden door skapoe

Tsaar
LUISTERPLEKJE 1...
Keller & Schönwälder - Da Capohttps://www...

minder dan een minuut geleden door Tsaar

Pffff
Expeditie-Eva kreeg veeg uit de pan van Nicol...
@1Precies, ongelofelijk dat er mensen zijn ...

1 minuut geleden door Pffff

DaisyDaisy
OT 20...
@353 Is dat een bouwpakket, of maak je alles ...

1 minuut geleden door DaisyDaisy

MARCUSAURELIUS
Boeren, laat je niet in de armen van rechts-n...
@59De boeren zijn er altijd in geslaagd de ...

2 minuten geleden door MARCUSAURELIUS

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig