door Havermout in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 2
  • 464x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En hoeveel van die 46 waren raak? Dus was er iets mee?

2
1 upanddown

@1 46 waren mis, aangezien deze mensen dus onterecht zijn aangehouden

14
2 Mo[re]Slim.Al[er]t

Waarvan 46 jankerds die terecht gecontroleerd werden

Niks mis met etnisch profileren hebben ze aan zichzelf te danken

2
3 Deelname

@2
Maar 46 onterecht dat is jammer dan, de andere waren allemaal raak dus prima
Zo doorgaan

1
4 Deelname

In Duitsland worden auto,s met een Nederlands kenteken naar de kant gehaald en onderzocht of er drugs aanwezig is. Soms wordt de auto zelfs meegenomen naar een Duits bureau en met honden onderzocht,.. Dit hoor ik regelmatig van o.a. vertegenwoordigers.

Ze keren Nederlandse auto,s binnenste buiten en je mag zelf de losse onderdelen monteren.

Dat is pas ethnisch profileren!

1
5 iedereen heeft recht op mijn mening

@5
Klopt mij ook onterecht gebeurd en alle begrip voor

1
6 Deelname

** gebruiker verwijderd **

46 klachten.
Na een klacht volgt een "zorgvuldige procedure" waarbij een melding in behandeling wordt genomen of afvalt. 
8 klachten vielen af
31 gesprekken n.a.v. klachten
5 klachten in behandeling

En bedenk dan even dat er (quote)"tienduizenden controles" per jaar gedaan worden.

Tsjonge jonge wat een ophef om vrijwel helemaal niks.

7 verwijderd2420

Ik ga ook moeilijk doen als ik aangehouden wordt! Waarom kiezen ze precies de blanken om te controleren???

1
8 upanddown

Hebben ze daar bewijs van of is dat hun mening?

Politie moet gewoon hun werk doen, mensen die klachten daarover hebben vaak iets te verbergen.

1
9 Handalf

@2 Tsja.... om enkel witte bejaarden in hun Toyota Aigo's staande te houden, schiet natuurlijk ook niet echt op.....

1
10 LoydMorris

Ik ben een voorstander van etnisch profileren, het is blijkbaar nodig en het werkt. Zelf heb ik een mediterraan uiterlijk met lichtgetinte huid en ik word er bij de douane ook steevast uitgepikt om extra gecontroleerd te worden (dat vind mijn blonde man altijd heel erg grappig), maar dat heb ik er graag voor over als misdadigers of potentiële terroristen op deze manier eerder gepakt kunnen worden.

1
11 RoosjeB

Kortom, niets aan de hand.

2
12 Dune

* Verwijderd door de redactie *

13 Mo[re]Slim.Al[er]t

@13 Mijn blonde man wordt inderdaad nooit ondervraagd over zijn "pedofiele neigingen", die heeft hij ook niet en ik vind uw reactie en insinuaties schandalig en zeer ongepast.

1
14 RoosjeB

@13 Seriemoordenaars zijn ook vaak blank.

7
15 Oebie

@13 Wat zit je nou te lullen man. Ik lees een hoop onzin hier, maar deze vind ik wel héél ongepast.

0
16 1050 hPa

@16 Die reactie is gewoon bij het psychopatische af, echt een ziek mens. Trouwens wel grappig als je bedenkt dat mijn man werkzaam is bij justitie en elke dag pedofielen moet begeleiden en in de gaten moet houden hahaha.

2
17 RoosjeB

@17 Trek het je niet aan, Roos.

0
18 1050 hPa

@13
Mohammed was echt niet blond.

3
19 Keesklets

@18 Dank je, je hebt gelijk. Ik word alleen heel erg giftig als mensen het persoonlijk gaan maken en over mijn man of familie beginnen en helemaal als ze dat op zo'n compleet gestoorde manier doen x

1
20 RoosjeB

@15 Ja , er is een zeker intellect vereist om niet gepakt te worden.

1
21 solidsteel

@20 Huh, ik word er trouwens bij de douane ook altijd tussenuit gepikt. Terwijl ik blond ben en blauwe ogen heb. Het zal wel komen omdat ik lange haren heb en meestal in een metal-shirtje loop. question

1
22 1050 hPa

@22 Waarschijnlijk zien we er allebei gevaarlijk uit op onze eigen manier question

1
23 RoosjeB

@13 heb je daar bewijs of is dat je mening?

3
24 Handalf

"In december begon een proef waarbij agenten op straat via een app kunnen zien of een auto al door een andere agent is staande gehouden en of daarbij wat is gevonden."

Dat is nou nog eens een niet-racistische oplossing. Die geldt voor iedereen en scheelt een hoop ergernis bij beide partijen.

@13 : Dat liegt u. Het is juist statistisch bewezen dat ze ondervertegenwoordigd zijn. De media proberen ons wijs te maken dat blanke mannen meer pedo zouden zijn om zodoende de kritiek op islam en kindhuwelijken te smoren.

2
25 Wendel

@11 U heeft ''mediterraan uiterlijk'' en wordt er bij de duane daarom altijd uitgepikt?..

Dan denk ik dat u eerder een Arabisch of Antilliaans uiterlijk heeft dan ''mediterraan''

1
26 iedereen heeft recht op mijn mening

@26 Hoe komt u daar zo bij? Mijn voorouders waren voornamelijk sefardische (Spaanse en Portugese) joden en dan nog wat Nederlands en Indisch, dat maakt van mij niet echt een arabier of een Antilliaanse lijkt mij.

2
27 RoosjeB

@27 Wat is een mediterraan uiterlijk dan?


Deze landen liggen allemaal aan de mediterraanse zee

Spanje, Gibraltar, het zuiden van Frankrijk, Monaco, Italië, Malta, San Marino, het Vaticaan, Slovenië, Kroatië, Montenegro, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Griekenland, Turkije, Cyprus, Syrië, Libanon, Israël, Palestina, Egypte, Libië, Tunesië, Algerije en Marokko.

Redelijk complex is het niet?..

1
28 iedereen heeft recht op mijn mening

@28 Meer zon uren daar
Dus minder vaak blonde haren en niet roomblank

2
29 Ikke44

Het is wel opvallend hoe de Nederlandse Politie op uiterlijk selecteert,..

Toen een keer een Hindoestaanse maat van me die nog nooit ''geen vlieg kwaad heeft gedaan''met me meereed in de auto merkte ik op hoe agenten opeens aandachtig naar ons keken. Toen ik hem daar kenbaar van maakte gaf die de blik van ''ik ben er aan gewend, voor mij is het normaal geworden''.

1
30 iedereen heeft recht op mijn mening

@28 Zeer donker haar, donkere ogen en een lichtgetinte huid. Het is trouwens een normale term, Google maar eens. En begin dan niet over Antillianen of Aziaten, want die zien er echt heel erg anders uit dan mensen die rond de middellandse zee wonen. Natuurlijk zijn er verschillen tussen mensen die in zoveel verschillende landen wonen, maar ook veel overeenkomsten. Ze zien er duidelijk heel anders uit dan mensen met een West-Europees uiterlijk.

2
31 RoosjeB

@30 Dat doen ze in heel veel landen, in België en Frankrijk zijn ze daar nog veel actiever in. Het is soms wel vervelend als je er dus vaak uitgepikt wordt, maar het is niet voor niets, dat etnisch profileren komt niet zomaar uit de lucht vallen. Als mensen met dezelfde uiterlijke kenmerken als ik zich normaal zouden gedragen en geen aanslagen zouden plegen of mensen zouden beroven dan zouden mensen met mijn uiterlijk ook minder vaak etnisch geprofileerd worden. Het is een beetje de omgekeerde wereld om dan van de Nederlandse politie te gaan verlangen dat ze niet meer etnisch profileren, alsof de problemen met extra crimineel of terroristisch gedrag van bepaalde bevolkingsgroepen dan ineens niet meer zouden bestaan.
In plaats van altijd maar te zeuren over discriminatie en verongelijkt te doen zouden mensen met een bepaald uiterlijk asociale mensen met dezelfde etnische achtergrond ook eens op hun gedrag aan kunnen spreken, als je je als groep normaal gedraagt dan heb je ook veel minder last van etnisch profileren en dat soort zaken.
Als ik op vakantie ben in het buitenland dan spreek ik Nederlanders die zich misdragen ook aan op hun gedrag (omdat ik een Nederlander ben) en als ik op straat een paar vervelende Marokkaanse of Turkse jongens zie dan spreek ik ze ook aan op hun gedrag, omdat ik hun gedrag irritant vind en omdat ik zelf dus ook vaak voor Turks of Marokkaanse versleten word (wat overigens raar is, want Turken en Marokkanen lijken meestal totaal niet op elkaar).

0
32 RoosjeB

@31 Nederlanders zijn ook gemixed,..

Kenmerk van de ''Nederlander'' is dat die vooral groot is,..We zijn de grootste bevolking van Europa,.. We lijken kwa DNA ook het meest op Engelsen

0
33 iedereen heeft recht op mijn mening

@31 BoosjeR

Dus omdat u Joodse en Indische roots heeft, heeft u een mediterraan uiterlijk en wordt u er bij de Duane altijd uitgepikt i.pv. uw blonde man?..

Right,.. ik begrijp het nu ''maar niet heus''

2
34 iedereen heeft recht op mijn mening

@34 U hoeft het niet te begrijpen, maar het is wel de realiteit. Verder alles goed met u?

0
35 RoosjeB

@35

U moet leren trots te zijn op wat u bent en niet een benaming/identiteit te zoeken voor uw uiterlijk,.. Er zijn zoveel Nederlanders gemixt Indisch,..WEES DAAR TOCH EENS TROTS OP!

Ook o.a. Wilders, Heitinga, Sylvi Meis hebben allemaal indische roots en die hebben GEEN mediterraan uiterlijk.

0
36 iedereen heeft recht op mijn mening

@36 Ik ben trots op wat ik ben, ik zie er alleen niet Indisch uit, omdat ik vooral sefardische joods ben en lijk dus meer op iemand die uit de Levant komt. Het enige Indische aan mij is mijn huidskleur en mongolenvlek als baby.

0
37 RoosjeB

@31 Is niet helemaal waar in Zuid Europa en zelfs in het groter Midden Oosten gebied vind je mensen die in West Europa niet zouden opvallen.

0
38 21st Century Guy

@32 Marokkanen zijn vaak redelijk goed te herkennen omdat ze minder gemixt zijn,Turken zijn doordat ze meer gemixt zijn soms in verschillende verhoudingen iets moeilijker te distingeren, als je Turken wil zien moet je naar een döner tent zeg maar.

0
39 21st Century Guy

@36 Tja als iemand 25% Indonesisch bloed en 75% Nederlands zijn ze dat in opzicht meer Nederlands maar er wordt op de een of andere manier veel meer de nadruk op gelegd mischien omdat deel niet Europees,niet wit is.

0
40 21st Century Guy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
Bernie Sanders: Niets antisemitisch aan protest tegen racistische, extremistische regering Israël - Joop - BNNVARA

@2Oproepen Joden te vermoorden en Joden aanvallen ook. Het gaat allemaal veel verder dan alleen mar met vlaggetjes waaien tegen het Israelisch...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

JackKropotkin
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Je bent een krokodil of een kanariepiet, je lust bananen of spaghetti, je leest Suske en Wiske of Tolstoi, je voetbalt of je watertrapt, je houd...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@143 " ik het op vind" Je weet toch wel dat wat jij vindt mij (om met Geert te spreken) worst zal zijn. En alweer geefj je er blij...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Gelukkig zeggen mensen met fatsoen nooit dat iemand moet doodvallen en K- lul....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Ronin
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@32Bij mijn weten is Lenny Kuhr joods en haar huidige man Joods....

6 minuten geleden geplaatst door Ronin

JackKropotkin
Bernie Sanders: Niets antisemitisch aan protest tegen racistische, extremistische regering Israël - Joop - BNNVARA

Sanders is net als Trump en Biden ook dement (aan het worden) en heeft een flink sterkere bril nodig want die protesten op universiteiten zijn ...

7 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@144 Je het dus niets. Ik zal dat nog even langzaam en duidelijk spellen, speciaal voor jou: N I E T S. "Dat heb ik in 139 al...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Golf van campusprotesten overspoelt VS: 700 arrestaties en roep om staakt-het-vuren

Wel grappig dat al een aantal bestuursleden van de universiteiten hebben moeten opstappen vanwege deze situatie. Ze hebben hun eigen studenten z...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Ronin
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

@2In Veenhuizen is eerder ook zo'n locatie geweest voor kortgestraften, dat werkte in mijn ogen ook goed. Veelal mannen die bijvoorbeeld waren...

15 minuten geleden geplaatst door Ronin

NK. App
Katrina Kaif Pron VideoSmoker NudeLacey JayneBrazzrs ComBaba Sex ComHot Sexy Girl Hd VideoForced To CumshotScreamimg PornVoyeur House CamPerla.rosaJohnny Hill Zak BishopBrie Bella NudeTecher XnxxGenilia XnxxPorn Teens PartyNatalie Roush LeakedNaruto Porn 3dLesbian Mexican PornPornography Mia KhalifaTrannytubaFollando A MamáBallbusting VideoAdult Pornography For FreeNublis.netAnal Black ThreesomeIndain.porn.hdAheago HentaiVidéo X Français GratuitTayleewoodBrazzse HdIndian Porn GroupGlory Hole SwollowLisa Ann OilPressurexxxTeencumdumpsterAdultsearchScxyprnIndian XxnxTwo Tone MaloneVanessa Kirby BikiniBelle Delphne OnlyfansAudrey Madison PornMst XxxChloekushxxWww.you Ji Z Z.comPorno StarsVideos Of Naked Old WomenAabha Paul Hot VideoDhaka SexDownload Sex Video ComXxx Mom Son DaughterGta5 PornSugarbooty CbPor Nh UbNitendo PornNsfwboobsPornstars AgencyIndian Homemade XnxxKendra Lust Sexy VideoRichelle Ryan SexNia Sharma PornGroup Sex MovieAvn Award ShowHot Forced Porn VideosStreamsex.comFree Porn Full MoviesSofi VegaBrazzers VidoeaSex Of Mia KhalifaXrares.First Night Bf VideoIndian Adult Movies DownloadPorn Star RomanceAnime Tentecle PornRedtube And Porn야동 싸이트 모음Videos Pornografia BrasileiroHotel SexLuvtheflexBride PornThe Amazon Sex PositionBra Zz Ers VideoDress UndressingHot Nora FatehiAngela White PronAfrica Sex Video HdTelugu Heroine Sex ImagesFreedesisexHot Kissing Sex VideosSex Vidoes Hd ComWhite Babe PornXnxx TrendingLulu-240 JavDogfart PornKira NiorRonaldinho WifeJapanese Kiss XxxFemale Bodybuilder ClitFemboy Link PornAmateur Cougar PornNew XnxxSkylar Vanilla SkyBreat Feeding PornAmazing DpBending MilfSunny Leone With Her HusbandFull Movie PornosNudyfingBig Tit Dirty TalkingTamil Old Sex ComHotwives PornNudist OrgyMakima FeetWomen SquitingJapanese Porn DownloadIndian Hot RomanceSneha SexMost Sex VideoXxx Indian YogaMallu Aunty Saree RemovingBest Teitter Porn AccountsImages NudistsAsian Ga PornMy Best Friends Sister Wants To Fuck Elly ClutchJapanese Brother And Sister XxxDick In BoobsMen Sucking Womens BoobsFuta Animation PornPorn ScandalAmerican Xxx VedioTiffany Cappotelli NudeXxxx Video Mom And SonDani Danial Sex VideoFilms With PornDaughter Dad AnalVideos Porn ColegialasDad Daughter ForcedMagazine PornosJmac SexKathy Ireland NakedKara MonacoVillage Sexy Bf18 Teen FuckWeird DildosXxx Tube ComInflation FetishJapanese Mom FuckOxxmeBreastfeeding Husband PornMarisol.yotta