door nietzsche in Buitenland  ·  32 Reacties

  • 5
  • 653x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

ik geloof er geen reet van.

19
1 Destroyer

@1 Waarom niet? Zulke lieverdjes zijn die Islamic Shit-aanhangers niet.....

3
2 LoydMorris

Vrijdag de 13e
Zaterdag de 15e

De tijd vliegt voorbij in het midden-oosten.

8
3 carpenter

@2
Nee, dat ben ik met u eens.
Heeft u de originele website al geopend?

9
4 Destroyer

Klopt wel hoor, een ISIS™ afdelinkje van de gezamenlijke planeetvretertjes is daar al een tijd bezig de Eyptische pliesie te verjagen en de bevolking te terrorisren. Ze hebben daar alles hoor, inclusief rugdekking van de 'internatuinale vredesmachten' en Israel. Sisi maar zeker de eventuele opvolgers in Egypte moeten vooral niet denken dat zij de Sinaï *mogen houden*. Israel wil een oever van het Suez kanaal en Israel (lees de verzamelde maffia) gaat dat krijgen.

19
5 Ness

Nou, mooie kans voor het westen om te laten zien dat zij ook kunnen wat Poetin kan...

O nee, dat kunnen en willen ze niet.

2
6 Mariska3

@1 Waarom niet, Ik weet het is van Brabosh, maar ze zitten er niet vaak naast.

https://news.us.org/item/138310_isis-slaughters-egyptian-soldiers-at-sinai-base-near-israel-s-border

1
7 Snuggles

@5 Onzin Israël en Egypte vechten al een paar jaar samen tegen IS in de Sinaï.
Je leest er alleen nooit veel over omdat Islamitische landen dit liever publiekelijk niet toegeven.

http://www.joods.nl/2018/02/geheim-pact-israel-egypte-kalifaat/

1
8 Snuggles

Het jammerlijke en feit is dat ISIS dus dicht bij de gerens van Israel zit en zat.
-nu zul je als NL burger denken dat Israel actief tegen ISIS op gaat treden,
-of niet?
-nope....... Israel werkt actief samen met ISIS.
-kijk naar de map, en grens met Syria en Israel, gedeelte ZO van Golan ==> allemaal ISIS en andere extreme islam gropen ==> op de payrol van Israel.
-elke keer als Syrische leger daar actief wordt op eigen grodngebied , wordt het aangevallen door ISrael.
-zo ook dus in Sinai, Israel heeft liver ISIS aan de grens, die dan weer Egyptische soldaten uitmoorden........

16
9 Goldrush

Je zou zweren dat VLAAMSE vrienden van Israel toch minimaal fatsoenlijk Nederlands spreken en schrijven, niet zoals dit exemplaar die klinkt als een Arabier.

9
10 Wendel

@9 lekker duurzame gedachte van Israel, liever ISIS of andere terreurgroep als buren dan een deal sluiten met legitieme leiders in Egypte en Syria.
-Met Syrsiche grens , heeft Israel al de bufferzone van de Golan, maar Israel wil een extra bufferzone die bezet wordt door ISIS..........
-kijk naar map https://syriancivilwarmap.com/ (je kan in en uit zoomen).

13
11 Goldrush

@8 : Nee ze zijn samen de bedoeïnen aan het uitroeien - een heel erg lastig en vrij machtig clubje, dat zowel Israel als Egypte liever kwijt dan rijk is. Die zitten gedeeltelijk bij ISIS, andere deel niet dus daar wordt intern mee afgerekend. En dan de beweging infiltreren; zo hebben ze ISIS in Irak groot gemaakt, want daar was het oorspronkelijk ook een grassrootsorganisatie van eigen bodem.

Zolang Sisi zich bereidwillig toont en meewerkt zal hij niet hetzelfde lot ondergaan als Mubarak. Maar Egypte is heel gemakkelijk op stelten te zetten. Er zijn genoeg Kopten om te vermoorden bv. Voorlopig is er meer te halen qua poen door het rustig aan te doen en ISIS zich lekker te laten ingraven. Ze zitten daar nu al 2 jaar. Follow the money, not the hasbara.

16
12 Ness
13 kwatta

@13
Dank u.

6
14 Destroyer

@12 waar haal je deze info vandaan? van sites als therightsforum?

1
15 Snuggles

**Momenteel trekken Egypte, Israel en wat westerse maatschappijen het hele gasveld van Gaza leeg. Als dat op is krijg je regime change in Egypte. Ga ik nog meemaken vrees ik. Suez is niet alleen de toeganspoort tot Europa maar ook een bron van water, heel belangrijk dus.

11
16 Ness

@12 : ik ben persoonlijk poolshoogte gaan nemen. Verder liggen die feiten open op tafel. Het is niet zo moeilijk het spel te doorzien hoor. Als anderen dit ook zeggen zijn ze tot dezelfde conclusie gekomen als ik. Ik heb het gedoe aan de grens met Gaza en in Al Arish gadegeslagen, veel met mensen gesproken, Bedoeinen vooral. Die maken bv gaspijpleidingen stuk. Oh en voor 2000 dollar mocht ik mee Gaza in via de tunnels. Waarvoor ik vriendelijk heb bedankt. Onderschat ouwe grijze wijffies niet als ze door de wol zijn geverfd. Ik ken mijn Arabs.. Je moet wel als je alleen rondreist.

14
17 Ness

ad 17: dat was in 2009, en toen zag ik al hoe makkelijk het zou zijn die mensen elkaar te laten vermoorden. Kwam nog een Tjetsjeen tegen, een 'tunnelman'. Ik heb een iets andere reisstijl dan toeristen. Doorgewinterd reizigster in heel vreemde gebieden. 3, 4 jaar in totaal. Als je zo binnenkomt dan krijg je heel snel toegang in vage cirkels.

14
18 Ness

Van de Nijl tot de Eufraat - heel dat gebied moet onder 'joods' lees bankiersbeheer komen. Eretz bankenEU$$rael. Dan kan Azië wel inpakken. China vooral. En Rusland natuurlijk. Je moet een beetje lange termijn kunnen denken - wereldheerschappij is geen kleine klus. Maar anders dan mensen hebben organisaties in principe het eeuwige leven als de doelstelling duidelijk is. En dan heb ik het niet over 'illuminati' of 'het Vaticaan' maar gewoon over de bazen van de BIS en andere herenclubjes want ook die vervangen op zijn tijd wel hun poppetjes (heeh Soros ga es dood) maar niet hun statuten en doelstellingen.

12
19 Ness

"Twee dozijn" schrijf je als je personen niet als mensen ziet. Maar als vee of zo.

6
20 Biesbush

17 moet @15 zijn niet 12 sorry. Ik dacht al, wat weinig reakties en minnetjes... Kijk om de Arabs eronder te houden heb je goddelijke wetgeving nodig, waarin ze zich lekker voelen binnen een soort kalifaatje. Ook daar is voor gezorgd; Arabieren krijg je volgzaam met de Noahide wetten, waarin bv besnijdenis en halal eten verplicht wordt. USA heeft die wetgeving al ondertekend. Nou het restant gristenen in Europa nog. Dat restant in de EU moet aangevuld worden met gelovigen anders krijgen al die atheïstische vrijdenkertjes een te grote bakkes vandaar de omvolking. Godsdienst is een wapen (een hersenklem) dus probeert men een wereldgodsdienst in elkaar te bakken met uiteraard maar 1 godje aan top. http://www.dutchnoahidecommunity.eu/ en https://duckduckgo.com/?q=noahide+laws+bush&t=ffab&ia=web

15
21 Ness

@18

Hoe hou je overvallers van je lijf als je alleen reist? Alleen reizen is mij niet onbekend en als jonkie, 30 jaar, vreesde ik niet. Slechts eenmaal, Maleisië, voelde ik mij ongemakkelijk. Stuk langs een baai gelopen, ver uit het zicht van anderen (stom). Komen er twee jonge knapen op een brommertje aan. Hello, hello en na wat prietpraat vroegen sse mij of ik meeging om een tempeltje in de heuvels te bezoeken. Vriendelijk bedankt met de smoes dat medereizigers in het dorp op mij zaten te wachten. Ok, ze vertrokken en ik spoedde mij naar de bewoonde wereld.

Achteraf denk je dan , is dit mijn achterdocht? Hoe dan ook, ik neem het risico niet.
Nu ik wat ouder ben denk ik weleens terug aan de paar reizen die ik alleen in den vreemde maakte. Stapte onbezorgd alleen in een taxi. Verbleef alleen in hotelletjes die de naam nauwelijks dekten. Gek genoeg voelde ik mij bijna altijd veilig maar toch reis ik nu liever naar Texelquestion.

Kortom, voor de jeugd, geniet van je onbevangenheid maar wees wel streetwise.

15
22 Hendrianus

Ik schrok al, maar het is een bericht van een hoax blogje….

18
23 WijzeDwaas

Misschien moet de VS ook wat raketten op Egypte afschieten om de Isis te helpen?

9
24 Keesklets

@22 : alleen reizen betekent niet dat je in je eentje op pad moet gaan, zeker niet als vrouw, maar dat je per plek die je bezoekt een los/vast groepje met veel mannen erin samenstelt of je daar bij voegt en er dan gezamenlijk op uit trekt. Daarbuiten kun je je in Arabisch gebied jezelf altijd onder bescherming stellen van een 'goede' man met verantwoordelijkheidsgevoel - de buschauffeur, de juiste taxichauffeur etc. Moet je wel je typetjes kennen uiteraard. Veel mannen in het MO zijn uiterst betrouwbaar. Die zien je als een hulpeloze, een kind, en daar maak je dan mooi gebruik van.

11
25 Ness

@25

Duidelijk, bedankt. Vormde in Maleisië ook groepjes met andere reizigers. Op Tioman bijv. Dat eilandje kun je via een bospad oversteken maar alleen is dat natuurlijk niet verstandig.

14
26 Hendrianus

@24

Geen hoax, even googelen.

14
27 Hendrianus

@5 Israel had al een "oever aan het Suez kanaal". Israel had de hele Sinaï.

Israel heeft dat teruggegeven aan Egypte in ruil voor maar één ding, en dat was vrede.

1
28 Uzi

@28 : Israel had de Sinai nooit mogen bezetten. Ging ook niet echt lekker; ik heb een Australische Egyptenaar gesproken die de bezetting had meegemaakt als kind. Maar sinds de VN allerlei mandaten heeft mogen gebieden niet meer ingepikt worden tijdens oorlogen. Sinds einde ww2. Iets wat Israel maar niet wil snappen kuch kuch.

6
29 Ness

@29 De arabieren mogen ook Israel niet aanvallen, en geen terrorisme bedrijven tegen Israel, iets wat de arabieren maar niet willen snappen kuch kuch.

Maar voor wat betreft Judea en Samaria, Israel heeft dat veroverd in een aanvalsoorlog toen Israel weer eens aangevallen werd door Jordanië. En Jordanië had die gebieden illegaal in bezit, want het had het illegaal veroverd in een aanvalsoorlog in '48.
Dus volgens het internationaal recht heeft Israel het meeste recht op die gebieden.

2
30 Uzi

@30 : Volgens het internationaal recht moet Israel die gebieden naar beste vermogen beheren tot er vrede wordt gesloten. De situatie mag in geen geval permanent zijn (wat hij natuurlijk wel is). Israel kan op zijn kop gaan staan maar zoiets als 'Judea en Samaria' bestaat niet volgens internationaal recht; het zijn en blijven gebieden onder bezetting. Ook het begrip 'verovering' bestaat niet meer sinds einde ww2. https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli-occupied_territories

6
31 Ness

* Verwijderd door de redactie *

32 Uzi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

Hij vindt het "krankzinnig" dat "Bosma, door het CIDI als antisemitisch aangemerkt, een krans legt op 4 mei"....

4 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Wedergeboren
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@4 Precies ja. Maar gelukkig is er van opwarming en of het slecht gaan met de natuur geen sprake, dus niets aan de hand. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Zionistenhaat is prima. Massa-graven gevonden in Gaza, waar mensen geboeid in waren gegooid met een schot in het achterhoofd. Geen wonder dat me...

10 minuten geleden geplaatst door Rooibos

baba jaga
Offtopic

@2873 Dankje WF op de tafel staat nog teguila of cola....

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

spookrijder
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Derdelanders? Dat zijn toch negers die in Oekraïne verbleven? Die moeten lekker terug naar hun negerland, wat moeten ze hier?...

12 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Fijn voor Lillian. Gefeliciteerd. :)...

12 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@3Ja die aquatische soorten hebben echt een typhus hekel aan droogte idd XD...

13 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
Offtopic

@2843 Proficiat baba....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@1 Sommige van jouw soortgenoten kunnen ook slecht tegen droogte lijkt me. ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
Wilders’ ijskast en de slapende journalistiek - Joop - BNNVARA

Tja discrimineren is van sommige clubs een gewoonte en bij enkele een liefhebberij vooral over mensen met een andere mening!...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Allison Parker LeakedCreepshot BeachBeautiful Teacher PornReena Skye LesbianBhojpuri Open SexCatching Daughter MasturbatingPlay Role PornErotic Sexual PornPorn DiscordaChaturbaBeurete NueNaked Women ThickBlonde Teens With Big TitsEmma StonedPorn Girl PhotoEnglish Hot Full MovieHandjob Huge CumshotsBangladeshi Blue Bf2girls1cup Full VideoCaramelmatureReddit RelacionamentosLaurievargasHot Kajal NudeSexxxx MomPorn SquirttingDesi Pussy PhotoPorn Penes GrandesNepali Chikai VideoGame XxxQuintuplets HentaiElsa Thora NudeIndian Hd X VideoShweta Sex VideosAurat Ki BurPorn Vintage HdMime And Dash -y DerpixonFudi SexTastyblacksmcomLarino Gay PornAntonio Brown PornFlashing PornBlack PornstarrsBianca HillsHoma095New PronAimi Yoshikawa PornEmma Marx SubmissionShop Lfyter PornCamping NakedHot Nude HousewivesHumping On The CouchMature Nl PornosBrie Larson AssFirst Time MasturbatersNepali Sex VidioAyumu KasePorn HandicapCassie LaneHindi Xxx KhaniMature Orgy PornTrisha Nude VideoPakistani School Sex VideoFull NakedChinese CreampiPole Nude DanceXxxxx$xxBrija Monet And Dante DiggzPorn TPorn PunhetaDesnudas En La PlayaTamil Hot B Grade MovieMom Son MasturbateTan Line NudesCharlie Phoenix Orgasm ControlPorn Old LadyStory Porn HindiIndian Heroine Hot SexJapanese Porn MotherBig Tits Hairy PussyXxx Com NWw Com Xx VideoJapanese Mom Porn VideosDesi Bhabhi Ka Sex VideoNaked Grandma ButtsHot Desi Girl Xxx VideoNude Asian ModelCockdrunkBeast PornHanime.tbvHentai مترجمTokyo Motion.netAdult EorkLewdezoneEmmy Rossum NudaSara Underwood NakedDoggeystyle PornXnxx MovrsHeard Sex VideoBokep Indonesia CantikDesi NangiLesbian Sex DownloadMarathi Audio Porn VideoPc Hd PornSunny Leone New FuckPorn Indian ViralThedandangler PornJohn Holmes VideosSasha Pearl PornMargo Sulivan MomTori Black MoviesNakedbodybuildersCogiendo A Una ViejaXxx46Eileen Kelly NudeHardcoreporn PicsMegha SexMasaslaseenSmutty MangaAustin Powers FembotsSexy Sex ComPorn Hd Sexy VideosSexiest Huge TitsJazmine DuboisSunny Leone Full Hd Porn VideosMaa Ki Chudai Ki VideoFree O O R NStrawberry Shan PornIndianmms PornHardcore Bbc AnalLexihearrt LeaksFurry Girl NudeNaughtymachinaEbony AyesKathy Mixon NudeDainty Rascal DanceShreya Ghoshal XxxSex Open Sex Open Sex OpenLaura LayneBlondehottiekerrySwimming PornVr Cam PornTallyberry NudeBrokendickBigcuties SkylarHd UlluLady Police XnxxOrissa Village Sex VideoSunnylione Xxx.comFree Full Porn MoviedFreeporn Legal