door progressiefliberaal in Buitenland  ·  24 Reacties

  • 1
  • 490x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Sarah Sanders, woordvoerder van het Witte Huis, heeft gezegd dat er een hoge mate van vertrouwen is. Dat lijkt samen te hangen met wat Heather Nauert van het ministerie van BuZa heeft gesteld: alleen Syrië heeft zulke wapens en alleen Syrië is in staat het in te zetten bij een aanval.

Ondertussen is er een hoop verontwaardiging bij zowel de VN-delegatie van de VS als bij het Britse ministerie van BuZa over Russische claims dat de aanval in scène gezet zou zijn - en dat de aanval die niet plaatsvond uitgevoerd werd door de Britten die vervolgens dan beschermd zouden moeten worden door datzelfde Rusland wat onafhankelijk onderzoek gevetoëd heeft.

5
1 progressiefliberaal

Van alle kanten zeggen mensen/organisaties/organen bewijs te hebbem, maar is er al ergens bewijs geleverd?

3
2 Schildpad

Schudden aan die boom. Een wereldoorlog drie gaan ze niet starten vanwege 70 doden.

5
3 Chaimileh

Bewezen is ook dat de terroristen van Jaysh al-Islam, wat gesteund wordt door NL en EU en US en Turkije ==> gifgas hebben gebruikt in 2013 tegen Koerden in wijken in Aleppo.
Jaysh al-Islam staat onder command nu van Turkije ===> lijkt me dus eerlijker dat we de Turken aan gaan aanvallen en terror Erdo gaan uitschakelen, of wordt er met 2 maten gemeten?

[Remember] Jaysh al-Islam using chemical weapons against Kurds in Aleppo/ Sheikh Maqsoud. This nobody cared https://www.rt.com/news/338849-jaysh-al-islam-chemical-aleppo/


I see the Sarin Gas Attack from Rebels on Damascus 2013 was also mentioned as 'unknown perpetrator' in the NY times link of UN. While Carla de Ponti a UN investigator herself said the attack was done by 'rebels'.
https://twitter.com/AzadiRojava/status/984890891348447233

Anyway it looks like UN is working with incomplete data where chemical attacks by 'rebels' filtered away that rebels used chemical weapons. Same goes for the chemical attacks by daesh, like Umm Hosh which is not even mentioned.
https://twitter.com/AzadiRojava/status/984890893416222720

4
4 Goldrush

De plannen om aan te vallen lagen al klaar, voor de vermeende rode streep. De waarheid is niet van belang. Ik vrees dat deze aanval uit de hand gaat lopen! De miljarden orders (militair) aan de Saoedies door US, VK en Frankrijk legitimeren dit.

3
5 leliedal

Rusland en Assad hebben de jihadisten verdreven uit Syrië en orde en vrede hersteld voor de wederopbouw.....en dat vinden Soros, Brussel en de linkse globalisten niet leuk!.....hun agenda voor de globalisering is in de war! -en daarom zoeken zij eendrachtig naar nieuwe mogelijkheden om de oorlog in Syrië weer te laten oplaaien. Zij willen absoluut voorkomen dat Syrië weer een veilige haven wordt voor miljoenen gevluchte Syriërs en Rusland en Assad met de eer gaan strijken en geschiedenis schrijven die NIET die van het triomferende Westen is.....!

Best wel vermakelijk spektakel het Westen zo krampachtig te zien draaien en kronkelen om haar naderende afgang en gezichts- en machtsverlies ten koste van alles te willen keren!

6
6 CoolMemories

Leg het bewijs voor aan de VN ... We hebben veel "vertrouwen" is niet echt overtuigend.

2
7 sparta

@2 ,

Tot nu toe niet.

En aanvankelijk vond ik de Russen daarom verstandiger hierin staan dan de VS, GB en Frankrijk die meteen al tot actie over wilden gaan. (Dat lijkt me overigens nog steeds onverstandig, maar goed.)

Nu met die rare fratsen van de Russen die zichzelf continu tegen lopen te spreken en met allerlei wilde claims komen die totaal niet logisch zijn gezien hun eigen stemgedrag in de Veiligheidsraad, lijkt het mij echter steeds meer duidelijk worden dat ook zij er wel van overtuigd zijn dat de VS, GB en Frankrijk niet uit hun nek kletsen als ze zeggen bewijs te hebben.

7
8 progressiefliberaal

Het gedrag van de Russen komt over als een betrapte schurk die van gekkigheid niet meer weet wat hij moet zeggen - de ene claim na de andere uitzendt en daarbij even lijkt te vergeten dat hij al eerder een andere verklaring had gegeven.

Ze proberen twijfel te zaaien - ze weten dat veel mensen slechts één bron lezen en weinig verschillende media checken. Dus zeggen ze dat er geen aanval is geweest. En ze zeggen dat Groot-Brittannië achter de aanval zit.

Mensen wie beide statements lezen, gaan zich al snel achter de oren krabben. Maar een fors gedeelte mist de helft van de info en laat zich ofwel verwarren, of zal nooit beseffen dat het Kremlin tegenstrijdige berichten de wereld in stuurt.

Alle geloofwaardigheid hebben ze hoe dan ook al verspeeld inmiddels.

6
9 progressiefliberaal

Het is een spel, het gaat om ander bewijs van onbespreekbare daden van de rijken en de elitaire kerken en vrijmetselaars. Op internet word al een poos reikhalzend uitgekeken naar bepaalde video's waar agenten kots en kots misselijk van werden van Weiner zijn laptop. Er word over en weer gechanteerd met wat er op die pedo zijn laptop is gevonden en nog veel meer ontzettend smerige zaken. Het komt vanzelf naar boven. De media zullen er niet omheen kunnen.

5
10 Chaimileh

@6
"Rusland en Assad hebben de jihadisten verdreven uit Syrië en orde en vrede hersteld voor de wederopbouw."

Wel vreemd dan dat de Koerden 1/3 van Syrie controleren en de coalitie de lucht

" Zij willen absoluut voorkomen dat Syrië weer een veilige haven wordt voor miljoenen gevluchte Syriërs'

Hoeveel denkt u dat willen terug keren naar een land wat gerunt wordt door een dictator die zijn eigen burgers vermoord met gifgas?

"Rusland en Assad met de eer gaan strijken en geschiedenis schrijven'
Dat hebben ze idd
- gebruik van gifgas
- 500.000 burgers gedood
- miljoenen op de vlucht
Assad gaat de geschiedenisboeken in als de 'slachter' van de 21ste eeuw

14
11 LGK

Als de VS zoiets zegt dan weet je al dat het niet waar is.
OPCW is nog niet eens ter plaatse om te onderzoeken. Dit is dus gewoon nepnieuws.

3
12 B55

@3 Zelf met 1 dode (of 2 eigenlijk, zijn vrouw Sophie ook)...
Op 28 juni 1914 schoot Gavrilo Princip in Sarajevo twee keer op de Oostenrijkse troonopvolger Franz Ferdinand en zijn vrouw Sophie....

0
13 Querulijn Xaverius,

@12
Dacht u nou echt dat OPCW de enige bron is voor VS?

Beetje naïef

14
14 LGK

Waren jullie dit alweer vergeten? http://tapnewswire.com/2014/04/trial-of-century-launched-child-abuse/

4
15 Chaimileh

@13 Jup, daarom schieten ze Assad ook niet zomaar af. En WO1 heeft natuurlijk veel meer factoren. Scholars looking at the long-term seek to explain why two rival sets of powers – Germany and Austria-Hungary on the one hand, and Russia, France, and Great Britain on the other – had come into conflict by 1914. They look at such factors as political, territorial and economic conflicts, militarism, a complex web of alliances and alignments, imperialism, the growth of nationalism, and the power vacuum created by the decline of the Ottoman Empire. Other important long-term or structural factors that are often studied include unresolved territorial disputes, the perceived breakdown of the balance of power in Europe, convoluted and fragmented governance, the arms races of the previous decades, and military planning. Alle immer bekende redenen dus. Er veranderd niks, UNAM SANCTUM voorop en killen maar.

3
16 Chaimileh

@2 er is nog niet eens een resultaat van ter plaatse.

Bewijs a la Irak.

3
17 Eastwood

@11 lol heb je op de toneelschool gezeten?
Drama is je niet vreemd.

Raadseltje:

Gifgas tegen bevolking, inval en nog steeds onderzoek
maar miljoen doden wordt genoemd.

Hoe gaat die gast met jou toneel de boeken in ?

3
18 Eastwood

Uit dezelfde hoge hoed als waaruit het bewijs tegen Sadam kwam zeker.

6
19 Dune

@17
Urine monsters van slachtoffers in bezit van Frankrijk

13
20 LGK

@20 ik denk dat Iran inmiddels bewijs heeft dat het een Engelse bobby was vanwege een veer.

4
21 Eastwood

@11 De Syrische burgeroorlog komt uit hetzelfde draaiboek als de Oekraïense. We hebben een president met de verkeerde vrienden. Men neme een vredig protest, infiltreer dat met gewapende opstandelingen en ga op de politie schieten. De regeringstroepen schieten terug en de zittende president krijgt de schuld.

Verreweg de meeste doden vielen voordat Rusland zich mengde in de strijd.

7
22 Dune

In 2007 was het al bekent dat Syrie aan de beurt zou komen. Wolfowitz schreeft hiervoor het manifesto "Project for the New American Century" http://www.informationclearinghouse.info/pdf/RebuildingAmericasDefenses.pdf

2
23 Ivo

Als dit is opgezet door het westen dan is dat met zorg gedaan. men zal de optimale gelegenheid afwachten om de schuld bij Syrië te kunnen leggen. Ik zie geen reden voor een Syrie waar de rust langzaam terugkomt om dit soort problemen te schoppen met de vijandigheid van het westen als gevolg. We worden bespeeld door onze eigen onbetrouwbare leiders.

2
24 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

23 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

27 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Hot Bathing VideoTamil Xxx Videos HdSpanking AnimationMs.sethi OnlyfanFree Watch Online PornMasrati XxxElsa Frozen PornPorn BuleAnal Pov PornSwedishirishmamaIndian Mms Video PornNokrani PornXnuxxMom Exchange PornMamagen PornNudvistaFucked While SleepingCzechstreets - Horny Pe TeacherXvideeosSex Video 2022Xhamser ComSexvedeos MalayalamNudo StarMissionary PornAmber Heard.nudeBlacked PawgJosi JaggerSybil A SexTelugu Porn LatestFlirt SquirtPameal RiosBj Hidden CamBlack FoursomePorn Hub Video Download OnlineCam Soda.Linkle PornMomsexpornScarlet Silva NudeAlinity MasturbationXxx Sex KeralaTrisha Paytas PornhubAsian Sex DiaryBlogs CornoMaz HardcoreJackandjill SarahEbony Pillow HumpWicked TemptationsVideo Of Nude WomenKatie Cummings ManyvidsGay Sucks Big Cock18 Years PornXnxx MalaysiaUsasexguide RaleighBig Boobs Hardcore SexAntarvasna Porn VideosBiker Babe NudeTop Ebony PornstarOmegreAlex AdamsFreepornstar VideosXxx SkxTaboo PornoDickdrainer PornPornode Mia KhalifaTrios Caseros PornosHottest Naked LatinaX XxhindiCrystal Chase NudeBbwasslickingFuq.cpmCreampie Gay PornMuh Ki ChudaiFrer PornTeenwetNude AbimePornos NuevosLeaked Videos Of PakistaniSex Video DowlodingBlackmailpornNip Slips On VideoSex Video Madhuri DixitBoobs Sucking PictureSelfiesuckCallboyjobProstitute VideosMila Monet OnlyfansMaturetube.coimTamil Akka Thambi Sex Video1 Time Xxx VideoXxx MalikaWww Zz ShowRisa MurakamGay Porn FamososM/f PornNew Xxx Sex HdStepmom Xnxx VideoTamilsex Video HdJapansexvidioTamil Nadigai XxxIncest MomAgony PornSexy Hindi Bf HdSucking Indian BoobsLucy-mochiKame Paradise 3 GallerySwedish Irish MamaHysterical LiteratureTeenage Spanish PornCumsnapMilla Jovovich Naked NudeFour Sum PornXnxx CarPorn Indian First TimeBritt James PornHot Indian Auntys SexXxxhollywoodmovieBoobs PorShoplyfter ThreesomeStepmom FacesittingDesnudos ModelosLex Scott Davis NudeBrittany SimonPorn PlusXxx DildoQuadrinhos De PornPornolesbicaTeacher Sex Videos TeluguDaddylittleslutVídeos PornografiGothegg NudesNaked Nicki MinajAngelika CruzC.j. Perry NudeLilly SincerePerros Teniendo Sexo Con MujeresDesi Sister SexNew Sex Video Sunny LeoneMorningblowjobsDanie DanelsPhub YogaCraving His Attention Chanel CamrynHd PornsFetlife ConTran Porn StarsVideos De Pormo GratisXxx In JimCheck Gay PornBlackgirlsexVibrating Panties In PublicHanime..