door website001internet in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 2
  • 551x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bangmakerij. De man heeft geen zicht op Amerikaanse of Engelse militaire plannen. Misschien krijgt hij oorlogstaal van sorosvriend Macron mee maar hij zegt dat op eigen rekening.

8
1 Chaimileh

Ook zo'n stoker die Jaap de Hoop Praatjes, zullen bij echte ellende voordringen in de rij om het land te verlaten.

1
2 Voorzittershamer

@1 hij is lid van de civiele order.

2
3 website001internet

"De Hoop Scheffer hoopt dat ook nu het verstand zal overheersen. "Al hebben we nu in Washington een president zitten die onvoorspelbaar is in zijn acties en zijn reacties."

Ik hoop ook dat de deconfliction telefoon tussen Washington en Moskou inderdaad gebruikt wordt.

1
4 Crannbuidhe

Daar heb je Jaap weer die onder de False Flag van Bush als eerste in de rij stond samen met Balkenende om Irak aan te vallen.

5
5 welofniet

@1 , Na je betoog op een ander draadje (dat Trump hiermee de NWO uit de tent het lokken is etc etc) ben ik heel benieuwd of, en zo ja wat je gaat reageren als ze toch inderdaad raketten gaan afvuren op Syrie.

5
6 Weet geen naam

@5 , "Daar heb je Jaap weer die onder de False Flag van Bush als eerste in de rij stond samen met Balkenende om Irak aan te vallen."

Welke false flag is aan Irak voorafgegaan dan?

Bewijs dat al dan niet juist is, is geen false flag.

10
7 Weet geen naam

@3 ja nou en, hij is een medaille pinner. Voor een christelijke instelling. Een fantasie verhaal. Nou mooi hoor.

6
8 Chaimileh

@7
De WMDs die er niet waren maar met gemanipuleerde Fotoshop beelden door Powel getoond werden aan de wereld was pure misleiding waar iedereen ingetuind is.
False Flag dus.

2
9 welofniet

@6 POTUS wil dat ECHT niet. De Russische soldaten hebben Syrië verlaten. Militaire vliegvelden zijn leeg en belangrijke doelen ontruimd. Syrische gevechtsvliegtuigen zijn naar Iran vertrokken en Iran is bang dat Israël die nu allemaal in de pan gaat hakken. Er word nu direkt via Rusland met Assad onderhandelt. Dit word overwinning nummer drie voor Trump en de NWO oorlogshitsers van Europa weten er niks van. Ze WILLEN het niet weten, noemen POTUS onvoorspelbaar. Dat betekent dat ze geen vat op hem hebben. Zo hoort dat.

8
10 Chaimileh

@8 waarvoor dient een mosliminstelling?

1
11 website001internet

Jaap weet toch ookwel dat er een smerig geopolitiek spel gespeeld wordt door de V.S met als doel weer een oorlog te kunnen starten.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/279425-en-weer-een-false-flag-om-een-oorlog-te-starten

2
12 welofniet

@9 correct.

4
13 Chaimileh

@11 om nog meer sprookjes te gebruiken macht over zwakken van geest te krijgen.

3
14 Chaimileh

@9 , Dat is geen false flag.

10
15 Weet geen naam

@15
Dat is het duidelijk wel geweest Saddam moest dood van de V.S en wat heeft het gebracht helemaal niets de toestand in Irak is er echt niet beter door geworden, alleen maar slechter.
Duizenden onschuldige burgers hebben het leven verloren in Irak door deze onrechtmatige oorlog.

2
16 welofniet

@15

Men is op valse geruchten over massa vernietigingswapens een oorlog ingerommeld. Zij die het leven daardoor lieten hebben nog wel een onderscheiding in de vorm van een lintje gekregen en mooie woorden over onze veiligheid waarvoor zij gevochten hebben..

0
17 Voorzittershamer

@15 ; Wat i dan wel een false flag?

0
18 Mariska3

@9

En 9/11, Libie, Syrie, Afghanistan, MH17, zenuwgas England..

False flag here false flag daar...

3
19 PrinsClaus

@1 "...van Sorosvriend Macron ..."

Ja, die Macron leek eerst een redelijk alternatief voor Le Pen maar is toch weer een marxistische globalist met een chauvinistisch Frans jasje......een ondergangsfiguur!

5
20 CoolMemories

Hier draait het allemaal om en dat weet Japie ook wel en niet om een gifgas aanval.
Alleen de gewone burgers zijn de klos met dit smerige geopolitieke machtsspel.

http://www.derde-wereldoorlog.nl/syrie.html

1
21 welofniet

Ik vind de Hoop Scheffer een gevaarlijk mannetje op die positie. Als ik hoor wat hij zegt: "Alle regeringsleiders hebben het over vermoedens en 'aanwijzingen' maar als Macron zegt dat het zo is, is het blijkbaar zo."

Sinds wanneer is een uitspraak van een president een bewijs? Zelfs als die uitspraak haaks staat op wat alle andere regeringsleiders zeggen?

1
22 Mariska3

De Hoop Scheffer doet ook een duit in het zakje. Wat hij vertelt is allemaal al bekend. Waarom deze nitwit ten tonele voeren? Media-aandacht?

1
23 Gurk

@22 niemand anders neemt Macron zijn bron dan ook serieus.

4
24 Chaimileh

@16 , @17 , @18 ,

Ik geef verder geen waardeoordeel over het bewijs dat tot de oorlog heeft geleid.

Maar laten we er vanuit gaan dat dat bewijs gemaipuleerd en dus vals was.

Dan nog is dat geen false flag. Dan is het hooguit een ontzettend grote leugen met desastreuze gevolgen. Maar geen false flag.

8
25 Weet geen naam

@25
Legt u dan even uit wat volgens uw opinie dan wel een False Flag is.

0
26 welofniet

@26 Valse Vlag operaties zijn operaties die dusdanig ontworpen zijn dat het lijkt alsof ze worden uitgevoerd door andere entiteiten.

2
27 Crannbuidhe

@26 , Voorbeeldje: In eigen regie een buurland van Irak bombarderen en vervolgens stellen dat Irak erachter zat om op die manier een oorlog te legitimeren.

Dat zou een false flag zijn. Zelf een handeling uitvoeren en die een ander in de schoenen schuiven.


Echter liegen dat een land nog wapens heeft waarvan in ieder geval wel duidelijk is dat dat land ze ooit heeft gehad, is geen false flag. Dat is gewoon liegen om een doel te bereiken.

5
28 Weet geen naam

@27 , Gelukkig nog iemand die het verschil begrijpt. question

Bij sommigen is "false flag" inmiddels een Pavlovreactie als het woord Amerika in het artikel staat. question question

5
29 Weet geen naam

@28 In zekere zin waren de groene mannetjes op de Krim ook een valse vlag operatie, Het waren in werkelijkheid Russische militairen, maar het werd gebracht als zouden zij Oekraïense 'self-defence' milities zijn.

4
30 Crannbuidhe

@30 , Ja, maar dat is anders, in de ogen van de Amerikahaters. question question

6
31 Weet geen naam

Die anti-Assad Syriërs uit dat filmpje vind ik echt extreem dom. Kokervisie. Gespeend van alle realiteit.

Ze hopen dat die aanval er komt en dar die gericht is op de persoon Assad. Want dan komt er een einde aan de oorlog in Syrië en wordt het vrede....

Dan nu de realiteit. Als de regering van Assad wegvalt breekt de pleures pas echt uit. De verschillende terroristische organisaties gaan elkaar naar het leven staan. IS krijgt opnieuw vaste voet op de grond. En de burger staat er tussen. Dat gaat miljoenen levens kosten. In en buiten Syrië. Amerika zet en puppet regering neer want verkiezingen zijn onmogelijk. Een deel van de Syrische bevolking zal zich tegen die regering verzetten en gewapende strijd gaan voeren. Bomaanslagen en andere vormen van terrorisme zullen aan de orde van de dag zijn. Amerika zal daarom vredesmissies uit gaan voeren in Syrië wat weer extra doden onder de burgerbevolking gaat kosten. Uiteindelijk is er een burgeroorlog die ook Amerika niet aan kan en na vele jaren aan oorlogje voeren in een ver van mijn bed show, trekt Amerika zich terug waarna de pleuris opnieuw oplaait, de puppet regering wordt afgezet en de Moslimbroederschap het roer over neemt met weer gewapende strijd van tegenstanders tot gevolg. Van het vredige Syrië is niets meer over en die vrede gaat er dan minimaal 50 jaar ook niet komen.

Assad is duidelijk geweest. Eerst de rust terug in het land. Dan democratische verkiezingen waar alleen partijen aan mee mogen doen die NIET religieus gemotiveerd zijn. En dáár zit voor een deel van die Syriërs het pijnpunt. Zij willen een Islamitische staat en dat kan niet in de plannen van Assad.

Voor de geopolitiek spelen weer andere belangen: Olie is een deel maar belangrijker is het evenwicht tussen de VS en Rusland. In het Marshall pact zijn daar afspraken over gemaakt. Maar de VS toornt daar voortdurend aan en valt de landen die onder de Russische invloed vallen links (politiek) of rechts (militair) om steeds aan.

2
32 Mariska3

@28
Nu is het meer een woordspelletje geworden in ieder geval was de oorlog in Irak op leugens en misleiding begonnen en duizenden onschuldige burgers zijn daar de dupe van geworden.
Een onrechtmatige oorlog gebaseerd op vermoedens en leugens noem ik dan een False Flag maar goed misschien ie er nog een andere benaming voor.

2
33 welofniet

@33 , "Een onrechtmatige oorlog gebaseerd op vermoedens en leugens noem ik dan een False Flag maar goed misschien ie er nog een andere benaming voor."

Inderdaad, dat noemen we dan gewoon een "oorlog gebaseerd op vermoedens en leugens". Want meer is het dan namelijk niet.

False flag is een veel zwaardere beschuldiging namelijk.

3
34 Weet geen naam

@25 ; Nogmaals: Wat is dan wél een false flag?


>Operaties onder valse vlag zijn operaties die dusdanig zijn ontworpen dat het lijkt alsof ze worden uitgevoerd door andere entiteiten. Zij kunnen worden uitgevoerd door regeringen, ondernemingen en andere organisaties en zijn zowel geheim als clandestien. Een militaire operatie onder valse vlag mist de bescherming van het oorlogsrecht. Volgens de Geneefse Conventies is het valselijk gebruik van de Rode Kruisvlag een oorlogsmisdaad.

De naam is afgeleid van het militaire concept van het varen onder valse kleuren, dat wil zeggen het varen onder de vlag van een ander land dan het eigen. <

Wanneer blijkt dat tegenstanders van Assad deze gifgasaanval hebben gepleegd en Assad als dader hebben aangewezen... is dat dus een false flag. Gezien de situatie en de recente geschiedenis is dat ook veel logischer dan dat Assad dat zou hebben gedaan.

Deze tegenstanders hebben eerder gifgas gebruikt; dat bewijs is er. Ze waren ook aan de verliezende kant en weten dat zij daarmee een internationale reactie uitlokken die in hun voordeel is. Assad is aan de winnende kant en weet dat hij daarmee een internationale reactie uitlokt die in zijn nadeel is.

Er zijn ook bewijzen dat de tegenstanders van Assad al eerder aan false flag operaties hebben gedaan. Filmpjes waarop te zien is dat een aanslag van Assad in scene wordt gezet. Acteurs die spelen dat zij ernstig gewond zijn bijvoorbeeld. Maar dus ook al eerder gifgas aanvallen op burgers die daadwerkelijk zijn uitgevoerd maar door die tegenstanders en niet door Assad.

LUISTER wat die tegenstanders in dat filmpje zeggen: Zij hopen op een militaire actie tegen Assad. Zij hebben er dus ook aardig wat voorover om die uit te lokken. En hebben dat al eerder geprobeerd.

En dan, als klap op de vuurpijl, is het 'bewijs' tot noch toe gebaseerd op fucking social media!!!!!! Je weet wel; die social media die onder vuur ligt wereldwijd vanwege zogenaamd 'nepnieuws'. Echt een sterkstaaltje WTF.

1
35 Mariska3

De zoveelste 'dictator' op een rij, die het veld moet ruimen van de VS, het verwijderen van deze zogenaamde Midden-Oosten 'dictators', heeft alleen maar ellende opgeleverd, en de macht van de VS vergroot!

1
36 Arkan

@25

Hou het maar op een oorlog op leugens gebaseerd ingerommeld worden en overheden die warme woorden spraken als er overleden jonge mensen thuis kwamen.

0
37 Voorzittershamer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Rien vergat waar hij zijn auto parkeerde, zijn familie zoekt nu al 10 dagen

@8 Aan de minner. . . de topsnelheid van deze Nissan Evalia is slechts 123 kmh. . . Succes jongens 🤣...

zojuist geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

Nederland = cafe de zoete inval!...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@2 Je had het moeten zien. Als een speenvarken ging zo n moslim leider tekeer. Zat geen ondertiteling. Maar het zal wel over z n heilge kalifaat...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Daar ga je met je zo serieus lijkende partij

Dom gezwets...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Weetal
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ga maar naar de Doggersbankmet je kalifaat....

4 minuten geleden geplaatst door Weetal

LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

"Kalifaat is de oplossing". . . .Maar dan wel ergens in een zandbak in het Midden Oosten. Niet hier in Europa!!!...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Schildpad
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

Hee "bloksnorrie" is er ook weer XD/sarc...

12 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Moslims eisen kalifaat....

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssitesOnzinnig geleuter...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

LoydMorris
Rien vergat waar hij zijn auto parkeerde, zijn familie zoekt nu al 10 dagen

@7 Niet echt een auto om er na een plofkraak mee vandoor te gaan. . . Zo'n ding is echt niet vooruit te branden....

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Feet DomHuge Mature TittsLesbian Porn FilmMjfreshBraazers Porn VideosReddit Fit GirlsSexlog.com.br]Aunty Xxx ImageXxx Sexy Video MomXvdoKate Winslet Nude VideosLesbian Scossoring PornNouslib. ComAbegali MacAuduri BitoniSublime DirectoryKylie Shay ExcogiHindi Hd Porn MovieBlack Tit NudeHentai XraySri Lankan PornHello Blue PictureFinding A Porn VideoPorn With Good Actorsسكس التجسسLeah Gotti BlowjobsWww PornographiePorno Gay HqTaylor ColenudeVideoporno DuroBangla Deshi PornDesi Hot Blue FilmDani Daniels Nude VideosMilf TripsSex AtoriesAsians OnlyfansXxx TagsKylie MariaCat XxxSunny Leone AznudeEdwn IvyPron SideSuhagrat KiPorn Aishwarya RaiRarbg.to Shutdown RedditXxx Sex Hd MomXxx GonozXxxwomenNude DropboxHairy Sex HdBrazzers PirnWomen Bound And GaggedBf Video Sexy Video BfCartoonpronHebtai GamesEffylowell_Katsumi FuckingKira BoirWw Hindi Sex VideoIndirenePorn Free LatinaHent VfFeminization HypnosisCasey_joVideo Sex PadamAustralia Hd BfPoernhubPov Creampie PornAtrizes PeladasKali RoseCerebellaUrusei Yatsura NudityXxx Video Latest4k XxSasu Maa SexMallu Girls NudeGoa Sex Video HdInterracial Sex VideosExercise Ball PornAnna Diop NudeTamil Sex Padam VideoBack Dimples PiercingBoobs KissingvideoFingering My GfMonsters Of Cock RamonBlak Anal PornExtreame Deep ThroatTexi 69 ComPakistan Girls SexFitkittyxoSkinny Teen PussyPorn Spider GwenBengali ChodonEnglish Sex ActressBreastfeding PornCelebtities NakedGay Porn ProstituteFilm Porno GratuitePornos QuenteOlivia Hussey TitsDreed AnalAirikacal RedditAllie Haze SexJerking Off TogetherPirates Digital PlaygroundKayley Gunner TwitterMia Khslifa Videosفيلم سكس مترجمXnxxcomYourcutekoteMassage PorngifUllu SexyFull Length Erotic MoviesOsa LovleyTs Katie FoxEporner.comkVideos Pirnograficos GratisXpanasMadisonmoores OnlyfansMha Momo PornPokemon Furry HentaiKatherine Langford PornMydesinetKatrena Kaif XxxLokal Mms VideoMia Khalifa HornyClassic Prono MoviesVideos De TransexVideos Porn LesbianasEbony Shemale TwitterDesi Black SexMyvidster Gay PornBlackebonypussiesSex Video MastiSister Fucks BrotherMommymilkersChina Porn SiteMiho WakabayashiHow To Suck Your OwndickGrupo Pornográfico TelegramRargBillie Elish BoobsSuki PornAdult Web Series WatchLisa Spark PornAmatuer ThreesomeVideo Sex MomA Pov Story PornKawaiigirl PornAi Uehara Anal