door Amrock in Buitenland  ·  193 Reacties

  • 37
  • 2272x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het wordt heel erg tijd dat regeringsleiders met islam-deskundigen gaan praten.
Vergelijk het met een ander gevaar, het klimaatprobleem. Daar worden deskundigen geraadpleegd, om de zoveel jaar een klimaattop gehouden en er worden verregaande maatregelen genomen.
Dat moet met de islam ook gebeuren!! Het probleem moet erkend en aangepakt worden.

0
151 PeKa

De Islamisering is daar al vergevorderd. In 28 gemeenten zijn ze al aan de macht. En als ze daar de sharia gaan invoeren is het hek van de dam. Ondertussen dringen ze in Nederland ook steeds verder al zitten ze alleen nog maar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Enschede. In grote delen van Duitsland zijn ze ook al overheersend. Gaat steeds verder tot het te laat is.

1
152 Jan met de korte achternaam

Europa gaat krijgen wat ze verdienen, Europa verkiest de islam boven alles en vertrapt haar ware identiteit. Europa vertrapt Israel en kiest de kant van de Palestijnen. God is Europa aan het oordelen en roept zijn volk ''de joden'' terug naar Israel. Antisemitimse krijgt de overhand door de aanwezigheid van de islam in Europa.

2
153 DONKEY R

@151 Hier wat info terzake
https://www.deerlijk.be/adressen/moskee-masjid-attakwa (schaamteloos - en met Google-kaartje en al erbij)
https://nl.wikipedia.org/wiki/Claude_Croes (CD&V)
Ze doen dat dus allemaal toch zomaar, driest, nonchalant en wereldvreemd en vooral het democratisch publiek die hen verkozen hebben, staalhard negerend...
Pure collaboratie dus, nu met hun zogeheten 'rücksichtlos' 'taqiyya overwoeker-systeem' toch.
En die burgemeester in kwestie is heel toevallig van een C-partij he, hoe zou het anders kunnen...
Het is nu wel Paastijd, voorbij, maar de politieke judassen zitten dus nog wel degelijk onder ons.
En waarom toch?
ra ra.. (die vraag stellen is ze beantwoorden, zoals soms gezegd wordt)

0
154 wy71

Uitstekend idee. België zal er flink van opknappen. En daarna Nederland. Eindelijk weer eens wat humaniteit in onze industriële samenleving.

2
155 Commodus

En dit is de volgende generatie uit IS gebied die naar Europa mogen komen.
https://www.theguardian.com/world/2016/mar/05/islamic-state-trains-purer-child-killers-in-doctrine-of-hate

0
156 Voordevuistweg

Oprotten kunnen de moslims bevoer de EU- burger in actie komen.

0
157 Gunther

Als dot zo doorgaat met de islam, dan komt er een tijd dat de Nederlanders de wapenwet uit 1918 niet meer nastreven.
Nu al merk je dat jihadisten aanslagen plegen op onschuldige Europeanen en ander moslimgespuis onze vrouwen verkrachten en molesteren.
Homo's in elkaar worden getrapt en Ouderen hun veiligheid niet meer zeker zijn.
Niemand van onze laffe regenten durft dat tuig asn te pakken.

0
158 Voordevuistweg

Dan komen er weer een conducteur en een conductrice op de bus.

0
159 Wil je niet weten

@61 Gewoon een student
" Dat is het voordeel van een grondwet, die zorgt ervoor dat dit soort figuren er niet zomaar aan kunnen tornen zolang ze geen overweldigende meerderheid hebben."

Wat ben je toch een fantast.
Een grondwet houdt dus op magische wijze allerlei problemen tegen ? Natuurlijk niet.
In Lybie en Syrie hadden ze ook een grondwet, in Afghanistan ongetwijfeld ook.
Maar fanatieke islamitische godsdienstgekken hebben dus totaal maling aan zo'n grondwet. Net zoals extreemrechtse fascisten. Dat is dus ook de reden dat dit soort groepen "extreem" genoemd wordt.
De koran-sharia (het woord van allah-god) is voor islamgekkies heilig, de grondwet is slechts een papiertje met wat woorden er op.
En een meerderheid heb je echt niet nodig om een land te destabiliseren en naar de kloten te helpen.

1
160 BKP

Wat denk je als er op hetzelfde moment 2000 of 5000 gewapende Jihadisten tekeer gaan in een van de Europese landen ?
Jihadisten, islamgekkies, of 2000-5000 gewapende gekken van wat voor groepering dan ook.

Moet je kijken wat 5 of 10 terroristen toen in Parijs aangericht hebben, met 150 doden en nog veel meer gewonden. Het land is binnen de korste keren dan veranderd in een oorlogsgebied, als dit op 100 plekken of meer tegelijk gebeurt.
Dus nee, een meerderheid heb je daar echt niet voor nodig. De "normale" burger kan niks tegen dat soort geweld beginnen.

1
161 BKP

@161 Precies en de titel zegt het schaamteloos als ze zijn: die partij wil een '..islamitische staat..', met kleine letters dus, maar ze bedoelen natuurlijk misschien of waarschijnlijk wel een variante van die beruchte koppensnellers 'meute' IS..
ra ra..

0
162 wy71

* Verwijderd door de redactie *

163 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

164 Pxf7+

En dit wordt geaccepteerd? Geen EU Die dit tegenhoudt?

0
165 Robbedoes

@164 Typisch weer voor Emeel een Juf hij doet het ook poging

1
166 Ikke44

@160 +++

We zijn een land van boekhouders en pennenlikkers en denken democratisch, volgens onze regels: dat moslims alleen met 50% + 1 aan stemmen op een eigen partij Nederland kunnen overnemen. Velen van ons zijn te naïef voor de gedachte dat moslims met intimidatie, druk, geweld, aanslagen afgewisseld met zielig doen met een veel kleiner aantal hun wensen kunnen doen gelden of een burgeroorlog kunnen ontketenen.

0
167 Conradijntje

@165 De EU heeft een agenda met moslims: ze juichen het binnenhalen toe, zorgen ervoor dat de aantallen die worden binnengehaald niet worden gepubliceerd door de MSM en ook dat alle incidenten niet worden gepubliceerd. Ik kan een aantal verschillende redenen bedenken waarom de EU dat zou willen maar zijn ze nu werkelijk zo naïef om te denken dat we met hun beleid niet afstevenen op sharia wetgeving?

1
168 Conradijntje

In Schiedam zwijgt een hele wijk als het graf vanwege de terreur van 1 Marokkaanse familie. En het is geen angst dat men zich niet verzet maar onmacht; het antwoord is zowel voor de hand liggend als verboden. Organiseer een forse gewapende knokploeg (familie is zwaar bewapend) en schiet ze het land uit. Zij denken in groepen, wij in individuen, en ieder individu legt het af tegen de groep; op last van de wet mogen wij ons niet groeperen, niet verdedigen. Die wet is democratisch ingesteld om groepen als deze familie te voorkomen, op te ruimen, onschadelijk te maken met wettige middelen. Maar je blijkt 'm ongestraft te kunnen breken; hij voldoet niet.

De slang bijt dus in z'n eigen staart. Want wij hebben het mandaat aan de roverheid gegeven op te treden EN DAT DOET ZIJ NIET. Dan hoeven wij ook geen belasting meer te betalen; wij krijgen immers geen waar voor ons geld, we worden opgelicht. Democratie is zo zwak dat uiteindelijk een kleine minderheid als groep, de grote meerderheid van individuen kan regeren. En dan verwijt men een Assad dat hij een diktator is. Maar hoe moet je anders regeren over een volk waarvan het mannelijke deel voor 100% uit door religie geconditioneerde diktatoren bestaat?

Deze mensen passen hier niet. Kunnen niet passen. Wij gaan van democratie naar diktatuur omdat diktatuur de enige manier is om deze mensen in de hand te houden. Daarom moeten zij ontmoedigd worden hier te blijven zolang zij zich aan hun geestelijke en emotionele beperkingen vastklampen. Halal eten, besnijdenis verbieden, geen scholen op islamitische grondslag, geen hoofddoeken - de roverheid gaat er maar een mouw aan passen want dit is de wil van de meerderheid.

1
169 Ness

Er wordt deze moslims niks in de weg gelegt, met dank aan de gevestigde orde die de grenzen niet wilt sluiten voor de oprukkende islam naar Europa.
Ze zijn de gast hier in Europa maar hebben maar 1 doel en dat is Europa overnemen. Links zag dat het goed was en hielp een handje mee.

1
170 DONKEY R

In Nederland is het zelfde verhaal hier timmert de islamitische partij ook hard de weg om dit om te vormen in een islamitische staat der Nederlanden

0
171 knorkokkie

in Nederland worden de islamitische partijen alle medewerking van GROEN LINKS D66 PVDA

1
172 knorkokkie

@148 Dat streng orthodox gelovigen in jouw voorbeeld van Joden uit 2011 hun wil aan anderen gaan opleggen/eisen is verkeerd! Dat geldt voor ALLE orthodoxe gelovigen en zeker als dit vaker voorkomt in de samenleving en tegenwoordig aan het groeien is en de samenleving vrijheid wenst en gewend is, is dit alarmerend! Het komt de saamhorigheid als die er al is tussen bepaalde geloofsgroepen en atheïsten niet ten goede!
Dus ook orthodoxe moslims die anderen (bijv. vrouwen) hun wil en eisen opleggen die moeten sterk een halt worden toegeroepen! Een orthodoxe politieke partij met dusdanige eisen die zitting neemt in gemeenteraden is dus ook alarmerend!
Ook de passage uit de Koran die door orthodoxen nog steeds wordt verkondigd ook door een lid van de islampartij in Luik en in stand wordt gehouden is in mijn ogen racistisch en verkeerd!
Gekopieerd uit een ander draadje waarop ik eerder reageerde:

"Voorwaar, degenen die niet geloven onder de lieden van het Boek en de veelgodenaanbidders, zullen voor eeuwig in het vuur van de Hel verblijven. Zij zijn de slechtste schepselen."
Lid van de islampartij uit Luik, Mohamed GUERMIT (islamgeleerde) heeft dit verkondigd. Denk je dat deze uitspraak wat dus letterlijk in de Koran staat de mensen weer dichter bij elkaar gaat brengen? En is godsdienstvrijheid die we hier hebben een opening voor de streng gelovigen om zomaar alles te kunnen zeggen en te kunnen opeisen?
Het is actie reactie en dit lokt mensen uit!Wij niet moslims zijn dus de slechte schepselen!!! Nou dank je wel Koran en dank je wel salafisten die dit nog steeds woord voor woord in stand houden!!!!https://koran.nl/soera-98-al-bayyinah-het-duidelijke-bewijs/#/fwdmspPlayer0?catid=0&trackid=6

0
173 Nieuwsgierig

Wat een zwakzinnige larie,zieke mensen die zover willen gaan met hun fanta kots

3
174 Louis Vandaal

@103 Echt niet eerder ? Jammer !!!

4
175 Louis Vandaal

@157 Hebben ze jou mofland uitgegooid ???

3
176 Louis Vandaal

Hier is al bijna 20 jaar voor gewaarschuwd , en blijkt nu werkelijkheid te worden....
De boodschappers stelselmatig verketterd als racisten en xenofoben.

Een westers land kan lieden met dit soort denkbeelden missen als kiespijn

3
177 Vageali6888

@165

"En dit wordt geaccepteerd? Geen EU Die dit tegenhoudt?"

Ik vrees dat we het uiteindelijk zelf moeten oplossen...

1
178 Vageali6888

Net als het nazisme moet de islam keihard aangepakt worden

2
179 Vageali6888

@173 @148 De verschillende geloven worden dusdanig tegen elkaar opgezet door deze passage uit de Koran, want iedereen die geen (goede) moslim is en niet strikt volgens de Koran leeft en denkt dat is een slecht schepsel, en wacht het hellevuur.
Ook wel te verstaan als minderwaardig schepsel, untermensch, enz.. De ware gelovigen zijn dus ubermenschen en voor hun wacht alleen maar de hemel nietwaar?

0
180 Nieuwsgierig

@138 Heb je trouwens gemist dat ze oproepen jou persoonlijk te komen kielhalen ?

5
181 Louis Vandaal

Het blijft in en intriest dat de mohammedaan, die wars is van democratie, gelijke rechten van vrouwen, homo's, westerse rechtspraak, vrijheid van godsdienst, meningsuiting, drukpers, onderwijs enz. kortom alle vrijheden die het verlichte Westen nu eenmaal te bieden heeft, diezelfde rechten gebruikt of beter gezegd misbruikt met het doel deze moeizaam verkregen rechten te verbieden dan wel af te schaffen. Diverse personen hebben de afgelopen jaren voor deze situatie gewaarschuwd maar werden weggezet door de "gutmensch" als zijnde xenofoob, racist, fascist en nog meer van die fraaie titels. De vraag is echter hoelang de "gutmensch" dit in vrijheid kan blijven zeggen?

2
182 nostradamus666

@182 Verander jij je naam eens gauw naar doemdenker !

5
183 Louis Vandaal

* Verwijderd door de redactie *

184 Dirk2137

@183 sorry ik neem niks van vandalen aan en beslist geen "goeie raad"

1
185 nostradamus666

@183

Zie jij dat het beter gaat met islamisten in Nederland en Europa de laatste 10 jaar , of slechter ?

Zou je me ook een lijstje kunnen geven met positieve punten van de islam in het westen , punten die alle negatieve doen vergeten?
Dan hoeven we misschien niet meer zo te doemdenken..

2
186 Vageali6888

Ik vind dat moslims maar achter in de bus moeten plaatsnemen. En daar zoeken ze het verder maar uit, maar wél achterin. En als daar een zwangere moslima haar zitplaats af moet staan aan een jonge gezonde vent dat is dat hun probleem.

In mijn deel van de bus staat een jongere op om plaats te maken voor een zwangere vrouw of een bejaarde.

13
187 samcash

En maar wegkijken, en voor dat je het weet zit je in een islamitische staat.

0
188 WHuls

@182 Die gutmensch wordt pas wakker met een mes tussen hun ribben waarschijnlijk
En maar blaten niet over een kam scheren
Dan spreken wij hun aan over een aantal rotte appels maar ook dan geven ze niet thuis
Komen ze weer met een ander smoesje

3
189 Ikke44

Flikker echt een eind op met dat schijnheilige islam, en de politieke agenda, wij beschermen de vrouwen, dacht het niet !! Deze Europese vrouwen beschermen zichzelf. Al sinds de 1e wereldoorlog.

1
190 Rapunzel

En als dit nog even doorgaat moeten de vrouwen hier in Nederland weer de kade op.

1
191 Rapunzel

Mannen kom eens van jullie gepammperde achterwerk af.

2
192 Rapunzel

@ 178

ik vrees het ook.

0
193 Robbedoes

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@40 Lol, je schrijft nog steeds dezelfde onzin. Je bent dus gewoon een sneue antisemiet, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. ...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 Maar dat is het 'm nu juist. Je moet het niet zo ver laten komen dat je eraf gegooid wordt want dan lachen sommige mensen in hun vuistje. J...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@82 "Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. " Al weer sche...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ze kunnen ook beter onder de grond liggen....

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@79 Dank je Bop. Ik was het gisteren zo zat dat ik toen niet meer kon/wilde reageren. Gezien mijn vermoeden dat men mij ee...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

19 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Lolla Bunny PornPornhubauntAsmr PornographiqueSkinny CreampiedIndian Hardcore XxxHard Core Fucking VideosHindi BuluHd Lesbian Porn VideosBrazil Nude BeachJasmin PornXvideo Porn HindiMym FansBangbros IndianKorean XvedioFree Porn DownloaderBdsm SceneAoc NudeImpegnation PornTelegram PornSolopornhubAsian MasterbatingHeureporJapan Bus Sex ComPartysexGirlfriend Seduced By LesbianTheodora Jayde PornMost Eatched PornGloryholy PornEmmmyxoBrazzers Porn VudeoMummy Ki Chudai VideoKait Violet NudeGranny SwallowsCorrina BlakeThickassdaphne AnalHenti HevenPorn Hub XnxxBlair Williams Step SisNina Hoss HotElite Babes ComSex Romantic Video HdHindi New Sex VideosSingandoCuckcold CaptionsGloryholeswallowedJackie DenardoTelugu Sex Stories In Telugu ScriptNitobondMeghan SlaninkoHot Wife Cheating VideosDani Daniels Xxx Videos DownloadOregon PornTanya Tate AnalFirst Time MasturBlack Xxx VideoEbony Bbm PornPisceus LeaksSexy Saree SexRyan Conner 2022Indin.xxx.hdAdult Dvd For SaleBlonde Bbw PornNikki Bella HottestAngela White In The LibraryTamil Aunty SaxBhojpuri Sex Video ComSnapchat Nudes VideosCasey Calvert - In-laws In NeedCrystal Blue 420Besst Porn SitesTeens Por.comKajol Devgan PornSifangktvMr Deep FajeMarleny La Maestra XxxXnxx Brazzers Mom And Sonفیلم سکسی خواهر برادرIndian Couple Xnxx VideosDick CockAubrey Plaza MasterbationRule34.xxHellen Mirrin NudeFree PoranFull Romance Xxx VideosBig Mouth PornThickness PawgBrunette CreampieDanny D Deep ThroatMen Sucking On WomenJessica Chastain FeetNatasha Noel OnlyfansHindi Bp Video SexSxxcxVideo Porono ComMobile Porn VideosDvp PornEscort Girl ParisNatural Big Breast PornMariska XnxxBhai Bon Sex VideoXxx Hd BhabhiCoq Nu.comArtistas PornográficasSky Bri NakedKissing Boob'sPorn Star Of The 90'sHentairelease DateIshla Fisher NudeBeth Dutton TitsBf Sex Hot VideoXxx58Bangla Sex Video BanglaHottie XxxBi Sexual Men PornQueenpussybossvSunpornorSarah Illustrates Johnny SinsSheaintmelHorse XxxLilypichu PornTelugu Aunty Boobs NudeStarfire PronErikasbulbasaurSexy Bf New VideoDesi Sex TapeKarisma SexBussexvideosSister And Brother X MovieSexy Sani Leon KePretty NudesCartoon Xxxxx VideoRyan Reid XxxLesbian Videos Porn FreeBubblebratz BjHow To Eat Pussy Like A ProChatirbate FrPetet PornBelle.delphine LeakThe Doll ChannelJapan Xxx VideoAnushka Sen HotNew Romantic XxxLela Star NakedCrystal Lust Onlyfans LeakedPreity Zinta Sex VideoMalayalam Old Sex VideosFree Familly PornNovinha PornoLicking BoobiesXxx Sex Video Tamil