door Darling in Politiek  ·  17 Reacties

  • 3
  • 425x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Lone Wolf

Fabel 7 Er zijn gelijke rechten voor Joden en niet Joden in Israël.
Fabel 8 De Westbank is bevrijd gebied.
Fabel 9 Israël streeft naar vrede met de Palestijnen.
Fabel 10 Israėl respecteert het asielrecht en gaat daar zorgvuldig mee om.

26
2 Hendrianus

@2

Fabel 6 Hendrianus kan niet tellen question.

17
3 Hendrianus

Diegenen, die daar echt vandaan komen en hun kinderen, mogen misschien best terugkeren. Dat zijn er alleen niet zoveel. De rest, die zich later Palestijn is gaan noemen, moet niet zeuren.

4
4 Wendel

@4

Dat terugkeren gaat nooit gebeuren. Zie ook het gedoe met de Afrikaanse asielzoekers in Israël. De vluchtelingen moeten als volwaardige burger worden opgenomen in de landen waar zij nu verkeren of elders. Het is niet realistisch te denken dat Israël op dit punt ooit inbind.

18
5 Hendrianus

@4

Hetzelfde maar invoeren voor de mensen die zich Israëli's noemen? We weten namelijk héél zeker dat Israëli's voor 1948 nooit hebben bestaan, terwijl Palestina, en daarmee dus Palestijnen, al eerder bestonden.

Toch maar niet zo maf doen hè, want dat pakt voor de Israëli’s, voornamelijk afkomstig uit Europa en Rusland, minder plezierig uit.

Als Israël zich nog eens zou verdiepen in de Balfour Declaration en de MacDonald white paper, en er naar zou gaan leven, zou het in het voormalig mandaatgebied Palestina een stuk plezieriger leven worden voor álle inwoners, zowel de oorspronkelijke Arabische bewoners als de van oorsprong Europese en Russische nieuwkomers.

En logisch dat er veel Jordaanse en Egyptische Palestijnen zijn. De Britten hadden echt geen zin om elke inwoner een Brits paspoort te geven, zoals ze het aantal Europese immigranten aan banden wilden leggen en zelf ook geen zin hadden om de Europese migranten in het VK op te nemen. Daarom moest de Exodus met z'n illegale migranten ook terug naar Hamburg, niet de meest voor de hand liggende plaats nietwaar?

Kortom, op de rechten van de zionisten en andere migranten valt heel wat af te dingen; enige bescheidenheid past de relatieve nieuwkomer en gelukkig zijn sommige tweede, derde of vierde generatie Israëli's zich daar ook van bewust en beroept zich ook niet op hun zogenaamde rechten en proberen wel met anderen in vrede samen te leven.

Alleen mensen zonder historisch besef en ethiek vinden dat ze het recht hebben om medemensen te ontmenselijken en hun rechten met voeten te treden; anderen hebben iets geleerd van het recente verleden. Nie wieder!

19
6 ~ Echelon II ~

Israel bestond 3300 jaar geleden al, zo'n 2000 jaar voor de islam verzonnen werd, lang voordat de arabieren Israel bezetten.

http://tinyurl.com/arab-influx

7
7 Child in Time

@7

Israel bestond maar enkele generaties voordat het weer werd opgebroken in kleinere koninkrijen als Judea en Samaria. Het heeft dus pakweg 3000 jaar lang niet bestaan.

5
8 Pegasus

De Joodse tempel functioneerde in Jeruzalem Israel tot aan het jaar 70.

En nu zijn de Joden na bijna 2000 jaar ballingschap weer terug in hun thuisland.

Is er enig ander volk wat duizenden jaren lang verstrooid was over de hele wereld en toch hun identiteit, religie, cultuur en taal bewaarde?

"Waar zijn de grote culturen van de antieke wereld met hun originele talen, religies, en groepswaarden? Waar is het oude Sumerië, Mesopotamië, Amon, Moab, Aram, Egypte, Babylonië, Media, Nubië, Perzië, Griekenland, Palmyra, Parthia, Lydia, Akkadia, en Rome?

Waar zijn de oude naties van de Phoenitiërs, Amelekieten, Hittieten, Asyriërs, Kanaanieten, Midianieten, Aegeers, Minoërs, Nabateërs, Maja's, Azteken, Cassieten, Cimmeriërs, Doriërs, Etrusken, Inca's, Hyksos, Jebusieten, Zidoriërs, en Scyten?

En waar zijn de niet zo oude groepen als de Mongolen, Hunnen, Avars, Bulgaren, Kariërs, Franken, Vandalen, Oostgoten, Samaniërs, Goten, Visgoten, Lombardijnen, Kelten, Saxen, Berbers, Picten, Tartaren, Galliërs, en Vikingen – waar zijn ze vandaag de dag?

Het antwoord op deze vragen is duidelijk: Deze naties en vele anderen zijn cultureel, religieus, en zelfs etnisch geabsorbeerd in de loop der geschiedenis. (3) Alle andere oude naties hebben hun nationale en religieuze identiteit – wanneer ze de kans kregen – opgegeven, om één te worden met de meerderheid of de overwinnende macht. Alleen de Joden, temidden van ongelooflijke discriminatie en vervolging, hebben hun taal, religie, nationaal bewustzijn, en burgerlijke wetgeving behouden over een periode van 3000 jaar, terwijl ze vaak een integraal deel waren van een grotere niet-Joodse maatschappij.

De Joden hoefden alleen maar de meerderheidscultuur en/of religie te accepteren, om ogenschijnlijk enorme hoeveelheden plunderingen, martelingen, deportaties, en slachtpartijen bespaard te blijven. Waarom waren de Joden hierin zo anders dan de andere volken en culturen? Waren de joodse leiders door de geschiedenis heen zo uitzonderlijk ingenieus en overtuigend dat zij er in slaagden, in totaal verschillende landen, om het Joodse volk bij elkaar te houden gedurende meer dan 3000 jaar terwijl het verdwijnen van andere naties slechts een kwestie was van militaire overwinning, ideologische infiltratie, of deportatie?

Waren de Joden zo anders dat alleen zij in staat waren om vol te houden, terwijl andere naties, onder beduidend minder erge omstandigheden, na verloop van tijd volledig geïntegreerd en geabsorbeerd waren in de overheersende maatschappij?"

Is het niet fantastisch om te zien hoe God het Joodse volk na bijna 2000 jaar van omzwervingen thuis brengt? question

http://tinyurl.com/Isr-only

5
9 Child in Time

@9 : joden hebben juist door discriminatie stand gehouden. Als je niet mag mengen los je ook niet op in het geheel.

Wel is het natuurlijk zo dat slechts een klein percentage van de huidige joden afstamt van die van 2000 jaar geleden. De palestijnen zijn genetisch aanzienlijk dichtere familie.

4
10 Wits

@9

Daar ga je ten onrechte uit van de aanname dat de cultuur al die tijd onveranderd is gebleven. dat is dus niet waar, 3000 jaar geleden was het jodendom bijvoorbeeld polytheistisch waar de naam Israel zelfs aan herinnert.

4
11 Pegasus

@10 En wat is er mis met discriminatie? Hoe hard de linksen ook mogen gillen; we zijn nu eenmaal niet allemaal hetzelfde.

En kom alstjeblieft niet met die kolderieke onzin van "de arabieren zijn de echte Joden", want daar trapt echt geen mens in.

http://bit.do/savag

5
12 Child in Time

@12 : je hoeft niet hetzelfde te zijn om dezelfde rechten te hebben...

In dat conflict zijn geen beschaafde partijen. Maar ik heb al door dat ik met objectieve wetenschap bij jou niet ver kom...

1
13 Wits

@11 Misschien dat individuele Joden polytheïstisch waren, maar het Jodendom zelf is nooit polytheïstisch geweest. Het credo van het Jodendom was vanaf het hele begin dat er één God is die één is, en dat is het nu nog.

En nee, de naam Israel heeft helemaal niks te maken met polytheïsme.

https://tinyurl.com/echad1

1
14 Child in Time

@13 Israel is de beschaafde partij.

Maar ik heb al door dat jij dat niet wil inzien.

http://tinyurl.com/Isr-terr

3
15 Child in Time

@14

- "Het credo van het Jodendom was vanaf het hele begin dat er één God is die één is, en dat is het nu nog. " -

Dan is het jodendom dus beslist niet 3300 jaar oud, maar begon het pas enigszins na de ballingschap.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yahweh#Yahweh_and_the_rise_of_monotheism

2
16 Pegasus

@15

- "Israel is de beschaafde partij. " -

Mag ik je er aan herinneren dat jij graag homo's wil doden en dat als vorm van 'beschaving' ziet?
https://i.imgur.com/GOcnIT1.png

1
17 Pegasus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Poetin zei meer specifiek: ‘NAVO-soldaten zijn in Oekraïne. We weten dat. Ze spreken Frans en Engels, dat weten wij ook."Dat er voor of ...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

23 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

38 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

6 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Xxxsexy VideosMorgpie PovTs Carol PenelopePeliculasporno EspañolasPornozinho PornôStar War PornCindy Crawford PlayboyIndian Porn Video NewPornhub HomemadeGeorgie Lyall OnlyfansNepali Sex PictureDivya NudeHentai Xxx VideosYiddiesTeens In Wet T-shirtsMoviesjoy.to AlternativesLadu FyreKellyanne Conway NudeIndian Caught NudeKochi Sex VideoSex Film ComSexfilPorn ZcechSitus PorrnoPron SquirtBig Boobies BrunetteIndian Homemade Xxx VideoStep Sis Hand JobXxx VideGet Me PregnantpornMilk BondageAshemaletube.cojmStuffersdbApider Gwen PornLiteroticaDaftsex.cimReddit Swingers GwLauren Conrad NudeRei KamikiCocktramplingHd Porn Videos OnlineCockthroatVoyeure House.tvPornvideos.tvPornography On RedditMilana MilkaErotic Asian MassageHot Aunty Xxx VideoBobbi Starr PornAngela White IafdReddtube PornPobmoviesTeacher Of Magic PornMexican Stepmom PornBokep HdOnlyfans LeakerAlligator EsortsPorn ManhawaMyvisdterIwantu AppCamel's Toe PicturesMasturb At WorkNaked ButtRekha BoobsLuna Star - Making Luna Squirt EverywhereMum Sex Hd VideoPorn JoniSexxx CelebritySara Jay GangbangedAnima Porn 3dQuero Ver Vídeo De PornografiaIndian Mumbai SexBangbros CJav Hd InThothbChat Ur BatToropornosFree Black Pornhub VideosPorn Disney PrincessYung Porn StarsKsenia Solo NudeSexy Women Naked PicturesDesi Oral PornDirty Talk AnalBlogue De FolieOnevideo PornXnxx Brazzer VideosCarrieann6995Hot Xxx Web SeriesAssion PornJapanese Porn.Chaturbate MachineFullxcinemaJacquie Et Michel PornographiqueImagens PornoOne Piece PornMiina TsubakiDickgamesFree IndiasexHidden XxxMother Exchange XxxMia Khalifa BWresting PornPorn PublicPesquisar Filmes PornográficosFairy Tail Hen TaiStar SessionDesi Mast ChudaiImcestflixKaty Upton NakedGenesis Lopez SexChest Kissing VideoBagla XxxPornosearchPorn De ColombiaLesbian DoggystyleLeo Babe BangbusTamil Teacher PornDakota Johnson Porn VideosAngela White Jules JordanPon MuviFree RedtubepornGfs Mom PornIncest Hentai RedditKaa Chan No Tomodachi Ni Shikotteru Tokoro MiraretaForhertubeIndianxxxvideo11 Inch DickHaleigh Cox Onlyfans LeakedNicolette Shea Full MovieKathia Nobili PornSisters HornyNyx Baltimore Truth Or DareA V在线Leaked Famous NudesNaughty TiktokRule34 PahHentai Non Censuré VostfrPor OhubJail GaypornChatterbatwSexy Dance SexBlue Film Bhejiye Blue FilmHentaivideьнакуусфьыRailey DisselDirty Harry PornhubShemel Porn PicBest Porn Movie EverPorn Naruto