'Uitzetten Russische diplomaten was voorbarig' (bnr.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  29 Reacties

  • 38
  • 1019x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jahaa ... dingetjes.

5
1 Schildpad

Dat sowieso. Voor de rest is het één en al onzin, wat hij verkondigt.

- Rusland had het moeten veroordelen en meewerken aan een onderzoek. Zeker weer "onafhankelijk" volgens degenen die Rusland beschuldigen/aanvallen?
- Poetin kan het bewust hebben gedaan,
- Poetin kan de controle over zijn inlichtingendiensten kwijt zijn,
- Poetin heeft er niet goed op gepast en het is gestolen.

Hoe dan ook heeft altijd Poetin een fout gemaakt. Hoezo? Wie zegt dat het niet elders kan zijn gemaakt in een niet zo huis-tuin-en-keuken lab zoals in Salisbury, slechts een paar kilometer verwijderd van het incident?

Waarom leven die mensen nog en knappen ze op terwijl ze eerst een tijdje voor dronken werden aangezien en bovendien dat zenuwgas absoluut dodelijk en levensgevaarlijk etc. heet te zijn?

8
2 Wendel

@2 Misschien was het wel een staal van iets heel anders, of iets nieuws, en heeft de dubbelspion, of misschien wel z`n dochter, het uit de handen laten vallen..? Wie zal het zeggen..? We weten het niet en zullen het ws. nooit weten.. Anderen wisten het blijkbaar wel, en bovendien supersnel..?

2
3 Saysame

@2

"bovendien dat zenuwgas absoluut dodelijk en levensgevaarlijk"

Wat is het nu 'dodelijk' of 'levensgevaarlijk'?

En voor dodelijk moet wel de juiste hoeveelheid worden toegebracht
Dat is schijnbaar dus niet gebeurd

"Wie zegt dat het niet elders kan zijn gemaakt"
Zoals Kremlin beweerd?
Wie weet, er zijn zo'n 100 varianten
Maar VK is er toch behoorlijk zeker van dat de variant die gebruikt us uit Rusland kwam

36
4 LGK

@3
Wat we wel weten is dat VK zeer zeker van zijn zaak is en de gedeelde info met andere landen, die landen heeft doen besluiten om ook diplomaten uit te zetten

35
5 LGK

* Verwijderd door de redactie *

6 Manja

Er zijn inmiddels weer meer verklaringen opgedoken; nu zou het gif in zakjes havermout hebben gezeten die een vriendin van de dochter voor pa Skripal had meegenomen uit Rusland. Diezelfde dochter of een hacker spookte rond op haar vK account - soort Russische FB - op 7 maart, 3 dagen nadat ze werd opgenomen. En de grap met gif aan de voordeur is een onmogelijkheid want novisjok werkt onmiddellijk dus dan ga je niet eerst gezellig boodschapjes doen. Hier een paar links:
http://theduran.com/skripal-case-becomes-even-weirder/ en https://voxpoliticalonline.com/2018/03/29/nerve-agent-smeared-in-large-quantities-on-skripal-front-door-then-how-is-yulia-getting-better/

3
7 Ness

@5 Jaja, dat van die zgn.`zekerheid` weten we nu wel.. Dat was al vaker het geval, zoals i.v.m. die -zogenaamde- gifgassen/ massavernietigingswapens etc. van dictator saddam hoessein.. Alleen, hij had ze niet ! Dat kon echter pas achteraf worden vastgesteld, toen het hele land al in puin lag. Laten we daar maar even niet meer intrappen. Een ezel stoot zich in het gemeen ..niet tweemaal aan dezelfde steen..?
Eerst harde bewijzen i.p.v. onzinnige aantijgingen. Het lijkt verstandiger om Brexit-Boris niet meer op z`n blauwe ogen te `geloven`.. De man heeft er al eerder blijk van gegeven geen moeite te hebben met het verspreiden van leugenachtige `waarheden`, die achteraf nergens op bleken te berusten. Die hele Brexit affaire zat er vol mee.

2
8 Saysame

@8

Grappig idd

Sommigelieden hier op NK liepen eerder achter Boris aan, en diezelfde lieden keren nu van hem af

Ach, het is meer; "ik ben tegen EU, dus voor Brexit en ik ben voor Rusland, dus nu tegen beschuldigingen van May

29
9 LGK

@9
Ben je je weer aan het indekken?

Ga toch heen met je fabels.

3
10 Sjaak Trekhaak

Veel te voorbarig en weer zonder snoei harde bewijzen.

Wanneer had ik dit toch ook alweer eerder meegemaakt.

Oh ja de bewijzen van de aanwezigheid van de massavernietigingswapens van Saddam Hussein, wat later ook al weer een leugen bleek.

0
11 corretje

Ik vind het wel opmerkelijk dat volgens die artikel Rusland in het geheim dit zenuwgas aan het ontwikkelen is maar GB al wel claimt aan de hand van het zenuwgas te kunnen zien dat het uit Rusland komt.
Voeg daaraan toe dat het eerst in de airco van de auto gezeten zou hebben en nu opeens in pakjes havermout... en het wordt steeds minder geloofwaardig met die 'bewijzen'.

2
12 Mariska3

May roept wat en dan zijn er altijd wel weer 'leiders' te vinden die - zonder dat er sprake is van bewijs - als een kip zonder kop achter haar aanhobbelen.

0
13 Gurk

@13
Tony Blair liep ook gelijk achter Bush aan samen met Balkenende en de Hoop Scheffer in 2003 met de False Flag oorlog in Irak.

1
14 welofniet

@11 precies, er wordt van alles aangegrepen om Rusland maar extra sancties op te leggen.

Over een tijdje zullen enkele grote landen besluiten om het WK in Rusland over te slaan, of een oproep doen om het WK ergens anders te laten plaatsvinden.

Nog meer geopolitieke spelletjes.

4
15 Snuggles

@13 Dat is het echte probleem. Die mensen zijn helemaal niet integer. Het kan ze helemaal niet schelen wat er gebeurt is. Het komt ze goed uit want alles dat als anti Russisch kan worden gebruikt daar kijrgen ze een chocolaatje voor zo lijkt het.

Compulsief beloningsgedrag van politici en de gemonopoliseerde pers.

Conclusie: De kippen zijn liegbeesten. Theatrale acteurs. Mensen zonder enig verantwoordelijkheidsgevoel. En levensgevaarlijk voor u en ik.

4
16 purelogica

Ik mis een paar scenario's.
O.a. dat het VK i.z.m. de VS het zelf hebben gedaan.
Om de waarheid te kunnen achterhalen zul je alle scenario's moeten onderzoeken.

1
17 Malinois

Kan de VVD maar niet de mond houden. Wij weten dat en corrupte land zo als Rusland waar ook nog mensenrechtenschending plaats vind net zo als in Nederland onder Rutte VVD CDA D66 CU steunt..

1
18 Gunther

Van deze generaal is geen objectief commentaar te verwachten. Hij raaskalt uiteindelijk net zo hard als de rest. Maar ja, VVD.
Ik zou persoonlijk Oekraïne verdenken. Wellicht i.s.m. de EU en/of de NAVO. Zij hebben belang bij stemming maken tegen Rusland. Een CIA operatie misschien?
Eerst bewijzen op tafel. En dan kijken of deze niet gefabriceerd zijn.
De gebruikte methode om een verrader (want dat was Skripal, en geen held) te liquideren is belachelijk en kan er alleen op gericht zijn Rusland aan te kunnen wijzen als schuldige.
EERST BEWIJS, DAN VEROORDELEN.

2
19 logikus

Ik zie dit als een afleiding van de werkelijke problemen. De reactie van het VK is ongekent, zonder bewijs en voor een ordinaire dubbel spion.

2
20 Verwonderd

@4
Kom je weer met je fabeltjes.
May heeft duidelijk gezegd (en vrijwel onmiddellijk na de aanslag) dat het ging om het chemisch wapen dat was ontwikkeld en geproduceerd was door de SU en dat het DAAROM hoogst waarschijnlijk was dat Rusland er achter zat.(dit wapen is immers volgens hun aannames niet door anderen te maken)

Als het werkelijk dit wapen betreft dan zou Skripal en zijn dochter al lang dood zijn en vele anderen, de geringste hoeveelheid van dat spul is onherroepelijk dodelijk (tegen middelen zijn er niet)
De enige die hier bewijs in kan vinden is de opcw en die is pas begonnen met een vooronderzoek.
Als het niet dit specifiek middel is heeft May (bewust of onbewust) gelogen.

In beide gevallen is het dan nog lang niet bewezen dat Rusland er achter zat.

En dat is ook meteen het enige ware aan de uitspraken van van Kappen, het is voorbarig op basis van aannames acties te ondernemen, zeker acties die leiden tot isolatie / verbreken van diplomatieke banden.
Wat Nederland heeft gedaan is niet alleen voorbarig maar schandelijk, zich baseren (dus aannemen) op basis van de aannames van een ander land en zeker GB (al eens nagedacht over de belangen van GB tijdens de onderhandelingen van en na de brexit)

2
21 Proemevla

We zijn toch kudden dieren en lullen lekker met elkaar mee net zo als met de chemische wapens in Irak we leren niet van onze (fouten).

2
22 zilvergoud

@22

Het is denk ik nog erger.

Men heeft een standpunt ingenomen en deze is de waarheid geworden en men zal net zolang manipuleren tot het standpunt ook waarheid is geworden.

Met dat standpunt werken sowieso de westerse media en veiligheidsdiensten mee.

Bij de media krijgt men niks ander voorgeschoteld, er zijn heel weinig onafhankelijke verslaggevers meer, de verslaggevers die wel een baan hebben, zullen met het standpunt mee moeten werken, anders zijn ze hun baan kwijt, want de media is niet meer onafhankelijk, er zijn nog een paar super mediabedrijven, daar houdt het mee op.

Veiligheidsdiensten staren zich blind het standpunt en vergaren informatie enkel hiervoor door onder andere algoritmes specifiek voor een doel ontworpen, er is geen andere informatie..

De onafhankelijke verslaggever wordt gemist, deze praatte met allerlei bronen (politiek, veiligheidsdiensten, etc.) welk niet geciteerd kon worden, omdat de bron de volgende keer weinig meer zal zeggen.

In het kort, men is de weg kwijt!

2
23 garriet

@23 Tunnelvisie in het kort.

0
24 Winston

Het uitzetten van de Russische diplomaten was zeer zeker niet voorbarig. Moet men eerst het onderzoek van de OPCW afwachten, waar Rusland overigens ook lid van is? Nee. Rusland is daar lid van dus die beïnvloed het onderzoek en dus zou Rusland niet mee mogen doen aan het onderzoek daar deze zeer partijdig is.

Bovendien is het niet de vraag of Rusland schuldig is, want dat is het wel. Rusland zit er 100% achter. Het is echter niet gezegd dat Poetin er opdracht toe gegeven heeft, al is het hoogstwaarschijnlijk door de geheime dienst gebeurt waar Poetin ook weer het hoofd van is.

En in zulke zaken met gifgas op een NAVO land moet je niet eerst jarenlang afwachten welk poppetje van Rusland het heeft gedaan maar direct kei en keihard optreden

6
25 Jan met de korte achternaam
26 Snuggles

@25
Vreemde visie, waar is het bewijs dat Rusland er achter zit (voor 100% nog wel)

[quote]waar Rusland overigens ook lid van is? Nee. Rusland is daar lid van dus die beïnvloed het onderzoek en dus zou Rusland niet mee mogen doen aan het onderzoek daar deze zeer partijdig is.[/quote]

Heb je al eens gehoord van een vliegtuig dat een tijdje geleden is neergehaald in Oekraïne en dat één van de verdachte landen in de JIT commissie zit?

1
27 Proemevla

@26
May heeft dus gelogen.

1
28 Proemevla

@116

Volgens mij de Russen..., het spul werd toch in de Sovjet tijd gemaakt...?

Nou dan...
1 en 1 = 2..., dat weet iedereen hier toch...

Zo simpel...

0
29 Tjeesus...,

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Alexis Zorbas - Zorba The Greekhttps://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM&t=25s...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Dean Martin - Everybody Loves Somebodyhttps://www.youtube.com/watch?v=z-2_OstpR5c...

20 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Frank Sinatra - Strangers In The Nighthttps://www.youtube.com/watch?v=Fd_3EkGr0-4...

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Angelina Jolly PornHd Porn ComocsJapanese Porn SiresCardi B FeetBigblackxxxRedtube MatureReddit N S F W ComicCosplay NudsPornhub SpankingJess Cooper PornXxx Local ComFaithlianne Onlyfans LeaksHd Bf Sex VideoAdriana Chechick3d FuckChudai Com VideoPaige Wwe LeaksRayn Conner XxxJenna Davis NudeNewest Sara JayStep Mom ThreesomeLong Asian NipplesHard XvideoJapanese Pornstar NameMalay Porn VideoDesipornphotoXxx In TutionFamily Game PornSex Chinese FilmBig Tit Cock SwapPorn Bbw EbonyMiohentaiImlive ComKandjbabyCuvy PornWww Xideo ComHindigirlsexSquirrelpornManwha18+Videos Para Adultos XxxKate Beckinsale HotAmateur Sex PicsNepali Blue PictureIndian Brother Sister Xxx VideosRealsex MomPorn For YoungComix PornoOnly Fans Famosos GratisBig Booty PornYuri Vargas Nude Sex LeaksRedhead NakedOily XxxBest Boobs NudeXexi MoviBig Pussy WomenMira GreyPranked PornXilimiteContos Eroticos AnimaçãoNude Tattooed WomenJulie Bowen YoungerSexveCaressing BoobsCuminpantiesLuber PornDani Daniels PornosuSexmex GrátisVisiopartySeductionscorpioIndia Sex BhabhiLingeriaXexx ComNaked CompetitionEmilia Clarke NsfwRoad SexeMature Saggy TittiesPorn BuleIdian Women NudePorn BustingTestosterona BligBf Com HindiBackstage PornographyShanola Hampton PornPremium Bukkake BtsPorn BeautyHot Sexy Xx VideoIndian Guy SexJoanie Laurer NudeBlak AmbushShoujo Kara Shoujo EWhite PusyXxx PoruKaho KasumiPorn Aj ApplegateEróticosXhamsterligeFree BabysitterpornBell Delphine LeakBrattykayla666Porn Hd ChinaAngel KesabelReyna PornRoxy Migurdia HentaiAutumn Falls BfBbc Dirty TalkAmateuro PornTeenies CreampieBisexual Cuck PornDesi Bhabhi XxFoopahLocal Telugu Sex VideosMilf PussyCaamsurfAussieblair NudeJopronKarisma Kapoor Sex VideoXxx Com DownlodXxx Video Hd VillageAhemaletubeNude AmouranthMale Nude MassageBlackpink NakedBridgete B LesbianThaicreampie3d Porn HorsJapanese MagicmirrorNewest PorntubePorn Hun PremiumKiernan Shipka NakedPicture Gallery PornMs.trigga HappyTransgender NudeKaren Gillan XxxHenrai VostfrTepmother FriendsLactatating PornSex Videos TwitterHardcore PartyBrazilain PornTamil Mallu Aunty Hot VideosCammodelsDeepthroat GameLyna Perez NudesMissreinatMehreen Pirzada NudeFutanari CreampieGrannyhand JobMalayalam Sex TalkNude Midget WomenGarotas Na Cam