’Het Westen lijdt aan zelfhaat’ (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  47 Reacties

  • 11
  • 828x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

’Het Westen lijdt aan zelfhaat’

Nee sommige mensen/regeringsleiders lijken aan zelfhaat te beschikken.
Want als iets verder kijkt zie je dat rechts steeds meer oprukt in Europa.
Daar bedoel ik niet extreem rechts, maar de VVD gehalte.

5
1 Benzardi

Is ook niet zo gek op sommige fronten. We hebben de rijkdom in de wereld na 50 jaar nog niet zodanig kunnen verdelen in de wereld dat elk mens hiervan kan profiteren. Dat ondanks het vermogen waar een enkel individu over kan beschikken toch steeds meer omhoog gaat.

Aan de andere kant wel gek. Door gebrek aan eigen ideologie zijn er allerlei externe machten die westerse burgers makkelijk uit elkaar aan het spelen zijn.

Het westen word eigenlijk gewoon getest door deze ideologieën en zal de test der tijden vermoedelijk niet doorstaan door gebrek aan wezenlijk resultaat. Dat wordt eveneens blanke westerse mensen verweten. Dat ze geprofiteerd hebben maar niet doorgezet. De vaardigheden van de mens tot op recordhoogte gebracht hebben maar hierin geen baseline of onderlaag hebben bepaalt.

13
2 Tafka Mike

Ik erger mij eigen dood aan die zelfhaat.
Maar het wordt mij opgedrongen.

1
3 Karl

@1
Je hoeft maar een rondje NK.nl te doen en je ziet meteen hoeveel weg-met-onzers en zelfhaters er hier zitten en die zitten ook aan de rechterkant.
Ze hebben een hekel aan het westen, maar maken er wel deel van uit en profiteren er volop van.
Hypocrieten.
Ze zouden natuurlijk hun boeltje kunnen pakken en optiefen naar shithole van keuze, maar daar zijn te laf voor. Die hebben geen uitkering voor je, want dat is typisch westers. Maar ja, dat haat je, maar nu effe niet...

6
4 von Schnellensinken

@2
Waarom zouden wij verantwoordelijk moeten zijn voor de verspreiding van ons rijkdom over de gehele wereld.?
Ze steken zelf maar eens de handen uit de mouwen

5
5 von Schnellensinken

Dus als ik als jood kritisch ben ten aanzien van mijn eigen 'soort' dan lijd ik aan zelfhaat. Evenzo voor moslims, christenen enz. Hou nou toch op. Wat een loos begrip die er ogenschijnlijk in gaat als koek.

8
6 Mac Benac

@6 aanvulling

Het zijn de rechtse leeghoofdjes als een Tjerrie Baudet die met dit soort woordjes hun quasi intellectuele imago neer willen zetten.

14
7 Mac Benac

** gebruiker verwijderd **

Natuurlijk lijden wij onder onze zelfhaat. Kijk om je heen/

8 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

9 E.Meel

** gebruiker verwijderd **

Uit angst voor slavendrijvers en moslimhaters te worden uitgemaakt doen we alles waar we aan hechten.

Maar, het duurt maar even, over een paar jaar is Zwarte Piet weer terug en mag Suitsuplly gewoon prachtposters van twee kussende mannen ophangen, zeker als een van die mannen meer dan lichtgetint is.

Want, wij van Nederland, wij buigen wel, maar wij breken niet.

10 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@9 , dank je, ook medelijden is aandacht, Meel.

11 verwijderd924924212

@2
"Dat wordt eveneens blanke westerse mensen verweten. Dat ze geprofiteerd hebben maar niet doorgezet."

Wij hebben geprofiteerd van onze eigen vruchten. Werklust, doorzettingsvermogen, calvinisme. Wij hoeven geen enkel ander volk ter wereld dankbaar te zijn voor onze welvaart.

2
12 Sterke

de mensen op posities die ons land willens en wetens naar de klote helpen zijn degene met zelf haat ,de bevolking niet die willen juist behouden wat er nog is.
je mag dat alleen niet te kennen geven of degene die daar verantwoordelijk voor zijn benoemen want dan ben je extreem rechts en bij voorbaat een racist.

1
13 ongelovenloos

@5 : Heeft niks met werklust te maken integendeel. Lage loon medewerkers werken zich dag en nacht uit de naat voor elektronische onderdelen, kleding en veel andere basisvoorzieningen hier. Zodat wij ons kunnen profileren met kennis en blijvend veel geld kunnen vragen voor onze diensten richting hun.
We houden arme landen economisch gegijzeld totdat ze elkaar afmaken omdat van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen. Daarom kunnen die mensen ook niet seculier leven.

5
14 Tafka Mike

@12 : het zou leuk zijn als andere volkeren ook van hun eigen kwaliteiten kunnen profiteren. Ze kunnen bouwen wat ze willen maar als er geen vraag naar hun producten is dan houdt het op. Het westen krijgt alles goedkoop. Arme landen krijgen alles duur. Alleen maar omdat een paar landen enorm rijk zijn geworden door wereldhandel waar geen enkel ander volk even rijk van is geworden.

5
15 Tafka Mike

* Verwijderd door de redactie *

16 Manja

* Verwijderd door de redactie *

17 Manja

* Verwijderd door de redactie *

18 Manja

* Verwijderd door de redactie *

19 Manja

@6 : Nee. Alleen je gaat niet de vuile was buiten hangen onder het oog van vijandige figuren die daar graag misbruik van maken om je van alles afhandig te maken waar zij geen slag voor hebben uitgevoerd. En niet zomaar wat, je land nota bene.

Nou zijn de Nederlanders toch zowat de enigen ter wereld, die echt kunnen claimen, dat minimaal 50% van dat land letterlijk door hun eigen voorouders is geschapen, en nog zou het niet van ons zijn?

2
20 Wendel

** gebruiker verwijderd **

Het wordt tijd dat de Marokkaanse en Turkse homo`s zich verzamelen en eens laten zien hoe groot die groep is in Nederland en dat dit dus hier normaal gevonden wordt en dat ook die mensen gewoon over straat moeten kunnen lopen zonder angst om in elkaar geslagen te worden door laagbegaafden uit een bergdorp waar je wel de geit mag bevruchten van de plaatselijke religie verkondiger .

21 verwijderd682241

inderdaad meten met twee maten, waarom stoordde refdag zich niet aan die kussende lesbiennes ???

2
22 morandi

* Verwijderd door de redactie *

23 Manja

* Verwijderd door de redactie *

24 Manja

Ik haat alleen anderen.

1
25 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

26 Manja

Ik hou alleen van mijzelf. Ik ben de christen, ik ben de moslim, ik ben de autochtoon en ik ben de allochtoon. Ja, ik ben godbetert zelfs Trump. Met tegenzin, dat dan weer wel….

6
27 WijzeDwaas

Ik haat smurfen

1
28 RonMVV

* Verwijderd door de redactie *

29 Manja

* Verwijderd door de redactie *

30 Manja

@30 question Klopt

1
31 RonMVV

** gebruiker verwijderd **

@23
Sorry maar het was niet bedoeld om weer anderen achter te stellen maar het hele proces is in dit land zo een zooitje geworden met zowel bijbelbelt vertegenwoordigers als bergbewoners uit een ander land dat het bijna ondoenlijk geworden is om alles op 1 hoop te gooien om iedereen te bereiken
Maar inderdaad het moet voor iedereen mogelijk zijn .

32 verwijderd682241

* Verwijderd door de redactie *

33 Manja

* Verwijderd door de redactie *

34 Manja

@33 Ik mopper graag heerlijk vind ik dat

maar natuurlijk niet tegen jou question

3
35 RonMVV

@15
Misschien moeten ze iets maken waar wel vraag naar is voor de juiste prijs.

1
36 Sterke

* Verwijderd door de redactie *

37 Manja

* Verwijderd door de redactie *

38 Manja

Trust Manja.

2
39 WijzeDwaas

Slaap lekker Manja

2
40 RonMVV

Het is veelal links wat wel kritiek durft te hebben op christenen maar niet op moslims, ze zijn bang dat ze dan racisten zijn maar ze snappen niet dat ze juist racisten zijn door christenen wel te bekritiseren maar moslims niet. Links zijn vaak racistische hypocrieten.

1
41 A Passenger

We verwijten de islam zelfreflectie maar als we t zelf doen is het nu zelfhaat geworden. Hou toch op met die stropoppen.

0
42 Trompetsignaal

@25 of zoals Sartre zei: De hel dat zijn de anderen (die zijn altijd de oorzaak van ons falen, onze illusies en lafheid. Lees maar in Achter gesloten deuren). Een van de kernpunten van het existentialisme

0
43 Trompetsignaal

De Europeanen hebben last van een golf hatende en discriminerende, zogenaamde vluchtelingen en consorten, die dankbaar gebruik maken van de chaos die dit met zich mee heeft gebracht. Niets zelfhaat.

0
44 Rapunzel

Ik heb geen zelf haat, maar de lieden van de regering wel. En laat ik nu niet gestemd hebben op deze lieden.

0
45 gaulette

Heb vanochtend het artikel gelezen. Er staan een paar opmerkelijke feiten in. Met name het feit dat er met 2 maten gemeten wordt. Met name vanuit een bepaalde politieke richting. Zodra SGP-ers iets van een reclame vinden is de wereld opeens te klein volgens anderen. Echter zodra islamisten zich verweren tegen een poster met jood en moslima is het opeens zooooo stil uit diezelfde hoek. Waarom? Mede omdat SGP-ers niet zo snel met aanslagen komen tegenover islamisten die meteen met aanslagen dreigen en komen zodra er maar een spatje kritiek op de islam wordt geuit.

0
46 De Haring-ingenieur

@46 er zijn altijd mensen die met twee maten meten, maar daarom lijdt het (gehele) westen nog niet aan zelfhaat. Diezelfde SGPers meten ook vaak met twee maten. Overigens komt de “verontwaardiging” ook uit de homoscene en die is rechtser dan gemiddeld. Een verontwaardiging die uit hoek net zo de islam treft. Dus het is een beetje wegkijken van de feiten om alleen naar de groep te kijken die wel anti SGP en niet anti islam kritiek durft te hebben.

0
47 Trompetsignaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@55Ach, ze snapt het weer niet. Als je dan toch wil mierenneuken, zo is het ook gebruikelijk dat je verwijst naar diegene waar je graag op wil ...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Weetal
Biden wel degelijk van plan om in debat te gaan met Trump: “Zal blij zijn om het te doen”

Helaas laat de fysieke toestand vanBiden wat te wensen over....

6 minuten geleden geplaatst door Weetal

Schildpad
Biden wel degelijk van plan om in debat te gaan met Trump: “Zal blij zijn om het te doen”

Hahaha .. en nu wachten op het persbericht van zijn persafdeling waarin staat dat Biden dit niet zo bedoelde : P...

7 minuten geleden geplaatst door Schildpad

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@54 Nou ja ik heb het geprobeerd. Maar ik ben niet te vertrouwen. Prima. Dan laten we dat zo.We hebben het er verder niet meer over.Voor w...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Weetal
El País: Spanje stuurt Patriotraketten naar Oekraïne

Amerika blij.Hoeven zij het niet te doen enSpanje koopt ze van Amerika.Een win-win situatie voor Amerika....

13 minuten geleden geplaatst door Weetal

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@53 Dat weet ik niet. Ik heb daar geen cijfers van hoeveel analfabeten er per jaar aan de Ter Apel poort staan. Wat ik wel weet is dat gepensi...

14 minuten geleden geplaatst door VBOH

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

Die kunnen beter hier kunnen komen wonen : )...

14 minuten geleden geplaatst door Schildpad

progressiefliberaal
Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

Overigens zou ik sowieso niet snel een pizza bestellen. De korst is eigenlijk het lekkerst en die kun je zelf wel namaken door een kaiserbroodje...

21 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

Klinkt gezellig. Zou daar niet snel een pizza bestellen, wie weet wat voor gekke dingen ze er nog meer hebben staan....

21 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

"Murray Douglas " Gebruikelijk is : Douglas Murray, de voornaam eerst te zeggen. Nu lijkt het wel knip en plakwerk. ...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Sharing Gf With FriendXxx On TubeXnxx Of Brother And SisterBella Thorne BoobiesFace Sitting CaptionsChloe Cherry XxxAnty PornWww Babes Sex ComFoxy Roxxie BbwHorror Sex XxxPorno GrupoFirst Time Xxx Hd VideoItsbbykotaXxx Full Hd HindiJust Porn VideosNaughtyamericacomPornstar MayaFfm RimmingAdult SeachAna De Armas Sexyسکس گروهبDiane Guerrero NakedMale AnalZepe 23Japanese Boobs VideosDeni Denial VideosCumming On WomanOlder Nude Women PicturesInterracial Porn PicsApex Legends HentaiBf Adult MovieIndianbhabi3d Cartoon SexNude Indian SisterNaked Lady CelebritiesLindgirlsAnimation Porn GaySex Telegram GroupImheavenxoBest Indian Sex WebsiteMaidblowjobGawk Gawk 3000 PornNude BoatingPorno GeyNonnudevilleSxyporn.Sex Photo BfAll Sex VidosGirls Undressing VideosDanielle Fishel FeetTindersexTube FreepornPornos De MujerTatianaxxxmUse And Abuse PornYoujizz.xomIndica Flowers PornstarAshley.reschNude Wrestling PornAsian GropeRule 34 BorderlandsPornoramaMimi MiyagiXxx Hd SongAssames Xxx VideoSex With Sexy MaidTrain Sex Video HdBig Titties MasterbatingH-gamesRebecca Ferratti NudeSexbaba NetGirls Kissing Each OtherIndian Sexy Hot Porn VideosSex Romance TamilHandjobjapan CompilationBbw ResditVídeo Pornô Filme PornôCuckold GangbangLeho PornSex Brazzers ComCamgirl PornChodanBf Xxx Sunny LeoneScarlett Johansson LingerieHen TaXvídeos IncestoThe Lasr Of Us PornRealbritfirSex In BhabiJayspovXxl Hot VideoClassy PornPantyteaseXxx SnapchatQuadrinhos Erotico FamiliaSarah Roemer NudeGonzo PornosAleska DiamondBlacked Full LengthCaught On Camera PornSunny Leone Xxx Com HdNew Porn MoFree Madsage PornVideo Bokep Viral TerbaruCrustal Rush PornHd PornpornXxxxxxxxxxxxxxx XAlice March PornSharing My WifeXclub WrestlingBbw Mature Black PornAdiwasi Sex VideoBrittany Renner PornFemale Strap OnSex Live CamsPorn Por DineroLatina Cute PornAishwarya Rai Ki Chudai VideoWww Kannada Sex Videos ComMen JerkingTwinkcumshotsSwip Wife PornCelebrity Nsfw2girls1cup PornBollywood Heroine Porn VideoSunny Leone Sex Video XnxxFake Porn DoctorMahnwa XyzNues Pour Nous.comSexy CosplayerAva Addams VideoLoses Bet PornAbella PornWww Defloration ComWww Xxx BestBrunette PussyAngelina Jolie PornhubMoms Get NaughtyDom And Sub PornBig Tittys PicsBred CuckoldSex Hd Hot VideoFeet Porn VideosRiti Riwaj Love FestivalTricky PornAlison Tyler TitsInstagram Models With OnlyfansInterraciallpassHottest NakedAnallick