Dodental door Israëlische legeractie Gaza loopt op (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  30 Reacties

  • 4
  • 364x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Federica Mogherini willen een "onafhankelijk en transparant" onderzoek, maar Israël heeft al laten weten dat het daaraan niet meewerkt.

Waarom wil Israel dat niet?....net zoveel te verbergen als Engeland betreffende Rusland?

17
1 loki zegt

Kleine aanvulling....dat er hierboven voor 'geklapt' word, is te schofterig voor woorden....smousen geklap?

13
2 loki zegt

Zoals gewoonlijk een door NOS vertekende koptekst bij het artikel !! Die koptekst zou dan ook moeten luiden! doden door nutteloze bestorming van Israëlische grens door Palestijnen .

9
3 Moskowfiets

Ha, een doldwaze kamikaze-actie. Het zij zo. De 72 maagden liggen gedienstig klaar en de familie een levenslange uitkering. Met dank aan de corrupte haatfabriek Hamas. Wat een walgelijke hysterie!

7
4 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

5 chouffleur

@4 Helaas betaald met geld vanuit EU !

7
6 Moskowfiets

En wie verspreidde die getallen? Hamas? We weten dat Hamas slachtoffer-aantallen altijd schromelijk overdrijft, juist omdat de normale wereld gevoelig is voor die getallen -zoals de domme NOS hier weer laat zien. Hamas gebruikt burgers om ze te laten doden (anders duw je geen vrouwen en kinderen naar voren!) zodat ze weer krokodillentranen kunnen janken over die "vreeeeselijke rotjoden!". Innig geholpen door jodenhaters op fore in o.a. Nederland.

5
7 weerman

@4 schrootflint
Walgelijke hysterie?!

Beelden uit Gaza laten zien hoe een betoger in zijn rug is geschoten terwijl hij wegrende van de Israëlische grens.
haaretz.com
De Veiligheidsraad van de VN kwam vrijdagavond bijeen om de gebeurtenissen aan de grens met Gaza te bespreken. Er was geen vertegenwoordiger van Israël aanwezig tijdens discussies omdat hij Pasen wilde vieren. In een Israëlische verklaring stond: "Dit schandelijke misbruik van de vakanti ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/273520-beelden-uit-gaza-laten-zien-hoe-een-betoger-in-zijn-rug-is-geschoten-terwijl-hij-wegrende-van-de-israelische-grens

28
8 Uit Den Haag

@8 mooie acteerprestatie..

5
9 chouffleur

@7 weerman
Domme vragen herhalen?
Ook in het Israëlische Dagblad Haaretz kan je de aantallen doden en gewonden lezen!
En aan de kant van de Israëlische moordenaars heeft NIEMAND zelfs maar een schrammetje question

27
10 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

11 Uit Den Haag

@10

kom je weer op-de-man spelen, tegen iedereen met een andere mening? Haaretz heeft dat getal ook maar klakkeloos overgenomen, lieverd! Of denk jij dat ze het netjes mogen controleren in ziekenhuizen in de Gazastrip? Doe toch niet zo dom!
Je haat is weer groot, met al je overdrijvingen en grooote woorden. Walgelijk! Je bent echt een volgeling van Hamas, als je weer zo praat. Ongelofelijk, en ik schaam me Nederlander te zijn en dan een andere Nederlander een arabische terreurgroep zo te zien verdedigen! question

3
12 weerman

Om verdere escalatie te voorkómen zou de Veiligheidsraad van de VN in ieder geval terstond een vredesmacht moeten installeren, zoals destijds in 1978 ook in Libanon. Toen trok het moordende Israël zich ook terug.

Echter ook toen probeerde Israël met leugens en veel politieke druk de waarheid te verdoezelen, getuigen de betrokken UNIFIL-militairen.

28
13 Barbapapa-7,5

Niet zo gek als 30.000 man je land willen veroveren.

2
14 Soare

@11 De man rende weg met een autoband. Op diverse filmpjes is te zien dat er niet alleen met stenen werd gegooid, maar ook autobanden in brand werden gestoken en molotov-coctails werden gegooid door de die "demonstranten". Zo onschuldig als Hamas het wil doen voorkomen, is het dus niet. Ze hebben doelbewust de boel opgehitst in de hoop dat er slachtoffers zouden vallen. Er is door Israël vooraf zeer duidelijk gewaarschuwd dat er keihard zal worden opgetreden als demonstranten in de buurt van de grensafscheiding zou komen. Hoe triest ook, de slachtoffers hebben het volledig aan zichzelf te wijten.

4
15 Belazerd

@15 Oeh erg brandende autobanden op hun eigen grond, vreselijk. Prima reden om mensen dood te schieten natuurlijk. Volgende keer bij de eerstvolgende voetbalrel waar een steen gegooid wordt schieten we willekeurig supporters dood...... zucht.,...

12
16 Oebie

@13
DE VN zal nooit meer geaccepteerd worden door de partijen, sinds zij ook in Libanon en Syrië destijds volledig faalden. Jij geeft -uiteraard- Israël de schuld, maar het was toch echt Hezbollah wat destijds met de vijandelijkheden begon. Daar volgde een korte strafexpeditie uit voort die Hezbollah een flinke knauw heeft gegeven (natuuuurlijk kom jij als anti-Israëliër met de Hezbollah-versie...) en daaruit volgde Resolutie 1701. Je liegt weer dat je barest, gelukkig hebben velen dat wel in de gaten, die leugens. Zwak van je.

Hier voor iedereen de feiten:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Resolutie_1701_Veiligheidsraad_Verenigde_Naties

En dan ON-topic: Kijk uit met al die getallen die opeens worden rondgestrooid, vooral door de jodenhaters en Israëlhaters, de volgelingen in Nederland van terreurgroepringen. Deze lieden mogen via onze wetgeving hun 'mening' geven, maar het is gewoon allemaal arabische propaganda en een doos leugens. 30.000 mensen, opgejut en aangespoord door zwaar bewapende terroristen die de macht hebben in de Gazastrook, logisch dat Israël daar tegen optreedt. Zou elk land doen.

Maar de terreur-adepten op dit forum proberen verdeeldheid en twijfel te zaaien, end e misdaden van Hamas goed te praten en de schuld juist bij de verdedigende partij te leggen. Kijk uit voor deze lui; ze zijn pas bij en tevreden als overal over Israëlisch terrein dat groene Hamas-vod wappert, en de joden uitgemoord zijn...

3
17 weerman

* Verwijderd door de redactie *

18 DONKEY R

Dodental door Israëlische legeractie Gaza loopt op

Dat er hier mensen zijn die daarvoor handje klappen indrukken....dat zijn mijn inziens gestoorden....

9
19 loki zegt

@17 Kijk en beluister deze uitzending van Andere Tijden over de ervaringen van de Nederlandse UNIFIL maar eens goed. De VN liet zich in de luren leggen door Israël, de UNIFIL-militairen werden beticht van blindheid en leugens, in een trauma achterlatend:
http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/246851/Andere_Tijden.html
Ook toen was het Israël dat de 4e Conventie van Geneve overtrad en de boel misleidde.

24
20 Barbapapa-7,5

@20 Herinner me ook iets soortgelijks in een veel langere uitzending over Libanon de soldaten gaven bijna allemaal Israël de schuld van veel ellende daar.

9
21 Oebie

Je zou denken dat Palestijnen onderhand weten dat Israël niet met zich laat sollen..maar nee. Toch weer een martlaarstukje neerzetten.

Kunnen ze wellicht weer miljoenen loskrijgen van de bloedende harten hier in het Westen. Had dit gebeuren voorkomen kunnen worden? Oh, verrek. Israël had gewaarschuwd.

Even mijn zakdoekje pakken.

3
22 Chauvinist

@21 "de soldaten gaven bijna allemaal Israël de schuld van veel ellende daar."

Nou, dan MOET het waar zijn!

2
23 Chauvinist

Hamas roept op voor een 'vreedzaam' protest.
Veel palestijnen voelen daar wel wat voor en trekken op richting de grens.
-Tot zover is er niks aan de hand. Israëlische soldaten nemen hun posities in, de palestijnen richten tentenkampen op en iedereen zit of staat maar een beetje naar elkaar te kijken.-
Maar die mensen zitten daar onder valse voorwendselen.
Wat heeft hamas nu aan een 'vreedzaam' protest?
Tussen het volk zitten hamas militanten en aanhangers die de zaak staan op te ruien.
Er wordt geschoten vanuit de menigte en de vlam slaat in de pan.
Hier is het hamas om te doen; doden en gewonden.
Zodat ze de internationale wereld er op kunnen wijzen hoe wreed Israël optreed tegen 'vreedzame betogers'.

De opkomst op dag twee sprak boekdelen.
Er kwamen veel minder mensen af op die zogenaamde 'vreedzame' protesten.

2
24 Malinois

@23

Laat maar. Wat er ook gezegd wordt, door deze anti-Israëlische figuren is het aaaltijd en alleen Israël dat schuldig is. Hezbollah had geen mensen ontvoerd en vermoord. Welneeeee. Israël bestaat, en dat alleen al is voldoende voor bepaalde figuren op dit forum om vol op het anti-Israëlische orgel te gaan. Met dit soort topics en hun "bijdrages" wordt het jodenhaatvuur brandend gehouden.
Je ziet dit soort haters ook zelden of nooit op de weinige draadjes over moslims die moslims massaal uitmoorden, zoals al jaaaren in Syrië. "No jews, no news" geldt dan. Nee, deze mensen willen maar twee dingen: héél Israël "weg" en de joodse inwoners uitgeroeid. DAT is hun doel, en dat mag de wereld nooit accepteren. Ook niet via 30.000 gegijzelde burgers in een door terroristen bestuurde ministaat die alleen maar moorden wil. Kijk uit met wie je hier praat, ze komen niet voor discussie, maar om hun haat levend te houden en te verspreiden.

3
25 weerman

@25 Je slaat de spijker op zijn kop.

2
26 IJzervreter

Vast staat dat deze theatrale walgelijk hysterische actie geen enkel resultaat heeft. De Balestijnen hadden net zo goed in hun hutten kunnen blijven. Nutteloos!

2
27 schrootflint

Hoeveel bakstenen zijn er al gesneuveld?

4
28 kroketje

** gebruiker verwijderd **

Het zou wel fijn zijn als Hamas collectief zelfmoord pleegde.

29 verwijderd924924212

@16 We hebben het hier niet over doorgesnoven en stomdronken hooligans, maar over een vooropgezet plan door een terreurorganisatie.

2
30 Belazerd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Gelukkig haalt v.d. Burg grote aantallen Eritrese dienstplichtigen naar Nederland. Als Poetin ons aanvalt worden zij naar het front gestuurd....

zojuist geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@2Zelfs ouderen worden al belaagd, om hun woningen te verlaten.Moet niet gekker worden.Ik zou alle ouderen adviseren die nog zelfstandig w...

zojuist geplaatst door Strongoli

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@45 Ah, jij ziet joden dus niet als aanhangers van het jodendom maar als een apart ras....

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

VBOH
Offtopic

@2860 Nou zeg ik sla stijl achterover van die postbode. Wat een kanjer!Verhip, nog nooit van gehoord. Dat is iets van na mijn tijd....

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@7 Naar de letter, alleen als die Joden lid zijn van de Israëlische regering. ...

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Querido not
Offtopic

@2857 Ging allemaal goed - de postbode had er een brievenbuspakje van gemaakt 😎Vrijmibo is de vrijdagmiddag borrel. ...

4 minuten geleden geplaatst door Querido not

VBOH
Offtopic

@2855 Ja sorry jij kwakt persoonlijke informatie hier in het 'riool'.Dan zul je voor moeten aftikken. 😉 ...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

ongelovenloos
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@6klopt , dat gaat van binnen uit want er zitten er genoeg verspreid over de EU ....

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

progressiefliberaal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Terwijl juist van zoetstoffen - die zo verhoudingsgewijs aantrekkelijker worden gemaakt - steeds weer blijkt dat ze ontzettend schadelijk zijn....

6 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Querido not
Offtopic

@2843 Gefeliciteerd - en hoe heet het wurm? Baby Jaga soms? Of toch maar Baby Yaga?...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Blacked Bf VideoStep Sis Caught PornX Desi BoobsHamsterpornSoftcote PornPorn Freinds MomIggy Azalea Onlyfan LeaksGrupo Telegram PornografiaJane Leeves NudeLinda Cardellini VelmaPhoeba Cates NudePenis PhotoXnx Video 18Beti Ki Chudai VideoKoreanporn SitesGay Monkey PornSheila Ortega NudeReneerose PornPornos Anal EspañolLiza Lapira NudeGiselle HennessyBrand New AmaturesVoyeur PorntubesMovic XxxGranny PussyBlack Porn Three SomeKesa OrtegaJennifer Ponce NudeSexy Hd Video EnglishJohnny ForzaPornografia Entre ParejasDesi Sex Video CollegeFree Reality KingsMiaipanema PornTranny XxxLocal EscortsVrporn Game FreeBd Pornographique En FrançaisGraciebon NudesIndian Gay PirnWww Hindi Xnx ComCuming.in.her ThroatSister Location PornImagempornôسكس يمنيMelissa Benoist SexyBangerbros Black PornSexvidwoLana Rhoades RimjobTop HentaisR DirtysmallPornpics$Women Public NudeTeen Bikini PornSelfsucksLeg FetishWww Indian Wife Sex ComMilf Titty PicsCentauress PornTamil Aunty FuckXmoveiBbw BlowjobAlina Lopez FacialFoopahh NudeDasisexvideoXxx Big Boobs IndianJenny Wei PornBella Poarch LeakedDesi Www Xxx ComBokep Japan No SensorFivel Stewart NakedGolden AlexisXxxxxxxxxhdXnxx ZzKolkata Xx VideoDesi Bhabhi PantyNita Marie PornBreed Me XxxPenthouse PussyFree Porn GifAdult Empire.Poonam Pandey Porn VideosTxx VideoCougar SexclubEbony Mom AnalRefgifsJacquie Et MichelleRiley Onlyfans LeakVanessa Kirby NudesIndigowhitePorn RoughsexXxx With BossOldspunkersKaty Belle.pornAnime Porn Lesbianموقع سكس العربيةAunty Sex ScenesNude Babes In PublicShoplyfter KandiiPorn UnblockingFull PornitoHitscopeAlexa Grace Porn VideosVideo Por No Grafico GratisNetvideogirls FullvideoSexy Film Blue PictureCxxxcxIndian Full Hd Xxx VideoDesi Group Porn VideoIyottubdeChubbynakedCandace Von한국섹스Beautiful Naked Mature WomenMia Khalifa BlowjobXxx Movie Blue FilmClassic Sex PornX Blue Film Hindi MeinTik Tok Strip CompilationAnal CompalitionPlugtalk Full VideosAnal CreampiesGia Oh My PornDoube VaginalHimachali PornCarton Porn VidsHdporncomixsGingerbread PornSxsxxSun XnxxXxnx AntyLauren Alexix LeakGot2peeComedy FuckNatalie Portman NufeLulacum69Bbcsurprise PornDoublepenetration CreampieCzech Casting FullVantage XxxLiterotic APawg Booty ShortsArabella Mia XxxSadistic PornYoujeezVídeo De Pornô GrátisKatysancheskiiPalak Sidhwani SexWww 8teen ComForced Fuck Porn