door Inter in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 19
  • 880x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De wereld op zijn kop... gekker moet het niet worden... ben bang dat dit helaas geen 1 april grap is...

0
1 Topperz

Die school Directeur er gelijk uitmieteren!

1
2 loki zegt

Merkel zei nog: de islam hoort bij Duitsland (maar andersom niet!)

2
3 Jan met de korte achterlul

Wir schaffen das.

1
4 Wendel

Ik schaff het totaal niet en wil het ook niet schaffen.

0
5 gaulette

“het hoofd afsnijden omdat wij christenen zijn”
Gezellig weer die islam (kuch)

0
6 De Haring-ingenieur

Voordeel is dat moslims vaak te dom zijn om zich in te houden. Er komt een moment dat de sfeer omslaat en het gewone volk in opstand komt.

1
7 Dune

Even een bezoekje brengen aan die directeur. Landverrader !

0
8 B55

* Verwijderd door de redactie *

9 boli!

* Verwijderd door de redactie *

10 boli!

Meteen die schooldirecteur eruit zetten.
Die vent is gek.

1
11 annie

Als ze zo door blijven gaan wordt een oeroud gedrag weer aangewakkerd en worden er speciale "heropvoedingskampfen" gemaakt.
Onderhand begrijp ik die Servische mensen wel. Islam past niet in de beschaafde wereld

1
12 Grasshopper

Je dochter kan ook een hoofddoek dragen???? Ze zijn echt aan het doordraaien daar. Het is helaas ook maar een kwestie van tijd voordat het in ons land ook zo ver is. Alles en iedereen moet wijken voor hun. Ook mede dankzij onze regering. Ben zo blij dat ik bewust heb gekozen voor geen kids. Maar ben ook wel bang voor mijn oude dag. Ze hebben nu al geen respect voor ons en dat gaat alleen maar erger worden

1
13 ik wil ook wat zeggen

het gaat weer lekker hè Merkel, Juncker en Timmermans ?? wat ?? oh, ze zwijgen als het graf, uiteraard

1
14 Roomboterbabbelaar

Dat is in Nederland al jaren het geval. Te veel islamitische jongetjes zijn irritant, dagelijks met een machtsstrijd bezig. Strijd om het baasje van de klas te worden en dan vooral laten zien dat een kafir leerkracht nooit boven een moslim kan staan. Dit soort kltzkkn zijn al 50 jaar een aanslag op de kwaliteit van het onderwijs van ALLE leerlingen. Ook het onderwijs moet eindelijk een toppen met wegkijken.

1
15 Soare

En het vervelende is dat het een levenshouding is. Het gaat dag in dag uit, jaar in jaar uit door: een moslim luistert niet naar een kafir; dat is wat erachter zit. Dodelijk vermoeiend. Zoals oudere moslims ook hier maling hebben aan het Nederlandse rechtssysteem, zo worden islamitische kinderen thuis al opgehitst om niet naar leerkrachten te luisteren en zich niet te houden aan de algemene schoolregels.

1
16 Soare

Racistische directeur.
Islam is dus toch oorlog.

0
17 Interessant

@14 Die verschuilen zich achter '"wir haben es nicht gewusst".

1
18 Verwonderd

@7 Ach hou toch op, het "gewone volk" doet helemaal niks. In al die jaren is er amper iets gedaan en er komen alleen maar meer moslims en nog steeds wordt er niks gedaan. We kunnen wel roepen dit moet er generiek, dat moet er gebeuren maar alleen wat klagen op Internet helpt niet en dankzij extreem rechts verliest elke aktie ook zijn kracht. Extreem rechts wilt net als extreem links vaak dingen die van het overgrote merendeelook weer niet hoeft.
In dit het geval van wat er op school gebeurd denk ik dat kinderen veel meer op hun gedrag moeten worden aangesproken en na 3 keer van school verwijderen. En de ouders moeten nog strenger worden aangepakt, jonge kinderen praten alleen maar hun ouders na.

0
19 A Passenger

Zie daar de toekomst. Achterlijkheid en agressie op islamitische grondslag. En het volk blijft maar stemmen op de foute partijen. Het is niet te bevatten dat dit maar door gaat.

0
20 schrootflint

Tsja die voelen zich de baas in Duitsland dat is wel duidelijk. En dan zo’n Linkse wegkijk directeur die de klacht wegwuift door te zeggen dat Syrische kinderen het moeilijk hebben. Om te kotsen gewoon!
Duitsland heeft dit voor 100 procent aan zichzelf te danken. Importeer je achterlijkheid dan krijg je achterlijkheid.

3
21 Kaksaboemsa

draai het nou eens om.
dat die directeur tegen een moslima zegt"je kind kan ook die hoofddoek thuis laten"maar dan is de wereld te klein en komt er commentaar uit alle hoeken en gaten.
hoezo geen islamisering?

0
22 ongelovenloos

De islamitische dwang neemt steeds extremere vormen aan. Er kan straks geen meisje of vrouw meer over de straat zonder een hoofddoek.

8
23 samcash

Openbare scholen als standaard ,alle overlastgevende elementen eraf schoppen.

1
24 21st Century Guy

@9 Dat is een schande die Duitse vrouw zou minstens 5 kinderen moeten baren.

10
25 21st Century Guy

@23 Daar gaat u toch niet aan meewerken ?! Anders kan u zich beter Samir Cash noemen.....

6
26 21st Century Guy

Alle religieuze doctrines zijn gebaseerd op het eigen gelijk, daarbuiten deugt niemand.
Een Poolse jonge vrouw zei me jaren terug ook dat ik in de hel kwam omdat ik niet geloofde, ze keek er heel serieus bij.
Gelukkig verwaterde het christendom in het westen, meer seculiere samenleving, totdat de vermaledijde islam binnen kwam.

De gekte weer terug.

Klaar zijn we ermee!

1
27 Nerva

De Directrice van de school Isabelle Steinkühler is op de paasvakantie tijdens het interview met de krant. Daarom heeft Hans-Günter Adrian van de stad Ennepetal het woord gevoerd. "Ja, er waren incidenten op de locatie Friedenstal" (locatie met ca. 80% kinderen van allochtonen-achtergrond) Het gaat erom dat de vierde klassers in vrome moslim gezinnen enorme druk hebben uitgeoefend op kinderen van wie de families meer liberaal (van religie) zijn. Het ging altijd om "halal". De kinderen worden gepest en zijn bang, omdat hun vaders roken omdat de vasten regels niet strikt worden nageleefd, omdat ze gummy beertjes eten waarvan de gelatine van het varken komt....
Verder in het artikel staat nog een stukje over de salafisten-scene in de omgeving van de plaats.

https://www.wp.de/region/sauer-und-siegerland/muslimischer-glaubensstreit-unter-schulkindern-in-ennepetal-id213884769.html

0
28 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

29 Gr@ndioos

Waarom is Kubus of info hier niet om te vertellen dat dit topic zeer weinig reacties heeft. pff word moe van die weg kijkers.

In mijn tijd was het anders. Kreeg je per school of per klas 1 a max 2 vluchtelingen, uit Bosnie in die tijd. Die konden zich makkelijk aanpassen. Maarja lijkt mij logisch dat als je veel moslims in 1 klas hebt, dat er dan gezeik komt over religie en aanpassen. En zeker als de leraren dan ook nog meewerken, tjonge jonge.

1
30 etymologie

@28 Ja halal, je bent vies jij, jij eet geen halal, en jij bent een hoer, want jij draagt geen hoofddoek. Wij moslims zijn veel beter. etc. Kotsmisselijk wordt ik ervan.

1
31 etymologie

-t =)

0
32 etymologie

Wat krijgt men in die plaats?
Een collectieve schok over AfD resultaat bij de laatste verkiezingen.

https://www.wp.de/staedte/ennepetal-gevelsberg-schwelm/kollektive-schockstarre-nach-afd-ergebnis-im-en-kreis-id212033809.html

0
33 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

@30 Ach gossie.....je hebt "tegenstanders" nodig om op los te gaan? Moslims alleen voldoen niet meer?

34 verwijderd23941

@34 Waar heb jij het over?

Jij zei gister volgens mij nog dat er op een topic geen mensen kwamen omdat het over moslims ging ofzo.
Daar had ik het over, klopt toch? Of ga je eromheen praten?

Vindt jij dit topic niet belangrijk genoeg, want je bent nog niet on topic geweest.

0
35 etymologie

@34 Sorry over blanke naja witte mensen dan om het correct volgens jou te houden.

0
36 etymologie

** gebruiker verwijderd **

@35 Oh jeetje. Jij meet aan mijn aanwezigheid af of een draadje belangrijk is? Wauw...dat is me teveel eer. Ik ben maar een eenvoudig kubusje.

37 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@36 Zoek je ruzie en is je partner niet thuis? Hahaha.

38 verwijderd23941

@22 draai niet alleen dat om , draai eens alle dingen die de islam doet of voor staat eens om. Dan zit je voor de rest van je leven vast op basis van, overtreding van zo een beetje alle punten van artikel 1 van onze grondwet, van rassisme tot discriminatie van aanranding tot pedofilie en Ga zo maar door. Uiteindelijk zal artikel 1 van de grondwet de ondergang worden van artikel 1 van de grondwet, voorbeeld? Feiten? Onderbouwing? Nou...kijk maar naar zo een beetje alle islamitische landen op deze aardkloot

0
39 Jojotje

@38 Die is al een tijd niet thuisgekomen question

Maar je snapt toch wel wat ik bedoel. Kom op. Maakt ook niet uit, is niet de eerste keer dat ik hetzelfde als jou heb gedaan, maar ik geef het wel toe.

0
40 etymologie

** gebruiker verwijderd **

@40 Ik weet niet waar je precies op uit bent maar dat je partner al een tijd niet thuis is gekomen lijkt mij een teken aan de wand. question

41 verwijderd23941

@41 Oke dan ga je geen gesprek aan. Lijkt mij logisch dat ik vrijgezel ben als ik zoiets zeg. Als dat een teken is, naja vertel dan maar wat. Jaloers dat jij maar met 1 persoon intieme contacten kunt hebben?

Maar gaat over dat jij zei dat er weinig mensen kwamen op een bepaald onderwerp. En ik heb nog in dat topic gezegd, tegen jou zelf denk ik, dat dat topic nog niet eerder had gezien.
Je zei dus dat mensen er niks om gaven om een bepaald onderwerp. (meestal met moslims te maken toch)
En nu hebben we een onderwerp wat eigenlijk zeer populair is op dit forum bijna geen comments heeft zei ik hetzelfde als wat jij zei over een ander onderwerp..

Dus het klopt niet wat je zei. Dat is eigenlijk wat ik zeg. En uiteraard heb je wel een punt, dat snap ik ook wel. Maar andersom is het precies hetzelfde.

0
42 etymologie

** gebruiker verwijderd **

@42 Wat een ouderwetse instelling heb jij zeg. Alsof je, als je een relatie hebt, niet met meer personen intiem kunt zijn. Maar volgens mij gaan we nu wel erg off-topic. En verder begrijp ik eigenlijk nog steeds niet zo goed welke kant je nu heen wilt. Sorry. question

43 verwijderd23941

@43 Dan heb je een zeer kort geheugenprobleem. Maja probeer een normaal gesprek aan te gaan. En heb mij nogmaals vergist in jou. Jammer maar dat kan dus niet. Fijne dag verder.

0
44 etymologie

** gebruiker verwijderd **

@44 Je bent niet duidelijk genoeg. Jammer dat je het nu bij mij neerlegt. Maar goed, ook nog een plezierige dag.

45 verwijderd23941

@27 "Een Poolse jonge vrouw zei me jaren terug ook dat ik in de hel kwam omdat ik niet geloofde, ze keek er heel serieus bij."
Da's natuurlijk lachen. Als je niet gelooft, dan is er ook geen hel of wilde ze misschien een handje helpen door bv de keel door te snijden?

2
46 RobP

Precies hetzelfde gebeurt in Nederlandse scholen. Zelfs kleuters bedreigen andere kinderen met: als je niet in Allah gelooft word je keel doorgesneden, komt mijn broer je doodschieten, zal je branden in het vuur. Langzaam maar zeker begint door te dringen dat de kafir haat met de paplepel wordt ingegoten.

1
47 Soare

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@142 Nee dat zijn geen mannen dat zijn soyboys....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@140 Ook de meeste mannen zien in dat seksistische "grappen" niet grappig zijn. En de rest sputtert nog wat na....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

elsemiek
Offtopic

@2716 Jazeker is dat zo t staat zelfs bij hun privacy beleid , en t geldt voor iedere site , dan moeten ze t wel doen natuurlijk Ik begrijp ...

3 minuten geleden geplaatst door elsemiek

sockknitter
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

Waarom die minnen bij #1?...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@139vIk heb niets met die mensen te maken Bop.Wat jij not done vind is niet wat ik not done vind.Woorden doen geen pijn....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2708Omdat het hier een riool is, kun je getreiterd worden inderdaad. Dat is inbegrepen aan de deelname van een forum als dit. Want: zie @27...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Olivia
Offtopic

@2718Wat voor de een onbenullig lijkt hoeft het voor de ander niet te zijn ....

5 minuten geleden geplaatst door Olivia

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@137 De dolle minas haddentenminste nog humor, dat kun je van feminsten 3.0 niet zeggen.Die zijn alleen uit op het leven van mannen kapot te m...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@136 Je zou het nieuws misschien wat beter moeten volgen. Er gebeurt de laatste tijd nogal wat op dit gebied. Gelukkig zien de meeste mensen we...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Ik heb net een Hitlertje gelaten....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Hindi Sex Video OnlineAbail MacHot Nude ModelingXvidiosjapanAndhra X VideosBrazzers MummySexo FilmExcogi Full VideosOver40handjobsLe Lu LoveTry Not To NutMia Khalifa Ka Sex VideoStandard Sex VideoCartoon Porn DownloadMia Khalifa CIndian Porn Porn VideoIndianxxxKim K Sex Tape PornDoublepenetration PornHaley Ryder PornLargest Orgy In The WorldFree SolopornPornopara MujeresPorn Tube ListSexo MangáPhat AsspornMy Singing Monsters PornTamil Big Boobs SexHentai IsekaiXxx Hot Hd Video DownloadLenina Crowne PornDaughter HandjobFull On Porn MoviesBlow Jobs CumshotsBo Derek NudaBelle Dalphine XxxWhite PenisHollywood Pron MovieBiphoriaPornstar BoySunny Leone Ki English FilmTent PornNadia Ali SexxxLatina CuckAmanda Cerry OnlyfansAngie Dickinson NudesLost A Bet PornMolly Eskam Onlyfans LeaksMovie2k.toIs Listcrawler LegitXnxx BrazzilCondam XxxSailaja AuntyFallout 4 Sex ModImdarkkNude Russian ModelShadman NsfwPormo Com LegendaMargot Robbie Nude PicsMatuer Nude PicsKamasutra Sexy MovieSuperchat.libeXxx Porn MoSdc..comMummy X VideosLil D VideosJazmine Cashmere PornMia Malkova Lana RhoadesMuslimah NudeChaturbagteAi KanoEva Elfie LeaksKenzie Madison BlackedMasaage Room ComWww.pornolarShadow SlavesBimboslutAunt N Nephew PornJack And Jill CreampieSite DesexeGay Cnc PornAnal FattyPenelooe Cruz NudeFfm CummingPorno Gay GratisHd Porn Video DownloadVikings NudeMia LinzPriyanka Chopra Sexy XxxIndian Boobs SukingNudes7Jenna Fischer NudesHigh School Dxd Season 2Kapri StylesViolet MayersKarleesteelChodne Ki KahaniKati3katAdult FuckBbwauntysexSend Sexy VideoNy Ny Lew XxxIndian Sex Hot ComPeggingpovOily Sex VideoCollege School Sex VideoAva Addams SonNade Nasty PornMontana Fishburn SextapesSites Like Skip The GamesBokep Hijab IndonesiaFuta CommicsHot Sex Xnxx TvXhamstre ComRomantic Sxe VideoHentai HypnosisSalman SexIndian Teen Girl NakedIncestflix.vomGay BukkaXxxnx.comBeautiful Sex XxxModel Nude Zipset VideosNew Big Boobs Porn VideosPornpics.vcomWww..pornElladies ComVideo Xxxx Xxxx XxxxBlack ErotismDesi Aunty ToplessEbony Joiقصص جنسيةًFotos De Mulheres SexoLatina Ass PornXnxx Sex Full MovieXxx Bf Hot VideoAbigaiil Morris NudeParejas PornosSavannah Bond FullMoertomllyKuroinuhentaiTelugu Roja Sex VideosSexy Boudi Porn VideoAnime OrnAnita Ki ChutAnime Porn MotherXxx Cartoons PornErotic BwautiesFotos De Mulher De Anime PeladaCharliegirll Onlyfans