Het zionisme is een superioriteitsleer (cafeweltschmerz.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Lone Wolf in Politiek  ·  98 Reacties

  • 6
  • 897x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@42 ach ja... als je geen argumenten meer hebt ga je zo beginnen...

3
51 TedjeR

The Goyim Know shut it down.

3
52 xDDD

@42 Lol vertel nog eens wat je van homo's en vrouwen die abortus ondergaan vind.
En jij noemt anderen nazi Elia?

4
53 Oebie

@44

Jouw suïcidale altruïsme is jouw voorrecht. Dat mag in de maatschappij die jij blijkbaar weigert te beschermen. Van een social-liberaal verwacht ik ook niet echt anders. Helaas.

7
54 Rolmops

@38

mijn ego heeft Uw ban niet nodig
is in evenwicht met mijn zijn

5
55 Grootmoeder

@44

plus en idem

4
56 Grootmoeder

@46 EAJ doet zeker goed werk en ik ben het ook helemaal eens wat deze Jaap Hamburger zegt, alleen krijg ik bij hem de indruk dat hij veel antisemitisme afdoet als kritiek op Israel en dat er zelfs een afname is op antisemitisme en dat is zeker niet zo. Hij stelt zelfs dat er geen cijfers zijn wat absoluut niet waar is. Er zijn cijfers over bekend en dan gaat het niet over kritiek op Israel.

6
57 B55

@36

Ik kom niet meer bij. Word jij betaald voor de verzinsels en de onsmakelijke, discriminerende, bagger die je hier dag in dag uit plaatst?

Ik geloof daar dus niets van, maar je bent te grappig question

17
58 ~ Echelon II ~

@46

Bestaan er dan echte en onechte joden? En wie bepaalt dat en op basis waarvan?

Een URL als reactie is ook oké.

17
59 ~ Echelon II ~

@59 Ik bepaal zelf wel wat oké is. Je kan er nu wel semantische nonsens van maken, maar volgens mij weet je prima wat ik bedoel.

7
60 Yisrael

Het judaïsme en de islam hebben akelig veel overeenkomsten in uitwerking, alhoewel de boekjes totaal verschillend zijn. Echter, op cruciale punten zijn ze gelijk in hun instructies. Taqiya is zowel een joods als een islamitisch gebruik. De islam is rechtstreeks uit het jodendom voortgekomen. Binnen de islam tellen alleen de moslims, binnen het jodendom alleen de joden, en bij allebei kan de rest van de wereld doodvallen maar in gradaties, afhankelijk van de wil van de buitenstaander om zich te onderwerpen aan joodse of islamistische orde en hegemonie. Het lijkt me dat een en ander samenhangt met het besnijden van jongetjes, wat een mannelijke populatie emotioneel gehandicapten oplevert en vrouwenhaat. Voor beide religies geldt dat vrouwen en kinderen bezit zijn; beiden zijn polygaam. Het tribalisme zit er diep ingekankerd. En het superioriteitsgevoel ook.

3
61 Ness

@54

Ik had niet zozeer een situatie in m'n achterhoofd, ik zou u redden als u zou dreigen te verdrinken maar ook als men u zou vervolgen om wie u bent, onafhankelijk van uw daden. En datzelfde zou ik doen voor iemand met het tegenovergestelde gedachtengoed.

Dat is mijn idee van een maatschappij waar plaats is voor iedereen en waarin ieder mens recht heeft op bescherming. Een maatschappij gebaseerd op rechtvaardigheid en niet op vooroordelen c.q. discriminatie. Dat is de maatschappij die ik tegen elke vorm van ongefundeerde intolerantie zal verdedigen.

Welcome to my world.

18
62 ~ Echelon II ~

@61 In Israel is polygamie verboden... Dat is helemaal niet iets dat het jodendom voorstaat.
Ook is het jodendom helemaal niet uit op onderwerping.
Lol vind jij jezelf hier nou een expert ofzo.

Wel grappige theorie over besnijdenis. Klopt alleen niks van. Niemand zijn zulke pussy's als Europese Joden lol.

9
63 Yisrael

@62

Ik heb met u te doen. Uw wereld bestaat helaas niet. En een achterlijke wereld dringt de onze binnen. En u doet niets. Waarom?

8
64 Rolmops

@60

Nee, ik volg het even niet.

En ik leg jou niet op wat oké is, ik laat je weten wat er *wat mij betreft* oké is. Wat is daar mis mee?

17
65 ~ Echelon II ~

@65 Je tot het jodendom bekeren qua religie is leuk, maar je bent maar een bekeerling. Je wordt als Jood geboren, religieus of niet, daar kan je jezelf niet tot bekeren. Als bekeerling ben je dus maar een beetje half zou ik zeggen. Jodendom draait on meer dan religie zeg maar.

8
66 Yisrael

Overigens erken ik 'het joodse volk' niet, omdat een volk een zeer bepaalde samenhang heeft maar religie valt daar niet onder. Gemeenschappelijke geschiedenis, taal, ethniciteit, grondgebied is wat een volk een volk maakt. In het geval van Israeli's is dat kunstmatig aangelegd, geforceerd. Het oude, échte joodse volk is al minstens 2000 jaar opgegaan, foetsie. Israeli's zijn vrijwel allemaal allochtonen, import, in Israel. Zij zien oude bijbelse verhalen voor 'hun' geschiedenis aan, maar dat is de geschiedenis van hun religie. Het leidt tot grote verwarring.

De taal, Hebreeuws, is een dode taal en niet de moedertaal van de immigranten, die uit alle delen van de wereld komen. De Oost Europese taal die veel van hen spraken, het Jiddisch, is (met opzet) stukgemaakt. De immigranten hebben heel verschillende ethniciteiten; voor de religie ligt dat nog weer anders, er zijn Afrikaanse, Chineze, Indiase joden en meer. Het jodendom bestaat uit mensen die grofweg dezelfde religie hebben, anders niet. Ik beschouw Yisrael, Chaimileh en alle andere 'joden' op dit forum niet als joden voorzover ze niet religieus zijn. Wel als Israeliërs. De 'joodse' druppels bloed zeggen helemaal NIKS. Minstens de helft van de oorpronkelijke Amsterdammers heeft 'joods' bloed. Maar zij identificeren zich niet als 'joods' omdat zij met 'joods' geen enkele connectie hebben. De Israelische identificatie als jood is opgelegd, afgedwongen, gepropagandeerd en geconditioneerd; het 'volk' als in ethniciteit, de taal en de geschiedenis fictief. Bedacht. Allerlei zuivere definities op vreemde wijze door elkaar gehusseld.

@63 : je verwart het een en ander. De joodse religie staat tot 40 vrouwen de man toe. De israelische wet is een heel andere zaak. De religie staat kindermisbruik en kinderoffers toe, dat is in Israel ook verboden. Israel en jodendom zijn helemaal niet hetzelfde. Het eerste is een land, het tweede een religie.

2
67 Ness

@66 je wordt geboren als mens
Je bent alleen maar joods omdat iemand een regel heeft bedacht dat het zogenaamd overdraagbaar is.
Je wordt nooit geboren met een idee dat krijg je alleen maar mee.

2
68 meneer van het nieuws

@64

Er moet iets te wensen blijven, iets om aan te werken.

Over welke "achterlijke" wereld heb je het? Ik zie veel mensen komen maar aangezien ik de meeste van hen niet ken is het niet aan mij om een hele bevolkingsgroep als "achterlijk" te bestempelen. Elke cultuur kent z'n eigen grote denkers. En elke bevolkingsgroep heeft z'n eigen blinde vlekken.

18
69 ~ Echelon II ~

@67 Van wat voor complotsite haal jij je info over het Judaisme dan lol.

9
70 Yisrael

@68 Wat jij wil.

9
71 Yisrael

@66

En hoe worden de kinderen Kushner dan beschouwd, jouw redenatie volgend?

Voor alle duidelijkheid: voor mij worden alle kinderen blanco geboren, als onbeschreven blad, zonder "aangeboren" religie en/of cultuur.

17
72 ~ Echelon II ~

@72 Zijn nepjoden.

8
73 Yisrael

Een van de hele vreemde verschijnselen is het feit dat iedereen in Israel de Europese geschiedenis als de zijne accepteert. Maar de joden die niet uit Europa kwamen hebben van die geschiedenis niks meegekregen; hun geschiedenis is de geschiedenis van het land van herkomst en hun rol als religieuze minderheid daarin. Maar iedereen moet de Holocaust accepteren als ware het de geschiedenis van hun familieleden en wordt vanaf dag 1 getraumatiseerd met enge verhalen.

@73 : Volgens de idiote definitie van Israel ben ik joods, op grond van mijn genen, maar alleen maar als ik dat per sé wil want mijn ma was katholiek (bekeerling). Dus zou ik me moeten bekeren. Dan ben ik ineens *joods* inclusief de *juiste* genen; geboren als jodin dus en géén nep. Dan mag ik me vestigen op de West Bank, want dat is grond waar ik ineens recht op heb (???). Daaruit blijkt wel de willekeur van zelf-identificatie. Men bekijkt het maar met de kromme redenaties. Ik voel me voor geen meter joods en ik heb er ook niks mee. Ik heb duidelijk pakweg 40% berbergenen, afkomstig van een ploeg ooit naar Amsterdam getrokken vluchtelingen. Wat is daar speciaal aan? Iedereen heeft combinaties van genen! Maar Israel stelt dat religie wordt doorgegeven door de genen. Maak 'm nou!

2
74 Ness

@69

Soms is het genoeg. Niet alles brengt iets goeds voort. Iets kan ook gewoon slecht zijn voor mensen. Zelfs kwaadaardig. Hadden de nazi's door dat ze het verkeerde pad bewandelen? Uiteraard niet, maar pas toen verzet hen liet struikelen. En nu is er weer zoiets gaande. En het zou ieders plicht moeten zijn om op zijn minst stelling te nemen. Niet goedpraten, niet bagatelliseren, en zeker niet wegkijken. U zal vast een goed mens zijn, maar zoals zo vaak voedt dit vaker een bepaalde mate van naieviteit. Met de gevolgen daarna...

4
75 Rolmops

@73

En nogmaals, wie bepaalt dat? Wat is er zo exclusief aan het joods zijn dat sommige mensen door anderen niet als volwaardig jood beschouwd mogen worden? Is dat juist geen basis voor veel ellende? Kunnen de kinderen Kushner er iets aan doen dat hun moeder niet joods is van origine, wat dat dan ook moge betekenen.

17
76 ~ Echelon II ~

@74 Dat stelt Israël helemaal niet. Lol jij ook altijd met je onzin.
Wtf moet ik verder met je verhaal. What do I care lol.

9
77 Yisrael

**joodse vluchtelingen dus. Die vanuit Algerije en Marokko naar Spanje trokken en er na een paar generaties weer uitgedonderd werden. Maken zulke Noord-Afrikaanse genen iemand joods? Pfff

2
78 Ness

@76 Wie bepaalt wat. Ik geef ook maar mijn mening, is geen universele waarheid verder.

Iedereen mag een ander beschouwen zoals hij dat wil. Ik vind bekeerlingen idioten, die ben ik liever kwijt dan rijk. Gewoon mensen met een identiteitscrisis ofzo lol. Je weet toch.

En nee die kinderen kunnen daar niets aan doen. Is toch ook niet erg verder.

5
79 Yisrael

@75

Ik vind een bepaalde groep mensen demoniseren, ontmenselijken en buitensluiten omdat ze anders zijn dan de gemiddelde Nederlander op het misdadige af.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind niet dat we iedereen die daar zin in heeft als Nederlander in ons midden op moeten nemen. Ik vind ook dat mensen met een vluchtelingenstatus terug naar hun vaderland moeten zodra de situatie dat toelaat. Tenslotte moet hun land van herkomst ook weer opgebouwd worden, en dat kunnen we misschien wel gedeeltelijk financieren maar niet allemaal voor hen doen.

Maar in mijn wereld gaat het niet aan om mensen uit te sluiten van bescherming vanwege hun geloof. Wel verwacht ik van mensen die hier komen dat zij zich enigszins aan onze normen en gebruiken aanpassen gedurende hun verblijf in ons midden. En daar mag je volgens mij mensen ook op aanspreken als ze hier eenmaal zijn.

En dat vooraf veroordelende lees ik me hier net iets te vaak, of het nou over islamitische medelanders of over Palestijnen gaat. Bij topics over "antisemitisme" vind ik de discriminatie en het gebrek aan empathie voor andersgelovigen hier op het forum helemaal stuitend. Maar misschien ben ik te oud om daar zomaar aan voorbij te gaan als kind van een decennium na de Tweede Wereldoorlog. Ik ben opgegroeid met "Nie wieder" en dat wil ik ook overbrengen op de generaties na mij.

17
80 ~ Echelon II ~

* Verwijderd door de redactie *

81 Chat Baker

bedankt topic starter voor het plaatsen van een ander joods geluid.

verfrissend na al die pro Israel spam die je hier voorgeschoteld krijgt.

5
82 info

@75 "Maar Israel stelt dat religie wordt doorgegeven door de genen.'

Dat is ook eigenlijk zo als families stoppen met joods zijn sterft het jodendom uit.

3
83 21st Century Guy

@67 "Minstens de helft van de oorpronkelijke Amsterdammers heeft 'joods' bloed. "

Heeft u een link naar een publicatie hierover ?
Ik heb begrepen dat de joden die door de eeuwen heen naar Amsterdam zijn gekomen een vrij endogame gemeenschap waren : de meesten trouwden met iemand uit eigen kring.

1
84 21st Century Guy

@84 : Hahahaha endogaam ja, behalve de weglopers, de 'ongelukjes' die werden verstoten (mijn overgrootmoeder had er 1, mijn oma), de onechte kinderen en de hoerenkinderen. Een kwart van de Amsterdammers van vóór 1945 was joods van religie, wat weer niets zegt over hun genen. Maar Amsterdammers zaten niet gebakken aan religie; de strijd werd bepaald door arm versus rijk. Het was traditie dat iedereen een religie had alhoewel zeker 80% er met de pet naar gooide, maar er werd onderling zó druk getrouwd onder de armen dat het voor pastoors, dominees en rabbijnen niet meer bij te benen was wie nou waar bij hoorde. Veel joden namen de benen uit hun wijk wegens kuch kuch omstandigheden. De joodse gemeenschap doet zich graag endogaam voor, omdat vermenging en integratie als schande werd en wordt gezien. Maar als niet 50% van de Amsterdammers een flinke scheut 'joods' bloed had, dan was het 75% na 600 jaar.

3
85 Ness

Ze denken ook dat zij het uitverkoren levende volk zijn op deze aardbol,zeg ook veel

4
86 Louis Vandaal

@83 zou wel een idee zijn voor moslims. .... Eh oeps ...

3
87 Elpo

* Verwijderd door de redactie *

88 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

89 Chat Baker

@88 hoogmoed ligt verstopt achter een boekenkast?

1
90 kroketje

Ik neem aan dat een Zionist er van uitgaat dat de Joden slimmer zijn als hun buurvolken.
Maar dat is toch ook zo. Daarvoor hoeft men alleen maar bij die buren over de grens te kijken.
Wat een puinhoop.
Daar zit het volgens mij ook op vast. Iedere passant ziet in 1 oogopslag de verschillen. Daar halen die buren hun minderwaardigheids-complex vandaan.
Maar horden kinderen maken dat kunnen die buren dan weer uitstekend, maar dat kan een K.I Stier ook uitstekend.

2
91 Mollevanger

Gelukkig zijn de Jaap Hamburgers een verwaarloosbare minderheid binnen de Joodse gemeenschap. Verwarde mensen kom je in elke groepering tegen.

0
92 Mrs. K

* Verwijderd door de redactie *

93 Lone Wolf

@85 "Een kwart van de Amsterdammers van vóór 1945 was joods van religie, "

Kunt u een bron aanhalen,wat ik heb gezien als hoogte percentage in de Amsterdamse historie is 12% m.b.t. volgers van de joodse religie.
Dit is onder andere terug te vinden op Onderzoek,Informatie,Statistiek (OIS) Amsterdam.

0
94 21st Century Guy

@93 Anti Joods.

0
95 21st Century Guy

@95 Geen van beiden.

0
96 JackKropotkin

@74 "Wat is daar speciaal aan? Iedereen heeft combinaties van genen! "

Ja maar de meeste hebben niet zo veel berbergenen. ^_^

0
97 21st Century Guy

@97 : wel hoor. Want genen zijn allemaal kwesties van percentages van bevolkingsgroepen die zich al zeker 40.000 jaar mengen. Er kwam golf na golf nieuwelingen aan, trekkers, en uiteindelijk krijg je genenbrei. Iedereen is een mix.; bij sommigen kan die mix een uitschieter vertonen in een bepaalde richting. Dat van die 12% wist ik niet. Heb het zelf nooit nagetrokken maar altijd 'een kwart' gehoord. Kan er ook mee te maken hebben dat er een behoorlijke groep ex-joden bestond die als atheist te boek stond, of in andere geloven introuwde.

2
98 Ness

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@116 Ervaring én vrouwelijke intuïtie. Maar iedereen mag het tegenspreken uiteraard. 😊...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@113 Zoals eerder door mij gezegd, Maar dan ook niet janken als een ander schik heet he....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@112 Zeggen dat je zaken meldt helpt niet want iedereen weet dat er hier amper gemodereerd wordt. Het wordt er alleen maar erger door....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Offtopic

@2690 "Ik kijk mijn spamboxen ook altijd na" Precies ja. Het argument van die spambox is natuurlijk de grootst mogelijke flauwe...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@112 En dat zegt degene die 24 uur na een ruzie topic zelf gewoon verder gaat met het lijstjes neerzetten met de hoop dat anderen jouw leugens g...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@114 Meer een aanname. Hoe weet je dat het allemaal mannen zijn en hoe weet je hoe oud ze zijn?...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

LoydMorris
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Waarom gaan jullie niet gezellig op NJN zitten? Daar is inmiddels bijna iedereen weggelopen en jullie zitten je toch maar te ergeren aan ande...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Querido not
Offtopic

@2690 Het gaat natuurlijk om de hoeveelheid. Als het aantal mails dusdanig oploopt dan is het op een gegeven moment niet meer te managen.D'r...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@111 Gewoon een constatering. Niks mis mee....

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@110 Het is 2024 Baba, dit soort seksistische "grappen" kunnen echt niet meer. Dat je 'm speciaal aan mij vertelt zegt wat over jou....

8 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sexy Blue Picture Sexy VideoKokooJapan LesbiansCogiendo Con Mi EsposaSara Jay XvideosXcxxnWww Hot Sexy ComBelle Delphine 2023 LeakNude CollageManga De HentaisLarkun LoveAsian Teen FuckCharlie Damileo NakedAture Lesbian PornGabii NudeNude Chinese GirlNaked CpuplesHookuphotshotGlory Hole RealSonam Kapoor Xxx Videoیوپر ایرانیNaked NewsLovely FuckingGavthiChut Ka RasPleasure BunnyLas Mejores Paginas PornLesbian Rough PornXxxosMallu Actress FuckCreampied CameltoeXxxn Hd VideoRelax Sex VideosBig Titty SecretaryEwa Sonnet PornDog CockXxx Full Hd Video IndianSanney Leyon XxxDoctor Patient Sex VideoSister Brother Xx VideoDesi Nude FuckDirty Talk TeenCod Ghost PornPornografia SitesFree Hd PrornMina MoonBabe FuckSex Video CgPorn PervertIndianprnLesbian HardfuckManga AnalJordyn Jones NudesSasha BonilovaBollywood Mms VideoHidden MasterbatingWww Blacked Hd ComPatel XxxCurly Haired Latina PornAmateurgaySxy.prnRealityking.comNaked Bent Over WomenBeautiful Couple Porn VideosLadyboy CumVigian PornNaked BuetiesDon PornosAnimes Que Tem SexoDesenho Erotico GayMassagesex VideosCogiendome Una MaduraSexy Boobs NakedVivid VivkaTadap Web Series Hot ScenesHdporn LatinaAll Anal PornConcert GropingJapanesewifeHalle Berry Nude In SwordfishLady Fyre MommySexo CoreanasNude Girl GifSpeakbangBacked Porn ComMovie Adult FreePorn PicturesBraless RedditPic Of A Naked WomanMondy Flores PornLesbian Big NippleAlexa Mills PornPorn Hub IndiaLexi Riviera NakedScorned 1994Anita Hassanandani SexVillage Porn DesiDisney Princess PronPorn Stars PictursFart FuckOlder Men PornMadison LeeMom Sliping Sex VideosTeens Nude At BeachHardcore TrannypornFree Brazzers Full VideoVideos X AfricanMorg PiePlay In PornMiss Hijab HyperAsian Cowgirl PornPbotoacompanhantesValentina Garzon NudeMarge Simpson R34Big Tits Sex HdShow Me Blue FilmLauren Alexis GoldSick PornNude Reen PicsPineapple Brat NudeBhojpuriya BfErotismo En PeliculasTik Tok Live Nip SlipsSelena StoneBaddies.hubAllison Tyler PornBengali Chati GolpoLily Bell PornMia Dior DickdrainersPorn AntyYours Porn SexyHd SexteenIntext:kitty LerouxAngel The Porn StarIndian MillfBokep IndonesiaKindgirlsBokep NenekXvideo 18 YearsAlice SmackFacefuck LesbianInsesto RealRule 34.usLoberstubeFoto De Mulher Gostosas PeladasBent Over Up SkirtDesi Xxx TubeArea 51 XxxXxx Full ChudaiDani Daniels Cowgirl