Poetinpuppets (jalta.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Oebie in Politiek  ·  260 Reacties

  • 14
  • 1457x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@243 aan Putain is niks, maar dan ook werkelijk niets links, zelfs zijn collectie polshorloges is meer waard, dan 5 keer zijn jaarsalarissen van de laatste 30 jaar.

3
251 Moien

@250
Tja, er wordt zoveel onzin over Rusland vertelt
De meeste van die lieden zijn er nog nooit geweest of hebben ooit met een Rus gesproken

5
252 LGK

=

Sedert de Koude Oorlog is het Westen nog nooit zo hard tekeer gegaan tegen Rusland.

- The Beginning :

Al Qaida is ontstaan uit een verzetsgroep tijdens de Afghaanse Oorlog (1979-1989). In die tijd verenigden alle islamitisch-fundamentalistische groeperingen in Afghanistan zich tot de "moedjahedien" wat "strijders" betekent. De Verenigde Staten steunden hen financieel via de Inter-Services Intelligence (ISI), de veiligheidsdienst van Pakistan. Het betreffende programma van de CIA heette Operatie Cyclone.
De moedjahedien hadden tijdens deze oorlog als gemeenschappelijk doel de Sovjettroepen en de communistische regering te verdrijven.

- Van 24 maart tot 10 juni 1999 bombardeerde de NAVO militaire doelen en burgerobjecten in het toenmalige Joegoslavië, zonder dat de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties daar een mandaat voor had gegeven. Naast conventionele bommen werden bij de bombardementen omstreden clusterbommen en raketten met verarmd uranium gebruikt. Niet-ontplofte delen van clusterbommen vormen nog steeds een gevaar voor burgers. Het achtergebleven verarmde uranium leidt volgens enkele onderzoeken in bepaalde gebieden tot een verhoogde radioactiviteit, waardoor er vaker kanker zou optreden bij de burgerbevolking in die gebieden.

In totaal vielen er bij de NAVO-bombardementen tussen de 500 en de 570 burgerslachtoffers.

Bombardement op de Servische omroep RTS
Op 23 april 1999 werd de Servische staatszender RTS gebombardeerd, waarbij 16 doden vielen. Volgens organisaties zoals Amnesty International was sprake van een oorlogsmisdaad.[]Amnesty International blijft daarom ook vandaag de dag pleiten voor een onafhankelijk onderzoek.

- bezet deel van Joegoslavië, geboorte van criminele KOSOVO


- IRAK (zonder dat de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties daar een mandaat voor had gegeven. )

- voert een proxy oorlog in de Oekraine.


- SIRIE (hulp aan jihadisten)

- Russofobie (TV,kranten,radio)



Nee, idd, nog nooit is Westen zo hard tekeer gegaan tegen Rusland

p.s.:
Gedurende de 19e eeuw zou de Britse strijd met Rusland om invloedssfeer en koloniën (zie bijvoorbeeld Het Grote Spel en het Congres van Berlijn) een mogelijke reden kunnen zijn voor de russofobie in Groot-Brittannië. Britse propaganda uit die tijd zette Russen neer als ongecultiveerde Aziatische barbaren. Deze denkbeelden verspreidden zich naar andere delen van de wereld en vonden vaak hun weerslag op de literatuur van de late 19e en begin 20e eeuw.

Hoewel Rusland geen belang had bij de opdeling van Oostenrijk-Hongarije, wat duidelijk werd uit de doorslaggevende Russische actie tijdens de Hongaarse opstand van 1849, ontstond in Oostenrijk-Hongarije in de tweede helft van de 19e eeuw een golf van angst en boosheid jegens het groeiende Slavische nationale bewustzijn (zie panslavisme) en de oostelijke oriëntatie van veel van haar Slavische burgers. De Oostenrijks-Hongaarse elite begon Rusland en de Russen te zien als de belangrijkste vijand en de aanstichter van haar potentiële ineenstorting. De publieke opinie raakte steeds meer geradicaliseerd en russofobisch. De bekende anti-Russische stereotypen vielen niet alleen in vruchtbare aarde, maar werden ook geleid door een pseudowetenschappelijk raamwerk.

"Armoede, honger, gebrek aan comfort zijn het lot van de Rus voor eeuwen. Geen vals medeleven, aangezien hun buiken uitgerekt zijn. Probeer niet de Duitse maatstaven op te leggen en hun levensstijl te veranderen." (11) Hun enige wens is om te worden geregeerd door de Duitsers. (question "Help jezelf, en ja, God zal jou dan ook helpen!" ("12 voorschriften voor de Duitsers in het Oosten in de houding ten opzichte van de Russen", 1941, [1])

In de jaren 30 probeerde Adolf Hitler de russofobe stereotypen te versterken met zijn raciale theorie van untermenschen, gedeeltelijk om de Duitse invasie in Rusland en de wreedheden tegen haar bevolking te rationaliseren en te rechtvaardigen tegenover de Duitse bevolking.

De Rode Angst in de Verenigde Staten, de Koude Oorlog en de daarmee geassocieerde negatieve weergave van "Ruskies" in bioscopen en fictie droeg voor een belangrijk deel bij aan de russofobie onder de Amerikanen.

3
253 Tartu

@252 Sorry, maar het is wel verteld met d dus (verleden deelwoord) question
Je moet dat gewoon beetje aanvoelen, komt wel hoor, niet 'versagen'

3
254 wy71

@253

"- voert een proxy oorlog in de Oekraine. "

Wie?

4
255 LGK

Als reactie op de eerste paragraaf in het artikel:

Het is ook gewoon zo dat er nog steeds geen bewijs is voor die vergiftiging. In zoverre is de verontwaardiging over de diplomatieke rel die ontstond door ongefundeerd te wijzen wel te begrijpen.

Maar die Poetin-hielenlikkerij slaat ook nergens op.

2
256 progressiefliberaal

@253 Zie tweede paragraaf - bijvoegsel: Over DU (use of Depleted Uranium in bombshells)

'..Naast conventionele bommen werden bij de bombardementen omstreden clusterbommen en raketten met verarmd uranium gebruikt. Niet-ontplofte delen van clusterbommen vormen nog steeds een gevaar voor burgers. Het achtergebleven verarmde uranium leidt volgens enkele onderzoeken in bepaalde gebieden tot een verhoogde radioactiviteit, waardoor er vaker kanker zou optreden bij de burgerbevolking in die gebieden..'
Het cynisch gebruik van dat DU (Depleted uranium) was wel het smerigste wat de puppet-NAVO ooit heeft uitgespookt denkt men, in hun oorlogen in Servië, Kosovo, Bosnië, Irak, Koeweit, e.a. Het veroorzaakt ook nierfalen, vruchtbaarheidsproblemen, miskramen en nog veel meer en blijft uiteraard heel lang nawerken. Het gebruik van DU munitie werd grotendeels weggelachen of geminimaliseerd door onze MSM...
Meer:
1) DU-munitie kan wel degelijk gezondheidsrisico’s inhouden https://www.volkskrant.nl/archief/du-munitie-kan-wel-degelijk-gezondheidsrisico-s-inhouden~a595738/ (15/01/2001)
2) VA Health https://www.publichealth.va.gov/exposures/depleted_uranium/
Health problems associated with depleted uranium
DU is a potential health hazard if it enters the body, such as through embedded fragments, contaminated wounds, and inhalation or ingestion. Simply riding in a vehicle with DU weapons or DU shielding will not expose a Servicemember to significant amounts of DU or external radiation.
The potential for health effects from internal exposure is related to the amount of DU that enters a person’s body. If DU enters the body, it may remain in the body. Studies show high doses may especially affect the kidneys.
So far no health problems associated with DU exposure have been found in Veterans exposed to DU. Researchers and clinicians continue to monitor the health of these Veterans. Go to the Department of Defense's Depleted Uranium (DU) Library to learn about results of medical and scientific research and other DU topics.
3) 10 tot 20 keer de normale (= vertaling Engelse term)
http://context.reverso.net/vertaling/nederlands-engels/keer+de+normale
Deze ractor bevat neurale verbindingen die tien keer de normale ... Samples from six civilians near bombing targets in Afghanistan tested 100 times the normal level of uranium - contamination that stemmed from depleted uranium.
Deze ractor bevat neurale verbindingen die tien keer de normale pijn verhogen.
This ractor, for instance, contains neural circuits that inflict ten times the normal pain.
Het was 20 keer de normale dosis.
They each received 10 to 20 times the normal dose.
4) Schieten met uranium op mensen
https://stgvisie.home.xs4all.nl/VISIE/gevers-leuven-du.html
https://stgvisie.home.xs4all.nl/VISIE/nothing-du.html
5) „Nucleaire dreiging voor Kosovo”
https://www.rd.nl/oud/bui/990501bui22.html (1 mei 1999)
6) Depleted Uranium (Wiki)
https://en.wikipedia.org/wiki/Depleted_uranium (8 March 2018 )
Uittreksel:
‘A 2005 study by Sandia National Laboratories' Al Marshall used mathematical models to analyze potential health effects associated with accidental exposure to depleted uranium during the 1991 Gulf War. Marshall's study concluded that the reports of cancer risks from DU exposure are not supported by his analysis nor by veteran medical statistics. Marshall also examined possible genetic effects due to radiation from depleted uranium.[158] Chemical effects, including potential reproductive issues, associated with depleted uranium exposure were discussed in some detail in a subsequent journal paper.[159] ‘
7) Veterans Health Administration (VA) https://en.wikipedia.org/wiki/Veterans_Health_Administration (25 February 201question
question The Case for an Immediate Ban on the Military Use of Depleted Uranium (zie Google) June 10, 2003.

2
257 wy71

@212 Sorry hoor voor dat 'we'.
Ik spreek echt uit eigen naam hoor en wees maar gerust, ik ben bij geen enkele partij aangesloten. Meer neutralist he.
En ik ken alleen maar gevaarlijke afa's fascisten-achtigen vanuit internet en de kranten dan.
Maar die typische dwingende termen als 'Deal with it' liefst ook achterwege laten graag.
En zeg nu zelf een schuilnaam als 'Schutzz' (zie @143 ) godbetert doet toch wel onmiddellijk aan zoiets als SS denken he. (zie google voor meer)
'Eigen schuld, dikke bult' daar gaat het toch allemaal om en dat is ook de essentie van heel het verhaal, zou je niet denken.
Vanonder welke steen komt die toch onbekende snuiter betweter in kwestie eigenlijk wel gekropen.

0
258 wy71

@250 Inderdaad dacht ik en zie dit eens aan: jammer 'de video kan niet afgespeeld worden', gebeurt nu wel meer.
Maar de tekst van het dds artikel zegt ook iets.
Wie betaalt/-de dat toch allemaal sinds jaar en dag, zelfs Israël deed vrolijk mee hoor.
Het gaat over die beruchte 'gematigde' huurlingenbende fsa zeker.
http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/video-omtzigt-wil-weten-van-rutte-of-nederland-het-vrije-syrische-leger-gesteund-heeft-rutte-weigert-antwoord-te-geven/

0
259 wy71

@258 En wat betreft dat "wy" in uw nick?

4
260 Gut

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Volgens mij hadden we thuis 3 toepassingen ervoor destijds. Tekstverwerking, Spreadsheet en Boekhouden. Dat was alles. ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@8 Dat meen je niet???...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Wat ik mij van MS-DOS 4.0 herinner is dat het nooit echt populair is geweest. Ik denk vergelijkbaar met het het latere Windows Vista dat nooit e...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@6 Win95 was extreem irri. Omdat je ineens zo'n grafische interface had. En alle oude programma's in feite niet meer goed werkten. Je kan dan va...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ron MVV Maastricht .
Offtopic

@2880 Kom maar https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=wmXFV9N7D6I...

18 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

DikkeTor
Offtopic

Ik ven vanaf hier verplicht om Ron ronduit inelkaar te mepper men een gespijkerde knuppel XD...

20 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

de prachtige tijden toen je Win95 wou installeren maar free-dos gaf DE error XD...

21 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

toch knap DAT het Bill ...

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@3 Jij toch Tor... 😉Maar toch knap het Bill het gelukt is. Nu is het bedrijf 3 triljoen dollar waard. 😂...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

I lolz, niemand ASM geleerd? XD...

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Direct Sex VideoAsian FingeringGay White PornKenzie Phillips PornFoto BugilLiterotica.xomFree Download Of Porn VideosBig Tit LesviansMassaged XxxGranny Photos PornHentai BathroomHindi Viral PornNipslip CelebJuicycuntsNetflix For PornSimpcitNude Beatch PicsLeavian Massage PornArmie Hammer NakedBleach NhentaiDulce.moon NudeColors Of Autumn OnlyfansMedical PornWww Bangali Xxx VideoDesi Aunty Sex ClipsLana_lee_Eden Ivy PornInterracial HentaiCamwhores VideoTabu Sexy PhotoTori Black XvideosHindi Sax MuviClit PumpFandeltales The Cursed PrinceBj DodoOoffice PornPorn Video Hd.comAriana Guerra NudeAngela MorenaSexy Video SideNudes Of CelebsNude Women PocsPorn Gays PicsSex Nxnn ComHarper The Fox PornTied To The BedPornografia CastingFilme PornojaponesDolly Rebecca Rose O'connellHand Job CompGirl BurDani Daniels Porn PicsLesbian Porn RomanceHeavies On HottiesFree Nude CelebritiesRv SexCummy FootjobsSophie Reade NudeNovel SexNuru Massge VideosEmily Willis DeepthroatJw Ties PornListcrawkerMobileporn GamesSex List SitesHentia WebsitePorno Com KegendaCummings PornhubJessica Chobot NudePorn Bondage GayTurningred PornIndian Sex Film VideoPornos De EnanosPorn ChinaWife Hot TumblrLegsexElizabeth Banks In The NudeShameless NudityClassic Gay PornBlacked.vomHazel Moore New PornVirgin NudesLily Thai LesbianJenni Neidhart NudeGia DimarcoLeah Gotti Xxx ComLicking BlackpussyBeurettesvideosAmateur Gsy PornBeautiful PornographyXxx Com TamilBangla Xxx Bangla XxxPornoargentinaBlacked Lena PaulBbc Creampie PornLesbain Pussy RubbingYounge Porn VideoRajasthan Ladies SexAmina FaraGenie Exum NakedXxx XxxStephanie Fantauzzi NudeRachel Alig NudeGrandmasexSunny Laune XxxFlat Doggy StyleFree Shemale Porn SitesKrystal.rojas PornPretty Black Naked WomenAshe Overwatch PornXxxx Video BpMarriage Couple SexKaley Cuoco NudezFemboy Hentai GamesMegnutt Of LeakedToca Boca PornHookup SitesBest Black PornstarCelebhubPaula Jai ParkerRed Head PornostarsBlack Squriting PornPainanal PornZmeenaorr XxxAustyn MonroeNaked Jenna OrtegaLebanon XxxSuoiresnu RavenJapenese Anime PornMy Escort NetworkSkye SuttonIndian Desi Hd Sex VideoLisa SpraxAunty Nude IndianThe Biggest Dick In The WorldReddit TwerkingSexiest Babe NudeLesbian Strapoon PornSmall Sex DollsKate Bloom PornPorn Of EthiopiaSunny Leone BraBank SexIndian Suhagrat HindiCollege Students FuckingHomeland Nude ScenesXxx Video Com Free DownloadNaked Lesbian VidWebannonceFree Porn Sex Hd