door goudisgeengeld in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 6
  • 565x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gaan al die schreeuwerds die om hardst brulden om 'bewijs' van het VK dat nu ook van Rusland eisen ?

5
1 Herr Wolf

Ik zou niet eens verbaasd zijn...alvorens je als land vanalles gaat zeggen en beweren zou ik eerst zorgen voor de juiste bewijzen..wat als inderdaad blijkt dat MI5 erachter zat..dan heeft Europa iets uit te leggen aan Rusland.

7
2 Gerritruyter

Ik denk eerder dat de CIA dat gedaan heeft.

4
3 niet-alles-geloven

Ik verdenk vader Abraham. Want joh, het zal Rusland toch niet zijn geweest? Gewoon propaganda hoor! *kuch*

7
4 David

@4 Eerst bewijs zien question

2
5 d6072b01

Waar blijven de sancties tegen de Engelsen? Of krijgen alleen de Russen sancties bij beschuldigingen zonder bewijs? Dat zou hypocriet zijn.

6
6 Boortjedont

Gaat weer lekker, dat leigen van de Russen

"Tegelijkertijd heeft het de vermeende naam van de giftige stof – die nooit in Rusland gebruikt is"

Das nie waar, zie

https://en.wikipedia.org/wiki/Novichok_agent#Use

10
7 LGK

* Verwijderd door de redactie *

8 Robin

Rusland heeft geen belang bij deze ruzie

8
9 Jeb

Heeft er al iemand onweerlegbaar bewijs?

5
10 xtremy

@10 Ja, ik. Maar ik blijf er nog even op zitten... (royalties en filmrechten en zo...)

3
11 d6072b01

@11 En wie is dan de dader? (bewijs mag je voorlopig op blijven zitten tot je de filmrechten hebt verkocht).
De Russen, de Britten, of een andere partij?

4
12 xtremy

Het bewijs komt tzt nog wel, al zullen een aantal reageerders hier dat ook weer meteen in diskrediet brengen. Het Kremlin speelt hier gewoon weer het spelletje blufpoker, potje armwrestling hier, potje verwarring zaaien daar, het gebruikelijke ritueel van het Kremlin.

7
13 Crannbuidhe

@2 "....als inderdaad blijkt dat MI5 erachter zat...."

Zou me niet verbazen! Het weinige wat ze aan massavernietigingsmateriaal hebben gevonden in Irak bleek ook uit het westen te komen....!

8
14 CoolMemories

@13 "....Het bewijs komt t.z.t. nog wel,...."

En jij kan het weten na zo veel jaren NRC en NOS te hebben gelezen en gekeken...!

6
15 CoolMemories

@14
Aha, bleek Saddam dus wel over massavernietigingsmateriaal te beschikken

Weten we dat ook weer

8
16 LGK

@15

Want de waarheid is alleen op RT te vinden?
Zoiets?

6
17 LGK

@12 Ik zeg alleen dat @4 in de buurt komt question

3
18 d6072b01

@13 ".... komt tzt nog wel...... zullen ......ook weer .....speelt hier gewoon weer ......hier, potje daar, het gebruikelijke ritueel ......"

Het zal allemaal wel..........................

6
19 CoolMemories

@15 En zo’n opmerking van een RT en Sputnik kijkende / lezende ‘weg met het westen’ zeloot zou ik serieus moeten nemen ?

6
20 Crannbuidhe

Statistisch heeft Rusland met dit soort beweringen doorgaans het ongelijk aan haar zijde... daarop hou ik het ook.

10
21 TedjeR

@16 Ja, maar voordat je enthousiast wordt: het waren verouderde plannen en projecten uit de tijd van de oorlog tegen Iran toen het Westen Saddam nog volop steunde maar waar al jarenlang niets meer mee werd gedaan......!

5
22 CoolMemories

Het bewijs van Rusland:
"blijkt dat de Britse autoriteiten niet geïnteresseerd zijn in het identificeren van de mogelijke oorzaken van het misdrijf in Salisbury, wat wijst op een mogelijke betrokkenheid van de Britse inlichtingendiensten"

Uhhhh?
Bewijs???????

8
23 LGK

@18 Vader Abraham dus... Waren het dan de smurfen?
Of de joden?

5
24 xtremy

@8

Betrek dat ook eens op jezelf...
Je beweert óók altijd vanalles.....maar geeft geen enkel hard bewijs.

Iedere kleuter weet dan, dat je gewoon glashard liegt.

6
25 Münchhausen

@24 Chemiesmurf

2
26 d6072b01

@20 "...‘weg met het westen’ zeloot ...."

Nee! Leve het Westen! Weg met de 'weg-met-ons-kliek'; Merkel, Rutte, Ollongren, Pechtold, Zijlstra....o nee, Zijlstra is al weg!

9
27 CoolMemories

@26 Een Britse chemiesmurf?

3
28 xtremy

Het is net een Hollywood-script. De 'schaker' Putin zal nooit een Russische traceerbare wapen gebruiken, zoals de BUK-raket. Het makkelijkste is om je eigen bevolking te overtuigen met een bewijs wat alleen de tegenstander gebruikt kan hebben. Mensen kunnen tegenwoordig niet meer denken, en daarvoor moet het 'bewijs' zo simpel mogelijk. Er is geen bewijs, en zal ook nooit gevonden wordt, tenzij het 'bewijs' door het westen gefabriceerd wordt. Het westen wilt een Russische lente, alleen is het geen Libië. De westerse tactieken is gebaseerd op de onwetendheid van zijn bevolking. Het westen slaat je bijna dood, maar wanneer je terug slaat draaien de camera's. '' Propaganda is niet eerlijk, het is te makkelijk. '' J. Goebless. Elke oorlog heeft dezelfde filosofie, alleen heeft het een ander jasje.

8
29 4lb3rt P1k3

@27

"Merkel, Rutte, Ollongren, Pechtold..."
Mmmmmmmmmmmm......!!
Ik zou wel op alle vier tegelijk willen stemmen.....question

5
30 Münchhausen

@28 Nee een blauwe.

Rusland heeft geen enkel bewijs tegen de Britten, dus het is gewoon weer een van de vele verdachtmakingen. Ik ben er ook nog niet van overtuigd dat het daadwerkelijk de Russen waren, maar zo af en toe zou ik wel willen dat ze daar betere crisismanagers hadden. Links en rechts anderen beschuldigen doet hun zaak natuurlijk niet echt goed.

2
31 d6072b01

@21 "....Statistisch heeft Rusland met dit soort beweringen doorgaans het ongelijk aan haar zijde... "

Tot voor kort werd de van de realiteit losgezongen westerse politieke elite nog adekwaat gesteund door lobby en inlichtingendiensten....maar die steun is niet meer vanzelfsprekend (zie het geval Zijlstra) en mogelijk dat een kwade genius zich nu vermaakt met de totale afgang en ondergang van de westerse politieke idioten...........

7
32 CoolMemories

@27 Dat weten we hier intussen wel, Cool doet aan een welhaast fundamentalistisch religieuze persoonsverheerlijking (Putin en Trump) dan wel satans-predikaten uitspreken over politieke tegenstanders.

6
33 Crannbuidhe

@31 Het kunnen dus alle soorten blauwe chemiesmurfen zijn, afkomstig uit elk land. Want tot nu toe is er nog helemaal geen onweerlegbaar bewijs, door wie dan ook, geleverd. Alleen maar beschuldigingen heen en weer.

3
34 xtremy

De Europese politieke elite bevindt zich nu in dezelfde situatie van spitsroeden lopen als Bush na 9-11....aan de ene kant de lobby dienen/beschermen door de verschrikkelijke waarheid te verbergen en aan de andere kant het publiek bedotten en aan het lijntje houden.....zolang het duurt.......

5
35 CoolMemories

@31 Ze hebben evenveel bewijs als het VK heeft.

4
36 solidsteel

@34 Met het kleine verschil dat de beschuldigingen vanuit Rusland vrij breed uitvallen en steeds veranderen. Maar inderdaad, de voortvarendheid en het sluiten der rijen aan westerse zijde lijken me ook wat voorbarig. Als simpele wereldburger wordt ik daar nou niet echt vrolijk van, dat gedreig over en weer.

2
37 d6072b01

@37 Ik als Nederlander word er ook niet vrolijker van.

3
38 xtremy

@37 "....Maar inderdaad, de voortvarendheid en het sluiten der rijen aan westerse zijde lijken me ook wat voorbarig....."

Het verraad niet alleen de verborgen agenda van Brussel (die niets met democratie en welzijn van de burgers te maken heeft) maar ook dat deze agenda in de war is geraakt door het initiatief van Rusland in Syrië waardoor de orde en vrede daar hersteld zijn en de vluchtelingen terug kunnen keren.....en dat was nou nèt niet de bedoeling van Brussel....!

6
39 CoolMemories

@6 "...Waar blijven de sancties tegen de Engelsen?...."

De Russen hebben niet zo'n behoefte zich als 'moreel superieur' op te werpen....!

Sancties treffen nauwelijks doel maar dienen om de eigen superioriteit te bewijzen....en dat is hard nodig voor de westerse politieke kliek in paniek.......

5
40 CoolMemories

@29
De Kremlin propaganda blijkt bij u goed te werken

3
41 LGK

@41
Ik krijg er ook voor betaald. Ik zit de Russen hier niet voor niets te verdedigen. Gelukkig is propaganda in het westen afgeschaft, zoals de slavernij.. wat een geluk hebben jullie.
Geen gedachte kan men zo bevangen dan het denken vrij te zijn. Succes met uw Islamistische Trojaanse paard.. dat zal ook wel propaganda zijn.

3
42 4lb3rt P1k3

@39

" door het initiatief van Rusland in Syrië waardoor de orde en vrede daar hersteld zijn en de vluchtelingen terug kunnen keren....."

Hoe krijg je het toch steeds weer uit je toetsenbord..?

6
43 Münchhausen

Dit past precies in het straatje van Rusland. Eerst de eigen spionnen vergiftigen met Russisch gif en dan een ander de schuld geven. Zo doen ze ook bij het doping gebeuren van de Olympische spelen. Het ligt nooit aan Rusland

5
44 Jan met de korte achternaam

@43 "....Hoe krijg je het toch steeds weer uit je toetsenbord..?...."

Ik weet niet waar jij je informatie vandaan haalt maar Syrië is bijna geheel bevrijd van jihadisten. Zo is het dagelijkse leven in Aleppo weer op gang gekomen, gaan kinderen weer naar school en zijn er weer voorraden in de winkels......dankzij de inzet van Rusland en het Syrische regeringsleger!

Wel verwacht ik binnenkort een flinke schadeclaim, excuses en herstelbetalingen van het Westen aan Syrië wegens bemoeienissen met Syrische binnenlandse aangelegenheden en illegale steun aan jihadistenmilities die het land in een jarenlange bloedig burgeroorlog hebben gestort......door toedoen van de VS, Brussel en de islamitische Arabische oliestaten....!

3
45 CoolMemories

@45

Het is wel duidelijk, dat ik mijn informatie NIET van RT haal.

"Wel verwacht ik binnenkort een flinke schadeclaim, excuses en herstelbetalingen van het Westen aan Syrië wegens bemoeienissen met Syrische binnenlandse aangelegenheden en illegale steun aan jihadistenmilities die het land in een jarenlange bloedig burgeroorlog hebben gestort......door toedoen van de VS, Brussel en de islamitische Arabische oliestaten....!"

Manmanman....... Hoe krijg je het toch elke keer weer uit je toetsenbord..?

6
46 Münchhausen

@46 Ik kan aan jouw reacties bijna afmeten hoe lang en aan hoeveel westers nepnieuws jij bent blootgesteld....!

3
47 CoolMemories

@47

Ik kan aan jouw reacties bijna afmeten, hoe lang je je medicatie niet genomen hebt....

4
48 Münchhausen

@46 @6 @5

0
49 Jimkan

Het Westen..


http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/video-omtzigt-wil-weten-van-rutte-of-nederland-het-vrije-syrische-leger-gesteund-heeft-rutte-weigert-antwoord-te-geven/

0
50 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2820 Willekeurige vrouwen in hun billen knijpen en pppssssttttt tegen ze roepen en als zij dat niet leuk vinden noem ik hen gewoon een niet l...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2819Je kunt het woord "succes" niet eens normaal schrijven. ...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Offtopic

@2821 Biertje graag en doe maar een portie valmmetjes met chili saus. 😁...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Biscanna
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

@1 Ze is net druk bezig om het NOS journaal voor te bereiden....

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Offtopic

Bitterballen? Vlammetjes? Kaas? Worst?...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Offtopic

Gaan jullie nog iets leuks doen? Koningsnacht of -dag?🍺 🤴🇾🇪...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Offtopic

@2818 Sucksex met je baan als huisvrouw he een onbetaalde baan waar je niet voor te studeren....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2815Je bent een treiteraar, en die niet eens normaal Nederlands kent. Dat zegt mij al genoeg. Veel plezier met je postbezorging hè? Het ...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Offtopic

@2814 Zoals ik al zei niet in of op en helemaal niet aan.Bah dat half vergane lijf bbbbrrr...

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Rob de Wijk denkt echt dat er mensen zijn die willen sterven voor de EU. Dat geloof ik dus echt niet. De Nederlandse jongens die Nederland tijde...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Nun Porn VideosBest Porn In IndiaAccidental BjHannahowo OnlyfabsSweet VickieDeepthroat CumsCreep ShotsMalayalam Xxx FilmIndian Porn ChudaiHannah Palmer NudrPublic Agent HotBf Sexy AdultIndian Bf Hd DownloadIndian Home Made PornSin Robinson XxxSex ScenesBig ButtanalHindi Xx VidioKarina XxxOdisha XxNicki Minak SextapeAbigaiilSisterswap PornHorny LiyPorn Black AdultVoila PornosFree Poorn GamesSexy Video Full Hd MeinMsulim PornJapanese Beauty PornVoyersWww Pune SexSkybri OnlyfansBrie LarsonpornCheaters UncensoredPorn On Nude BeachesLivejasmisSarah Illustrates NudeDoggie Style Cream PieStrip Chat ColombianIndian Gf Boob SuckBeurettr BlogMarried Gay PornSanni LiwonMilla Jovovich SexTeenlesbian XxxPics Of Sara JayBhojpuri PornCrystal WestbrooksDarcey DolceMarathi JhavajhaviAtozgalsIncestflix.ckmWhat Is Futa PornNudes NovinhaPegging ToysSeal Todne Wali VideoEbony Riding CreampieLobsterubeHi Heels PornBiggest BoobWww.youporngay.cpmBubblegirlsBbw BlackedSexy Video Bf Sexy Video BfShin Chan Porn VideosChick PornBodi SexOpen Sexi FilmHd Anime Porn VideosSex With NamithaSaxy Xxx HotTastyblscksStrippers TwerkingRapelust PornConto CnnDominiquechinnGf Bf Xxx IndianXxx Sex Video BhabhiSophie Dee Hd PornFukigFreeuse MilfKarely Ruis VideoPorn 72Sex Full DesiDesi College NudeMomoka NisHenti UncensoredXtape GayNxxx Free VideoMinecraft Sex ModsSex Position GifCanela Skin GloryholeLivr PornoFilme De Sexos BrasileirosThe Best Porn GayIggy Azalea Nude LeakedSchool College SexBella Rolland VideosVillage Aunty Hot VideosXxx Video BoroClapping Cheeks PornVintage Errotica ForumsTelegram PornograLes Histoires TabouesMisty Ray OnlyfansEva Longoria SexyBlue Picture XxxBahu Xxسكس مترجمBokepcinaXxxtraThe Hole HentaiMayu SuzukiLeone Ki Blue FilmStripchtaBbw Nature PornNhissTop Ten PornDana Platos PornThick Naked AsianTumblt NudesXxx MasalaSamantha Saint PmvPlayboy ChannelPorn Ebony LesbiansHottest Nina DobrevDesi Indian NetIndia XmasterSexe Amateurs ArabeJogos Pornos MobileVictoryaxo OnlyfansXxx Mom Son HindiNaked Bouncing BoobsVintage Hot VideosButt Sex MemesPorn Star CompanionsLena Rhoades PornSierra SkeAnime Unsenserd PornInstagrammer NudesPornflipsFirst Time Sex Xxx VideoDesi Beautiful PornComo Mas Turbar Una MujerTube GaloPorn BrasilianFatal MadasEbony Pegging PornHardest Porn Videos