door Havermout in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 13
  • 815x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

ja, Oranje mag niet mee doen aan het WK voetbal. zo

2
1 Roomboterbabbelaar

Bla bla bla

18
2 Interessant

De relatie zal verslechteren met zo'n beetje de hele EU, USA, Canada, Australie etc. Met andere woorden zo; beetje de hele wereld. Als het OPCW over een week of 2 met het definitieve rapport komt over deze aanval in het VK. Eens kijken wat er dan allemaal voor reacties gaan komen.

18
3 mike45

@1

-question -question -question

12
4 No newstoday

Er zal wel weer een bacterie gevonden worden in de melk of in het varkensvlees.

3
5 Prof. Zuurbekje

@1

Erger…voor straf moet Oranje wél mee doen en tegen Rusland spelen in de finale!
Terwijl iedereen weet dat de overwinning al door Poetin is gekocht……

18
6 WijzeDwaas

@3 "Hele wereld" - beetje Atlanto-centrisch question

Maar ik hoop inderdaad dat er snel een definitief rapport komt. Al zal het gebikkel daarmee waarschijnlijk niet ophouden...

4
7 d6072b01

Misschien stelt Rusland wel een verbod in op import van agrarische producten

Oeps...

8
8 LGK

Heeft hij te veel naar Erdogan geluisterd? Die kan ook zo lekker dreigen.

@8 Dat hebben ze toch een hele tijd met bloemen gedaan en ooit met kaas?

11
9 gaulette

Ik geef die Russische ambassadeur volkomen gelijk.
Er is tot op heden nog geen enkel concreet bewijs geleverd dat de Russen dat gedaan zouden hebben.

5
10 WHuls

Waarschijnlijk gebeurt er op dit moment iets wat wij helemaal niet mogen weten dus verzint de EU dit. Wel beter als een oorlog ontketenen, dat wel. Maar toch, waar is het bewijs.

2
11 Ceesje

De burger is straks weer de sigaar.

2
12 corretje

Het westen is het gekut van Poetin zat zo onderhand.
En dat is terecht óók!

@11 hoe zat het ook alweer met het bewijs rond mh17?
5 of 6 verschillende versies uit Rusland? ( die overigens allemaal weerlegd zijn.)
En de OPCW doet onderzoek momenteel.
Laten we daar éérst maar eens op wachten.

12
13 Janzzen

Oostenrijk is slimmer. Die lopen niet blindelings achter de vage en onbewezen beschuldigingen aan die de Britten de wereld hebben ingestuurd.

3
14 PFL

Terecht dat Rusland het niet pikt dat de westerse politiek als hordevee gedraagd voor een moordpoging waar het overtuigendbewijs ontbreekt. Het westen breekt de eigen principes van de rechtstaat op grove voeten door deze uitzettingen.

4
15 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@11 ja, de Brexit en de schotten gaan straks ook kappen met Engeland. Dus dat stort allemaal in. Spanje en catelonie is nu ook ene probleem. Griekenland is niet opgeknapt en Trump is instabiel. Rusland China banden zijn steeds beter en met Rusland gaat het eigenlijk veeeeeeeel beter dan verwacht in 2001.

1
16 student1255

@10
Er hoeft geen juridisch bewijs te zijn!
Ambassade's en personeel op elkaars land heeft te maken met vertrouwen.... Moet dat er wel zijn.
Momenteel is dat even minder, dus accepteren we minder personeel van hen.

Als er voor het uitwisselen van ambassade's op elkaars grondgebied juridisch bewijst moest zijn, zou Rusland een kortgeding ( of andere rechtzaak) kunnen beginnen. question

4
17 Gandalf

@17 Als er geen vertrouwen is moet je juist meer diplomaten aannemen die dingen kunnen regelen ipv uitzetten.

2
18 student1255

Nederland achterlijk en dom bezig. Kijk, Poetin, Rusland. Het zijn m'n vrienden niet. Het land lijkt mij ook inzake dingen zoals, als je de vrijheid van... noem maar op ? Wilt koesteren, gewoon slecht. Kan ik duidelijk in zijn. Het lijkt mij ook zeker geen prettig land om te leven voor de gewone burgers, en zeker zij die het leven in een land als Nederland gewend zijn. En ook dat met die vliegramp (300 doden), ja, wie wordt daar vrolijk van ? Ik in elk geval op geen enkele manier. En ik kan nog even doorgaan....

Maar het zonder wezenlijk bewijs ook nog eens: nu als Nederland weer klakkeloos meedoen met het Rusland bashen ??? OMG.
'Onze' bestuurders bewijzen ons land daar op geen enkele manier een dienst mee. Nuja, dat zijn we al gewend natuurlijk, maar toch.... Gewoon een domme en slechte actie van Nederland !

1
19 Flipper

@19 valt wel mee. Rusland als je er bent opgegroeid leer je er ook mee omgaan. Je leert dingen uit de weg gaan en dingen voor elkaar krijgen. Als je arm bent is Rusland wel keihard. Dat is Nederland minder (ligt natuurlijk ook erg aan je persoonlijke situatie). Als je in Rusland arm bent maar veel vrienden hebt, valt het mee. Als je alleen bent is het heel zwaar.

In Rusland is werk krijgen bijvoorbeeld veel gemakkelijker. Studenten daar kunnen na hun bachelor zo 2 maanden bij bedrijf x werken en een week erop nog eens 5 maanden bij bedrijf Y. Of jaartje hier en jaartje daar. Veel minder moeilijk doen ze erover (omdat de werkgever ook geen ziekte hoeft te vergoeden na 2 jaar werk). Maar je begrijpt het al. Het vangnet is er minimaal, zeker niet zoals hier. Cost of living tja... het is ook wat je er zelf van maakt. Maar huren zijn vaak toch een groot percentage van je inkomen en etenswaren vallen relatief nog wel mee. Uit eten gaan is goedkoper dan hier (maar ligt eraan natuurlijk ook waar je naartoe gaat).

Qua vrijheden ze zijn aangesloten bij het EVRM, IVBPR, dus dezelfde vrijheden gelden er ook. Alleen er is meer corruptie (minder compliance). Dit wordt wel minder (geleidelijk). Corruptie heeft veel te maken met armoede. Hoe meer geld betekent voor de positie en welvaart van een persoon hoe gemakkelijker er corruptie is. Als ik een politieagent hier omkoop met 500 euro is dat niet te doen, trappen ze niet in en kijken ze vooruit als ze gesnapt worden dan geen hypotheek of oneervol ontslag. 500 euro in een dorp in Rusland is zowat de burgemeester zelfs omgekocht.

1
20 student1255

@18
Er worden dan ook geen diplomaten uitgezet, maar lieden die informatie vergaren ( zijn dat spionnen?)

Wat ook goed werkt, is bv verbroedering door sport.... Maar Rusland vond het interessanter om veel medailles te halen bij hun olympische spelen d.m.v. doping. Nu zijn Russische sporters vaak uitgesloten.

Ook helpen bv culturele uitwisselingen of handel. Ik neem aan dat er evt. extra handelsbarrières kunnen komen, of dat de Hermitage geen schilderijen meer uit gaat lenen....

0
21 Gandalf

@21 het worden hoogst waarschijnlijk gewoon diplomaten. We zullen het vanmiddag zien.

1
22 student1255

De helft van de EU loopt achter de hersenspinsels van May / Boris aan, Nederland ook, mooi toch, goede banden met Rusland zijn nergens voor nodig, we kunnen ons beter ophouden met het corrupt zootje in de top van de EU, daar passen we beter bij.

3
23 Proemevla

@22
Gezelliger zal het er vast niet op worden.... question

0
24 Gandalf

@23
Helemaal mee eens; beter het af-en-toe corrupte zootje van de EU (en daar kunnen we, en moeten we dan ook wat aan doen) dan de halve dictator in Rusland, die graag de USSR in ere wil herstellen .. althans die het "opheffen" van de USSR de grootste fout van de 20ste eeuw vind.

6
25 Xyron

@25
Grapjas.
Er is nog niet eens aangetoond dat het chemisch wapen gebruikt is dat door de SU is ontwikkeld en geproduceerd.
De opcw, de aangewezen instantie hier voor, is pas begonnen met onderzoek dat weken, zo niet maanden, in beslag zal nemen.
En dan is het nog ver van bewijs dat Rusland het gebruikt heeft.

1
26 Proemevla

@17
......"Als er voor het uitwisselen van ambassade's op elkaars grondgebied juridisch bewijst moest zijn, zou Rusland een kortgeding ( of andere rechtzaak) kunnen beginnen. "........

Dat kunnen ze alsnog doen.
Je kunt niet zomaar een land beschuldigen zonder enig bewijs te tonen.

1
27 WHuls

weer zo'n loos dreigement uit Moskou...

3
28 TedjeR

@27
Alsof een ander land het "recht" heeft om een ambassade te open waar ze maar willen. question

0
29 Gandalf

@28 Nu wel?

1
30 solidsteel

De EU staat jaarlijks miljarden stuk aan de propaganda en nog moet de Europese bevolking niks van ze weten. De publieke omroep in Nederland kost ons per jaar ongeveer €900 miljoen, dat is omgerekend bijna €2,5 miljoen per dag. Met zo’n groot budget mag je verwachten dat er voldoende capaciteit is om het Nederlandse publiek zo neutraal en volledig mogelijk te informeren over een zeer groot aantal onderwerpen, maar op bepaalde gevoelige politieke en diplomatieke onderwerpen blijkt dat helaas vaak niet het geval te zijn.Zeker als het gaat om de berichtgeving over Rusland krijg je vaak het gevoel dat de Koude Oorlog opnieuw begonnen is…https://szrzlj3.blogspot.nl/2018/03/westerse-propaganda-en-leugens-tegen.html

2
31 Max13

@11 "....Waarschijnlijk gebeurt er op dit moment iets wat wij helemaal niet mogen weten dus verzint de EU dit....."

Wat wij helemaal niet mogen weten is dat Rusland in twee jaar tijd de orde en vrede heeft hersteld in Syrië, dat bijna alle jihadisten verdreven zijn, dat de Syrische vluchtelingen in de EU weer terug kunnen keren en de wederopbouw is begonnen......allemaal dankzij de steun en inzet van de Russen en de seculiere gematigde Syrische regering en leger......

Was eerst Syrië dagelijks in het nieuws, nu heerst er absolute radiostilte en wordt iedere minimale gelegenheid om Rusland te bashen breed uitgemeten en groots opgevoerd.....Rusland ZAL en MOET de bad guy blijven......!

0
32 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

17 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

20 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

26 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

27 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

28 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

29 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

30 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

33 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

35 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Desi Xxx SitesNew HentsiEroticmassageEating BootyRyke 34Net Videogirls3gp Porn ComHomegrownvidiosسکس انالBrazzer Indian VideosAnimal Sex 3gpBf SaxxxProm PornCock HwroAdult Free ComixIndiansex VideosNude Sally FieldsPetite Teen CreampieAll Telugu Heroine Sex VideosIndian Brother SexIndian Black Aunty Sex VideosAmeture MilfLovenexy Only FansH Anime.tvSexy Blue Video HindiTechers Sex VideosAp Village SexAbella Danger Bang BusJapanese Porn MilfWitchkinksNudes De StarBalance Ta.nudeBbw PawgUsa XxxBeautiful Fucking VideoFetching_butterfliesCherrythemistressFemdomtbNew Ebony PornNika Venom BlowjobXxxsexy SexyCherie Deville.squirtLuna Queen PornSisi RoseLesbian StraponanalTamil Aunty Sxe VideoKate Winsley NudeSika MoonLuna Vera FeetSex PriveSockjobAnneka De LorenzoLouloubellexo NudeXnxx Real SisKamya Buch NudeHot Nangi ImagePissy LickingXxxx BengaliHot Indian HoneymoonShamale.tubeMystic Being PornAlexdelaflorReggan FoxxKeralapornvideosSunny Leone Lesbian KissAnimehentai.tvSex In Telugu Aunty18 Years Girls Xxx VideosNanami MatsumotoR/assholeJessica KylieNew Sexy Video Sunny LeoneDesi Aunty SuckingKaley Cuoco NuddCartoon Porn'sHttps://www.camwhores.tv/Penelop KaySkip The Games Montgomery AlForeign Sexy Video HdXxx Video New SexySextamilauntySexy Milf MomTranny Anal CreampieMasalasewnHutomi LaBrittanya Razavi NudeUp Skirt PituresNaked BreastfeedingSex Video Sex Video ComXxx Porn Video Hd HindiJessica Bangkok OnlyfansXhamKwickyNudes AmadoraPorn BlowjobGaymaletuveLethel LippsKrama Rx PornIndian Pron WebsiteXxx Hindi Movie NewDesisexvidChubby Japanese PornFree Home Made PorneHdfe PornNala NovaReika ShimohiraFree Adult Web CamVazados OnlyfansJenny Scordamalia NudeSexvidiesTitanic Movie Sex VideoAnal In PornDoghentaiYoursubmissivedollXxxxvlPower_midget LeaksShemale Fucks GuySwathi Naidu New PornSmut ManhuaLeanne LaceAlaura JensonPorntube Asian AnalCrqzy PornManga. OrigineElle Brooks BbcHard Spanking VideosAcompanhates Viva LocalCuming In SideTymwits NudeAllie PeachPayton PressleeAlexandria Didario NakedTabu Sexy PictureLadies MasturbatingSunny Leone Hot XIndian Private PornBlackpink Rose PornFat LadypornSocinquentinha.comRachel StartAruwbaChinese Sexy Movie HdSeduce Sex HdFat Lesbian PornChel PornJuly JohnsonGay Porn UncleXxx Sexy SisterBabita Ji NudeDesisex Mms Video