U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 3
Rusland is ‘zeer waarschijnlijk’ de drijvende kracht geweest achter de gifgasaanval, op Brits grondgebied, op een Russische dubbelspion en zijn dochter. ,,Een andere plausibele verklaring is er niet”, aldus EU-Raadsvoorzitter Donald Tusk, twitterend vanuit de Europese raad. Alle 28 ...

ongeveer 1 jaar geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
2
6

Wat wordt er verstaan onder een dubbelspion? Wat doet zo iemand? Wie geeft hem zijn instructies? Wat voor een informatie zou zo'n dubbelspion kunnen hebben gehad? Waarom zouden ze zo iemand willen ombrengen? Wat voor een belangen hebben daar gespeeld?

1 Topperz    
ongeveer 1 jaar geleden door Topperz
5
Meld

het volk wil geen oorlog. wég met het establishment

2 semperpenis    
ongeveer 1 jaar geleden door semperpenis
9
Meld

@2 Er is toch ook geen oorlog... en die komt er ook heus niet.

3 Yisrael    
ongeveer 1 jaar geleden door Yisrael
14
Meld

@1 zoals het woord zegt die persoon geeft informatie door aan beide kanten om er zelf beter van te worden. Dit is gevaarlijk werk. En ze kunnen het zo laten zien dat het lijkt dat de andere partij schuldig is.

4 rabartels    
ongeveer 1 jaar geleden door rabartels
2
Meld

@3 we kunnen rustig gaan slapen?

5 semperpenis    
ongeveer 1 jaar geleden door semperpenis
5
Meld

Vreemd, er zijn uit de losse pols wel 6 andere verklaringen te bedenken. De eerste dagen na het voorval op de bank ging men uit van een fentanyl-achtige stof, een gevalletje fout afgelopen dopegebruik. Degenen die eerste hulp verleenden werden namelijk niet ziek. Toen ging er een agent huiszoeking doen en werd doodziek. Pas toen werd er alarm geslagen. Vanaf dat moment werden de Russen als boosdoener aangewezen, en bleek het stofje zowel in de airconditioning van de auto te zitten als in de koffer van de dochter, dus daar zat het allemaal zeker niet in.

Daarna zijn de media gestopt met speculeren. De methode van bereiding van dit gif staat gewoon op internet. Het biologische lab in Salisbury wil niet zeggen dat de grondstoffen uit Rusland komen, alleen dat de Soviet Unie het recept heeft uitgevonden, lang geleden. Maar de EU weet "waarschijnlijk" zeker 'dat het de Russen waren'. Het plebs weet zeker dat ze staan te liegen en de heisa misbruiken. Wat er wel gebeurd is is volslagen onduidelijk.

6 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
12
Meld

@5 Nou ja, rustig aan de dag beginnen lijkt me.

7 Yisrael    
ongeveer 1 jaar geleden door Yisrael
4
Meld

@6
Maar gelukkig hebben wij Ness, En die zal het vanuit zijn luie stoel, zonder enig onderzoek of deskundigheid betreffende chemische wapens, wel eens even aantonen dat het een "false flag" is.

Ook gelukkig is dat hij vanmiddag een afspraak met zijn psychiater heeft, want zijn stemmetjes spelen weer op.

8 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
9
Meld

Waarschijnlijk heeft Penthouse de boel verneukt. Wat doen we daar aan. De waarschijnlijkheid is net zo groot alleen aan de ene kunnen we wel wat doen. Voor de andere kan je hoogstens opzij gaan bij een invasie.

9 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
7
Meld

@8 Dan kan je beter de "usefull idiot" zijn die klakkeloos aanneemt wat ze hem wijs maken. Dan hoef je nooit naar een psychiater want te weinig geestelijke inhoud. Voor u is er de dagbesteding inclusief "snoezelruimte".

10 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
7
Meld

@10
Nou, dan laat maar eens horen wat jij wel concreet weet wat ik niet weet...

Ik geloof er geen klote van dat figuren als jij en ness in verbinding staan met de onderzoekers van scotland yard, OPCW, de Britse inlichtingendienst en de politie aldaar.
Er komt gewoon géén informatie over het onderzoek naar buiten. Dus heel jullie gelul is domweg complotshit. Niet meer niet minder.

Maar ik zie de "harde bewijzen" graag tegemoet.

11 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
5
Meld

@11 Bewijzen? Nu vraag je het onmogelijke van ze lol.

12 Yisrael    
ongeveer 1 jaar geleden door Yisrael
8
Meld

@11 Ik heb ook nog geen enkele keiharde bewijs van de Britten gezien dan,"het lijkt op wat de Russen gebruikten." Waar jij het in je kop haalt dat ik al die zaken beweer weet ik niet maar ik ben je dokter niet.

@12 Ook goedemorgen.

13 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
8
Meld

"Bijna zeker weten" is tegenwoordig genoeg om iemand te veroordelen.

Ik voel me meteen stukken veiliger in de EU.

14 Sterke    
ongeveer 1 jaar geleden door Sterke
7
Meld

@8 Het is wel grappig om te zien hoe een groepje mensen bij elk incident een false flag wil zien. Als ze dat al niet vanaf het begin schreeuwen zie je altijd dat ze er naar toe werken.
Deze mensen beweren vaak dat ze wakker zijn geworden en dat wil blijkbaar zeggen dat je van elke situatie een false flag moet maken. Al helemaal als er een connectie is met Rusland, want dat mag gewoon niet waar zijn binnen deze sekte. Het Kremlin is namelijk ook niet vies van complotten als ze daar de publieke opinie mee kunnen beinvloeden in hun voordeel. Als plotter kan je dan natuurlijk niet meer kritisch zijn naar de regering die altijd zegt wat jij wil horen.

15 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
3
Meld

@13
Die komt er ook niet. Er Word gesteld dat het zeer waarschijnlijk is dat de gasaanval uit Rusland komt. Vervolgens gaat ene ness helemaal los in zijn complotshit en als je daar een opmerking over maakt is het huis ineens te klein. (Wat bedoel je met dat penthouse de zaak verneukt heeft btw?)
Maar goed, jij gaat ervan uit dat alles en iedereen er op uit is om iedereen op het verkeerde been te zetten. Dat mag. Feit is alleen dat Rusland al diverse moordaanslagen met gif heeft uitgevoerd op dissidenten en andere afvalligen.
En dat ze daarmee een verdenking op hun hals hebben gehaald is hun eigen schuld.

16 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
5
Meld

@16
Je draait de zaak om, de Engelsen hebben totaal geen bewijs geleverd wel hebben ze vanaf het begin Rusland beschuldigd en acties ondernomen, nu ook gevolgd door de EU.

Er is op de eerste plaats nog geen bewijs geleverd dat het om Novichock gaat, dat bewijs komt er ook niet omdat Novichock (zoals de Sovjet Unie dat vroeger gemaakt heeft) veel giftiger is dan bijv. VX en omdat contact er mee onherroepelijk tot de dood leidt. Zowel Skripal en zijn dochter leven nog.

GB heet alleen beweerd in het begin dat ze een monster zouden sturen naar de OPCW, is niet gebeurd, inmiddels is 2 1/2 week verstreken en nu begint het OPCW met een onderzoek dat ook minimaal een paar weken gaat duren.
Waarschijnlijk wordt dan iets gevonden maar geen Novichock (omdat het onmogelijk is dat dit gebruikt is) en krijgt het de benaming 'variant van Novichock'.
Is dan bewezen dat Rusland het gedaan heeft? Nee, in de verste verte niet.

17 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
10
Meld

Wanneer ze meteen een schuldige aanwijzen zonder enig onderzoek is het zo goed als zeker een false flag actie. Dat is een garantie.

18 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
10
Meld

@17
Waar word beweert dat er bewijs is? Er wordt niets anders gezegd dan dat het zéér waarschijnlijk is....
De rest van je verhaal heb je er zelf bij verzonnen. Ik niet.

19 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
6
Meld

Als het om diplomatieke maatregelen gaat hoef je ook iets niet onomstotelijk te bewijzen dan zijn aanwijzingen meer dan genoeg. Je hoeft pas onomstotelijk iets te bewijzen als je de persoon achter de aanslag voor de rechter wilt brengen.

20 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
4
Meld

@20 Idd je gaat een land beschuldigen van iets zonder enig bewijs en dan hopen dat het maar goed komt en er geen sancties/oorlog /etc.. van komt.
That's the way to go!!

21 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
10
Meld

@18
Waarom beweren de Russen dan dat ze geen persoonsgegevens van skripal hebben?
De kerel heeft jarenlang bij de GROE gewerkt.....

Dat riekt toch ook naar foute boel hè....

22 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
6
Meld

@21 Er is zijn zeker bewijzen en aanwijzingen, die gaan ze ons echt niet vertellen, het onderzoek spits zich nu toe op de daders. Zo'n onderzoek duurt een lange tijd dus en het is niet effectief om jaren na een aanslag pas sancties in te stellen.

23 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
3
Meld

@22 Alles rondom dit incident riekt naar foute boel. Reden te meer om er voorzichtig mee om te gaan ipv meteen iemand te beschuldigen zonder enig stukje bewijs en onderzoek.

24 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
8
Meld

@18 : Ik krijg niet de indruk dat er sprake is van een valse vlag eigenlijk. Volgens mij was het een ongelukje. Het spul bevond zich in het huis van Skripal, die na het hanteren ervan relaxed is gaan eten - 'klusje geklaard'. Tot ze doodziek werden, allebei. En ook toen was er verder nog niet zoveel aan de hand maar het ziekenhuis zal alarm hebben geslagen omdat de fentanyl diagnose niet klopte. Vervolgens heeft men het gegeven misbruikt om de Russen zwart te maken, omdat deze Skripal een ex-Rus en spion is. Die zich toch echt met rare zaken bezighield. Van een opzettelijke vergiftiging is mi geen sprake. "Never let a good crisis go to waste" kwoot Rahm Emanuel. Hoe vind je deze, gifspuger Janzzen? Schroom niet jezelf nog meer voor schut te zetten.

25 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
9
Meld

@21
Je weet niet of er geen bewijs is....

Ook jij hebt geen link met de onderzoekers.
En als je zegt dat je Rutte vanmorgen op de radio hebt horen zeggen dat hij het ook niet gehoord heeft , nou dan herinner ik je wel aan zijn bijnaam.

Pinokkio. En hoe komt ie dáár nou weer aan....

26 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
3
Meld

@23 Er zijn bewijzen en het onderzoek gaat nog lang duren , maar de dader is al lang bekent voor het onderzoek is afgerond, sterker voor het gestart was....juist.

27 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
8
Meld

Dat zeer waarschijnlijk vind ik ook zo enorm krachtig. Kunnen die fantasten in Brussel werkelijk niks anders verzinnen dan de boel oplichten? Ik trap in ieder geval niet in deze zoveelste poging om via via een verborgen agende uit te voeren, bende amateurs.

28 Al    
ongeveer 1 jaar geleden door Al
8
Meld

@25
Tuurlijk, neem nog een borrel op de vroege ochtend. Dat is gebruikelijk in het koude rodina....

29 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
5
Meld

@25 je hele verhaal klopt helemaal niks van want er zijn naast die twee russen ook nog tientallen andere mensen besmet in dat restaurant.

Kijk dat jullie het normaal vinden dat een land in andere landen chemische, nucleaire aanslagen pleegt dat vind ik echt bizar. Dat zou Turkije eens moeten doen in de EU dan wil ik jullie nog wel eens horen.

Maar als het om Rusland en Poetin gaat die mogen gewoon op jullie bord sche*ten en dan roepen jullie nog wat ruikt hier toch lekker.

30 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
5
Meld

@30 Waar schrijft iemand dat die het normaal vindt dat een land in andere landen chemische, nucleaire aanslagen pleegt?

31 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
9
Meld

@31 het is niet persoonlijk maar wat hier weer allemaal lees, het altijd hetzelfde als het om Rusland gaat dan kan het land niks fout doen, zelfs aanslagen in andere landen met Nucleaire en Chemische wapens wordt hier goed gepraat.

32 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
3
Meld

@30 : Nee, bij niemand is vergiftiging geconstateerd. Die mensen nakijken - 4 of 5 dagen nadat Skripal werd opgenomen - was een paniekreaktie maar het heeft niets opgeleverd. De enigen die ziek zijn geworden zijn Skripal, zijn dochter en de politieagent die huiszoeking deed.

33 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
10
Meld

@19
Vanaf dag één is beweerd dat het om Novichock ging, dat Rusland er zeer waarschijnlijk achter zat EN zijn er ernstige acties ondernomen.

Zoals ik al schreef, het kan niet Novichock zijn omdat dit gif onherroepelijk dodelijk is in korte tijd, er kan dus niet vanaf dag één al geroepen worden dat het Novichock is, dat is de eerste aanname.
De tweede aanname is dat het wel Rusland geweest moet zijn.

Op grond van twee aannames worden dan acties ondernomen die schadelijk zijn voor de diplomatieke banden.
Vergelijkbaar met iemand ophangen omdat je aanneemt dat hij iemand waarschijnlijk vermoord heeft met waarschijnlijk een zeldzaam wapen waarvan niemand precies weet hoe het er uit zag.
Of, simpel gezegd, iemand veroordelen voordat er bewijs is, voordat er rechtsgang is en veroordeling.
En jij wil me wijsmaken dat dit de normale gang van zaken is? Alleen als het om Rusland gaat.

34 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
9
Meld

@32 Lol... Zolang ik leef, en dat is best lang question Wordt er gewezen naar Rusland en dat kan, maar men moet ook even kijken wat men zelf flikt.
Daarbij vind ik vooroordelen heel gevaarlijk, vooral in deze tijd. Ik zou ook graag bewijzen willen zien voordat ik met het vingertje ga wijzen. Tot nu toe is het gissen. Ik hoop niet dat het gaat escaleren om " het waarschijnlijke" zonder bewijzen.

35 lisaaatjuh    
ongeveer 1 jaar geleden door lisaaatjuh
7
Meld

@31 : Het is niet persoonlijk maar het aantreden van de usual suspects om de discussie te verstoren zegt weer genoeg. Het sprookje van de Britten en de EU zal en moet worden geloofd door het plebs. De gebruikte toon en het aantal minnetjes laten duidelijk zien dat gewoon redenen en discussiëren vanaf nu verboten is. Waarom de Russen toch zo'n rare streek zouden uithalen terwijl ze juist nu helemaal geen baat hebben bij zulke ophef mag je je ook al niet afvragen; LGK kwam met de complotterige verklaring dat het vergiftigen een signaal zou zijn. Van wie aan wat of wie zei hij er niet bij. Iedereen die tegensputtert is ook meteen een Rus(sin) die zuipt. De shills beseffen niet dat ze juist door die houding de grote twijfels van het plebs aan de story bevestigen.

36 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
8
Meld

Het is hier weer hetzelfde liedje, het is nooit 'foute boel' bij het Kremlin, en het altijd 'foute boel' bij het (eigen) westen. Wat een verknipt cynisme.
Aan de hand van de 'reputatie' van het Kremlin voor dit soort aanslagen, waarbij nota bene al eerder nucleair materiaal gebruikt werd, en de gevonden novichok alsmede de informatie bij de veiligheidsdiensten kan iedereen met een beter logisch verstand wel beredeneren dat het zeer waarschijnlijk het Kremlin is die hierachter zit, behalve bij degenen hier die last hebben van dat verknipt cynisme.

37 Crannbuidhe    
ongeveer 1 jaar geleden door Crannbuidhe
3
Meld

@35 Het is geen gissen, alleen jij hebt geen inzage in de bewijsvoering, maar alle regeringsleiders van de EU zijn wel geïnformeerd. Ze gaan echt de details van de bewijsvoering nu nog niet openbaar maken om dat ze ook heel graag de personen die achter deze aanslag zitten willen kunnen aanwijzen en eventueel vervolgen. Dan ga je dus geen details weer geven in de media.

38 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
7
Meld

Waarschijnlijk..., ‘zeer waarschijnlijk’..., ,,overweldigend waarschijnlijk''..., vermoedelijk..., zeer vermoedelijk...

39 Tjeesus...,    
ongeveer 1 jaar geleden door Tjeesus...,
7
Meld

@37 Hoezo is het nooit foute boel? Is het zo verkeerd dat men vraagt om bewijzen? Als er bewijs is dat Rusland dit geflikt heeft oordeel ik net zo hard.
En met dat "zeer waarschijnlijk" kan ik niks mee,sorry hoor.

40 lisaaatjuh    
ongeveer 1 jaar geleden door lisaaatjuh
8
Meld

Kijk de trollen weer eens in de verdediging schieten...

Al sch**ten de Russen op hun bord waar ze bij zitten, dan nog hebben ze het niet gedaan.

41 GreyB    
ongeveer 1 jaar geleden door GreyB
7
Meld

@40 zeer waarschijnlijk is meer dan genoeg om sancties in te stellen, onomstotelijk bewijzen hoeft alleen als je de personen achter de aanslag wil veroordelen. Maar onderzoek duurt heel lang dus eerst sancties en dan zien we wel wat er straks uit dat onderzoek komt.

42 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
6
Meld

@38 Rutte zei gisteren nog, dat hij niet dezelfde fout ging maken als toentertijd met Irak, en ik hoop dat hij nu wel eens doet wat hij beweerd. We hoeven niet achter May aan te hobbelen, omdat zij het nodig vind om meteen met het vingertje te wijzen.

43 lisaaatjuh    
ongeveer 1 jaar geleden door lisaaatjuh
7
Meld

@41 Hou jij je nu maar bezig met de tweets van Trump, heb je meer verstand van question

44 lisaaatjuh    
ongeveer 1 jaar geleden door lisaaatjuh
7
Meld

Als er een aanslag is gepleegd dan hoeft men ineens geen bewijs meer te zien, dan geloven ze de inlichtingendiensten wel. Bewijs over Holleeder wil men ookniet zienhier. Maar als het om de Russen gaat moet men bewijs inzien..

Bewijs krijgt Jan Lul NOOIT te zien, wanneer snapt men dat nou eens..

45 GreyB    
ongeveer 1 jaar geleden door GreyB
4
Meld

@43 dat kan ook niet meer want het beleid is veranderd, de Nederlandse regering gaat niet meer blind af op buitenlandse inlichtingendiensten bewijsvoering moet worden ondersteund door de Nederlandse veiligheidsdiensten.

Maar ik vind de vergelijking Irak / Rusland totaal mank gaan, het gaat niet om een oorlog maar om het terug roepen van de EU ambassadeur.

46 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
3
Meld

@34
Zozo.... da's knap.
Omdat iemand niet is overleden kun jij met zekerheid stellen dat het geen novichok is.
Wat is de letale dosering bij inademing?

Of zit je weer van alles bij elkaar te verzinnen.?

47 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
4
Meld

@46 Zoiets kan escaleren, en dat weet je best question

48 lisaaatjuh    
ongeveer 1 jaar geleden door lisaaatjuh
6
Meld

In US bleek waarschijnlijk..., ‘zeer waarschijnlijk’..., ,,overweldigend waarschijnlijk''..., vermoedelijk..., zeer vermoedelijk..., die Russische inmenging ook opeens om Facebook..., Cambridge Analytica te gaan...

49 Tjeesus...,    
ongeveer 1 jaar geleden door Tjeesus...,
5
Meld

@48 Nee hoor dat gaat niet escaleren zeker niet in een Oorlog, zowel de EU als Rusland heeft daar geen belang bij.

50 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
4
Meld

@48
En dus moet men Rusland gaat gang laten gaan?
De EU slaat niet terug met gifgas hoor, ze trekken alleen een ambassadeur terug. Dat is van een hele andere orde..

51 GreyB    
ongeveer 1 jaar geleden door GreyB
6
Meld

@47
Of, simpel gezegd, iemand veroordelen voordat er bewijs is, voordat er rechtsgang is en veroordeling.
En jij wil me wijsmaken dat dit de normale gang van zaken is? Alleen als het om Rusland gaat.

52 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
5
Meld

@50 We wachten het af, een kat in het nauw maakt rare sprongen.

53 lisaaatjuh    
ongeveer 1 jaar geleden door lisaaatjuh
5
Meld

@52 Ja hoor want een land kun je niet strafrechtelijk vervolgen alleen individuele personen, dat gaat altijd zo volslagen normale procedure.

54 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
2
Meld

@52
Er is niemand veroordeeld, Er wordt alleen maar een sterk vermoeden uitgesproken.
Dus waar heb je het over?

55 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
4
Meld

@53 Zo'n oorlog kan niet want ze weten dat daar nooit een winnaar uitkomt alleen tientallen miljoenen doden aan beide zijde van het front. Dus niemand zal zijn vingers daar aanbranden.

56 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
3
Meld

@17 Wat is dat nou Proem? Heb je plotseling overal bewijs voor noidig?

"Je draait de zaak om, de Engelsen hebben totaal geen bewijs geleverd wel hebben ze vanaf het begin Rusland beschuldigd en acties ondernomen, nu ook gevolgd door de EU."

Een wapen uit Rusland op een Rus in het VK en dat samen met het feit dat ze dit vaker doen. Het is genoeg gezien de houding van Rusland. Die oorlogen in Europa samen met andere moorden en een aanslag op een burgervliegtuig krijgen nu eingelijk de reactie die nodig is. In al die zaken heeft Rusland ook niets anders gedaan dan gelogen. Dan ga je dit soort acties krijgen vanuit het westen.

"Er is op de eerste plaats nog geen bewijs geleverd dat het om Novichock gaat, dat bewijs komt er ook niet omdat Novichock (zoals de Sovjet Unie dat vroeger gemaakt heeft) veel giftiger is dan bijv. VX en omdat contact er mee onherroepelijk tot de dood leidt. Zowel Skripal en zijn dochter leven nog."

Hier doe je weer alsof je er verstand van hebt en dat heb je niet.

"GB heet alleen beweerd in het begin dat ze een monster zouden sturen naar de OPCW, is niet gebeurd, inmiddels is 2 1/2 week verstreken en nu begint het OPCW met een onderzoek dat ook minimaal een paar weken gaat duren.
Waarschijnlijk wordt dan iets gevonden maar geen Novichock (omdat het onmogelijk is dat dit gebruikt is) en krijgt het de benaming 'variant van Novichock'.
Is dan bewezen dat Rusland het gedaan heeft? Nee, in de verste verte niet.""

Dit laatste stukje is weer een typische Proem vol met valse informatie.

The inspectors arrived in unmarked vehicles and street clothes before disappearing behind metal police barriers at the back of the pub. Ambulance incident support vehicles arrived and stood by.
Theresa May has asked OPCW to investigate the use of the nerve agent novichok in the attempted murder of the Skripals.
The OPCW chief, Ahmet Üzümcü, said it would take two to three weeks to complete laboratory analysis of samples. He said they would be sent to the organisation’s main laboratory in The Hague and then to designated labs for analysis."

57 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
3
Meld

@55
Er zijn geen bewijzen (opcw is nu pas gestart met onderzoek), er is niemand veroordeeld, maar toch wordt Rusland bestraft, jij vindt dat normaal.

58 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
6
Meld

@58 GB heeft de OPCW gevraagd de zaak te onderzoeken ter verificatie van de eigen Britse bevindingen door politie en veiligheidsdiensten.

59 Crannbuidhe    
ongeveer 1 jaar geleden door Crannbuidhe
1
Meld

Hier worden we ook geïnfiltreerd door een stelletje Oekraïners..., die beïnvloeden hier de platforms...

Die schrijven dan wel in het Nederlands..., maar pas op...

60 Tjeesus...,    
ongeveer 1 jaar geleden door Tjeesus...,
6
Meld

@57
[quote[Wat is dat nou Proem? Heb je plotseling overal bewijs voor noidig?
[/quote]

Neu, niet plotseling, dat is altijd zo en is altijd zo geweest in alle zaken, je bent onschuldig totdat bewezen is in de rechtsgang dat je schuldig bent.

Dat jij en anderen geen problemen hebben met het ontbreken van elk bewijs als het om Rusland gaat mag wel duidelijk zijn geworden in de loop der tijd en als later blijkt dat er nooit bewijs is geweest worden dergelijke topics door figuren als jij vermeden.

Voorbeeldje: Recent gaf Mattis aan dat de VS NOOIT bewijs heeft gehad voor het gebruik van Sarin op burgers door Assad, maw. vanaf 2013 hebben ze gelogen (ze beweerden dat Assad het gedaan had, meermaals).

Aan de andere kant wordt elk bewijs genegeerd, komt er geen onderzoek door de opcw.
Zo vond Syrië / Rusland 40 TON aan chemische wapens in net veroverd terroristen gebied, de internationale organisaties weigeren dit te onderzoeken ( 1:4question : https://www.youtube.com/watch?v=WHAfO8LADd4

Hetzelfde is gebeurd of gebeurt nog in:
Irak
Lybië
Syrië
Iran
Oekraïne.

61 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
4
Meld

Veel Hollanders hier trappen ook nog in die meuk...

62 Tjeesus...,    
ongeveer 1 jaar geleden door Tjeesus...,
3
Meld
63 Tjeesus...,    
ongeveer 1 jaar geleden door Tjeesus...,
3
Meld

@59
De bevindingen van de eigen diensten zijn van generlei waarde, de opcw is daarvoor in het leven geroepen, die moeten gaan vaststellen of en zo ja welk chemisch wapen gebruikt is, daarna moet nog bewezen worden wie het wapen gebruikt heeft en dan (als dat bewezen is) kan er actie ondernomen worden.

Voor je verder leutert, hier, in het openbaar, 40 TON aan chemische wapens gevonden in terroristengebied, gevonden door de Syriërs / Russen, die zoals het hoort onderzoek aangevraagd hebben (wat overigens wederom geweigerd is, net als op andere plaatsen gebeurd is): https://www.youtube.com/watch?v=WHAfO8LADd4

64 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
5
Meld

Waarom staat er waarschijnlijk terwijl zij nu al zonder bewijs beweren echt zeker te weten dat de Russen de daders zijn.
Het is een vreemd geval die EU met Merkel, Macrone en die May die eigenlijk samen nu bepalen wat de rest van de EU moet beslissen.

65 welofniet    
ongeveer 1 jaar geleden door welofniet
4
Meld

@61 "Neu, niet plotseling, dat is altijd zo en is altijd zo geweest in alle zaken, je bent onschuldig totdat bewezen is in de rechtsgang dat je schuldig bent."

Nee, Proem daar kan jij echt niet mee aankomen. Dan moet je de rechtstaat steunen en als fan van PutPut doe je dat zeker niet. Ook je bijdrage aan Oekraine en MH17 topics bestonden uit staatspropaganda en complotrommel.

"Dat jij en anderen geen problemen hebben met het ontbreken van elk bewijs als het om Rusland gaat mag wel duidelijk zijn geworden"

Dat bewijs dat komt er meestal wel alleen dat is niet iets wat jij wil lezen dus doe je dat ook niet.

"in de loop der tijd en als later blijkt dat er nooit bewijs is geweest worden dergelijke topics door figuren als jij vermeden."

Ik weet niet over welk topic je het hebt, maar wat ik wel weet is dat jij 9 van de 10 keer gewoon aan het liegen bent. Jij kan alleen informatie vinden die past bij je gewenste uitkomst. Het maakt je nooit uit hoe onbetrouwbaar en bevooroordeeld je bron is. Je bent nu dus gewoon jezelf aan het beschrijven.

"Aan de andere kant wordt elk bewijs genegeerd, komt er geen onderzoek door de opcw.
Zo vond Syrië / Rusland 40 TON aan chemische wapens in net veroverd terroristen gebied, de internationale organisaties weigeren dit te onderzoeken"

En dat neem je dan meteen over als waarheid, zoals je altijd doet en je ziet zelf echt niet waar het misgaat.

66 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
4
Meld

@64 Dat filmpje laat niets zien en SouthFront. Ik krijg sterk de indruk dat jij verstandelijk beperkt bent.

67 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
5
Meld

Zoals gewoonlijk lul je uit je nek VaY, gaat voorbij aan bewijs dat ik lever, suggereert alleen van alles (ook omtrent mij) komt zelf met niks.

68 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
3
Meld

Ze vergeten 1 ding net zoals bij andere zaken.
De logica.

Een club die de meest vooruitstrevende nucleaire wapen uitvindt zal op het zelfde moment in het buitenland met een vrij uniek middel een aanslag plegen.
Iedere idioot weet immers dat het gevonden gaat worden.

Dus zijn zij nu zo dom of worden wij nu zo dom gehouden.

69 Eastwood    
ongeveer 1 jaar geleden door Eastwood
2
Meld

Hoor er niemand over..., maar joehoe...

Dat Russische nepnieuws over inmenging verkiezingen VS..., kwam dus vanuit Engeland..., Cambridge Analytica...

Iemand...?

70 Tjeesus...,    
ongeveer 1 jaar geleden door Tjeesus...,
2
Meld

@58
Rusland Word helemaal niet gestraft. Hoe kom je dáár nou weer aan?
Uitwijzen van diplomaten is géén straf maar een teken dat men niet happy is. Wanneer het vermogen van Poetin word bevroren, of nog meer economische sancties worden opgelegd, dat zijn straffen.

71 Janzzen    
ongeveer 1 jaar geleden door Janzzen
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Live: de exitpoll van Ipsos bij de NOS
Kijk hier mee naar de uitslagenavondLIVEDe NO...

8 uur geleden door Schildpad

DWDD-tafel kotst half uur lang op Baudet en W...
Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden waren...

19 uur geleden door Moskowfiets

De Volkskrant doet oproep om Thierry Baudet t...
De Volkskrant toont een wel héél opmerkelijke...

17 uur geleden door Spraypaint

'Atheïsme is niet te verenigen met...
Interview met Marcelo Gleiser over hoe belang...

9 uur geleden door progressiefliberaal

FOTO Kanaleneiland: 2 stemmers in 1 stemhokje
MAG DAT KIESRAAD?Visueel bewijs van mogelijk...

14 uur geleden door Jij Wel Dan


ADVERTENTIE


Laatste reacties
awwesjeng
Klaver: ´Wij gaan Rutte aan belofte houden´...
Hoe dan ook: hij voelt zich thuis bij/met eik...

minder dan een minuut geleden door awwesjeng

krek
Exitpoll: coalitie verliest meerderheid Eerst...
FVD wordt het zelfde als LPF. Die viel ook ui...

1 minuut geleden door krek

krek
De Volkskrant doet oproep om Thierry Baudet t...
Iemand die hier een oproep tot moord in ziet ...

4 minuten geleden door krek

ronaldo lolito
Een crimineel die een aanslag pleegt? Dat zie...
0,0000007 zetels in de eerste kamer...

4 minuten geleden door ronaldo lolito

Wylde Gjert
Een crimineel die een aanslag pleegt? Dat zie...
@45 Zeker waar. Tel daar de journalistiek maa...

4 minuten geleden door Wylde Gjert

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig