door Febee in Buitenland  ·  17 Reacties

  • 8
  • 378x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Uiteraard..

3
1 chouffleur

Mooi, voor de lokale bevolking!

2
2 Jan met de korte achterlul

Wijs besluit.

3
3 Chaimileh

Nou, hopelijk bieden ze dan óók even excuses aan voor hun racisme en jodenhaat...

2
4 weerman

Ze moeten ophouden met dat religieuze gezever, en als normale volwassen zelfstandig denkend mensen zien, dat die miljoenenstad straks niet zonder water zit.
Z.Afrika moet zich verantwoordelijk gaan gedragen en hulp vragen en aannemen.

1
5 Marrie

Maar zou ze wel adviseren om het tafelzilver na te tellen als ze weer vertrokken zijn.

13
6 loki zegt

@6 yep zeker als die Afrikaanse delegatie uit tel Aviv vertrekt

2
7 chouffleur

@7
LOL...punt voor jouquestion

3
8 loki zegt

@6

Waarom haat jij Israël en z'n inwoners toch zo? wie weet zijn de deskundigen die Israël nu gaat sturen wel allemaal moslim, of christen, of bahai, of kopten... die leven namelijk allemaal samen, in Israël. HET verschil met de arabische landen... Je moet echt eens iets aan die grenzeloze domme haat van je doen. Je bent gewoon geradicaliseerd. Zoek hulp, joh!

5
9 weerman

@8 het zijn net kraaien..

2
10 chouffleur

@9
Heten?...echt niet!
Ik heb zelfs 3 jaar samen gewoond met een meisje van Joodse komaf....met haar Vader kon ik ontzettend goed opschieten, alleen schoonmoeder klikte niet zo....maar dat was omdat ik half Duits ben...ligt bij sommige mensen nog steeds gevoeligquestion

4
11 loki zegt

Bedoel dus ..haten..

3
12 loki zegt

laat zuid afrika het zelf maar uitzoeken .
ze verdrijven de blanke daar die wel dit soort dingen op kunnen lossen .
nu moeten ze gelijk alweer hulp hebben daar.
rot toch op.

0
13 ongelovenloos

Het leek me eerst wel een redelijk artikel
tot:

"""Ik ben echter van mening dat de crisis wel iets met het zionisme te maken heeft. En het is heel eenvoudig en ongecompliceerd. De Zuid-Afrikaanse regering heeft zich herhaaldelijk en openlijk uitgesproken tegen het uitverkoren volk van God over wie Hij zei: ‘Ik zal degenen zegenen die u zegenen, en wie u vervloekt zal ik vervloeken…’ (Genesis 12:3).
De Zuidafrikaanse leiders hebben het volk veracht dat God heeft uitgekozen om een licht voor de heidenen te zijn (Jesaja 49:6) – ja, een geestelijk licht, omdat ze ons de Bijbel en Jezus gaven. Maar het is ook een praktisch, fysiek licht, bijvoorbeeld in de vorm van technische expertise in het behoud van water. Het is wonderlijk hoe mensen in woestijn hun land groen hebben gemaakt en daarmee de oude profetieën vervulden (zie Jesaja 35).
De Bijbel spreekt over dat er een tijd zal komen dat velen de hand van God op Israël zullen erkennen. Jesaja 49:23 zegt bijvoorbeeld: ‘Koningen…en koninginnen… zullen voor u buigen met hun gezichten op de grond; zij zullen het stof aan uw voeten likken.’

Maar de tegenstanders van Israël zullen merken dat zij strijden tegen God, Die Israël met een machtige wonderbaarlijke hand uit Egypte heeft gehaald door een weg door de zee naar de vrijheid te banen.
Waarom zou men wachten tot de plagen zich hebben vermenigvuldigd, zoals Egypte deed, voordat men zich bekeert over kwade plannen tegen Gods volk?
Er was een droogte in Israël ten tijde van Elia, die net zo lang duurde als die in Zuid-Afrika. Deze droogte stopte pas nadat de mensen zich van de afgoden afkeerden, dankzij het leiderschap van de profeet.

Ik stel voor dat de leiders van Zuid-Afrika ook berouw moeten tonen en moeten stoppen met het aanbidden van valse goden."""

2
14 eh

Dit waterprobleem is natuurlijk niet van de ene op de andere dag ontstaan, we zijn wel een beetje laat met het inroepen van hulp.
Regeren is vooruitzien, heren.

0
15 Hein2

@14 Er staat geschreven: "Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt, zal Ik vervloeken;"
Gen 12:3

En zelfs een grote Jodenhater, Henry Ford, de auteur van het boek: "De internationale Jood, het grootste probleem van de wereld", die zag dat:

Iemand op een religieus forum startte eens een discussie met het volgende bericht:

"In de bijbel staat dat wie de joden zegent gezegend word door God en die de joden vervloekt zelf vervloekt zal worden.
Is dat ook niet aangetoond in de oude en moderne geschiedenis?
Als in een land de joden goed behandeld werden ging het ook goed met dat land en als de autoriteiten zich tegen hen keerden ging het meestal snel bergafwaarts met dat land. `Als je in de huidige wereld kijkt zie je: VS- steunt israel en de eigen joodse amerikanen; Economisch en militair een supermacht.
Europa- Soms positief, meestal neutraal of kritisch tov israel en de jooden: 2de rangs economische supermacht en militaire dwerg.
moslimlanden-Sterk vijandig tegenover Israel, in het bijzonder en joden in het algemeen: Economisch, militair en
cultureel achterlijk.
Wat vinden jullie hiervan?

Voorbeeldje: In de 16de eeuw verdreven de Spanjaarden de joden. Ze werden welkom geheten in de nederlanden en in het ottomaanse rijk. Cultureel en economisch ging het, ondanks hun coloniale rijk, vanaf toen bergafwaarts met de spanjaarden. De hollanders en turken ging het toen voor de wind.

Hierop antwoordde ik toen:

Het bovenstaande is simpelweg een feit. Dit wordt ook nog is bevestigd door een ongelooflijke jodenhater, namelijk de stichter van de autofabrieken, Henry Ford. Hij schreef een vreselijke anti-semitisch boekwerk, "The International Jew; the Worlds Foremost Problem", en daarin bevestigd hij het bovenstaande. Hier is een uittreksel daaruit:

"Er is een eigenaardig verschijnsel waarneembaar in verband met de vervolging en de daaropvolgende omzwervingen van de joden door Europa, en dat is: Waar ze ook gingen, het handelscentrum scheen met hen mee te gaan. Toen de joden in Spanje vrij waren, toen was daar het goudcentrum van de wereld. Toen Spanje de joden deporteerde, verloor het het financiele leiderschap, en het heeft het nooit meer teruggekregen. Mensen die de economische geschiedenis van Europa bestudeerden hebben zich altijd afgevraagd waarom het handelscentrum verschoof van Spanje, Portugal en Italie, naar de noordelijkere landen, zoals Holland, Engeland, en Duitsland. Zij hebben de oorzaak gezocht in vele dingen, maar geen enkele gaf een bevredigende verklaring. Maar wanneer je in aanmerking neemt dat de verschuiving samenviel met het verdrijven van de joden vanuit het zuiden en hun vlucht naar het noorden, wanneer men in aanmerking neemt dat toen de joden arriveerden in het noorden daar een commerciele opbloei plaatsvond die tot op heden voortduurt, dan lijkt de verklaring niet moeilijk. Keer op keer is het bewezen dat het een feit is dat wanneer de joden verdreven werden, het wereldcentrum van edelmetalen met hen mee ging."

Dit boek kan in het engels hier gevonden worden:
http://www.biblebelievers.org.au/intern_jew.htm
Voor mijn quote ga naar het eind van hoofdstuk 13.

Deze opzienbarende feiten betreffende het joodse volk zijn het teken dat God in het joodse volk gezet heeft.

6
16 Child in Time

Waarschijnlijk gat Israël ze nog helpen ook zonder excuses te eisen. Zou ik nooit doen, mij verketteren en nog om hulp vragen ook.

0
17 Ceesje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@18 Dat klopt, het probleem is dat bijvoorbeeld Snorrie, Bop en vele anderen iedereen willen verplichten te doen wat zij juist achten, van mij m...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Vageali6888
KIJK. Amerikaanse leerling slaat tot twee keer toe leerkracht vol in het gezicht, die op haar beurt ijzig kalm blijft

Vandaar dat leerkrachten daar binnenkort wapens krijgen, die gast verdient een knieschot.Als dit een blanke malloot was geweest die een ...

3 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

LoydMorris
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@64 Ook opvallend dat het IDF enkele dagen nodig had om een ziekenhuis hamas-vrij te maken. . . In een ziekenhuis horen geen gewapende figu...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

"Sinds het begin van het conflict tussen Israël en Hamas begin oktober krijgt de politie vaker oproepen van antisemitisme. Ook in ons land is e...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Seksuele straatintimidatie wordt strafbaar: 5 vragen en antwoorden

'Hey, schatje, wat ga je doen? Wil je seks? Ben je geil?' Of sissen, klakken, iemand achterna lopen op straat." Kunnen ook alleen maar de echte...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Bloemen- en plantenexport bezorgd door nieuwe inspecties aan Britse grens

Als de prijzen verder omhoog gaan loop je kans dat de britten zelf planten en bloemen gaan kweken. Dan zal nederland weleens flink kunnen lijden...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

LoydMorris
KIJK. Amerikaanse leerling slaat tot twee keer toe leerkracht vol in het gezicht, die op haar beurt ijzig kalm blijft

@4 Maar waarom "regtsche onderbuikjes" er bij zetten? Het leek mij meer, dat je wat wilde uitlokken. . . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@33 Je kunt zat filmpjes op internet vinden hoe kinderen van zo rond de 5 jaar in legerkledij schietoefeningen krijgen, probeer tijdens gevechte...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

ongelovenloos
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Timmermans beseft dus nog steeds niet dat hij zichzelf steeds verder ingraaft .Laat hem maar zijn gang gaan want hij is zijn eigen ondergang....

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Sarcoff
Dermatology's Disastrous War Against The Sun

https://www.ninefornews.nl/de-schokkende-waarheid-over-huidkanker-wat-ze-je-niet-vertellen-over-de-zon/...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Xxx Hotel IndianLena The Plug Full VideoWhie PornSports Sex VideosAmarpali Xxx VideoForced CucoldRough FistingAsian Mom AnalBriana Evigan NudeSsbbw TumblrMadison Ivy NewTgcomicsBidesi BfNayantara X VideoGreqtm8Footjob CumahotSunny Sex ComKiara Mia BbcSleeping Wives PornPorn BahuSexy DengulataAlexis Tae AnalAlinity FeetMadie ColinsVoyeur AmatRyke 34XxxoldmanHot Stepmom RomanceDixies Trailor ParkFree Teenage PornHential AnimeSex..comEbony Sloppy BlowjobHot Sex Mia KhalifaDesi StripteaseSex Indian MarathiXxxstepmomAnime Porn FBukkake FacialLeady PornGabi CarterMom And Son CummingCoedcherryDirtyroulFree Porn Videos PJordyn Jones NudeSarah Cameron NudeRoxy RedArt Modeling StudioXnxx Jim한국 야동Luanne Platter PornTorokaseBreckie Hill NudeSextourWife Affair Sex VideosMallu Servant Sex VideosWeb-sexoPhotos AcompanhatesPáginas PonoBhai Ne ChodaKamwali Ki Chudai VideoLena Plug Jason Luv PornPussy TybePorno HentayEvoli PornCar PronPornohardMs DejaXn Video IndiaIndian Girl Romance VideoThumbzillasNaked Men WrestlingNice PussyXxx Lesbian VediosBlondie Fesser TwitterSite Garota De ProgramaSophie Dee NakedBeautiful Porn Sex VideoSeduce Sex HdFansly ComCute PormMature Boy PornAlyson Hannigan NakedBellesha PornHindi Dirty Talk PornWetpussyPonrhubSpiceybig ButtHungry For CocksStipchatErule34Hindi Full Hd Sex VideoShg MediaStudent Sex MovieSex In Hindi VedioSiri Dahl IafdBig Boobs Aunty Sexy VideoPoonam Pandey Full VideosXxxporenoSuper HantaiNicole Kdman NudeRajasthani NudeAroomikim LeakedHindi Movie Xxx ComFree Latina PornosHentai.rvSnapchats That Send NudesPorn DessiHistorias PornográficaSuoiresnoPuta Locura.com틱톡 야동Christy Canyon NowPorntn AsmrLetsdoeit Porn VideosSanta Porn VideosHollywood Stars NakedJing Lusi NudeHd Porn CartoonXxx AnemationXxx Nude PornHentai YaoiChanged PornSteomother PornHot Guys BulgeRiho FujimoriIndianhiddensexHardsextube ComXyzomicsDesi Housewife In Saree Pays Rent By Selling Her PussyOffice ThreesomeFilm Prono FrancaisDesnudas ColegialasNaked Female BodybuildingNaked Women Bouncing TitsAmia MilayWw Sex VedioXxx By Dogسكس سوراNude Indian MaidIndian Student And Teacher SexRomi Rain JoiJackie Knight Krystal DavisHot MaturepornBazzers XnxxPorn With GlovesXxx-videosKate Sackoff NudeKira Shannon Porn