door case in Politiek  ยท  138 Reacties

  • 40
  • 1800x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 Precies! Ik denk echter dat mensen als NKreaguurder dit best inziet.

6
101 case

@99 precies je hebt het juist verwoord

7
102 Jan met de korte achternaam

@99
Mensen als PeKa kunnen of willen niet inzien dat de gitzwarte haatideologie genaamd nationaalsocialisme welke zij aanhangen een opdringerige, barbaarse, intolerante, haatdragende, gewelddadige, fascistische ideologie ideologie is.
Ik vind dat die gitzwarte haatideologie genaamd nationaalsocialisme nergens thuis hoort omdat zij enorm bots met onze westerse beschaving, vrijheden, normen en waarden.

Ik heb dan ook een schijthekel aan lieden die het nationaalsocialisme aanhangen, want ik ben niet zo'n schijnheil als die extreem-rechtse taqiyya plegende nationaalsocialisten die voor de schijn beweren dat moslimsen islam los van elkaar zouden staan.

14
103 NKreaguurder

@101 @102
Daar heb je nog twee van die vereerders van die gitzwarte nationaalsocialistische haat ideologie.

11
104 NKreaguurder

@103 Dank je, ik denk dat het nu wel duidelijk is wat ik met @99 bedoel.

8
105 PeKa

@103 Ach gossie, iedereen is een nazi. Tis me toch wat

7
106 Chauvinist

@106
Nee hoor, maar jij, @105 , @101 en @102 wรฉl question

12
107 NKreaguurder

@107 . Zet je jezelf mooi voor schut. Je kent me niet eens, en je zet me neer als nazi.

Een beetje dingen naar iemand roepen maakt het geen feit. Misschien heb je het voorbij zien komen op internet:

"Iedereen met een andere mening dan die van mij, is een nazi!"

6
108 Chauvinist

@108 Begrijp het dan, iedereen met wie NKreaguurder het niet eens is is een nazi

6
109 ik heb ook een mening

@109 Ik heb het eindelijk door question

5
110 Chauvinist

@108
"Je kent me niet eens, "

Aan de vrucht kent men de boom.
Aangezien er uit jouw toetsenbord constant vruchten van de gitzwarte haatideologie genaamd nationaalsocialisme komen, kan ik niet anders concluderen dan dat je een aanhanger van het nationaalsocialisme bent.

9
111 NKreaguurder

@111 Aangezien er uit jouw toetsenbord constant onzin komt, kan ik niet anders concluderen dan dat je achterlijk bent.

7
112 PeKa

@112
Dat mag jij zeggen; liever dat jij het zegt dan iemand zonder verstandelijke beperking question
Want zeg nou zelf; je moet toch echt wel een zwaar verstandelijke beperking hebben om al die haatpropaganda van die gitzwarte haatideologie hier neer te plempen.

9
113 NKreaguurder

@111 Hahaha. Wat een geweldige, snelle diagnose. En dat nog geen 2 minuten nadat ik die post eerder had geplaatst.

Wederom, je kent me niet. Maar bedankt dat je me hebt laten lachen question

5
114 Chauvinist

@114
" Wat een geweldige, snelle diagnose."

Nou, zo snel is dat niet hoor;
ik heb al wat vaker van die extreem-rechtse haatpropaganda van jou voorbij zien komen.
Maar evengoed fijn dat ik je even aan het lachen heb kunnen maken.
Heb je toch nog even een lichtpuntje gevonden in je droevige bestaan...question

8
115 NKreaguurder

@113 "....haatpropaganda van die gitzwarte haatideologie hier neer te plempen."

Geef eens een paar voorbeelden.

3
116 PeKa

@116
Kijk je eigen reactie geschiedenis maar eens door, en die van je kameraden;
voorbeelden te over, als je ze wil zien.
Maar waarschijnlijk zul jij ze niet herkennen, want zoals gewoonlijk zul je er wel weer extreem-rechts van wegkijken....

8
117 NKreaguurder

@117 Geen argumenten meer, dan gaan ze het op de man spelen. Wat een verrassing. De standaard aanval. Jij bent racist, xenofoob. Jij doet aan hate speech..blablabla.

Hey gast, als dat je happy maakt, gooi het er maar uit. Het werkt niet meer. Iedereen die het niet met je eens is, is een NAZI! Hellup hellup question

5
118 Chauvinist

@99 Klopt. Mensen als NKreaguurder maken geen onderscheid tussen de persoon en de (geloofs)overtuiging. Kritiek op islam wordt gezien als kritiek op moslims. Omgekeerd gebeurt hetzelfde: mensen met kritiek op islam worden vaak persoonlijk aangevallen in plaats van op hun mening.

5
119 Dune

@118
Vindt je het vervelend, die persoonlijke aanvallen?
Dan weet je nu hoe moslims zich voelen onder dat constante bashen en criminaliseren van jou en je extreem-rechtse kameraden.

12
120 NKreaguurder

@120 Ik kan er wel tegen hoor. Ik snap alleen niet wat het met het draadje te maken heeft.

3
121 Chauvinist

Tegenwoordig is iedereen een extreem of alt rechts, fascist of nazi die niet precies hetzelfde denkt als de nieuwe geopolitieke communisten.

Ook vorige week in Engeland werd een gesprek tussen een joodse objectivist Yaron Brook en een Engelse liberalist onmogelijk gemaakt op het King's college in Londen, omdat ze werden belaagd door Antifa. Bewapend met rookbommen, maskers, luidsprekers en spandoeken werd de bijeenkomst onmogelijk gemaakt, met hun absurde claims dat de twee sprekers nazi's zouden zijn.


Totdat de communistische terroristen van 'a'fa er uit werden getrapt door (getinte) mensen van de veiligheidsdiensten.

3
122 Reactie

Moeten ze in Engeland maar oplossen dus.
Moesten wij hier ook toen extreem rechts bijenkomsten verziekten , toch ?

6
123 No newstoday

De EU politiek correcte prietpraat propaganda over van alles en nog wat mag overal verkondigd worden. Wil je geaccepteerd worden in de hogere echelons en denk je aan die mooie carriere - praat met deze gasten mee en knik overal braaf ja en amen op.
De overige meningen worden steeds meer bestreden. In het politieke speelveld maar ook daarbuiten. Als je van de verkeerde partijen bent kun je die mooie carriere in het bedrijfsleven wel vergeten. Zoals het vroeger uiterst moeilijk was om met je CPN speldje op je rever aangenomen te worden in overheidsdienst, zo niet onmogelijk.
Een proces dat in alle Europese landen al jaren aan de gang is.

Zelfs hier zie je de pogingen. Iedereen die het niet eens is met de geaccepteerde denkbeelden is nazi., extreem-rechts of xenofoob. Die prietpraat en goedkope retoriek zie je overal steeds meer terugkomen - ook op TV en in de media. Zelfs door opgeleide mensen die weten dat dit grote onzin is. Maar de verleiding om de toevlucht te nemen tot dit soort goedkope discussieargumenten is voor velen te groot.

1
124 De Vliegende Brabander

@124

Extreem rechts doet dat wat jij EU politieke correcte prietpraat vindt maar dan andersom : je moet hun schofferende prietpraat goedvinden en j knikken .
Zo niet wordt je er uit gegooid ( zie PVV en FvD)
Intelligente mensen gaan zich ens afvragen waarom de grote meerderheid hen niet zo aardig vindt, niet met hen wil samenwerken en het liefste negeert.
Nee, niet omdat ze ergens achteraan hollen , want er zijn grote verschillen in gedachtengoed en mening in die grote groep wat je van ultrarechts niet kunt zeggen .
Waarom zitten anderen volgens jou altijd bij de verkeerde partijen en zit jij niet bij de verkeerden ?
Kijk , dat is nou net zoโ€™n opmerking waar de anderen die andere meningen wel respecteren , nou net zat van zijn .
Respecteer jij anderen niet , verdien je zelf geen respect.
Jij en je medestanders hebben en probleem : jij erkent plurifomiteit in een samenleving niet, voor jou is er maar รฉรฉn goede weg : de jouwe.
Dan plaats je jezelf erbuiten en dat is volkomen terecht.
Iedereen die anders denkt , is niet gek maar wel mensen die dat gek vinden .

6
125 No newstoday

@120 het is toch in het geheel niet interessant wie u fascisten noemt of wat u fascistisch gedrag vindt. U doet voorkomen of iemand, die kritiek op de mohammedaan heeft met zijn achterlijke geloof, zich daarvoor moet schamen. Ik draai het liever om: de mohammedaan moet zich schamen om zijn achterlijke ideologie in het verlichte West Europa te verkondigen nog los van de dagelijkse stroom aanslagen, geweld en criminaliteit door of namens zijn/haar achterlijke geloof. Door vrouwen als NKreaguurder is ongezouten kritiek op de mohammedaan welhaast een geuzendaad aan het worden.

3
126 nostradamus666

@125
Het enige wat ik verfoei is de beperking van de vrijheid van meningsuiting in de discussies, het continu opdringen aan de mensen van de geaccepteerde meningen (maak ik zelf wel uit) en het labelen met termen als extreem rechts of nazi's als daarvan geen sprake is.

Hierdoor wordt ik door sommigen hier op NK en elders meteen in de in hun ogen extreem rechtse hoek weggezet. Lachwekkend, ik ben partijloos en heb dat hier al verschillende keren gezegd. Alleen gelooft niemand me. Ik heb daardoor ook geen enkel probleem zoals u denkt. Ik heb namelijk helemaal geen weg, enkel de weg van vrijheid. Ik praat hier niet en nergens niet namens het gedachtegoed van welke partij dan ook. Van mij mag iedereen stemmen op welke partij dan ook, zal mij een worst zijn. Maar ik mag op iedere partij kritiek hebben en mag alle prietpraat die voorbij komt (en die komt er veel voorbij) aan de kaak stellen. Of u dat nu leuk vindt of niet.

3
127 De Vliegende Brabander

@127 Insgelijks. Zelfs nadat ik (in dit draadje) vertel Marokkaanse moslim vrienden te hebben proberen sommigen label te plakken.

2
128 case

@111
En de vrucht van de boom... islam = Mohammed!
Want in uw boekje is de islam gelukkig een droomwitte ideologie die toevallig zelfs een pikzwarte steen aanbidden (die nb veroverd is op een ander volk) *sarcasm off*

Voor mij zijn de nieuwe nsbr's, de nieuwe bruinhemden, uw soort mensen, de nieuwe fascisten, de nieuwe land en volksverraders (hoewel u bent misschien wel een moslim/allochtoon en verraad nu juist uw volk/land/geloof niet, dat zou best kunnen) de wegkijkers, de verwarring stichters, de goedgevoelverslaafden, de tegenlanders.... de mafketels die door een Walibi bril de wereld bezien. En van dat soort walg ik! Mijn voorouders hebben geleden onder de nazi's, de Nationaal Socialisten en keren zich in hun graf om hoe het land en de vrijheid waar zij voor gevochten hebben wordt verkwanseld door mensen zoals u.

2
129 Bleke Betty

Terecht sluit ze op die nazi's.

4
130 Oebie

@130
Dan bent u het vast ook met Erdolf eens daar hij hetzelfde doet met alle kritische geluiden over zijn regering.

1
131 Reactie

* Verwijderd door de redactie *

132 Oebie

@131 Het is terecht dat die alternatief rechtse identitaire haatimams geweigerd worden moeten ze in Nederland ook doen. Laat ze niet lopen.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/264306-bloggers-mogen-verenigd-koninkrijk-niet-in-vanwege-racisme

1
133 Oebie

@133 Haat tegen?

4
134 solidsteel

De waarheid kan niet voortdurend worden ontkend. Klokkenluiders kunnen niet straffeloos monddood worden gemaakt. Het broeit in Europa, de tegenstellingen worden steeds duidelijker en het demoniseren van conservatieve/patriottische politici en burgers gaat maar door.
De islam als politieke ideologie, gecamoufleerd als religie is de grootste bedreiging voor iedere vrije mens sedert eeuwen. Het gedachtegoed dat de aanhangers uitdragen staat compleet contra ONZE Westerse waarden. De wegkijkende, zogenaamde politiek correcte bestuurders beschouw ik als zeer gevaarlijk en totaal onbetrouwbaar. De zogenaamde boze burger wordt meteen geterroriseerd door clubs zoals Antifa, zodra zij voor hun mening uit durven komen. Dat is ook het Europa van vandaag.

6
135 bozeman

@134 Slachtoffers van schietpartijen, politici, burgers, buitenlanders en wat al niet meer. Joden, zigeuners, afrikanen ze haten nogal wat mensen in alternatief rechtse hoek.

0
136 Oebie

@136 Oja elk stukje kritiek is meteen haat bij jou. Sorry was ik vergeten.

2
137 solidsteel

@109 Nee hoor, alleen iedereen die zich op NK als nazi gedraagt!

0
138 dummydum

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

21 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

33 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

35 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

38 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

41 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

42 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

44 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Pawg CheatingBaddiehEthereallovebugTana Mongeau NakedWicked SimsCute Indian Teen SexGardevoirhentaiCucquean PornDigitalplay GroundPornos AncianasSara Jean Underwood LeaksFleshlight VideosPorn Most PopularPorno BondageHetai GaysLisa SparksViolet Summers BjPornfidelity ComBest Cheating Sex VideosOnichan HentaiSloppy Seconds WifeDeep Fake XxxVr PornolarProno GratuitKaylynn KeysAlexisnocareNude SwingersXnxx Young AuntySexy Movies BfField PornStrip Girl GamePornosxxx MadurasVeronica Vain SexRambha XxxMassage Porn IndianCreampies LatinaShakira NakedSimpsons R34Nude Videos Of Beautiful WomenIndian Teacher Porn VideosNepali Bf FilmTchat RoletRue Nu .comBokep IbuPennypaxTina Dutta XxxAbugail LustViolet Starr NudeChudai Video Chudai VideoTop Trans PornstarsPlace LiberineHot Boobs HdNude Boobs KissFacial Abuse PornBunni Emmie PornHypno Mommy PornHornysimpStana Katic NudeAva Addams Double PenetrationPutacalenturaJapanese Bus GropersErotica ComicsManga DewasaElle Lee PovdStella Sedona CreampieXxx Marwadi VideoBollywood Actress Sex Video ComGay Thug Porn BlackAva SpaxxGrool PornOlder Women With Huge TitsForcedcuckoldShilpi Raj Mms Leaked VideoMinthara SexPorn New GirlAunty Sex Saree VideoGames Like Summertime SagaXhimasterSex In XnxxHot Girl Xxx ComBiggest Indian TitsBhabhi Ki Chudai HdDesi Hijab SexBrazzers.TraltyazilipornoIndian Girls Hot ImagesHentaiporn NarutoBig Boobed AnalAlexis Txas PornHavana Ginger OnlyfansMinxxAlly Cooper PornhubEbony CameltoeSpankgbangOutlander Sex ScenesNaked Mexican ChicksJoi Bouncing TitsFree Por VideosSnadra Bullock NakedIndian Students Porn VideosNicole Aniston OnlyfansTaneth Gimenez NudesBrooke TilliDesi Girl Hd Porn3dhentiPiss And CumFamily Nude PicsMoms Perv ComCams.xvideos.comHollywood Movie Sex HindiKerala Blue PictureHomemade Dp PornSquid Games Sex SceneReddit BreedingArchives EroticaPornographiques ChinoisCody CummingsMature CreampiedSexy Prone VideoJav Hd XnxxArab Gay SexXxx Hd Brazzers VideoCallie Black PornBokepindo13Rape Porn AnalAva Addams More PeopleOrgaamos FemeninosPussymagicNew Porn GamesFilms Pornos Gratuits En StreamingFatal ModalFirst OrgasmEmily Willis Burlesque Anal PoundingMaa Beta Sex HindiBoudirAngalina White XxxSfm CompilIndian Heroine Xxx3x Porn VideoIndian Granny SexParn HdDesisexHidden Camera MasturbationPornhd BrazzersXxx StoryiesCelbrity Deepfake PornBrazzres Porn HdJav WifepornPornogra XxxCreampies In Public