door Inter in Politiek  ·  36 Reacties

  • 19
  • 1083x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zij heeft geen gelijk.

Die Ollongren loopt over van decadentie, arrogantie en incompetentie.
Ze kan de pot op die antidemocraat.
Totaal ongeschikt

10
1 welofniet

Een typisch propaganda en desinfo verhaaltje van de EU zelf.
Weg met het EU monster.

7
2 Positivo

Het kernpunt van deze bijdrage is naar mijn mening het volgende : De vraag is niet of nepnieuws bestreden moet worden, maar hoe. Ofschoon media in het Westen vaak heel goed in staat zijn om nepnieuws en nepverhalen te ontmaskeren is de bestrijding van nepnieuws ook een zaak van de politiek. Het verspreiden van nepnieuws, met als doel de Westerse democratieën te destabiliseren, is namelijk een belangrijk, zo niet cruciaal onderdeel geworden van het Russische buitenlandse beleid. We mogen niet naïef zijn.

16
3 Crannbuidhe

Ze heeft gelijk en ze is ook nog eens niet alleen verantwoordelijk. Ollongren is de pispaal voor de populistische marge. Totaal geschikt!

38
4 God is dood

@4
Dat mens is net als Halbe Zijlstra een beetje gestoord en ze graaft haar eigen ondergang.

8
5 welofniet

Ollonkreng = Rutte, maar dan in vrouwelijk vorm .....

4
6 netcat

Ach, vrouwtje Ollongren is zelf de personificatie van nep.

6
7 nostradamus666

Al heeft Ollongren geen gelijk, dan nog heeft ze gelijk! Zo werkt dat bij deze dictator.
D66 hè, dan krijg je dat!

6
8 Nicks R. Van

@5 Laten we het hopen!

6
9 Nicks R. Van

@3 [Quote:"de bestrijding van nepnieuws ook een zaak van de politiek"]

Kijk daar ga je de mist in, dat is namelijk een taak van de journalistiek. Nepnieuws is al eeuwen een krachtig middel van bevriende en onbevriende naties om de opinie binnen een land te beïnvloedden. Dus laat onze journalistiek het nepnieuws bestrijden en laat de politiek haar eigen taken uitvoeren!

5
10 Salitos

Appartementje Pechtold heeft nog wel een huisje als het fout gaat...... En fout gaat dit

5
11 Uitede aka Espede

GSTV. Tom Staal versus nepnieuwsminister Ollongren die tegen haar zin naar Brussel moet

https://www.geenstijl.nl/5141039/voor-het-vrije-woord

3
12 Rat a Plan

ze komt te vaak naar het penthouse....

4
13 Gratiebarmhart

Ze is geen hachchi....

3
14 Gratiebarmhart

Ik haak meer en meer af van de pokitiek en op 21 maart stem ik lokaal en wil niets meet te maken hebben met de Nederlandse politiek. Het zijn stuk voor stuk gehersenspoelde lui door Rutte die het hele beleid bepaalt wat ze wel en niet mogen zeggen.

5
15 Interessant

Ewout Klei is ook al bang voor het grote monster en laat regulering liever over aan de overheid.

Z'n eigen hersens zijn met vakantie schijnbaar

3
16 Eastwood

@12
Nou..., ben ik het toch met Wilders eens...

Als we dan toch bezig zijn.., laten we dan ook de hele club die EU heet afschaffen...

3
17 Tjeesus...,

Eerst hebben DENK als spionnen van Ankara in ons nationale parlement. Nu zijn daar de rechtstreekse EU-trekpoppen van D66 bijgekomen die volledig het landsbelangs saboteren. Misschien krijgen al die D66 binnenkort ook wel een appartementje, zit ik nu te denken.

3
18 Rolmops

@14
Gezondheid!

3
19 grovi

Ok, als zij nu niet gaat hard maken in Brussel dat wij dit willen via stemmen voor de partijen in de 2de kamer dan WAAROM STEMMEN WE! DIt is land en stemmersverraad dus.

4
20 Chaimileh

Artikel geschreven door een D66-ert dus met een korrel zout nemen

5
21 Ikke44

@1 Ze is al op de pot en dat is geen nepnieuws

3
22 Bollieboos

@15

mocht rutte willen...

0
23 Grootmoeder

@19 dank u.

2
24 Gratiebarmhart

Tweede Kamer versus EUvsDisinfo: Ollongren heeft gelijk

Logica: Een meerd3erheid van de 2e kamer, waaronder de VVD (kabinet) roept de minister op om zich hard te maken tegen de EU censuur plannen. En de minister weigert. Zegt dat ze dat niet kan. Deze grote pleitbezorgster van de censuur. Niet willen bedoelt ze.

Dat is helemaal niet "terecht". Deze EU blog heeft net als alles van de EU een totaliitaire tik van de molen gehad. Jalta. Over nepnieuws gesproken.

Conclusie: NEXIT!!

3
25 purelogica

Misschien moeten ze er een WODC onderzoekje tegen aan gooien....

2
26 Hangingmen

Het artikel spreekt zichzelf aan alle kanten tegen.
Zij (Ollongren) heeft GEEN gelijk.

1-Citaat"Nepnieuwsfighter EUvsDisinfo heeft artikelen van Chris Aalberts ten onrechte aangemerkt als nepnieuws. De journalist van The Post Online tekende gewoon een verhaal van een bijeenkomst op, zonder dat hij de opinie wenste te sturen."
Teken dus dat het nu al niet werkt en dat het een politiek gekleurd instrument is om onwelgevallige meningen, uiteenzettingen en visies in de kiem te smoren.

2-Nepnieuws dient uberhaupt niet bestreden te worden. Er is geen wet tegen het verspreiden van onzin. Dat EU instrument deugt dus niet. Er dient persvrijheid te zijn.
De lezer kan bovendien ook nog zelf nadenken en meerdere bronnen raadplegen.

3-citaat: "De opheffing van EUvsDisinfo gaat echter verder dan de overwegingen van het kabinet en daar bestaat naar de inschatting van het kabinet ook geen draagvlak voor bij andere lidstaten."
Ook dat deugt niet. Nederland moet zelf over zijn eigen pers en nieuwsgaring kunnen gaan en beslissen.

Glijdende schaal:
In WNL Op Zondag, alwaar Ollongren suggereerde dat ze mogelijk met een systeem van vergunningen voor sociale media zou komen. Vergunningen voor websites en kranten is dus de volgende stap.
Doodeng, natuurlijk. Dit soort idiote beleidsmaatregelen komen rechtstreeks uit de koker van de meest totalitaire, dictatoriale regimes. Voor je het weet betekent “nepnieuws” “nieuws waar het establishment niet blij mee is en opinies die indruisen tegen die meningen van de gevestigde macht.

Daar komt bij dat het de taak is van de media om de regering en politici te controleren. Niet andersom. Media moeten op hun buurt gecontroleerd worden door burgers zelf — de consument, zeg maar. Op het moment dat de overheid ook maar iets van macht heeft over de pers verandert de pers in een vazal van de overheid; de officieuze woordvoerder van het establishment.

Dat moet ten koste van alles voorkomen worden, wat het juist zo schandalig maakt dat de rest van de media én onze volksvertegenwoordigers zich helemaal niet lijken te verzetten tegen de plannen van Ollongren en haar Europese vrienden.

1
27 Querulijn Xaverius,

Aldus de (nietszeggende en inhoudsloze) mening van schrijver Ewout Klei......

2
28 beastyboy

Ollongren weigert motie uit te voeren video.
http://politiek.tpo.nl/2018/03/06/video-kajsa-ollongren-d66-voer-motie/

0
29 welofniet

* Verwijderd door de redactie *

30 Captain Hero

Nee, Ollongren heeft geen gelijk dat de motie niet uit te voeren is. Als de motie oproept zich hard te maken voor afschaffing, dan kan dat gewoon. Ik ben ook niet zo blij met een bureau vanuit welke overheid dan ook, dat zich met de waarheid van dingen op het internet bezig houdt.

Ik vraag me af hoe Sophie in 't Veld van D66 hierin staat.

0
31 d6072b01

Het enige waar ik het mee eens ben in dit verhaal is het feit dat de EU blijkbaar 1 miljoen gaf om een dergelijk instituut op te richten en dat dat gedoemd is te falen. Dat kan uiteraard ook niet.

Als je dit aan wilt pakken dan moet je het verdomde goed aanpakken. Dat houdt onder andere in:

1) Een vakgroep met mensen uit alle landen om alle talen goed te begrijpen en te begrijpen hoe de eigen cultuur in elkaar zit.
2) Een sluitend bewijs vormen dat iets ook nepnieuws is en dan niet enkel vanuit de onderbuikgevoel reageren. Dat betekent dus fact checking en dubbel check zelfs.
3) Dan moet er een boete komen op het medium dat nepnieuws veroorzaakt en dat moet gecontroleerd worden en betaald worden.
4) Dan moet er een objectieve overzichtsraad komen die deze vakgroep controleert en terug fluit wanneer men iets ten onrechte aanduid als nepnieuws (inclusief boetes voor het niet goed controleren en ten onrechte aanduiden als nepnieuws).
5) Om te controleren heb je een aantal goede IT-ers nodig die kunnen achterhalen waar bepaalde sites vandaan komen en wie er achter zit.
6) Je hebt een hele grote groep nodig die in staat is om allerlei opiniesites af te struinen op zoek naar nepnieuws (uiteraard kan een meldfunctie ook).
7) Een aantal juristen die de wetgeving hier om heen dicht gaan timmeren.

Als ik dit zo lees dan is er voor dit plan zeker een man of 50-75 nodig om dit aan te pakken (minimaal). De kosten voor een dergelijk instituut gaan eerder rond de 50-75 miljoen per jaar kosten dan de 1 miljoen die er nu voor vrij zijn gemaakt. Kan er iemand uberhaupt begroten in de EU?

Als laatste is het initiatief nobel te noemen maar de glijdende helling is absoluut aanwezig naar de censuurkant waar immens voor gewaakt moet worden. Ik vind het prima dat er naar gekeken wordt, maar dit waterdicht aftimmeren is schier onmogelijk en bijna onbetaalbaar. Er is hier naar mijn gevoel totaal niet over nagedacht maar men heeft een proefballonnetje opgelaten welke snel lek geprikt moet worden.

1
32 Gezond boerenverstand

De kreet Nepnieuws is slechts uitgevonden om ons censuur door de strot te kunnen duwen.
Als ergens nepnieuws wordt verspreid dan volstaat het om dat bekend te maken en meer dan dat is niet nodig. Bovendien is er altijd de vraag wat nepnieuws is. Hoe vaak worden we niet door onze eigen overheid getrakteerd op nepnieuws.

2
33 PFL

Kajsa Ollongren D66 weigert motie van de kamer uit te voeren in Brussel.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/262018-kajsa-ollongren-weigert-motie-uit-voeren

0
34 welofniet

.
Jalta.nl ...wij van WC. eend....
Nuttige idioten!.
.

0
35 Ook maar gewoon een duts

ollongren is toch dat wijf die geld aan de palestijnse stenengooiers gaf (mijn belastinggeld) ? wefwezen met dat wijf! allemaal belangen!! omdat ze zo'n stejengooier als man heeft

3
36 koelkast magneet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

de prachtige tijden toen je Win95 wou installeren maar free-dos gaf DE error XD...

1 minuut geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

toch knap DAT het Bill ...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@3 Jij toch Tor... 😉Maar toch knap het Bill het gelukt is. Nu is het bedrijf 3 triljoen dollar waard. 😂...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

I lolz, niemand ASM geleerd? XD...

6 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Iets meer dan 10.000 regels code voor versie 1.25. Dat maakt het schattig?...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Oh... dat is wel leuk om te zien. Met veel van die dingen is het zo, als je ziet hoe ze het hebben gedaan, dan denk je van dat had ik ook kunnen...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@16 Zou best kunnen. Aan de ene kant zegt men dat de welvaart van hier overgeheveld moet worden naar Afrika. Volgens mij gebeurt dat ook. Aan de...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een zware crimineel @@, of ja, ik ben een draaideur crimineel, mocht je een draaideur missen XD weet je waar die gebleven is :P...

14 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Heej, who cares, dit willen we hier ook....

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

30 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Indian Night SexInstagram Models SexyDesi Bhabi SaxDirty FootjobTabooporn Stories8muses RecentSexes Femmes NuesFamosinhas NuasPornhub HdLesnian XxxReshmi Sex PhotosTop Hot XxxChatrak SceneLingerie Porn VideosEscort Paris 12SkylernicoleExray PornIndian Old Aunty PornBdsm GangbangArmpit JoiBreaking Through The Wall Freya Von Doom And Chloe TempleCouple DominationFeme FunNudes AmadorasFreexxx StoriesMofos VideoRin KajikaDrunken Daughter PornPornografiqueVegina MassageDelhi College PornKissnastyaPhineas And Ferb XxxCoxo VandiAmeican Dad PornIndo TogeGrupo PornografiaJordana Brewster SexyXxx Video Indian BfNoughty America HdGothic PornBrazzser MomIndian Bollywood Actress SexJayavani Sex VideosHourglass PornDesi Sex OnlineFull SuhagratRemy Lacroix DreddRussian Family PornFrance GaypornJennifer WhiteGerman NudeRissa May IafdSapna Bhabhi PornMarathi Girl Xxx VideoPorn Movies To Download For FreeCrossfit PornSpanked By DaddyCucumber AnalBeeg HdPorn For Free LesbianCachondas MamasLavanya Tripathi NudeSlaanesh PornNaked CutieChudai Sunny LeoneJapanese Old Man XvideoFurry Sex ChatM PornaTikporno.Ashley Judd In The NudeYinyleon Porn HubXxx Full Hot VideoMonika Roy XxxDesi Bp SexBf Atal VideoLive.de.sexoChatubteSmokeandpokeXxx Video 18 YearsDani Daniels RelationshipsDesi Pron HindiAnarexic PornNake GirlsBest Porn SitesTeen PorntubesFunwithdickandjaneFap And Cum SimulatorChica FolladoraErotik PornoHospital Sex VideoFemdom HamdjobHottest Latina Porn StarsWww Xxx Odia VideoMallu Girls Porn VideosYoungassCelebrityfake NudesBelinda DesnudaBig Boobed Orgy1st Xxx VideoMirzapur All Hot ScenesXxx On The BusLadyboy Porn VideoBhaiya Bhabhi Ki ChudaiMaikalifa Xxx VideoAunty AexSex Vedios WebsiteWickedwhims PornIndian Sex Mms Leakedબ્લેકBf Hindi XxFunnyxxxKerala New XvideoHarley Quinn Poison Ivy PornVoyeur HousdeAllie NicoleHalle Hayes NudesMia Khalifa CryingTamil Leaked VideosYoufreepornSexart PornsKorean Hot PicsOld Porn MoviesHazel Moore Full VideoAmerican Hot Porn VideoBang Bros FreeLusa EntertainmentPorn For MuslimsFemme Nu MangaEmily Addison PornhubErika AnderschBhabhi SxeKompoz Me PornHidden MasterbationCholoform PornRachel Starr TwitterPoprno GratisCuckold TtExtrem PornPorn Tube SearchHomemamde PornAidra Foxx PornFirst Chudai VideoXxx Video Hot Mom And SonMariewithdds NudeHindi PornvideosSiri CreampieDaughter SeducesFull Length Hd Porn MoviesHd Porn Videos Download Com