door Bleke Betty in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 7
  • 529x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jammer dat het er maar 8 zijn.

1
1 Hans Brinker

Terroristen? De Turken hebben helemaal niets te zoeken in Syrië en plegen daar niets minder dan een genocide op de koerden. En de wereld staat erbij en kijkt er naar. En dan worden de daders van deze oorlogsmisdaden begraven als helden, als 'martelaren' voor de Islam en Turkije, op weg om hun 72 maagden en 28 mooie jochies te claimen.

0
2 Bleke Betty

Dat moet toch beter kunnen dan maar 8. Op naar de volgende 800. Die Turk heeft niks te zoeken over de grenzen van Syrie.

0
3 Saviro

Die terroristen zijn Koerden, mannen, vrouwen, kinderen. Ze beweren doodleuk: "De acht militairen bereikten donderdag de status van martelaarschap na een terreuraanslag door een honderdtal terroristen in Afrin, meldden de Turkse strijdkrachten."

Normaal gesproken zijn de verhoudingen omgekeerd: één zelfmoordterrorist en tientallen argeloze, niet-bewapende doden. Dus het verhaal van Turkije rammelt aan alle kanten, want hoe kunnen 8 zwaarbewapende, getrainde soldaten die een stad aanvallen, gedood worden door honderd "terroristen"? Die "terroristen" vochten dan zeker met hun blote handen?

1
4 Wendel

"martelaren" de Turken hebben nog dezelfde mentaliteit als de ottomanen van vroeger. De jihad is heilig voor hun.
Er is een reden waarom er zoveel Europees bloed heeft gevloeid om die mensen en hun gedachtengoed uit Europa te houden. Het paard van troje zelf binnengehaald

0
5 Grasshopper

Niks geen martelaarschap, Allah wil dit soort strijders niet in zijn paradijs.
Een volkomen zinloze nutteloze dood van 8 jonge mensen, die hun leven weg hebben gegooid voor de grillen van hun getroebleerde machthebber.

0
6 Marrie

Turkije voert daar in Afrin een illegale oorlog, dus wat "martelaren" ?? Eerder criminelen.

0
7 TedjeR

Turkije is een fascistisch land. Het lijkt wel op een oorlogparade uit het derde rijk. Als zij en Poetin besluiten om Europa binnen te vallen zijn we snel verslagen. Met dank aan idioten van links die anti-militair zijn, en tuig van rechts die zo iets belangrijks uitverkopen om zakcentjes te bezuinigen. De wereld zou niet alleen maar om geld moeten draaien. Sommige dingen moet je gewoon niet verkopen. Het zou mooi zijn als ze dat bij de VVD en D66 is begrijpen.

2
8 Vernichtungskrieg

* Verwijderd door de redactie *

9 hk-sr

Die maagdenhandel daarboven moet toch een lucratieve bezigheid zijn!

1
10 Jan met de korte achterlul

Obscene foto's van hordes zwaar gestoorde Turken die 8 terroristen herdenken die 2516 onschuldige burgers vermoord hebben.

0
11 RoosjeB

@2 De VN veroordeelt liever Assad of israel.

1
12 DONKEY R

De Turken zijn volop bezig om een Tweede Ottomaans Rijk te stichten, met buren aan de andere kant van hun landgrens die de Turken uitzochten. En de Koerden vinden zij geen goede buren en 'dus' worden die afgemaakt. En de VN doet daar niets tegen, want teveel russische belangen. De VN is allang ingepakt door de muzelmannen, waaronder Turkije. Veranderd in een fout land met een heeeele foute leider.

4
13 weerman

80% van de Turken in Nederland heeft voor de fascistische dictator van Turkije gestemd. Turkije is een dreiging en vijand van Nederland. Dat maakt dat 80% van de Turken in Nederland verraders zijn.

Nadat Erdogan klaar is met zijn oorlogscampagne in Afrin zal hij de publieke steun gebruiken om de wetten nog verder te verdraaien. Dan volgt de westuitbreiding. Erdolf weet dat Griekenland zwak is, slechts een tiende in bevolkingsgrootte en ook ontzettend arm want de EU en IMF hebben Griekenland totaal vernietigd. Erdolf weet dat Griekenland makkelijk te pakken is. Waarschijnlijk komt er een Erdolf-Vladimir Vladimirovitsj pact en pakt Poetin Oekraïne, Litouwen, Letland en Estland terwijl Erdolf Bulgarije en Griekenland pakt. Mogelijk volgt daarna een tweedeling van Roemenië.

2
14 Vernichtungskrieg

Deze zin geeft ook meteen de 'bedekte' dreiging en gevaar weer hoe nationalistisch en Ottomaans men feitelijk nog denkt:
“Ze waren vrijwillig in Afrin en stonden klaar te sterven voor hun land. Dat maakt het Turkse leger onverslaanbaar”, klonk het veelvuldig"

Onverslaanbaar, en Erdogan heeft al meerdere keren openlijk gezegd dat alle moslims zich moeten verenigen in Europa en heeft de Turken opgeroepen om minstens 5 kinderen te nemen en ik ben er zeker van hij zichzelf als een potentiële Kalief van een islamitisch europees kalifaat ziet (wereld)
Ze zijn levensgevaarlijk en gebruiken (ook zijn woorden) de trein van de democratie op hun plan te verwezenlijken. http://nieuws.tpo.nl/2017/03/17/erdogan-turken-neem-kinderen-zodat-we-turkse-invloed-kunnen-vergroten/Vergis je niet hoeveel Turken er binnen de grenzen van de EU wonen. De huidige Turkse bevolking van Europa valt uiteen in vier groepen; Inwoners van het Europese deel van Turkije, inheemse Turkse volkeren van de Balkan, Oost-Europa en de Kaukasus, de gastarbeiders en hun nazaten in West-Europa, en asielzoekers uit Turkstalige landen. https://nl.wikipedia.org/wiki/T%C3%9CRKSOY In totaal wonen er zo'n 35 miljoen Turkstaligen in Europa. https://nl.wikipedia.org/wiki/Turken_in_Europa

0
15 Bleke Betty

Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren:
http://time2wakeup.me/?p=7521
En men beschouwt zichzelf dus als onoverwinnelijk en men is bereid zijn leven te geven voor Erdo en de islam en dat maakt hen gevaarlijk. Een westerling staat niet te trappelen om het tijdelijke voor het eeuwige te verwisselen en zeker niet voor de Koning.

0
16 Bleke Betty

De overheid moet er voor zorgen dat Turken die in Nederland wonen en in Turkije hun stem uitbrengen, niet meer in Nederland kunnen stemmen.
Nederlanders met een paspoort kunnen ook alleen maar in Nederland stemmen, en zijn dus in het nadeel tegenover de islamieten.

0
17 Marrie

Alle Turken met een dubbel paspoort het land uit. Geert, kom er maar in.

2
18 samcash

En hier blijkt ook weer overduidelijk uit hoe 'selectief' de NPO is, want heeft iemand hier wat van gezien inn het nieuws ed? Heeft iemand uit bv de regering hierover zijn kritiek laten horen het afgekeurd? Nee! Ik niet iig. Over fake-nieuws gesproken, ook het verzwijgen van belangrijke zaken is liegen en bedriegen. Uitgebreid op het nieuws met een Amerikaanse journaliste erbij over het schaatsen op de grachten (hartstikke leuk maar had wel korter gekund en is niet zo belangrijk voor HET nieuws) maar geen tijd om deze grootse oorlogs-manifestatie te tonen

1
19 Bleke Betty

@16 zo "onoverwinnelijk" zijn die Turken niet. Bovendien dat "mobiliseren" van die Turken hier zal weinig om het lijf hebben omdat het geen getrainde militairen zijn die nagenoeg allemaal overgewicht hebben. Geloof me: in een strijdsituatie ben je onder dergelijke condities al bijvoorbaat "gesneuveld"... Daarnaast moeten ze het tegen een overweldigende meerderheid opnemen.

0
20 TedjeR

@19

Heb je gelijk in, maar aan de andere kant kunnen wij hier dus zat andere zender horen/bekijken die WEL andere geluiden brengen. Dat is de vrijheid van informatie die werkt. Da's andere koek dan in Turkije waar de vrije pers weggevaagd is, net als in Rusland, China, enzovoort. Al die dictatoriaal geleide landen hebben een grote persbreidel. Wij kunnen de verschillen in berichten nog zien. Een eenvoudig gezien op het platteland van turkije, van rusland of in China niet. die zien slechts de staatspropaganda en weten niet beter.

3
21 weerman

@19 De NOS is inmiddels door en door verrot met de linksche deugzwam.

4
22 Hans Brinker

Hoezo martelaren; moordenaars zijn het en die hoor je niet te eren.

2
23 samcash

@20
Dat valt wel mee denk ik. IS waren eerst ook met weinigen en hoe groter de terreur en hoe gruwelijker de daden hoe sneller een bevolking op zijn knieën gaat, strategisch toepassen dan heb je niet veel getrainde militairen mensen nodig, alleen de bereidheid om hen te steunen en mee te helpen. Angst kan verlammend werken. Ik weet het nog zo net niet?

0
24 Bleke Betty

@20
Onderschat hun temperament niet, om het minste geringste staan ze al op hun achterste poten, met n hele groep omzich heen.

0
25 Marrie

@24 Deash was voor een groot deel (de kern) afkomstig uit het voormalig Irakese leger (Garde van Saddam). Dat er vanuit allerlei hoeken ook (even gestoorde) gelukszoekers op af kwamen is een ander issue. De Turkse bevolking in de EU is daarmee niet te vergelijken.

3
26 TedjeR

@25 veel geschreeuw en weinig wol als het eerste schot gelost is rennen zij voor het overgrote deel ook hard weg.

3
27 TedjeR

@21
Dat is ook zo en niet te vergeten het aantal analfabeten die door de imam en de overheid zwaar geïndoctrineerd worden en ze alles wijs kunnen maken. Maar het is toch ook een feit dat ook zij die wel de beschikking hebben over de 'andere kant vd medaille' en wel een opleiding hebben 'genoten' toch ook evengoed massaal de verkeerde kant kiezen en zelfs dus hier en in de rest van Europa waar zij zich bevinden. En Erdogan heeft ook al meerdere keren opgeroepen om als moslims (waar dan ook vandaan) zich te verenigen. En dat is wel degelijk een zorgelijke zaak (in mijn boekje) want men creëert het "de vijand van mijn vijand is mijn vriend"

1
28 Bleke Betty

@25 overigens zijn dergelijke "gung-ho" lieden in een gevechtssituatie het meest waarschijnlijk zinloos te sneuvelen.

0
29 TedjeR

@28 [ Erdogan heeft ook al meerdere keren opgeroepen.... ]

Dat dat totaal niet van de grond komt, tekent alleen maar dat er onder de islamieten veel te veel mensen zijn die hem door hebben en zich niet voor zijn karretje laten spannen.

2
30 TedjeR

@30
Ik hoop het. Moet nog maar blijken al als de kaarten op tafel zouden komen te liggen. dan denk ik dat ze toch de Turkse kant kiezen. En het blijft een fout en faalbeleid dat we dat dus maar moeten hopen dat ze Erdogan door hebben en dat valt niet te concluderen uit hun reacties hier in Nl alswel in Turkije zelf.
En in de tussentijd laat de wereld die Turken gewoon hun gang laten gaan met het afslachten, hun genocide op de Koerden. nb over hun eigen grenzen heen. Gewoon een oorlog voeren zonder dat daar continu tegen wordt geageerd door de VN en politici. Ik hoor Timmerfrans niet over sancties bv..

0
31 Bleke Betty

2516 terroristen uitgeschakeld in Afrin??? Onschuldige mannen vrouwen en kinderen zul je bedoelen.

YPG-milities: Volksbeschermingseenheden.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Volksbeschermingseenheden
De leider van de groep is Salih Muslim Muhammad en de groep heeft als doel het stichten van een autonome Koerdische regio in Syrië.

Wat heeft dit met Turkije te maken? Totaal niets.

5
32 samcash

@22 Het zijn inderdaad moordenaars, huurmoordenaars van Erdogan.

0
33 RoosjeB

Ach ik zeg maar zo, kijk naar de uitspraak van de leider van een eens het in mijn ogen enige echte democratische islamitisch land dat inmiddels is afgezakt naar een veredelde extreem rechtse fascistische islamitische dictatuur: “Democratie is als een trein. We stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen.” en later gevolgd door: "De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten...".En kijk zijn eerste uitspraak heeft hij inmiddels waargemaakt en met zijn tweede is hij al een aardig eind op weg.
Inderdaad veel mensen willen dit niet zien(worden wegkijkers genoemd) mijn advies is dan ook voor deze mensen:
Kijk naar de toespraken bijvoorbeeld op de inmiddels Turkse staats tv zender TRT en kijk dan vooral naar het publiek, een regelrecht kopie van de hilter toespraken in nazi Duitsland.
Verdiep je eens in wat de laatste jaren aan de gang is, kijk eens wat er gebeurd wanneer deze inmiddels veredelde dictator iets roep...massa’s gaan de straten op in Nederland en elders in Europa met vlaggen van(ja ik zeg het maar) Turkije, scanderend en met handgebaren van de grijze wolven(de Turkse extreemrechtse ss equavilent zeg maar), kijk wat Turkse militairen in Afrin voor een gebaren maken...ja tevens het teken van de grijze wolven, aangevuld met de FSA waar voormalige IS strijders en extreme jihadistisch groeperingen hand in hand gaan met Turkse troepen.
Kijk gerust een op twitter, vul hashtags zoals twitterturks of dutchturks, ypg Afrin in een kijk naar de ultra nationalistische posts van pro Erdogan Turken, de meest walgelijke plaatjes en video’s waar gefeest wordt op de lijken van ypg strijders, waar slachtpartijen verheerlijkt worden en ja menig met het tonen van het symbool van de grijze wolven.
Maar nog steeds zijn er hier mensen die de waarheid niet willen zien, zij kijken het liefst naar rechts en roepen..Rassisme! Discriminatie! Niet wetende dat een meerderheid van de Turken waar zij zogenaamd voor opkomen juist aanhangers zijn van de grijze wolven beweging en hun Turkse leider, ja zij komen op voor juist 1 van de meest extreem rechtse bewegingen heden te dagen.

0
34 Jojotje

Gezien de Turken alle Koerden als terroristen bestempelen zijn er onder die 2516 doden zeker veel gewone mensen. Over deze Turkse inval in Syrië blijft het weer oorverdovend stil vanuit de politiek.

1
35 Eric

@22 De NOS een linksche deugzwam? De NOS is gewoon staatspropaganda.

2
36 Eric

Teller staat nu op 2668 uitgeschakelde terroristen. Gaat lekker zo. Kunnen de Syrische vluchtelingen weer snel naar huis.

1
37 Kloptniet

* Verwijderd door de redactie *

38 PaPaBoB

@38 Kuzu ook hier?

0
39 RoosjeB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@4 " in Irak" Uh ... deze vrouwen gingen naar Syrïe. ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@2779Mijn doel is juist uit de door anderen mij opgelegde slachtofferrol te geraken ., daarom ook dat ik vraag de geschiedenis vanaf Nieuwkoer...

12 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

16 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Dit soort rechtszaken in Nederland hebben totaal geen zin, omdat de waarheid nooit boven tafel kan komen en rechters l, maar ook advokaten, tota...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22 Eerder waren er berichten dat door de belegering van het Al Shifa ziekenhuis de doden niet begraven konden worden en tijdelijk op het terrei...

17 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@19 Het zal een enorme uitdaging zijn om het antisemitisme onder moslims terug te dringen. Als dat thuis al fout gaat wordt het heel lastig. Net...

24 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@3 Men zegt van woke Amerika dat het de VS wil opheffen / vernietigen ...

30 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Sex Vedios JapanJapanese Massage NudeHottest New PornstarMnf PornOmegel ComPornographie XBig Titts Lesbian PornSophia XxxBlckmail PornCamera Inside VaginaNew Xvideo DesiPawg BackshotsPorn In The 1970sVery Big CockStay Away From My DaughterBondagecafeAyesha Takia Sex VideoTina Sex VideoMum And Son Sexy FilmNo Panties PornIndian Movie Porn ScenesTransgender PormVienna RoseAnnmargretnudeM.spankbangTeentopangaJacques Et MichelAmateurisme SexeHarmony ReignaSudipa NudeBoy Ka BfEva Lovia AnusDaisy BeanRough Gsy PornSex TenModerngomorrahGrift De SexoFree Xxx Hot PornHousewofe Kelly13 Inches Of CockGay LovesexOnlyindianpornPornos DurosLesbian IncestTessa Fowler MasturbationPorn ViediosYourporn.sexxyXvideo Brasileira.comSkokka RecHot Scene In Web SeriesXnxx Desi Gf BfKimmy Grsnger PornJada AmorShojou RamuneHot Kiss BfJapani Move XxxMy Henti ComicsAged LoveIndian Mms Clip PornPorn In Massage RoomChristina Hendricks SexyMassage Czech PornUllu Full MovieKendra Lust FuckingPunjabi Sex Hd VideoVenessa ButtPov Stepmom PornAbby Winters ComMolly Flowers Pornالسكس رجالAubrey AddamsTits Game교복자위Beautiful Desi SexWomen Sex With DogLong FuckSunny Leone Video XxxxXnxx TeluguPorn BabysitersPornbrazeAsian VoyeurRouxrouxxxXx ChudachudiStephanie Mcmahon NakedXvideo Fist TimeAsian Hd Porn MoviesThe Hood PornPorn ChatLover LabBahu SexBhatiji Ko ChodaBreastfeeding Boyfriend VideoIndian Actress PussyLesbian Seduction Old YoungBackroomcastingcouch VenusLeah Gotti Full VideosAmateur NakeAsian BlowjibLong NippllesKathy Baker NudeIndian Sex Nude VideosBus PornDesi Selfie PornWca Productions Full VideosJav PublicBallbust GrabBig Black Boobs NudePuppiwi LeakJapan Gay PornLesbo Seduce PornXnxx In HotYor NudeErotica AnimationsWawacity.ecAnal CowgirlXmxx TamilXnxx Videos OfPorn Video Desi HdShilpa Shetty Hot SexMiya Khlifa SexyBlue Movie Hindi Mai89 Porn VideoTorture PornographyLovers In LawCelebhihadXhamstwrBestiality HentaiBlue Film Video MeinRich Aunty SexAmatuer Facial CumshotsUro SexeNudes FamosasBrandi LovePenthousehubPorn TransxBeahc PornPornhub.videosIndian Cum In MouthRebecca VolpettipornHellen Parr PornBest Oral SexLana Rhoades TitsTeen PoenSweet NehuHetaidudeSex BibiDehati Sex Video HindiHasband Wife Sex VideoXxx Video Baap BetiMovieserotic