door Havermout in Politiek  ·  43 Reacties

  • 22
  • 1368x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

opzouten met die anti dit en anti dat. ga lekker in een ander land wonen.

4
1 Roomboterbabbelaar

Dus ergens moeten we met de tijd meegaan en ons ontwikkelen op bepaalde gebieden terwijl we sommige gebieden blijven stilstaan?

43
2 Erika

De activisten zijn de nieuwe fascisten.

5
3 Sterke

Of ... zij die zonder zonden zijn werpe de eerste steen.

Wie zei dat ook alweer?

1
4 Garp

Ach, komen er weer verkiezingen aan!
Deze landverraderspartij heeft zijn credits al verspeeld met het beleid Bakellende.

9
5 eigenmening

@5 ,

Dat mag dan in uw ogen zo zijn, maar hij heeft wèl gelijk...

0
6 uahoera

Knops en nog een paar fake christenen zouden het liefst weer met de PVV meeregeren en applaudisseren als de vrouwenslaander weer een militaire groet brengt aan de leider van de partij.

33
7 jantje van leiden

** gebruiker verwijderd **

Aan de snelle media plakken zowel voor als nadelen , 1 van de voordelen is dat men razend snel overal van op de hoogte is .
Maar de keerzijde van de medaille is dat als er partijen zijn die verwarring in de maatschappij willen bewerkstelligen die hier ook razend snel een podium voor krijgen omdat verontwaardigde mensen ook snel hun mening kunnen lozen .
De overheid heeft hier duidelijk nog geen antwoord op gevonden om deze wildgroei waar de samenleving niets naan heeft een halt toe te roepen .

8 verwijderd682241

Omstreden tradities geven houvast.Twee weken per jaar en de rest van het jaar kunnen de belastingen weer verhoogd worden.Kunnen Banken en grote bedrijven hun dubieuze acties met wat geld afkopen.

12
9 jantje van leiden

@6 .
Na de verkiezingen is hij dit alweer vergeten.

2
10 eigenmening

@2 Nope als je groepen ruimte voor eigen tradities moet je anderen niet af gaan schaffen omdat wat mensen het niet past.
Dat slaat nergens op.

3
11 Eastwood

Eindelijk eens iemand die het inziet.
Heel goed wat deze Meneer Knops verteld.
Het is van de gekken dat deze gasten het voor zeggen hebben wat hier moet gebeuren en veranderen
En dat er dan ook nog mensen in mee gaan.
Ze moeten eens flink gas terug gaan nemen.
En er moet hier niets veranderen.
Zwarte piet blijft, cowboy spelen ook.
Als zo door gaat word ons land veranderd naar wat hun willen.
Daar moeten we voor vechten dat niet gebeurd.
Oprotten met dit soort gasten.

3
12 annie

@11

Mij maakt het niet uit of Piet zwart van kleur is of een andere kleur heeft . We leven wel met z'n allen op deze aardbol moeten dus om elkaar denken een ieder heeft recht op een goed leven je moet elkaar niet kwetsen.

(Maar het mag ook niet zo zijn dat wij ons helemaal wegcijferen en de andere ons hun wil gaan opleggen en zelf wel alles mogen. Dan moeten zij ook water bij de wijn doen!)

16
13 Erika

@11

Wat vergeten sorry: Mij maakt het niet uit of Piet zwart van kleur of een andere kleur heeft het feest verandert erin mijn ogen niet door en kan ook gewoon door gaan.

(En elke verandering moet wennen maar dat is na een poosje zo normaal dan weet je niet anders meer. Dan denk je waar hebben we ons druk om gemaakt viel reuze mee.)

13
14 Erika

@13 Juist en dat laatste doen ze niet. Ze blijven maar doordrammen.

2
15 lisaaatjuh

Eindelijk eens iemand uit dat kamp die zijn bek opentrekt. Hoe ver moet deze onzin nu nog gaan. Straks kunnen en mogen we helemaal niets meer vanwege een groepje mongolen.

2
16 Querulijn Xaverius,

@16 U bent gemakkelijk stemvee voor het CDA vlak voor de verkiezingen.,

19
17 jantje van leiden

@17 Je maakt je er van af met een jantje van leiden..Ik zal nimmer op die huichelende CDA stemmen.

1
18 Querulijn Xaverius,

** gebruiker verwijderd **

O jee;
Ik heb helemaal niets met politiek met een grondslag gebaseerd op (zware) geloofsovertuigingen.
Ik heb niets tegen op mensen die geloven zolang ze een ander niet lastigvallen met hun geloof.

Ik ben me bewust van "voorschrijdende inzichten".
Ik ben me bewust dat gebeurtenissen in het (verre) verleden in het licht van de huidige inzichten als "zeer discutabel" worden beschouwd.

Maar;
Ik ben me er ook van bewust dat de huidige "anti" mentaliteit te ver doorslaat.
Ik ben me er ook van bewust dat de huidige "anti"-activisten volledig hun zin willen hebben.
Ik ben me er ook van bewust dat de huidige "anti"-groeperingen een héél groot podium in de media krijgen en/of opeisen.

En ik moet vaststellen dat mijn (ruime) tolerantiegrenzen volledig overschreden worden.

19 verwijderd2420

Het maakt niet uit van welke partij deze politicus is.
Het gaat er om dat een stelletje zeikerds geen kinderfeest moeten verzieken.
Als je overigens eens naar die anti zwarte piet demonstranten kijkt vallen ze niet bepaald onder de categorie ''werkvolk'' maar meer van die types die nog te lui zijn dat ze een scheet laten.
Bij het UWV zie je ze niet zo hard schreeuwen dat ze zo graag aan het werk willen.

2
20 van Keulen

** gebruiker verwijderd **

"Bij het UWV zie je ze niet zo hard schreeuwen dat ze zo graag aan het werk willen"; neen, wel schreeuwen m.b.t. welke uitkering ze denken te kunnen opeisen question..

21 verwijderd2420

Wat een extreem-rechtse witte christen racist! Beetje bescherming eisen van slavernij en marteling! *steekt bord op : Zwarte levens doen er toe!*

7
22 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

23 hk-sr

Allemaal leuk en aardig, maar toen het erom ging hoorde je hem niet. Nu er verkiezingen aankomen........ Dus ik hecht er geen waarde aan.

0
24 Rolmops

@22 : "Zwarte levens doen er toe!"

Klopt dat niet dan?

Goed dat iemand hardop zegt wat Knops zegt!

Wat maakt het uit dat hij CDA'er is? Als het iemand van de PVV / het FvD had gezegd was het dan wèl oké?

11
25 Wijhuis

Die tradities zijn niet omstreden. Ze zijn ineens, uit het niets, door een stel betaalde agitatoren racistisch verklaard, met veel door Soros-achtigen georganiseerde publiciteit en advokaten er omheen. Vervolgens is er kunstmatig constant media-aandacht voor dat stel autochtonen-haters en cultuurslopers, zodat het op het laatst net zal lijken, alsof er altijd al wezenlijk bezwaar tegen is geweest van echte Nederlanders van bijvoorbeeld Surinaamse afkomst.

Alles dat een nationale bevolking onderscheidt van andere landen moet weg, en de autochtone Europeanen moet worden duidelijk gemaakt, vindt men, dat ze linksaf of rechtsaf zullen worden gedwongen, dat ze machteloos zijn, om kunstmatig aangeleerde hulpeloosheid te creëren. Dat doe je met name door mensen volslagen onredelijk te behandelen en dan met een stalen smoel strak en stijf vol te houden, tegen ieder redelijk argument in, dat het wèl redelijk is.

Gewoon de redelijke argumenten niet weerleggen, geen moeite doen, afleiden van het feit dat je geen antwoord geeft door te beledigen of kwetsen, dat is een heel goed middel om mensen van hun paadje te rukken tijdens een discussie. De emotie maakt dat ze niet helder meer denken. En dan dus glashard doordrukken, dat leert mensen dat ze tòch machteloos zijn, en dáár willen ze ons hebben.

Ook het voortdurend tegenstrijdige dingen beweren, zoals het uitkomt, over eenzelfde onderwerp, tegenstrijdige eisen stellen, alles maakt duidelijk, dat het ze niet interesseert wat wij er van vinden en of het onredelijk is wat er wordt geëist. Allemaal om mensen zich machteloos te doen voelen en zich erbij neer te laten leggen, bij alles dat je verder nog aan rottigheid verzint.

2
26 Wendel

@25 Mij maakt het geen moer uit XD. Je moet met de trends meegaan, de onderdrukking van niet-witte mensen en de witte patriarchy enzo question

Het doet er wel iets toe dat de man christen is, wit is, man is en waarschijnlijk ook nog eens hetero question Dan moeten alle alarmbellen afgaan.

5
27 DikkeTor

@13 "een ieder heeft recht op een goed leven je moet elkaar niet kwetsen. "

Gelovigen zijn reeds gekwetst vanwege het feit er niet-gelovigen/atheïsten op de aardbol rondlopen. Anderen zijn weer gekwetst van mensen met een alternatieve mening. Kortom het is niet zo dat het gros van de mensen rondloopt met de bewuste de gedachte de ander te kwetsen. Daarnaast zegt het gekwetst zijn iets over de fijn-gevoeligheden van de gekwetste en niets over degene die kwetst.

1
28 Conradijntje

@26 "Ook het voortdurend tegenstrijdige dingen beweren, zoals het uitkomt, over eenzelfde onderwerp, tegenstrijdige eisen stellen, alles maakt duidelijk, dat het ze niet interesseert wat wij er van vinden en of het onredelijk is wat er wordt geëist."

Ja dat hebben ze van Orwells boek 1984 geleerd waarin het ministerie van de waarheid leugens zat te verspreiden - het zgn nepnieuws van tegenwoordig.

0
29 Conradijntje

@28 : Ik blijf me verzetten tegen dat religies over één kam scheren, want mensen die dat doen, willen misbruik maken van het wangedrag van islamieten om christenen, buddhisten, joden te marginaliseren. Wie heeft daar belang bij? Islamieten. Wie wordt, ondanks nieuwe wetten, altijd de hand boven het hoofd gehouden terwijl de autochtonen eronder lijden? Islamieten. Waarom? Verdrag van Straatsburg.

2
30 Wendel

Het CDA wil nog even zieltjes winnen. Daad bij het woord, boter bij de vis, anders kop houden. Dus: waar blijft het wetsvoorstel en het lobbyen ervoor? Net als bij de Eerste Kamer filibusteren en weigeren te zeggen, wanneer er gestemd gaat worden, tot er een krappe meerderheid is en dan gauw toeslaan en stemmen? Waar blijven ze met een dergeijk vertoon van toewijding? Nee hè?

Geen woorden maar daden, CDA! Pissen of van de pot af, zeggen de Amsterdammers.

1
31 Wendel

Ach met verkiezingen in aantocht roepen ze in den haag nog wel eens wat, later hoor je daar niks meer over.

0
32 supermax

Man van conservatieve partij doet conservatieve uitspraak. Goh question

1
33 d6072b01

@3 .... ++++++++++++++ te weinig weten het!

2
34 Snowflake

In verkiezingstijd verandert het CDA altijd in een soort van PVV light. Zodra de stembussen zijn gesloten zijn het weer de softie sandaal christenen die het liefste met links samenwerken.
Rot toch op joh stelletje hypocrieten.

0
35 Spraypaint

Knops heeft PVV Corvee? Voelt Buma die dat 4 jaar gedaan heeft, zich daar nu te goed voor? Is ie van de vuilniswagendienst af? Je ziet m NOG een vieze neus trekken als ie daaraan herinnert wordt, wat nodig was om weer 10 zetels bij te winnen, waar het CDA VERNIETIGD had moeten worden!

0
36 FNKTD

Eindelijk een staatssecretaris die verder kijk als Dwdd en JOOP dergelijke kop draaiers die voortdurend net als dat soort antiracistische-groepen erop uit zijn op allerlei manier te leven van subsidie misbruik!

Hopelijk komen er hele strenge eisen voor het verkrijgen van subsidies voor die bijstandsclubs, trouwens werken is ook gezond voor ze!

0
37 Zie Hier

@10
Ik ben ook bang dat het alleen maar spierballen-taal is voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Anders was hij wel een paar maanden eerder gekomen met zo'n uitspraak.

0
38 wiseguy

@6
Ja en? Hij doet er verder helemaal niets aan. Ik ben die politici die alleen maar dingen constateren meer dan zat.

0
39 Al

@39 .
Je vergeet nog te zeggen geschokt te zijn over..... (-:

0
40 eigenmening

Die krijgt geheid de zwarte piet van de anti-zwarte pietenpartij.

0
41 Wil je niet weten

Helemaal gelijk Knops, dit geluid wilde ik graag horen van dit kabinet.

0
42 corretje

Knops heeft helemaal gelijk. Elke traditie is tegenwoordig bijna racisme. Opzouten met dat zielig gedoe.

0
43 Westfalen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
GeenStijl: 4 & 5 mei comité Amsterdam: "We staan stil bij oorlog en onrecht, met veel nadruk op Gaza"

"Amsterdam staat dit jaar nadrukkelijk stil bij oorlog en onrecht in de wereld, met veel aandacht voor Gaza en Oekraïne." Mooi hè, hoe Oekraï...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Schildpad
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

Hij vindt het "krankzinnig" dat "Bosma, door het CIDI als antisemitisch aangemerkt, een krans legt op 4 mei"....

7 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Wedergeboren
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@4 Precies ja. Maar gelukkig is er van opwarming en of het slecht gaan met de natuur geen sprake, dus niets aan de hand. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Zionistenhaat is prima. Massa-graven gevonden in Gaza, waar mensen geboeid in waren gegooid met een schot in het achterhoofd. Geen wonder dat me...

13 minuten geleden geplaatst door Rooibos

baba jaga
Offtopic

@2873 Dankje WF op de tafel staat nog teguila of cola....

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

spookrijder
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Derdelanders? Dat zijn toch negers die in Oekraïne verbleven? Die moeten lekker terug naar hun negerland, wat moeten ze hier?...

15 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Fijn voor Lillian. Gefeliciteerd. :)...

15 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@3Ja die aquatische soorten hebben echt een typhus hekel aan droogte idd XD...

16 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
Offtopic

@2843 Proficiat baba....

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@1 Sommige van jouw soortgenoten kunnen ook slecht tegen droogte lijkt me. ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Blue Sexy VideoJapani Bf PictureWww Hornylily ComClit TorcherNicocado Nudesسكس مانقاMommy.pornPornobucetaSaree Porn VideosPatna Porn Video18 PussyBbc BullReddit TompBeurrtte Video XAdrian Bardot NudeSophia RossiAfricansextripTeens HornysWww Bangla Choti ComLesbian Seduction Porn Videos好色 TvFree Meetnfuck GamesSpicy FattiesMadepornBombshell Milf Cheats On Her HusbandScrew WifeGay Porn Son FatherEllebrooke PornPornô FotosXvideos Cartoon GayToplessBusty Asian SexBra Sales ManSex Video Sex Sex Video SexKatrina Kaif X VideosNamitha Sex Videos ComLesbians In Panty HoseNuru Massage Video FullNarutoporn VideosHaterbatePornhub.xomMy HotwifeLorena GarciaSex With A GirlBtsofdesiresDragonball Comic PornYou Porn LesbeanAnna Nicole NudeSotneivaChaina Porn VideoXnxx XmastrXxxmoverWww Sexy Hd VideoChut Chudai PhotoBoobs Licking SexNebraska CoedRough Forced PornDannyphantom PornAmatuer Homemade PornButter Churner SexNaked News ReporterXxxpawn Full VidMedias PornosMommy Movie PornSecurity Breach Rule 34Big Tit AnimaeAnal AnimationDexy VideoPyasi Bhabhi Ki ChudaiPorneggX Video BangladeshNude Teenies PornPov Porn EbonyIndian Village Girl XxxDesi College BfSex18Heylyssten Onlyfans LeaksXvideos Sexo BrutoPornos RealDesi Sex PictureXnxx PrivateCosplay UpskirtPixboytalesCelebrity Blowjob SceneBhabhi Sex Xxx HdBoobies JoiMelhores Sites Pornos AmadorDeepika Padukone Nude ImagesSexsy Video ComIndian Uncle NudeBrazzers DownloaderStriped Naked In PublicMuho IchikiAmanda Seyfried SexyCumshop PornChubbynakedwomenBf Sexy Hot VideoE.621Natural PussyLookathernow PornOk .pornoIxxxs ComTeens DeeptroatVideos PotnoViolets Tv NudeAexy VideoNatilia QueenReshma Hot PornXstory-frSex Video Hd TamilXxxivdeoChut Ki Chudai StoryTaimie HannumAnimae PussyGay Poz PornRilye Reid PornHypnotise Gay PornWww Xxx MoveXxx Sex ComeKaye ParkerNaked WomenpussyPunjabi Hd Porn VideoVideo Vazado TwitterEffycutiexx NudesXnx AnuskaRomantic Couple XnxxTamil Sex Saree VideoNebraskawut Onlyfans LeakedBunni Emmie PornCanadapornstarBri Cheif OnlyfansFatalmodekSex Videos OrgMature Anal VideosSeducingsexPublic DisgraceHot Sex LeakedBig Tit MarureXnxx Black ManByndogehk NudeBrother And Sister FuckPornstar IdentifierAnime-fr.comHistoires D IncestesIndian Gay Sex VideosBf SxxBreckie Hill Only Fans LeakGeorgie Lyall OnlyfansSsbbwbbc免费 成人 视频