Denemarken gaat migrantengetto’s aanpakken (sceptr.net)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Buitenland  ·  48 Reacties

  • 19
  • 524x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Terugsturen lijkt mij effectiever!

2
1 Jan met de korte achterlul

Verstandige mensen die Denen!

2
2 Boortjedont

Criminele immigranten zouden ze altijd terug naar land van oorsprong moeten brengen...

2
3 Topperz

Er komen gelukkig steeds meer signalen dat bestuurders in Europa wakker aan het worden zijn. Daarnaast zijn er nog te veel bestuurders die geen benul hebben van de ware aard en het einddoel van steeds meer moslims in Europa en elders in de wereld. Ja..een wereld kalifaat. Dat moet keihard afgestopt worden PUNT.

2
4 bozeman

Een wel wat late reactie. Getto's ontstaan niet van de een op de andere dag. De aanwezig bestuurders hebben dus lekker zitten wegkijken, maar nu de bevolking in opstand gaan de oogkleppen open. Zo zie je maar weer dat het overal hetzelfde is. De politiek figuren zitten daar alleen voor zichzelf en hebben je alleen nodig om op die plaats te kunnen komen. Daarna kun je kuchen.

1
5 TC

Sceptr. net

Laat maar weer zitten.

12
6 MayDay

@6 Mayday weer laat maar zitten

2
7 Ikke44

@7

Oh excuse me. Laat me je niet afhouden van je obsessie.

10
8 MayDay

@5 De politiek is idd een logge olifant en dingen al vooraf in de gaten hebben dat het fout gaat lopen dat kunnen ze al helemaal niet

2
9 Ikke44

Nero style aanpak?

5
10 chouffleur

"en criminelen zullen er voortaan dubbel zo hard gestraft worden"

Het blijft me verbazen hoeveel staten deze fout maken. Een hardere aanpak heeft zelden tot minder criminaliteit of minder problemen in het algemeen geleid. Daar zijn al talloze onderzoeken naar gedaan. Een harde aanpak is politiek gezien natuurlijk heel makkelijk te verkopen aan de bühne maar werkt op termijn gewoon averechts. Een klassiek voorbeeld daarvan is de Franse aanpak van de Banlieus. Vooral het werk van Didier Fassin over die aanpak is heel interessant. Frankrijk heeft lange tijd de inwoners van de Banlieus keihard aangepakt in het kader van 'criminaliteitsbestrijding': Mensen staande gehouden en doorzocht zonder directe aanleiding, mensen onterecht aanhouden en verhoren op basis van vermoedens etc. Criminelen vonden daarnaast toch wel manieren om hun praktijken gewoon door te kunnen zetten, en onschuldige inwoners van de Banlieus voelden zich gecriminaliseerd en behandeld als tweederangsburgers. Dit heeft de relatie tussen de Franse staat en de inwoners van de Banlieus dermate zwaar beschadigd dat de vijandigheid buitenproportioneel gegroeid is.

Vaak is de meest voor de hand liggende aanpak (in dit geval de ijzeren vuist) niet de meest effectieve.

11
11 Gewoon een student

@11 Zo slecht is dat verfoeide thee drinken dan ook niet. Je hebt contact, wisselt informatie uit en je bouwt een band op. Daarnaast heb je oren en ogen in die wijk. Veel constructiever en je acteert pro actief.

12
12 Yesterday

@12 Fout weer dus daarom zijn juist die gettos ontstaan

2
13 Ikke44

@11 13 geld ook voor 11

0
14 Ikke44

@12 : je kunt geen thee drinken met alle 2, 5 miljoen import. Je drinkt thee met 5 mensen die alles zo mooi mogelijk voorstellen. En dan gaat het mis. We zijn nou 50 jaar thee aan het drinken. Was niks, is niks en gaat nooit iets worden dus. Mensen noemen dit wegkijken, en terecht.

4
15 Ness

@12 De theedrink/knuffelmethode is over het algemeen een stuk effectiever dan de hardere aanpak inderdaad. Enige nadeel is het wel het ontstaan van draaideurcriminaliteit. Dit gaat gelukkig vrijwel altijd om lichte criminaliteit.

Een waterdichte aanpak van criminaliteit bestaat helaas niet.

9
16 Gewoon een student

@13 Het ontstaan van achterstandwijken is niet te voorkomen. Je vind ze letterlijk in elke samenleving omdat elke samenleving wel een sociaal-economische onderlaag heeft. Die mensen hebben ook gewoon een thuis nodig. Wat je als staat echter wel in de hand heb is de relatie tussen die achterstandswijken en de rest van de samenleving. En dat doen we in Nederland relatief goed. Probleemwijken in Nederland zoals de Schilderswijk, Kanaleneiland en Overvecht stellen helemaal niets voor bij de probleemwijken in vrijwel elk willekeurig ander land in de wereld.

11
17 Gewoon een student

@16
"Een waterdichte aanpak van criminaliteit bestaat helaas niet."

Maar het kan wel effectiever. Recidivisten meteen uitzetten. Zodra de eerste paar honderd terug naar huis worden gestuurd moet jij eens kijken hoe de rest ineens netjes in de rij gaat lopen.

1
18 Reconquista

@16 Correct. Je hebt altijd een klein percentage mensen dat zich nergens aan wenst te conformeren. Daar valt geen beleid tegen te maken. Dan kies je voor het meest effectieve.

3
19 Yesterday

@18 Dat kan niet altijd zomaar. We hebben nu al overvolle detentiecentra met uitgeprocedeerde asielzoekers die niet uitgezet kunnen worden.

8
20 Gewoon een student

@20
Uitzetten heeft inderdaad inderdaad niet zo veel zin. Je moet ze dan ook dwingen om zelf te vertrekken door ze voor de keus te stellen. Of in Casablanca aan het strand liggen of hier blijven maar dan wel in de cel. Zo moeilijk is het niet als je maar wil. En die wil ontbreekt bij de politiek correcten die ons besturen.

0
21 Reconquista

@17 Dat is wel degelijk te voorkomen haha

1
22 Ikke44

@20 Smoesjes weer dan moet dat geregeld worden weg met dat tuig

1
23 Ikke44

@21 En hoe denkt u dat Marokko over die aanpak zal denken? Want feitelijk is het niet hun probleem. Het zijn in principe onze burgers.

Hoe zou u het vinden wanneer Nederlanders die in het buitenland een misdaad begaan zonder straf terug mogen komen naar Nederland?

8
24 Gewoon een student

@22 Oh nu ben ik heel erg benieuwd. Hoe voorkomen we het ontstaan van achterstandwijken? Als u het antwoord weet ligt er een grote toekomst voor u in het verschiet. Dan mag u de hele wereld rondtrekken om wereldleiders te vertellen hoe ze van hun probleemwijken kunnen afkomen. Dan heeft u de ultieme oplossing tegen armoede!

8
25 Gewoon een student

@25 Wat denk je zelf

Eerst alle illegalen eruit dan de rest verspreiden zodat ze wel moeten integreren
Ik heb het niet over achterstandswijken maar no-go zones oftewel migranten gettos
Idd achterstandswijken die zal je wel blijven houden
Stop toch eens met verdraaien

1
26 Ikke44

@24
Het maakt ziet zoveel uit wat Marokko denkt ze kunnen er toch niets tegen doen. En onze burgers? Vreemd dat ze dat zelf nooit zo zien en ik ken er geeneen die zijn dubbele nationaliteit heeft opgegeven. Het zijn gewoon Marokkanen die gewoon terug naar huis kunnen. Maar ik zie dat je je in allerlei bochten aan wringen bent om ze maar vooral niet uit te zetten. Waarom? Buiten dat het voor de verandering eens een daadwerkelijke oplossing zou zijn is het gedrag van die figuren ook ontzettend beledigend. We zijn toch geen voetveeg bij wie je alles ongestraft kunt uitspoken?

Het zijn geen vluchtelingen en toch hebben we ze alles gegeven. Een verblijfsvergunning, woning, werk, uitkering, zorg, welvaart etc. en dan bedanken ze ons door onze bejaarden te beroven, overvallen te plegen, meisjes aan te randen enz. Dit soort gasten zijn niet bang voor hun ouders, de politie of een gevangenisstraf(je) Waar ze wel bang voor zijn is uitzetting. En zolang dat niet gebeurt zijn we gewoon de zacht gekookte westerse eitjes voor die gasten en gaan ze hun gedrag echt niet aanpassen.

1
27 Reconquista

@26 Ik verdraai helemaal niks? Ik ging gewoon in op uw letterlijke woorden.

Ik zei in @17 namelijk: "Het ontstaan van achterstandwijken is niet te voorkomen"

Waarop u in @22 reageert: "Dat is wel degelijk te voorkomen"

Om vervolgens in @26 te beamen wat ik al eerder zei: "Idd achterstandwijken die zal je wel blijven houden"

Dus...?

8
28 Gewoon een student

@24 Eerst hun straf en dan uitzetten is ook een optie natuurlijk

0
29 Ikke44

@27 U spreekt dermate generaliserend dat ik niet eens de moeite ga besteden er op in te gaan. Over hele gemeenschappen spreken in 'ze' vorm is gewoon onzinnig.

6
30 Gewoon een student

@28 Je verdraait wel degelijk 2 dingen

Migranten gettos uit het artikel en achterstandswijken
zijn 2 heel andere dingen

1
31 Ikke44

@30 Hun of hullie dan ook goed

1
32 Ikke44

@27 Precies die "stoere" rifgastjes stellen in principe geen ene fack voor.
Hen wordt de ruimte gegeven en die pakken ze vervolgens.

1
33 Hans Brinker

@31 Nee hoor. Het één vloeit vaak voort uit het ander. In @12 en @16 ga ik daar op in.

7
34 Gewoon een student

@34 Dat doe je dus wel migratengettos en achterstandswijken zijn 2 verschillende dingen

De hel van Calais is geen achterstandswijk wel een migranten getto

1
35 Ikke44

@30
Ik denk eerder dat u geen echt weerwoord hebt en wegloopt. En ja ik generaliseer criminele recidivisten en noem ze.."ze" Erg he question

1
36 Reconquista

@35 Dat is eerder een geïmproviseerd kamp dan een getto maar goed..

7
37 Gewoon een student

@36 Oh u het specifiek over recidivisten en niet Marokkanen in het algemeen. Mijn fout dan. Excuses.

Nee ik vind het geen enkel probleem om recidivisten met een dubbel paspoort uit te zetten hoor. Graag zelfs. Wij kunnen alleen andere landen niet afdwingen deze recidivisten terug te nemen. Daar zit het probleem.

4
38 Gewoon een student

@38
Zijn we het zowaar een keer eens en ik weet dat je die landen niet kunt dwingen maar meneer de crimineel wel natuurlijk. Hij moet zelf vertrekken op straffe van..

0
39 Reconquista

Migrantengetto’s zijn er helemaal niet..., althans dat heb ik gehoord van onze media en linkse rakkers...

1
40 Tjeesus...,

@38 Alles kan als je maar wil

1
41 Ikke44

@40 Klopt gewoon een student noemt het achterstandswijken
Wel die lopen lichtjaren achter dan
Typisch voorbeeld van zo een linkse rakker
Welcome to the real world zou ik tegen hem zeggen

1
42 Ikke44

@41 Nee in de grote-mensen-wereld werkt dat helaas zo niet.

5
43 Gewoon een student

@42 Achterstandswijken of probleemwijken ja. Want dergelijke wijken bestaan zelden voor 100% uit migranten. Veel nauwkeuriger dus.

Je hebt verder inderdaad wel tijdelijke shanty-towns zoals in Calais die geheel uit migranten bestaan. Maar deze kan je geen 'wijken' noemen.

4
44 Gewoon een student

@44 Niet de boel verdraaien zoals al eerder is gezegd
Niet netjes
We hebben het over migrantengettos niks meer niks minder

1
45 Ikke44

De racisten XD Beetje migrantje pesten.

0
46 DikkeTor

Er worden ook immigranten verplicht, zo nodig met geweld, overgezet naar duurdere wijken met betere scholen.

0
47 Commodus

@47 Gaat niet gebeuren, elke politicus heeft de connecties om het te voorkomen dat ze in dure wijken gaan wonen question

0
48 DikkeTor

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@32 https://discriminatie.nl/discriminatiegronden/herkomst-huidskleur-racisme/#:~:text=Discriminatie%20op%20basis%20van%20herkomst%20of...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Inderdaad, dat gaat natuurlijk allemaal veel te ver.Dan komt "Val dood, kankerlul" toch een heel stuk beschaafder over.Uit welk rio...

1 minuut geleden geplaatst door Ronin

spookrijder
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Gelukkig niet zeg. Normale mensen houden niet van die Stasipraktijken/ NSB-gedrag....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

PVDA wilde in 2016 een luchtbrug om vluchtelingen op te halen.Ik vind zo'n luchtbrug een goed idee maar dan wel om ze terug naar huis te breng...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@15 😂 Waar discrimineer ik dan? Wat is discriminatie?Discriminatie is mensen anders behandelen, achterstellen of uitsluiten op basis v...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@28 En ja hoor, weer beginnen met schelden, beledigen. Gemeld. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Nee waarom zou ik. Heb jij ooit enig bericht ontvangen op de vele, vele meldingen ontvangen waar jij je dagbesteding mee vult?Zolang er ...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@21Als het aan jou had gelegen had half Nieuwskoerier al onder de grond gelegen, pratende vuilnisbak.Compleet gestoorde psychopaat....

8 minuten geleden geplaatst door Ronin

NK. App
Jennifer Lawrence PussySexo Em PortuguesSlayeas NudeDesisexvidioXxxx BgReddit GonewildaudioXxx Tamil VoiceRoommates With BenefitsMom Son Porn ComicsFindaliceinwonderlandIndian Poran VideoAlexis Fawx PornstarCuckold PmvTelari Love AnalPlancul DirectRed Tube VideoCassidy PayneGujrati BipiShakeela Sex Videos TeluguNude Ass FuckAmateur College PornCrossdresser TubepornSpy In ToiletsInhumanity.comImagem PornosGay DeepthroatStep Soster PornTwinkpicturesBrandi LuvXxxncomAnime 3dhentaiHot Sex Video 2019Nude Porn MoviesTub 8Mandy Moose PornSister Jerks BrotherInflueners Gone WildSex Gifs TwitterNina Agdal Sex TapeGay Sex Stories In TeluguAnal AuntAdukt WorkPornô CasualMisty MundaeSexual Blackmail PornXcxcxcxcAll Heroine SexyBengali Boudi Xxx VideoDenny PornFoto PornoBare Necessities CruisesMia Malkova MoviesHard BallbustingShemaletwitterEscort Girl SiteVídeos Caseiro De SexoItaidaki SeiekiVidmate XxPratibha Sex VideoXnxx Sunny HdSwallowed .comMelhores Manhwas 18+Hot Wet PussyMovies Horror PornVideos Curtos D SexoNicole Sullivan NudePotnhunKuro Gal Ni Natta Kara Shinyuu To Shitemita.Strippers From The Hood XxxXxx.videos.brasileirosPor.noSilverdaddies LoginBbc Bbw PornArab Sex Videos ComPusy PornBlack Orgy PornAfrican Pornographic SitesBrazzes New VideoSex Video PR/cumslutsHenrai BondageLasirena 69Indian Gay X VideosCreampietrannyHairy VulvaFree Squirting VideosChina Sex BfStep Sister BjIndian Uncut Web SeriesDominicana DingandoFuckingsuckingPornografia De FamiliaBed PagePornô Novinhas BrasileiraPornstar PicturesAllison Hanigan NudeCvudeosSex Video Sex Video Sexy VideoFirst Time Sex HdBhabhi Aunty Sex VideoMallu Aunty First NightJapanese Bus SexG-queenPussy IndanSisterfootjobGirldriend GalleriesPornos RussieBonnie PornAnjali Arora ViralGilf FeetDarla Dimples OnlyfansSwathi Naidu Nude VideosTriple X Blue PictureChinese Xxx Sexy VideoDan DanglerViolet Myers NewKatwoman XxxDaman Sex VideoDress And UndressedBbw HandjobsLesbinas PornPorno En StreamingOnlyfans GrstisFull Porn ViseosXxxvoideoIndian New Sex WebsiteCondom Broke PornNakeed WomenTeen Love Big Black CockTaxipornFree Pornlesbianسکس ایتالیاییXxnxx ComJean Smart NudeClaire Evens PornNafessa Williams NakedAfro BullBf Video BfPerfect Tits PornstarIndian Cousin PornUmi YatsugakrKomik SexxxPorn Black On BlackBokep JpTerveiro ZMelhor Site De PornorShilpa Sex VideoTeen Brother And Sister Sex VideosPissing GirlsPhoto Acompanhntes