door progressiefliberaal in Politiek  ·  36 Reacties

  • 2
  • 436x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Treffend vind ik vooral de opmerkingen dat tieners zogenaamd niet weten waar ze over praten - lsof de 'volwassenen' van de NRA (of Ted Nugent) het allemaal zoveel beter weten en bakens van verlichting zijn.

En natuurlijk is ook de zwaar bewapende leraar die de hoax vandaag in de klas zal behandelen een mooie.

Heerlijk om te zien hoe hard die idioten van de NRA en Trump onderuit gaan.

6
1 progressiefliberaal

School, Uterus, whats the difference question Ik ruik SJW

15
2 DikkeTor

Nu is het probleem dat Amerika gebouwd is op guns. Mensen willen zichzelf kunnen beschermen tegen terroristen, moordenaars en de overheid.

Dit zal altijd de paradox blijven : Er was een jonge met slechte bedoelingen die mensen heeft neergemaaid in een land waar wapens normaal zijn (en anders illegaal verkregen, het blijft een slechte jongen). Tegenover : Als men wapen bij zich had, had men zich kunnen verdedigen, dit was een freerange.

17
3 DikkeTor

Nu heb je ook andere mensen die niet echt meer kijken naar wat de feiten zijn maar liever het goed vinden omdat het tegen Trump of NRA gaat (ponyland).

17
4 DikkeTor

In Israël zijn de leraren in 1979 bewapend. Sindsdien 2 schieterijen waarbij beide keren de schutter door de leraren is neergeschoten. Beter bewijs bestaat er niet. Je moet er alleen wel voor zorgeb dat ze in de VS ook exht genoeg om hun.kinderen geven want in ditvgeval waren er 4!! bewapende mensen die het hadden kunnen stoppen maar walgelijke lafaards waren. De FBI had dit geheel kunnen voorkomen.wees dan boos.oo de sxhutter de FBI en de lafaards. Niet op de NRA en de leraren. Dat is gewoon een onrealistisch zwaktebod.

18
5 Chaimileh

Kan iemand de fout in @3 vinden? Logica fout, of zijn er zieltjes gekwetst of ben ik anti-goed. Of question Take a shot.

11
6 DikkeTor

@5 "In Israël zijn de leraren in 1979 bewapend. Sindsdien 2 schieterijen [...]"

In Israël zijn er dus in een kleine veertig jaar twee schietpartijen op scholen geweest. In de VS is er zo'n beetje elke andere dag wel eentje. Iets zegt me dat er wel meer verschillen zijn tussen de twee landen dan alleen de bewapening van de leraren.

1
7 Neobullseye

Het is niet zo'n makkelijk dilemma als wij er hier van willen maken.

Simpel gezegd heb je de goodguys en de badguys.
En een land vol met vuurwapens.

Nu vinden 'men' in Europa dat Amerika de wapens maar af moet schaffen. Ik vind dat naïef. Dan moeten ze oproepen om de wapens in te leveren. Wie zal daar aan gehoor geven? De brave huisvaders? De kinderoppas? Of dat bendelid?

Ik vermoed die laatste niet. Dan houdt je een land over waar de badguys meer wapens hebben dan ze ooit kunnen gebruiken en de goodguys een mobieltje om de politie te bellen.. die dus buiten blijven staan.

17
8 Mariska3

@7 Maar we moeten beoordelen met Nederlandse hersens question. Goh, misschien zijn het de mensen zelf die duivels zijn geworden.

12
9 DikkeTor

@6 De fout zit erin dat je ervan uitgaat dat als mensen, /kinderen/ wapens bij zich hebben, dat ze ook meteen weten hoe ze die moeten gebruiken, koelbloedig genoeg blijven om raak te schieten én op de juiste persoon te schieten enzovoorts. Een meer waarschijnlijker scenario is dat in de te verwachten totale paniek niemand weet wie nou de echte schutter is, iedereen om zich heen begint te schieten in een poging om zichzelf te beschermen, met als uiteindelijk gevolg vele malen meer slachtoffers.

1
10 Neobullseye

@10 Is dan wel weer zo zuur tegen de stelling : laat je maar kapot schieten.
Ik snap je stelling wel en zit een kern van waarheid in.

6
11 DikkeTor

@3 Hoe werkt dat verdedigen?
OF je wacht tot je zeker weet wie de bad guy is, OF er vallen onschuldige slachtoffers. Wie schiet je neer, als iedereen bewapend is? Wie is aanvaller, wie is verdediger? Alleen als alleen de dader bewapend is is dat duidelijk. En is dat niet duidelijk, dan vallen er doden. Onschuldige doden. Zo simpel is het. Of ga je op elke in het zwart geklede leerling schieten zodra er wat knallen te horen zijn geweest?

2
12 PipoDeC

@8
Simpel gezegd? Dat is waar het mis gaat. Het is niet simpel, en zodra je het simpel probeert te benaderen zit je er naast. Einde verhaal.

1
13 PipoDeC

@12 Zonder wapen : je laat je gewoon kapot schieten en bel 911 als je al dood bent :/
Ik ga voor zelfbeschikking en zelfverdediging. Niet voor the greater good en me weerloos laten afslachten.
Dat is geen populaire stance die ik heb. Maar ja.

Hoe herken je de dader als iedereen een wapen heeft?

10
14 DikkeTor

Hm, leraren zijn soms wel eens overspannen door etterbakkies, leraar draait door en schiet hele klas overhoop.

Maar in een land waar iedereen wapens heeft lijkt het me geen slecht idee, de kans dat er een gek binnen komt stiefelen is vele malen groter dan dat een leraar door draait.

7
15 Nerva

@15 Klopt, als een Amerikaan chagrijnig word over hij zijn broodje hamburger de kaas en tomaat zijn omgedraaid, trekt hij meteen zijn geweer omdat het kan question

3
16 DikkeTor

@13 ; Ik doel een simpele indeling om uit te leggen dat het simpele idee om 'gewoon' de wapenwet streng te veranderen in Amerika niet gaat werken.

8
17 Mariska3

Nu een heel ander probleem. Het goede doel is dat niemand wapens kan hebben. Prima, prachtig doel. Tijdens het ontwapenen van Amerika, wat is de kans dat bepaalde groepen (die we hier zo geliefd nazi's noemen) de grond uit komen om tegen de overheid te vechten voor hun rechten.

Wat dan? Ook bloed aan de handen?

8
18 DikkeTor

Leraren bewapenen; het zou grappig zijn als het niet zo in en in triest was.

0
19 greenmango

@3

- "Tegenover : Als men wapen bij zich had, had men zich kunnen verdedigen, dit was een freerange." -

Er was een bewapende beveiliger, hij heeft niets gedaan.

0
20 Pegasus

@17 Het gaat bijdragen. Niemand suggereert dat dat de enige allesoplossende maatragel gaat zijn. Het gaat de nodige eerste stap zijn die gaat helpen om over een tijd dat land een stuk veiliger te maken.

Maar je bent niet helemaal eerlijk. Je schreef namelijk:
"Simpel gezegd heb je de goodguys en de badguys. "

En dat is waar je fout gaat. Als het al waar zou zijn, je kunt ze niet herkennen. Dan houdt het al snel op.

Overigens komt de roep om wapens aan banden te liggen momenteel niet uit Europa maar uit de VS.

Simpelgezegd....

0
21 PipoDeC

@7 ja. De leraren zijn bewapend.

15
22 Chaimileh

221 je schijnt te vergeten dat deze 'bad guy' herkend was maar de FBI er niks mee deed. Waarom vertikken jullie daar naar te kijken?

16
23 Chaimileh

@5
Kom je nu weer met die leugens?
Leraren zijn daar niet bewapend.

3
24 GreyB

@22
Chaimileh: "De leraren zijn in Israël bewapend, en toen ging het goed!"
Ik: "De situatie tussen de twee landen en de cijfers zijn dusdanig verschillend dat er wel wat meer aan de hand zal zijn dan die ene factor."
Chaimileh: "Ja, de leraren zijn bewapend."

Zucht...

0
25 Neobullseye

@23 je en jij wenst niet te kijken naar de 22 andere shootings, dit jaar. maar nogmaals jij vermelde toch dat het allemaal acteurs waren en dat de dader een geregistreerd lid was van de Democraten?

1
26 Moien

@17
Dat is het enige dat gaat werken.
Alleen niet van vandaag op morgen, maar dat doet geen enkele mogelijke maatregel.

0
27 W. Anstalt

@23
In de meerderheid van de gevallen zal daar überhaupt geen sprake van zijn. Daarover dooretteren gaat niet bijdragen tot de oplossing van dit probleem.

0
28 W. Anstalt
29 GreyB

Een deel van de leraren in Amerika dragen al een wapen. En sommige scholen worden al jaren lang beveiligd. Dat in de recente schietincident 4 agenten te laf waren om op te treden en de fbi weer gefaald heeft en dit geheel negeerd wordt zegt weer genoeg over de haters en dreamers

8
30 Ivo

Ohio Sheriff Offers Free Gun Training To 50 Teachers; Forced To Cap At 300 After Huge Response

https://www.zerohedge.com/news/2018-02-25/ohio-sheriff-offers-free-gun-training-50-teachers-forced-cap-300-after-huge

4
31 Ivo

Ik vermoed dat Trump zijn idee van John Kimble heeft.

0
32 Ketter

@30 ""Dat in de recente schietincident 4 agenten te laf waren om op te treden en de fbi weer gefaald heeft en dit geheel negeerd wordt ""

Als er iemand is door wie dat soort feiten straal genegeerd wordt is het Trump wel.
Die oelewapper weet natuurlijk gewoon véél beter hoe dat in de praktijk allemaal werkt. Hij is tenslotte de president van de VS.

Je reikt zelf de argumenten al genoegzaam aan waarom het niet zo'n geweldig idee is om het probleem op te lossen door leraren te bewapenen.

0
33 W. Anstalt

@31
Och zerohedge bestaat ook nog steeds? Wist ik niet eens.

0
34 W. Anstalt

Of de FBI nou wel of niet gefaald heeft en die beveiliger wel of niet laf is geweest, doet er bar weinig toe.

Als de FBI en getrainde beveiligers dit al niet af kunnen omdat ze geen schijn van kans hebben of in paniek raken of wat dan ook, hoeveel kans heeft een leraar dan wiens taak het niet is om voor cowboytje te gaan spelen?

Trump en al die andere onnozelaars, met die mongolenbende van de NRA voorop, moeten gewoon eens hun verantwoordelijkheid nemen. Als overheid is het je verdomde taak om ervoor te zorgen dat je burgers niet vogelvrij zijn en je kinderen meer kans hebben om te komen in een schietpartij in het binnenland, dan door een terroristische aanslag of in een oorlog elders.

Het feit dat daar überhaupt discussie over gevoerd moet worden en dat je in het rijkste land ter wereld in vredestijd meer kans hebt om doodgeschoten te worden als Amerikaan dan als soldaat in Afghanistan of Irak, toont al aan dat ze compleet aan het falen zijn daar.

Trump en de NRA missen het punt volledig en in al hun stompzinnigheid hebben ze zelf niet eens door hoe volslagen debiel, hypocriet en tegenstrijdig hun 'argumenten' eigenlijk zijn.

0
35 progressiefliberaal

@30 het was er maar 1.
En doorgaans zijn de agenten op scholen geplaatst in de VS nou niet altijd de meest geschikte figuren. Vaak te zwaar of half afgekeurd en niet altijd geschikt voor echte calamiteiten.

0
36 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Heej, who cares, dit willen we hier ook....

9 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

14 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Meer mensen, meer ik te bouwen heb :D Die huidige inwoners moeten eens stoppen met Racistisch en Xenofobisch te zijn XD...

15 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

En de EU belofte was : 3% groei per jaar XD Dus, meer huizen bouwen (verdien ik geld aan) XD Bek houden en meedoen, of anders ben je een racist....

17 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Bahahahaha, zelf-gemaakte probleem. :) Nederland was het land van Demokraten EN het zou best wel xenofobisch en racistisch zijn als je die mense...

18 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Vroeger was de politiek er voor het volk, nu is de hiërarchie volledig omgedraaid.VN/WTO/WHOEUDen HaagEn dan pas wij...

24 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Heb jij het helemaal afgeluisterd? 😃 Ik moet nog 20 minuten. 😁...

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

32 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Hot White TitsNude IndiansPunishtubFbb SexElizabeth Tulloch NudeBig Tits Milf Blow JobEmmanuellustinmtBangla Chuda Chudi Video SongMucho HentaiHitomolaPornografia XvideoNude Photos Of WomenDesi Bf Video HindiWorld Beautiful Girl XxxWild Sex VideosRussian Sex HdFree Lit EroticaSommer Ray PornhubR 34xxxActress Real SexJapanese Sweaty SexXvidseosPorn In The TaxiJohn PersonsAriana Grande CelebjihadNightcrawlers For Sale Near MeMt Lady PornBrunette NudesSexy Bf HotChachi Ko Choda StoryPriya Price PornstarJulia Ann Sex Video DownloadJoi GirlBrit Amatuer PornIndian Beauty Girl3d Monster SexFreesexy IndianBlowjob AudioHot Naked LesbansHentai2read. ComGif Nude TitsPersverse FamilyJackandjill AnalThree Girls SexClem Walking Dead PornDiscord Username RedditVintage PornographyGauge PornstarStpeach RedditKaterina Hartlova GifAdria Rae OnlyfansSucide GilsNude Big BooMolly FlwersBoys Sex BfJojo KissAmedee VauseBlack Bbw NakedWwe Nude NakedEnony TribFuta Blowjob HentaiLesbain PornZoie BurgherCecilia LionsBarzilian PornActress CumPotpornExercisesexMikayla Demaiter TitsHalle Hayes OnlyfansBlacked DaughtersNude ExhibitionistEdie Falco NudeChanging Room VoyeurHindi Sex XxnxPoonam Pandey New Sex VideoPron Sites IndiaBrazzers New Sex VideosGay Porn BrotherBrest PornWhite PusyRosalinapornIrish Pawg MjPrivatedelights.chjAnal ChinesJodie Comer NudeBig Tit Red HeadDf6 Org VideoPorn Bf MovieNaughty America Porn Video HdJanicemartinezzzFutanaria PornTop PornaAngie Faith TubeBathroom Sex IndianBrattykayla666Magdalene St MichaelsVideo Porn XxxnAmber Rose BootyTamilhousewifesexSuck My CockNip Slip In TvOverwatch Junker Queen PornPorn ChinesasMalayalam SxxMom Xxx Videos HdVarsha SexBum SexThick Naked AsiansHindi Boobs SexCamron Diez PornXnxxn IndiaIndian Mature Women PornChristy Mack PovThick JavJapanese Anal UncensoredShemale XxxPuppiwi PornDerek KageAmanada Cerny PornSuper Porn ComMeru The Succubus Ova 4Xxx Com DiseFriends Mom AnalBest Hentai GamesAishwarya Rai Ki Chudai VideoBoys Having SexXnx DownloaderFree Streaming Movies PornSophia SultryHimawari NakedHindi Mom XxxFrancesca Dicaprio PornMum And Son Real Sex VideoSucking Titties LesbiansGrandmother Sucks CockToplesss TeensBdsm SlutHentai Manga WebsitesErotic GifsXvideos Gay BoyIndian Sec VedioLesbian Porn FilmTsundere HentaiChennai Porn VideosHot Sex Desi AuntySumosear.comKate Uptons NakedBethbehrsnudeLana Rose Xxx