door Denisova in Buitenland  ·  34 Reacties

  • 5
  • 478x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zo langzamerhand begin ik, door Trump, sympathie te krijgen voor Kim.
Wel erg, dat Trump dat zover bij mij laat komen.
En het Amerikaanse volk ???
Whatever Trump doet- of nalaat. Van dat goed 8terlijke volk, krijgt ie straks zelfs nog een tweede termijn ook nog.

7
1 Flipper

Net zoals in wo2, Japan werd afgesneden van olie dan moet men wel gaan vechten.
Goed bezig allemaal.

5
2 Nerva

Dat kan hele, hele nare gevolgen hebben voor de wereld,’ zei een dreigende Trump vrijdag. Zo...nu wordt het echt tijd om m uit het WH te schoppen... Idioot...

6
3 Sempre

Ach als de uitkomsten van het onderzoek van Mueller meevallen begint trump misschien geen kernoorlog.

6
4 Denisova

@3 als hij de wereld gaat bedreigen, is het tijd om de man op te sluiten.

6
5 Moien

Psychiaters hebben al voor dit scenario gewaarschuwd

5
6 Denisova

Ach, komt Mueller binnenkort met iets?
Er moet weer afgeleid worden..

6
7 GreyB

Dnoals, er ligt ook nog een lijst met sancties (ergens op je bureau tussen het speelgoed) tegen Rusland. Unaniem tot stand gekomen in het Congres..
Waarom die niet uitvoeren?

3
8 GreyB

Ja, want de gehele wereld moet natuurlijk een straf ondergaan als Noord-Korea zich niet in een hoek laat sanctioneren. Vredelievende man hè, die tegenwoordige US-president.

5
9 mountainlion

Dit is toch niet te vatten.. deze megalomane, egoistische, narcistische nitwit bedreigt dus nu de hele wereld...Wanneer worden ze daar wakker in Amerika?Ik zie m graag in een dwangbuis afgevoerd worden ... opsluiten...

6
10 Sempre

En voor de minners hier: jullie zien wel een "'gezellig kernoorlogje"' zitten? Geloof me... als dat mocht gaan gebeuren zijn de rapen inderdaad gaar...

3
11 Sempre

Trump zelf is duizendmaal gevaarlijker voor de wereldvrede dan Kim Jong-Un ooit zou zijn geweest.

2
12 JohnZero

Mocht het losbarsten dan zit meneer met zijn familie in een atoomvrije ruimte met alles er op en er aan... de rest van de wereld moet het dan maar uitzoeken...Zal m echt aan zijn reet roesten!

2
13 Sempre

Kijk jullie allemaal doen alsof de wereld een lieve plek is. Wakker worden. Zonder harde taal en acties zouden jullie zelf ook allemaal slaven zijn. Wees blij dat Trump realist is. Zoek eens een docu over de wrede onderdrukking in N-Korea en kom dan terug je praatjes vertellen.

17
14 Chaimileh

@14 realist??? het is een ophitser.. een zelfingenomen malloot ... en daar hangt de wereldvrede nu vanaf.... Veel plezier met je grote vriend.. maar straks niet miepen als ook jij de klos bet door zijn handelen!

1
15 Sempre

@14
Moet het volk niet zelf in opstand komen dan.
Overal komt Amerika de democratie brengen met als gevolg een nog groter puinzooi, blijf het maar verdedigen.

0
16 Nerva

@14 Welnee. Ik heb en daar ben ik niet de enige in, alleen niet zo'n zin de wereld een nog rottere plek te laten zijn door een man wiens ego boven alles en iedereen gaat.

2
17 mountainlion

@14
"‘Dat kan hele, hele nare gevolgen hebben voor de wereld, "

Ik snap dat zulke dreigende taal voor jou heel normaal is, maar als er iets gebeurd dan mogen we dat wel Trump aanrekenen. Hij dreigt..
Oen is al een paar weken rustig en nu meent Trump het vuurtje maar weer even op te stoken..

Dit doet hij alleen om af te leiden. Helaas kan het ernstige gevolgen hebben.
Maar dat interesseert jou niet als Trumpfan, alles wat hij zegt en doet vind je helemaal geweldig. Al schiet hij iemand dood op straat, dan nog sta je te juichen.

3
18 GreyB

@14
Het gaat inderdaad helemaal niet goed in Noord Korea. Dat kan ook niet anders bij een zichzelf verrijkend totalitair regime en een bevolking die compleet gehersenspoeld is door massaindoctrinatie. Trump is het tegendeel van een realist. Aanhanger van complottheoriëen, waaronder een aantal uit eigen koker, waaronder die over het geboortebewijs van Obama. Realisme betekent ook dat je erkent dat je fouten maakt. Hij maakt ze aan de lopende band, en geeft anderen de schuld. Dat even terzijde.
De inwoners van Noord Korea helpen kan in dit geval niet. Hulp wordt steevast geweigerd. De elite pikt alles in wat er aan hulpgelden die kant opgaat. De enige oplossing is binnenlands verzet. Dat ontbreekt. Enerzijds door de aziatische nederigheid en gehoorzaamheid. Anderzijds door een gebrek aan kennis van de plaats van Noord Korea in de wereld. Eigenlijk zou je het WK-voetbal en de Olympische Spelen daar moeten organiseren om de bewoners van Noord Korea te laten zien hoe het toegaat in de rest van de wereld.
Harde taal lijdt alleen maar tot een harde opstelling van de andere partij, en wellicht zelfs tot escalatie. En dat laatste zitten we niet op te wachten. Diplomatie verdient altijd de voorkeur. Kim Jong Un is honderd keer slimmer dan Trump, en zal diens domheid in zijn eigen voordeel weten uit te buiten. Trump heeft nog maar één middel om terug te vechten. En je wilt écht niet dat hij dat middel inzet......

1
19 Tismewat

@2 En waarom werd Japan afgesneden van olie?

1
20 Belazerd

""Fase twee is iets heel ruigs, en kan hele nare gevolgen hebben voor de wereld.""

Bedreigt die gek nu de hele wereld?
Verder zal dit Kim alleen maar bevestigen in zijn idee dat NK die kernwapens nodig heeft en eventueel gebruiken moet. En wie er de dupe van worden laat zich ook makkelijk raden.

Trump begrijpt het niet.

1
21 W. Anstalt

@12
Ja want in één ding heeft Trump (helaas) wél gelijk: hij heeft een veel grotere knop.

1
22 W. Anstalt

@20
(Q)Toen Japan na de Franse capitulatie
tegenover Duitsland de Franse koloniën in
Zuidoost-Azië binnenviel en ook Thailand
onder druk zetten, stelden de Verenigde
Staten, die officieel nog neutraal waren, en
Nederlands-Indië een olieboycot tegen
Japan in. De Ver. Staten leverden
bovendien geen schroot, staal en
vliegtuigbrandstof meer. Deze maatregelen
raakten Japan hevig en vormden een
belangrijke overweging voor de aanval op
Pearl Harbor. Toen deze had
plaatsgevonden verklaarde Nederland met
alle overzeese gebiedsdelen Japan de
oorlog. Met de bekende gevolgen.(Q)

De rest kunt u zelf wel vinden.

1
23 Nerva

@14 Is dat ene plusje nu van jouzelf? Om te doen geloven dat er toch tenminste één persoon is die het met je eens is, en die vindt dat "wij" onderwezen moeten worden op het gebied van de misstanden in Noord-Korea, en dat Trump de aangewezen persoon is om e.e.a. op te lossen?

P.S. het gaat Trump niet om die misstanden, die zullen 'm aan z'n reet oxideren. Het gaat hem om de "grootste knop" vs. "de ander mag helemaal geen knop".

3
24 mountainlion

@23 De expansiedrift van Japan voor WO2 richting Rusland, China, Taiwan en Korea was er op gericht om grondstoffen (die ze zelf niet hadden) te veroveren. Vervolgens kreeg Japan het idee om een eigen Aziatisch rijk te stichten

Toen de Fransen na hun capitulatie tegenover Duitsland hun handen terugtrokken van Vietnam, Cambodja en Laos, zag Japan haar kans schoon om hun rijk verder uit te breiden en ze oprukten naar Nederlands Indië, Brits Borneo, Birma, Australië en Nieuw-Zeeland. Die ontwikkeling zorgde er voor dat de Amerikanen zich ermee gingen bemoeien. Dat leidde uiteindelijk tot de aanval op Pearl Harbor door de Japanners.

Zie hier de parallellen met nazi-Duitsland. In @2 haal je dus oorzaak en gevolg door elkaar.

0
25 Belazerd

@25
Het gaat mij erom dat men elkaar in een hoek dwingt die alleen op te lossen is met geweld.

1
26 Nerva

@14 Je moet hoognodig je horizon eens verbreden, de godganse dag naar die dikke betonnen muur voor je snufferd blijven staren doet je duidelijk geen goed.

2
27 JohnZero

De oranje vredestuif....

Ja maar als killary had gewonnen.....

1
28 Denisova

Het geeft een aardig inkijkje: hij beseft dus wat de consequenties zijn voor 'de hele wereld'. Hij weet dat het niet bij 10 doden blijft.

Hij is geen demente trol, maar een kwaadaardige trol.

1
29 zeikenderechter

@26 Het regiem in Noord-Korea wil kost wat kost aan de macht blijven. Ze beseffen dat meer vrijheid voor de bevolking funest is en zij binnen de kortst mogelijke tijd aan de kant geschoven zullen worden. Niet door krachten van buitenaf, maar gewoon door hun eigen volk.

Om dit te voorkomen gebruiken ze niet alleen enorme repressie, maar wordt eveneens een gemeenschappelijke vijand gecreëerd. Is het niet Zuid-Korea of Japan, dan is Amerika misschien nog een betere vijand. Met het beeld van "zij zijn groot en wij zijn klein" proberen ze sympathie te verkrijgen bij hun bondgenoot China en misschien nog een paar landen in de wereld. Een strategie die al zo oud is als de weg naar Rome.

Het geweld zit 'm dus voornamelijk in hunzelf en het enige wat Amerika wil voorkomen is, dat een stelletje gekken op een zekere dag in de verleiding komen om een nucleaire knop in te drukken in de hoop dat ze hiermee het volk nog meer achter zich zullen krijgen. Als je de nieuwslezeres op de NK-televisie mag geloven is dan de glorie nabij en wordt Kim Jong-un daarna heilig verklaard.

Zie ook hier de parallellen met de nazi's, keizer Hirohito, enz.

3
30 Belazerd

@29
Ik ga voor allebei hoor...

4
31 GreyB

@31

Dat kan ook! Kwaadaardig was ie altijd al. Dement valt inderdaad niet uit te sluiten als je z'n gezwatel hoort.

2
32 zeikenderechter

@30
Maar Trump werkt met de dreigementen dus het 'gelijk' van Oen in NK in de hand door ook vijandig te zijn..
Die woorden van Trump zijn meer dan welkom en worden breed uitgemeten met 'zie je wel hoe slecht die vijand is'.

Trump moet zijn waffel houden en diplomaten hun werk laten doen.

2
33 GreyB

Het regiem is nog steeds zo wreed als voor pjeongchang hoor. Pyeongchang was een kil berekende zet om Noord Korea en Kim Jong Un aanvaardbaar te maken als nucleaire staat.
"kijk, wij zijn ook gewoon normaal hoor!"

Ik vertrouw het zooitje niet. wie weet zal Kim de wapens gebruiken om Amerika te chanteren terwijl het Zuid Korea terroriseert.

1
34 Vernichtung

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Vanessa DeckerTrixie_taylorViolet Myers BlackedGhost In PornEbony Rico Strongلزبین پورنوChina Adult FilmBrazzers LanaAlexis Morgan PornPorn Stat MoviesHibjab PornHandjob GfApolonia Lapiedra PornAlena CrawfordGay Daddies CocksJackie Chan SexBbc Anal AmateurDani Daniels Video DownloadWebtoon PornInternetcgicksXvideos 下载Savannah Porn StarFake Taxi XxxKamukta VideoSex Full Movie OnlineAj Applegate NurseWakfuckFapping Nudeหนนังโป๊ะEmma Watson Is SexyHard Anal PoundingRedhead MasterbationInflucenersgonewildSophie Dee MoviesDani Hd PornInterracial RimjobAlyssa FunkeMeenfoxReadtubeBunnyliaIndian Oil Massage Sex VideosMonger In AsiaXstory.frMayara Lopes ModelSoftdickBrazzers Free VidioHindi Sex MmsBbw Pov BjNude AnalTribbingNew Bangla Blue FilmGigipornComics Por OPorn TubestarVovó PornFamosos Gay PornJewelz Blu NudePawgs Riding BbcThegirls_girlsKerala Girls Hot SexCar Washing NakedPornhub JaponaisMelhores XvideosNewbrazzCadace LuxX Master BedroomPinoy JakolBrazzers Big Tits At SchoolDownload PornSchool Madam XxxKally Xo PornOnlyfans BrazilVr Sex GamesWww Xxx Sex ComBen 10 PornIndian Husband Wife Sex VideoHindi Indian ChudaiDiana XxxLucie Wilde NakedJapanese Sex Video Mom SonDaisy Haze PornNekogirl PornLeaked Celeb OnlyfansXxx Sex Video Mom SonXnxx CoomSex Video TorrentJessica Sodi VideosKarol G NudeMp4 Porn Videos Free DownloadMugen Hentai CharactersPandora Kaaki LeakedKemono PThe Gay .comRangiku PornTwitch Nip SlipBengali Hd XxxMommy Helps Son PornPornô QuadrinhosWetslavsSmoove GrooveFuckmachineAlinity FandyDesi Bangla SexPaige Turmah PornSkylar Vox MoviesOnlyfans GaypornAsian GoodgirlTélécharger Films PornosWww You PorbGayporn AmateurHow To Give A Good HandjobIndian Video Sex VideoHd Poorn VideoAndhra Lady SexXnx Sexi Videoసెక్స్ Videos TeluguSexy Video Sex PhotoHansika Motwani LeakedManga HentaiTwitter Bouncing TitsBf Sexy Hindi HdWww Telugu Sex Kathalu ComViphanaaels OnlyfansReddit JillingNezuko HentaiPenthousehubCrystal WestbrooksBrazers ThreesomeAdira Lore PornChubbymom PornBelle Delphine Onlyfans VideosEva Green PornAunty Village SexStep Daughter Xxx VideosSexmoviehindiHot Nude BabeAlix Avery PornSxypornerChut PhotoBodi XxxSexy Indian Xxx VideosDesi Blue Film ComPornifyPorn HentiaPyra PornTamil Aunty Hot NudeTiktokporno.Sabrina NicholeWorships CockXnxx Videos Brazzers