door Yesterday in Politiek  ·  89 Reacties

  • 12
  • 961x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Ik weet niet hoe het met u zit, maar mij overkomt het zelden of nooit dat ik een grapje maak waarin ik onbedoeld nazi's op een voetstuk zet. Evenmin duiken er in mijn lezingen per ongeluk extreem-rechtse signaalwoorden op."
Hier begint meteen al het probleem met het gehele artikel.
Wie bepaald dat de mensen waar ze op doet nazi's zijn?
En wie bepaald dat bepaalde uitspraken extreemrechts fascistisch zouden zijn?

De propaganda is juist dat iedereen die kritiek heeft op de Unie (of de politieke globalisatie in het algemeen) of het migratie beleid, als een nazi, extreemrechts of een Kremlin propagandist wordt weggezet.

Als vervolgens mensen met terechte kritiek dan een keer met elkaar praten is dat volgens deze groep al het samenspannen van nazi's. Dit is het vals frame, waar volgens alles aan wordt opgehangen.

Uiteindelijk moeten mensen beoordeeld worden op hun daden, en niet op enkele woorden die steeds weer uit de context worden gehaald om ze om politieke redenen te kunnen besmeuren.

Zo heeft Nederland ingestemd met illegale oorlogen gebaseerd op leugens waarbij miljoenen onschuldige mensen zijn omgekomen, maar dat vind hedendaagse pro EU links en rechts niet erg, het zijn slechts daden.

Ze blijven elke dag zoeken naar woorden die ze kunnen verdraaien om de aangeprate haat jegens de oppositie van de EU te kunnen versterken, dan vinden ze veel belangrijker lijkt het, dan de grootste misDADEN van de recente geschiedenis, gesteund door onze gevestigde EUfiele regeringspartijen.

Nee de oppositie die heeft het gedaan, daar zit het gevaar, want ik kan na lang zoeken een woordje vinden dat ik kan framen om iemand te belasteren, zie je wel ik haal mijn gelijk.

8
51 Reactie

Ach ja, Asha ten Broeke is ook weer aan het filosoferen geslagen en doet een krampachtige poging om Baudet te framen. Asha heeft last het wittemannensyndroom. Zij beweert dat alle MeToo slachtoffers per definitie de waarheid spreken. Behalve als de daders moslims zijn, want een jaar eerder schreef ze dat alle beweringen over de aanrandingen in Keulen gelogen waren.

9
52 Dune

@48
"De feiten liegen er niet om. Baudet en Hiddema zijn fascisten. "
Je bent een vuile leugenaar, die over lijken gaat om je politieke gelijk te halen, het zou me verbazen als je niet doorhebt waar je mee bezig bent. Bewust de politieke oppositie van de EU te demoniseren, zodat "jouw" "groep" het wint. Je snap totaal niet wat democratie betekent, het dienen van de bevolking. Jij wil slechts dat een eng clubje in Brussel en Straatsburg straks alles dicteert, dat is het ware facisme, waar jij voor strijd om in te voeren!

14
53 Reactie

Links huppelkutje laat een boertje .

9
54 El Matador

We hebben alle politici kritische te bekijken, geen uitzonderingen.
We hebben ze op hun daden en hun handelen af te rekenen.

Maakt niet uit van welke partij we hebben recht op fatsoenlijke bestuurders en behoorlijk bestuur.

2
55 Gratiebarmhart

"Asha ten Broeke: dik zijn is heerlijk en ik kan het iedereen aanraden ..." Ze leeft duidelijk in een alternatieve realiteit. Dat noemt zichzelf wetenschapsjournalist. Roken is ook heerlijk, Asha.

8
56 Dune

@44

Mensen die anderen heerlijk anoniem op hun uiterlijk uitschelden behoren bij ons tot de laagste categorie.
Zijn meestal lieden die zelf ook niet bepaald voor een reclame foto of spotje gevraagd worden .

7
57 No newstoday

@53 Wil je stoppen met zo op de man te spelen en mij woorden in de mond te leggen? Het beeld dat je van mij schetst klopt totaal niet. Ik ben voor een ijzersterk en democratisch Nederland, op de eerste plaatst. En ik ben intelligent genoeg om te beseffen dat zoiets niet mogelijk is binnen een zwak en verdeeld Europa met een briesende Poetin aan onze landsgrenzen.

Natuurlijk wil ik geen fascistisch Europa. Daarom stem ik altijd op democratische partijen die pro democratisch Europa zijn. Het angstbeeld dat jij projecteert is ingegeven door extreem-rechts en wordt versterkt door propaganda websites die gesponsord zijn met buitenlands geld.

5
58 Vrijdenker

@50

Overal te vinden en al langer bekend.
Het FvD wordt mede gefinancierd door ACRE ( Alliantie van Conservatieven en Hervormers in Europa.) die opereert vanuit Brussel.
De Turkse AKP van Erdogan maakt er ook deel van uit.
Lekker fris toch?
Die club heeft hem financieel in het zadel geholpen .
Baudet geeft toegegeven dat hij van ACRE in dat jaar €25 000 gekregen .Baudet deelde het NRC mee “ geen mening te hebben “ over de bedenkelijke praktijken van die club.
Met andere woorden : kan mij dat schelen .

7
59 No newstoday

@50 Er is ooit geopperd om met een wet te komen dat buitenlandse financiering voor Nederlandse politieke partijen verbiedt. De volgende partijen waren daar op tegen:

Partij voor de Vrijheid (PVV)
Forum voor Democratie (FvD)
Partij voor de Dieren (PvdD)
DENK

De enige reden om tegen een dergelijk verbod te zijn is als je zelf vanuit het buitenland gefinancierd wordt. Iedere Nederlandse democraat zou het een fantastisch idee moeten vinden dat onze politiek niet door buitenlandse bewegingen beïnvloed kan worden.

Sinds deze bewustwording beschouw ik boven genoemde partijen als buitenlandse politieke partijen die acteren in de Nederlandse politiek.

2
60 Vrijdenker

@56

Of zij of wie dan ook dik is , hebben anderen geen last van
Van rokers wel.
Wie is er ver verwijderd van decrealiteit ...?

7
61 No newstoday

@53

Mijnis geleerd at nooir in discussie moet gaan met mensen die schelden en er van overtuigd zijn dat iedereen fout zit behalve zij en dan onredelijk worden .
Dus zeg ik maar éen ding : zoek de definitie van fascisme eens op .
En vraag : moet men eerst wachten tot de eerste wandaad of moord voordat men fout gedrag erkent ?
De geschiedenis heeft bewezen dat men zelfs dan bepaald gedrag nog goed praat.
zelfs nog naar miljoenen doden .

11
62 No newstoday

@54

Gefeliciteerd.
Daar hebben we weer en bewijs van jouw niveau.

9
63 No newstoday

@61 Het ging er niet om of anderen er last van hebben maar om haar belachelijke uitspraak. Ik heb trouwens in een vliegtuig liever een roker naast me zitten dan een vleesberg.

6
64 Dune

@55

Stem dan ook op een fatsoenlijke partij met fatsoenlijke bestuurders. Tip: D66

9
65 WijzeDwaas

@65 hahaha je maakt goeie grapjes.

3
66 Gratiebarmhart

@58
Jij speelt zelf op de man door Baudet en Hiddema geheel onterecht fascisten te noemen.
Vind je het gek dat ik je dan een leugenaar noem?

Ik wijs u op de keerzijde van de mediale. Maar daarvoor houdt u zich blind.

Bent u al vergeten wat ene president in de VS nog niet zo heel lang gelden deed, G.W. Bush die zei “als je niet voor ons bent dan ben je tegen ons en met de terroristen”, om vervolgens illegale op leugens gebaseerde oorlogen te starten, met miljoenen onschuldige slachtoffers.

Waar uiteindelijk ook onze regering zijn steun aan verleende. Jij blijft tot op de dag vandaag deze regeringspartijen verdedigen, die nog nooit en te nimmer hun fouten over deze grootste misdaden tegen de mensheid in de recente geschiedenis hebben durven toegeven. Sterker nog alle schuld in alle toonaarden blijven ontkennen.

Om vervolgens door te gaan met politieke globalisatie, richting een totalitaire Unie over vele landen. Waar onlangs nog Syrië een vriendje Rusland (, de ingebeelde vijand van de Unie, omdat Rusland simpelweg niet mee wenst te doen met de politieke globalisatie,) het volgende slachtoffer werd.

We zien dat de EU steeds meer en meer macht naar zichzelf toetrekt. Dit alles geleid door dezelfde partijen die steun hebben verleend aan deze grootste oorlogsmisdadiger van de recente geschiedenis Bush en Blair.

Vervolgens wordt de politieke oppositie van deze lieden beschuldigd fascisten te zijn, omdat ze geen heil zien in politieke globalisatie. Geloof je het zelf dat de politieke oppositie van deze lieden fascisten zijn? Als je het mij vraagt, dan blijkt dat jij steeds weer te valt voor de propaganda van de heersende elite die toewerken naar steeds meer politieke globalisatie, die zoals de geschiedenis al heeft uitgewezen, over zeer vele lijken gaan om dat te verwekelijken.

6
67 Reactie

@65

Klaag dan ook niet dat we "recht hebben op goede bestuurders”.

Zo lang mensen nog op rare partijtjes als FvD, PVV, 50 plus, Denk en zo stemmen dan wordt de spoeling dun…..

7
68 WijzeDwaas

Voor @66

4
69 WijzeDwaas

@63 Dankjewel , tja dat is inderdaad niet gering al zeg ik het zelf .

4
70 El Matador

@68 lastig he, er zo alleen d66 als keuze moeten en mogen zijn.

3
71 Gratiebarmhart

@71

Wilt u nou goede bestuurders of niet? Eerst klagen en nu blijkt dat u helemaal geen goede bestuurders wilt. Klagen om het klagen dus…..

5
72 WijzeDwaas

@72 voor goede bestuurders moeten we dus niet bij d66 zijn bewijzen nu wel.

4
73 Gratiebarmhart

@67 Baudet en Hiddema nemen geen deel in deze discussie. Dus ik speel niet op de man als ik deze mensen als fascisten typeer. Ik constateer simpelweg een gegeven, op basis van de feiten. Met wie ze bevriend zijn, met wie ze spreken, welke boeken ze lezen, wat ze vinden, welke woorden ze gebruiken. Thierry Baudet heeft meerdere ontmoetingen gehad met Jean-Marie Le Pen, spreekt over een boreaal Europa en heeft connecties met extreem rechtse en rascistische groeperingen uit het buitenland. Hiddema staat bekend om het verdedigen van mensen in de rechtszaal die voor nazi werden uitgemaakt. FvD is een Trojaans paard als je het mij vraagt. Het woord democratisch staat in de naam en in het partijprogram maar FvD is alles behalve democratisch. Ze blazen nu alleen hoog van de toren omdat ze bloed (en stemmen) ruiken. Eenmaal aan de macht gaat het partijprogramma van FvD door de schredder.

Voorts doe je voorkomen alsof ik tegen de voltallige oppositie ben en voor de voltallige coalitie. Dat is absoluut niet het geval. Ik ben tegen buitenlandse en fascistische invloeden binnen de Nederlandse politiek. Ik ben ook geen voorstander van partijen die opereren vanuit religieus oogpunt. CDA, CU, SGP, DENK, PVV, PvdD en FvD zijn partijen waar ik principieel nooit op zou stemmen. Je ziet dat daar twee colalitie partijen tussen zitten en dat er nog een paar oppositie partijen ontbreken.

Je doet een poging om een duidelijk kader en een verdeeldheid aan te geven dat er niet is. Zo ben ik niet links of rechts maar heb ik wel enkele politieke voorkeuren die rechts of links genoemd kunnen worden. Ik ben ook zeker niet pro-regering maar wel pro democratisch, en pro vrijheid, en pro Nederland. En nogmaals, het angstbeeld dat je schetst en nu ook weer op mij projecteert is je aangeleerd. Dit is niet de werkelijkheid. De werkelijkheid is dat Rusland een klein en zwak Europa wil.

4
74 Vrijdenker

@36
Het zit hem juist in dat 'verzonnen' want bepaalde dreigingen niet (willen) zien,betekend niet dat ze er niet zijn
En wanneer men van mening is dat die dreiging niet bestaat,volstaat het door de vermeende dreiging met argumenten te weerspreken,inplaats van diegene z'n mening te ridiculiseren en louter persoonlijke verdachtmakingen te uiten.

5
75 Hangingmen

Tsjezus nog an toe, wie is dat gedrocht op die foto? Doet behoorlijk zeer aan de ogen. Hoort vast thuis bij het ultra linkse groepje waarvan de grauwe eeuw ook deel van uitmaakt.

10
76 nostradamus666

@2

"Het gaat om context en niet om individuele woordjes. Het is de bedoeling dat we elkaar "begrijpen" en er geen woordkeuze strijd van maken. Taal is slechts een middel van een complexe communicatie van intonatie, expressie en context."

Je hoeft er ook geen woordkeuzestrijd van te maken. Iemand (in dit geval Baudet) zegt iets, gebruikt daarvoor specifieke woorden die vervolgens door de luisteraar gehoord worden. Dat heeft niks met een strijd te maken.

Als je spreekt over 'homeopathische verdunning' van het blanke ras wanneer lichte en donkere mensen kinderen krijgen, dan is volledig duidelijk wat er wordt bedoeld. De context is volledig duidelijk en er hoeft dan ook geen enkele 'strijd' gevoerd te worden over wat Baudet hier bedoelt. Als het loopt als een eend, eruit ziet als een eend en kwaakt als een eend ... dan is het een eend. En in dit geval een zeer onfrisse eend.

3
77 Kopkaas

@74
Als mijn woorden iets te hard waren dan bied ik daarvoor mijn excuses aan. Maar blijf het schandalig vinden dat u Baudet en Hiddema wegzet voor fascisten.

“Voorts doe je voorkomen alsof ik tegen de voltallige oppositie ben en voor de voltallige coalitie. Dat is absoluut niet het geval. ... CDA, CU, SGP, DENK, PVV, PvdD en FvD zijn partijen waar ik principieel nooit op zou stemmen.”

Ik zie niet in waarom het FvD zou opperen vanuit een religieuze standpunten. De PVV heeft ook geen directe religieuze standpunten, anders dat ze naar mijn idee wel terecht kritiek hebben op wat de islam in wezen inhoud er waar het voor staat. Ik weet dat Thieme van PvdD ook een zevendedagsadventiste is. Een van de gelovige bewegingen in Nederland waar ik het meeste respect voor heb.

De partijen die u niet zegt uit te sluiten zijn VVD, D66, PVDA, GL, SP en 50plus.

“Ik ben ook zeker niet pro-regering maar wel pro democratisch, en pro vrijheid, en pro Nederland.”
Als dat waar is dan kan je alleen maar SP of 50plus stemmen. Omdat VVD, D66, PVDA en GL allen gevestigde regeringspartijen zijn en ook allen de Nederlandse soevereiniteit, vrijheid en democratie niet wensen te verdedigen of behouden, maar gezamenlijk steeds meer vergeven aan de EU.

Ik ben het zeer sterk met je oneens dat de FvD fascisten zouden zijn. De FvD is een forum dat al wat langer bestaat en heeft getracht te strijden voor meer democratie in Nederland. Maar merkte dat al hun moeite aan de zijlijn niet baatte en daarom maar noodgedwongen een politieke partij zijn begonnen, niet omdat ze de macht ambiëren, maar omdat het de enige weg lijkt om Nederland democratischer te kunnen maken, het volk meer invloed te geven.

Daar de EU juist hetgeen is waardoor onze Nederlandse democratie steeds verder wordt afgezwakt, is dit ook hetgeen waar ze het hardste tegen strijden.

4
78 Reactie

@77
U heeft het over selectief luisteren.

4
79 sparta

@76

"Tsjezus nog an toe, wie is dat gedrocht op die foto?"

Goed onderbouwd argument joh, daar kunnen we iets mee!!!

Als je niks zinnigs te melden hebt, houd dan gewoon je klep.

2
80 Kopkaas

De Volkschkrant doet weer een opinietje van een lekker belangrijk poppetje die een bloemlezing van Baudet correct probeert te verpakken.

Wanneer economen zeggen dat het vol en niet betaalbaar is raken dit soort bloempjes van slag dus zwijgen ze dan vooral maar even.

8
81 Eastwood

@6 Lezen? Echnie. Als ik die dikke kop met quasi intelligente bril zie heb ik al gegeten en gedronken. Ze vreet mijn portie d'r bij op, is aan de medicijnen, of vreet d'r wereldverdriet voor de tv weg. Anders kun je zo'n kolossaal hoofd niet verklaren -oh ja, zware schedel. Al met al een probleemmens dat haar 'lijden' tot volkskrantkunst verheft. Beschouwt zichzelf dan ook nog als zuiver op de graat. Dat laat zich voor de objectieve buitenstaander niet meer waarnemen door de aanwezige speklaag. Ze behoort tot de buitencategorie negatieveling dat voor iedere oplossing een probleem weet te bedenken. Dat soort mensen moet je nu negeren. Die rollen later wel in slipstream mee.

9
82 Botter

@82

"Ze behoort tot de buitencategorie negatieveling dat voor iedere oplossing een probleem weet te bedenken. Dat soort mensen moet je nu negeren."

Ik begrijp dat dit een oproep is om hetgeen u even daarvoor heeft gezegd te negeren?

1
83 Kopkaas

@78 Ik heb uiteraard niet gezegd dat ik de FvD uitsluit vanwege haar religieuziteit. Ik sluit voor mijzelf religieuze partijen uit en partijen die mijns inziens een gevaar zijn voor de democratie. FvD valt in de laatste categorie. En dat heeft alles te maken met de personen die erachter zitten.

Je kunt gewoon niet ontkennen dat Baudet sympathiseert met racisten en neofascisten. Hij zegt daar zelf over dat hij met iedereen praat. Maar dat is onzin. En dit is maar één voorbeeld. Wat Baudet aangaat is er een waslijst aan signalen, ontmoetingen, toespraken interviews waaruit blijkt hoe zijn hartje tikt. Ik beweer nergens dat hij de nieuwe Hitler is. Dat kan je van niemand zeggen. Hitler is echter ook begonnen als een vrij onbeduidend mannetje met een hele sterke mening en een aanstekelijk enthousiasme. Mensen die het volk ophitsen met angstbeelden trekken uiteindelijk fout volk aan.

Mijn grootste bezwaar tegen FvD (en PVV) is dat ze gefinancierd worden met geld uit het buitenland en opvallend steeds vaker pro-Russische meningen verkondigen. Dat is niet toevallig. De vraag is of ze het zelf doorhebben, maar Poetins Rusland heeft een groot belang bij de opkomst van rechts extremisme omdat dit de Europese eenheid kan ondermijnen. Om die reden ben ik ook extra achterdochtig naar partijen of personen die D’66 of andere gerenomeerde democratische partijen onredelijk hard aanvallen.

En nogmaals, Europa en de EU is niet perfect. Maar we hebben een verenigd en sterk Europa nodig als we de soevereiniteit van ons eigen landje op de langere termijn willen waarborgen. Olie en gas voorraden raken op en de wereld zal in de toekomst meer conflicten gaan zien over de verdeling van aardse bronnen. Verschuivingen zijn nu al gaande en je ziet dat een land als Rusland zo nu en dan al een militair proefballonetje opgooit. Propaganda en investeren in chaos hoort ook bij deze strategie.

2
84 Vrijdenker

@78
"Als mijn woorden iets te hard waren dan bied ik daarvoor mijn excuses aan. Maar blijf het schandalig vinden dat u Baudet en Hiddema wegzet voor fascisten. "

Misschien wordt het gewoon tijd dat je het fascisme van Baudet en Hiddema gaat (h)erkennen voor dat wat het is!
En ergens zegt iets in je hysterische reactie@53 me dat je dat fascisme in hen ook weldegelijk ziet, maar dat je nog niet zover bent dat je dit voor jezelf wil toegeven, omdat je daarmee impliciet voor jezelf moet erkennen dat je je precies zo hebt laten beetnemen door die fascisten als de Italianen zich door Mussolini, en de Duitsers zich door Hitler beet hebben laten nemen.
Dat je net zo makkelijk te manipuleren bent als de Turken die massaal op Erdogan gestemd hebben en daarmee hun democratie in haar graf gestort hebben, en de Polen en Turken die druk doende zijn een mooie begrafenis te organiseren voor hun democratie.

0
85 NKreaguurder

Ik herken meer en meer de fascistoïde intolerantie van de linkse kerk. Dat zijn sterren in het demoniseren van politieke tegenstanders.

2
86 bozeman

@86

Baudet is helemaal niet links, hoe komt u daar nou bij?

1
87 WijzeDwaas

@65
Stem dan ook op een fatsoenlijke partij met fatsoenlijke bestuurders. Tip: D66

Fatsoenlijke bestuurders?
Je kan beter zeggen beetje domme bestuurders.

Kamerdebat over bende bij Griekse noodhulp na stemfout D66

https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/kamerdebat-over-bende-bij-griekse-noodhulp-na-stemfout-d66

1
88 Benzardi

@60
Iedere Nederlandse democraat zou het een fantastisch idee moeten vinden dat onze politiek niet door buitenlandse bewegingen beïnvloed kan worden.

Helemaal mee eens, ik vind ook dat het openbaar moet worden gemaakt, wie wat betaald en waarom.
Maar trekt het dan wel wat breder, laat het dan voor elke vereniging gelden.(politieke partij is een vereniging)
Dus van sportvereniging tot moskeevereniging tot motorvereniging enz.

2
89 Benzardi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@30 En er is ook niemand die daar een punt van maakt, behalve een paar geschifte trollen....

zojuist geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@29 "Dus daarom wil wilders geen kinderen." Of hij geen kinderen wil, daar heb ik echt geen weet van. Maar als hij er eentje verwe...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@9 Bedankt voor de info ehDus 20% van de bevolking kunnen een land gijzelen en onderdrukken.Wat jammer dat die 80% het tij niet hebben kun...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

   Tja, chatGPT versus het CBS, en tal van publicaties op het internet. Zo is daar ook te vinden dat hij zijn haren verft om zijn afkoms...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24Dus daarom wil wilders geen kinderen.Dat zouden dan allochtonen zijn volgens die definitie....

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Genoeg geluld . Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is. Racist!...

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Hm ja Chat GPT is daar nogal dubbel over. Niet helemaal correct denk ik. Nu zegt het dit:Dat klopt, Geert Wilders' moeder is geboren in ...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

eh
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

#8 gevonden:"Dat heeft voornamelijk drie redenen. In de eerste plaats weet het regime tot in zijn botten dat het zelfs de norse berusting van ...

14 minuten geleden geplaatst door eh

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@22 "van wie beide ouders ook in Nederland zijn geboren" Zie 24, zie je 17. Nederlands-Indië was toch echt buitenland. ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Offtopic

@2875 Ha die Ron, dankje kerel.RedBull staat koud....

18 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Indian Desi Village Sex VideosScarlett Johansson NakedHq Porn MoviesBoobs Kiss HollywoodXxx Videos KamasutraDasi Six VideosArabic Se XLesbian Porn TubesTictok18Sambaporno.comBdsm PicturesIleana D Cruz Sexy PhotoKerala Tamil Sex VideoDoujin Sub IndonesiaPornpo SAdult MahwaWebsites To SextFafal ModelScarlett PainAomi MuyockJungle Me Mangal SexBondage TumblrTamil Hot NavelPron HuntHenti Porn AnimeVídeo Pornô ComSexy Russian GirlsIndian Gf FuckPornstar First AnalMujeres PornosLong Leg PornSexnnxHoney Gold XxxAnimanstudiosSexy Picture Blue Picture SexySapna Bhabi NudeExcogi CamillaBlack GrannysGlory Hole SwallowPolice Officer In PornSax MmsXnxx Hindi IndianPron Videos HindiXnxx Pain FullEbony TwerkerGayporn ToonsRimjob EbonyDesixnxx.netFree Pornos SitesHistoire érotiqeSneaky Mom BrazzersDad Seduces StepdaughterElle Brooke PovDarknestMature OrgySex Slave HentaiIsrael XxxMonica Lady PornMalayalam Thatha SexCelebrity Sex TapesBlackeadrawSharon White XxxMe Follo Ami TiaMiley Cyrus SextapeKendra Lust GymXxx Sex AppSisloveme Com1ass NetAudrey Bitoni Full VideosUpskirt TeaseCartoon PorntubesFrench Onlyfans LeakedFeneomoviesGloryholeswallow CreampieMabuel FerraraPornteengirlsDigitalplay GroundPorn TelegranRachel True NudeChoda Chodi KahaniFirst Time Hot XxxA Delicious FlightAsian ChaturbateErolabsGirls With CocksNew Hindi Chudai StoryHot Sex Video 2018SexvbioChatirbayePorn In A BikiniLactating SexSunny New XxxKatrina Kaif Xxx Porn VideoDevyn Cole PornhubHomemade Porn DogPron Free Videos DownloadRapelust PornBeth Phoenix NudeSmall Tit BlackHot Aex VideoHazeyhayleySunnyrayyxo NudeIndian Hot Sex Porn VideoDesicollegesexSuhaag Raat PornMallu B Grade SexAmateurs Gone WildSuper Rough PornCarton Porn 3dFrench-streams.siteJen Selter NudeSpit Roast SexuallyXxx PichirsCherie Deville And JordiEvolved Fights LezJapanese Porn MassegeDirty Old Man PornCar NakedEscort FemaleEroge GamesTable Sex VideoCousin XxxRarbg. ...Masturbating ClothesZdkamiNude Mirror PicLady Melamori NudeKerala PronBeautiful Indian PornSex 100Www.brazzerGruposxxxHardcore XxxNude PlayboyIndian Gay ChatroomSophia Tatum NudeXxxxxxxxxx300 Movie Sex SceneNew Pirn VideoEdging JoiFirst Night Romance PornMalayalam Nude SexSexo EroticooFisting Deep AnalPinky PornstartBellasa.coFree Pregnant PornHentai UnsencoredKiara Advani XxxxXxx X Hd