door Havermout in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 4
  • 415x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Robin

@1 aluminium folie in de aanbieding? Wat een onzin, waar blijven de voorstanders van genocide en volkerenmoord!

8
2 mike45

Is dit dan geen "kwestie" voor de EU? Laten de lidstaten van de EU nu maar allereerst de Turkse genocide op de Armeniërs erkennen, en daarna onderzoeken of de Rohingya inderdaad massaal zijn vermoord.

9
3 nostradamus666

@3 lijkt me toch een vreemde gang van zaken, die Armeense genocide is geweest dus daar kun je weinig meer aan doen. De genocide op Rohingya is bezig dus daar kun je nog wat aan doen hopelijk.

6
4 mike45

Israël weigert om te stoppen met de verkoop van wapens aan Myanmar, ondanks haar campagne van verkrachting, marteling en moordpartijen tegen de Rohingya
https://www.haaretz.com/israel-news/israel-won-t-stop-arms-sales-to-myanmar-despite-its-campaign-of-rape-and-torture-against-the-rohingya-1.5453530

Israël verkocht geavanceerde wapens aan Myanmar tijdens de etnische zuivering van Rohingya's
https://www.haaretz.com/israel-news/israel-sold-arms-to-myanmar-during-ethnic-cleansing-campaign-1.5459614

19
5 Uit Den Haag

Israëls Hooggerechtshof heeft net een uitspraak gedaan over de wapenverkopen van Israël aan Myanmar. Maar we mogen u niet vertellen wat de uitspraak is.....
https://www.haaretz.com/israel-news/israel-s-top-court-just-ruled-about-arms-sales-to-myanmar-but-we-re-not-allowed-to-say-more-1.5453954

Israël, partner in genocides
https://www.haaretz.com/opinion/.premium-israel-partner-in-genocides-1.5454780

19
6 Uit Den Haag

Het gaat over Rohingya. (moslim extremisten die Myanmar binnenvallen vanuit Bangladesh)

En we laten een foto met verbouwereerde kinderen zien.
Einde interesse. mediabeeldverevorming-alarm. het aloude kindertruukje.

Laag bij de grondse propaganda!!!

13
7 purelogica

De islam is er open over dat ze al 1600 jaar in oorlog is met niet moslims. Myanmar beschermt zijn eigen bevolking en cultuur. Hadden we dat in Europa maar gedaan. De islam heeft ook ons niets gebracht dat beter is dan we al hadden. De islam heeft ons wel op alle fronten veel gekost.

12
8 Soare

@7 @8 de eerste 2 die genocide en volkerenmoord geaccepteerd vinden.

5
9 mike45

Genocide én volkerenmoord. ZO heee.

Typisch links. Hysterisch worden over je eigen fantasie. (erg erger ergst) En dan je eigen projecties in de mond van anderen leggen. Ik heb nergens gezegd dat ik genocide geaccepteerd vind. Ik heb gezegd wat ik van de media truuks vind om waarheden te verdraaien met zielige kinderfoto's.

De Rohyigya konden ongestoord leven in Myanmar totdat ze begonnen te moorden en verkrachten omdat ze de Buddhisten ongelovige honden vonden. Guess what. Deze ongelovigen waren niet links en schopten de hele bende terug naar het land waar ze vandaan kwamen. Bangladesh. het land dat zich zoals elk moslimland simpel opstelt naar kolonisten die terugkeren. Die willen ze niet terug.

15
10 purelogica

Terecht dat ze worden aangeklaagd.
Maar ik hoop wel dat ze de moslim terroristen hebben afgeslacht.

11
11 meneer van het nieuws

Prima zaak. Ethnic cleansing is een misdaad tegen de menselijkheid en alleen misdaden uit het verleden herdenken en toekijken terwijl het nu, op dit moment, onder onze ogen, weer gebeurt maakt ons medeschuldig.

Mensen vervolgen, verjagen en/of vermoorden om wie ze zijn, en niet om wat ze doen, is gewoon misdadig en ik schrik van de reacties hier. Het slaat werkelijk nergens op om hun geloof als excuus te gebruiken om deze misdaad goed te praten.

18
12 ~ Echelon II ~

@10

Tuurlijk, we lazen dagelijks hoe bejaarden, vrouwen en kinderen zich schuldig maakten aan de misdrijven waarvan u een hele bevolkingsgroep beschuldigt dus hen vervolgen, verjagen en vermoorden is volledig legitiem. Gelooft u het zelf?

\sarc off

Er zullen vast wel criminele Rohingya zijn maar die horen dan individueel berecht te worden.

18
13 ~ Echelon II ~

@13 Wel met alle respect, ook jij breit je iegen hysterische fantasieen aan elkaar. Melodramatische bewoordingen en erg erger ergst van iets waar je helemaal niet bij bent. Je hebt blijkbaar aan de fantasie genoeg.

Er is een oorlog aan de gang in zuid oost Azie. Islam trekt als een grijze deken over het hele schiereiland heen. Maleisie, Thailand, Myanmar, Cambodja, Bangladesh. De moslimlanden hebben alle niet moslims verjaagd of uitgeroeid. De niet moslimlanden zien de moslims aan alle kanten binnenkomen, gebieden islamiseren, de oorspronkelijke bevolking verjagen of bekeren.

EN de media berichten alleen maar als deze opmars ergens gestopt wordt. Dan is het "genocide" en "racisme"en andere overdreven flauwekul. Dan laten we een plaatje van kinderen zien. Als dat de werkelijkheid is waar jij in wilt leven, dan moet je thuis blijven. Want als je een keer de grens over gaat dan blijkt de wereld heel anders te zijn dan je denkt.

De ruzie tussen Rohingya en de Rakhine en Bamar is begonnen nadat moslims begonnen met georganiseerde verkrachtingen en moorden op de Rakhine. Aanvallen op politiestations. Daarop heeft het leger besloten de Rohingya terug te sturen naar het land waar ze vandaan kwamen. Bangladesh. Een moslimland voor moslims.

Maar Bangladesh houdt ze tegen.

Wat wij hier te horen krijgen in de media? Beeldvorming en fantasie. Het heeft neits met de werkelijkheid te maken.

12
14 purelogica

* Verwijderd door de redactie *

15 E.Meel
16 ~ Echelon II ~

De Rohingya hebben dit grotendeels aan zichzelf te danken om hun vrijheidsstrijders met terroristische neigingen te steunen. In die landen zijn de regeringen veel agressiever om hun eigen grondgebied te beschermen tegen ratten. Jammer voor de onschuldigen maar ze laten dat tuig onder hun eigen gelederen verschuilen.

8
17 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

18 JteBK2

* Verwijderd door de redactie *

19 JteBK2

@18 er kan nooit geen enkel excuus zijn om vrouwen en kinderen te vermoorden en volkeren systematisch uit te roeien en te verjagen.

Maar we hebben nummer 3 die genocide en volkerenmoord verdedigd.

5
20 mike45

@20 Ben ik niet mee eens. Er zijn volkeren waar je niet mee samen kan leven en als die niet gedeporteerd kunnen worden blijft er niks over dan...

Moslims planten zich hard voort. De legertop daar begrijpt dat tumoren vroeg moeten worden behandeld. Ik vond de manier van volksverplaatsingen wel te brutaal, vluchtende rohingya werden gewoon doodgeschoten. Dat is genocide. Dus wat het leger doet is zeker fout, maar het is niet zo dat er geen situaties zijn waarin het doden van vrouwen en kinderen niet gerechtvaardigd kan worden. Israel doet het overigens constant in Palestina.

11
21 Vernichtung

@21 je bent knettergek een racist van de ergste soort, dat je dit goed praat!

6
22 mike45

@20 Tenzij het blanken zijn zeker question

5
23 solidsteel

@23 hiervoor kan nooit geen excuses zijn! NOOIT!!!

5
24 mike45

@24 Toch maak jij hiervoor excuses. De blanke westerse bevolking is nog geen +-17% van de totale wereld bevolking. Echter is het enkel deze groep die verplicht wordt te doen aan migratie onder het mom van diversiteit. Deze groep moet mengen met anderen want anders racisme.
Toch?

5
25 solidsteel

@25 slaat nergens op!

6
26 mike45

@26 Verklaar , wat klopt er niet?

5
27 solidsteel

@27 Wordt migratie, diversiteit gepushed bij andere groepen?

5
28 solidsteel

@27 het gaat niet over migratie of bevolkingsgroepen, het gaat over het verjagen, vermoorden, verkrachten, en uitroeien van een bevolkingsgroep.

3
29 mike45

@29 Het komt erop neer dat dat die bevolkingsgroep stopt te bestaan onder druk van buitenaf , toch?
Dit kan kan op verschillende manier , met veel geweld of met minder geweld.

3
30 solidsteel

@4 Mike, vraagje. Was oorlog v/d geallieerden genocide op Hitler Duitsland?
Ik neem aan dat je antwoord nee is.

Hoe kun je dan stellen dat er genocide op de Rohingya plaatvind?

7
31 Rex

@29 Je zuigt het ter plekke uit je duim. Melodramatische onzin.

3
32 purelogica

@31 De geallieerden hebben miljoenen Duitse vrouwen verkracht, hun mannen doodgeschoten (nadat ze gedwongen moesten kijken hoe hun vrouwen en moeders verkracht werden), veel vrouwen werden doodgeschoten en doodgestoken.

Zelfs de kinderen werden verkracht en doodgeschoten.

Ik ben zelf tegen nazisme en dus ook tegen Hitler, maar u heeft gelijk dat Mike ontzettend hypocriet is. Het westen doodt en verkracht zelf talloze mensen.

3
33 Vernichtung

@33

Het was het Rode leger wat verkrachtend, stelend, brandschattend en volksverdrijvend door Europa trok. De westerse geallieerden waren van een andere slag.

6
34 WijzeDwaas

@31 Hoe kun je nu de Rohingya groep vergelijken Hitler Duitsland! Gaan we nu de verheerlijking van Hitler krijgen hier? Of krijgen een andere verheerlijking van een massa moordenaar?

En de geallieerden hebben de Duitsers uit Duitsland verjaagt? Hebben massaal vrouwen en kinderen op de grond ter plekke verkracht en doodgeschoten.

4
35 mike45

Waar bemoeit de EU zich nu weer mee. Volgens mij gaat het om een binnenlandse aangelegenheid. Laat zoiets lekker aan de VN over. De EU heeft er geen bal mee te maken

1
36 PFL

Heeft mevrouw Suu Kyi de Nobelprijs voor de Vrede al ingeleverd? Sinds 6 april 2016 is ze de Adviseur van Staat van Myanmar (State Councillor of Myanmar, een functie die gelijk staat aan die van minister-president) en derhalve het hoofd van de regering. En dus verantwoordelijk voor de genocide jegens de Rohingya...

1
37 Gurk

@21 Vernichtung
Met een Duitse nick de volgende bevolkingsgroep zwart maken?!

12
38 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Mom SonincestPussy HentaiGodess Naughtiaمحارم عربياتSexyebony PornSexy Sexy PornAngela White Mom PornRachel Fit OnlyfansMia Khalifa Onlyfans PornGiannaevelynShangerdanger OnlyfansKick PornAlyssia Vera GloryholeSkinny Ebony BbcGina Valentina FeetXhamster EsBj SisImpregantion PornMeilleure PornographieMofos.comMrsoverlander NudeNude GirlfriensIndiangfvideos ComChain PornDeepnude OnlineVepornosAliciafeetempireNaruti PixxxJ P PornGay Black ThreesomeBody Builders Female NudeColette MaeFoot Job SleepingReddit Best Porn VideosVideos Pornograficos LesbicoHilary ShepardXxx Sucking VideoSex Full TeluguMom Impregnated By SonPetite Black PornFilms Pornos XxxFatala ModelKali SudhraDani SorrentoMilf With Fake TitsPenisdockingIndian Hunk PornBossladywhitWife Sex Cheating VideoTelugu Heroines Nude VideosBelinda Carlisle NudeXvid ODudhsagar DairyDoggystle GifXx Video KeralaXxx Boobs MilkJapanesexxxvideosXex VidosCuckold HusbandJapanese Hot KissFulsojja Sex VideoWww XtubeChristycanyonnudeSpicy Tranny HdDesenhos Fazendo SexosXxx Sexy VNetvideogiCasual NudesStudent Sex VideoIndian Sex In Hindi AudioDamplips.comChaturbatecomDownloadable Free Porn GamesJeux Porno En Ligne GratuitCock HairyIndustry InvadersIndia Porn Star NameFlatiron PornNaughty America.comBlacksexvideosHard Hard AnalMortel Combat PornRakul Preet Singh Sexy HotIndian Hindi ChudaiLarkin Love BreastfeedingLoving_ladiesNxnxxXxxii ViSunny XxHindi Ma XxxHot Desi Girl Sex VideoFamis Porn StarsHarmpny ReignsBlack Bbw Sex VideosVanna BardorXxxmompornXxx Desi BeautifulXvideo Xvideo HdXnmoviesJapani Porn MassageCunnilisHtml Porn GamesMet Arts NudeJav QuicklyBf Adult SexySki Bri Only FansLatex JoiJav MeSuper HantaiEvangeline Lilly NuseIrani Xxx Videos骚逼Hotest Porn VidTeens Dad PornLianna Lawson PornVídeos Pornô AmadoresGirlsexyvideoHoyspornThreesome TeachersJakky ChewPorno AntigosBlonde PornstarsEvangelina Lilly NudeBeautifule NudeTamil SexesMom Xxx SunNip Slip Live On TvPetite FuckAnissa Kate HotAvn Awards PornLena Paul DeeperSexasmrEbony Big Booty ThreesomesPorn TorretAugust 2023 HentaiMiss Nude JuniorMary KonopelkaTürk Liseli PornaMiya Kholifa Porn VideosSleepingporn TubeTit At WorkLayla Ray PornhubEriko MuiraSane Laion XxxQuick HandjobXx TubesLoveri_000Ms.sethi NudesRandi ChudaiDog Licks Teen Pussy