Wapenlobby-chef VS: wij beschermen schoolkinderen (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Trompetsignaal in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 1
  • 325x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Leg dan maar eens uit hoe die omgekomen schoolkinderen door die wapens "beschermd" zijn.

0
1 TedjeR

Weer diezelfde logica. Nu er eenmaal meer dan 300 miljoen wapens in omloop zijn, rest u geen andere keuze om halfautomatisch wapen te kopen om u te beschermen tegen die andere 300 miljoen wapens.

0
2 Trompetsignaal

Stelletje hypocrieten.... zal hun werkelijk worst zijn ..

0
3 Sempre

meer en meer wapens in Amerika. dan roeien zij zichzelf uit.
geen tijd meer voor andere landen om uit te roeien.

2
4 info

In your dreams ! Blij dat we hier niet zo'n dodelijke wetgeving hebben.

0
5 flauwekulallemaal

Dode schoolkinderen.....het verdienmodel voor NRA....
Schoften..!

0
6 Münchhausen

En Trump wil de leraren gaan bewapenen... Dus daar moet men als leerkracht een soort van soldaat zijn.. bewapend en wel om zich te verweren tegen idioten die zo nodig kinderen willen afschieten... \Wat denk die malloot ? Nou die denkt ... het levert geld op die wapenindustrie.. ik pik er ook wat van mee.. en de rest zal me aan mijn reet roesten... Fijne man!

0
7 Sempre

Even chill NOS. De gedachten is om leraren die al op zichzelf wapenbekend zijn, dus zo'n 20%, onzichtbaar te bewapenen, ander personeel ook. Conciërge en anderen. Daarnaast word er dan gekeken en gecoördineerd om willenden ook erbij te betrekken.
Het idee is namelijk, een schutter is aanvallend. Die gaan niet naar een school om zich te verdedigen. Als een schutter niet zeker weet of hij in een school zichzelf verdedigen moet zal hij niet gaan.
NOS, dit zegt POTUS.
I never said “give teachers guns” like was stated on Fake News @CNN & @NBC. What I said was to look at the possibility of giving “concealed guns to gun adept teachers with military or special training experience - only the best. 20% of teachers, a lot, would now be able to"
Neem je tijd eens een artikel met diepgang te typen.

8
8 Chaimileh

@8 slaat helemaal nergens op wat Trump zegt.... Hij wil dat de scholen,,, cq de leiding bewapend worden... Het is zijn taak om er voor te zorgen dat er geen kans meer is om dit soort walgelijke shootings te laten plaatsvinden... dus de wapenwet aanscherpen en goed aanscherpen... maar dat gaat ie niet doen.... misselijke vent is het...

0
9 Sempre

@8 als jij van mening bent dat jij zoveel "diepgang" hebt, probeer jij mijn vraag uit @1 dan maar te beantwoorden, Einstein..

1
10 TedjeR

Je v raag is niet te beantwoorden.
Dode kinderen hoef je niet te beschermen.
Zulke vragen zijn bedoeld om de antwoorder zijn eigen interpretatie aan te geven. Een discussieopener, maar de vraag zelf is nutteloos.

9
11 Chaimileh

@8 voor iemand met vier berichten hier komt u al aardig uit uw woorden.

2
12 info

@10

even wachten nog. denk ik.

2
13 info

https://www.google.nl/search?q=obama+en+trump+na+shootings&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiel6_cwbrZAhVhL8AKHffXBaoQ_AUICigB&biw=1536&bih=759#imgrc=E8tMPCkZIj1V0M:

Het verschil tussen twee mensen.... Trump met de duim omhoog en Obama in tranen na een shooting op een school... In Tump zit geen enkel greintje medeleven... Obama wilde de wapenwet aanpakken... maar de republikeinen hebben dat getorpedeerd.... Trump is een narcist... geen gevoel in zijn donder.. uit op gewin en eigen belang...Wil leraren wapens geven.. Wat moet dat worden daar op school..? een soort van oorlog?

0
14 Sempre

@11 wat een ontwijkende en laffe reactie.

0
15 TedjeR

ach wacht, ik begrijp het al. beetje laat nu. maar volgens topic starter hoef je dode kinderen niet te beschermen.
die zijn al dood he.
was het @11

2
16 info

@8 ze gaan naar de school waar ze een slechte ervaring op hebben gedaan, holle onderbuik retoriek om te denken dat deze mensen het om zo maar scholen gaat. Wat het uithaalt is dat de shooter misschien na 3 minuten wordt neergeknald, er blijven onnodig doden vallen, waarschijnlijk alleen iets minder.. Las Vegas is hier niet mee opgelost. Het debiele blijft dat mensen thuis een half automatisch aanvals wapen mogen hebben.

1
17 Moien

@17 eigenlijk een mooie oproep om meer wapens aan te schaffen om de veiligheid te bevorderen.
vanaf welke leeftijd mag dat in Amerika? 16 jaar ?

straks berichten dat iedereen, iedereen afknalt. hoewel die waren er al, tot kleine kinderen aan toe die een wapen vonden, maar kan nog meer uitgebreid dan.

2
18 info

Je zult toch maar als leraar voor de klas staan, in de wetenschap dat -als zo'n schietpartij zich wéér voordoet- jij als eerste overhoop geschoten wordt door zo'n gestoorde, omdat hij er vanuit gaat dat jij wel een wapen zult hebben.

Thank you Donald..!

0
19 Münchhausen

@11 dode kinderen hoef je niet te beschermen.?? man wat een sneue opmerking... Was er maar een president die ze wel beschermd had....\en geloof me ... Trump beschermt niemand... alleen zichzelf en zijn eigen belang...Er komen nog veel meer van dit soort incidenten.. en Trump wast zijn handen in onschuld... een soort van Pilatus... maar dan nog erger...\We gaan echt nog wat beleven de komende jaren met deze malloot!

0
20 Sempre

hopenlijk de meest mallotige daden dan in Amerika @20
zou voor de wereld prettig zijn als Trump zich daar even mee bezig houdt.

3
21 info

-
Het is echt nog maar de vraag of een verbod op wapens deze dramatische incidenten voorkomt.
De roep op zo'n verbod is begrijpelijk, maar de VS is een wezenlijk ander land dan Nederland; een andere bevolking, andere geografie. Men heeft daar het grootste deel van de originele bevolking uitgemoord. Het wapenbezit komt vooral voort uit die tijd.
-
Het is een ander slag mensen. Of daar een verbod op wapens zo'n groot effect zal hebben op het voorkomen van dit soort dramatische incidenten valt te betwijfelen.
Zelfs hier in Europa waar wij een verbod hebben op wapenbezit komen grote schietincidenten voor, zelfs in Nederland. Stelt u zich a.u.b. niet teveel voor van zo'n wapenverbod.
/-
-

1
22 MrCally1

@8 Al noem je het zelf diepgang, je bent net zo geniaal als Trump. Ik geef toe dat ik het snap, maar wel zie wat effect is van die geniale logica: Het is de schuld van de scholen dat ze geen wapens toelaten waardoor ze worden aangevallen door mensen met wapens.
Dat is, kan ik niet ontkennen een heldere redenering.

Maar als ik eerlijk ben is het nogal wrang de slachtoffers de schuld te geven. Verder is statistisch niet te onderbouwen dat de schutter rationeel zijn kansen beoordeeld voor hij zijn misdaad pleegt. Dat zegt Trump wel, maar zo denken mensen niet. Mensen (ook misdadigers) denken vooraf zelden na over de pakkans. De schutters bij eerdere shootings bleven bovendien vaak dood, hun enige doel was zo veel mogelijk slachtoffers te maken.
Blijft dat deze logica slechts een doel dient: We mogen de overheid er niet op aanspreken dat het juist de overheid is die deze misdadigers faciliteert door aanvalswapens vrij te geven. Of zoals een Amerikaanse krant zich afvroeg: Is the 2nd amendement worth dying for? (Tja, het is makkelijk anderen op te offeren voor je eigen voorrechten).

1
23 Trompetsignaal

@22 nou het zou in ieder geval schelen dat kinderen hun broertje of zusje doodschieten omdat dat spul gewoon in huis ligt.... En ja ook hier in Nederland zijn schietincidenten.... Vaak in de criminele sfeer.. Maar ik ken nog geen voorbeeld van een school waar een idioot binnenvalt met een automatisch geweer en gaat knallen... In Amerika tig keren... Je kunt gewoon naar een winkel en koopt zo'n ding...! Amerika is compleet doorgeschoten met wapenbezit... Afpakken die handel....

1
24 Sempre

@19 stel je voor
nu ja scholen binnenvallen is meestal trachten zoveel mogelijk mensen en kinder af te knalllen.

sta je daar als leraar en je geeft een leuke wiskunde les.
schiet opeens een jongere en ander dood. je draait je even om en knalt hem neer. dan ga je verder met de les.
opruimen doen wij later.

ach, High Noon, de goede oude tijd komt terug.

2
25 info

Enige wat die gasten willen beschermen is hun riante salaris.

0
26 JohnZero

@22 klopt dat de VS heel andere cultuur en geografie hebben. En ik snap best dat als het dichtstbijzijnde politiebureau op 4uur rijden is het wel fijn is als je een wapen hebt. Maar dat geldt voor grote delen van de wereld en toch is daar het vuurwapenbezit en is het aantal mass shootings niet zo hoog. Kijk naar Canada, Australië, Zwitserland, Rusland. Nergens is er het wapen zo’n afgod als in de Amerikaanse cultuur. nergens vraagt deze afgod zoveel mensenoffers.

0
27 Trompetsignaal

@27 inderdaad
Nergens is er het wapen zo’n afgod als in de Amerikaanse cultuur. nergens vraagt deze afgod zoveel mensenoffers.

2
28 info

Waarom zijn er shootings in de Verenigde Staten waarom worden jongeren in de VS zo tot wanhoop gedreven , zo gepest dat ze met een shooting beginnen , ik heb me dat al afgevraagd sinds Columbine , ik heb die documentaire van Moore gezien , wat een erg goede documentaire was , er is sinds 1999 amper iets veranderd aan de wapen wet geving , wat heel opmerkelijk is want in de jaren '60 was er een vrouw die om het overleven kwam , toen ze op een aanhangwagen van een traktor reed , wat resulteerde , in een verplichte bumper op aanhang wagens van traktoren , meer recentelijk was er een persoon die met een bom aan in zijn schoenen een vliegtuig op wou , maar eruit gepakt werd , wat resulteerde dat iedereen in de VS zijn schoenen uit moet doen voor hij / zij het vliegtuig in gaat , heel opmerkelijk dat de VS als het om regelwetgeving , zeer strikt is , maar als het om de wapenwetgeving is , word er geen ene fuck aan gedaan , het blijft een enorm raar land ....

In sommige gebieden is het volgens mij nog erger gesteld dan in bepaalde Afrikaanse landen.

0
29 MarcusCole

@27 Aan de andere kant kun je ook zeggen , dat we hier met heel veel inwoners zijn , en toch voel ik me relatief veilig hier in Nederland , dan kan ene Hoekstra praten over No Go Zones , en die zullen er gerust zijn in Nederland , maar in vergelijking met gemiddelde stad in de Verenigde Staten , is dat op een hand af te tellen ...

0
30 MarcusCole

@27
-
Inderdaad. En daarom denk ik dat het hier gaat om een ander slag mensen, ook gezien hun geschiedenis, en dat een verbod op wapens mogelijk niet het gewenst effect zal hebben; hoe begrijpelijk ook. Men verafgood niet zomaar wapens. Men verheerlijkt niet zomaar geweld. Men maakt niet zomaar zo'n groot leger dat overal in de wereld ingrijpt om "belangen veilig te stellen".
-
Overigens leeft u nu in vrijheid door de wapenindustrie in de VS. Zij hebben ons immers bevrijdt.
Door wat ik hier zeg, de verafgoding, de verheerlijking en het massale daadwerkelijke geweld in de gehele wereld, is het niet waarschijnlijk dat er een verbod op wapens zal komen in de VS.
/-
-

0
31 MrCally1

En voor ik vertrek , voor vandaag ...

Ik zat net op een kort clipje op facebook te kijken een jongen van dertien , een acteur van dertien , kan niet aan alcohol komen , sigaretten ook niet , porno ook niet , loterij tickets ook niet , maar wapens geen probleem ...

Ik rust mijn zaak hier.

0
32 MarcusCole

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

12 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

17 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

38 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

42 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

6 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Hot Naked MilfsLovenexy OnlyfansSex Amateur FranceBreanna BensonPool SexBig Dick TwinkSexviodeoJapanesse BigtitsSuzu IchunoseSasha Gry AnalTextos EroticosPornor BrasilJulia Burch PornLazy Dog PositionNepali Hd SexSofia CurlyLana Rhoades SquirtXx Porn Video DownloadAbusing Her PornJapanase Mom XxxItshannahowo PornTities Fall OutCougar SeductionGianna Micheals AnalMichelle Phillips NudeXvjdeoMuscle Nude GuysAnushkaxxxNew Indian Xx VideoHot Hd SexxNew Black Porn VideosAsslick LesbianBreasts Sexy NakedPeachjars NudeCutsexFree Porn ViceosSexo AvivoScarlett Johansson Boobs NakedFacesitting In LeggingsReal Rapped PornAnal Screaming PornBlacked Raw AnalPinning PornPublic JoiTürkçe PornXxx Sex VibeoIndian Teen PornSwathinaidusexvideosIndian College Girls Porn MoviesSex Web CamSavita Bhabhi Sexy CartoonAnime R34 GifsDesi Bhabhi Porn SexAdultfanficEporner VrPornos Amadores BrasileiroEmily Willis GifsNatasha Malkova Sexy VideoBollywood Hot Xxx VideoFemale Masterbation PornXnxx Man And ManSexy Blonde Big TitsOld Aunty FuckPak PornBig Boos XnxxMurmaHd Pron BideoPunjabi Porn Video HdSexy Video Film ComPeliculas Heroticas On LineMothetless PornTravtchatInsect HentaiColletion Of Best PornErotic Lesbian MassageSites Pornos BlacksKrissa KaneXxx AmimationAudrey BlackAbigail Mac Porn VideosRandi Kaise Chudwati HaiSquirt Through PantiesFree Pirno VideosWolf Of Wall St Nude SceneChandni Full MovieBigpussy PicturesPenny LorenMasage PornAmber Ryan PornTelgram PornBiggest Asses PornstarsCumming On TeensAnty Xxx SexFemily XxxSavita Bhabhi Cartoon XvideoLesbian DildoDesi Maa Ko ChodaSense XxxWife First Time BbcPorn SubtitlesNaked OrgyAi Porn SitePornal AnalOk Google Free PornHailey Rose VideosChristine Taylor HotHairy Girlfriend PornUncensored BoobsFamily Guy HetaiTrendingpornCaroon Porn GamesFree PirnoFree Pornography PicsPornô Ao VivoMature Women NudeMia Khalifa VideosxxxNude LittleJoys PoenHindi Xx Video HdBhabhi Devar Hot RomanceDominant Woman PornReddit Foot FetishPink KandiCross Eyed PornPhotoacompantesBelle Delphine Porn VideoFreeporn MommySexywifeSavannah Sixx FullSexy ClitTortured PornJeux Porno GratuitVideo Eroticos BrasileirosShakeela PhotosDifferent Porn VideosJason Luv BbcFilm 1kPaige PorcelainTamilwifesexIndian Air Hostess Sex VideoKingscomixHebtai StreamApp For PornhubYoung Biggest TitsFemdom FeetDelhi Randi SexBrazzers Com Hot MomTruckboxsexAmateur Xxx VideoDeepfakeporn