Moslima; "ik heb voor Trump gestemd". (edition.cnn.com)


De moslima zegt in het interview dat niet Trump gevaarlijk is maar dat de radicale islam gevaarlijk is en dat links Amerika dat gevaar negeert. ...

door Mortimer in Buitenland  ·  299 Reacties

  • 0
  • 1569x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@248 " ik heb je al herhaaldelijk om de oren geslagen met moslims die het niet met je eens zijn."

Kun je even aangeven waar dan?

" Dat zijn volgens jou dan geen echte moslims"
Dat zeg ik niet. Ik zeg enkel dat het volgens de Koran geen goed Moslims zijn.

Wat mij betreft zijn Moslims die de Koran niet serieus nemen hele goede Moslims, maar niet volgens de Koran. Wat ik vind is niet relevant voor de Moslim want ik ben geen autoriteit, en nee

"Dat jij jezelf autoriteit toedicht om te bepalen wie ware gelovigen zijn wil niet zeggen dat anderen daarin mee hoeven te gaan."

die dicht ik me ook niet toe. Ik stel alleen vast dat de Koran volgens de Koran(de bron van het Moslim zijn) de enige absolute autoriteit is voor de Moslim.

2
251 Bob de Brouwer

Bob de brouwer ,over bv hoe je de koran zou moeten interpreteren en hoe letterlijk men alles daaruit zou moeten nemen.
Dan vraag ik me af of je niet misschien zelf moslim was, en nu bekeert bent !
En als ik wil reageren in een draadje op iemand die teveel bullshit lult dan heb ik dat recht.

1
252 Koos Klep

@251 "Dat citaat stond in @204 , een bericht waar je in @215 zelf al op gereageerd hebt. Ben je wel helemaal wakker joh?"

Ik ben met verschillende mensen uitgebreid in discussie, dus kan best eens iets over het hoofd hebben gezien of niet relevant gevonden kunnen hebben.

Waarom is die tekst zo relevant volgens jou dan? Da;s mij niet duidelijk, wat is je punt? Ik moet wel zo weg, dus het kan even duren voordat ik reageer als het een uitgebreide reactie gaat worden.

2
253 Bob de Brouwer

@247

Ah, ok. Je kiest er weer eens voor lekker nep te doen. Een paar nicks die me zo snel even te binnen schieten van andere forums zijn tenminste johnny henriksen en RaVaN. Het is dat ik geen archief van NuJij kan vinden, anders had ik er nog wel een aantal op kunnen lepelen. Je hebt een hele specifieke stijl van argumenteren (voor zover het die naam al mag hebben) gecombineerd met een ondoordringbare plaat voor je hoofd. Daarmee verraad je jezelf telkens weer, ongeacht onder welke nick. En ook al schrijf je momenteel iets beter dan je toen deed, toch zie ik je ook hier weer regelmatig de fout in gaan met taal op een wijze die volgens mij te maken heeft met je dyslexie. Ook dat maakt je herkenbaar.

0
254 MK2000

@252 "Bob de brouwer ,over bv hoe je de koran zou moeten interpreteren en hoe letterlijk men alles daaruit zou moeten nemen.
Dan vraag ik me af of je niet misschien zelf moslim was, en nu bekeert bent !"

Misschien is dat het wel joh. Misschien ook wel niet. Maar iedereen kan de Koran lezen en zien wat het inhoudt om Moslim te zijn hoor. Daar hoef je geen Moslim voor te zijn.

"En als ik wil reageren in een draadje op iemand die teveel bullshit lult dan heb ik dat recht."
Dat recht ontneem ik je toch ook niet? Maar dat deed niks af aan het feit dat je even binnen kwam vallen in een discussie met een inhoudsloze opmerking die persoonlijk was en daarmee ik terecht concludeerde dat je vanaf de zijlijn eve wat tussendoor schreeuwde.

5
255 Bob de Brouwer

@253

Dit is, nogmaals, het citaat:

‘Dit moet gij vooral weten, dat geen profetie der Schrift een eigenmachtige uitlegging toelaat; want nooit is profetie voortgekomen uit de wil van een mens, maar, door de heilige Geest gedreven, hebben mensen van Godswege gesproken.’ (2 Petrus 1:20)

Dat je me hier nu serieus nog om een extra toelichting lijkt te vragen op dit citaat dat dermate duidelijk aansluit op waar we het over hebben is weer eens het zoveelste bewijs, alleen al in deze discussie, dat er eigenlijk niet met je te praten valt. Goed, misschien ga ik te kort door de bocht door je niet integer te noemen. Maar als dat ten onrechte is, ben je toch minstens een enorm warhoofd die door zijn gedrag de indruk wekt niet integer te zijn.

0
256 MK2000

@254 "Ah, ok. Je kiest er weer eens voor lekker nep te doen. Een paar nicks die me zo snel even te binnen schieten van andere forums zijn tenminste johnny henriksen en RaVaN. Het is dat ik geen archief van NuJij kan vinden, anders had ik er nog wel een aantal op kunnen lepelen."

Tsja, hoe moet ik me verdedigen tegen dit soort onzin? Die namen die je noemt zeggen me helemaal niks, en dat was ik zeker niet. Echt, wat je nu doet is echt zielig hoor. Natuurlijk kan ik niet bewijzen dat ik dat niet was/ben. Maar jij mag dan wel eens bewijzen dat ik dat dan wel ben.

"Ah, ok. Je kiest er weer eens voor lekker nep te doen."
Nep? Jij verzint hier de boel bij elkaar, niet ik.

1
257 Bob de Brouwer

@255 heel veel mensen hebben de Koran gelezen en trekken andere conclusies dan jij. Sterker nog jij hebt alleen de interpretatie van vertalers gelezen.

1
258 Utrecht_83

Dat een haatzaaiende pedofiel zoveel aanhangers kan krijgen...

2
259 Equalizer

@257

Speel lekker verstoppertje zoveel als je wil. Uiteindelijk hou je alleen jezelf voor de gek en niemand anders. Wat bij jou ook kan natuurlijk is dat je in je verwarring gewoon vergeten bent welke nicks je door de jaren heen allemaal gebruikt hebt. Maar dat je zo verward bent dat je dat zelf niet meer door zou hebben geloof ik dan weer niet, dus in die zin blijft het hoe dan ook nep.

0
260 MK2000

@258 " heel veel mensen hebben de Koran gelezen en trekken andere conclusies dan jij. "

Heel erg veel ook niet. Wie heeft er gelijk?

5
261 Bob de Brouwer

@261 de mensen die zeggen dat er verschillende interpretaties mogelijk zijn. Niet de fundamentisten die claimen het enige ware woord te spreken. Nogal simpele vraag.

1
262 Utrecht_83

@261

Jij in ieder geval niet, dat staat als een paal boven water.

0
263 MK2000

@259

Wat, is Trump nu ook al 'pedofiel'? Of heb je het over Wilders? Schokkend nieuws dit.

1
264 MK2000

@260 "Speel lekker verstoppertje zoveel als je wil. Uiteindelijk hou je alleen jezelf voor de gek en niemand anders. Wat bij jou ook kan natuurlijk is dat je in je verwarring gewoon vergeten bent welke nicks je door de jaren heen allemaal gebruikt hebt. Maar dat je zo verward bent dat je dat zelf niet meer door zou hebben geloof ik dan weer niet, dus in die zin blijft het hoe dan ook nep."

Hou toch eens op met je verzinsels. Ik kan ook wel zeggen dat jij de duivel zelf bent en doen alsof je dat al bewezen hebt. Maar kom op zeg, hoe sneu ben je als je dingen moet gaan verzinnen omdat je argumenten op zijn?

Weet je? Je bent af nu. Met je onzin heb ik het wel gehad! Je krijgt geen aandacht meer van me, Je hebt serieus psychiatrische hulp nodig, en daar ben ik niet voor.

3
265 Bob de Brouwer

@262 "de mensen die zeggen dat er verschillende interpretaties mogelijk zijn."

Volgens wie hebben die gelijk? Jij bent geen autoriteit nog zij die dit beweren.

3
266 Bob de Brouwer

Maarre ik ben ff weg, kom straks nog wel even kijken.

2
267 Bob de Brouwer

@261 wel fijn dat je erkent dat er verschillende interpretaties zijn. Dat weerlegt jouw afgelopen 100 posts.
Nu nog het idee loslaten dat er een juiste interpretatie zou zijn.

1
268 Utrecht_83

@261 Kijk naar de feiten zou ik zeggen bestaat de meerderheid van de moslims in de wereld uit mensen die het beste proberen te maken van hun leven en anderen dat ook gunnen of zijn het mensen die iemand voor het minste of geringste de kop afhakken en anderen het leven zuur maken ?!

0
269 21st Century Guy

@265

Kom nou toch zeg. Het spoor van je verbale diarree is moeiteloos terug te volgen, vanaf dit forum naar andere. Of ga je nu ook ontkennen dat je bijvoorbeeld op dit forum ook onder de nick Ben Anders hebt gepost?

Wat is dat verder voor onzin dat ik 'af' zou zijn? Zijn we hier tikkertje aan het spelen of zoiets? Rare kleuter.

0
270 MK2000

@266

De juiste spelling is hier 'noch' en niet 'nog'. Nou maakt het me op zich helemaal niets uit of iemand spelfouten maakt op een forum. Maar volgens mij maak jij dit soort spelfouten door je dyslexie. Je dyslexie die je naast andere zaken herkenbaar maakt.

1
271 MK2000

@266 het is een feit dat er verschillende interpretaties zijn. Jij denkt er al anders over dan de mevrouw uit dit artikel.

2
272 Utrecht_83

@265

Ik heb toch maar even de moeite genomen om het archief van stand.nl in te duiken, gewoon om aan te tonen hoe nep je bent. Het oude archief uit de tijd dat ik daar zelf nog actief was staat helaas niet meer online. Maar maakt niet uit, dit bericht gepost door ene McRaVaN (overduidelijk een variant op je oudere nick RaVaN) kon ik terug vinden op het archief van het huidige stand.nl:

'Tanja Nijmeijer is een terroriste moet gedenaturaliseerd worden. Ze zegt zelf dat ze een "stijder" is! Zie de bron met de video.

Veel mensen (inclusief de NOS) hielden vast aan het beeld van het mooie onschuldige naieve meisje met de brede glimlach, maar uit de video blijkt dat ze een gewoon echt lid is van deze bende criminelen en terroristen.(zoals ik al meerdere malen heb gezegd.)

Terrorisme is een gegronde reden voor denaturalisatie, bij Marokkaanse terroristen doen we het ook. Zij mag nooit naar Nederland komen!'

Dit bericht en die daaronder van McRaVaN, inclusief het veelvuldige gebruik van uitroeptekens en de bij je dyslexie passende taalfouten, verraden dat jij ze geschreven hebt.

Maar goed, je was kennelijk krampachtig op zoek naar een voorwendsel om mij verder te kunnen negeren, daarom hou je je leugens graag vol. Nep is immers nep.

1
273 MK2000

Deze vrouw heet Asra Nomani. Zij is journaliste en geeft daarin les op de Georgetown University. Een uitermate intelligente dame, met gematigde opvattingen. Daar kan menige moslimhater nog wat van leren. Wat zij in de religie ziet, maakt zij duidelijk in haar boek "Tantrika: Traveling the Road of Divine Love" https://www.amazon.com/Tantrika-Traveling-Road-Divine-Love/dp/0062517147

"She travels the globe in search of this elusive "divine love," but ultimately hers is a journey of self-discovery in which the divine within herself and within all women -- all "tantrikas" -- is revealed."

Meer over haar: https://en.wikipedia.org/wiki/Asra_Nomani

0
274 yadasampati

@273

Moet ik natuurlijk nog wel even de link geven naar de betreffende pagina binnen het archief van stand.nl, bij deze:

http://www.stand.nl/stellingen/politiek/tanja-nijmeijer-moet-gedenaturaliseerd-worden-ze-zegt-zelf-dat-ze-een-stijder

0
275 MK2000

@274 Asra Nomani heeft nog een interessant boek geschreven dat laat zien dat de extreme Islam, die we vandaag de dag kennen, het gevolg is van "culturele" dwalingen. Zie: Standing Alone: An American Woman’s Struggle for the Soul of Islam ( https://www.amazon.com/Standing-Alone-American-Woman-2019s-Struggle/dp/0060832975 )

"Nomani shows how many of the freedoms enjoyed centuries ago have been erased by the conservative brand of Islam practiced today, giving the West a false image of Muslim women as veiled and isolated from the world. Standing Alone in Mecca is a personal narrative, relating the modern-day lives of the author and other Muslim women to the lives of those who came before, bringing the changing face of women in Islam into focus through the unique lens of the hajj. Interweaving reportage, political analysis, cultural history, and spiritual travelogue, this is a modern woman's jihad, offering for Westerners a never-before-seen look inside the heart of Islam and the emerging role of Muslim women."

0
276 yadasampati

@273 "Ik heb toch maar even de moeite genomen om het archief van stand.nl in te duiken, gewoon om aan te tonen hoe nep je bent. "

Ik heb daar nooit een account gehad. Man wat ben je toch zielig bezig zeg. Gah hulp zoeken.

3
277 Bob de Brouwer

@272 " het is een feit dat er verschillende interpretaties zijn. Jij denkt er al anders over dan de mevrouw uit dit artikel."
Waar beweer ik dat er geen verschillende interpretaties zijn? Iedereen kan zijn eigen interpretatie maken. Ik kan ook de wet wel naar me toe interpreteren. De vraag is alleen of deze interpretatie correct is.

De Koran laat echter weinig ruimte voor interpretatie, dus interpreteer wat je wilt, maar wordt je interpretatie gedragen binnen Islam?

Noem eens een interpretatie die aangeeft dat de Koran symbolisch is en niet volmaakt en absoluut. Kun je er 1 geven die gedragen wordt binnen Islam?

4
278 Bob de Brouwer

@273 "Dit bericht en die daaronder van McRaVaN, inclusief het veelvuldige gebruik van uitroeptekens en de bij je dyslexie passende taalfouten, verraden dat jij ze geschreven hebt.
"

Echt je spoort niet. Get a life.

3
279 Bob de Brouwer

@261 lees de koran dan eens met je idiote opmerking. Ja ik heb je ook een min gegeven bah ziekelijke opmerking. .

0
280 Mastermind43

@139 : "Er zijn maar weinig normaal functionerende moslimlanden."

Mede dankzij het Westen. Voorbeeld: Iran onder de Sjah was een goed functionerend, kosmopolitisch en vrij land - totdat Groot-Brittannië de reli-fundi's steunde in ruil voor oliecontracten. Een groot land met olie en een religieuze overheid heeft de hele regio daar gedestabiliseerd.

0
281 Ongeregistreerd

@279

Eh nee Bob, jij bent hier degene die niet spoort. En dat je zo vaak van nick veranderd om daar vervolgens nog over te liegen ook is gewoon maar één van de vele symptomen daarvan.

1
282 MK2000

Must see (maar paar minuutjes):

0
283 Ook maar gewoon een duts

@146 : "ik zie Breivik als Martelaar van het blanke volk.Hij had alleen de verkeerde gepakt.."

Dus als hij andere mensen had vermoord had u het toegejuicht? Brrr..... En u krijgt nog plusjes voor deze reactie ook! Dat laat wel weer zien hoe diep we gezakt zijn op dit forum.

0
284 Ongeregistreerd

@278 whaha. Vraag je nu serieus waar je beweert dat er geen verschillende interpretaties mogelijk zijn? Ik kom niet meer bij.
Je zegt in DEZE post zelfs nog dat andere interpretaties niet kloppen en dat de islam geen ruimte laat voor interpretatie.
Dus waar zeg je dat? Nou gewoon HIER. Ik heb in eerdere draadjes al interpretaties gepost van moslims die zeggen dat je van de islam gewoon vrienden mag zijn met ongelovigen. Jij maakte die toen uit voor leugenaars, omdat hun visie op de Koran niet overeenkwam met de jouwe. Het is dus totaal nutteloos jou bronnen te geven, omdat denkt de koning van de Koran te zij. Terwijl je alleen betrekkingen
ik heb geen claims gedaan over de symbolische islam en ben geen moslim, dus voel me ook totaal niet geroepen daar op in te gaan.

1
285 Utrecht_83

@281

Dit is een prima voorbeeld zelfs. De hele gang van zaken in Iran van toentertijd zouden ze als verplichte lesstof moeten geven aan die PVV-nitwits die de hele tijd elkaars lege nonsens lopen te papegaaien. Misschien zouden ze er zowaar nog wat van opsteken ook, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. De destabilisatie van de regio was als je het mij vraagt overigens een volledig gewenst neveneffect van de coup destijds. Verdeel en heers. Geld is koning, mensenrechten zijn leuk als geleuter voor de bühne, maar zijn verder irrelevant. Zo doet een bepaald type westerling dat vanuit hun 'superieure cultuur'.

1
286 MK2000

@164 : "Overal ter wereld waar de F je ook komt. Veroorzaken Moslims problemen."

Da's waar, maar dat kan je ook van christenen zeggen. Of atheisten. Punt is, dat niet ALLE moslims problemen veroorzaken, dus je ook niet alle moslims over 1 kan scheren.

0
287 Ongeregistreerd

@178 : "Kony's religie is meer een vorm van inheems animisme verrijkt met wat bijbelse en islamitische elementen."

Klopt, maar zien we datzelfde niet bij IS? Hun vormen van religie is wat de leiders er van maken. Niet elke christen is een Kony-christen en niet elke moslim is een IS-moslim.

0
288 Ongeregistreerd

@284

Extra bizar is het ook nog eens dat het vaak dezelfde mensen zijn die de daden van Breivik proberen goed te praten en tegelijkertijd eisen dat zo'n beetje iedere moslim ter wereld persoonlijk voor hen op de knietjes gaat om afstand te nemen van islamitisch terrorisme. Maar goed, deze types zijn dermate simpel dat ze de ironie hiervan waarschijnlijk niet eens doorhebben.

1
289 MK2000

"Maar dat deed niks af aan het feit dat je even binnen kwam vallen in een discussie met een inhoudsloze opmerking die persoonlijk was en daarmee ik terecht concludeerde dat je vanaf de zijlijn eve wat tussendoor schreeuwde"

@bob de alwetendeIk reageer waar,hoe,en evt. met toeters en bellen wanneer ik dit wil !
Wil niet zeggen dat ik niet ben ingelezen,want in a way was mijn reactie redelijk ONtopic !
Moslims toch!?Wel zelf bij de les blijven,en veeg je snotneus af puber "jij bent af"

1
290 Koos Klep

@286 "whaha. Vraag je nu serieus waar je beweert dat er geen verschillende interpretaties mogelijk zijn? Ik kom niet meer bij.
Je zegt in DEZE post zelfs nog dat andere interpretaties niet kloppen en dat de islam geen ruimte laat voor interpretatie.
Dus waar zeg je dat? Nou gewoon HIER. Ik heb in eerdere draadjes al interpretaties gepost van moslims die zeggen dat je van de islam gewoon vrienden mag zijn met ongelovigen."

Ik had kleuterleider moeten worden, maar ok. Daar gaan we.

Utrechtje, kom eens even bij meester Bob zitten, neem je stoeltje maar mee.

Let op. Soms zegt meester Bob, "Utrechtje, nu even stil zijn". Maar dan ga je gewoon door. En dan zeg je bijvoorbeeld, "O, ik dacht dat u het tegen een andere Utrechtje had" of "Nu is al voorbij meester" Emkaatje zei laatst "Ik ben ook even stil geweest meester, toen U zei dat ik stil moest zijn was ik stil"

Koosje zei laatst "Ik ken stil niet, wie is dat. Want als ik niet weet wie stil is kan ik die ook niet zijn natuurlijk.

Wat jullie dan doen noemen grote mensen ook wel interpreteren. En eigenlijk is dat een beetje hetzelfde als smoesjes bedenken om niet te doen wat ik zeg, maar er iets anders van maken dat jullie beter uitkomt.

Nu even goed opletten Utrechtje. Ik ga nu een paar moeilijke woorden uitleggen.

"Een interpretatie is een persoonlijk beredeneerd oordeel over de betekenis van een waarneming, een tekst of een stuk muziek"

Kijk Utrechtje, we beginnen met "persoonlijk". Dat betekent zoiets als "van iemand". of "van een persoon"

Dan komt "beredeneerd" Ja die klinkt moeilijk he? Beredeneren is zoiets als erover nadenken en proberen te snappen.

Dan komt oordeel. Een oordeel is dat je ergens iets van vindt, dat je er een mening over hebt. Bijvoorbeeld dat je het leuk of niet leuk vindt.

Ik zei tegen "Nu even stil zijn", maar jullie willen niet stil zijn jullie vinden het bijvoorbeeld dus niet leuk als ik dat zeg. Daar is jullie oordeel. En daar gaan jullie over nadenken om te proberen om toch door te kunnen blijven gaan, maar eerst gaan jullie denken over wat ik bedoel met "nu even stil zijn". Dat is beredeneren.

Wat bedoelde meester Bob. En dan gaan jullie proberen dat zo te draaien zodat jullie toch door kunnen blijven gaan, of om mij te klieren. Daar komt het persoonlijke, dus van jullie zelf persoonlijk. Oftewel op de manier die het beste bij jullie past.

Jullie proberen dus mij te begrijpen, maar op een manier hoe het jullie het beste uitkomt.

Snap je dat? Als ik het tegen Klaartje was gelijk stil. Die "interpreteerde" mijn woorden als "Meester wil dat ik nu stil ben".

Zo geven jullie allemaal een eigen "interpretatie" aan mijn woorden, maar alleen Klaartje interpreteerde het correct. Die begreep wat ik bedoelde.

Snap je dat? Dus als ik zeg dat er nu 4 interpretaties waren, dan is dat correct. Maar er is maar 1 correcte interpretatie. Snap je dat Utrechtje? Zo dan mag je nu op leukekleurplaatjes. nl een kleurplaat uitzoeken.

" whaha. Vraag je nu serieus waar je beweert dat er geen verschillende interpretaties mogelijk zijn? Ik kom niet meer bij.
Je zegt in DEZE post zelfs nog dat andere interpretaties niet kloppen en dat de islam geen ruimte laat voor interpretatie."

Dus ik beweer niet dat er geen andere interpretaties zijn, ik stel dat er maar 1 interpretatie juist is. En de vraag is, welke interpretatie is juist!

Hoe weet je dat? Nou als ik het weg, dan kun je het aan mij vragen. Als je niet begrijpt wat ik bedoel met "Nu even stil zijn" dan kun je dat aan mij vragen.

En bij de Koran? Dan kun je kijken in de Koran om te zien hoe Mohammed wil dat je zijn woorden uitlegt. En wanneer hij zegt dat zijn boek volmaakt is zonder twijfel? Dan bedoeld heel waarschijnlijk gewoon wat er staat, tenzij er bij staat dat je er iets anders van mag maken. Snap je dat?

4
291 Bob de Brouwer

@290 "@bob de alwetendeIk reageer waar,hoe,en evt. met toeters en bellen wanneer ik dit wil !"

Is goed knul, vergeet je je ritalin niet?

3
292 Bob de Brouwer

@292 ritalin??
Hoezo ben je na islam.koran expert nu ook nog arts?

1
293 Koos Klep

@293 na = naast

1
294 Koos Klep

O en bob,Je bent niet echt origineel of wel?

Die van die zijlijn had je 6 uur geleden in een ander draadje ook al gebruikt,"en daarmee ik terecht concludeerde dat je vanaf de zijlijn eve wat tussendoor schreeuwde"

En 6uur geleden in een pietmoetzwart draadje
"Ach gos, je bent dus een zijlijnschreeuwertje."

1
295 Koos Klep

@293 "Hoezo ben je na islam.koran expert nu ook nog arts?"

Volgens Smiling mag je een titel gewoon claimen als je wilt. Dus ja ik dokter, ok?

Verder nog iets on topic te melden? Of wordt dat te moeilijk(die heb ik ook vaker gebruikt, als je hem vindt da krijg je een kleurplaat Koosje).

4
296 Bob de Brouwer

@296 Zo, da's nog eens verdraaien wat ik zeg! Misschien moet u het allemaal nog eens rustig nalezen of het een ander vragen. Als niet geschreven wordt: "De Koran is volmaakt en iedereen die niet letterlijk doet wat er in de Koran staat is geen moslim" is het kennelijk wat te ingewikkeld voor u.

1
297 Smiling

@296 Kom even brengen joh,theetje drbij..
Haha typisch dit zeg,ik noem jou een puber en vervolgens staat er in elke reactie naar mij
iets wat mij kinderlijk zou moeten maken/
Zeg nou maar gewoon wat je zegt ben je zelf,dan kunnen we verder.
Over kleuterklas gesproken

0
298 Koos Klep

@291 wat een mazzel dat we zo'n vorenstaande Koran expert hebben hier di ons precies kan vertellen wat er in de Koran staat en wat de enige juiste interpretatie is.
Zijn de moslims zelf nog niet uit na 1400 jaar maar dat probleem is nu opgelost.
Gelijk het moslim probleem van Wilders opgelost, want alleen de islamitische staat heeft het door. De rest is geen echte moslim, gelijk nog maar enkele tienduizenden moslims over een bijna geen moslims in Nederland.
Wat hebben wij een geluk met zo'n wijze leraar.

0
299 Utrecht_83

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@31Van de belasting op suiker naar prinses Amalia..Wordt steeds gekker hier. 😂🤣😂...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@32 Het zit je wel dwars hè ... gevoelige snaar geraakt ? 😋 ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@28 "Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is." Ik vindt het best wel curieus ja, gezien zijn i...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@30 En er is ook niemand die daar een punt van maakt, behalve een paar geschifte trollen....

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@29 "Dus daarom wil wilders geen kinderen." Of hij geen kinderen wil, daar heb ik echt geen weet van. Maar als hij er eentje verwe...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@9 Bedankt voor de info ehDus 20% van de bevolking kunnen een land gijzelen en onderdrukken.Wat jammer dat die 80% het tij niet hebben kun...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

   Tja, chatGPT versus het CBS, en tal van publicaties op het internet. Zo is daar ook te vinden dat hij zijn haren verft om zijn afkoms...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24Dus daarom wil wilders geen kinderen.Dat zouden dan allochtonen zijn volgens die definitie....

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Genoeg geluld . Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is. Racist!...

14 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Hm ja Chat GPT is daar nogal dubbel over. Niet helemaal correct denk ik. Nu zegt het dit:Dat klopt, Geert Wilders' moeder is geboren in ...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Indian Naked ModelsWorld XxxPoenhub GayMr Sexe ComBhojpuri Sex StoryMandy Takhar XxxAdult Videos SexyLucas EntertainmentRomantic Video With SexUncensoredmangaKendra Sunderland DpTitsgifMitch Cox PornGeneva GirlsVideoxnxxxNeegro SexBurkha SexSwimming Sex ComBritney Amber AnalLisa SparxxxAishahsofey NudeSexxxxyyyyBrother And Sister Real Sex VideoBeautiful Bhabhi BfNaked Big Black BootyFemale Knight PornVenessasbutt NudeSubgirl0831 AnalAsunahentaiKerala Xxx VideosIndian Father XxxNude PopinLady BoyeursHentai KnightKissmoviesIndian Best Adult MoviesSpirit PornMia KhalfaCuddlefuckRomi Rain DreddTubrgaloreSexvidios NetHeitai AnimeGaydeepthroatMegumin HentBokep Indonesia CantikPinky PornstaeUsasex Guideجق زدن دختر ایرانیDanny D XnxxAunty Hd Sex VideoHand Job EroticRomanticmomsPorn OregonSex Kannada NewKaterina Hartlova GifSex Video Kannada MovieThiccvelvetGiga JavNaled Booty黄色 漫画Peter Pan XxxBhabi FuckIzzy OnlyfansPorn For WoemnOsa LovlyMemes De PornosAngelicat NudeHot Bhabi Sex ComDesi Nude CelebrityAdira FoxxUkchat.co.ukPorn Do BrasilMy Pornsnap TopPorn Bi ThreesomeKarishma Sexy VideoAbella Anderson OnlyfansReal Drunk PornหนังxhdPornografia Con Mi CuñadaCamgirls TeenBig Titty Milf PovRomantic Sec VideoKanchana Sex VideoBf Video Sexy HdDail PornTwerk On DickXxx Videos With MomMinecraft Porn JennyGry BaySan Diego ListcrawlerSex Video Porn IndianFuckingand SuckingHot Mom Boy SexDesi Lovers Porn VideosMassage Hidden CameraReal Sex MovieHairy Bear Gay PornBelessaPorni FrancaisSakura Lin PornPage Vanzant NakedChubby TeenfuckXxx Video Soni LiyanAlyssapornJakky ChewPorn GifaNhentajTwitch Nsfw性爱 片Filmes Pornô Das NovinhasXvid WebcamLink PutariaTop Class PornBuasexStep Daughter Seduces DaddyBondage RedditShag.co.ukSex With ChachiPriyanka Chopra Xxx Porn VideoNude CartunCumcuntJada Stevens DpIndianporn LatestX9buddyPorn.manwhaX HanstersXoxosummerjamesMiya Kalifa Sexy VideoFull Hd Xxx Video Free DownloadPornpixXxx Video HousewifeBro Sis SeductionBlack Lesbo TribbingPinaysex StoryNo Nudes PornVouryer PornPorn IkTyfttAnal PainfulRomantic Suhagrat1080p PronOfficialmilfqueenHimemade ThreesomeSex Video OriyaChinese HairypussyAnime MilfsHeelspornAburay KateChristy Mack Naked