Update :Anti-Zwarte Piet groep eist plek middenin Sint-intocht Maassluis : http://nieuws.tpo.nl/2016/11/11/anti-zwarte-piet-groep-eist-plek-middenin-sint-intocht-maassluis/ (nieuws.tpo.nl)


Ze weigeren zich te houden aan afspraken en regels. De tegenstanders van Zwarte Piet laten zich niet afschrikken door toegangspoortjes die zaterdag bij de landelijke intocht van Sinterklaas staan in Maassluis. De gemeente wil op die manier voorkomen dat demonstranten zich tussen het publiek mengen. Een woordvoerster van de actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) zei vrijdag dat de demonstranten hun eigen locatie willen uitkiezen en zich niet in een vak willen laten plaatsen.Ze doen daarom geen officiële melding bij de gemeente. “Als we naar een plek worden gewezen, omgeven door agenten, dan voelt dat als een beperking op ons recht om te protesteren. Dat willen we niet.” De betogers lieten eerder al weten dat ze op de Markt willen staan, waar de intocht eindigt. “We weten niet of dat haalbaar is”, zei de zegsvrouw. “Als we maar zichtbaar zijn, het liefst staan we bij elkaar.” Met hoeveel mensen KOZP zaterdag komt, wilde de woordvoerster niet zeggen.Ook voorstanders van Zwarte Piet komen demonstreren. De extreemrechtse Nederlandse Volks-Unie (NVU) heeft zich wel gemeld bij de gemeente. De betogers hebben een plek toegewezen gekregen op de kruising van de Fenacoliuslaan met de Zuiddijk. ...

door Wheely in Politiek  ·  138 Reacties

  • 0
  • 1749x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Het ergst van alles is dat, door toedoen van de zwarte, Nederlandse kinderen door poortjes moeten met strenge controles terwijl moslims massaal en ongecontroleerd het land binnen kunnen en mogen komen. Hoe heeft de politiek, met name VVD en PvdA het zover kunnen laten komen?

101 verwijderd5929219

De zwarte piet haters moeten zich zeer diep schamen.

1
102 Burggie

@102

het zijn geen ZP haters, ZP interesseert ze geen moer. Ze willen oorlog tegen nederland voeren en onze cultuur afschaffen en volplempen met welke bevolkingsgroep dan ook als het maar NIET europees of gelijksoortig is. Wie nu nog 'links' gaat stemmen is een terrorist...

3
103 Nu of Nooit

Ich bin ein terrorist!

17
104 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

105 Undertaker

@105

Ja. We dienen ons te gaan beraden hoe we ons tegen extreemrechts gaan verweren.

20
106 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

107 Undertaker

@107

Hij zegt 'we' want een schizofreen is nooit alleen...

5
108 BVZ

@106 "Ja. We dienen ons te gaan beraden hoe we ons tegen extreemrechts gaan verweren."

Houdt dan eerst eens op met alles en iedereen extreem-rechts te noemen die het helemaal niet is. Dan zul je zien dat er weinig te "verweren" valt.

Of doe je het bewust, zodat er behoefte is aan een verwehrmacht?

2
109 Bob de Brouwer

@104 "Ich bin ein terrorist!"

Zet het op een t-shirt, trek het morgen aan over je trui en ga naar de Sint intocht in Maassluis. Zijn we even van je gezeur af.

3
110 Bob de Brouwer

* Verwijderd door de redactie *

111 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

112 Undertaker

Als er een link was geweest naar slavernij dan had de bevolking het feest al lang geleden afgeschaft. De grote meerderheid van de kleurlingen in Nederland wil dit feest gewoon behouden zoals het is. Die ghanees Jerry is niet eens een vluchteling, brabbelt wat onverstaanbaar en is zelf Ashanti. U weet wel die stam die zn eigen volk verkocht voor rum en pistooltjes. Heeft hij wel eens zelf onderzoek gedaan naar die fokking ranzige en wrede geschiedenis van zn voorouders? Toevallig konden de blanken goed boekhouden en schrijven dus dat is toevallig allemaal na te trekken. En die persoon gaat zeggen dat wij racisten zijn. Gario, Gloria, Syl, allemaal niet op dit grondgebied geboren. Het is echt verschrikkelijk, die zijn allemaal geinfecteerd met BLM virus. Gario loopt te lullen over zwarte kindjes die huilend onder de douche staan te boenen (schijnbaar is wit een mooiere kleur?)...Syl kan van september tot januari niet over straat.....waar zijn we in godsnaam mee bezig in dit land.

1
113 Franspisco van Jole

Hm, een zwarte Piet mag niet. Een blanke met een vieze kop wel. Nederland wordt
Negerland.

0
114 Hans

sja en bij offerfeest worden jaarlijks 60.000 schapen onthoofd...alsof dat normaal is

1
115 Franspisco van Jole

Niet ouwehoeren, gewoon oppakken en dmv uitkering of salaris alles laten betalen.

0
116 Robbedoes

Allemachtig.
Schelden. Bedreigingen. Openlijke rascisme. Haat zaaierij. Opruiing.

Dat allemaal op 2 pagina's vanwege het hebben van een andere mening dan wat hier de wil van "het volk" genoemd wordt .
Nederland gaat inderdaad naar de kloten.

12
117 Janzzen

Hoe heeft dit zo ver kunnen komen?

Imho komt het ten eerste omdat de linkse media een podium heeft gegeven aan mensen met extreme ideeën.
De standaard reflex van links Nederland is dat "iedereen" zijn zegje moet kunnen doen bij bijvoorbeeld DWDD. Dat is onzin, want extreemrechts krijgt daar geen podium.

Een traditioneel kinderfeest moet wijken omdat het Nederlandse cultuur is. Volgens Marxisten, en die zitten er nogal wat bij bijvoorbeeld VARA en PvdA, moet de Nederlandse cultuur plaats maken voor de multiculturele cultuur. Die niet bestaat.

Verder voert de minister van cultuur haar taak niet uit: het beschermen van het Nederlandse cultuurgoed. Ze is oorverdovend stil, terwijl dit haar terrein is. Het mag duidelijk zijn dat Jet Bussemaker een vies politiek spel speelt waarmee zij veel Nederlanders tegen het zere been schopt.

0
118 Sterke

Zielenpieten die anti-zwarte pieten.

0
119 Wil je niet weten

** gebruiker verwijderd **

@117 Als het ging om het hebben van een andere mening dan was er geen probleem. Veel zwarten hebben het hele Sinterklaasfeest overhoop gegooid en met hulp van de PvdA politici (denk eraan in maart 2017) moet de meerderheid zich gaan schikken naar de minderheid.
In Nederland is blijkbaar iedereen de baas behalve de blanke autochtone Nederlander. Het ergste is dat veel politici, uiteraard door ons betaald, dit ook nog steunen en faciliteren.

120 verwijderd5929219

@101
Wat een treurige reactie....
Als je dan toch geen leven hebt, dan hoef je dat toch niet op internet te zetten?

7
121 Realisme graag!

Kan dit gezeur gewoon ophouden?

Ik zag gisteren een sinterklaasprogramma met witte en zwarte Pieten, dat zag er gewoon goed uit. Volgens mij waren de zwarte Pieten gewoon Surinamers en Antillianen enzo.

Dus niemand die zich zelf een ander kleurtje gegeven had om gezellig een domme neger te spelen. Zo kan het dua ook!

10
122 Realisme graag!

Zouden wij die hele anti Zwarte Piet groep niet aan kunnen klagen voor kindermishandeling? Zij verpesten een heel Nederlands feest door hun zieligheidfactor te verhogen. Jammer genoeg is de Nederlandse regering zo slap dat ze altijd toegeeft aan de minderheid en hun eigen ingezetenen minacht.

0
123 gaulette

@103 Zou je dat kunnen uitleggen?
Of is iedereen die het niet met je eens is een terrorist?

0
124 ben22

Nou wat is er moeilijk aan, niet willen conform de regels, gewoon arresteren en voila. Maar ik denk dat de anti-pieten wel moeten beseffen dat ze straks tussen ouders met kinderen staan. Het is de vraag of deze anti-pieten afdeling er ongeschonden uitkomt. Dat slavernij gedoe door mensen die net eens weten wat dat is maar die hierdoor wel het idee hebben alles door te kunnen drijven dient de kop te worden ingedrukt. Laat sinterklaas met rust en het zal zich aanpassen door de jaren heen. Op deze manier zal dat niet lukken en de kinderen zullen dan toch wel een heel bepaald idee hebben over minderheden die hun feest kapot maken met de jaren. En de politiek die dit gedoe ondersteunt zoals de pvda, ascher, tja denk eens na of je iemand aan de macht wil die minderheden het land laat besturen !!

0
125 Gotcha63

@106 de dwaze onwijze is weer aanwezig met bruine en rechtse benamingen.
Ga eens naar buiten de zon in misschien helpt goede zuurstof en vitaminen nog.

0
126 Eastwood

Explosieven opruimingsdienst is aanwezig en de noodverordening is van toepassing voor een kinderfeest ????
WTF??

Waar is de ME met de waterkanonnen, geen pardon voor zulke gestoorde gasten.
Sylvana moet eens hard gaan denken wie nu eigenlijk rechts is.

0
127 Eastwood

@105 Misschien emigreren naar Canada, net zoals die Amerikaanse linkse dictators.

1
128 niet-alles-geloven

Ik vraag me weleens af hoeveel mensen tegen Zwarte Piet zijn. Het zijn er volgens mij heel weinig. Hoe heeft het in godsnaam kunnen gebeuren, dat een stel idioten als SS en QC het volk hebben weten op te ruien.

Het is toch heel simpel. Dat handjevol treurnegers, die de boel proberen te verstoren: zodra ze zich ook maar 1 meter binnen het gebied begeven, oppakken, boeien, afvoeren, de cel in. Als het feest is afgelopen mogen ze weer in alle vrijheid hun zielige en belachelijke mening ventileren.

0
129 Pollens

Wederom een voorbeeld van een klein groepje extreme figuren die 'ons' hun wetten wil opdringen, het gedoogbeleid moet eens ophouden evenals de schuld leggen bij de grotere groep, de wet is in dit geval heel duidelijk, ze zijn te laat om zich aan te melden voor demonstratie dus mogen ze niet demonstreren.

0
130 Proemevla

@130

Ze zijn niet te laat, ze hebben doelbewust zich niet gemeld.
Ze willen het feest perse voor al die kinderen verpesten, dat is dus gewoon terreur.
Daarbij een zeer kwalijke namelijk het terroriseren van kinderen.

0
131 MARCUSAURELIUS

Altijd is op 6 december het piet gezeik afgelopen, weet zeker dat het nu niet ophoud voor eind Maart 2017!!!

0
132 Doordenker

@129
Ik heb niets tegen zwarte Piet, maar kan me wel voorstellen dat ander mensen het raar vinden dat we ons eens per jaar zwart schminken en de grappige neger gaan lopen spelen.

In een samenleving is het normaal dat we met elkaar rekening houden, en waarom dus niet gewoon een combinatie van witte en zwarte Pieten die de samenstelling in de huidige samenleving representeren.

Mensen die niets willen veranderen laten alleen maar zien hoe beperkt ze zijn in hun inlevings- en aanpassingsvermogen.

7
133 Realisme graag!

@133 Het gaat niet om wel of niet willen veranderen, het gaat om een klein groepje dat een verandering wil opdringen aan een grote groep, een groepje dat dat al jaren probeert en nu steeds meer extremer wordt, steeds meer racistischer wordt.
Daar moet je net niet voor zwichten.

0
134 Proemevla

@134
Nederland is niet meer het blanke land van onze grootouders, wen er maar aan!

Ze zijn misschien inderdaad minderheid, maar als deze minderheid zich stoort aan onze tradities, dan kunnen we die best aanpassen. Blanken die zich schminken als grappige neger, nee dat is niet van deze Tijd!

4
135 Realisme graag!

@135 Dus, omdat jij vindt dat het een belachelijke traditie is wil je dat de grotere groep zich aanpast.

1
136 Proemevla

@136
Nee, ik vind dat we met zijn allen verder moeten in dit multiculturele land.

En er zit iets in, je één keer per jaar als neger verkleden is natuurlijk niet leuk voor de betrokkene bevolkingsgroep.

4
137 Realisme graag!

* Verwijderd door de redactie *

138 moeder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@100 Waar blijft je beroemde gevoel voor humor?...

2 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@99 Dat zei ik ook niet toch?...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@91 " Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet." Dus is de lol er wel af. Meer narigheid ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@98 Tja, jij bent degene die aandacht geeft. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@94 Volgens mij ben ik hier juist zo'n beetje de enige die NIET jankt. ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@95 1 aandacht koekje voor jou....

7 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@92 " aandacht trekkende kneus " Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 andere forumleden zullen denken dat het klopt wat hij/zij/x zegt.Precies wat jij probeert.Hypocriet....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@92 Ik tel er wel vijf. En nu? ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@93 Zo is dat. Maar dan ook niet janken als een ander schik heet he....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
MastisharePoram VideoAunty Pussy PhotosPorn En Español Hd凤 楼 网ShadowslavesBody Massage BfXxx Audio Story HindiGay Porn ClipsPgh ListcrawlerK Sex VideoFissting PornSex Loving ComPits Tits And ToesTub GaloreNewxnxxAnal Teens FirstXnxx Big Boobs VideoKajal Raghwani Ka BfKtkc-167Wet Pussy PicturesLong Hair Hd PornHd Video Song SexSemi FilmBomb Sex VideoGirls MusturbationXxx Videos Son Forced MomNude CamaPorn Fulm HdVideos Pornos EspañolesVídeos Caseiros De SexoRangiku HentiFakehubBig Boobs Teen NudeSexx FuckShay Fox PornstarFree Porn VrPron Se XSexo 3 DBigtits LesbianLunq OkkoNadiapornLamamilecheraRed Tube VideoPickle Wheat NudeZoe Salander NudeXnxx Com Sister And BrotherSkip The Games.comElla Hollywood GangbangXvides ComHindi Nayika Sex VideoAubry Babcock ForumBukkit Brown NudeEmily Rinaudo NudesKajal Xxx BfBengali Xxx BfWorlds End Harem HentaiDesi Bhabhi FingerCyberpunk Anime PornBbw Porn Blacks3d Cartoon PornvideosBondage PovSpicy FattiesXxx 09Pamela Rios All VideosJapanese Tee PornBig Booty Juicy PornXxx BrazxersXvideo Bangla MovieJasmine CaroFreelance PornKenzle TaylorEbony Milf CreampieHardcoremilf PornMinx XxxSerial XnxxKat Dennings Nude PicsTop Hot SexSunny Leone Sexy Full HdSucking Milk From Big BoobsX Videos TrishaHentaisaturnSexsi Video ComFunny Dog VideoIndian Sex Video CallThick White PawgAva Taylor PornEmily Blunt FeetBlow Jobs By MilfsVera Jarw BukkakeGoddess Amanda XmegadriveIndian Porn Videos XvideosBridget Regan NudeHd Porn Videos Free DownloadJapanese Nude Game ShowPornosvetaGirlcum.comBest Porno SiteChaturbate LeaksAmateur PornôVoir Films PornographiquesPorrno SexxxPorn DirectTiktok 18 ComGarota PornoStorypornWwwxxx Com VideoPorn With PantyhoseBubble Butt NudeTrisha Paytas SexAsian Nude PicsGayhentaiKing Sex XxxWhite White PornOmegle VidsNsps PornPlayboy Swing Full EpisodesNude Wwe PaigeBaddiesonly.Darius FerdynandLatex Sex69 Sex StyleSissy Cd PornFamilysoda ComStepdad AnalRushy PornManhwa ScanTop Scan MangaSexoamador BrasilGrupos No Telegram 18+Study XxxGoddess VersonaDaisy Valentine PornWww.youjizz.clmHd Porn NoviesXxxxxxKnight PornMuslim Ki ChudaiDakini NudeBrand Sex VideoBf Xx BfLesbian Porn MassageBondagegangbangXvideos OnlyfabsBlackzillaThigh Gap PornJanet Jones NudeFourplay VideosPorn Com BoobsSleeping Xxnx Video