door Febee in Binnenland  ·  91 Reacties

  • 34
  • 1154x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Van D66 mag de EU Nederland overnemen..

2
51 de Leek

Voor mij is het ook geen probleem meer dat de EU bepaalt wat nepnieuws is gezien ik dat zelf grotendeels ook kan bepalen.
En in een tijd dat de media gestoord is geworden hoef je gelukkig niet alles te geloven.

2
52 techcenter

Ongeveer de hele bestuurlijke wereld in Nederland is besmet met dictatorie. Machtsmisbruik, corruptie, misleiding en keiharde leugens zijn aan de orde van de dag. Iedereen die echt oppositie voert moet monddood worden gemaakt en in diskrediet worden gebracht. Wat er echt allemaal gebeurt mag de bevolking niet weten. Het is een fascistoïde club.

1
53 vandaagffniet

Te belachelijk voor woorden. Maar kan opzich handig zijn want alles wat de EU als nepnieuws kan potentieel waarheden bevatten wat de EU liever niet heeft dat de mensen weten. Dus alles wat gemarkeerd is als nepnieuws zou nog wel eens populair kunnen worden. De volgende stap is dan natuurlijk harde censuur. Ik geef het een jaartje of 2 max voor het zo ver is.

1
54 solidsteel

Het ergste is nog dat euvsdisinfo probeert om kritisch nieuws over Oekraïne te verbieden. Het lijkt meer op een Oekraïens propaganda-instrument dan wat Ollongren denkt of beweert dat het is. Noem het dan gewoon uavsinfo.

2
55 Dune

En nu ook al bezig met alle referendums naar de knoppen te jagen....
https://www.nieuwskoerier.nl/news/251491-d66-minister-ollongren-mag-de-democratie-wat-minder-direct-maken-weg-met-het-referendum

De Burger ( Het Volk) heeft dadelijk geen klap meer te vertellen, de overheid bepaald wel eventjes wat Echt en wat Nep is .... Dit doet mij steeds meer denken aan de Dictators van deze Wereld !

3
56 FeHa

Nee, het grootste probleem is D66 en dan de EU nepnieuws informatie!

3
57 Verwonderd

Ben geneigd, om alle uitspraken tegenwoordig van deze Ollongren, als "nepnieuws" te beschouwen.
Ik kan deze vrouw écht niet meer serieus nemen, met haar domme uitspraken.

2
58 Dieke

* Verwijderd door de redactie *

59 Robin

Hier zijn we prima in staat dat zelf te bepalen!

2
60 Hannie1

In Turkije wordt ook bepaald wat nep nieuws is.
Werkt erg goed voor de overheid.
Ik denk dat kajsa ollongren Turkije als voorbeeld heeft.
Zo ziet ze de toekomst van Europese unie ook voor zich.

2
61 meneer van het nieuws

Deze stalinistische volkshater had nooit op een ministerpost mogen zitten. Het hele schreeuwbeleid van politiek correct geeft een compleet ontspoort beeld. Ollongren heeft geen affiniteit met de bevolking en dit soort figuren moeten we helemaal niet hebben in de politiek.

2
62 sparta

Ollie zal nu snel nog meer fouten gaan maken.
Ze dient als minister van binnenlandse zaken in stilte te werken, maar ze krijst als een echte ontremde furie alle kanten uit.
Dit kan geen lang leven beschoren zijn.
Alweer een nieuwe minister zal het enige gevolg zijn, het went wel, de koning krijgt het weer druk daar in Den Haag.

2
63 Wil je niet weten

Dit gebeurt helemaal niet door de EU maar door een groep vrijwilligers van 300 personen waarvan er slechts ongeveer 10 actief zijn omdat de anderen al hebben aangegeven dat het een rotzooitje eerste klas is. Vrijwilligers is niet de EU mevrouw.

0
64 niet-alles-geloven

Ambtenaren van hoog tot laag, ook UWV-artsen en -personeel en dergelijke lieden, allemaal krijgen ze trainingen om lachend in je gezicht te ontkennen, wat overduidelijk waar is. Om je verbaal in een hoek te drijven en nooit toe te geven, dat iets klopt dat je zegt. Zodat je machteloos en met je mond vol tanden achterblijft, want wat wil je doen? Wat ga je zeggen? Wat je ook zegt, ook al is het nog zo redelijk en duidelijk, is gewoon niet waar, punt. En dat doen ze lachend, terwijl ze het hoofd schuin in de nek gooien en je dus niet aankijken. En daarna kijken ze je wèl recht aan. Precies dat wordt ze geleerd op die training.

2
65 Wendel

Tegelijkertijd wordt ze geleerd, alles te wantrouwen wat jij zegt, en allerlei trucjes om op te sporen, als een soort "profiler", waar je niet de (hele) waarheid zegt, aan je lichaamstaal, het geluid van je stem. Let maar op als ze ineens opvallend iets verder van je vandaan bewegen en heel de andere kant op kijken dan waar jij bent, en wel met een oor naar je toe, dan zijn ze daarmee bezig.

2
66 Wendel

Kunnen we deze nep-minister met de kennelijke opdracht van de oorlogszuchtige Amerikaanse schaduwregering de koude oorlog aan te wakkeren zo snel mogelijk verwijderen?
Dat zij moet toezien op de uitvoering van de Wiv (sleepnetwet) die onze persoonlijke levenssfeer verkracht en data verpatst aan buitenlandse diensten (CIA, NSA) moet dirigeren is ronduit beangstigend. Wat mij betreft: Snel Zijlstra achterna!

Art.62 Wiv. besluit:

1. De diensten zijn in het kader van een goede taakuitvoering bevoegd om omtrent door of ten behoeve van de dienst verwerkte gegevens mededeling te doen aan:
a.Onze Ministers wie deze aangaan;
b.andere bestuursorganen wie deze aangaan;
c.andere personen of instanties wie deze aangaan;
d.daarvoor in aanmerking komende inlichtingen- en veiligheids-
diensten van andere landen waarmee een samenwerkingsrelatie als bedoeld in artikel 88, eerste lid, wordt onderhouden, alsmede andere daarvoor in aanmerking komende internationale beveiligings-, verbindingsinlichtingen- en inlichtingenorganen.

2
67 logikus

Poging om journalisten de mond te snoeren, persvrijheid te beperken, zonder meer een heel gevaarlijke ontwikkeling.

En als je hier nog intrapt " Zolang het zorgvuldig gebeurt....", heb je echt onder een steen geleefd de laatste paar duizend jaar.
Daarbij is recent al gebleken dat er geen sprake is van enige zorgvuldigheid.

1
68 Proemevla

37 Ik snap je boosheid, maar dit forum zou er kwalitatief beslist op vooruitgaan als mensen (ik houd het even algemeen, want ik zie het vaker) hun boodschap in wat minder grove bewoordingen zouden brengen.

0
69 thestranger

@59 Juist! De Russen verbazen zich over de koers van de EU die naar een totalitair communistisch systeem neigt dat zij juist hebben afgezworen.
Afluister- aftap- en controlewetten als de Wiv en de heimelijk doorgevoerde SyRI wet teneinde burgers te profileren zijn daar de middelen voor zoals de Oost-Duitse communistische STASI ze zou inzetten.
Op naar een totalitaire Europese Federatie. Het groot Europees Rijk waar Hitler van droomde.
D66, met Minister Ollongren zal er hard aan werken ons daar te krijgen.
Nederlanders, let op uw zaak!

0
70 logikus

Vanaf begin wilde ik geen EU..., zag de bui al hangen...

0
71 Tjeesus...,

Wat bepaald de EU eigenlijk al niet?
Kunnen we niet veel beter Nederland maar gelijk afschaffen en regering en parlement naar huis sturen? Voor jan met de korte achtennaam is het ook simpeler om te weten dat we slechts een provincietje zijn van dat grote Duitsland, ( correctie : EU ! )
question

0
72 Gandalf

Kan er niet een journalist ff onderzoeken wat deze dame ooit gelogen heeft zodat ook zij het veld moet ruimen?
Wàt een schreeuwmadam zeg!

1
73 Jan met de korte achterlul

-
Dit is ernstig, zeer ernstig....
/-
-

0
74 MrCally1

** gebruiker verwijderd **

@28 : Je had beter je tijd kunnen verdoen met nepnieuws controleren uit Nederland.
Dan was je de eerste geweest die Halbe Zijlstra had ontmaskerd.
Zogenaamd nepnieuws uit Rusland valt tenslotte door jou niet te bewijzen.

75 verwijderd9139144

Ollongren is volledig ongeschikt als minister. Ze heeft extreme immigranten-ideeën en weigert naar zinnige standpunten te luisteren.
Ze loog over Baudet en racismegate.
Verder wil ze het raadplegend referendum afschaffen. En dan heeft D66 net die klote donorwet er doorheen gedramd. 38 voor en 36 tegen meen ik. Wat een overwinning.

Het is zorgelijk wat er allemaal in Den Haag gebeurt. Ze hebben daar ernstig gebrek aan gezond verstand.

0
76 Sterke

In het land van de blinden is éénoog koning...

0
77 NWO

In deze uitspraak zie je een hele dunne lijn tussen nut en misbruik verschijnen. Wie garandeert dat de EU dit niet misbruikt voor politieke doeleinden om de voor hen onwelgevallige berichtgeving simpelweg als "nepnieuws" te bestempelen? Ik zie echt wel een probleem ontstaan, door politiek gecontroleerde media is namelijk niet onafhankelijk meer en in een democratie is dat onacceptabel.

0
78 Beowulf

Machiavelli streken...
We staan het zelf toe en grijpen niet eens in. Want zo zijn we geïndoctrineerd de laatste decennia.
Ze kunnen doen wat ze willen, en doen het daarom ook.

0
79 Scalple

@77 Het oog van Ra question

0
80 skata

Hier hoor je en zie die Zweedse in de Tweede Kamer. De minister van Binnenlandse Zaken praat mooi, maar lijkt op een crypto-links fascist. zo eentje die doet alsof ze democraat is. Autoritaire cultpartij. Bah. Het soort dat Zweden naar de knoppen hielp. Net als de D66-er Jette, een mooipratende saboteur. - LIVE NU - Livestream: Plenaire zaal | Tweede Kamer der Staten-Generaal
https://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/livedebat/plenaire-zaal

0
81 flessenkraai

Alles wat ons als volk soeverein maakt, zoals b.v. zelf uitmaken wat 'nepnieuws' is, wil D66 inleveren (nu weer bij monde van haar Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren) .
Wat hen betreft maakt Brussel ook over mediazaken de dienst uit.

En het enige verweer dat niet D66 kiezers nog ten dienst stond om hun ongenoegen over al die overdracht van bevoegdheden aan Europa uit te spreken, het raadgevend referendum, word ook door deze D66 Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren afgeschaft (met behulp van al dat coalitiestemvee in de Kamer, dat wel).

Wat kunnen niet D66 aanhangende burgers hier nog tegen doen?

Het lijkt wel of D66ers met alles wat slecht is, niet juist is of niet klopt, kunnen wegkomen.
Wat dat betreft lijkt D66 wel de nieuwe VVD, alleen een stuk brutaler!

0
82 tegenzinnig

@65
Als ik kijk naar sommige engnekken hier op NK die alles ontkennen, verdraaien en liegen .
In opdracht van ........
Dan geloof ik toch echt dat je gelijk hebt.

3
83 pica pao

Kajsa Ollongren en Sigrid Kaag..... ik ben benieuwd hoe lang deze arrogante narcisjes het volhouden. Ik hoop niet al te lang.

2
84 PeKa

@84
Zolang Penthouse leiding aan de D66 tweede Kamerfractie geeft, zullen zij (Kajsa Ollongren en Sigrid Kaag) blijven zitten.
Daar zorgt hij wel voor.

En dat kan dus heel lang duren, want je weet het walgelijke glibber creatuur met zijn onberispelijk witte manchetten met manchetknopen, hij komt altijd met alles weg.
Dankzij 'Arroganter Penthouse' is mijn aversie tegen Haagse politiek weer een stukje groter geworden

1
85 tegenzinnig

Maar natuurlijk..., vindt zij dat geen probleem..., maar das logisch...

2
86 Tjeesus...,

@85
Vergeten:
Moge 'Arroganter Penthouse' z'n val diep zijn en de schokgolven daarvan zijn partij hard treffen.

1
87 tegenzinnig

Dwangbuis. Afvoeren.

1
88 Rolmops

Volgende keer maar tóch weer op D66 stemmen?
Of kiest Nederland voor het PvdA scenario?

3
89 Willem123

D66 wordt de laatste tijd duidelijk in de kijkerd geschoven als de faalpartij. Ongetwijfeld zullen zij na de eerstkomende verkiezingen worden afgestraft en zullen we dan weer allerlei D66-figuren voorbij zien komen die plotseling reuze geschikt blijken als burgemeester of directeur van één of andere toko die beweert, de belangen van kindjes of bejaarden of snoezige jonge poesjes te behartigen.

2
90 Wendel

Ik maak dat wel voor mezelf uit wat ik als nepnieuws kwalificeer.

0
91 TedjeR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Offtopic

@2741 " Laat hem in zijn sop gaar koken." Die hufter kan interesseert mij niet. Ik laat daarmee aan anderen zien wie die is. ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Offtopic

@2737Dat lukt hier toch niet. Het is een mooi streven, maar dat lukt hier niet zonder enige begeleiding....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2738 "Nou ja, prima. Maar hou dan op met het constant klagen over de mensen hier. Of hou op overal op in te gaan" Wartaal, die niets...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Offtopic

@2739Dat heb ik gezien ja. Maar dat probeer ik nou juist duidelijk te maken. Het is hier een riool, en dan kun je zulk soort dingen verwac...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Dit forum is niet meer een forum om nieuws te bespreken maar meer om elkaar af te zeiken. 😐...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2734 RoninWat jammer dat je nu weer je mond opentrekt. Jij bent een van degenen die niet te vertrouwen is en enkel hier iets neerzet als ie...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2734 "Getrol ... Compleet gestoord." En dat van degene die een ander kapot wil maken met het overlijden van diens egaa, die zelf be...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@44 Dat lijkt me toch eerder een taak voor jou want je gaat uit van antisemitisme als haat jegens aanhangers van een geloof. En dat, kleine ...

7 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Dat lijkt me toch eerder een taak voor jou want je gaat uit van antisemitisme als haat jegens aanhangers van een geloof. En dat, kleine hitler, ...

7 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

FrisseBries
Offtopic

@3735Nou ja, prima. Maar hou dan op met het constant klagen over de mensen hier. Of hou op overal op in te gaan.Hier zit iedereen anonie...

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Tamil Hard SexSunny Leone Ki Bf VideoHot Bedroom SceneSunny Leon PictureBoob GropingEggporncomicHenti TvSexo Pornografia AnalAmerature NudesOnline Porn Games MobileVideos Pornis GratisSridevi XxxXxx Video ConBent Over NudeSex Motarjam.comButtgifMaya BikouNiggerdickNaked HottiesOwen Gray TattooBes Porn VideoGilf DoggySensuous Lesbian PornPorn EnfReality PornôEmily Willis FeetTransexual Ashley HunterKissmegirlsXxx Hd VideuBella Rolland Charlotte SinsLiterotcia ComPorn Na RuaLuke Cooper PornGirl BlowjobMassage Turns SexualSkylar Vox LesbianHentai à LireHomemade CreampiedReshma Aunty SexVideo Sex PadamSexycreolyta4uJuicy PussypicsAlexisaevans NudesSmallest BoobsStepbro Gay PornGirls Do Porn 375Xxx Muslim HdHeroine Sneha Sex VideosSubway Sex VideoHuge Anal BeadsNvg ThreesomePorn.indianSky Rojo Sex SceneDogfart GangbangFrance NudeSierra Ky NakedMejores PornosxxxCrush Crush PornBest3d PornTiava.ccomDangerous Xxx VideosNaked Cam GirlsDaisybloomss OnlyfansVirtual Sex PovMaa Bete Ki Xxx VideoNew Kannada BfFunny CartoonpornTiktoker NudesPlaymate HunteeCums During MassageHentaimovieQuero Ver Filmes De PornografiaJenna Fischer SexiestBhabhi Com XxxToday Indian PornFilmes Pornor GaysOlivia Wilde TitsEnglish Blue Film English Blue FilmHot Hd Web SeriesBig Hips Sex VideoAvery Jane GangbangGay Erotica StoriesLupuwellness LeakPorno Legendado BrXxxvido HdPorn Milf IndianHentaipulsePorn In PresonXxx Video Hd MomXxx AnimiHotel Transylvania PornSharing Girlfriend With FriendNaked Asian ModelsMessage ParlorsQueen Egirl27Mondo ToplessTetasxxxFingering WetDesi Teen NakedBhabhi Sex BhabhiWww Koran Xxx ComTufos Completo GratisPhotos Of Nude WomenSavita Bhabhi Sex ComicsRamya Krishna XnxxUiiuAustralia Sex Video MovieBig Tit CummingVicky BanxJanice Griffith VrDippdnreddJolies Femmes NuBengali Xvideo Bengali XvideoNew Hot Xxxx VideoZelda Wolf HentaiBusty Naked LadiesXvvideos RedAll Anal ComIce Spice FeetAdult Web Series VideoMilf RedittJenni NobleChristian Aguilar NudeX Art VedioHentaihavebCumshot PornhubTamil Actress Real Sex VideosHospital PornTamil Porn StoriesBallbusting GrabBella Scorpion PornNtrpornPregnant HentaiXvieeosLina Belfiore NudeListcrawler Raleigh NcXxx KitShemale With Girl PornBouncing Tits GiffXxnxx Video HdDesi Nude GfNaked Girls PussyBest Cartoon XxxMassage Sexy VideosXxx Teens JapanPregnant Sexy BfWett Melons AnalManwja18Video Porno HdTribbing Lesbian