door Schildpad in Wetenschap  ·  299 Reacties

  • 18
  • 1528x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

251 Manja

* Verwijderd door de redactie *

252 Manja

@252
Lees toch eens het nieuws. Ik zeg echt geen nieuwe dingen.

Ik zal een paar voorbeelden uit onverdachte hoek laten zien. En die komen niet van FvD.

Merkel over de mislukte multiculturele samenleving, die anno 2018 nog "mislukter" is.
http://m.spiegel.de/politik/deutschland/integration-merkel-erklaert-multikulti-fuer-gescheitert-a-723532.html

Volkskrant: de segregatie op scholen is juist toegenomen ipv afgenomen.

https://www.volkskrant.nl/binnenland/leraren-maken-zich-grote-zorgen-over-segregatie-op-scholen-in-randstad~a4456438/

Een racistische studie van het CBS over criminaliteit van allochtonen.
https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2016/47/criminaliteit

Het CBS over schoolverlaters.
https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2012/22/minder-voortijdige-schoolverlaters

Ik vrees dat jij niet gehinderd wordt door kennis van zaken. Ik benoem.de feiten, jij begint te trappen. Heb je wel door dat dit een typisch linkse reflex is? En dat je eigenlijk geen enkel argument uitgezonderd je onderbuik aanvoert?

De feiten spreken voor zich. Dus hou op met ontkennen.

1
253 Sterke

@251 . En als je zegt dat Italianen niet hyperlang zijn (in vergelijk met Noren of Nederlanders) ben je volgens u ook een rascist?

Volgens mij ben je slechts een rascist als je mensen op grond van verschil ( wat al impliceert dat er verschillen zijn) ANDERS gaat behandelen. Zolang je mensen gelijkwaardig behandelt lijkt mij er niks mis mee om verschillen te benoemen.
In vergelijk met Chinezen zijn wij Nederlanders ook niet hyperintelligent. Oh shit, nou ben ik volgens u dus ook een rascist?

1
254 PFL

@250 “Wat valt er te interpreteren aan het feit dat het IQ in Afrikaanse landen laag is?”

Sommigen interpreteren dat als het feit dat intelligentie met ras samenhangt. De wetenschap zegt dat daar geen aanwijzingen voor zijn. Er lijkt totaal geen sprake van een genetisch verschil in intelligentie tussen rassen.

“Het linkse wensdenken... Hebben we nog steeds niet door dat het regelrechte onzin is?”

Ach, nu is de wetenschap plots onzin als het je niet uitkomst? De krampstuip van popu-rechts ...

“Allochtonen doen het qua schooluitval en criminaliteit veel slechter dan autochtonen, zelfs de derde generatie allochtonen.”

Zeker, maar wat heeft dat met het IQ van hun ‘ras’ te maken? Je logica is gebroken.

1
255 Attercopus

@245 je ziet je eigen spelfouten niet? En ja, ik denk dat je met een IQ van onder de 100 best een goede vakman kan worden.

0
256 Attercopus

@254 “Volgens mij ben je slechts een rascist als je mensen op grond van verschil ( wat al impliceert dat er verschillen zijn) ANDERS gaat behandelen.”

Precies, en dat is nu net wat er in de historie steeds gebeurt is met dit soort IQ vergelijkingen tussen landen: die zijn voor een karretje gespannen om racisme goed te praten. Als in: “zorgen dat de sociaal-economische positie van negers verbetert is zinloos want ze zijn gewoon dommer dan blanken.” Het grote verschil met lengte en huidskleur is dat voor die factoren duidelijk genetische verschillen zijn gevonden tussen ‘rassen’ en voor intelligentie niet.

0
257 Attercopus

@256 Mijn eigen spelfouten??
Je insinueert dat een iq van minder dan 90 voldoende is (eigenlijk ruim voldoende) om een vakman te worden.

0
258 RobP

@258 Ah gezien. Beweert met een 't' ipv een 'd'. Goh knap. Heb je verder nog iets zinnigs te melden?

0
259 RobP

@258 ja, jouw spelfouten. Die van mezelf zie ik wel. Heb ik ergens 90 genoemd? Je kunt met stropoppen smijten wat je wilt, maar we komen er niet verder mee. Ach, ik kan ook gewoon meedoen natuurlijk: jij suggereert dat je met een IQ van 90 naar de universiteit kan???? Vind je dat leuker?

0
260 Attercopus

@259 hè hè ... valt me dan toch weer mee. Ik zit hier zinnige dingen te posten, als je verder leest dan de reacties die aan jou gericht zijn. Van jouw hand daarentegen ...

0
261 Attercopus

@257 . Dus omdat er geen genetische verschillen zijn gevonden ( toto op heden) mag je bewezen verschillen niet benoemen?
Volgens mij hebben u en ik ook verschillende genen. Terwijl ik begrepen heb dat we uiteindelijk allemaal afstammen van 6 mensen in Afrika. Dus wat is uw punt nou eigenlijk?

0
262 PFL

@260 Nee, je hebt niet specifiek 90 genoemd: in @221 heb je het over Afrikanen en stel je "Ik denk dat ze prima functioneren omdat er heel veel banen zijn waar je juist geen hoogopgeleiden voor nodig hebt. We hebben in dit land een ernstig tekort aan vaklui.".
Het iq per land is hier de laatste dagen zeer veel langs gekomen. Het iq in Afrika ligt gemiddeld ruim onder de 90.

Leuk dat je meedoet. Waar suggereer ik dat je met een IQ van 90 naar de universiteit kan?

@261 Lijkt me verstandig dat je in de gaten houdt wat je post en wat minder let op een 'd' - 't' fout van een ander om de maat te nemen.

1
263 RobP

@262 "Dus omdat er geen genetische verschillen zijn gevonden ( toto op heden) mag je bewezen verschillen niet benoemen?"

Je mag de verschillen tussen landen benoemen maar die linken aan genetische verschillen is dom (en soms zelfs kwaadaardig), want daar is geen enkele aanwijzing voor.

"Volgens mij hebben u en ik ook verschillende genen."

Zeker, en goede kans dat het genetische verschil tussen jou en mij groter is dan tussen mijzelf en een neger.

"Terwijl ik begrepen heb dat we uiteindelijk allemaal afstammen van 6 mensen in Afrika. Dus wat is uw punt nou eigenlijk? "

Dan heb je dat verkeerd begrepen, en ik mis wat dat met dit topic te maken heeft.

1
264 Attercopus

@263 "Nee, je hebt niet specifiek 90 genoemd:"

Kijk eens aan, en waarom hamer je er dan zo op?

"in @221 heb je het over Afrikanen en stel je"

Nee, ik heb het niet over Afrikanen. We hebben het over "mensen met een laag IQ" (zonder nadere specificatie van wat 'laag' dan is).

"Leuk dat je meedoet. Waar suggereer ik dat je met een IQ van 90 naar de universiteit kan?"

Tjonge, het licht is aan maar er is niemand thuis ...

0
265 Attercopus

@265 "Logisch als je westerlingen onderling wilt vergelijken. Niet logisch als je Afrikanen met westerlingen wilt vergelijken."
"Ze scoren inderdaad lager op IQ testen, maar er is geen enkele aanwijzing dat dat met hun 'ras' an sich te maken heeft. Zet de Afrikaan als jong kind in een Chinees gezin, en zorg dat hij net zo behandeld wordt als een chinees kind, en voila: een fijn Chinees IQ "
"Ik denk dat ze prima functioneren omdat er heel veel banen zijn waar je juist geen hoogopgeleiden voor nodig hebt. We hebben in dit land een ernstig tekort aan vaklui."

Welkom thuis.

2
266 RobP

@266 Ah, selectief knippen en plakken om je gelijk te halen. Goed ik speel even mee en geef de sequentie van reactie-antwoord zoals die in de originele post stond:

Sterke: "Ik hecht er geen waarde aan, maar weet wel dat mensen met een laag IQ niet goed functioneren in een complexe maatschappij en in banen voor hoogopgeleiden."

Attercopus: "Ik denk dat ze prima functioneren omdat er heel veel banen zijn waar je juist geen hoogopgeleiden voor nodig hebt. We hebben in dit land een ernstig tekort aan vaklui."

Gaat blijkbaar wat dieper dan lees- en schrijfproblemen ... ik vermoed dat je gewoon aan het trollen bent.

0
267 Attercopus

@267 "Ah, selectief knippen en plakken om je gelijk te halen. Goed ik speel even mee en geef de sequentie van reactie-antwoord zoals die in de originele post stond:"

Waarom doe je dat dan niet? Als je dan zo graag dat stukje van Sterke erbij wilt, dan moet je niet zelf selectief gaan knippen en plakken:

"Wanneer jij een IQ test zou moeten doen die gericht is op Afrikanen en hun wereld, dan zou je je in een hoekje gaan zitten schamen bij het resultaat. "

1. Wij wonen hier in het westen, en wij hebben een IQ test gericht op het westen. Logisch toch?

2. Is er een reden waarom iemand met een laag IQ zich moet "schamen"?

"Bovendien: who the hell cares welk IQ iemand heeft? Heb je dan minder rechten of zo? Ben je dan minder waardevol?"

Volgens jou moet je je dan schamen. Mij maakt het niet uit dat Afrikanen volgens onderzoeken een laag IQ hebben.

Ik hecht er geen waarde aan, maar weet wel dat mensen met een laag IQ niet goed functioneren in een complexe maatschappij en in banen voor hoogopgeleiden. "

Ach ja, lees- en schrijfproblemen... ik vermoed dat je gewoon in alle bochten aan het kronkelen bent om aan je blunders te ontkomen.

1
268 RobP

@268 Ach, je zit gewoon een beetje zieken. Welk punt wilde je maken? Je denkt dat iemand met een IQ onder de 100 geen vakman/vrouw kan worden?

0
269 Attercopus

@269 Jij hebt een stelling gemaakt en naar aanleiding daarvan heb ik een legitieme vraag gesteld. Vanaf dat moment loop jij te zieken. Wat is dat? Kun je er zo slecht tegen dat je meteen een ander probeert te kleineren en als dat niet lukt zelfs teruggrijpt op een 'd' - 't' fout, welke daarna gemaakt is? Het zijn er ook zo verschrikkelijk veel in mijn postjes op nk.

Wat denk je zelf?

2
270 RobP

@270 je hebt een stropop gemaakt, dat is iets anders dan een ‘legitieme vraag’, hoewel ik vrees dat jij het verschil niet eens ziet.

0
271 Attercopus

@271 Een legitieme vraag welke jou niet zint, doe je dus af als een stropop. En dan wederom een poging tot kleineren. Tja, je laat je wel kennen... Pogingen tot kleineren, 'd' - 't' fout. Is dat bewust of is dat gewoon een Pavlov reactie?

3
272 RobP

@272 en ik heb je nota bene al antwoord gegeven.

0
273 Attercopus

@273 "en ik heb je nota bene al antwoord gegeven."
Het enige 'antwoord' welke je gegeven hebt, is:"ik denk dat je met een IQ van onder de 100 best een goede vakman kan worden."
Dat mag ik toch hopen, een redelijk groot deel van de bevolking heeft een iq van minder dan 100.
echter de vraag was:"en vaklui hebben gemiddeld een iq minder dan 90 ????"

1
274 RobP

@274 “echter de vraag was:"en vaklui hebben gemiddeld een iq minder dan 90 ????"”

Geen flauw idee, ik ken geen onderzoeken hierover. Ik zie ook niet waarom ik daar antwoord op zou moeten hebben: ik heb nooit iets gesuggereerd over hun gemiddelde IQ (dat is jouw domme stropop).

0
275 Attercopus
276 Schildpad

@275 Waarom blijf je je insinuatie ontkennen? Bewust / onbewust, laat ik aan jou over, het staat er gewoon, daar is geen stropop voor nodig.

2
277 RobP

@277 waar staat het? Ik schreef: “Ik denk dat ze (mensen met een laag IQ) prima functioneren omdat er heel veel banen zijn waar je juist geen hoogopgeleiden voor nodig hebt. We hebben in dit land een ernstig tekort aan vaklui.”

Hoe rijm jij dat met: “en vaklui hebben gemiddeld een iq minder dan 90 ????" Ik ben wel benieuwd hoe zo’n kronkel werkt, en of het dyslexie, domheid of trollerigheid is.

0
278 Attercopus

@276 helaas, het artikel staat achter een betaalmuur.

0
279 Attercopus

@279
Gellukig heb ik in @1 een link geplaatst die achter die muur uit komt : )

0
280 Schildpad

@280 gevonden; ik was een beetje voorbarig question

0
281 Attercopus

@264 . We hebben allemaal menselijke genen. En daarbinnen zitten verschillen. Oh wat vreselijk. Die mag je vooral niet benoemen....want de polcor-elite is daartegen.

2
282 PFL

@278 Wat jij schreef, is al eens gekopieerd en 'onderstreept'. Leuke was dat je daarbij mij verwijt selectief te knippen (@266) om dan zelf selectief te knippen (@267). Lees zelf @220 en je reactie @221 nog maar eens.
"Ik ben wel benieuwd hoe zo’n kronkel werkt, en of het dyslexie, domheid of trollerigheid is."
en wederom een poging tot kleineren maar het is meer een ultiem staaltje spiegelen.

1
283 RobP

@282 snap je het niet of wil je het niet snappen? Ja, mensen verschillen genetisch vanelkaar, dat is een feit. Alleen is het geen feit dat er genetische verschillen zijn tussen rassen die een verschil in intelligentie geven.

1
284 Attercopus

@284 Niet tussen rassen want die bestaan niet , tussen bevolkingsgroepen.

1
285 solidsteel

@285 meestal zet ik die term dan ook tussen aanhalingstekens, maar even vergeten. Sowieso maakt het (voor mij) niet zoveel uit wat voor naam je er aan geeft.

0
286 Attercopus

@284 . Kennelijk wijst wetenschappelijk onderzoek uit dat verschillende volkeren verschillend IQ kunnen hebben. Wat is daar mis mee? Chinezen hebben echt een hoger IQ dan wij westerlingen.
Als dat zo is dan is dat zo. Ik voel me daarom niet gediscrimineerd of minderwaardig. Misschien heb ik ook wel kortere tenen dan sommige anderen..........

1
287 PFL

@122 Juist omdat er 'witten' wordt gezegd weet je dat deze reactie zelf polariserend bedoeld is, en geen objectief bedoeld argument om een foute interpretatie recht te zetten.

Je kan ook gewoon relaxt reageren op dit soort beweringen, in plaats van olie op het vuur te gooien en de polarisering nog verder op te drijven, tussen de linksen en de rechtsen, de 'witten' en de zwarten, tot de verdeling compleet is en we nooit meer samen een front kunnen vormen tegen echte gevaarlijke machten. .
Hoe vaak ik al niet ben geconfronteerd met discriminerende en bevooroordeelde opmerkingen. Ik ga gewoon m'n eigen gang, en als ik er wat van zeg probeer ik niet mensen nog meer uit elkaar te drijven maar door gewoon objectief wat feiten te laten zien.

1
288 zewa

@287 niets mis mee, maar alles wijst er op dat dat niet met hun genetische achtergrond te maken heeft. Het wordt dus fout zodra je gaat extrapoleren en beweren dat mensen met een bepaalde huidskleur nu eenmaal gewoon intrinsiek dom zijn.

1
289 Attercopus

@121 Het is inderdaad wel dat veel blanke types schreeuwen dat Aziaten alleen maar alles beter doen omdat ze zo ambitieus zijn en de hele dag lang oefenen en studeren (in plaats van te gamen of te twitteren, neem ik aan). question

1
290 zewa

@288 je refereert naar een post van mij waar ik niets zei over ‘witten’ en ‘zwarten’. Kan zijn dat ik ‘witten’ ergens gebruikt heb en ‘neger’. Stoor je je daaraan?

1
291 Attercopus

@290 ze scoren beter op IQ testen door het drillen in het onderwijs en door de ouders (en vermoedelijk ook doordat ze IQ testen oefenen). Dat betekent niet dat ze alles beter doen: op mijn vakgebied heb ik nog nooit een goed wetenschappelijk artikel uit China gevonden (en wel een hoop bagger),

2
292 Attercopus

@274

Ongeveer de helft moet onder de 100 zitten.
Daar worden die tests opgemaakt.

1
293 MARCUSAURELIUS

@290

Bepaalde zaken kunnen ze ook beter.
Zo hebben ze fijnere vingers en zijn ze motorisch beter. (gemiddeld genomen)
Dat maakt met name de vrouwen geschikter als wij voor priegelwerk.

Hoe het op academisch niveau zit durf ik niet te zeggen, er moet hier in ieder geval worden meegenomen dat voor dat soort opleidingen er anders als hier wordt geselecteerd.
(daar op corrigeren is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker met een toets die toch al discutabel is)

0
294 MARCUSAURELIUS

@255
“Wat valt er te interpreteren aan het feit dat het IQ in Afrikaanse landen laag is?”

"Sommigen interpreteren dat als het feit dat intelligentie met ras samenhangt. De wetenschap zegt dat daar geen aanwijzingen voor zijn. Er lijkt totaal geen sprake van een genetisch verschil in intelligentie tussen rassen."

Dat kan zo zijn, maar dan blijft nog steeds overeind dat het gemiddelde IQ van de bewoners van Afrikaanse landen lager is dan die van Nederlanders. Waarom wordt hier toch zo omheen gedraaid? Waarom wordt er genetica bij gehaald?

“Het linkse wensdenken... Hebben we nog steeds niet door dat het regelrechte onzin is?”

"Ach, nu is de wetenschap plots onzin als het je niet uitkomst? De krampstuip van popu-rechts ..."

Je geeft zelf aan dat nooit wetenschappelijk is vastgesteld dat het werkt, dus wat bedoel je nou dat het onzin is? Je zei dit:

""Geef ieder dezelfde voeding, opvoeding, scholing, kansen, etc. en de verschillen verdwijnen (waarschijnlijk, want niemand heeft dat experiment ooit op voldoende schaal uitgevoerd).""


“Allochtonen doen het qua schooluitval en criminaliteit veel slechter dan autochtonen, zelfs de derde generatie allochtonen.”

"Zeker, maar wat heeft dat met het IQ van hun ‘ras’ te maken? Je logica is gebroken."

Sorry, nou ben ik los. Ik zie het woordje "ras" nergens staan in mijn zin. Wel "allochtoon", wat betekent: ergens anders geboren of van ouders die ergens anders zijn geboren.

0
295 Sterke

@295 het wordt een beetje vermoeiend ... je hebt de feiten, en je hebt de interpretatie van die feiten (bv. door volksmenners). Met de feiten is niets mis, maar in de interpretatie slaan velen de plank mis.

Ik geef aan dat er nooit wetenschappelijk is vastgesteld dat IQ verschillen tussen ‘rassen’ een genetische basis hebben. Dat betekent dat het er alle schijn van heeft dat het verbeteren van de sociaal-ecomische omstandigheden zinvol is als je IQ zou willen gelijktrekken.

Zie je dat ik ‘ras’ tussen aanhalingstekens zet? En het blijft gewoon gebroken logica van jouw kant.

0
296 Attercopus

Aanvulling: met de ‘feiten’ is waarschijnlijk ook een en ander mis, maar daar hadden we het even niet over, volgens mij.

0
297 Attercopus

@296
"Dat betekent dat het er alle schijn van heeft dat het verbeteren van de sociaal-ecomische omstandigheden zinvol is als je IQ zou willen gelijktrekken."

Nogmaals, daar is geen bewijs voor dus moet je ophouden met wensdenken.

0
298 Sterke

@298 het is geen wensdenken, het maakt mij persoonlijk geen ruk uit. Het enige wat me uitmaakt is als mensen zoals jij wetenschap verkrachten. Er is veel meer bewijs voor de stelling die ik uitdraag dan voor het tegenovergestelde. Is het daarmee totaal zeker? Nee, maar dat heb je met wetenschap nooit. Wetenschap is dus vrij duidelijk, maar wat we daar als maatschappij mee moeten is weer iets heel anders. Daar gaat wetenschap niet over.

0
299 Attercopus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Zionistenhaat is prima. Massa-graven gevonden in Gaza, waar mensen geboeid in waren gegooid met een schot in het achterhoofd. Geen wonder dat me...

2 minuten geleden geplaatst door Rooibos

baba jaga
Offtopic

@2873 Dankje WF op de tafel staat nog teguila of cola....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

spookrijder
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Derdelanders? Dat zijn toch negers die in Oekraïne verbleven? Die moeten lekker terug naar hun negerland, wat moeten ze hier?...

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Fijn voor Lillian. Gefeliciteerd. :)...

4 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@3Ja die aquatische soorten hebben echt een typhus hekel aan droogte idd XD...

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
Offtopic

@2843 Proficiat baba....

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@1 Sommige van jouw soortgenoten kunnen ook slecht tegen droogte lijkt me. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
Wilders’ ijskast en de slapende journalistiek - Joop - BNNVARA

Tja discrimineren is van sommige clubs een gewoonte en bij enkele een liefhebberij vooral over mensen met een andere mening!...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Weetal
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

Het kan wel raar gaan.https://nos.nl/artikel/2518201-zeker-155-doden-door-overstromingen-in-tanzania...

8 minuten geleden geplaatst door Weetal

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@63 Correctie. Als jij bijvoorbeeld geen asielzoekers naast je hebt wonen....

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Hotwives PornBumble Bee PornCinnabelleFamily Simulator Porn GameColegiala FollaThe Cursed PrinceFootjob PormSwxy PornStarfire HotWifemasterbatingBeautiful Naked TeensLesbian Massage Hidden CameraHottest NudesAsian CuckoldAdkamuCartoone PorneXcxx HindiCambro PornPornovoyeurGuatemala PornJhonny SinsKittykristen NudeSex Video Sex Video SexyWww Sexmax Xxx ComPublic Boob SlipMandy Muse XxxCrying DeepthroatPornolatino GratisShemale Amateur PornNicole Doshi TwitterSecret Henti.clubTsuande NudeWest Indian Sex VideoIndianauntysexvideoFemdom HentaiSunny Leone Sex ClipTeacher Fucked HardSexidentJapanese PornpornNao.contkMickie James NakedSarah Banks Full VideosChinese Sexy Video BpSunny Leone Sexy Blue VideoKannada Xnxx Sex VideosFickingMiakhalifa ThreesomeJav GurBigtit Asian PornBokep Mom And SonHindipornoBrother And Sister Six VideoMasturationEbony Porn GrannyFree Black Lebsian PornAbigail Mac DreddFre PrnoYourpornstarManwha HentiaAdult Video ChatsX Video HistoryDeepthrout PornPov XvidNisha Ki JawaniCartoon Fuck VideoBen Ten Porn GwenPorntube Asian AnalChay AvenueHenraisMha FutaAlix LynexFree Porn With Mature WomenMature PornstarsMelhor Filme De PornografiaAlice ChambersAsian Porn StrIndian Xnxx DesiSpy-233 ChiharuXxxx XxnxIndian Brother Sister FuckBengali Girls Xxx VideoHot Movie Scene VideoBbw Cuckold PornCuckold Creampie EatersAmateur HandjobsSweetsouthernfeetXxx BigbuttFirst Night Sex Video IndianLois Griffian PornLebian Lap DanceXnx KoreanXvideo Three SomeMallu Reshma MoviesXxx Hot Blue FilmVoyuer Beach NudeNudifying AiBj KoreanHindi SrxBoobs Porn VideosTbfe PornJenbretty PornOlder Milf HotPain Full Anal PornHotwife ReclaimPron HdXhampsteeHot Porn MovieFat Naked WomenXxnx VideosXnxx IndieanEt PornPornmagazineLisa BoyleSmall Titties LesbiansChole FosterNew Indian Adult WebseriesPusayMia Khalifa LiveSunny Leaon VediosSubmilfHot AsmrtistsThottiesWinx Club HentaiStickam BateBlake Blossom JoiCreepshot TeensPorn Sites RedditAshemalwMelhor Filme Pornô BrasileiroFatal.model.divDaphne NakedIvana Bozilovicسکس لزبینBraxxers VideoSasha Alexander SexyHindi Sex Video AudioMahindra Sex VideoAssamese Hot SexMaria Bose PornScarlet Rose Porn VideosSunny Leon Xnxx ComBeautiful Nude Grilsسِكِسِ جْدِيَدِMature ThreesomesXhimisterSavita Bhabhi Ko ChodaDesi Masala Web SeriesAdult Series OnlineCeleb JigadHotest Porn Movies