door Carol Fenijn in Politiek  ·  40 Reacties

  • 8
  • 507x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zei de fraudeur pechtold.

8
1 Positivo

In Nederland wordt de racismekaart zo vaak onterecht getrokken dat het steeds moeilijjker wordt een zinnige discussie over dit onderwerp te voeren.

6
2 Carol Fenijn

Wat een zielige vertoning weer. De gevestigde partijen zijn in paniek en weten weer niets beter te verzinnen dan de racismekaart te spelen. Het is 2002 all over again!

8
3 greenmango

Corrupte Pechtold moet zijn grote mond houden!!! Waarom zit die nog altijd in de tweede kamer??? Onbegrijpelijk dat ze hem niet al lang op straat hebben geflikkerd....

7
4 Topperz

Baudet is een geschenk voor de gevestigde partijen. Als ze hem niet hadden om op af te geven en van racisme te betichten, hoe moesten ze zich dan nog profileren als verschillend van elkaar? Ze lopen immers allemaal blindelings aan de leiband van de banken en multinationals, de globalisten dus.

9
5 Wendel

Veel dichter tegen extreemrechts en nazi's vind je ze niet in Nederland, contacten met Erkenbrand, de NVU, politicoloog Cas Mudde.

Ik snap ook niet dat die Alright figuren daar zo'n probleem mee hebben die dragen hier dagelijks deze propaganda uit. Dus i.p.v. dat je er nu trots op bent gaat iedereen het hier zitten ontkennen.

18
6 mike45

goed zo Pechtold. hoe meer aandacht voor het FvD hoe beter. ga zo door

6
7 Roomboterbabbelaar

Baudet profileerde zich slim via Facebook. In de luwte dus. En natuurlijk wachtten de andere partijen hem op. Dit gaan we wel vaker zien. Baudet is slim genoeg om het te redden maar dan moet hij wek zijn primadonna gedrag afleren. En nooit schreeuwen, dan ben je je aanhang snel kwijt

5
8 Lerac

D66 heeft niks zinnigs te zeggen dus richten ze zich alleen maar tegen FvD.
Want politieke standpunten hebben ze niet.
Die waaien met elke politieke wind mee.
Zo lang ze maar mee mogen regeren.

9
9 meneer van het nieuws

Baudet werd even gefileerd door de ander partijen mooi om te zien vooral Pechtold van D66 was prima in vorm , Baudet lieg alles aan elkaar en hij was zich zelf lekker voor gek aan het zetten in dat debat , alles maar dan ook alles wat die heeft gezegd de afgelopen jaar staat met beeld op internet en kan je zo zien op Youtube.
Je wil als serieuze stemmer toch niet bij dit soort partijen willen horen ,. hopen dat hij door de Nederlander snel weer met beiden benen op de grond wordt gezet , wat een afschuwelijke man is die Baudet,.

12
10 qubix

@10 Nou nou, je zult wel een dikke veer in je reet krijgen van Pechtold.... Misschien gaat hij je wel eens uitnodigen in zijn mooie appartement wat hij bij elkaar heeft gepijpt...

10
11 Topperz

Het is 1 grote echo van hoe het met Wilders begon.
En dat is een heel hol vat gebleken met veel kabaal.

Nu slaan veelal dezelfde volgelingen op de trom voor Baudet. En ze vinden het moo9i klinken.
Want Baudet gaat het maken, die komt aan de macht.

Hoop doet leven nietwaar?

14
12 HenkG

Ben blij hem weer eens te zien, hij heeft lang achter de geraniums gezeten in zijn penthouse, maar is nog in goede doen.
echter nu moet ik toch gaan stemmen, al ware het maar om tegen dat penthouse kereltje te stemmen.

7
13 Doordenker

Maar wat heeft Baudet nu precies gezegd? Als dat is dat verschillende sociale of nationale groepen gemiddeld verschillend scoren op IQ-tests en dit geen invloed mag hebben op beleid omdat je mensen altijd individueel moet beoordelen, dan lijkt me dat volkomen redelijk. Als hij heeft gezegd dat wetenschappelijk bewezen is dat zwarten dommer zijn dan blanken en daarom gediscrimineerd mogen worden, is het een ander verhaal.

3
14 Civ

@11 Zo'n intimiderende, homofobe reactie toont alleen maar aan hoe sterk Pechtold staat. Baudet kon gisteren ook alleen maar tegen hem schreeuwen en als een kleine jongen jammeren dat hij werd gedemoniseerd. Inhoudelijk had Baudet geen inbreng.

7
15 Balling

Volgens D66-leider Alexander Pechtold maakt Baudet zich schuldig aan discriminatie 'op geslacht, geaardheid en ras'.

Alexandros Appartementos roeptoetert wel meer onzin uit stembusangst.

7
16 Wil je niet weten

** gebruiker verwijderd **

Wij worden toch al jarenlang gediscrimineerd door degene die ons verwijten dat wij discrimineren.

17 verwijderd5929219

.
Pechtold heeft allang zijn integriteit verloren. Trouwens echt zelden zo'n gluiperd gezien question

9
18 Ook maar gewoon een duts

Pechtold 4 president!

7
19 Oebie
20 Ook maar gewoon een duts

@10

Nee, je wil bij een partij horen die Nederland in de uitverkoop zet en zijn ziel aan de oppermachtige EU verkoopt......

-sarc uit-

8
21 Dunkelheit

Toch valt het mij op dat op deze klote site steeds minder het eens zijn met Baudet de reacties worden steeds minder goed om te zien met die gasten als Baudet en Wilders kom je totaal niks verder in Nederland in tegendeel het wordt alleen nog maar slechter voor de mensen die al niet veel hebben , dit zijn gewoon ordineren rechtse heikneuters

5
22 qubix

@20 Op Geenstijl is Baudet uiteraard een held. Ik vraag mij wel af of hij daar blij mee is. Hij heeft er namelijk niks aan. GS doet niets anders dan het versterken van een imago waar zijn tegenstanders Baudet op aan kunnen vallen.

4
23 Balling

@18 Er zijn ook nogal wat mensen die Baudet juist een gluiperd vinden. Net zo relevant = niet dus.

2
24 Balling

@22 Het zou al heel wat zijn als Baudet gewoon eens aan het werk gaat in Den Haag.
Waar blijven de wetsvoorstellen? Wanneer gaat-ie samenwerking zoeken met andere partijen?
Campagne voeren kan je via Twitter, maar Twitter is weer niet geschikt voor politiek bedrijven.

2
25 Steenloper

Het valt mij op dat het CDA (Buma) zich zoveel mogelijk afzijdig houdt, net als indertijd Balkenende toen de anderen op Fortuyn aanvielen. Verstandig, want het is weer een non-discussie.

4
26 Vandeprinsgeenkwaad

@4 Dat begrijp ik dus ook niet, men neemt ieder de maat maar hun leider mag elke wet over treden, dan zijn het ineens prive zaken en word er niet verder gekeken.
Vind het nogal niet prive een vliegreisje naar de oekraine terwijl men een verdrag wil sluiten.
de penthouse van een canadees terwijl men ook net het ceta verdrag wil sluiten.
!x is toeval 2x is structueel.
Pechtold is corrupt en dat hoort onder zocht te worden tot de bodem uit gezocht.

Dat men het af doet als prive zaak mag pechtold en zijn partij nog jaren achter volgen de smaak van corruptie in de partij top van d66 blijft.

4
27 Gratiebarmhart

@10 Thieery deed het uitstekend. De rest stond er maar een beetje verwezen bij. En asscher die zogenaamd verontwaardigd is. Laat me niet lachen. Die heeft de afgelopen 4 jaar tot en met zijn elleboog in de reet van Rutte gezeten. Deze charlatan heeft allang alle geloofwaardigheid verloren.

7
28 Querulijn Xaverius,

@26 Mij viel het op dat Buma als winnaar van het debat verklaard werd door journalisten aanwezig bij Jinek.Een goed voorbeeld van kijkers manipuleren ten voordele van hun eigen voorkeur.

1
29 jantje van leiden

@29 . Ik heb het debat niet gezien, want totaal niet relevant voor gemeenteraadsverkiezingen, maar misschien is het wel omdat Buma niet mee doet aan die onzin over discriminatie e.d. dat hij uitgeroepen is tot winnaar van jet debat.

3
30 Vandeprinsgeenkwaad

@30 Wie zwijgt stemt toe.

5
31 jantje van leiden

@22 " Deze klote site" Vraag me af wat je hier komt doen eigenlijk? Je frustratie kwijtraken over de minpunten in je leven?

6
32 lisaaatjuh

Politiek is vrij simpel tegenwoordig. Kwestie van wegstrepen. Als je op die politiek correcte kliek stemt weet je wat je wel en niet krijgt. Dan blijft er niet veel over.

4
33 1050 hPa

@31 . Dat is wel een van de meest misleidende gezegdes in de Nederlandse taal.

3
34 Vandeprinsgeenkwaad

@31 dat is d66, donorwet.
De doden hebben geen stem

5
35 chouffleur

@34 Maar kan wel eens van pas komen als een christelijke fractieleider zwijgt als een fractieleider van een andere partij aangevallen wordt voor zijn racistische uitspraken gedaan in verschillende contexten.

0
36 jantje van leiden

@36 . Dat het u blijkbaar van pas komt wil nog niet zeggen dat het waar is.

3
37 Vandeprinsgeenkwaad

Geweldige foto, zoals Pechtold en Marijnissen staan te genieten van het schouwspel. FvD moet weg want stemmentrekker. Dus framen en in de uiterst rechtse hoek duwen, net als alle voorgaande dreigingen.

3
38 Echwaarjoh?

Als je als partij (d66) niks aan eigen plannen of ideeën in te brengen hebt, moet je je maar verlagen tot het demoniseren van je tegenstanders.
Heeft d66 eigenlijk nog wel eigen standpunten? Orgaanroof-wet, maar verder ???
Tja, dan blijft alleen nog het demoniseren van een ander over.

Best triest, als je daarmee in de Raad van de grootste stad van het land wil komen.

3
39 xtremy

@5 "....Baudet is een geschenk voor de gevestigde partijen. Als ze hem niet hadden om op af te geven en van racisme te betichten, hoe moesten ze zich dan nog profileren als verschillend van elkaar? Ze lopen immers allemaal blindelings aan de leiband van de banken en multinationals, de globalisten dus. ....."

Haha, ja in die zin is Baudet, tegen wil en dank, een zondenbok en strohalm voor de gevestigde nihilistische weg-met-ons-politiek.

2
40 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@9Nu nog even aantonen dat er geen ongevaccineerden te vroeg zijn gestorven en je heb mogelijk een punt. Maar ik ben bang dat dat een onmogeli...

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@56Ah, zit het zo.De Nato is daar nog niet.Rusland heeft daarentegen zijn grens wel richting de Nato opgeschoven....

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@9 Ja, ik heb begrepen dat er in gevangeniskolonie IK-3 sinds 16 februari weer plaats is. Daar is een plekje vrijgekomen dat was b...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@10 Precies. Ze zijn te dom om dat te snappen. Ze geven iedereen die zich wél heeft laten vaccineren nog een trap na.Echt, te dom om te poep...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@55 Ik werk niet bij de CIA Rob....

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@54 Dat heet NATO expansion Snorrie....

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

FrisseBries
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@9Als het aan mensen als jij gelegen had Sarcoff, dan waren we nu nog niet van het virus af geweest en zaten we nóg in lockdown. Met een he...

15 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Strongoli
De hele werkdag die vervelende radiozender aan

@1Inderdaad kwam je dat vroeger veel tegen. De Arbeidsvitaminen was zon programma dat veel gedraaid werd voor met name bedrijven die verzoekje...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@8 Water, havermout, hout zagen, en frisse poolnachten kunnen voor nuttige idioten als Vage beslist erg heilzaam zijn. Een soort 'speciale edu...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Strongoli
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

Excuus, valleien = alleen ...

21 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Gand Marai VideoChubby TeenfuckJacquie Michel Por'Rashi Khanna Sex VideosBbw Crystal BlueJaimiesmiles NudeDominican PornstarsKrissy Lynn VrFart FemdomBigger Porn.comPornoguatemalaMovies 2kSexy Bf ChinaChinese Hot MovieKatrina Jade AnalSunny Mabrey SexKet Winslet NudeEmma Wtson PornJapanese Porn NoviesDestiny Dixon CreampieJoi DatabseXvideos BrasilJay Big MouthStepmom.vomPoornasexSai Pallavi BikiniReal TicklingIndian Porn Videos WebsiteHot Bhabhi Ki SuhagratFuckingpussyAsian Pornographic ActressesPorn Teens MomTila Tequila 2022Hinca PMi Prima XxxDesixxx Video ComMaggie Siff NudeBest Nsfw Twitter AccountsDigitalplaygroudGigi Hadid NudeDenver BackpageAsusa NagasawaAshoka Tano PornIndigo White SexHindi Hot BpOld Naked MomsSouth Indian Porn VideosGina PornReddit BigdickgirlNatalie KnightVanessa Sierra NudeCobie Smulders NufeSex Bengali BoudiMadison Ivy Johnny SinsPoornvidioSexe TagPornogratuitBokep PornografiDoctor Nurse BfIndian Suhagrat First NightVidéo Porno Amateur FrançaisPornmd PornCuckold CoupleMiya Khalifa Porn ComXxxallIndian Xx MovieFurry Sex GameRaquelle_starrSleeping Pron VideoClothed MasturbationBrowser Sex VideoLenatheplug XxxBig CuckJija Sex3gp BhabhiSnuuy Leone XxxSexoduchaFreexcafeeTteen SnowSexmodelesPenlope Cruz NudeKali Roses Industry InvadersMumbai Ka SexGwyneth Paltrow Sex VideoRedtubeeCartoon Biggest BoobsLara-cumkittenGirlsout WestFreeomovi.com3d Xxx GamesFappeningPaint PornBalls Deep Deep ThroatRebecca Ferguson NakedSekxPorn Web HindiSiftcore PornSexo Boa FodaVideos For PornographyDesi Hot Dance3d Hentie PornFree Hentei MangaLovely Mimi OnlyfansMiya George HotPorn Wife's FriendDrunk Girl FuckBlack Bachelor PornAnton Harden VideosVovastreetJohnny Sins Mia KhalifaMadhuri Dixit Xxx VideoSouth Actress Hot Sex VideoIyyot TubeFootfetishbooruR ChubbyPurenidismGloryhole WifeTamil Actress Pron VideosPornolesbiennesPirn HubElvish PornLovely Lilith:Videoporno LatinoPorn Casting CouchEmily Blunt FeetMom.povOnlyindian PornHindi Sex Story HindiTeens NipsBollywood Sex ScandalShawnababyxxxWringers For ClothesThunder Thighs PornPorn Videos JabardastiOnly Fans AnalUltimate Surrender FullShaved CameltoesGp ArenasCj Perry NudesBlacked Com HotCorridas PornPlayboy Tv ShowerEllie Idol PovDakota Johnson XxxPriyanka Biswas NudeRoja Sex ComMilaluvIndian Ancient PornTelugu Aunty FukingInside Pool Porn