door Havermout in Politiek  ·  84 Reacties

  • 4
  • 874x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het is inmiddels wel EVIDENT geworden dat Baudet bij de eerstvolgende verkiezingen, en dat zal ergens volgend jaar zijn, geen enkele moeite zal hebben 10 zetels te zijn. De kinderlijke, schoolpleinachtige, kleinhersenige kleinzieligheid van Linksch en HET ventje komt nu ZO overduidelijk inhoudsloos, schreeuwerig en fascistisch over, dat hun geboortekreten zelfs in het volgende HEELAL spontaan in lachen doen uitbarsten.
En aangezien Nederlanders achterlijker zijn dan het heelal groot is, zal die echo EINDELIJK de linksche fascisten en de oplichtersklup van balletje balletje pechtHOLE sneller van de lijst doen verdwijnen als het piemeltje van onze geliefde lijder bij -20 in Pyongyang, waar hij weer es weldadig van zn snoepreisje en gratis vakantietje zat te genieten. Zometeen de REKENING van al zn gratis vakanties: Rutte GEDECIMEERD!!

9
51 FNKTD

@51

1) Beschik jij over een glazen bol?
2) Ken je het principe van de communicerende vaten?
3) Weet je hoe weinig je kan met 10 zetels?

7
52 mountainlion

@50

ik was een brave jaren 70 homo acceptant. Maar na pechtHOLE en vandaag weer homo advocaat, dat wist ik niet eens, Gerrit Sprong, die een voorkeur voor dikke pafferige blanke onbehaarde lelijke jongetjes had, en daar natte dromen over heeft, en de genocidale neigingen van hetero's als je homo's niet aan de band legt, ben ik het inmiddels HONDERD PROCENT geworden.
En ik wil het HARDER genezen als een oncoloog die die ziekte uitsnijd. Waar D666 elke dag een 4 gangen maal ervan opdient...
MAHLZEIT!

13
53 FNKTD

@1 ,

Die debatleider kun je weinig kwalijk nemen. Die ging er waarschijnlijk vanuit dat hij met volwassenen te maken had, geen schreeuwlelijkerds.

2
54 progressiefliberaal

@51 We schrijven al ruim 60 jaar links zonder sch. Andere spelling.

9
55 Yesterday

Oh en de debatleider is trouwens best wel knap dus ik wens hem het beste toe, zeker geen ontslag.

En met dit toppunt van inhoudelijk reageren hou ik het maar voor gezien voor nu.

4
56 progressiefliberaal

@51 Oh en fascisten zijn rechts. Heel rechts

7
57 Yesterday

@52

1)de kijkers kijken door deze poppenkast en hol fascistisch geschreeuw heen
2) natuurlijk: VVD=PVDA=D666=GL=DENK=etc, etc, etc.. Dat is al bijna een eeuw bekend. Ook dat was weer zeer duidelijk met het hol en zielig fascistisch klein Arsscher schreeuwend mannetje maar zelf GEEN REET honderd JAAR gedaan heeft!
3) NEE, dat is een LANDSLIDE, maar dat begrijpt u helaas nog steeds niet. Zelfs EEN zetel kan DODELIJK zijn in een 'democratie' en dat is PRECIES DE reden dat 'democratie' afgeschaft gaat worden!

10
58 FNKTD

@58

"Zelfs EEN zetel kan DODELIJK zijn in een 'democratie

Hoe?

6
59 LGK

@55

dat heb ik vaker gehoord en ben er dan es spontaan over gaan nadenken. Hoe werd die sch vroegah uitgesproken? Ik moest even oefenen, want nu denken we dat het als een G wordt uitgesproken maar dat is dus NIET zo. Het is een wat zwaarder aangezette S klank, nauweljks hoorbaar maar als je het weet dan hoor je het. Dus zijn alle letters in het Nederlands wat cleaner uitgesproken wat tot een ZEER LELIJKE taal geleid heeft wat voor buitenstaanders en mij dus eigenlijk klinkt als gecremeerd glas. Totaal onhoorbaar.
Maar dit heeft natuurlijk MEER gevolgen, want WAAR gaan de klanken die we afgeschaft hebben dan WEL naar toe? En het viel weer bij Yassine Fewas op, dat hij blank was opgevoed: de elite en 'hoogopgeleiden' spreken de R uit als een G, dus de R klank is verdwenen in het elite dialect, dat is G geworden, verder spreken ze de F als een V en vice versa en nog wat letters en klankverwisselingen.
Net als de gedachtenwisselingen, dus links schrijf je als LINKSCH! For their own sake...

7
60 FNKTD

@39

Wilders zal vannacht weer wat geruster slapen. Misschien komt hij toch nog weer terug als dé man op extreem rechts. Baudet is waardeloos in het debat….

8
61 WijzeDwaas

We kunnen gerust vaststellen dat Baudet geen begenadigd politiek debater is. Maakt de aanhang niets uit. Die zien wat ze willen zien en roepen vast de overwinning uit.

7
62 Yesterday

@61 ,

Wilders toch ook? Dat heeft zijn populariteit nooit in de weg gezeten.

Nee, ik denk dat we van beiden nog lang niet af zijn. Dat geschreeuw is pas net begonnen want nu zullen er ook steeds vaker wedstrijdjes komen wie het hardst kan.

2
63 progressiefliberaal

@63

Wilders is van de ingestudeerde oneliners en daar is hij best wel goed in.

Baudet doet net alsof hij een debater is, Wilders weet van zichzelf dat hij in een scherp debat verliest. In feite is Wilders dus nog slimmer dan Baudet.

6
64 WijzeDwaas

@62

Baudet was MET AFSTAND winnaar van dit 'debat'. Linksch is nog NOOIT zo door de mand gegaan en zelfs Meisje Marijnussen had het over 'kakelende stropjanussen': inhoudsloos, hol, linksch fascistisch gebral. Als het Marijnussen Meisje slim is keert ze zich af van de PVDA/GL koers van haar voorganger en gaat met PVV en FvD verder: 76 zetels! question question

9
65 FNKTD

@60 Tja, als je goedkoop wilt winkelen bij de action dan kan ik ook voor de aanbiedingen gaan. Heb er eentje. Het FvD. Het schorum voor demagogie. Was een aanbieding. De autocorrect maakte van het woord schorum, scrotum. Heb dat toch maar even aangepast. Geeft wel het niveau weer. De jouwe dan hè.

8
66 Yesterday

@65 ,

Staat die F voor fantast?

2
67 progressiefliberaal

@65

Je hebt zeker naar een ander debat gekeken als ik……

5
68 WijzeDwaas

@65 Zit je nu alles wat je benoemd op je zelf te betrekken.

6
69 Yesterday

@64

Een scherp debat verliezen D66, met Penthouse Peggie, Markie MEER, meer, meer, Yassine klimaathoaxer en Moskee Buma allemaal honderd procent en oneindig meer. Alleen 'racist' en 'fascist' gillen helpt ze daarbij uit, voor de rest hebben ze nog nooit ook maar een waar woord uitgesproken. En laat hun LAATSTE woorden hun nou NET niet redden....

7
70 FNKTD

@70 De aanval is de beste verdediging. Wel een beetje lastig als je met tien nul achter staat. Niet geprobeerd is altijd mis.

6
71 Yesterday

@67

bijna..

@68

dat MOET wel...

5
72 FNKTD

@71

Weet ik niet. FvD gaat direct, koud 4 maanden na de Tweede Kamer verkiezingen al gelijk de gemeenteraadsverkiezingen in. Alles komt dus een beetje vol op Thierry's boordje over en moet hij dus gelijk flink dooreten. Wilders deed bijv 5 jaar lang helemaal niks in de gemeentes, daar trok hij zich van terug. Maar hij blijkt wel WEGBEREIDER te zijn geweest, want de poep SPOOT Penthouse PechtHOLE en Spongknaapje Yassine uit den broeck!!

4
73 FNKTD

@69

daarom bewonder ik Baudet en Theo ook zo, en Wilders ook: zij durven het tegen die linksche leugens op te nemen. Ik ben meer van eerst schieten, dan praten...

5
74 FNKTD

Waarom was de debatleider wit?
Stelletje racisten...

2
75 Kaas Keeskop

@73 Wilders trok zich niet terug want hij er is nooit geweest.

De FvD ook maar zeer beperkt.

Vraag me af wat hij in de debat deed trouwens.

1
76 Violier

@73 'Maar hij blijkt wel WEGBEREIDER te zijn geweest, want de poep SPOOT Penthouse PechtHOLE en Spongknaapje Yassine uit den broeck!!'

En bij u spat de fantasie uit uw hersens....

1
77 21st Century Guy

@75 Ze moeten binnen de witte lijnen blijven.....

1
78 21st Century Guy

@76

Geert is carnaval aan het vieren, dat vindt ie zeer terecht VEEL belangrijker

@77

ik zag toch echt bruine straaltjes langs hun beentjes lopen. Van angst....

3
79 FNKTD

@79
"Geert is carnaval aan het vieren, dat vindt ie zeer terecht VEEL belangrijker'
Nee, PVV doet niet mee in Adam

Op zich wel grappig

Wilders heeft het nooit voor elkaar gekregen om lokaal PVV op te zetten in Adam
Er wonen toch genoeg moslims waar A'dammers wellicht een probleem mee hebben

Maar dat is dus schijnbaar niet zo

Maar wel zijn er een aantal bruinhemden die voor FvD willen stemmen
Maarja, dat heb je in elke gemeente wel

4
80 LGK

@80

Op zich heeft u een punt: Amsterdammers zijn niet veel anders dan Rotterdammers en dat is een PVV stad. De verklaring is dus dat de autochtone Amsterdammers naar Almere zijn gevlucht en guess what? Dat is OOK een PVV stad! Uw segragatiebeleid werpt dus zn vruchten af want over blijven dan alleen grachtengordel links, GL, en D666 over. Verder zijn Amsterdammers de Laatsten der Mohannikanen, of moet ik zeggen MOHAMMEDkanen, want die stemmen nog PVDA! DIe hebben nog steeds niet door waar de PVDA WERKELIJK voor staat, waarschijnlijk door raddraaiers en goedkope oplichters als vd Laan, Cohen en Arsscher om de tuin geleid. Arsscher trapt de deur achter zich naar het Stadhuis dan ook als een bezeten ezel in en hoort helemaal niet tegenover Baudet te staan. Hij mag zn schoenen niet eens poetsen..

De reden dat VVD, D666, GL en CDA zich zo zorgen maken over FvD is omdat Baudet juist BIJ HUN stemmers vandaan haalt. Die balen van die banencaroussel en elite beleid en hebben nu een uitweg!

3
81 FNKTD

Rotterdam is een PVV stad...

"De PVV en VVD zijn na het tellen van 90 procent van de uitgebrachte stemmen, de grootste partijen in Rotterdam. De PVV steeg ten opzichte van de vorige Tweede Kamerverkiezingen van 13 naar 16 procent van het aantal stemmen. Op de VVD stemden dit jaar 4 procent minder kiezers, maar nog altijd 17 procent."

16% van het aantal stemmen maakt van Rotterdam een PVV-stad...
En dan blijft extreemrechts nog zeggen dat het niet aan grootheidswaanzin lijdt.

2
82 Hadjememaar

Hoop dat het penthouse meneer net zo vergaat als indertijd ene melkert, zo als melkert Pim wegzette, zo doet penthouse kereltje dat met FvD. het beeld staat op mijn netvlies gegraveerd.................. studentjes moeten het maar ff opzoeken.!!

1
83 Doordenker

Walgelijk hoe Alex Penthouse en Asscher spraken tegen Baudet. Denk dat de heertjes van D66 en PVDA een uur in de wind stinken en zeker niet brandschoon zijn.

1
84 Dissident

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
'Ik ging op date met koning Willem-Alexander'

Ze heeft zeker wat aandacht nodig. Het is allemaal niets geworden dus wat moeten we er mee?...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

@4 Naarmate de leeftijd hoger wordt, neemt het relatieve verschil af....

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@28 Je opmerking "En verder kom je nu pas, na zovele jaren, oog in oog, met de bijwerkingen daarvan. " is dus voorbarig....

6 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
Meeuwen zijn vanaf nu de meest gehate vogels

    "Meeuwen zijn vanaf nu de meest gehate vogels (vkmag.com)" Tja PVV, misschien toch maar eens die meeuw, die nsb ook gebruikte, ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@27Ik wacht de onderzoeken af. Tot die tijd (dat kan wel even duren), laat ik mij maar even niet meer "vol" spuiten. Heb nu wel even genoeg ge...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Nicks R. Van
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

Vergeten wordt dat groene planten CO2 omzetten in O2 (zuurstof): de koolzuurassimilatie! En zuurstof is onmisbaar om te leven. ...

17 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@22Omdat jij als allereerste de VVD'r, met name benoemt!Wat daarna komt is dan niet relevant meer, zeker als je het ook nog "prima" noemt....

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Nicks R. Van
Klimaatminister Jetten blijft CO2 uitstoten: 'Ik ben geen heilig boontje' - NieuwRechts.nl

@3 En middenin ook! Dus komt overal voor....

20 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@87 Np ! ...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@26 Het is toch mooi dat ze toch nog verder onderzoeken of long-covid mogelijk veroorzaakt kan worden door de vaccinatie. Wat wel bijzonder is a...

20 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Niki Harris PornXnxx Sex TubeXvideo Full Hd MovieTittie FlashersAbella Danger FistingPotter Twins PornNude Models On InstagramMature Women ToplesDesenho PornografiaSophia Loren NudeMariecfnmNalbari SexJapani Hd Sexy VideoXxx Bengali HousewifeSanta LatinaExploited BabysittersLesbian Molest PornGame Of WhoresKaterinasoriaA Lesson In Cock WorshipMom Foot JoiWoman Jerks Off HorseRaping StepmomHottaliciaCamsodaDiezoSilvie DeluxeMarymoody PornDesi Village Sex VideoWest Indian Sex VideoHd Porne VediosPandora KaakiSexy Nude BabesHorror Porn XxxFuturnia PornNaked People PicsVera King PornBlack Porn GoodCock Suck CompJake Preston GayBest New Sex VideoMallu Bath SexSexy And Pron VideosAdult Search.comSkipthegames FlArabic.pornoPorn ZapYou Tube Pornoiángela CastroPaige Spirinac HotWww Sexmex Xxx ComBhabhi Ko Kaise ChodeCuckd StoriesPirno CaseiroImage XxxnxPunjabi Adult VideoM2mclubPornos PeruanasTia SweetsWaifumia NudeCute Trans PornDani Daniels BlackedAlainia DawsonSamantona PornXxx MastramEbonymystiqueBritnet LightCatalinawestXxxindiyanSunny Leone Sex Sunny LeoneVídeos Pornô Grátis BrasileiroGay Wrestling PornCori Chase PornKafka Star Rail HentaiFree Xxx Sex MoviesChelas Way PornMilf Fox PornPornhub SlappingSurprisecumNhentai MetKamihime Project RSexe PorNovinha Nuas FotosAnal Caseiro AmadorMarta La Croft XxxHot Girl Sex IndianXratedSanny Levn XxxSexual StoriesMr DeepdakeBig KlitDesi Xxx Hd VideosHusband WifesexStep Mom Sharing Bed PornXvideos AnimadoPhotoaconhantesسكس رومنسيPorn Huh.Aletta Ocean Video DownloadPornez NetTubeporbstarsLavideodujour$Pornos AmadorasMulher PornaJennieroseAbuse Sexual PornPornogra Fia GratisFgirl ChPeachypop34Xxxsex AnalAnties SexNico Robin HentaiShahvani.coomSucking PussyHotgirlsexHentaicityJapanese Big Boobs PornstarSerene SirenDenise Richards PlayboyNaked BendoverSexiest MilfNuru Massagr PornXxxxxhAdult PornsexFrapping ForumPorn En CasaJanhvi Kapoor BoobPorn VedeosIndian Nip SlipMere Husband Ki DulhaniyaKatsokinkyJames Deen Porn VideosDesi Horny BhabhiMel B NudeMacaulay Maroney NudeBrandon IronLois Lane HentaiHande Erçel BikiniSaiilormoonHentie ComicAsian Casting PornMotjerlessLustcinamaXnnx.coMom Sex StoriesTonsofcockSex Movies FreeVoiramimeCute Girl Pron VideoWet Pussy Training