Column Ewald Engelen: We're f*cked (ftm.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Scorpio in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 35
  • 1329x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

We zijn zelfs dubbel gefucked zo te zien.

1
1 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

2 Captain Hero

Als iedereen gewoon op de VVD blijft stemmen komt het helemaal goed

6
3 Blue Waffel

Evengoed heeft Engelen wel gelijk. Het is het grote failliet van links, dat ze hun doelstellingen en waarden verkocht hebben maar met de mond nog steeds het zo vervloekte socialisme belijden - dat ineens over zaken als gender identiteit en racisme gaat ipv van over de wezenlijke, politiek/economische stellingnames. Dát links mag wat mij betreft direkt in de vullisbak.

En wat 'rechts' socialisme noemt WAS gezonde tegenwicht bieden aan de taktieken van degenen die nietsontziend voor winsten gaan. Zoals banken en monopolisten, en vrijwel alle politici in hun kielzog. Ook de FvD en de PVV. Op die manier is er voor mensen niets meer te kiezen. Dat het plebs over rechts genaaid wordt is min of meer traditie, dat kun je van te voren weten. Maar schijnlinks is smerig schijnheilig in dit opzicht, en rommelt maar wat in de marge met pietleuterige zaken, die niets met politiek van doen hebben maar alles met het betuttelend "opvoeden" van het plebs.

13
4 Ness

Aan de minnetjes te zien trap ik op rechtse tenen; maar die rechtse tenen snappen niet hoe ongelofelijk ze genaaid worden door het gebruikte geldsysteem, de boom-en-bust cyclus, en hoe dat samenhangt met rooftochten sorry oorlogen om de zg 'creatieve destructie' te bewerkstelligen waarop de hele schuldenberg uiteindelijk opnieuw kan worden opgebouwd. Dit noemt men 'vrije markt' maar het systeem is erop gebaseerd een elite in stand te houden terwijl de rest van de mensheid de vruchten van zijn arbeid wordt afgenomen- gewoon slavernij dus.

Van een werkelijke vrije markt is alleen nog maar sprake in ver achtergebleven gebieden waar boertjes zelf produceren en hun waren naar de markt brengen. Ik ben voor een vrije geld-markt. En da's dan een typisch 'rechts' idee. Wat binnen het huidige LINKStotalitaire EU systeem helemaal niet mogelijk is. De termen links en rechts zijn bijzonder willekeurig. Ik zou 'rechts' graag willen typeren als 'links' en 'links' bestaat helemaal niet meer of het moet de back-up meute zijn voor fascisten die het verregaand belemmeren, institutionaliseren, beperken en onmondig maken van vowassen individuen voor hun rekening nemen.

9
5 Ness

'What else is new' ?

0
6 mightimouse

@4
Er is maar een echte linkse partij in Nederland en dat is de SP en deze partij heeft nog nooit het beleid kunnen en mogen maken Uw stelling slaat nergens op.

12
7 yanyans

@2
Ik haat clusterfucks!

1
8 Schildpad

Zolang grote groepen van de Nederlandse bevolking zelfs ondanks dat van alle kanten naar voren word gebracht, dat we door de meeste partijen met VVD en D66 6 leiders voorop voortdurend belazert worden, Rutte o.a. 1000 Euro Pechtold met al z'n prive zaken!

En ook met overgang naar de Euro zijn we door Zalm voor een prikje van de hand gedaan!

5
9 Zie Hier

@7 : de SP komt om in de eigen starheid, en weet niet te overtuigen. Dat is deels te danken aan het feit dat mensen zo'n afkeer hebben gekregen van politiek dat slechts 1 op de 20 leden van welke partij dan ook politiek aktief is - de politieke vijver waarin wordt gevist naar inspirerende politici, staatsmensen, leiders is een kweekvijvertje geworden vol met gestresste piranha's. En de SP heeft last van dezelfde kadaverdisipline, mi voortkomend uit pure angst (met name angst voor de media) waar andere partijen ook zo mee op hun bek gaan. Wie voor de SP in de politiek zit is net zo goed een trekpop van de bestuurlijke bazen.

Daarbij gaat de SP wel heel ver met hun socialistische aanpassingen, waarbij ze geen rekening houdt met de menselijke natuur. Marx was een goede theoreticus maar een slechte mensenkenner, en die moet je dan ook niet al te serieus nemen. Niet iedereen is behept met verregaand altruïsme en je kunt niet van mensen eisen dat ze hun eigenbelang pardoes opzij zetten uit solidariteit. Al te goed is buurman's gek.

13
10 Ness

De termen 'links' en 'rechts' zouden afgeschaft moeten worden in de politiek. Want dat is slechts 'hokjes-politiek' en het onderscheid is vaak nauwelijks te maken.

Als we eindelijk eens af zouden zijn van die termen, kan er gewoon naar de partijstandpunten gekeken kunnen worden. Dat zou wel eens héél verhelderend kunnen werken...

0
11 Scorpio

@10
Uw verhaal zijn slechts aannames zonder enige onderbouwing Bent U wel eens bij een ledenvergadering van de SP geweest? Ik geloof het niet dan had U wel een ander verhaaltje geschreven.

10
12 yanyans

@7 De term links wordt normaal gesproken gebruikt voor die politieke partijen die de samenleving willen sturen. De maakbare samenleving. De dashboard politici. Macht zonder grenzen. Mensen in hun doen en laten in alles bestuurd door de overheid.

In dat kader zijn bijna alle politieke partijen links. De meest linkse partijen zijn PVDA, D66, VVD, CDA en groenlinks. Het grappige is wel dat links van origine staat voor de volkse kant en rechts voor de elitairen. (Franse revolutie, de revolutionairen zaten aan de linkerkant van de senaat) Terwijl het in Nederland andersom is. De dashboard politici zouden ten tijde van de Franse revolutie rechts hebben gezeten.

Verwarrend als het is. De gangbare term voor de politiek die mensen wil dwingen en exploiteren in plaats van vertegenwoordigen is "links". De gangbare term voor mensen die vinden dat de politiek de mensen moet vertegenwoordigen is "populistisch". Wat weer een verbastering is van democratisch. Maar die term wordt gekaapt door linkse partijen. Die noemen zich bijna allemaal democratisch. terwijl ze het tegengestelde zijn.

12
13 purelogica

@13
Kan U dat bewijzen dat de linkse partijen niet democratisch Zion?

7
14 yanyans

@14
Zion is zijn

3
15 yanyans

@12 : tijdje aktief lid geweest ja, me terdege verdiept in de ideologie en op een gegeven moment afgehaakt om de redenen die ik noem en nog wat zaken. Ben niet het type voor dergelijke starheid, en iedere ideologie is een uitgekristaliseerd idee, wat vaak tot op het stompzinnige wordt doorgevoerd. In het algemeen.

7
16 Ness

@7 "....Er is maar een echte linkse partij in Nederland en dat is de SP ...."

Je vergist je! Links begint met de liberalen uit de Parijse communes in opstand tijdens de Franse Revolutie tegen de almacht van koning, adel en geestelijkheid....de liberalen zaten dan ook links in het parlement tegenover de koning. Het is dan ook links dat het Directoire aan de macht geholpen heeft, de latere exploitanten van proletariaat en kapitaal.....en dat is met de opkomst van het (kritische) socialisme nooit veranderd....!

16
17 CoolMemories

@17
Ik heb het over Nederland en niet over Frankrijk

4
18 yanyans

@18 Ik heb het over héél (West) Europa! En ook in Rusland waren de liberalen de linkse bolsjewisten die streden voor gelijkheid, vrijheid en kameraadschap tegen Tsaar en kerk.

6
19 CoolMemories

Volgens mij weten de meeste dit al echter het groot kapitaal heeft zo veel macht dat de burgers zijn verworden tot betaal slaven, maakt niet uit waar je op stemt genaaid wordt je toch.

5
20 Rattocasi

@3 Niet iedereen heeft gestemd op de vvd, hoe komt u daar nu bij?
vvd heeft zich bovenaan gesteld en een andere partij op voorhand al uitgesloten,
moet je nagaan hoe slim ze het spelen als mensen denken dat er massaal op vvd gestemd is maar een de kleine elite groep ( die honderdduizend die geld stallen in andere landen) die altijd op ze stemmen en dat zal altijd zo blijven want die hebben belang bij ze.

4
21 Rattocasi

Al een aantal jaren achtereen bericht De Nederlandse Bank over de zogenaamde AIQ, oftewel arbeidsinkomensquote. Of, in gewone mensentaal: het deel van de toegevoegde waarde dat in de particuliere sector per jaar wordt geproduceerd dat als inkomen wordt uitgekeerd aan werknemers. Dit deel blijkt al decennia te dalen: ging eind jaren zeventig nog zo'n negentig procent naar de werknemer, anno 2018 is dat nog maar zo'n 72 procent.

En niet alleen in Nederland: in heel Europa en Noord-Amerika gaat een groeiend deel van de geproduceerde waarde naar de factor kapitaal.

https://www.ftm.nl/artikelen/we-re-fcked?share=1&utm_content=buffer507fb&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

En VVD maar liegen dat werkende mensen meer krijgen pppffff wie stinkt daar nog in?

3
22 Rattocasi

@22
Iedereen behalve de SP stemmers.

3
23 yanyans

@7

Nou dan kunnen we het wel vergeten , de SP is een instortende partij die zelfs maar weigert mee te regeren. Waarom dan nog al dit gelul aan gaan?

20
24 WijzeDwaas

@23 De andere partijen zijn te veel versplinterd en dat komt de VVD weer heel goed uit want zij zijn verzekerd van de zelfde achterban altijd, de mensen met het kapitaal.

@24 Mensen uit slaapstand halen, en laten zien dat ze genaaid worden?

5
25 Rattocasi

@25

De SP is zelf een partij van volksverlakkers. Mij een worst voor houden, maar nooit leveren.
Verder is het een masculien bolwerk van de voormalige worstenmaker.
De dictatuur is nooit ver weg bij die socialisten.

Niet dat ik weg ben van Rutte, maar nog altijd beter dan Mao…..

20
26 WijzeDwaas

@20 De meeste mensen zijn ook gewoon zo stom als een koe (hoewel koeien volgens mij toch nog veel slimmere dieren zijn als de beoogde doelgroep, dus ik moet oppassen met deze uitspraak) en zeer kort van memorie.

1
27 Querulijn Xaverius,

@26 Ik ben geen sp-er echter ze helpen wel de kleine man in de steden, zie ik andere partijen niet echt doen.

Maar moet toegeven het klinkt leuk mao wat ze ook doen ze blijven mao, elke partij heeft een kant waarvan je denk wat is dit nu?

Nu zijn de werkende bevolking slaven van de andere partij hoe gaan wij dat noemen?

4
28 Rattocasi

@27 Koeien volgen de koe die in bepaalde richting loopt is meer kudde gedrag zie je ook met mensen willen graag bij de kudde horen en dan volg je, op een paar eigenwijze na die gaan een andere kant op.

5
29 Rattocasi

Fucked (geboorte), fucked (leven), triple fucked (dood), als je er in blijft trappen natuurlijk.

3
30 Proemevla

@29 vergeet ook niet te benoemen.
Een deel van de bevolking heeft zich door Banken laten vangen met de opbouw van een schuld.
Lenen, lenen, lenen en dan afbetalen, afbetalen, afbetalen.
De Groningers en Friezen gingen ons voor in het doorzien van het vuile spel (ijzige stilte in media) de bedoeling is dat de rest van NL hen volgt. Maar, we moeten werken voor 7,50 per uur om de schuld af te betalen. Het geheel is een vies, smerig en doordacht plannetje en we zijn er massaal ingetrapt. Vergeet niet dat uw buurman of uw buurvrouw die bij de bank werkt, de boel over uw rug belazerd heeft.
Dus moeten we onze oog kleppen af gooien en protesteren.

5
31 opabert

@31 Nee alleen de bevolking , zelfs hele landen , op nog 2 of 3 na dacht ik , hebben zich daaraan laten vangen.

0
32 solidsteel

@31 Wat je op dit forum kan zien opabert is dat velen liever de oogkleppen ophouden en lang leven de multinationals roepen question

4
33 Rattocasi

@13 "Mensen in hun doen en laten in alles bestuurd door de overheid. In dat kader zijn bijna alle politieke partijen links."

Klopt Vijftig jaar geleden had je de rechts/christelijke partijen die regeerden en waren de linkse partijen protestpartijen. Tegenwoordig hebben de linkse partijen de overheid ook gevonden en is de functie van alle politieke partijen het verdelen van de hoogwaardige management- en burgemeester- en bestuurs functies bij de overheid geworden. Het nepotisme door het partijenkartel. Alle politieke partijen beschouwen tegenwoordig de overheid daarom als een commercieel bedrijf dat moet groeien. De belastingen kunnen niet hoog genoeg zijn. Dat gaat ook een Baudet niet doorbreken.

0
34 Conradijntje

@32 Die 2-3 landen in de wereld die zich niet hebben laten vangen door het banken cq. schuldensysteem worden systematisch schurkenstaten genoemd.

1
35 Conradijntje

Neem een voorbeeld aan Portugal de banken eruit gegooid geen bezuinigingen maar investeringen ook het minimum inkomen verhoogd en zie de staatsschuld zakt en dat alles oor een linkse regering.

4
36 yanyans

"Terwijl nu juist dat de reden is waarom de zelffelicitaties van Rutte in de oren van de gemiddelde kiezer zo blikkerig klinken. Ja de economie groeit, maar die groei komt in toenemende mate terecht bij een kleine kaste van aandeelhouders en wordt niet gedeeld met Nederlandse burgers. Tegelijkertijd wordt die burger steeds zwaarder belast, moet hij steeds meer voor zorg en onderwijs betalen, wordt de pensioenuitkering ondanks hoge en stijgende bijdragen van werkenden steeds schraler, en rijzen de huizenprijzen de pan uit waardoor de woonlasten in Nederland tot de hoogste van Europa zijn gaan behoren. "
Geen Speld tussen te krijgen.

1
37 beastyboy

* Verwijderd door de redactie *

38 Robin

tja linksom of rechtsom...politiek gezien moeten we toch een soort van "linksom"...kan je met zn allen blijven schreeuwen van niet....maar anders moeten we ook niet klagen dat dit soort verhalen uiteindelijk niet tot iets leiden.
Slechts met een overheid die ingrijpt en gaat reguleren op de één of andere manier, valt dit proces te keren....en dat is...politiek gezien....links!....Dat we geen geloofwaardige of aansprekende linkse politici hebben is misschien nog wel het grootste probleem.

wat wel zou helpen is als iets meer mensen zich eens zouden verdiepen in de begrippen links en rechts want ik lees hier wel eens zaken en standpunten waardoor het inderdaad verleidelijk is die begrippen dan maar op te heffen want tjongejonge.....die "linkse" elite is niet links!! waren ze dat maar!!

2
39 MarkUg

* Verwijderd door de redactie *

40 Chat Baker

Waar is Mike45 als je 'm nodig hebt?

"Sinds het aantreden van Rutte 1 in 2010, toen de politiek als een gek de lasten ging verzwaren en begon te bezuinigen (Rutte 1 en 2 hebben in zes jaar tijd € 52 miljard aan de economie onttrokken), is het inkomen van Nederlandse burgers met pakweg twaalf procentpunt gekelderd. "

Dat is wat er gaande is. Ons besteedbaar inkomen is het laagste van heel Noord-Europa, tussen Frankrijk en Italië in.

Nederland is een rijk land met arme burgers.

0
41 Sterke

@7
"Er is maar een echte linkse partij in Nederland en dat is de SP"
Je vergeet de partij van de columnist Ewald Engelen: PvdD!
Heb nog op hem gestemd de vorige verkiezingen, hij stond op plaats 10.
Maar toen ik bij gemeente de dag er de stemlijst ging bekeken van mijn stemlokaal was er geen enkele stem op hem geregistreerd.

Tijdens het tellen van de stemmen op partij niveau (, de uitslag die als eerste werd gepubliceerd) en de definitieve uitslag op kandidaat niveau, (die de dag erna werd gepubliceerd,) zaten nogal wat verschillen in mijn gemeente. Tijdens de tweede telling werden er 48 meer stemmen geconstateerd.
De grootste verschuivingen in positieve en negatieve zin waren:
VVD+19 CDA+19 D66+8 PvdD-1 VNL-3 DENK-10 (DENK raakte 10 van haar 54 stemmen kwijt, in mijn gemeente!)

Ben daarna nog beklag gaan doen eerst bij de gemeente die mij naar het hoofdstembureau door verwees. Mijn gemeente wilde graag meewerken om te kijken wat er is gebeurt, maar kon niets doen zonder toestemming van de kiesraad, en de kiesraad zegt altijd zolang het geen invloed heeft op de zetelverdeling (iets wat ze altijd inschatten dat het geval is) dan doen ze niks.
Tot zover een persoonlijke ervaring met ons stemproces en de controle daarop.

0
42 Reactie

Dit onderwerp leeft niet echt. Maar 42 reacties. Laat zien dat het volk gemakkelijk is af te leiden van de zaken die er echt toedoen. Dat heeft de heersende elite toch maar mooi voorelkaar question

0
43 Myth63

@43
Nederlanders zijn een akelig volgzaam volkje geworden.

Wat ze op DWDD zeggen wordt voor zoete koek geslikt. Mark Rutte is een integer politicus. De NOS heeft altijd gelijk.

Brrrrr.....

0
44 Sterke

@44 inderdaad, als je een andere mening hebt als die door de omroepen wordt verkondigt word je raar aangekeken. De indoctrinatie werkt prima. Als je over dingen nadenkt en dus een eigen mening hebt wordt je niet gelooft of voor leugenaar uitgemaakt.

0
45 Eric

@7
, pvdd partij waar ewald zelf op de kieslijst heeft gestaan is volgens mij nog linkser dan de sp. Alleen dat dierenmeuk vind ik wat te luxueus. Btere debaters ook die meiden.

1
46 heyou

@41 inderdaad. Ik heb mij verbaasd dat bij de laatste verkiezingen er weer massaal op de VVD zou zijn gestemd. Dit na acht jaar afbraak door Rutte | en ||. Het Nederlandse volk is dom of de kiescommissie is omgekocht.

0
47 Eric

@47

precies. En daarom ben ik klaar met stemmen. Alles bij elkaar liegen, sorry zeggen, beetje meer liegen en met weinig verlies de grootste partij van Nederland. Alleen maar omdat ze zich ingehouden hebben met liegen. Ik ben er klaar mee. Mijn vote kan niet tegen de media op. Mensen volgen 2 weken voor de verkiezingen de partijdige media en hangen daar hun stem aan af ipv wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan.
Zowiezo werkt democratie voor mij niet. Stem zowat heel mijn leven (ben 49) sp en nog nooit is er in Nederland iets gegaan zoals ik het zou willen. En dan roep ik maar : die andere zien het niet. Maar misschien ligt het wel aan mij. Maar goed'indioen er iets anders zou komen als fdemocratie graag. Dan is het een stuk simpeler voor iedereen. Voor of tegen en daar moet je dan voor knokken

0
48 heyou

@47
als men de stemcomputer te fraude gevoelig noemt.
hoe noemen ze dan het met papier stemmen waar,vrijwilligers voor werden gevraagd om de telling te doen zonder dat deze gescreend werden.
hoe zelfverzekerd heeft rutte aangegeven te zijn over een ,zelfs, 4de periode terwijl de derde periode nog niet eens zeker was,voor de burger wel te verstaan.
dat soort dingen doet je toch enigszins te denken geven.

0
49 ongelovenloos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Narcissist CEOs hire people like them

Dat geloof ik direct. Want herkenning en het werkt voor hun ook gewoon beter. Maar hulp zoeken, daar ben ik het niet mee eens. Met name academis...

zojuist geplaatst door wildersfan

Bop
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@4 En altijd over links zeiken is dat niet?...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Prima toch, Had de heer Wilders toch weer gelijk....

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Rinze
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

@5Tjeezus dat sneue meelijwekkende gejank van humorloze sufkutten zoals jij begint pathetische vormen aan te nemen Youp is bezig met zijn af...

3 minuten geleden geplaatst door Rinze

Wedergeboren
Russian Soldiers Accused of Drunken Killing Spree in Occupied Ukraine – Reports - The Moscow Times

Google TRANSlate: https://www-themoscowtimes-com.translate.goog/2024/04/26/russian-soldiers-accused-of-drunken-murder-spree-in-occupied-ukraine-...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

En hier willen ze dat er op een uniform een hoofddoek gedragen mag worden .Kijk even wat dat aanricht ....

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Gewoon door laten gaan en de inzet van hulptroepen en de schade verhalen op degene die het door wilt laten gaan.niets geleed van eerdere "fees...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Als je leest wat voor grote aantallen er nog gaan komen en die niet worden tegengehouden gaan ze kijken als je alleen woont in een , voor de ove...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bangla Blue Film BfMia Khalifa With HijabCreampiegangbangFeminization Hypno Pornالمواقع الاباحيهHot Sister And Brother XnxxBig Boobs Desi XxxSofi Vega XxxIndian Big PornAmature SexAbigail RatchfordpornTaboo Porn VideosPornos Kendra LustBobbasFucking VidoesVenus ArielDahlia SinPrisymontoya OnlyfansErotic.asmBlack Lesbian Free Porn2048论坛Rapelust.comChsterbateBollywood Actors NudeFaddy PornReality SexvideoPantyho PornHd Porn BidsX Hasmter ComYamile Taylor PornMia Khalifa First MoviePornosu TürbanlıCode Geass HentaiCuckold SuckingNude Men PhotosIndian ZexRim Job Blow JobRoblox HentaiRed Pussy ComFree Hot Fucking VideosLesbian Hard VideoViviane Lomelin OnlyfansSex Web CamAngela White NudesXxx Hd Beautiful GirlSexmex.comJenny Popach NudeSex Video Hd OnlineClear Sex VideoMilana Milka PornMoretta CoxWifey Blows BestFilmes Pornô Grátis BrasileiroHuge Tits Blow JobsLatina Masturbation3d XxxcomicsThickassdaphnwNeautiful PornKorean TitesIndian Hot BpIndian AntarvasnaSex With Nurse In HospitalMasculine GaypornGina Michaels AnalFeetish PornHincapDuaper PornXxx MassargeCollege Girl XvideoSuck My TittiesFree Porn TtubeMujeres Desnudas PornosPorn Teens MomMarc WaliceRakuen ShinshokuWanderingwifePatty DuffekZuri Bella Rose NudeSister And Brother Sex VedioSmallpeople PornCannabunni3Teen PorntubesDesi Old Men TwitterPornor NacionalIncestos PornografiaKing Lion PornCollege Gay SexYadongtubeLau Xanh U SForced Threesome PornSexy Older Women NudeCreampied PicsNaguty America PornChubby GrannypornMyvidster.comMultporn.nwtLisa Ann AnalPorn Blacked RawXxx Sexy MuveNoodlepornLightskin TwinksAsia PoenMoriah Mills NudesPuja Xxx VideoFull Hindi Blue FilmFuck In TamilAdolecentes CojiendoCunt EmpireFreeporn PicsPornhd.pornSean ZevranProne SexMassage FuckAngell Summers XxxAnna Nicole Smith SexFlower And Snake 2Sky Freedom PornAraqueenbae Onlyfans LeaksGold Porn FilmsEthereal LovebugNewbie PornGetchu-4041529Farmers Daughter PornXshare PornEroticas HistoriasPorn Name楼 凤Free Rider HdBig NipAeasia PornCasting Sex VideosIndian Live SexXx BoudiAi Uncensored HentaiReal Herm PornTaboo 4Cxx PornComics Online PornSilent Hill Nurse PornBeautiful Women SexTelugu SexvedeosPorne DesiMom Black PornGirlfuck VideoR34. ComMia KhalidaPorngif ThreesomeTickled Gay PornAlexis Evans NudeSobhita Dhulipala Kiss