Trump na overwinning door (Trump hatende) media gedemoniseerd en uitgescholden. (foxnews.com)


Linkse media uitten hun woede en frustratie over de overwinning van Trump ...

door Mortimer in Buitenland  ·  85 Reacties

  • 0
  • 1117x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Linkse media in de VS..... Lachuh. Je hebt daar rechtse en rechtsere media.....

10
51 Liwwie

Die teleurgestelde media toch.
Wat sneu voor hen toch.
De opiniepeilers bleken helemaal geen peilers te zijn, maar probeerden opiniemakers te zijn.
Dat noemt men (mislukte) manipulatie, een begrip dat ook bij psychopaten ook nogal veelvuldig in het dagelijks gebruik is.
En wat hebben ze gefaald, het gezonde verstand heeft flink gezegevierd !
Door het volk omver geblazen!
Ik zat op verkiezingsavond in de Trump Tower in Las Vegas met mijn soortgenoten van de verkiezingsuitslagen te genieten, wat een feest!
En wat een klasse hotel, zeer netjes en zeer beschaafd, geen enkele sjoelbak of gokautomaat aanwezig.

Met hartelijke groeten uit USA, mede namens Trump,
Ook dit wil je kennelijk niet weten.

6
52 Wil je niet weten

@44
Blijkbaar is het alternatief, Hillary Clinton, nog veel erger.

De Amerikanen kiezen wat in hun belang is. En Obama en Clinton dienen hun belangen niet.

Amerikanen zijn klaar met regime changes, oorlog in het middenoosten, banken, kapotte infrastructuur, werkeloosheid, armoede, peperdure Obamacare en TTIP.
Ze zijn klaar met de elitaire democraten.

Laten we wel wezen, Obama heeft er niks van gebakken. Wat heb je aan het einde van de dag aan een beschaafde president als die geen eten op de plank brengt? Niets.

En zo vermoed ik dat Nederland klaar is met de kliek PvdA, VVD, D66, CDA, CU en GroenLinks. We zullen zien.

4
53 Sterke

Heerlijk weer al die stampvoetende linkse zuurbekkies.
Het was nog nooit zo goed toeven op NK.
Het is over en uit. Donald Trump is nu de machtigste man van de vrije wereld geworden. Wij hebben gewonnen, zij hebben verloren. Het volk beslist, het volk bepaald.

5
54 koeke

@48 klopt. Een burgerij die slaafs en volgzaam is levert alleen maar meer mogelijkheden voor charlatans om nog rigoreuzer te manipuleren en exploiteren. Mensen horen weerbaar te zijn. En niet alle mensen zijn gelijk. Wel voor de wet, wel voor de kansen die ze krijgen maar niet in wat ze ermee bereiken.

Maar eerlijkheid is wel een deugd en dat zou ik je kinderen zeker leren. temeer ook omdat mensen een enorme antenne hebben voor wie eerlijk is en wie niet. Je kunt een heleboel huichelen maar uiteindelijk wordt je meer beoordeeld op hoe eerlijk je bent dan op wat je inhoudelijk zegt.

Bv over man vs vrouw wat er ook wel in zat.

Trump gedraagt zich als man. Zelfs wel op een extreme manier. Dat wil zeggen dominant, weerbaar, stoer. Hillary gedraagt zich niet als vrouw. Dat voelen mensen als niet oprecht. Bovendien probeert ze hem aan te vallen op het feit dat hij een man is.

Hillary zegt voor gelijke kansen te zijn maar dat is ze juist niet. Ze vindt dat het een vrouw MOET worden omdat het eerder een man was. Dat is precies het tegenovergestelde van gelijk kansen. Dat is gelijke uitkomsten willen afdwingen. En dan ben je dus TEGEN gelijke kansen.

Als na die verschrikkelijke Bush een vrouwelijke vrouw kandidaat was geweest had ze met glans gewonnen. En dat zal na 4 of 8 jaar Trump niet anders zijn. Als ze maar eerlijk is of in ieder geval niet zo opzichtig oneerlijk, hypocriet, corrupt en manipulatief als Clinton.

0
55 Phiteceen

Links en Linksen lijkt wel het nieuwe stopwoord om alles wat niet 'in mijn straatje past' op af te schuiven. Links heeft patent op agressie, oneerlijkheid, corruptie en alles wat fout is.

Mijn persoonlijke voorkeur voor Trump of Hillary doet er weinig toe. De een vind ik een schofferende en gevaarlijke narcist de ander draagt iets te veel bagage in de vorm van niet bewezen zaken met zich mee.

Ik stem dan wel wat linkser georienteerd maar veel van de reacties hierboven zetten me in een hoek waar ik niet sta. Namelijk die van iemand die niet vies is van geweld Die de media verafgood en niet iemand van "het volk".

Een normale discussie ga ik niet uit de weg. Maar ik heb een hekel aan dat gelinks en wij het volk

6
56 Mendayil

Ik ben geen Trumpfan, maar als ik dit objectief bekijk gaat het nergens over. Deze man heeft nog niets gedaan of besloten maar wordt nu al vergruisd. De media zit er boven op en de protesten zijn al bezig. Mensen worden al in elkaar geschopt vanwege hun stem op deze man. Er wordt niet objectief gekeken naar waarom die persoon er op heeft gestemd, maar enkel omdat hij het heeft gewaagd een andere keuze te maken.

Als Hillary was gekozen was er niets gebeurd. Dan was het geaccepteerd. Zo hoort het ook in een democratie. De manier waarop de media nu een dikke middelvinger op steekt naar de democratie vind ik niet kunnen. Wacht eerst de eerste wapenfeiten van Trump af en begin dan met protesteren. Anders is het enkel onderbuikgevoelens die spelen. Zo'n beetje waar elke PVV-er en Trump-stemmer van beschuldigd wordt. Nu blijkt opeens dat er niet veel verschil in de stemmers zit. De tegenstanders van Trump zijn nu ook overtuigd van hun gelijk. Ze reageren zwaar verontwaardigd op basis van enkel uitspraken.

Wacht het af mensen, blijf rustig. En als blijkt dat Trump de boel echt verkeerd aan pakt, ga dan massaal in protest daartegen, maar reageer niet vanuit de onderbuik.

4
57 Gezond boerenverstand

Trump krijgt een koekje van eigen deeg.

4
58 jantje van leiden

Veel Raden van Besturen Banken industriële bedrijven op dit draadje.

1
59 jantje van leiden

Na een campagne vol met xenofobie, homohaat, islamofobie, antisemitisme, vrouwenhaat, kwakzalverij en andere minder frisse uitlatingen, wordt er het één en ander teruggeroepen door de tegenstanders.

En dan kruipen de Trump-aanhangers met Foxnews (óók MSM) in de voorhoede in de slachtofferrol of even hard huiliehuilie te doen.

Sorry, maar jullie roepen het over jezelf af.

7
60 Brynnar

Of Trump het beter doet weten we pas als we de resultaten van zijn wapenfeiten zien. Dus gewoon afwachten. Met Clinton weten we zeker dat de rotzooi in het midden oosten alleen maar groter zou woden en de spanning met Putin verder op zou lopen.

2
61 Theo7

Tja, dat zijn nu die lui die altijd beweren dat zij het fatsoen en moreel gelijk aan hun zijde hebben. De rest is a-sociaal en zou geen stemrecht moeten hebben aangezien ze niet weten wat goed voor ze is.

Tja..
Onder dat hele dunne laagje zelf opgelegd fatsoen gaat dus zo'n rancuneuze massa shuil, die geweld niet schuwt als ze hun zin niet krijgen.

Zo hoog is dat moreel besef van ze nu.

3
62 BenErWeer

@8
Nee nee nee nee nee..
Voor haat moet je bij 'rechts' wezen volgens de 'linkse' doctrine.

Oh.. wacht es effe..

2
63 BenErWeer

Tja de rechtsagerecieve hispanics bot vieren hun egotje weer knap als of e rechtse meuk er 100% achter stond.
Maar goed het was ook kiezen tussen twee geesteszieken die de macht wilden als als ik de rechtse meuk mag geloven is deze nogal fan van poetin nog zo'n gek. Vraag mij af wat voor tijd we gemoed gaan maar het zal allemaal de schuld zijn van links volgens schijnheilig rechts.

Had Clinton gewonnen dan waren er rechtseagerecive hysteriese meuk de straat op dus ja wat moet je er mee

1
64 magikeven

Dat mensen Foxnews nog serieus nemen, hilarisch.

Mensen toch, ook controverses komen bij de kern tot stand, het is toch echt Donald Trump zelf die racistische en polariserende retoriek zat te verkondigen tijdens zijn verkiezingscampagne. De media haakt daar op in ja, what else is new? Don't shoot the messenger.

De nieuwe president staat op punt een rariteitenkabinet samen te stellen met als magnum opus op zijn recente verkiezingsoverwinning de mogelijke aanstelling van niemand minder dan Sarah Palin. Sarah Palin die o.a. verkondigde, ik citeer: "Mr. President, the only thing that stops a bad guy with a nuke is a good guy with a nuke." en "But obviously, we've got to stand with our North Korean allies.", of dan deze: "The People Don't Elect U.S. Presidents, God Does".
En dan heb ik het nog niet over de overige aangestelde mensen rondom Donald Trump.

Dit wordt een topjaar voor Talk Show Host en mogelijk, een rampjaar voor de sterk gepolariseerde Amerikaanse bevolking en een rampjaar voor de aanpak de van de klimaatsveranderingen, en tot slot een onzekere periode voor de wereldpolitiek nu Trump voor consolidatiepolitiek heeft gekozen.

Nu kan kunnen sommigen wel hysterisch krakelen over een imaginaire vijandsbeeld, 'links', maar Trump's politieke beleid raakt feitelijk iedereen.

3
65 Dragje

@65 "Dit wordt een topjaar voor Talk Show Host en mogelijk, een rampjaar voor de sterk gepolariseerde Amerikaanse bevolking en een rampjaar voor de aanpak de van de klimaatsveranderingen, en tot slot een onzekere periode voor de wereldpolitiek nu Trump voor consolidatiepolitiek heeft gekozen."
Smullen ! en waarom zou de buitenlandpolitiek van amerika zoveel invloed moeten houden op de wereld, wordt het niet eens tijd dat de wereld de eigen boontjes gaat doppen ?
Die consolidatiepolitiek biedt kansen voor alle niet amerikaanse industrieën en gaat europa ongekende mogelijkheden bieden voor de eigen landen

0
66 Voxpopuli

@60

Nou heb ik niks met links rechts gebrabbel maar als je dit draadje door leest zit er wel veel haat bij de rechtse volgers. De rechtse doctrine is vol op aanwezig de haat naar links zit nogal diep zo diep dat ze hun eigen shit niet meer zien. Ik ben goed en alles wat niet in mijn straatje past is slecht. Het grappige verhaal is dit nu weer heb genoeg rechtse media gelezen en geaarden voor de verkiezingen die Trump ook niks vonden maar nu in een keer totaal omgedraaid als fan dat is volgens mij om in het hokje taal te blijven veel zeggend over de het syndroom van rechts

0
67 magikeven

@64 Ach joh, die militia waren alleen maar aan t oefenen om konijntjes te schiet voor het kerstdiner.
En dat gedreig met "revolutie" en "opstand"?
Lockerroombanter.
De enige die tot nu toe gracieus met de winst omgaat, is Trump zelf (off all people), voor de rest zowel "links" als "rechts" een hoop vitriool.
A country divided will not stand.

0
68 whatsup

@68

"A country divided will not stand."

Een president die voor verdeling zorgt evenmin.

1
69 Dragje

@66
Tijd zal het leren. Als Trump het advies van Sarah Palin maar niet serieus gaat nemen wanneer ze in herhaling valt: "Mr. President, the only thing that stops a bad guy with a nuke is a good guy with a nuke".

De soep wordt gelukkig nooit zo heet gegeten als ze wordt opgediend, maar het is wel zorgelijk.

2
70 Dragje

@70 Daarom krijgt zij binnenlandse zaken question kan weinig kwaad daar.

0
71 Voxpopuli

@69 Precies. Die popular vote kan ook niet worden genegeerd.Vooral voor degenen die zich beklagen dat er "niet naar het volk geluisterd wordt".: practice what you preach.
Waarbij gezegd moet worden: demonstreren oké , #grabthembythewallet oké maar dat rellen zoals nu gebeurd heel terecht afkeuren.

0
72 whatsup

@72 Vertel dat aan Al Gore of anderen in die staten die anders wilden stemmen dan democraten

2
73 Voxpopuli

Die "grote media" zit voornamelijk in hartje New York. Die keken niet verder dan hun eigen stadje.
Net zoals sommige media uit Nederland volgens mij nooit buiten de Randstad komt.

1
74 FeHa

Je maakt je natuurlijk totaal belachelijk als je een verkiezingsuitslag niet accepteert. Neem dan een voorbeeld aan mw Clinton: die gedraagt zich toch ook netjes. Nou dan, opgerold met die spandoekjes en meld je weer bij je baas om je werk te gaan doen. Kom op, zeg, stelletje klaplopers. Aan de slag!

1
75 MachielvStraa

@72
Door dit systeem is het mogelijk dat de presidentskandidaat met de meeste stemmen niet altijd de verkiezingen wint. Dat gebeurde bijvoorbeeld tijdens de presidentsverkiezingen van 2000 waarin Al Gore meer stemmen behaalde dan George W. Bush maar toch slechts een minderheid in het kiescollege had, en dus de verkiezing verloor. Tegenstanders van het systeem wijzen hierop wanneer zij voor afschaffing pleiten. Voorstanders zeggen dat het systeem de overmacht van de grotere staten tegengaat alsmede verkiezingsfraude moeilijker maakt.

0
76 Voxpopuli

Trump heeft oook al lang begrepen dat de media ons jarenlang linkse desinformatie heeft verschaft. Nu toont links progressief hun ware gezicht en dat ziet er domweg fascistoïde en anti-democratisch uit nu ze hebber verloren. Het valt mij op dat we geen beelden krijgen van de pro Trump stemmers die zeer opgetogen zijn.

3
77 watnu

@75 Links heeft meestal geen werk, die hebben meestal niets anders te doen.

5
78 Positivo

@72 Directe democratie is niet gewenst in de VS.
Het gaat altijd om netwerk en invloed.
"Directe democratie
Zo'n 'faithless elector' negeert de wil van het volk, en dat is dan ook waarom ze zo zeldzaam zijn. Maar eigenlijk is dat ook net de reden waarom het systeem van de kiesmannen in het leven werd geroepen: de 'Founding Fathers' die de grondwet van de Verenigde Staten opstelden, hebben het kiescollege ingevoerd omdat ze bang waren voor een 'directe democratie'."

0
79 Voxpopuli

@78 : Jawel, geld jatten van de werkende mensen.

3
80 solidsteel

@77

Tja dat begrijp ik nou ook niet he want die Trump is zo'n eerlijke en oprechte man zonder enige wantrouwen goed spraakzaam en veel respect naar anderen. Het is onbegrijpelijk er mensen zijn die niet van houden zelfs poetin is fan overrompelt van trump zijn liefde. Nee links alleen maar slecht En rechts zijn goddelijke wezens die nooit hun boekje te buiten gaan. En alles wat niet past is hoe dan ook gewoon links maakt niet uit wat lekker simpel. Dat houd in dat ook RTL de Telegraaf en zelfs Elsevier gewoon linkse media zijn tenminste voor de verkiezingen nu na zijn ze weer rechts natuurlijk net als vele anderen op dit draadje

0
81 magikeven

@72 Dank voor de moeite om het uit te leggen maar dat wist ik al. Trump heeft volgens hun sysyeem ook gewoon gewonnen maar moet ook niet dezelfde fout maken als het vorige beleid door toch de helft van de stemmers vollledig te negeren.
Dat rellen moet gewoon achterwege blijven, over 4 jaar kunnen ze weer "voten".
"you learn to be a gracious winner and an outstanding loser" , zie de speeches van zowel Trump en Clinton
Nu de rest nog question

0
82 whatsup

@57 "" Deze man heeft nog niets gedaan of besloten maar wordt nu al vergruisd."

Vind ik niet zo gek, gezien zijn eigen uitlatingen in de campagen. En als ik hier op NK kijk, heb ik juist eerder de indruk dat Trump al als de heilige Verlosser van de wereld wordt verklaard, terwijl hij nog niet eens begonnen is...

0
83 bartje_71



question))))

0
84 magikeven

De vogelingen van Trump zijn dus groot fan van poetin assad en dit

http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wereld/ku-klux-klan-kondigt-feestparade-aan-om-overwinning-trump-te-vieren/ar-AAkalQh?li=BBoPOOe&ocid=U206DHP

Dat belooft nogal wat he

0
85 magikeven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Sunny Leone SuckingBengali PirnSex Indian MilkMost Romantic Couple SexValerica Steele BlowbangBigboob AlertXxx 4k SexHot Naked Women PicsJaimie SmilesMasterbating After WorkoutPornolisteLeolulu PornTori Black Hd VideosPooja Gupta PornYua Mikami Gangbang6 Annonces EscortSexy PorngirlsAn Erotic ConIndian Xnxx Hd VideoDesi Devar Bhabhi XxxInterracial RimmingPhub JoiNolly CavalliBig Tits Porn VideosMelhorhentaiWww.hd Por.comChina FemdomBollywood Actress Bikini ImagesExcogi AubryVip Xxx ComAnal Fuck MachineFmovie.ccCelbnsfwSabrina ReyWww Angela White ComUpcoming Hentai 2023Brooklyn Chase NudeBoobs SmoochingMission Sex VideoShannon Tweed NudeForced SuckedNifty Erotic SroriesSexual Dating SitesMommy AssfuckTaboo.comDanganronpapornMen Mature NakedGhoda Sex Ghoda SexOnlycellisFemale Muscular Porn StarsOlryia RoyMalayalam Porn VideosDesi 18 XxxPolice Officer Sex VideoTelugu Boobs PressSunny Leone Sex Video In HindiAnime Porn English DubAnime SexesHone Porn KingBddmSexmovies IndiaNagoominationBtazzers MilfKamalinee Mukherjee HotPick Up Girl PornIn The Crack PornInteresting PornographyKtlordahl LeakCnn PornTsukasa AoiAnal Squirt EbonyTelugu Sex Romance VideosEscort Affairs黄色漫画Jason Luv NakedBlack Bursty PornAss Porn VideosDesi Hot Aunty NudePorn Hindi ChudaiMessing Diaper VideosXhambsterMangaforfrreF.u.t.a. PornLive SexshowsWomen In Glory HoleXxx Video Doggy StyleBbw Ebony DeepthroatKenya PornosNude Female CelebritysEbony Lesbian Tribbing PornFrance EscortSpanking On VideoSpaceneighbor4k Porn Videos HdIndians Bf FilmXxx Kerala ActressMalayali PennuLebsian PornWatch Free PorneMen Wrestle NakedFamily Xnxx VideoXxx Bf NepaliSex Sexy Video Sexy VideoChaturbate CimCote De Pablo NakedBikini Porn PicsSexy Mom FuckMulatas NuasKorra Del Rio PornHasende AgeruPorn Suck BreastItsnatasharayBrazzers Best PornXxx Web SerisDeeixnxxChat BateBoatsexPassionateblowjobDoggystyle PicsWife Used PornGabbie Carter ThreesomesBrianna RuffaloAnime Porn VieosBabe PussyEbony Porn FacialsMonster HentiMia Malkova Onlyfans LeakedOlivia Dudley NudeTwo Girls Having SexBhabhi Ki SexPanty TeaseElle RoeCumcollectionBest Anal PornLivejasmine'Dark Ebony PornOmeglaBlow Job BbcXnxx Sexy Porn VideoSky Bri GangbangNiksindaianBabescom FreePornu Hub ComMelody Radford PornAshlynn Brooke VideosRule34 VideoBrazers NetworDora XxxNaked Teenage Redheads潘甜甜