door Inter in Binnenland  ·  82 Reacties

  • 34
  • 1070x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@42 Tjonge wat zult u een leuk leven hebben??
Lachen verboden?
Dan mag het halve tv aanbod wel afgeschaft worden, zodat u met uw hoogbegaafde brein gevoed kan worden?? tv Kantine/stukjes van vroeger kopspijkers/ rayman/Jandino enz enz
YAK

51 verwijderd110

En gelijk heeft hij (hebben zij). Doodmoe word je van dat gezeur en gejengel van 'grote mensen' die nog steeds het incasseringsniveau van een korte broek hebben en zich overal door gekwetst, beledigd, aangesproken voelen, boos worden, vernederd voelen ...enz. enz.
Groei op! Bah. Zielige gedoe, allemaal zwakke figuurtjes blijkbaar met tere zieltjes die nergens tegen kunnen. Get a life. Stumperig gedoe, er zit een knop op. Kijk wat je leuk vind en negeer de rest, niemand vraagt je om ergens naar te kijken wat je niet wilt. (nog niet tenminste)
Ik hou helemaal niet van voetbal maar kan best wel om ze lachen, kijk ook wel naar Top Gear idem dito. Tja... ik mag van harte hopen dat die 'correcte waanzin toch snel het loodje mag leggen tegen het gezonde en assertieve verstand! Er is een hele grote schreeuwerige groep die Nederland door een gehaktmolen willen draaien om er 1 soort van worst uit te knijpen!
Te triest voor woorden! Bah!

7
52 Bleke Betty

De heren van VI hebben het regelmatig over de voorbeeldfunctie die voetballers hebben als zich weer een voetballer misdraagt op het veld.
Misschien dat de hypocriete heren zichzelf eens een spiegel voor kunnen houden.

8
53 GreyB

** gebruiker verwijderd **

@48 Misschien komt het door dit soort opmerkingen??

Allemaal omdat ze het niet kunnen begrijpen. Dus voor allen hier die Derksen en Gijp zo fantastisch vinden, snel weer op de bank, kratje bier en wat chips er bij. Een kinderhand is snel gevuld.

verworden tot een groot kippenhok waarin de grootste nobodies ook even van zich moeten en kunnen laten horen

Mensen wegzetten als tokkies geven misschien ook een andere indruk, terwijl u gewoon bedoelt dat u een andere smaak heeft?

54 verwijderd110

@54 ,

"verworden tot een groot kippenhok waarin de grootste nobodies ook even van zich moeten en kunnen laten horen"

U trekt dat citaat wel erg uit zijn verband. Als ik het me goed herinner vervolgde ik in die reactie namelijk met de vraag wat dit allemaal met voetbal te maken heeft.

Als het gaat om transgenders, dan zijn ze bij VI namelijk nobodies. Ze weten niet waar ze over praten, hebben als 'normale' mannen nooit te maken gehad met discriminatie op basis van hun geaardheid, etc. Dus ze zijn niet in staat hier ook maar iets zinnigs over te zeggen.

Dat was de oorspronkelijke reactie, niet alleen de twee zinnen die u eruit haalt en hier opnieuw post.

8
55 progressiefliberaal

@54 Wellicht herkent u zich en vereenzelvigt u zich met met beide heren? Ik kan me gezien uw reacties veel bij voorstellen. Even terug naar de topic. Derksen en Gijp vinden het prachtig om anderen af te zeiken en dat ook nog te doen zonder enig respect voor anderen. Waar kom je dat nu vooral tegen en welke soort mensen doen dat eigenlijk om maar even de generaliseren? Prachtig toch leedvermaak over de rug van een ander. Deze hoofdfiguren figureren uitsluitend ten koste van anderen. Ik kan daar weinig respect voor opbrengen. Ik hoop dat u er vooralk van mag genieten. Het is mijn niveau in ieder geval niet.

7
56 reality

@52 ,

"Doodmoe word je van dat gezeur en gejengel van 'grote mensen' die nog steeds het incasseringsniveau van een korte broek hebben en zich overal door gekwetst, beledigd, aangesproken voelen, boos worden, vernederd voelen ...enz. enz."

Misschien heeft dat wel te maken met het feit dat het ook 'grote mensen' zijn die het normaal vinden om transgenders als paria's neer te zetten, net te doen alsof een travestiet hetzelfde is als een transgender, etc.

Met andere woorden: die mensen die dit nu allemaal zo grappig vinden en roepen 'dat het toch moet kunnen', dat zijn veelal dezelfde types waarvan niet al te snel begrip verwacht hoeft te worden voor de uitdagingen waar LGBT'ers mee te maken hebben. Het is juist omdat hele volksmassa's deze mensen nog steeds als raar, vreemd of anders zien dat zulke grappen kwetsend zijn - gewoon omdat er nog steeds zoveel vooroordelen en afkeer bestaat.

Hetero's hoeven niet uit de kast te komen. Ze hebben zich nooit af hoeven vragen of ze nog wel door hun bloedeigen ouders, broers of zussen geaccepteerd zouden worden als ze zeggen dat ze een geslachtsoperatie willen ondergaan of met iemand van hetzelfde geslacht het leven willen delen. Ze hebben niet te maken met stigmatiserende vooroordelen (uiteenlopend van homo's als 'kontenneukers' tot biseksuelen als losbandig of dingen zoals dat AIDS een homoziekte is). Ze hoeven niet naar speciale gelegenheden te gaan als ze uit willen en een grote kans willen hebben met een date naar huis te gaan. Ze hoeven niet op te passen dat ze in elkaar geslagen worden als ze met hun partner hand-in-hand lopen.

Met andere woorden: ze hoeven niet constant uit te kijken, op hun hoede te zijn en zich te verantwoorden om, doodeenvoudig, gelukkig te kunnen zijn.

Dat beperkte incasseringsvermogen van sommigen binnen de LGBT-gemeenschap, dat is vanwege het feit dat dit soort 'grappen' bovenop al die andere zaken komt. Dezelfde zaken waarvan ik vermoed dat vele van degenen die dit soort grappen hilarisch vinden en niet in kunnen zien waarom het nou niet al te leuk is, zelf aan meewerken om het in stand te houden.

8
57 progressiefliberaal

Erg begripvol komen ze in ieder geval niet over.

6
58 progressiefliberaal

Dus doe vooral niet alsof LGBT'ers, en zeker transgenders, niks kunnen hebben of altijd maar gekwetst zijn.

Ik denk dat ze meer weerstand en een dikkere huid hebben dan de types die nu het hardst lachen en wie zich nog nooit zorgen hebben hoeven maken over hun geaardheid en de vraag of ze simpelweg überhaupt het licht in de ogen gegund wordt omdat ze zijn hoe ze zijn.

5
59 progressiefliberaal

@52 ++
Helemaal juist.
Als mensen zich eraan storen, het staat vrij om niet te kijken.
Deken en Gijp staan erom bekend, dat ze ronduit voor alles uitkomen.
Dat eeuwige correcte gedoe begint aardig irritant te worden. Kijk naar Rayman of ook Paul de Leeuw die zich óók altijd als "vrouw" uitdosten".
Als het om artiesten of cabaretiërs gaat, kan en mag blijkbaar alles, maar een presentator van een voetbalprogramma mag dat niet.
En iedereen maar praten over dat Nederland zo "tolerant" is en dat je hier alles, kan en mag zeggen.
Blijkbaar niet dus.

5
60 Dieke

** gebruiker verwijderd **

@55 Het zijn wel allemaal citaten dat mensen die het vinden meevallen en erom kunnen lachen, niet bijster intelligent zijn in uw opinie!
Daar gaat het om.
Ik vind dat het behoorlijk doorslaat allemaal.
En ik ken veel mensen die er ook zo over denken, ook in de homo /transgender scene!
Die gaan er een stuk minder benauwd mee om!

61 verwijderd110

Aanvulling bij @60
Ik heb niets tegen transgenders, homo's of lesbiennes.

1
62 Dieke

Vanavond om 20:30 zit ik weer voor de buis. question

3
63 1050 hPa

Zojuist bekend geworden, dat rtl het programma, niet van de buis haalt.

2
64 Strongoli

** gebruiker verwijderd **

@55 @56 is weer een prachtig voorbeeld hiervan.
Als je er niet tegen kunt kijk er niet naar??
Overal worden typetjes gemaakt , tjee wat een fijngevoelige zieltjes allemaal.
Een bekende transgender uit mijn woonplaats, ik heb haar persoonlijk gekend helaas overleden in 2012.
Die had echt ons niet meer nodig om haar te verdedigen in het laatst van haar leven.
Zij had een positie gecreëerd waarin je naar haar opkeek en was een talent, maar grapjes mocht je maken deed zij ook over jou!

http://www.rtvoost.nl/tv/als-de-dag-van-gisteren/20-04-2006/11213

Kantjes van mij moeten ook verwerkt zijn in haar schilderijen, leuk idee question

65 verwijderd110

Als mensen zich storen aan het commentaar op die Neanderthalers van VI, dan het staat het ze vrij om dat te negeren.

Mensen die het niks vinden hebben evenveel recht hun afkeuring te laten horen, net als anderen die het toejuichen.

5
66 GreyB

@50 en anderen,wat een geweldige humor,mij beschuldigen van niet kunnen lezen of begrijpend lezen.
En dan zelf niet begrijpen wat ik schrijf,het gaat mij erom dat hier te pas en te onpas mensen worden weggezet als tokkie omdat zij een andere politieke voorkeur hebben.
Ik heb het nergens in mijn post over het wel of niet eens zijn met hetgeen is gebeurd in VI van afgelopen vrijdag,noch ver(be)oordeel ik nergens transgenders ect.
Maar goed,ik kan niet begrijpend lezen.

5
67 knorretje knorretje

Nederland wordt met de dag zuurder en humorlozer. Lange teentjes maken de dienst uit.

5
68 Sterke

** gebruiker verwijderd **

Nou eens ff gekeken wat Bo er zelf van vond.
Nou ze zit er niet zo mee als de dames en heren hier hoor,volgens mij is het haar helemaal niet opgevallen.
En ze ziet er inderdaad als vrouw 10 keer beter uit!
https://nieuws.vtm.be/binnenland/ja-ik-heb-al-moodswings

Doorscrollen 2e zegt ze dat ze geen nare reacties heeft gehad!

69 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@69 2e video

70 verwijderd110

@68 ,

Ik bespeur ook wat lange teentjes in uw reactie met dat geklaag. Lijkt wel alsof u helemaal niks kunt hebben, ook niet wat verontwaardiging over smakeloze grappen.

5
71 progressiefliberaal

@69 Een hele goede vriend van mij heeft een relatie met een transgener ...heb haar net gevraagd wat ze er van vond ... ze heft erom gelachen

1
72 RonMVV

Wat hoop ik dat Bo straks even reageert bij VI.

0
73 ontken

@71
Laten we de zaken niet omdraaien.

Anders ga ik zeggen dat jij zuur reageert op mijn post.

2
74 Sterke

@74 ,

Dat komt best wel zuur over.

3
75 progressiefliberaal

** gebruiker verwijderd **

@73 Ja dat zou de hysterie gelijk stoppen!

76 verwijderd110

Voor wie of wat moet VI en/of Derksen bang zijn? Toch niet voor een paar verdwaalde beroepsquerulanten afkomstig uit het grachtengordeltje uit de stad die zichzelf de hoofdstad noemt? Hou toch op alsjeblieft. Brrrr

1
77 nostradamus666

Uit je eigen leed kan je de mooiste humor halen.
Leedvermaak is het leukste vermaak en daar kan ik over meepraten.
Het zijn vaak de zgn "normalen" die de moraalridder uithangen.
Vanuit dat oogpunt ben ik blij dat ik gehandicapt ben, mag ik al die moraalfuckers in hun porum uitlachen.

1
78 elpablo

Natuurlijk lacht het grote merendeel van de mensen hierom, alleen dat kleine handje vol linkse humorloze zuurpruimen volk bij Groen links, D66 en PVDA natuurlijk niet.

2
79 Vrijbuitertje

** gebruiker verwijderd **

@72 Ach ja, die zitten er zelf helemaal niet zo mee!
En misschien zijn er een paar met lange tenen, maar verder zullen (zoals die Bo zelf)de transgenders al wel zoveel zelfvertrouwen hebben gekweekt dat ze daar geen last meer van hebben.
Ik vind trouwens dat er al vreselijk veel winst is gehaald in een paar decennia.
Als je ziet wat Colette moest knokken( http://www.rtvoost.nl/tv/als-de-dag-van-gisteren/20-04-2006/11213 ) en hoe geaccepteerd het nu is, alles wordt betaald en ze krijgen alle hulp.
Gelukkig hoor, maar eens was dat anders!

80 verwijderd110

@37 Jij bent echt een mierenneuker
Ik ben al blij dat ik een paar woorden kan tikken

2
81 Bollieboos

@45 Dus jij bent met je 60/61 jaar dus ook half dement ?

1
82 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@64 Grote kop in de Telegraaf: NAVO verovert Oekraïne door de baarmoeder. New York Times kopt: NATO enlargement secured by the uterus. Victory ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@64 Ja, inderdaad. Waarschijnlijk zijn dat soort figuren met een kalashnikov opgegroeid. Ze kunnen met een kalashnikov waar wij niet van kunnen ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
-Michael van der Galien- Erdogan krijgt van Rutte wat hij wil en steunt hem nu voor NAVO-topman

Apart. Mijn vader zei laatst tegen mij dat hij Rutte die baan gewoon niet gunde. Daar was ik wel van onder de indruk. Ik weet het niet. Rutt...

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@63 Goed idee. Geef ze daar een gratis huis en een kalashnikov....

20 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Het Midden Oosten verplaatst zich naar Europa. Wat kan er mis gaan? ...

24 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Lokale helden vs. nationale nullen: Wijk bij Duurstede breekt met VVD

Verstandig. Dat zouden meer VVD fracties moeten doen. Ook CDA fracties zouden kant op moeten gaan. En dan aansluiting zoeken bij de PVV. Daarmee...

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Maat vol voor advocaten, nu gevangenispersoneel ze in de gaten houdt: ‘Ze vergeten dat we onafhankelijk zijn’

Dat is dus goed werk van het gevangenispersoneel. Het gaat hier niet om mensen fout geparkeerd hebben of dissidenten. Maar om echte criminelen....

41 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Wij zetten onze grenzen open. Maar binnen onze grenzen ontstaan dus weer nieuwe grenzen. Hele gebieden zijn voor normale mensen niet toegankelij...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

De christenen en de afd wilden de demo verbieden. En de groenen en de socialisten wilden dus dat de demo doorging....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Jetten overweegt subsidie voor omstreden biomassacentrales, ondanks kritiek

Jetten blijft ook gewoon doorgaan met sarren van de burger....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Top Porn Video SitesHindi Bf TeluguAbigaile Johnson SexAmature DeepthroatingPenes MorenosSpanking 视频Gay BlowjobXvideo AnimeNudes PetitesAmoranth NakedHindi Chut Ki VideoMom Anal DaughterPremium Free PornsLika StarGoddess Anna LiveBengali Hot SceneUllu Video DownloaderSali Ke Sath Sex VideoBusty Nude AsiansCabuloso.comDorgfartXvideos AnimationHard Core Sex VedioCrazy SquirterNuro Massage Las VegasIndian Girl Hard SexVideos Of IntercourseSmall Dick FuckVirat Kohli SexAsa Made Jugyou ChuSuhagrat Wala SexChicas Sexys PornPornographi AfricainePor.noFamily NudeShruti Hassan Sex StoriesGlamrock Chica PornDbz Videl PornLeo Lulu ThreesomeMylittlepony PornLeaked Only Fans VideoSssniperwolf PornWife Nude SelfieHalococo LeakedKaogumPorn Xvideos NewVideo Sexy Hd FilmFreelesbianpornClasical PornCock FlashDeluxegirlGonewild 30فیلم سکسی ژاپنLena The Plug And Jason LeakedBokep Indo ThreesomeVideos De Pormo GratisBibi GriffoSchool FuckWow MatureJulia Ann And Manuel FerraraDesi Big Boobs SuckingBbc Tap OutYoujizAshemaletube.conXnxnxnCharissa Thompson LeakRaven FutaDanileigh NudePorn Movi XxxValerie Kay PornLesbian Sucking Big ClitNude DrivingFreeuse Yoga And Shower FuckLulu Chu Gracie JaneMiss Nagatoro HentaiEbonyayesXxn VdioSwallowing CocksNipple Sucking By HusbandFather And Son NudeSlutwivesPublic Agent VideosXvideos Gay BlackOut Of The FamilypornVillage Girl FuckBrskokkaSquirtingxxxJones PocahontasSofia CutyGoddess AlexaStrip ChetHentai VibratorNappi XxxMbmh-060Lesbians AssfuckingGand Mand ComKnotted CompilationReddit RelacionamentosOnlyfans GaypornSofia SandersSexoanalNayanthara BikiniMote LandSex Video Sex Video HdXxx Desi House WifeSunny Leone Sixy VideoFlashing Friendایرانیان سکسXxx MsagCum In HairGood FuckNymphoxxxLatina Free PornDani Danial Porn VideosOld Porn VideoOrapun FaiiBlack And White Porn HdZweet SinnerMira DavidStep Dad Seduces Step DaughterOld Porn LadiesTiktok PornographyAmoiranth NudeReddit Nafw ListVideos Of Mature PornBbwxxLellebelleHomeland Nude ScenesReversegangbangIsex ImagesAloha TbueBowsette FutanariDelhi Hot SexCuckold ConsultantPorn On The RokuOreimo HentaiNaked On BeatchDesibathingThreesome SquirtD4swingcomDaliah LeakedJamie Priestly NudeMan Sex With BitchCorinnakopf NudeBangbrosxxxIndian Porn 360Donna Edmondson NudeMikaelatestaJapanese Tranny PornEscorte Girl