door Inter in Binnenland  ·  326 Reacties

  • 45
  • 1954x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@299 Als je dat succesvol vindt, is misschien goed voor uw visie, maar de Fransen verliezen wel stilaan ook hun identiteit he.., of is dat onbelangrijk voor u? Net als de Duitsers trouwens ook.
•Duitsland nam afgelopen jaren meer dan anderhalf miljoen vluchtelingen op maar de integratie op de arbeidsmarkt loopt erg stroef. Ondanks de sterke opleving van de economie heeft 80% nog geen werk. Oorzaken: taalproblemen, bureaucratie en rechtsonzekerheid..
https://fd.nl/economie-politiek/1239454/vluchtelingen-staan-aan-zijlijn-en-bezorgen-duitsers-identiteitsstress
http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/05/18/migranten-komen-speciaal-voor-onze-sociale-bijstand
https://doorbraak.be/keuze-bart-wever/

3
301 wy71

Indien meer dan 800.000mensen arbeidsongeschikt verklaard zijn, omdat dat gezien werd als een socialere manier om van mensen af te komen dan een werkloosheidsuitkering, dan verwaarloos je een deel van de bevolking.

Indien jongeren door gemeenten in de Wajong worden gedumpt, omdat die uitkering niet door de gemeente betaald wordt, maar een bijstandsuitkering wel, dan verwaarloos je een deel van de bevolking.

Indien je zogenaamd een immigratieland bent, maar na 50 jaar is er nog altijd geen effectieve infrastructuur aanwezig voor het geven van taallessen , terwijl de overheid geen kennis heeft opgedaan hoe mensen te integreren (wat voor grote aantallen immigranten decennium na decennium, generatie op generatie mislukt), dan verwaarloos je een deel van de bevolking.

Indien de specialisatie van de arbeidsmarkt steeds verder voortschrijdt en de toegangsdrempel voor de betere banen steeds hoger worden en je schuift uitkeringen en scholing (Ministeries van Sociale Zaken en Onderwijs) niet in elkaar, dan verwaarloos je een groot deel van de bevolking.

@231 NKreaguurder
Hetgeen ik schreef gaat, bij goede lezing, juist niet over “omvolking”. Ik schrijf over bevolkingsgroepen die elkaar niet aanvaarden en hun belangen tegengesteld weten. Hetgeen tot langdurige , bloedige conflicten kan leiden. Uw ideologische bril gaat met U op de loop.
Ik geef een parallel uit de geschiedenis.
Tegenwoordig zijn we in Europa al zo verwend dat we een schaal hebben voor de dreiging van terrorisme.

4
302 duurendaal

* Verwijderd door de redactie *

303 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

304 E.Meel

@303 Het koloniale verleden van Duitsland is erg kort en heeft niets te maken met de huidige migratiestromen vanuit de islamitische wereld. En in zijn algemeenheid is het een bijzonder vreemd argument. De identiteit van de Europese volkeren veranderde niet wezenlijk door het bezit van koloniën. Omgekeerd is de impact veel groter geweest.

1
305 Civ

En daar is hij weer tjerrie, hahahahahahaha!!!

3
306 Denisova

Je lijkt zo'n een typische 'excuustruus' voor de overspoeling en overwoekeringen van Europa.
Ben je misschien een volgeling van de 'ramp' Merkel en haar 'mentor' Soros?
Die brengen vooral onheil en criminaliteit naar hier toch?
Geef maar toe dat het in de 'koloniale tijd' veel en veel beter ging vooral in Afrika.
Ze hadden daar toen wel werk hoor en er was relatieve vrede ook.
Nu zijn ze daar onafhankelijk maar ze kunnen hun landen niet echt of goed besturen.
Dan maar hun 'overschotte'n naar Europa sturen he, opgelost (voor hen)

3
307 wy71

@307 was voor @303

0
308 wy71

♦Nieuwsbericht.
Heb ergens iets gelezen over een nieuw obscuur plan van de EU en het begint natuurlijk weer in de regelrechte neo-politiestaat van nu Duitsland.
Het plan heet 'Netzwerkdurchsetzungsgezetz' of vertaald 'Network Enforcement Act' en in het Nederlands 'Handhaving van de netwerkenwetten'.
Dat gaat dus vooral over het aan banden leggen of zeg maar een regelrechte censuur invoeren om te beginnen bij Facebook, Google en Twitter.
Die moeten namelijk binnen de 24 uur hetgene wat EU nu beschouwt als strafbare inhoud (wij zien dat gewoon als vrijheid van meningsuiting) verwijderen.
Dat is een nogal zeer krasse brede en rekbare definitie, waar ze ±alles kunnen inbrengen...
Het resultaat is dat o.a. immigratie-kritische stemmen van het publiek en ook en vooral van oppositiepartijen als AfD in Duitsland zullen moeten worden verwijderd of geblokkeerd op de sociale media...
Ook de tweets van Wilders e.a.. idem dito.
Komt allemaal van het berucht nieuwste nieuwbakken hautaine 'machtsmadam' en commissaris van de EU, ene M. Vestager, die vindt dat de vrijheid van meningsuiting op de sociale media moet ingeperkt worden, stel je voor.
Wat een typische waardeloze bureaucraten arrogantie opnieuw in het 'EU-megapaleis'
Dat is dus een gevaarlijk verschijnsel van 'neo-communisten' of zoiets terug aan de macht.
Ze hebben dus 30j na dato dus nog altijd niets geleerd van het vallen van de Berlijnse Muur.
Ze draaien zelfs onbeschaamd als ze zijn gewoon de klok terug en gaan weer naar AF.
Als excuus, geven ze aan, dat de democratie in gevaar is door de nu vrije en beetje vrijpostige sociale media, daar kunnen ze niet zo goed tegen weet je, en dat is een understatement.
De berichtgeving moet volgens hen beter gebeuren door EU-vriendelijke 'alles controlerende' 'journalisten'... (journaille in de volksmond)
•Besluit: EU is schadelijk voor uw vrijheid - maar dat wisten we al natuurlijk.
P.S. Zouden al die zogeheten 'carrière-madammen' niet beter wat kindertjes bijmaken i. p. v. het toch typisch mannenwerk te willen doen? grapje question

3
309 wy71

@309 question

1
310 wy71

* Verwijderd door de redactie *

311 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

312 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

313 E.Meel

@313 Het onderwerp van dit draadje gaat toch over immigratie, dacht ik?
"Baudet legt uit waarom hij immigratie zorgelijk vindt: ‘Na honderden jaren lukt het niet’ (video)"
•uittreksel uit @309 : "Het resultaat is dat o.a. immigratie-kritische stemmen van het publiek en ook en vooral van oppositiepartijen als AfD in Duitsland zullen moeten worden verwijderd of geblokkeerd op de sociale media..."
Ik blijf dus wel degelijk bij het onderwerp, vind ik.

2
314 wy71

Na honderden jaren? Hij is of geen geschiedkundige, of trekt alles naar behoefte uit verband. Zullen we het over de immigratie van de Angelen en Saksen hebben? En hoe die zo’n 1500 jaar geleden vanuit wat nu Nederland is naar Engeland emigreerden om vervolgens met 200.000 stuks de 2 miljoen oorspronkelijke Engelsen zo effectief uit te wissen dat er vrijwel geen genetische kenmerken bij de huidige Engelsen te vinden zijn?
Baudet gaat ongetwijfeld alleen zo ver als hij denkt zijn verzonnen ‘feiten’ te ondersteunen. Ik mag hopen dat hij ons niet gaat Balkaniseren, waarbij volken elkaar aanvallen vanwege oorlogen die bijna 1000 jaar geleden beëindigd waren.
Megalomane mafkees.

1
315 Ketter

@301 Hier nog de volledige tekst van het artikel in kwestie van fd.nl
♦Vluchtelingen staan aan zijlijn en bezorgen Duitsers identiteitsstress
Door Gerben van der Marel
• Economie & Politiek – fd.nl – 29 jan.18
Duitsland nam afgelopen jaren meer dan anderhalf miljoen vluchtelingen op maar de integratie op de arbeidsmarkt loopt erg stroef. Ondanks de sterke opleving van de economie heeft 80% nog geen werk. Oorzaken: taalproblemen, bureaucratie en rechtsonzekerheid. Er gaapt een groot gat tussen het wensdenken in de politiek en de werkelijkheid, concludeerde zakenkrant Handelsblatt afgelopen week na onderzoek.
‘Immigratie is momenteel de grootste splijtzwam in Duitsland maar ook in de rest van Europa’, zei Guntram Wolff, directeur van denktank Bruegel maandag in Berlijn bij de presentatie van een onderzoek. ‘Maar de perceptie over immigratie staat op gespannen voet met de feiten.’ Volgens onderzoek van Bruegel is het bijvoorbeeld een mythe dat buitenlanders baantjes inpikken en de lonen drukken.
•foto demonstranten - Demonstratie afgelopen zaterdag in Berlijn van voorstanders van gezinsherenigingFoto: Imago/Christian Ditsch

De recente immigratiegolf kost Duitsland €21 mrd per jaar. Maar op lange termijn, na tien of vijftien jaar, dragen immigranten positief bij, zei Marcel Fratzscher, directeur van denktank DIW. Hij zei verder dat verreweg de meeste immigratie in Duitsland van binnen de Europese Unie komt en niet vanuit conflictgebieden, zoals wordt aangenomen.
Onderkant arbeidsmarkt
Onderzoeker Zsolt Darvas van Bruegel maakte in Berlijn duidelijk dat Duitsland het vooralsnog helemaal niet goed doet met de integratie van de honderdduizenden vluchtelingen. ‘De sleutel tot succesvolle integratie is een snelle en makkelijke toegang tot de arbeidsmarkt. Slechts enkele Europese landen zijn succesvol met de integratie van immigranten.’
Bruegel rekent Nederland en Duitsland daar niet toe. Zweden en het Verenigd Koninkrijk slagen daar volgens Bruegel relatief redelijk goed in. Duitsland scoort volgens Darvas ook op lange termijn beroerd. ‘De tweede generatie immigranten doet het vaak slechter dan de eerste.’
Immigranten vinden geen goede aansluiting met het Duitse duale leermodel dat theorie en praktijk in het beroepsonderwijs met elkaar combineert. Hoogleraar Herbert Brücker zei dat veel vluchtelingen aan de onderkant van de arbeidsmarkt terechtkomen. ‘Het Duitse onderwijssysteem zal hierdoor eroderen. We moeten accepteren dat integratie vaak niet lukt en dat de maatschappij ongelijker wordt.’ Veel immigranten en kinderen verlaten voortijdig taalcursussen en scholen.
Darvas wees erop dat er grote verschillen zijn binnen Europa als het gaat om de acceptatie van asielzoekers. ‘Duitsland draagt een hele zware last. Dat is onfair en onwenselijk.’ De EU-richtlijnen voor de opvang van asielzoekers bieden volgens het onderzoek veel ruimte voor interpretatie. Een asielzoeker heeft in Duitsland 50% kans om toegelaten te worden, terwijl diezelfde persoon in Hongarije 15% kans maakt.
Identiteitsstress
Uitwijzen blijkt in de praktijk moeilijk. In Duitsland is deze politieke belofte niet ingelost. Het aantal uitwijzingen in 2017 is volgens Handelsblatt zelfs afgenomen ondanks een toename van het aantal afgewezen asielzoekers. De helft van de afgewezen asielzoekers stapt naar de rechter en blijft in Duitsland zo lang de procedure loopt.
Uit het Bruegel-onderzoek blijkt dat overal ter wereld mensen het aantal immigranten in hun land zwaar overschatten. Naika Foroutan van het Berlijnse Instituut voor Migratieonderzoek zei dat Duitsland onder hoogspanning staat. Veel mensen voelen volgens haar dat een oude tijd voorbij is. De maatschappij wordt pluriformer met geïndividualiseerd gedrag. ‘Maar we weten niet precies wat de nieuwe tijd zal brengen.’
Volgens Foroutan lijdt Duitsland aan ‘identiteitsstress’. Het land is voor het eerst geconfronteerd met een migratiegolf uit islamitische landen en dat beïnvloedt de percepties sterk. De helft van alle Duitsers vindt dat de invloed van de islam in Duitsland te sterk is. ‘Dat terwijl moslims slechts 6% van de bevolking uitmaken.’
https://fd.nl/economie-politiek/1239454/vluchtelingen-staan-aan-zijlijn-en-bezorgen-duitsers-identiteitsstress
•foto Gerben van der Marel

2
316 wy71

@303 We hebben het natuurlijk over de meer recente 'betere' koloniale tijd of pakweg vanaf het jaar 1950 bijv. Je weet wel dat de dekolonisatie in Afrika bijv. er kwam in de jaren '60 van vorige eeuw toen na de opstand in Algerije de dekolonisatiekoorts over heel Afrika doorwoekerde, beetje als een besmettelijke ziekte. Jammer maar helaas zeggen ze nu. Het ging ±overal zo goed of toch beter he.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Dekolonisatie_van_Afrika

2
317 wy71

* Verwijderd door de redactie *

318 Pxf7+

@316
Bij 6% moslims vinden de Duitsers de invloed van de islam al te groot worden.

Kun je nagaan wat ze vinden als het 10%, 15% of zelfs 20% wordt.

Probleem is dat Islam en het westen niet samengaan. Dan is 1% moslims eigenlijk al te veel. En het zal nooit veranderen, want de Islam is zo gemaakt dat verandering onmogelijk is. Iedereen die afwijkt is afvallige en staat de zwaarste straf te wachten. Het echte gevaar voor moslims zijn niet de extreemrechtsen, maar de medegelovigen.

We hebben parallelle samenlevingen van volken die niet met elkaar omgaan. Dat is ongeveer het slechtste wat er is voor een "samen-"leving, die dus uit elkaar is gevallen.

Er is geen enkel pluspunt aan de huidige multiculturele samenleving. De toekomst ziet er niet best uit. Krijgen we burgeroorlogen? Zal onze welvaartsdaling doorzetten? Hoe hoog zullen de kosten van de uitkeringen worden, en wanneer stort de verzorgingsstaat in? Wat betekent de robotisering voor de laagopgeleide immigranten die nu al moeilijk aan het werk komen?

De inkomsten van het Groningse gas zijn verbrand aan de ideologische multicultuur. We stoppen straks met gas oppompen, en we krijgen van Rutte een peperduur energieakkoord in de mag gesplitst.

De vraag is niet of, maar wanneer we ons salaris volledig aan Apeldoorn moeten overmaken. Dan krijgen we een nieuwe Toeslag: "zakgeld".

1
319 Sterke

** gebruiker verwijderd **

Wat valt er nog uit te leggen?

320 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Nu we het gas terug moeten geven aan de natuur, misschien kunnen de immigranten zichzelf teruggeven aan hun land van herkomst?

Hoe kan een land, ons land 18.000.000 mensen met gas verwarmen als het Immigrantendeel niets anders doet dan hoofddoeken, djellaabaas en dubbele jongensonderbroeken wassen? Ja, dat kost stroom maar die komt niet uit een aardstralenkistje, maar gewoon uit gas. Laten zij ook maar eens een offer brengen.

321 verwijderd924924212

inderdaad, alle ellende in Nederland komt door de immigranten.

4
322 info

en voor de immigranten ook geen aardschokken in Groningen. dat stemt tot nadenken.

4
323 info

@311 Het ging specifiek over de recente asielmigratie naar Duitsland, die u in verband bracht met een zogenaamd eeuwenoud koloniaal verleden. Zie @301 en @303 . De instroom bestond echter uit Syriërs, Afghanen, Eritreeërs, etc., en niet uit voormalige inwoners van de Bismarck-eilanden. Dat verband is er dus niet.

1
324 Civ
325 wy71
326 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

17 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

43 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Boob GroopingMnf ClubBiig Boobs PornAdriana Chechik PovTeens DeepthroatedKacy KoxAbela Danger LesbianSex EscortsGay Porn Discord ServerWxtreme TubePorn PortuguesesHent FeetHd Porn MaxBollywood Actress XnxxRoja Video SexTeri Weigel PornLesbian LiteroticMeowri LeakedNude TubeOnlyfans GirlsWww PornolandiaJav Fc2Marietemara4.0Indian Bhai Bahan SexIndian Bangla Chuda ChudiAnime TittisKikpornNerdballertvPorn In PublicGabboe Carter PornStorysex HindiTits Hanging OutPorn LivrTeen Pov PornNaked Bro And SisPornography On RedditSexlogsPutas TelegranEbony ExcortsSexiest Brunette NudeFtm GangbangedWww Xxx BbwXnx Step MomHot Wife With BbcAnimatex PornJeri Rayn NudeSkylar Vox GifCouple Mutual MasturbationBig BoobscartoonAbw-321OhlympicsDibujos Animados PornosRule 34 XxEbony Bbw AnalPenelopecumUp Skirt NopantiesGrace Charis FuckedPlay Boi PornWww Sexy Xnxx ComHeadscissor PornUkchat.comMr. PetePorn Butt PlugsKate Dalia NudeGlory Hole SwalloDesi New Aunty SexNude Playboy BunniesPro Nhub.comErika Lust4k PussiesMarina MayaFake Taxi PornHd Indian PronFacialabuse Full VideoSpencer Bradley CreampieDirtyconfessionsAtrises Porno BrasileirasBrasilerinha TorrentRgv NudesJija Sali XvideoHow To Fuck VideoLora Cross Vs Will TileJewelz BluMia Malkova NudesVillage Sex HiddenHindi B Grade SexDeepthroat AnalMs.rabbitx NudePornou AntigoTest DbsmHardcore Gay PornstarsRadhika XnxxChris Diamond PornstarPorn 2021Christmas PornThreesome TwAlaya SashuHot And Sexy Naked WomenDeviantart PornEva Adams PornGaby Gardez OnlyfansSpyfam ComIndian Hot Sax VideoIndia Desi Sex ComBig Natural Tits LesbianPorn.hub Gay Porn19 Years Sex VideosSex Porn GamesSwinglifeSensual BowjobPornbub ComAhsaas Channa XxxMaturesex GifVintagecuttiesPornserverFantasy FeedersDesi ChoraJeans Xxx VideoDesiree Montoya SextapeAriella Ferrera Full VideosAfult ChatMeowko NudeAmber Heard Nude SceneBdsm PornoFabswingerasAmature PawgYogar PornSfm PornographyMixed Wrestling VideoXxnx BrazilianPlayboyplaymates NudeExhibonistPhilipion PornAnisa Jomha NudePornstar Vanessa Del RioPron ParodyIndian Xxx Sex PhotosHq Sexy VideoCuckold ReditNathsa NicePaksexyMiranda MillerIndian New Xxx ComLeana Lovings AnalFree Mature TubeSharanya Jit Kaur NudeNakedcountrygirlsCumshot CelebrityBoobs Sucking By Old ManBlue Sexy Video Sexy