500 Nederlandse banen erbij dankzij Brexit (wnl.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  22 Reacties

  • 5
  • 340x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Brexit resulteert dus in een win-win situatie voor zowel GB als NL.

5
1 Black65

@1 Win voor GB?!

1
2 Indigné

@1
En wat is die win situatie voor GB dan?
Die zie ik niet staan in het artikel

2
3 LGK

@1 Kunt u de win voor GB aangeven?

1
4 Criticaster

Teveel vragen in te korte tijd voor Black...

1
5 Criticaster

@2 , @3 , @4 Moet dat nog nader toegelicht worden??? De Britten herkrijgen hun soevereiniteit!

5
6 Black65

@6 Geweldig!!

En wat betekent dat voor de Britten? En wat vind je dan het gewin voor ons? De niet-soevereinen?

0
7 Criticaster

@6
Waren ze die dan kwijt?

Wat er straks wel gaat komen is, werkelijke grenzen
Dus dat je niet meer zomaar in GB kan werken en andersom dat GB niet meer zomaar in EU kan werken
En nu zie je dus dat bedrijven daar een voorschot op nemen
Zij zien minder mogelijkheden om goede mensen aan te trekken en verhuizen naar EU

Dus wat zijn nou de voordelen voor GB?

2
8 LGK

@8 Volgens de Britten wel. Het antwoord op je tweede vraag: Geen ongebreidelde immigratie meer en mede daardoor behouden ze hun overigens beperkte verzorgingsstaat die onder druk staat door de komst van miljoenen immigranten.

4
9 Black65

@7 De Brexit is een eye-opener voor rationeel NL, aangezien ons land zijn soevereiniteit reeds heeft verkwanseld aan de EU.

3
10 Black65

@6 volgens mij behoeden ze liever hun baan! soevereiniteit vul namelijk niet de magen terwijl er al een heel groot gedeelte van de britse bevolking maar net de eindtjes aan elkaar kan knopen!
Na brexit (en er al voor) is hun geld nog minder waard geworden waardoor leven daar alleen maar duurder is geworden. Kan je nagaan wat er gebeurt als alle landbouwsubsidies vanuit de EU verdwijnen zijn!
Ee over soevereiniteit gesproken Wat mogen ze nu zelf wer bepalen wat ze hiervoor al niet mochten (of zit het tussen de oren) Ze nemen namelijk wel alle regels klakkeloos over van de EU!
Ze raken eerder een deel van hun vrijheid kwijt! Hun wereldtje is ineens een stuk kleiner geworden! ( denk hierbij maar eens aan het vrij bewegen en vestigen binnen de EU, het volgen van onderwijs binnen de EU grensen, het uitgesloten zijn van EU onderzoeken ect)
We zullen na 2019 (denk zelfs wel al eerder zien wat deze soevereiniteit hun gebracht heeft.
Denk eerder dat dit op verlies zal uitdraaien niet zoals U verwacht gewin!
Er zijn genoeg signalen die mij vermoeden onder bouwen , noemt U er eens een die Uw vermoeden onderbouwd.

2
11 psje

@Black65 Er is helemaal geen ongebreidelde migratie naar VK. Frankrijk hield migranten vast in Calais, VK zit niet in Schengen en je kan vluchtelingen quota's nog altijd weigeren zoals Polen en Hongerije. Ok, Roemenen en Polen konden wel naar VK wanneer ze wilden maar niet toestroom is inmiddels wel opgedroogd. Ik hoor zelfs verhalen van Polen die terugkeren omdat het Polen ook steeds beter gaat.

1
12 Indigné

EMA nog niet meegerekend
Nee hoef je ook niet te doen
Ken iemand die er werkt en vertelde mij dat ze al het er nu werkende personeel indien mogelijk en welwillend zijn mee verhuizen
Dus nieuwe banen daaruit een handje vol????

0
13 eoghanfeehily

@11 Uw uiteenzetting is nogal prematuur, aangezien de onderhandelingen nog in volle gang zijn. Daarnaast is de Britse situatie niet te vergelijken met welk ander EU-land ook. Zo oefent hun wereldtaal, cultuur en uitgebreide laagdrempelige gezondheidszorg een enorme aantrekkingskracht uit op immigranten wereldwijd, waaronder dus ook EU-immigranten. De hieruit voortvloeiende extra kosten van deze laagdrempelige toegang tot de uitgebreide Britse gezondheidzorg zijn daardoor mettertijd niet meer op te brengen. Een trauma voor de minderbedeelde Britse staatsburgers. Verder dreigt GB door de ongecontroleerde toestroom van EU-migranten (met name Polen en Roemenen) overbevolkt te raken. Het door u zo bejubelde vrije verkeer van personen binnen de EU is trouwens niet van toepassing op de talloze Britten die op of onder de armoedegrens leven om over de toegang tot adequaat onderwijs nog maar te zwijgen. Alles welbeschouwd behartigt de door zovelen bejubelde EU vooral de belangen van de multinationals en hoogopgeleiden. Het gewone Britse volk plukt dus nauwelijks de vruchten van de EU-benefits, laat staan dat ze erover kunnen beslissen.

1
14 Black65

@14 Een gezondheidzorg dat op instorten staat de NHS bedoelt U die!
Het werk wat de Polen doen is het werk wat de britten niet willen doen voor dat geld ? betekend dat het werk straks gedwongen gedaan moet worden tegen hogere betaling door de britten zelf , dat werk bedoelt U ter info werken ruim 1 miljoen britten op het EU vaste land Zal er na een brexit er werk zijn voor hen in de UK denk het toch niet gezie veel hoog betaalde baantjes juist verdwijnen. Nu al!
De vruchten die de britten sowieso nu al plukten zijn bevoorbeeld de landbouwsubsidies en het feit dat de landbouw aan goedkope krachten kan komen! Als dit verdwijnt dan zal het leven voor deze in armoede levende britten alleen maar nog duurder worden.
nee hoor ze hebben geen profijt van de EU.

0
15 psje

@12 als de Polen terug gaan is er dus weer meer werk voor Engelsen. Minder werkeloosheid dus, en minder kosten voor de regering.
Dat probleem hebben wij hier ook, zogenaamde goedkope oost blokkers aan het werk, terwijl we Nederlanders een dure uitkering moeten geven... Dit werkt ook hier niet, en daar ook al niet. Eigen volk eerst aan het werk zien te krijgen.. Tekorten zijn er niet meer door de automatisering. Wel door gebrekkige opleidingen en salarieering. Managers krijgen tonnen, en de werknemer minimum loon.. Dat klopt gewoon niet..

Ben benieuwd hoe GB er over 10 jaar voor staat..
Die subsidies die ze krijgen via de EU betalen ze ook gewoon zelf, dus die hoeven niet zo veel te veranderen in de situatie. GB was volgens mij ook een netto betaler aan de EU.. Dus in principe houden ze zonder de EU meer over om lasten verlaging door te gaan voeren..
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2016/50/nederland-deze-eeuw-grootste-nettobetaler-van-de-eu

Wat wel kan schillen is Import en Export..

0
16 Logic

@15 Wat die EU-subsidies betreft, die betalen de Britten feitelijk zelf aangezien ze EU-nettobetalers zijn.

0
17 Black65

@17 Raar dat de subsidies dan niet in stand gehouden worden en na uittreding uit de EU, Het geld wat ze niet meer hoeven af te dragen aan de EU kunnen ze dan toch gewoon de Subsidies zelf mee betalen. Vraag me dan ook af of sommige projecten dan uberhaupt wel van de grond af zouden zijn gekomen.

https://uk.reuters.com/article/us-britain-eu-farming/brexit-to-trigger-uk-farm-policy-overhaul-and-eu-funding-gap-idUKKBN17C0UE

U heeft echter niet geantwoord hoe de britten straks aan broodnodige goedkope arbieders voor hun landbouw gaan verkrijgen! De britten zitten er niet om te springen om dit werk te gaan doen.

Ook niet over hoe ze het NHS in stand gaan houden daar de 350 miljoen per week die ze na een brexit er niet gaat komen! Hoelang denkt U dat dit systeem in huidige staat nog zal blijven bestaan (mede ook doordat er op medicijn ook EU regels zijn voor prijzen en er op sommige ook EU subsidie zit)

http://www.dailymail.co.uk/health/article-5087527/NHS-cuts-blamed-120-000-extra-deaths.html

0
18 psje

@16 en U denkt dat de britten die nu welfare ontvangen voor een paar tientje in de maand meer dit werk zullen gaan doen? Net zoals in Nederland hebben verschillende experimenten wel bewezen dat dit niet gaat gebeuren.
En stel dat ze het wel gaan doen tegen betere betaling dan houdt het ook in dat het eindproduct tegelijk ook duurder zal worden.
Hoe er wel rekening mee dat er ruim 2 miljoen polen alleen in de UK werken voor een hongerloontje! Wat zou het de britse economie wel niet kosten als deze allen zoals @12 al zegt terug keren of ergens anders in de EU gaan werken. Ze werken trouwens niet alleen in de landbouw maar ook in de zorg en bouw. Laat dat nu de groep mensen zijn die nu hard nodig zijn met aantrekkende economieen!

0
19 psje

aanvulling op @19
zie ook

https://www.nieuwskoerier.nl/news/241089-brexit-kostte-britse-economie-volgens-centrale-bank-al-miljarden

en dit zegt een engelsman zelf! Nu heeft het al miljarden gekost en dit is maar het topje van de ijsberg bij mij schiet hierbij het vergelijk met de titanic te binnen (was ook een kwestie van overschatting en arogantie)

0
20 psje

@18 Uw eerste alinea: Deel hier uw opvatting, maar het al dan niet in stand houden van de huidige subsidies is een interne Britse aangelegenheid.
Uw tweede alinea: Niet willen is niet synoniem met niet kunnen. Los hiervan zullen de Britten dan waarschijnlijk op beperkte schaal buitenlandse arbeiders met een tijdelijke werk- en verblijfsvergunning toelaten.
Uw derde alinea: Na de Brexit zal er veel minder beroep op de NHS gedaan worden: er komen immers geen nieuwe EU-migranten bij en een deel van de gevestigde EU-migranten zal repatriëren. Juist door de massale EU-migratie en EU-toerisme is de NHS mede onder druk komen te staan. Daarnaast kan een wederom soeverein GB op talloze dossiers bilaterale handelsverdragen sluiten met relevante naties wereldwijd, dus niet slechts met de EU.

1
21 Black65

@21 waar is uw onderbouwing van het feit dat de emigranten de schuld hebben aan de te korten van de bus is komt dat uit de koker van de brexiteers.
En het staat mij bij dat u voorstander bent van een multiculti samenleving. Iets wat de meeste brexit aanhangers tegenstaat zij willen alles wat niet Brits is het land uit hebben. Hoe gaat u dat verdedigen.

0
22 psje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@74 Die zie ik hier nu niet dus daar zeg ik maar niets over.Mag ik eerlijk zijn? Ik was verbaasd toen in de laatste reacties zag toen ik o...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

DWZ
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Echt schandalig hoor.Zijn er nou echt geen genoeg linksmiegels die die arme zielige vluchtelingen kunnen opvangen?Schande....

15 minuten geleden geplaatst door DWZ

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@65 Dat is geen schelden maar een constatering, je snapt ook werkelijk niks he. Waarom denk je dat bijna iedereen je uitkotst, niet om je alt...

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@75 Grappig is in mijn optiek anders maar ok ik kan tegen een grapje....

25 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@73 nou heb ik je per ongeluk een plus gegeven dat moet een min zijn....

26 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Xnxx Mia MalkovaHamster SexyRandi Ki ChutNf Sex VideoCelebtity Nude PicsMaturedeepthroatTamil Aunty BfTonights GfFuddi PornBdsmgangbangXxxporn Hub .comSecretaris PornSkip The Games ArkansasHottest Lesbian PornosPorn For GuyBeth Behrs NudeGom KogaruJonny Sin PornSaree Sex HdCum Inside Mom PornKatie Cummings BbwSonic Porn GameMiss Lexa CopTeen WhoreXnxx Indian ThreesomeIce Spice Sex TapePornografia Gay TelegramLives De Sexo Ao VivoSex In ClassReagan Foxx Sex VideosIndian Prons VideoNaked Asian Big BoobsCoco ChateHistorias Quadrinhos EroticosVictoria LovobMoney Sex VideoAladdin PornAnime Pron VideosBokep Indo SelingkuhLexi Belle PovFree PremiumpornXncc Free Porn4chanPorn LovieBeefcake HunetrXx Black VideoCumming VediosBox Truck Sex VideoBlahgigi XxxMia Malkova TvXhamestsrX Videos ConReal Amish PornPorn Japanes HdFilmes Pornô Com TravestisSandra Bullock LegsThanks SexAlien Egg DildoHentai ReleasesSex Lana RhoadesMature Nude WomanIndian Bhabhi Devar XxxIndian Sexy Video 3gpRekha Hot Sex VideoVideo Porn Lesbian FreeAnimated Porn MoviesAllison Tyler LesbianAdult SearchInterraciallpassXhamster GratuitNudfeliveNazie PornLatest Indian SexCameron Diaz NuseYinyleon PoIsekai PornstarMarathi Aunty Sex VideoTelugu Sex Videos OpenIndian Bhabhi Sex MmsSex Hd Hollywood MovieDouble Penetration On WifeLesbianasseatersSamantha FlairpornJovenes PornMy Friends Moms PussyReverse Gang PornTubegalore ComLarge Breasts NudeHentai Big CockMia Khalifa XnxJulia Nickson NudeChezk Glory HoleLadki Ki Seal TodiLalaiveyKeez.oviesFree Video Porn StarIno YamanakahentaiQueenbri69Thick Butt PornFunwithfeetXxn PronXnxx Indian LoversMia Khalifa New XvideoJulie Kay TwitterChanell UziFlorida NudeRenee Herbert NudeAlbashySophia Lillis NudeGay Black Three SomeNgeweCybill TroyRajasthani New Sex VideoSadha XnxxSex Video GrandmotherBrazzers 720 HdDeepest Anal FistingMha PornXis VídeoLana Rhoadws XxxSmall Tits AnalArt PronSex Malayalam Sex Malayalam SexLatina MaidDesy GatoBackroom Casting Full VideoAnal AvrobatsOmegle.vip[Tarboo PornFilmes Pornos Gay BrasileirosBoquete ExtremoHorse CumshoyStormy Daniels XvideosEbony NudeIndian Dirty VideosIndian Bangla PornJackie Et Michel VideosVasilisa And ValeriyMeg White NudeHentai AmvMia Khalifa Nude GifBlue Blue Film BlueZoieburgherPokimane Only FansFaithordway PornAugust Ames GifFatima Segovia Onlyfans4 PorrnDps Mms ScandalAmalarabic