door Havermout in Binnenland  ·  47 Reacties

  • 5
  • 638x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Die screeners bij de PVV hebben wel uitzonderlijke klasse hoor.

Het minste dat we kunnen verwachten is een columnpje op basis van de informatie die 'Mohamed Shaief Aziem' heeft weten te verkrijgen.

1 verdwijderd21

Bij de naam 'Mohamed' hadden al alarmbellen af moeten gaan. Je hoort het namelijk niet zo te schrijven. Het is 'Mohammed', dus met dubbel 'm'. Jammer dat Gerbrands zo nalatig is geweest. De verkeerd gespelde naam en het fake twitteraccount wijzen inderdaad op een mol.

20
2 Winston Churchill

** gebruiker verwijderd **

@2 Hahaha, alsof Mohamed niet kan. Jij zoekt overàl iets achter.

3 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@2
Ongeveer 68.000.000 resultaten (0,68 seconden) op Google voor "Mohamed". Succes met corrigeren van al die onwetenden.

Ongeveer 4 resultaten (0,33 seconden) op Google voor "Mohamed Shaief Aziem" waaronder dit nieuwsbericht.

En toch is de beste man op de kieslijst gekomen. Dat moet wel discriminatie van witte Nederlanders zijn. Zelfs binnen de PVV grijpen 'ze' de macht.

4 verdwijderd21

Zeker moeiteloos door de screening heen gekomen. Nergens een belletje gerinkeld?

0
5 De Haring-ingenieur

Infiltreren heet dat

3
6 Oeps112

Bedreigingen uit de islamitische gemeenschap ?

12
7 wildersaandemacht

nu binnenkort het boek van Mohammed.
titel, mijn ervaringen in het klasje van de Stichting.

eh ja, screening van PVV staat bekend inmiddels.

3
8 info

Je zou bijna denken, dat het een bericht van "Speld" is.

1
9 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

10 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

11 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

12 E.Meel

@11 ja daarom moet wilders beveiliging hebben ! omdat moslims zo vredelievend zijn ? daarom plegen ze ook aanslagen , daarom zijn er al honderden moskee's gesloten in europa sinds de aanslagen in Parijs , daarom worden wapens gevonden in moskee(zie Duitsland) . daarom plegen ze zware criminaliteit , daarom zijn moslims oververtegenwoordigd in de gevangenissen , daarom zijn ze oververtegenwoordigd bij bij loverboy praktijken , daarom zijn moslima's oververtegenwoordigd in de blijf van mijn lijf huizen , moet ik nog effe doorgaan ? (zucht)

12
13 wildersaandemacht

* Verwijderd door de redactie *

14 E.Meel

@14 bulsh.t , zijn christenen/joden/hindoes oververtegenwoordigd in de criminaliteit , loverboy praktijken, hoeveel kerken zijn al gesloten omdat er haat wordt gepredikt en aanslagen worden voorbereid!!

9
15 wildersaandemacht

* Verwijderd door de redactie *

16 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

17 E.Meel
18 wildersaandemacht
19 wildersaandemacht

* Verwijderd door de redactie *

20 Dewereldrond

@20 Er zijn genoeg berichten over het PVV-klasje, waar mensen afgewezen werden, omdat ze niet anti-moslim waren.
Dat zou een leuke verzamelband kunnen worden, LOL

2
21 sockknitter
22 BlackNinja

@13 in uw lijstje vergeet u nog te vermelden dat op de 100 PVV kamer/prov.staten/gemeenteraadsleden landelijk gezien 25% een behoorlijk duister/crimineel verleden heeft. En gezien de huidige kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen, kon dat aantal nog wel eens snel oplopen.

1
23 Roy-050

@23 u liegt keihard !! heeft u daar bewijzen van ? of probeert u de boel te besodemieteren , graag aantonen met feiten en bronnen ! iedere partij heeft kandidaat leden of leden die niet deugen !

8
24 wildersaandemacht

@24
Wat ik me oprecht afvraag is waarom je nog achter de PVV blijft staan.
Het is in de afgelopen maanden pijnlijk duidelijk geworden dat Wilders grote moeite heeft om een paar gemeente raadsleden te werven. Want laten we heel eerlijk zijn, de kandidaten de afgelopen tijd waren een regelrechte aanfluiting. En gisteren nog een mevrouw die Rutte op wil knopen.
Vervolgens marcheren met bekende extreem rechtse groeperingen in Rotterdam.
Je beroept je er regelmatig op dat je geen rechts extremist bent, fascisme werp je ver van je. Je zet jezelf neer als puur anti islam. Dat is je goede recht, Maar waarom blijf je dan steeds Wilders verdedigen? Zo langzamerhand wordt toch duidelijk aan wie hij zich lieert en met wie hij zijn "heilige oorlog " wil voeren.

Dat staat toch haaks op hoe jij beweert in het hele verhaal te staan?

1
25 Janzzen

@25 Wilders is de enige die durft te zeggen wat heel veel Nederlanders denken over de islam , Wilders zou eigenlijk niet nodig moeten zijn , maar is helaas nodig .Een gevolg van heel veel problemen met de islam ! Wilders is helaas niet de slimste en hij had het veel slimmer en beter moeten aanpakken , Maar dat neemt niet weg dat hij wel de problemen durft te benoemen en daar tegen opstaat ondanks alle bedreigingen op zijn leven en al meer dan 10 jaar niet meer normaal kan leven omdat moslims geen kritiek kunnen verdragen op de islam !En geweld/moorden goedkeuren om islam kritische de mond te snoeren , hierdoor heeft hij mijn stem .

8
26 wildersaandemacht

@26
Dus jij loopt willens en wetens achter een domme schreeuwend aan.
En met het "benoemen" is nog nooit 1 probleem opgelost. Daarvoor had hij als op 1 na grootste partij in de regering moeten gaan zitten. Maar dat doet hij niet.
En bedreigingen zijn nooit goed te praten . Maar ook dat geldt voor alle partijen.
Maar wat vindt je van het feit dat hij zich openlijk aansluit bij de nvu en consorten? Dat zijn openlijke antisemitische clubs, en die komen er rond voor uit dat ze geweld niet uitsluiten om hun doel te bereiken.
Of valt dat óók onder het benoemen?

Ergens kan ik me indenken dat iemand PVV stemt omdat er ongenoegen over de islam is. Maar aansluiting bij de openlijke neonazi 's (Dat mag ik in dit geval toch wel zeggen hè? ) als custers, dat gaat toch meer dan 3 straten te ver?
Tenzij je het met de ideeën van die jongens eens bent..... durf je dat hier ook te benoemen?

2
27 Janzzen

Hebben ze eindelijk een intelligente kandidaat gevonden....

heet ie Mohammed!

Loesje.....

4
28 HenkG

@28
Mijn ochtend is weer goed!!

1
29 Janzzen

@27 u roept hier over nazi's , maar nazi's stellen in Nederland helemaal niks voor en bestaan ook eigenlijk niet in Nederland !! Dat is gewoon een leugen om de PVV zwart te maken !!en de aandacht af te lijden van het echte gevaar de "islam" . Ook dat u zegt dat PVV openlijk NVU steunt is gewoon niet waar en een grote leugen !! Daarbij wordt al heel snel door mensen als u iedereen die tegen islam en massamigratie is als nazi weggezet , zelfs mensen die demonstreren tegen islam en massamigratie worden gewoon door u en co weggezet als nazi/extreemrechts . Dus u verwijt dat PVV een nazi partij zou zijn is dus gewoon een keiharde leugen , U weet nog niet eens wat nazi's zijn als u PVV stemmers al als nazi probeert te bestempelen ! hiermee doet u ook onrecht aan alle slachtoffers van deze groep !! Dit is dan ook zeer schandelijk! En verder mag u er van vinden wat u wilt , Maar dat betekend nog niet dat het de waarheid is !!

9
30 wildersaandemacht

* Verwijderd door de redactie *

31 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

32 E.Meel

@30
Er bestaan echt wel neonazi's in Nederland maar dat maakt niet dat PVV-ers neonazi's zijn.
Zegt ook niemand, dus je ontkent niet beweerde dingen.

Wel is het zo dat de Duitse Neonazi's, de enige echte, gewoon openlijk worden gesteund en verdedigd door een grote groep forumgebruikers. Alle feiten aangaande neonazisme worden ontkend met een stortvloed van woorden, en je liegt dat gewone demonstranten voor neonai's worden uitgemaakt. In die leugen ben je zelf gaan geloven.

Nieuw rechts moet steeds meer feiten verdraaien om aan hun gelijk te komen. Dat is wat ik er uit opmaak.

3
33 HenkG
34 lisaaatjuh

@33 "Wel is het zo dat de Duitse Neonazi's, de enige echte, gewoon openlijk worden gesteund en verdedigd door een grote groep forumgebruikers."

Kunt u dat onderbouwen met feiten en bewijs ??

7
35 wildersaandemacht

@35
Je doet het hier door te downplayen dat Neo nNazi's in Duitsland voor eigen rechter aan het spelen zijn. Dat verdraai jij tot "gewone demonstranten worden voor neonazi uitgemaakt"
Ja, logisch dat je dan niet snapt wat er gebeurt......
Maar met die redenatie steun je dus de neonazi's. Mocht je dat nog niet beseffen.

3
36 HenkG

@36 hier een link met filmpje van de demonstratie tegen massamigratie/islam ! zijn gewoon hard werkend bezorgde burger !! niks Nazi's !! gewoon normale mensen die het zat zijn !

https://wnl.tv/2018/01/23/neonazis-vallen-opvangcentrum-aan-immigratiestop-afgekondigd/

5
37 wildersaandemacht

@37
Ik wist dat je het weer ging ontkennen. Het gaat niet om die demonstranten maar om de volgens Duitse kranten Neo Nazi's die asielzoekers aanvallen. En dat zijn niet deze demonstranten.

Maar ik kan net zo goed de evolutietheorie uitleggen aan een dominee question

4
38 HenkG

@38 kop van artikel is " asielzoekers vallen burgers aan " reactie op actie !! zie ook in het artikel aanvallen door moslim jongeren op onschuldige burgers !

6
39 wildersaandemacht

@28 Ik denk eerder dat deze Mohamed bedreigd is. Ex-moslim is daarvoor al voldoende reden. Tel daarbij openlijk homoseksueel en kandidaat voor de PVV bij op en je bent een "dead man walking".

4
40 Dune

@40 ++++++++++++++

3
41 wildersaandemacht

@40
Ja als homo ben ik erg kritisch op de PVV, Wilders heeft echt niets met algemene homorechten, je hoort hem slechts daar over als het om moslims gaan.
Hij heeft wel zeer homofobe amerikaanse vriendjes en de PVV is oververtegenwoordigd met homofobe aanhangers, bleek uit onderzoek.

Dus och.....

Maar Mohammed spreekt zich in elk geval niet uit dus er is alles van te maken.

4
42 HenkG

@30
Iedere nazi is er 1 teveel. Eens of oneens?
En hoezo is het een leugen om de PVV zwart te maken? Greet liep toch gewoon met de nvu, erkenbrand en andere ongure clubjes door Rotterdam? Kun je gewoon op YouTube en de persberichten terugvinden. Daarbij, je hebt niet goed gelezen, ik stel nergens dat de pvv een nazi partij is. De nvu en consorten overigens wél.
En ik wordt eerlijk gezegd een béétje misselijk van het goedpraten van hoe Wilders zich de laatste tijd laat zien. Waar hij vroeger afstand van de extreem rechtse bagger nam, daar loopt hij nu hand in hand mee. En dat is gewoon een glashard feit.

0
43 Janzzen

@42 "Ja als homo ben ik erg kritisch op de PVV"

De meeste homo's die ik ken - en dat zijn er behoorlijk wat - hebben minimaal weinig moeite met de PVV.

3
44 Dune

@44 tja ook onder homo's heb je verschillen maar ik snap Henk wel. Ook mij als niet homo valt op hoe hij alleen maar reageert, net als met alles trouwens, als er een link is met moslims.
En mij valt ook op wie zijn politieke vrienden en geldschieters zijn en die zijn, net als veel van de aanhang niet bepaald homovriendelijk.

2
45 streek

@44
Ik ben niet "de meeste homo's" en ik sprak volgens mij helemaal voor mijzelf.
En dat er homo's zijn die met Wilders weglopen (ik ken ze ook) betekent niet dat ze dat terecht doen als het om homobelangen gaat.
Persoonlijk denk ik: zonder de Islam had je Wilders niet over homorechten gehoord.
Veel andere partijen hebben dat in de voorbije 4 decennia WEL gedaan, en dan echt puur om de rechten zelf, die dan ook praktisch goed geregeld zijn nu. Roepen dat Iran homo's van flatgebouwen gooit, heeft nog nooit 1 homo geholpen. niet hier, en niet in Iran.

Dat is het verschil. Daarom mag iedereen uiteraard nog op de PVV stemmen, maar ga mij niet wijs maken dat het slim is om dat te doen, als je de belangen van homo's voor ogen hebt.

3
46 HenkG

@46 zonder de Islam zou Wilders allang uit de politiek verdwenen zijn.
Het is zijn enige onderwerp.

1
47 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

7 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Assamese Porn VideoBeautiful Xxx Porn VideoDance Bar SexStep Sister PorSoft Porn For WomenKatrina Kaif Www Xxx18 Sexy MovieHindi Dirty Talk VideoPorno SubGroping In PunlicIranianfuckNhentai MangaEllite BabesXxxnx AnimationJessica Biel BikiniVanna BadotXxx Videos Com HdYannahthefreakHand Job CartoonsHoodflixxxAsian Blow Job MassagePorn Amateur PicNegros PornosXvidioeThreesomes VideosMackzjones PornAmateur CreampieKate Middleton FeetDrew SevastianHindi Sexy Picture BlueSevediosNet Video Girls Full FreeTiana Blow CreampieShanon Whiry NudeWww English Sex Video ComHow To Download Sex VideosMilking TitiesNaked GirlfriendsGreat Porn VideosJav Love StoryCaramelbbwExtreme DeepthroatingXx Com VideoTrans PornstarsHoney SeleectOnlyfan.leaksJavmodelGay XvdiesElsa And Anna NakedFram PornSeveral Sex MoviesIndonesiapornPussi CamsSexy English Video SexBbwfemdomRubyderossiXxx Videos BiharFree Porn Movies ComTollywood Heroine SexLost Bet BlowjobVideo De Sexo Ao VivoImpregnation StoriesXxfreevideoFrench XxxActress Korea PornStreamer PornhubPussy ToyAudrey Bitoni Tonights GirlfriendHard Core Sexual VideosIntertial PornNifity EroticSexamateur VideoSocial Media GilrsGenshin Impact HentaiBoocockyBog Tits VideosTakevan PornHazeherJapanese Nude GameshowEbony MstiqueSensual AsmrSexvieosPornhub ChokeSophia Leone Porn VideosSuperwoman PornCholo PornItsrandalinCollege Xx VideoGia Derza VideosTeen Male PornstarFree Bang BrosMayrasexmexKatie Banks NudeLacypetDeni Denial Porn VideosDesi Aurat XxxNaked Pictures Of WomenJaponesas Novinhas PeladaScxx VideoVixxen GoddessSali Ki Jabardasti ChudaiPoonam PandeysexPorn Of MomPornografia GostosasNubies PornBhumi Pednekar Bfफास्ट सेक्सLexi Marvel LeakBigmuscleAnime Hentai GamesGranny Bet ComSanaku ChannelPornonoeliaAffair X VideoTv Pornography딥페이크 사이트AbbywinteraPakistan Xxxx VideoXxx Movie .comSmut PornRedtubepornDeepfake Celeb PornFuturni PornFem Dom Ass Worship三上悠亜Hentai IdErin Gilfoy NudeChut PictureClash Royale PornFamily Strokes VideosSon Forced.mother PornTeens Chubby NudePornb HubBoobies In BikinisSex Video 2Zooporn GayBig Blackdicks.comSe XtvxUsa PoronoIncest Stories In TamilMrpussylickingKelsi Monroe Money TalksTs Massage PornBlow Job With GrapefruitShirato HanaSpy Cam MassageFrancia James NudePornofilm SHayley Davies NudePublicbang