• 7
  • 541x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Europese commissie gaat bepalen of iets nepnieuws is of niet
EU nieuws is altijd al vaag en onbetrouwbaar geweest
Daar wordt nu nog een schepje op gedaan
Door zelf te bepalen of het nepnieuws is of niet

5
1 Ylliw negarev

-
De censuur gaat beginnen. Strijd wordt geleverd door partijen die opkomen voor de burger.
De EU zal zich met hand en tand verdedigen. Zij zal alle mogelijke middelen, door u en mij betaald, inzetten om u deze ordinaire censuur door de strot te duwen.
-
Het is nu doorpakken voor de EU. Heeft zij het eenmaal voor elkaar om te bepalen wat waarheid is en wat niet dan is een federatie van Europese lidstaten een heel stuk dichterbij. Mogelijk zelfs nog dichterbij dan de 2025 genoemd door de Duitse Schulz van de SPD.
-
Is er eenmaal sprake van een Federatie van Europese lidstaten dan kan de vrijheid van de pers en alle burgers nog verder worden afgebouwd. De "nepnieuws campagne" is alleen maar een flauw voorproefje daarvan.
/-
-

5
2 MrCally1

* Verwijderd door de redactie *

3 Captain Hero

@3

Welnee. Dit is het reageren gewoon nauwelijks waard.

Ervan uitgaande dat het werk gedaan wordt door mensen, kan het net zo goed een foutje van een medewerker geweest zijn. Of niet, ik zou het niet weten.

TPO mijd ik sowieso, die ik heb ik al veel te vaak betrapt op het verdraaien van onderzoeken en een tendentieuze schrijfstijl. Daar heb ik geen EU of aanverwante organisaties voor nodig.

7
4 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

5 Captain Hero

@5 ,

Nou nee. Dat is nepnieuws van degenen die TPO nu verdedigen.

Het is helemaal niet als 'nepnieuws' bestempeld. Op de site van die organisatie (en TPO haalt het zelf ook aan zie ik net) wordt het volgende geschreven:

"The article seems to be aimed only at worsening the image of Ukraine before the Dutch referendum about the Association Agreement."

Er wordt helemaal niet gesproken over feitelijke onjuistheden of nepperij. Er wordt een oordeel geveld over dit artikel hier waar ook netjes naar gelinked wordt: http://politiek.tpo.nl/2015/11/19/bruslog-thierry-baudet-is-neerlands-belangrijkste-expert-over-oekraine/

7
6 progressiefliberaal

Oh , hier is het feestje. ik zat al op een ander topic te wachten op reacties.

https://www.geenstijl.nl/5140394/thierry-baudet-stelt-19-84-vragen-aan-kafka-orwellogren-over-nepnieuws-en-eu-censuur/

wel 84 vragen, bijna allemaal even relevant. En wat blijft het stil hier.

4
7 xtremy

Het CDA gaat dus weer een beetje op de populistische toer want er wordt helemaal niet gezegd dat het nepnieuws is - enkel dat er, vrij vertaald, een hoop bagger en irrelevante feiten uitgestrooid worden om op tendentieuze wijze Oekraïne in een kwaad daglicht te zetten.

Misschien terecht, misschien niet. Daar laat die hele organisatie zich verder niet over uit, of het allemaal waar is of niet.

Maar het schept zo'n lekker 'wij vs. zij'-gevoel waar je als populistische partij zo heerlijk van kan profiteren. Wat is dat CDA afgezakt onder Verhagen en Buma zeg.

5
8 progressiefliberaal

Overigens is dit allemaal niet zo heel erg belangrijk voor Esther de Lange zo te zien want zowel op haar Twitter-feed, haar eigen site als op Votewatch en de sites van het EP is er niks over terug te vinden.

Haar laatste activiteit m.b.t. nepnieuws was over de invloed van propaganda op EU-landen

http://www.europarl.europa.eu/meps/nl/38398/ESTHER_DE+LANGE_home.html

Het kan natuurlijk zijn dat alle sites nog bijgewerkt moeten worden. Wacht ik daar even op, tot die tijd lijkt het erop dat TPO alweer erg selectief bezig is. Zelfs als ze dit ergens (misschien een goed idee om te linken, beste TPO) beweerd zou hebben dan nog lijkt het me nauwelijks relevant als ik al zoveel moeite moet doen het überhaupt terug te vinden tussen al haar andere activiteiten.

Maar het is natuurlijk leuk als je steun van een grote partij kunt pretenderen.

5
9 progressiefliberaal

Ik snap niet dat er mensen zijn die het "niet relevant" vinden dat er nu een discussie op gang komt over het vrije woord. Die noemen zich dan heel tegenstrijdig ook nog eens "ProgressiefLiberaal".
Erg onlogisch.
Ik krijg het idee dat die mensen de 84 vragen ook nog helemaal niet gelezen hebben en al lopen te trollen voordat ze weten waar het over gaat. Trollen moet namelijk, want er staat "Baudet".
Kan ProgressiefLiberaal ook aangeven wat hij van alle 84 vragen vindt? (en dan niet: "Allemaal onzin" roepen. Maar vraag voor vraag even doornemen.)
Alsof je zelf de minister bent die de vragen moet beantwoorden.

Jammer dat ik vandaag redelijk veel ga werken, anders had ik nog heel lang op dit topic gezeten.
Komt eigenlijk op de verkeerde dag voor mij.
Zal proberen zo veel mogelijk hier te zijn.
Dit is TE belangrijk om een stille dood te laten sterven.

3
10 xtremy

@10 ,

In plaats van op de man te spelen en over mijn gebruikersnaam te beginnen, kunt u natuurlijk ook gewoon inhoudelijk ingaan op mijn comments.

De enige die hier trolt bent u zelf, ik heb het namelijk niet over Baudet gehad, noch heb ik getrold over Baudet. Zo interessant is hij nou ook weer niet.

Verder voel ik me niet genoodzaakt op ieder wisje en wasje te reageren; ik bepaal zelf wel op welke delen van het bericht ik reageer. In dit geval is dat het grootste deel van de tekst, en niet de laatste twee regels met een linkje naar een heel ander topic op de site van TPO.

Wat u doet, moet u vooral zelf weten.

5
11 progressiefliberaal

@5
Inderdaad.. door een club genaamd "Promote Ukraine NGO" is melding gemaakt over onderstaande (onderbouwde/bewezen) uitspraak....

"Ukraine is a highly corrupted, fascistic country, which is the centre of international drug and human labour traffic."

https://euvsdisinfo.eu/report/ukraine-is-a-highly-corrupted-fascistic-country-which-is-the/

1
12 Lias

@11 Anders klik je even op die link die ik in @7 gaf. Nadat je dat gelezen hebt (inclusief de 84 vragen van Baudet) praten we misschien weer verder.
Ik ben erg benieuwd wat de "vrije meningsuiting haters" ervan vinden.

2
13 xtremy

@13 ,

Dan praten we dus niet verder als je het te moeilijk vindt om gewoon inhoudelijk in te gaan op reacties hier bij dit artikel en daarom maar met linkjes naar andere websites komt.

4
14 progressiefliberaal

@14 Ik wil het over die 84 vragen van Baudet hebben. Zat eerst al in een ander (Nieuwskoerier) topic, maar daar blijft het oorverdovend stil. Komt denk ik omdat niemand er iets tegenin kan brengen. Er is geen "winst te behalen" voor de haters van het vrije woord.

1
15 xtremy

@15 Aanvulling: Want die 84 vragen gaan precies over heel de rest van de tekst op TPO. Dus relevanter kan haast niet.
Moet je het wel eerst durven lezen. De vragen staan op Geenstijl, waarvan ik al een linkje gaf.

2
16 xtremy

Moet ik al die vragen anders voor je knippen en hier plakken, zodat je niet op die verderfelijke site Geenstijl hoeft te komen? Doe ik graag hoor. Ook al is het een beetje tegen de NK regels in.
Als ik je daarmee kan helpen...

2
17 xtremy

Je kan ook naar dit topic > https://www.nieuwskoerier.nl/news/239165-thierry-baudet-stelt-1984-vragen-aan-kafka-orwellogren-over-nepnieuws-en-eu-censuur

En daar je mening erover geven.
Mogelijkheden genoeg om het over alle favoriete onderwerpen van NK te hebben. Oké, bijna allemaal, dit keer niet over Trump.

Geenstijl,
TPO,
Baudet,
Nepnieuws,
EU,
Censuur.,
Wat wil je nog meer?

3
18 xtremy

De stilte hier... Voorspelt niet veel goeds voor de strijd tegen censuur.

2
19 xtremy

Nou. Ik weet wel hoe laat het is. Tijd dat de EU gaat censureren. En helemaal niemand (behalve ik) die dat erg gaat vinden. Althans, dat is wat ik opmaak uit de stilte hier en op een ander topic hierover.

Maar dan over een tijdje niet klagen hè, als je ineens merkt dat er gecensureerd wordt. Blijkbaar wilde je dat dan zelf.

0
20 xtremy

Blij dat Baudet er tenminste vragen over heeft gesteld.
Kunnen ze hem dat in elk geval niet meer verwijten.

0
21 xtremy

Ik ga werken. Misschien dat er dan mensen hier durven te reageren. (vaak wel het geval).

0
22 xtremy

Pfft het houdt je wel bezig hè? Volgens mij had ik al aangegeven dat ik niet op ieder wisje en wasje in ga - op Baudet reageer ik vaak genoeg maar laat ik daar vandaag nou eens geen zin in hebben.

Als ik daar wel zin in had gehad, dan had ik wel direct dat draadje opgezocht. Maar dat deed ik niet want ik wilde hier reageren... veel makkelijker dan dit kan ik het ook niet maken hoor.

2
23 progressiefliberaal

@23 Jij bent toch niet de enige die vandaag mag reageren? Er zijn toch nog wel meer mensen die dagelijks hun gal willen spuwen over genoemde onderwerpen?

Ja, je dacht dat ik echt weg was hè. Grapje!

Ik ga nu pas werken.

1
24 xtremy

@23 En ja, dit onderwerp (censuur door de EU) is té belangrijk om een stille dood te laten bloeden.

1
25 xtremy

Maar wat ik dus al zei: Blijkbaar vind iedereen het wel prima dat er EU censuur gaat komen.
Ik ben daar op tegen, dat is nu wel duidelijk. Maar voor de rest is iedereen het er blijkbaar mee eens, gezien het gebrek aan reacties.

Dus nu is het echt tijd om te gaan werken. Geen grapje.

1
26 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

28 E.Meel

Nog even vlug voordat ik de deur uitga. @28 Wat vind jij van de 84 vragen van Baudet, en heb je eventueel ook antwoorden daarop? Zoals van de Minister verwacht wordt ze te beantwoorden?

En dan niet over de site beginnen waar die vragen staan, maar gewoon eens op die vragen ingaan aub.

0
29 xtremy

@28 Dan lees ik ze straks of vanavond.
Die antwoorden, of je mening over die vragen.

0
30 xtremy

@24 ,

"Ja, je dacht dat ik echt weg was hè. Grapje!"

Nee eigenlijk niet. Niet dat het me verder heel veel uitmaakt, maar goed. Voor iemand wie het zo belangrijk vindt is het wel opmerkelijk dat je nog steeds niet ingegaan bent op het feit dat de EU het helemaal niet als 'nepnieuws' bestempeld heeft.

Het is een hoop paniekerig geroep om niks. Jammer dat ook reguliere media als AD er overigens aan meedoen zonder ook maar een moment blijk te geven werkelijk op die website zelf te hebben gekeken. De woorden worden nota bene nog door TPO zelf geciteerd, en daaruit blijkt dat het gewoon de zoveelste verdraaiing van hun kant is want, nogmaals, er wordt helemaal niks als 'nepnieuws' bestempeld.

3
31 progressiefliberaal

M.a.w., de uitspraak van TPO dat het nepnieuws is, is zelf gewoon nepnieuws.

Als ze dat op de website zouden plaatsen bij die EU-taskforce, dan zouden ze nog gelijk hebben ook.

Hoe dom wil je het eigenlijk allemaal hebben? In een poging te bewijzen dat ze geen nepnieuws verspreiden, doen ze dat juist omdat er helemaal geen sprake was van een beschuldiging van nepnieuws in eerste instantie.

3
32 progressiefliberaal

@32 Ga voor de grap eens in op die 84 vragen van Baudet, als je durft. Lees ik het later wel wat je ervan vond.
Ze staan op Geenstijl.nl

0
33 xtremy

Dan niet hoor mensen. Ik heb het geprobeerd. Zal dat dan ook later tegen mijn kinderen en kleinkinderen zeggen. (neefjes en nichtjes ook)
"Ik was de enige die het probeerde, samen met Baudet. De rest hield angstvallig de mond."

Ik voel me net als een oud-oom van me, een soort verzetsstrijder nu.
Het wachten is tot de EU-gedachtepolitie me komt oppakken.

1
34 xtremy

Niet dus?
Geen reacties meer? Terwijl het elk favoriete onderwerp van NK in zich heeft.
Heel vreemd. Waar is iedereen?

1
35 xtremy

Nog steeds niemand? Diep triest dan. Toch best belangrijk onderwerp.

1
36 xtremy

Laat de EU maar doen, iedereen kan tegenwoordig alles verifiëren via internet en net als bij het NOS is het slechts een kwestie van tijd voor de burger door heeft dat ze bedonderd worden. Het geeft tegelijkertijd goed aan dat het verzet op de goeie weg zit want ze worden blijkbaar doodsbang in Brussel. Censuur zal ze uiteindelijk ook niet meer redden.

0
37 Reconquista

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@8 Dat meen je niet???...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Wat ik mij van MS-DOS 4.0 herinner is dat het nooit echt populair is geweest. Ik denk vergelijkbaar met het het latere Windows Vista dat nooit e...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@6 Win95 was extreem irri. Omdat je ineens zo'n grafische interface had. En alle oude programma's in feite niet meer goed werkten. Je kan dan va...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ron MVV Maastricht .
Offtopic

@2880 Kom maar https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=wmXFV9N7D6I...

6 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

DikkeTor
Offtopic

Ik ven vanaf hier verplicht om Ron ronduit inelkaar te mepper men een gespijkerde knuppel XD...

8 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

de prachtige tijden toen je Win95 wou installeren maar free-dos gaf DE error XD...

9 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

toch knap DAT het Bill ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@3 Jij toch Tor... 😉Maar toch knap het Bill het gelukt is. Nu is het bedrijf 3 triljoen dollar waard. 😂...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

I lolz, niemand ASM geleerd? XD...

13 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Iets meer dan 10.000 regels code voor versie 1.25. Dat maakt het schattig?...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Indian Couple First Night VideoList Black Porn StarsWww Xxx GayBellssa PornPorn BjgCatergories PornCougars HotPorn Asian BigtitsTamil Srx StoriesBrittanya Razavi LeakSaree Aunty RomanceTik.tok.porn StarsSex PotoCamsodsVabi PornEmma SinclairePo . RnGag The FagBlowjob'sBig CocPassionxxxHighschool Of The Dead HentiDominant DaddyPorn Hd X VideoHentie GamesAmateur FuckingAdvireeSakxDani Daniels LesbianIndian ChudachudiNewly Married Couple FuckingTamil Xxx PicXxxlpornAnnissa KateNaked Tv WomanPron Hot Sex VideoSister Chudai VideoBoobs Suck AnimeGelbouruCintos EróticosCumsCockninjaXxxjapanesPornmovies IndianAmouranth ProthotVidel HentaiUpskirthairyIranian NudeNude NurseWww Porntube ComLalita BhabhiCant Stop SquirtingBdsm BondgeCute Girl PornHentia CosplaySex Videos RojaIndian Boy And Girl Sex VideoPrun HubIzzy Green FacialXxx Lesbin PornVideo ScatophileKathya CloverRussian Sex Video HdShiori Tsukada UncensoredBest Adian PornPornhub BblJitomi LaCynthia Myers PlayboyApril ValentinoPervcity AnalNaughty America Mia MalkovaEmily Bett Rickards Sex SceneIndian Sexual MoveBeach NakedJessyrenAntarvsna ComNaked Moms SexySnow PornHot Mom Fucked HardSuhagrat Sex FilmTransgender Girlfriend PornAmber Hahn AnalXnxx BrasilGrupo De Sexo No TelegramManga HeitaiLatina Porn StarMercury ShivlingVillage Randi SexSubmission Of EmmamarxSexo AmdorDesi Lund PhotoSwathi Naidu Sex PhotosXxx Video Mom BetaTeacher X VedioSunny Leone SexxxxxxHypno Femdom PornPornmbAshemaletube.conDumpertMia Khalifia GifsXnxx American SexTs Aspen BrooksTaimanin YukikazePinkncrazyKarely Ruiz FuckXmsterElizabeth Olsen NudeGroly Hole PornOmeglexxxKendra Wilkinson SextapeSex Sex Sex PhotoJonisens PornHindi Cartoon XxxSwathi Naidu AssHot Kitchen PornMom Black PornBokep Ojol TerbaruKim Kardashian And Ray J PornInkbunnGonewild StoryPornhub HamesGelbooru..comSpa Kbangسکس کارتونیBig Black Nude TitsKriti Kharbanda SexySex Bf Video IndianHidden Camera MasturbationForced Step Mom PornPorn With Famous ActorsSophie Swaney NudeColumbian PornDreedd PornBhabhi HandjobKamasutra PosesJav SleepingAlohatuvbeBokepanalBeech NakedMaduras MastirbandosePorn RubsKiana Dior BbcPoen HubHanime.mePornô Brasileiro NovinhasEnglish Adult Movies OnlineFree Black PprnR34xxAdult Web Series AppPorn In Camp