door Inter in Buitenland  ·  27 Reacties

  • 21
  • 707x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoezo de politie staat machteloos?! Dan het leger er op af!!

0
1 Topperz

De ME met aale middelen er over heen laten gaan.

5
2 gaulette

Dozijn traangasgranaten naar binnen en uitgangen voor een uurtje hermetisch afsluiten. Daarna zullen ze blij zijn dat ze eruit kunnen, waarschijnlijk zullen ze rennen.

De ondernemers zien ook hun hele nering naar de filistijnen gaan, regulier publiek blijft weg.

0
3 Bokkerijder

dit was toch de bedoeling dus niet zeuren nu.

0
4 ongelovenloos

Hoezo 'machteloos', ram dit tuig eruit, op een wijze die zij duidelijk verstaan, dan is het gelijk afgelopen met het afdwingen van dit kansloze zwerfvuil!

0
5 Arkan

@1 De politie mag niet zomaar optreden..... Het is de Belgische regering die het zo ver laat komen....

0
6 LoydMorris

Honderden migranten die een Brussels station bevolken.
Ik zal morgen de youtubevideos die misschien nu al online staan bekijken.
Dat moeten er dan wel minstens tussen de 25 en 50 stuks zijn.

21
7 techcenter

@7 Het maakt niet uit hoeveel het er zijn
Weg met de illegalen

0
8 Ikke44

De ergsten zijn die welkomstschreeuwers en ook die NSB'ers binnen de Regering en de politiediensten moeten opgepakt en vervolgd worden wegens landverraad en lekken van geheime informatie.

0
9 B55

Enige oplossing is: interneren en terugsturen. Op humane wijze uiteraard!

0
10 Vaartuig

Wat mij betreft gaan alle migranten die sinds 2000 (begin van de ellende die EU heet) lekker naar Brussel. Laat die graaiende bureaucraten maar eens zelf voelen wat voor ellende ze Europa hebben aangedaan.

0
11 beastyboy

Wanneer gaat de bevolking het eindelijk eens zelf oplossen?

0
12 Soare

ik stel voor dat de linkschmensen dat tuig zelf in huis nemen en voor de kosten opdraaien.

0
13 Querulijn Xaverius,

* Verwijderd door de redactie *

14 tougher than the rest

* Verwijderd door de redactie *

15 Lone Wolf
16 morandi

Gewoon de lat erover, dat zijn die lui toch gewend

3
17 chouffleur

@16 DAT lost het probleem op denk je?

Straks staat op de thuisfolder: ze staan hier gratis hun huizen af je gaat op de bank liggen tv kijken gratis eten niemand doet je wat.

Voila daar kwam de volgende stroom.

Maar economie is het zwakste punt altijd al geweest van de groene klavertjes.

0
18 Eastwood

@16
Razzia?
Is die pagina soms de Belgische versie van Joop ofzo? doe eens normaal zeg..
Vergelijkingen maken met een razzia, tss.

0
19 greenpollo

Politie machteloos??...lol....on-ge-lo-fe-lijk!

0
20 netcat
21 netcat

Maar dan niet gaan jammeren als een groep 'neonazi's' straks het station gaat schoonvegen.

2
22 Dune

@19
De wereldmorgen is inderdaad een links mediakanaal, maar daar heeft het gebruik van het woord "razzia" niets mee te maken in Belgie wordt dat woord gewoon gebruikt voor iedere grootscheepse politieactie, ook in de rechtse media.

3
23 morandi

@16
Duizenden? Ik tel er tien!

2
24 Jan met de korte achterlul

Uit het artikel: "Hulporganisaties waren echter vooraf getipt over de 'razzia' van de politie en zorgden ervoor dat het gros van de migranten een slaapplek had. Resultaat: een vrijwel leeg station.

0
25 Reagentje

@24
zie @21

0
26 morandi

Uit het artikel hieronder en de reacties erop leren we dat de gewezen Franse president Sarkozy die er mee voor zorgde dat Khadafi werd ten val gebracht, ook tot de zogeheten ‘Reptilians club’ behoorde (samen met Soros, Obama, Clinton, Merkel, Hollande,..) of zeg maar de echte obscure vijanden van de Europese volkeren…Een raadgever van Sarkozy was ook de beruchte 'moderne filosoof’ Bernard-Henry Levy
https://nl.wikipedia.org/wiki/Bernard-Henri_L%C3%A9vy
Hier enkele reacties op dit Amnesty en VRT gesponsord gerelateerd artikel van 23 jan. 18: https://www.hln.be/nieuws/buitenland/families-van-migranten-worden-afgeperst-met-gruwelijke-martelvideo-s-eu-is-medeplichtig-aan-de-folteringen~ace32441#comments
♦Enkele veelzeggende reacties:
•jan De Borger
Schuld van de westerse politieke elite , hadden ze Khadafi maar op de troon gelaten daar dan had dit allemaal niet gebeurd , maar die danste niet naar de pijpen van de elitaire westerse banken en moest verdwijnen.
44 minuten geleden
•Karl kockx
We gaan nu even niet op de Vlamingen kappen hé, maar het is wel zo dat de verlichte geesten van Europa en Merkel en haar aanhang in het bijzonder de grote veroorzakers zijn van veel ellende die mensen nu moeten ondergaan, er is zoveel te doen en op te bouwen in de zogenaamde derde landen maar ze laten liever de jonge krachten naar hier komen in plaats van hulp te bieden in de landen van herkomst. Ik doneer al 20 jaar voor ginder en met welk resultaat nada!
47 minuten geleden
•Daniel Meuleman
Zijn wij nu de oorzaak van alle ellende in de wereld? Waarom gaat Amnesty niet klagen in de olielanden? Omdat er bij hen geen migranten binnen mogen. Ik voel me zeker niet aangesproken of verantwoordelijk voor de ellende in die landen. Dat ze het zelf oplossen, Amnesty kan voor mij de pot op.
58 minuten geleden
•Sonja Deckmyn
Als Vranckx vindt dat Europa dat moet oplossen, dat hij dan zijn villa in Toscane voor hen openstelt. De vrt doet zijn naam van "links bastion" alle eer aan. Het nieuws van 7:00h en tot 7:15h enkel nieuws ten voordele van de migrant. Geen enkel tegenargumenten komt aan bod.
1 uur geleden
•gunther Miechielssens
Of ze nu in Frankrijk, Belgie, Soedan of waar ook worden afgeperst... Het gebeurt vanuit Libië. Ze hadden daar allicht niet moeten zijn. Hoe kan je Europa hiervoor verantwoordelijk achten ? Deze denkwijze is gewoon misdadig tegenover de Europeaan.
1 uur geleden
•Michael Dimers
Hou op met anderen de schuld te geven van wat er allemaal aan het gebeuren is in die achterlijke landen. We hebben vluchtelingen opgevangen in de EU en zie waar het ons brengt. Zweden heeft de eer hét verkrachtingsland bij uitstek te zijn. +1500% verkrachtingen door de vluchtelingen. In Duitsland is 95% van de gewelddaden te wijten aan vluchtelingen. 35% vindt dat religieuze wetten boven de wet staan. Die passen niet in onze cultuur.
1 uur geleden
•Mark Talman
Bernard Henri Levy overtuigde als raadsman van Sarkozy dat Khadafi moest verdwijnen. Verhofstadt sprong ook op die kar. Het Belgische leger hielp bij de interventie om Khadafi ten val te brengen. Willen al die heren nu eens hun verantwoordelijkheid nemen voor de chaos, drama’s en terreur die daaruit voortvloeiden.
1 uur geleden
•Jonathan Wouters
In Afrika wordt gefolterd, verkracht en vermoord. In het Midden-Oosten wordt gefolterd, gestenigd en onderdrukt. In India lijden de mensen honger en in China en Korea ook. Mijn schuld? Ik hoop eerlijk dat iemand mij kan uitleggen hoe dan?
1 uur geleden
•Filip Vanlaeken
Amnesty international gaat weer ver uit de bocht en toont waarom ze hu geloofwaardigheid al lang kwijt zijn. Spijtig, want de wereld verdiend wel een onafhankelijke en klare watchdog. Maar de EU de schuld geven van wat criminelen i een ander land uitspoken is ronduit belachelijk, en neigt naar afpersing of politieke inmenging.
1 uur geleden
•Roland De Smedt
De EU en Merkel in het bijzonder zijn inderdaad medeplichtig door ze een kans te geven om naar hier te komen en dus mensensmokkelaars te motiveren. Sluit de grenzen hermetisch zoals in Australië, de VS of Nieuw Zeeland en heel veel problemen zijn opgelost.
1 uur geleden
•Johnny Temmerman
Europese grenzen sluiten en retour naar land van oorsprong.EU en de wereld moet daar optreden ipv hier op te vangen.Een ziekte pak je aan bij de bron en niet achteraf.Hun superrijke buren (olielanden) weten wel beter en houden zich slim afzijdig maar bouwen onbetaalbare kunst.Past niet in hun religie zeker.
2 uur geleden
•Joris Vanbever
Hier klopt iets niet. Voor 10.000 euro kan men vele keren met het vliegtuig naar hier komen met een toeristenvisum en daarna in de illegaliteit verdwijnen of asiel aanvragen. Dit is fake news! Dat Vranckx er in trapt oké, maar dat heel de journalistenhorde mee huilt, dat maakt het nog meer verdacht.
2 uur geleden
•Lina Berg
Stop met ons de schuld te geven! De enige schuldige is de Soedanese overheid. En stop met geven, stop het aanzuigeffect.
2 uur geleden
•Els Vervoort
De gekoloniseerde Afrikaanse landen wilden onafhankelijkheid en zelfbestuur. Dat hebben ze gekregen. Het is dus niet aan Europa om het geweten van de wereld te moeten zijn voor Afrikaanse aangelegenheden. Niemand meer laten migreren is de beste oplossing om misbruiken te voorkomen en Afrika heeft ruimte genoeg om mensen op te vangen bij conflicten. Waarvoor dienen de VN anders?
2 uur geleden
•schevernels diana
Wij zijn niet schuldig aan deze praktijken de regering in Lybië en Soudan moeten deze problemen oplossen, ze worden afgeperst door mensensmokkelaars en verkeerd ingelicht dus niet op onze rug weer schuldgevoelens plaatsen!!!!
2 uur geleden
•Jef Scheers
Saddam Hoessein moest weg, Khadaffi, Moebarak,... Enkel en alleen stond het volk geen democratie te wachten. Integendeel. Het werd nog erger voor de gewone mensen dan onder het juk van de dictatuur.
2 uur geleden
•Marc Baeyens
Hij heeft gelijk natuurlijk wat het OCMW van de wereld en de menselijke ketting betreft. Onze 'heilige paterkens van links' zijn bezig de eigen bevolking in de grootste armoede te stoten, niet gezien sinds pater Damiaan de armen uit de armoede heeft getrokken.
2 uur geleden
•Angelo De vie
Kadhafi had al die zever voorspeld, Europa dat ging worden overspoeld, bendes, en terroristen,.. Maar ja de Fransman moest het weer es beter weten he. En natuurlijk zijn wij weer de schuldig, ze kunnen nie anders dan de andere de schuld te geven,...
2 uur geleden
•Hugo Schelstraete
NGO's zijn al langer dan vandaag geldwolven, dus van mij krijgen ze niks meer. Problemen moet je oplossen in het land zelf.
3 uur geleden
•Jos verelst
Amnesty International maakt zich er al te gemakkelijk van af door Europa de schuld te geven van alles wat er ten zuiden van de Middellandse zee fout loopt. Waarom beschuldigen ze alleen Europa en niet Amerika, Rusland, China, Zuid-Amerika maar vooral waarom niet de Arabische staten ???
3 uur geleden
•guido vermeyen
Ze hebben Kadhafi verjaagd. Onder het bewind van Kadhafi verliep het zoals het in Afrika toegaat. De bevolking weet dat. Neen dan komt Amnesty vertellen dat het schrikbewind van Kadhafi moet ophouden. Er was ginder vrede, nu bezetten groepjes schurken de wegen en hebben vrije handen, Zelfde met Saddam Hoessein..wat gebeurt er daar nu..zelfde zoals in Libië, groepen schurken delen de lakens uit.
3 uur geleden
•Frans Peeters
Natuurlijk is de EU mede verantwoordelijk, ze hadden enkele jaren terug de grenzen moeten sluiten.
3 uur geleden
•Paul Boutsen
Merkel draagt hier een gigantische verantwoordelijkheid! Open grenzen lokt mensen van over de ganse wereld, die heel gevaarlijke en soms dodelijke reizen ondernemen. Om nog niet te spreken van de slapende extreem rechtsen die ze hiermee wakker heeft gemaakt. Maar om nu de EU burgers voor deze misdaden tegen deze migranten verantwoordelijk te stellen, is werkelijk een brug te ver.
3 uur geleden
•Franky Vanhoof
Zolang de deur openstaat hebben, blijft de migrantenstroom richting Europa intact en krijgen we te maken met onmenselijke toestanden voor zowel de migranten als de Europeanen. Merkel’s rol in EU heeft heel veel te verantwoorden en zou voor misdaden tegen de mensheid vervolgd moeten worden!
3 uur geleden
•Mustafa Weinbaum
Welk een kromme redenering is dat?! Waarom is Europa schuldig aan martelingen uitgevoerd door Libische misdadigers of aan de tekortkomingen van de huidige Libische staat?! Het was nota bene Hillary Clinton die tijdens haar electorale campagne de Libische oorlog doorduwde, met de afzetting van Khadaffi en de huidige chaos tot gevolg!
3 uur geleden
•Steven Jansen
Dit is weer de wereld op zijn kop. De EU is nergens medeplichtig aan. Die illegalen maken zelf de keuze om die risico's te lopen.
3 uur geleden
•Jan Munkens
EU is medeplichtig aan véél miserie, ook voor de Europeanen.
4 uur geleden
•jos indigne
Wat kan Europa daar de schuld van zijn ???, die Soedanezen worden gefolterd in Libie door mensensmokkelaars en niet in Soedan door de Soedanese regering
4 uur geleden

0
27 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Golden Earring - Buddy Joehttps://www.youtube.com/watch?v=0dDSCPa6azY...

zojuist geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Greenfield & Cook - Only Lies ( 1971 )https://www.youtube.com/watch?v=zT-_gcfPkvI...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Cats - Rock and Roll (I gave you the best days of my life)https://www.youtube.com/watch?v=IdejuYC5UOM...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Cats - There Has Been A Time (1973)https://www.youtube.com/watch?v=y7crL9JMcdw...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

Als ik Edwin was zou ik iets anders gaan doen. Gewoon een simpel baantje. Huurwoninkje. En dat allemaal loslaten....

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Volgens mij hadden we thuis 3 toepassingen ervoor destijds. Tekstverwerking, Spreadsheet en Boekhouden. Dat was alles. ...

20 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@8 Dat meen je niet???...

25 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Wat ik mij van MS-DOS 4.0 herinner is dat het nooit echt populair is geweest. Ik denk vergelijkbaar met het het latere Windows Vista dat nooit e...

26 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@6 Win95 was extreem irri. Omdat je ineens zo'n grafische interface had. En alle oude programma's in feite niet meer goed werkten. Je kan dan va...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ron MVV Maastricht .
Offtopic

@2880 Kom maar https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=wmXFV9N7D6I...

28 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

NK. App
Sites Like BackpageLeah WildeMikafans NudeJapanese Girl Nude VideoFilmes Pornôs VintageFestelleIo Shirai NudeGabby CarterSalina Gomez Nip Slipسكس سكسBreaking QuietBeautiful Bhabhi PornTamil Hardcore SexNhnetaiJav在线Boneca PornVanessa JamesRoll The Dice Part 2 Kenna JamesIndian Movie XvideoMaturedildo3d Csrtoon PornShibya KahoReshma Sex ScenesTelugu Sex VidioTelugu Hindi SexBusty Boobs SuckingWorld Most Viewed PornHot Sex In DesiChrome Porn18 PussyDadcockVideos X MexicanasNude ThaiInnocent Teen PornThreesome EroticaPorn Story AudioChatavenuwBest CumshortTeeen PorntubeLove SitaNsfw GifyPrivacy PornBackyard Wrestling VaginaLesbiananalingusTwitter Hot AuntyLesbain Porn PicturesMiakhalifa PornvideoHidden Cam ShowerEbony Ssbbw AnalDaisy Stone PornNina HarleyNaked Indian MomsXxx Bangla ChotiBengali New Chuda ChudiLesbian Nursing PornE Hentai LoginPornstuckPorna Türkçe Alt YaziliFit Sid NudePlaydaddy ComPenis ImegesKidnapped Porn VideosSubmissived ComDemi.moore NudeLitiroticaBillie Rae BrandtRicki Lake NudeFotos Porn CaserasPornô Ao VivoJohny Sins BrazzersSaba Qamar NakedBangxxxOmegle SexoVídeo De Sexo Pornográfico GrátisBrandi Sex VideoJohnny Si.sBlack Pornstar MovieJavhihi Videoسكس متجمAya WolfLahna Rohdes XxxNia Jax Xxx ContentBeautiful Porn ComWeggie PornKingdickflashXnxx LustCute Porn Star NameHindi Actress Sex FilmKendra Lust LesbianasVictoria RaeTeenage Interracial PornPhoebe Cates NideHollywood PornIndian Teenage XxxVideos AdultHomemadecumshotsHdpassionImg PornXxnx ArabJogo.de.sexoCojiendo Con EsposaSex Video Tamil ActressRedtube BrasilLesbian SexoTran CumshotInyhecrackPorn.hd BrasileiroDeepika Padukone PornHuman Breeding VideosKamsutra Sexy MovieVeyour House TvSkylar Vox Full PornEva DavaiGogo Bar AuditionsLesbian Leggings PornLivebokepHd X TapesPublicbuttplugPorn Movies For Couples90s XxxHentaislaveTittilySquirtjng PornFoto De Anime PornôFirst Time Desi Sex VideoLena The Plug And Jason Luv LeakBondage BettySexse ClipsAnal CaptionsXxxvidoscomLudhiana Sex VideoHarley Quinn Porn Cartoon김치tvNew Bazzers VideosFemale Dog OrgasmPronhup.Gay Porn MexicansFc2-ppv-1577558Lana Rhoades Pron VideosBig Booty HentaiBlogs Gay PornXcom RedditDouble Penetration In PornArinana Grande NakedTraci Lords VideosIndian On Only FansPorn Sub IndoImagedapPorn WedgiesLadys.one